|
Post by 🙃 on Feb 23, 2022 11:07:37 GMT 2
Здравейте, мнооооого отдавна не съм писала, но този път не издържах...Ани от кунята/светът на Ани каква диета изобщо прави?!?! Тя изобщо наясно ли е какво са протеини, въглехидрати и мазнини?! 1ви ден плющи пържоли със салата. Вчера 1/2 тава ориз с тиквички, днес пица ама без млечни ?!! И понеже не и харесал еритритола, който уж и хареса първия ден си набива мед и шоколад, ама по "1 лъжичка" !?! Е това яко е диета или здравословно хранене...Тя все тая как си дели храната като и количеството е огромно.
|
|
|
Post by candygirl on Feb 23, 2022 11:18:22 GMT 2
Имам инфо зa друга ,но тепърва ще рсзберем Candygirl, би ли могла да ни споделиш коя е в случай, че имаш такава възможност? Мисля, че за всички тук е ясно, че със сигурност не е руската натегачка. А в случай, че се окаже тя, фактът, че беше с чичи НА Доменика (или подобно) свидетелства колко точно нагласени са българските предавания. Психоложкaтa😘
|
|
|
Post by pistachio on Feb 23, 2022 11:26:35 GMT 2
Севи Чистачката показва как отпушва канали “без химия”. Да, те содата и оцета изобщо не са съставени от химични елементи. Много ме дразнят тала като се правят на интересни с гръмки надписи.
Отваряйте Моетитееееее!!! 🍾 Гергана с първо и единствено партньорство от месеци - Yolobook.
|
|
|
Post by wonderwoman on Feb 23, 2022 11:34:52 GMT 2
Здравейте, мнооооого отдавна не съм писала, но този път не издържах...Ани от кунята/светът на Ани каква диета изобщо прави?!?! Тя изобщо наясно ли е какво са протеини, въглехидрати и мазнини?! 1ви ден плющи пържоли със салата. Вчера 1/2 тава ориз с тиквички, днес пица ама без млечни ?!! И понеже не и харесал еритритола, който уж и хареса първия ден си набива мед и шоколад, ама по "1 лъжичка" !?! Е това яко е диета или здравословно хранене...Тя все тая как си дели храната като и количеството е огромно. На 90 дневната е.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 11:36:45 GMT 2
Тъкмо идвам и аз от профила на Гането, но по друг повод. Ивана изглежда аааадски нелепо в рийлсовете си. Реших да видя, дали няма да се окаже, че е по-нелепа дори от Гането. Е, както можете да се сетите, по-зле от Гането няма как да бъде. Посмях се с Гането, докато си пия кафето. Изникна ми обаче един въпрос. Какви за Бога са тези килоти, които явно са бельо: http://instagram.com/p/CY_N-MGA46S
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 11:42:54 GMT 2
Пуснах си Гал Иванова, оххх.. Не обърнах внимание какво приказва. {Spoiler} Слабост, неприятна черта от характера ми- Мразя,мразя! Когато някой яде, премлясква, предъвква, преглъща и ми говори с пълна уста! Мразя, ама изключително много, когато някой яде като невидял, бързо, нахвърля се на храна, тъпче в устата, лапа като мисирка. Гадже съм зарязвала заради това, в шок съм вкарвала мм след като му хвърлих веднъж купата с пуканките в началото на връзката ни.Все едно ми бъркат в мозъка и пускат ток като видя подобно нещо срещу мен.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 11:49:55 GMT 2
Пуснах си Гал Иванова, оххх.. Не обърнах внимание какво приказва. {Spoiler} Слабост, неприятна черта от характера ми- Мразя,мразя! Когато някой яде, премлясква, предъвква, преглъща и ми говори с пълна уста! Мразя, ама изключително много, когато някой яде като невидял, бързо, нахвърля се на храна, тъпче в устата, лапа като мисирка. Гадже съм зарязвала заради това, в шок съм вкарвала мм след като му хвърлих веднъж купата с пуканките в началото на връзката ни.Едновременно ми бъркат в мозъка и пускат ток като видя подобно нещо срещу мен. Явно имаме една и съща непоносимост. Тази нечистоплътна госпожа ми става още по-неприятна. Златина ни отговаря в стори за любимката си Фейт. Много са смешни😂
|
|
|
Post by ☀ on Feb 23, 2022 11:50:51 GMT 2
И аз отворих сторитата на Гал и все повече ми опротивя тази жена. Толкова негативизъм ми пусна, че ще взема някой календар от Капитонката СПЕШНО, за да си наместя енергиите...
Колко тъжно, че Гергана рекламира албум, пълен със селфита. Прави си сметка какъв живот водиш Гане, стига шуутвала вече.
|
|
|
Post by veereto on Feb 23, 2022 11:54:23 GMT 2
Реших да отворя да я видя и аз тази Гал.иванова, защото се споменава понякога ....голяма глешка!!! Абсолютна липса на възпитание!!! Да яде, да мляска и да записва сторите. Толкова е гнусно. Половината имам чувството, че от гората идват и никой не ги е научил на елементарно поведение.
|
|
|
Post by abc on Feb 23, 2022 11:58:42 GMT 2
На Гал.иванова даже инстаграмските филтри й избягват бръчката. Цялото лице загладено, само между веждите филтъра блокирал Боцни си малко ботоксче де, не е срамно
|
|
|
Post by alexa07 on Feb 23, 2022 12:01:47 GMT 2
Севи Чистачката показва как отпушва канали “без химия”. Да, те содата и оцета изобщо не са съставени от химични елементи. Много ме дразнят тала като се правят на интересни с гръмки надписи. Отваряйте Моетитееееее!!! 🍾 Гергана с първо и единствено партньорство от месеци - Yolobook. Аз за друго се включвам - ще ме умори от смях тая жена, какво отпушване, какви 5 лева? Отпушване е когато ти е задръстен канала и водата не се оттича, а не на току що почистената и лъсната мивка да сложиш сода и оцет - на това му се казва просто профилактика ПРОТИВ запушване на канали. Опитва се да бъде полезна, ама не съвсем. Защото не всеки път тази комбинация действа. Хубаво е, че се опитва без вредни химикали да чисти, но на фона на пълния шкаф с химии, които ползва и пръскането на килими, перденца, завивки и дрехи с всевъзможни ароматизатори, че да и мирише на чисто, да използва домашни алтернативи за канализацията, ми е меко казано смешно
|
|
|
Post by amelie on Feb 23, 2022 12:26:05 GMT 2
Гергана пак с рийлс на Pony. Нещо иска да намекне ли с тази песен
|
|
|
Post by Bonbonka17 on Feb 23, 2022 12:30:10 GMT 2
Разглеждах коментарите под снимка на Алекс и ми стана много кофти за нея ... коментирала е както тя така и нейна приятелка явно (за такава се представя а и Алекс я следва), че Дани е този който иска развод и е непреклонен, тя дори не е очаквала. Със сигурност е имало проблеми и не е било нещо изненадващо за нея, но явно Даниел е инициатора. ibb.co/B6Q4n3yibb.co/qyQ74gY
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 23, 2022 12:37:11 GMT 2
Разглеждах коментарите под снимка на Алекс и ми стана много кофти за нея ... коментирала е както тя така и нейна приятелка явно (за такава се представя а и Алекс я следва), че Дани е този който иска развод и е непреклонен, тя дори не е очаквала. Със сигурност е имало проблеми и не е било нещо изненадващо за нея, но явно Даниел е инициатора. ibb.co/B6Q4n3yibb.co/qyQ74gYХм... доста глупаво и грозно да коментира в социалните медии кой, кога и защо е поискал развод. Тези неща са лични, много кофти поведение. Не бих правила това публично достояние. Да коментира в мрежите развода си, ужас, грозна работа. Тези хора не знаят граници. Нямат усет за това кое е трябва да остане лично и какво да се сподели. Милена са в Дубай. Най-после рязбрах къде са отишли на почивка. И там малко потайна работа беше не качваше почти нищо.
|
|
|
Post by sweet96 on Feb 23, 2022 12:39:49 GMT 2
Разглеждах коментарите под снимка на Алекс и ми стана много кофти за нея ... коментирала е както тя така и нейна приятелка явно (за такава се представя а и Алекс я следва), че Дани е този който иска развод и е непреклонен, тя дори не е очаквала. Със сигурност е имало проблеми и не е било нещо изненадващо за нея, но явно Даниел е инициатора. ibb.co/B6Q4n3yibb.co/qyQ74gYИ аз си мисля, че този път е Дани. Преди винаги тя се дърпаше и той я караше да обсъждат проблема. Ама сега точно обратното. Така че съм съгласна с теб.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 23, 2022 12:42:55 GMT 2
Разглеждах коментарите под снимка на Алекс и ми стана много кофти за нея ... коментирала е както тя така и нейна приятелка явно (за такава се представя а и Алекс я следва), че Дани е този който иска развод и е непреклонен, тя дори не е очаквала. Със сигурност е имало проблеми и не е било нещо изненадващо за нея, но явно Даниел е инициатора. ibb.co/B6Q4n3yibb.co/qyQ74gYХм... доста глупаво и грозно да коментира в социалните медии кой, кога и защо е поискал развод. Тези неща са лични, много кофти поведение. Не бих правила това публично достояние. Да коментира в мрежите развода си, ужас, грозна работа. Тези хора не знаят граници. Нямат усет ьа това кое е трябва да остане лично и какво да се сподели. Милена са в Дубай. Най-после рязбрах къде са отишли на почивка. И там малко потайна работа беше не качваше почти нищо. Значи - да очакваме пост със снимка на Мимозка в Дружбай. aslpic.com/P8ig
|
|
|
Post by abc on Feb 23, 2022 12:43:21 GMT 2
Наистина са лични неща това, но толкова хейт се изля върху Алекс, всички са убедени, че тя е инициатора, защото иска по-богат мъж. А може би изобщо не е така и е нормално близките да искат да я защитят.
|
|
|
Post by sistef on Feb 23, 2022 12:49:19 GMT 2
Здравейте, мнооооого отдавна не съм писала, но този път не издържах...Ани от кунята/светът на Ани каква диета изобщо прави?!?! Тя изобщо наясно ли е какво са протеини, въглехидрати и мазнини?! 1ви ден плющи пържоли със салата. Вчера 1/2 тава ориз с тиквички, днес пица ама без млечни ?!! И понеже не и харесал еритритола, който уж и хареса първия ден си набива мед и шоколад, ама по "1 лъжичка" !?! Е това яко е диета или здравословно хранене...Тя все тая как си дели храната като и количеството е огромно. На 90 дневната е. на стори е качила обяда си - пица, мекица с пудра захар и тиквички + лента черен шоколад...ако отслабне от това, почвам я и аз
|
|
|
Post by bella on Feb 23, 2022 12:52:33 GMT 2
Алекс може да има предвид, че и тя не си е мислела, че ще стигнат до там. А на това мнение от “приятелка” аз не вярвам - ако си истинска приятеллка няма да споделяш такива детайли, които дори главните участници са решили да не споделят.
|
|
|
Post by Bonbonka17 on Feb 23, 2022 12:53:46 GMT 2
Наистина са лични неща това, но толкова хейт се изля върху Алекс, всички са убедени, че тя е инициатора, защото иска по-богат мъж. А може би изобщо не е така и е нормално близките да искат да я защитят. Да и аз от една страна я разбирам, толкова много хейт коментари има под снимките и че тя си е разбила семейството.. Нормално ако го преживява кофти да избива и да иска да се защити.
|
|
Hrisi
Full Member
Когато има желание - има и начин
|
Post by Hrisi on Feb 23, 2022 13:01:50 GMT 2
на стори е качила обяда си - пица, мекица с пудра захар и тиквички + лента черен шоколад...ако отслабне от това, почвам я и аз Аз съм била на 90-дневната, горе долу е така - 1ви ден белтъчини, 2ри ден варива, 3-ти ден въглехидрати солен обяд и сладка вечеря(по избор, но задължително вечер)+ред черен шоколод, 4-ти ден е плодов-зеленчуков. И се внимава с количествата. Като чета какво пишете, не я следвам, тя не я спазва много стриктно.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 23, 2022 13:06:09 GMT 2
Айде и другата с тъпите сторита- Ганка. Постоянно качва някакви дрехи и аксесоари : Кое да купя, с кое си отива, Ляво/дясно, да пита ; Тъпа ли съм? Да/МНОГО. Мина “Париж Гейт” и пак стана активна… Лъжливото овчарче ни почва с нови сили!!! Гане, колкото и да се опитваш да си вдигаш енгейджмънта, просто закривай тоя умрял профил.. 162К последователи, а не можеш и 5/6К лайка да докараш и затова сигурно ги крие 🥲
**И аз съм била на 90 дневната, има ефект, но като приключиш с нея пак си връщаш малко килограми като се “захраниш”. Малко е занимавка, ако готвиш за повече хора, или в моя случай като бях по-малка, майка ми се съобразяваше и с мен и ми готвеше по отделно. Или и тя с мен се подлагаше. Но да, определено не тъпчеш какво си пожелаеш, и не в големи количества.
|
|
|
Post by komkama on Feb 23, 2022 13:07:05 GMT 2
Не разбирам хейт за това, че някой се развежда. Ами като не си щастлив, имате проблеми и не искаш да си тровиш най-хубавите години с някой, ще се разведеш, един живот живеем и не го живеем за другите, а за себе си. Аз хиляди пъти ще предпочета родителите ми да са разделени и щастливи, отколкото заедно само заради мен. Никой на никого не е длъжен. А това обсъждане от “приятелка” в коментари е доста селска проява.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by 🙃 on Feb 23, 2022 13:12:33 GMT 2
на стори е качила обяда си - пица, мекица с пудра захар и тиквички + лента черен шоколад...ако отслабне от това, почвам я и аз Аз съм била на 90-дневната, горе долу е така - 1ви ден белтъчини, 2ри ден варива, 3-ти ден въглехидрати солен обяд и сладка вечеря(по избор, но задължително вечер)+ред черен шоколод, 4-ти ден е плодов-зеленчуков. И се внимава с количествата. Като чета какво пишете, не я следвам, тя не я спазва много стриктно. То хубаво 90 дневната ама... Бая кардио има да прави imgur.com/a/VWjTlww
|
|
|
Post by Victoria on Feb 23, 2022 13:16:26 GMT 2
Това,че Алекс не иска да се развежда вече обяснява нейното поведение - Защо платя на нейния РД на "Сбогом моя любов", защо си носи халката и т.н. Или Даниел пак я манипулира чрез развода за нещо или наистина му е писнало, но пък това не обяснява неговото поведение. Защо той си носи халката, защо е този рийлс със снимките,защо все пак не беше на РД на детето и т.н. Според мен може и да се обичат и да не се разделят накрая. Аз много ги харесвам заедно (въпреки че Даниел е голям манипулатор и тази негова черта ме дразни,а Алекс е доста меркантилна и това също ме дразни),но генерално ги харесвам.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 13:19:23 GMT 2
Еее, егати, и аз съм правила 90 дневната, ама пица с мекици,с пудра захар, с чоколад, йок. То това не е режим, диета, а си е цяло угощение.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 13:24:58 GMT 2
Дани може и да е свикнал да го гледаме в ролята на чехъл до Александра и да е онеправдания, на когото са му изневерили публично, и тн. Може би тази роля му е удобна и я подсилва - с рийлса, с халката. Това са само догадки все пак, единствено те си знаят истината.
Вече няколко пъти се споменава че Алекс е плакала на рд, това тя ли го е казвала или е качено някъде? Или във форума си имаме приятел под прикритие 👀
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Feb 23, 2022 13:33:00 GMT 2
Вече няколко пъти се споменава че Алекс е плакала на рд, това тя ли го е казвала или е качено някъде? Или във форума си имаме приятел под прикритие 👀 Имаше я на сторита на Бачорски или жена му.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 13:42:26 GMT 2
Пуснах си Гал Иванова, оххх.. Не обърнах внимание какво приказва. {Spoiler} Слабост, неприятна черта от характера ми- Мразя,мразя! Когато някой яде, премлясква, предъвква, преглъща и ми говори с пълна уста! Мразя, ама изключително много, когато някой яде като невидял, бързо, нахвърля се на храна, тъпче в устата, лапа като мисирка. Гадже съм зарязвала заради това, в шок съм вкарвала мм след като му хвърлих веднъж купата с пуканките в началото на връзката ни.Все едно ми бъркат в мозъка и пускат ток като видя подобно нещо срещу мен. За пръв път виждам някой със същия тригър като мен :д буквално ме избива на агресия и вътрешно усещам почти болка. Гал е много жалко същество. Редовно реве, че хората нямали възпитание, не й казвали здравей, не гледали хайлайтс, а директно питали и т.н, а самата тя е много невъзпитана мъжкарана с изказ на батка и опити да звучи като жена си преправя гласа. Толкова нагла и невъзпитана е, че отдавна я махнах като последовател и не я следвам, въпреки че се познаваме и имам поръчки за над 200-250 лв от нея-преди беше приятна. Чашата преля като я питах нещо и ми беше казала, че вече го била казвала и да намеря в профила й. Жена ти си нямаш работа и споделяш по сто сторита на ден и рилсове, да не съм на концерт на Риана да гледам всяка секунда и да скандирам колко си велика? :д или може би трябва да си водим записки за това велико съдържание. Като коментира книги пък нещо в мен като книжен плъх умира при опитите й да звучи навътре с всичко и интелектуалка, подбираща само неша, достатъчно добри за нейната изтънчена особа.
|
|
|
Post by wonderwoman on Feb 23, 2022 13:52:00 GMT 2
Пуснах си Гал Иванова, оххх.. Не обърнах внимание какво приказва. {Spoiler} Слабост, неприятна черта от характера ми- Мразя,мразя! Когато някой яде, премлясква, предъвква, преглъща и ми говори с пълна уста! Мразя, ама изключително много, когато някой яде като невидял, бързо, нахвърля се на храна, тъпче в устата, лапа като мисирка. Гадже съм зарязвала заради това, в шок съм вкарвала мм след като му хвърлих веднъж купата с пуканките в началото на връзката ни.Все едно ми бъркат в мозъка и пускат ток като видя подобно нещо срещу мен. За пръв път виждам някой със същия тригър като мен :д буквално ме избива на агресия и вътрешно усещам почти болка. Гал е много жалко същество. Редовно реве, че хората нямали възпитание, не й казвали здравей, не гледали хайлайтс, а директно питали и т.н, а самата тя е много невъзпитана мъжкарана с изказ на батка и опити да звучи като жена си преправя гласа. Толкова нагла и невъзпитана е, че отдавна я махнах като последовател и не я следвам, въпреки че се познаваме и имам поръчки за над 200-250 лв от нея-преди беше приятна. Чашата преля като я питах нещо и ми беше казала, че вече го била казвала и да намеря в профила й. Жена ти си нямаш работа и споделяш по сто сторита на ден и рилсове, да не съм на концерт на Риана да гледам всяка секунда и да скандирам колко си велика? :д или може би трябва да си водим записки за това велико съдържание. Като коментира книги пък нещо в мен като книжен плъх умира при опитите й да звучи навътре с всичко и интелектуалка, подбираща само неша, достатъчно добри за нейната изтънчена особа. Гал и аз я отследвах. Такова мрънкане, братчееее, нема! Така да драпа за последователи, ама как да стане, като трябва да дадеш нещо от себе си, бе жена, без да очакваш нещо в замяна. На всички уж им е хоби и искат да са полезни на последователките си, ама като ги питаш нещо- иди в сторитата ми и търси информация… Ами, марш тогава. Има хубави очи, ама като цяло ми е нелицеприятна и като пляска в несвяст хайлайтър на големите си пори… no, no. Толкова съскане от мен за днес. ✌️😁
|
|