|
Post by alexa07 on Feb 22, 2022 21:35:17 GMT 2
В последно време много нашумя темата за финансовата грамотност (и за деца също), което е много хубаво, но донякъде и много дразнещо, защото вече всяко втора в инстаграм започна да раздава съвети и "подготвя" статии по темата, едва ли не защото вече е тренд. Мира Христова (на която и липсва българска грамотност) е поредната. Даже се похвали на стори, че е завършила такава квалификация и си постна дипломата барабар с личните данни и егн 😅 Незнам колко трябва да ти е куха кратуната, че да го изтипосаш това в ИГ, но иначе финансови съвети ще ни дава. Боже, боже...
|
|
|
Post by jeri on Feb 22, 2022 21:43:51 GMT 2
Радост хич не я харесвам, ама с тази снимка не ме дразни, нищо не е намекнала, просто малко си е фотошопнала. Относно Джулиана-не я обвинявам, че не си гледа детето, може би осъзнава, че Илиян може да даде повече и да се грижи много по-адекватно от нея. Детето на всяка цена да е при майката, само да не я съди обществото за мен е тъпо. Уважавам майките, които имат реална преценка за себе си и възможностите си и оставят детето при бащата, независимо че ще бъдат порицани. Сега сигурно на нея капацитета не й стига чак до там, но може вътрешно да усеща, че е по-добре да не е с него. Сещам се и за други известни жени, които оса взели това решение - Мария Игнатова, Яна Маринова.
|
|
|
Post by okay on Feb 22, 2022 22:17:23 GMT 2
Гледах последния влог на Даниела. Много е сладкодумна и видеата ѝ ме разтоварват. Салонът ѝ е станал много хубав и то доста бързо - от някакъв склад (май за това са използвали помещението) до тук само за няколко месеца. Много харесвам инициативни хора. А на нея много ѝ се отдават и грима, и маникюра. Гримовете, които прави не са в мой стил, но съм сигурна, че е така, както каза - за всеки има клиенти. Свинската мас и обяснението за коленето на прасе за мен са нещо адски далечно, но хората продължават да живеят по този начин, и е хубаво, че тя го казва. Най ме изкефи как с перфектния маникюр отива на нивата да помага на брат си, а в следващия кадър е с вечерен грим. Харесва ми това момиче, защото е неподправено, макар понякога да прави селски изцепки. Има енергия в нея, все нещо прави, все с нещо ново се занимава, за да изкарва пари. Сега ще гледам видеата с въпроси на Кристина Ян. Много е сладкодумна и тя ме разтоварва, защото няма претенции.
|
|
|
Post by kalea on Feb 22, 2022 22:26:22 GMT 2
С коя Ванеса е ходил Илиян Найденов преди?
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Feb 22, 2022 22:31:43 GMT 2
С коя Ванеса е ходил Илиян Найденов преди? Ванеса Кьосина. Снимката, която споделихте по-назад на Николчето е пипната. Вярно, че преди се гласеше поне малко, но и на самата снимка е използван Face app. Николчето е показвала, че го използва в няколко видеа.
|
|
|
Post by The Judge on Feb 22, 2022 22:36:18 GMT 2
Много дискусии за една от най-големите и прости к***и на Бг. За да се хванеш с такъв парцал, трябва да си или ритардирал, или същия като нея. Не знам къде е чудното. Освен с някакъв безмозъчен анабол, с интелектуалец ли да се хване Гани, която мисли със силикона си. Да не говорим, че отношението към детето ѝ показа, че го е пръкнала само, за да го пръкне. Никаква майка не е това.
Стефи аз не я броя за инфлуенсър, не мисля, че и тя се определя така. За мен това е обидна дума вече.
Какво стана сега? Париж ми е Милано май 🤣 Трябва една клиника за психично здраве да ги спонсорира тези кози. Невменяеми комплексарки.
Криси Тайгън и ревящите снимки в ИГ (?!) с трупа на детето ѝ още не съм и няма и да ги проумея.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2022 22:36:28 GMT 2
Имаше едно предаване във vbox за срещи, където участваше Илиян. Първо го гледах там и буквално след 2-3 месеца се запознаха с Джула. Не помня името на риалитито, може и Сладки свалки да е било
|
|
|
Post by KittY on Feb 22, 2022 23:19:44 GMT 2
/?d=n Какво ми попадна за Виктория. Коментарите са забавни 😃
|
|
|
Post by sunny94 on Feb 22, 2022 23:43:08 GMT 2
Е аз какво ви казвам. Макар че "журналистите" може и оттук да са го преписали. От друга страна ми се стори, че Виктор ѝ се дразни. Та ми е малко странно какво точно се е обърнало, за да продължи напред.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 22, 2022 23:57:24 GMT 2
Имам инфо зa друга ,но тепърва ще рсзберем
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 23, 2022 0:21:42 GMT 2
/?d=n Какво ми попадна за Виктория. Коментарите са забавни 😃 Със сигурност обаче тук този злобил Капитонова не прилича на себе си...Жалко само че не може да фотошопира реалността. 🤣
|
|
|
Post by kalea on Feb 23, 2022 0:31:01 GMT 2
Линкът за Виктория не се вижда 😕
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 23, 2022 1:14:08 GMT 2
Ох знае ли човек - беше си идвала в Бг да си слага коса, та може би има документи, но всичко е възможно. Имах една позната на 15 се запозна с един на близо 30 и много се влюби и той я караше да спи с някакви, на които уж дължеше пари. Страшна работа, нищо не е изключено. Кажи, че само я е карал и тя не се е съгласявала, моля те .... ужас. Пълен потрес, къде са били родителите на това момиче?! Попова току-що качи някакви снимки в инстраграм, втората ми е леко психарска. Ааа направи го - аз още тогава й казах,че ми мирише на сводник, ама тя викаше,че той плачел и й обеснявал колко съжалява,че тя трябва да го направи и че наистина я обичал, че даже и мен ме викаше да изляза с тях, викам никакъв шанс 🤣. Но не се тревожи тя се премести в друг град, изучи се, ожени се,че и дете има. История, достойна за съдби на кръстопът. Бтв видях,че Мъци се гласи да прави реакция на ергена. Това ще го гледам 🤣 някой друг гледа ли му реакциите? Аз като се вкисна си ги пускам и има някои попадения.
|
|
|
Post by abinem on Feb 23, 2022 1:35:01 GMT 2
Още една нова звезда 🌟 под небосклона на инфлуц кариеристките. Излезе ми видеото случайно на фийда.
Закъсняла е с качването на видеата и ЕвелинА покупката я е изпреварила със стила Черен мат. Вече и цвят ще намразя заради тези. Горе долу тази има малко повече мозък на приказки, но сподели , че си е купила книги ( фалшиви ) за декорация, не какви ами на Люй Витон и шанел и т.н На Гуца любимите марки 😫 отвратително изглежда. Интересно ми е, че инстаграмът и е празен, а директно е започнала с видеа. Определено си личи, че мъжът и се занимава с видеозаснемане и техника.
|
|
|
Post by imasurvivor on Feb 23, 2022 2:23:49 GMT 2
Кажи, че само я е карал и тя не се е съгласявала, моля те .... ужас. Пълен потрес, къде са били родителите на това момиче?! Попова току-що качи някакви снимки в инстраграм, втората ми е леко психарска. Ааа направи го - аз още тогава й казах,че ми мирише на сводник, ама тя викаше,че той плачел и й обеснявал колко съжалява,че тя трябва да го направи и че наистина я обичал, че даже и мен ме викаше да изляза с тях, викам никакъв шанс 🤣. Но не се тревожи тя се премести в друг град, изучи се, ожени се,че и дете има. История, достойна за съдби на кръстопът. Бтв видях,че Мъци се гласи да прави реакция на ергена. Това ще го гледам 🤣 някой друг гледа ли му реакциите? Аз като се вкисна си ги пускам и има някои попадения. Аз го гледам редовно, не знам, аз много обичам сеира и може би затова все ми е смешно Преди няколко месеца се запознах с приятелката му, която е много човечна, направи ми впечатление, че извън ютуб и двамата имат добра обща култура и са образовани, начинът, по който тя говореше и няколко пъти съм го засичала, определено няма общо с това на масовите инфлуцки, просто си личи, че имат повече капацитет в мозъка си.
|
|
|
Post by Bonbonka17 on Feb 23, 2022 6:11:29 GMT 2
Още една нова звезда 🌟 под небосклона на инфлуц кариеристките. Излезе ми видеото случайно на фийда. Закъсняла е с качването на видеата и ЕвелинА покупката я е изпреварила със стила Черен мат. Вече и цвят ще намразя заради тези. Горе долу тази има малко повече мозък на приказки, но сподели , че си е купила книги ( фалшиви ) за декорация, не какви ами на Люй Витон и шанел и т.н На Гуца любимите марки 😫 отвратително изглежда. Интересно ми е, че инстаграмът и е празен, а директно е започнала с видеа. Определено си личи, че мъжът и се занимава с видеозаснемане и техника. Аз от тук я видях, някой беше качил профила преди 3-4 дни и започнах да я следя. Ами доста ми харесва, интересна е, споделя, обяснява а не като повечето само да се покаже какво има. Чакам всяко видео с нетърпение.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 23, 2022 6:38:59 GMT 2
Гледах Бохотата и при тях ми е интересно как от всеки магазин успяват да изкрънкат промокод.Не е известен толкова канала,нямат много абонати, гледания пък от всякъде кодове.Казват,че се издържат само от канала,но пак не го вярвам заради горните условия.Според мен много малко ще са им приходите от Ютюб.
|
|
|
Post by KittY on Feb 23, 2022 9:33:32 GMT 2
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 23, 2022 9:38:54 GMT 2
Имам инфо зa друга ,но тепърва ще рсзберем Candygirl, би ли могла да ни споделиш коя е в случай, че имаш такава възможност? Мисля, че за всички тук е ясно, че със сигурност не е руската натегачка. А в случай, че се окаже тя, фактът, че беше с чичи НА Доменика (или подобно) свидетелства колко точно нагласени са българските предавания.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 9:45:51 GMT 2
Дори Киро Брейка пусна видео с коментари за Ергенът. Явно това е най-голямата тема в момента в държавата. Склонна съм да вярвам на подобни жълти новини, защото до момента каквото са писали за предни предавания, винаги излиза вярно. Все пак са снимани преди месеци. Галя тръгва на фитнес. Като знам, колко пъти е казвала, че не обича спорта и единствено се направи на спортна, когато от Телешоп й дадоха един уред за домашни упражнения... Пише в сторито си "не обичам да ходя на фитнес, но се налага..." Илиян отговаря на видео в сторита на въпросите. Не е отговорил на нито един въпрос, свързан с Гани, а 100% е имало дузина такива.
|
|
|
Post by emmilie on Feb 23, 2022 9:51:38 GMT 2
Да, Ади, аз го бях питала наистина ли Дж. Гани не е виждала сина си (пуста клюкарска душа, моя😀) а беше казал, че ще отговаря на интересни въпроси. 🤷🏼♀️
Новата функция на инстаграм, да лайкваме сторита. Прекрасно включване от Стефи по въпроса- “сякаш борбата за харесвания, като че ли не беше достaтъчна, сега и това…
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 10:13:34 GMT 2
Велериту е яко к*ха кутия, какви са тези въпроси в анкетите, които е пуснала, да не е 11 годишна? "Какво предпочитате:Да повърнете върху идола си? /Идолът ви да повърне върху вас?" Не знам защо тубата ми предлага Евелин постоянно, при все, че съм я гледала 3 пъти общо. Като видя- покупки на не знам си какво, отново, мерси съм.
Едит:Джугани ми е адски неприятна личност, толкова неприятна, че като чуя само " здравейти приятели", ми иде да я цапна с виртуалната лопата.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 10:18:44 GMT 2
Инстаграм става все по-токсична среда. Нали започнаха да скриват лайкове на постове уж с цел да не се комолексират хората, а сега добавят лайкове на сторита?? Когато излязоха първите фейс филтри имаше един, който осмиваше пластичните операции. Добавяше ти гигантски джуки, скули, въобще кошмарна физиономия и от инста го махнаха, защото не искали "да подтикват към пластични операции" 🤦🏻♀️ този филтър може да откаже хората от операции, за разлика от десетките които се използват в момента - за тънък нос, дръпна ти очи, големи устни и тн
|
|
|
Post by ☀ on Feb 23, 2022 10:28:39 GMT 2
Един ден Виктория беше написала на стори нещо от сорта на " Събудих се, сложих спирала и гланц, след Доминикана не ми се гримира " и щях да й пиша " И филтъра сложи обаче ", че без него изобщо няма стори. Няма да я познае човек
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 23, 2022 10:34:01 GMT 2
Велериту е яко к*ха кутия, какви са тези въпроси в анкетите, които е пуснала, да не е 11 годишна? "Какво предпочитате:Да повърнете върху идола си? /Идолът ви да повърне върху вас?" Не знам защо тубата ми предлага Евелин постоянно, при все, че съм я гледам 3 пъти общо. Като видя- покупки на не знам си какво, отново, мерси съм. Едит:Джугани ми е адски неприятна личност, толкова неприятна, че като чуя само " здравейти приятели", ми иде да я цапна с виртуалната лопата. И всяка стори започва с "Хорааа" , доста е безумна. Последвах я само за гледам сеира покрай драмата с Илян, не ми е лицеприятна иначе.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 10:35:39 GMT 2
Кои са Бохотата и аманоттаякозметика? Гледах Бохотата и при тях ми е интересно как от всеки магазин успяват да изкрънкат промокод.Не е известен толкова канала,нямат много абонати, гледания пък от всякъде кодове.Казват,че се издържат само от канала,но пак не го вярвам заради горните условия.Според мен много малко ще са им приходите от Ютюб.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 23, 2022 10:40:01 GMT 2
Кои са Бохотата и аманоттаякозметика? Гледах Бохотата и при тях ми е интересно как от всеки магазин успяват да изкрънкат промокод.Не е известен толкова канала,нямат много абонати, гледания пък от всякъде кодове.Казват,че се издържат само от канала,но пак не го вярвам заради горните условия.Според мен много малко ще са им приходите от Ютюб. Boho.soulz и moiata kozmetika
|
|
|
Post by bella on Feb 23, 2022 10:48:17 GMT 2
Валери направо удря дъното с тези екзестенциални въпроси. Най-лошото е, че сигурно наистина я вълнуват такива въпроси. Разбирам, че не дразни много хора, защото си следва нейната линия, но тази линия е доста куха и повърхностна.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 10:49:01 GMT 2
А, да и "хорааа", бррр, настръхвам.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 23, 2022 11:02:50 GMT 2
Отварям си ИГто и какво да видя- спонсорирани постове от Плесен 😂 И пак няма да ме накарат да дам 50 лв за свещ, и точно пък от тях… Не знам защо още следвам Гал.иванова, но й отворих сторитата и пак се пенеше за някакъв гивалей и какви награди нямало да даде и защо.. едни мелодраматични въздишки, гневната бръчка, близкия кадър… чух 1/10 от излиянията й и реших да скипвам, боЗе кой слуша тая жена? За кого са тия 30405050401 плюнчещи сторита
|
|