|
Post by klaudia on Feb 23, 2022 13:54:41 GMT 2
на Христова се възползва много от детето. Още не беше родено и вече изкарваше пари. Напоследък рекламира бебешки продукти и на снимките бебето е с гръб, а днес му прикрива лицето с ръка. Ми или го покажи, или не го показвай изобщо, а не само снимани крайници, емоджита на лицето, драскулки на очите и т.н. Много са ми нелепи рекламите с бебета и деца. Те ако искат и задниците да си продават, но да оставят децата.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 14:00:53 GMT 2
на Христова се възползва много от детето. Още не беше родено и вече изкарваше пари. Напоследък рекламира бебешки продукти и на снимките бебето е с гръб, а днес му прикрива лицето с ръка. Ми или го покажи, или не го показвай изобщо, а не само снимани крайници, емоджита на лицето, драскулки на очите и т.н. Много са ми нелепи рекламите с бебета и деца. Те ако искат и задниците да си продават, но да оставят децата. на и Емо ги харесваХ от Един за друг още, бяха ми любимци, НО доколкото знам и тя имаше проблеми със забременяеането си и сега също като Ивана използва най-милото и изстрадалото ДЕТЕ за реклама и да избие очевидно вложеното. Искам да напиша доста за Ивана, но ще бъде твърде грозно.
|
|
|
Post by butterfly on Feb 23, 2022 14:14:35 GMT 2
Съгласна съм. Донякъде мисля, че е възможно Даниел да е поискал развода и за това той в началото на годината каза, че преосмисля себе си и т.н., след това постоянно повтаря, че всяко нещо се случва с причина и е за добро, докато Алекс ми се струва, че е била принудена да се изнесе от къщата и пази мълчание, за да не стават грозни сцени. Дани може и да е свикнал да го гледаме в ролята на чехъл до Александра и да е онеправдания, на когото са му изневерили публично, и тн. Може би тази роля му е удобна и я подсилва - с рийлса, с халката. Това са само догадки все пак, единствено те си знаят истината. Вече няколко пъти се споменава че Алекс е плакала на рд, това тя ли го е казвала или е качено някъде? Или във форума си имаме приятел под прикритие 👀
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 14:43:03 GMT 2
Нджейката гледам на курс за фотография се записала и щяла на изплащане да купува апарат и осветление.Хубаво е,че се записва на курсове за нещо,но да вземе първо да си обогати речника малко и тогава да инвестира в други курсове.
Едит:Очаквам и аз Мимозата да ходи в Дубай.Пардон Дружбай ,както каза съфорумка. Едит: Анна, сестрата на Радостин Кузманов е качила някакво видео "Защо е припаднала при преглед за тоновете на бебето ".Странни са ми такива видеа.За всяко едно нещо и хайде видео.Да,от една страна ще е полезно за много бъдещи мамита,но все пак.😑🤐🤷 Edit3.Поправям се не е качено още,а ще бъде качено скоро видеото
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 23, 2022 15:02:18 GMT 2
Точно, защото се качват такива сторита с ревящи жени, коментира се селски в нета и се правят подобни изпълнения публично достояние за мен такива хора не може да са ми приятни, не мога по никакъв начин да им симпатизирам и да си променя мнението за тях. Значи развеждат се, ама си носят халките и си продължават общия канал? Видно не са се изпокарали съвсем че да не се търпят, но Дани не присъства на тържеството, но за това пък присъстваха от кол и въже. Не знам въобще за какво говорим. Показност пълна е това. А и тия дето са я снимали на РД. Е, какъв човек трябва да си да снимаш това и още повече да позволиш да бъдеш качена в такова стори? Абослютни циркаджии.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 23, 2022 15:07:21 GMT 2
Милена или и тя е невменяема и не знае значението на думата „сама" или е поредната лъжла. Не мога да прикача снимка, но говоря за последния й пост, който гласи: „Единствените 5 минути, в които останах сама, докато другите търсеха от къде да си купят сладолед и т.н. А отражението на дъщеря ти в огледалото някой дубайски мираж ли е?
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 23, 2022 15:11:56 GMT 2
Еее, егати, и аз съм правила 90 дневната, ама пица с мекици,с пудра захар, с чоколад, йок. То това не е режим, диета, а си е цяло угощение. Хаха, ама верно! Представям си тогава какво количество яде ,като не е на диета...😁🤔 А 90 дневната е най-лесната от всички диети. И реално си е режим на хранене,не е нещо супер ограничаващо.
|
|
|
Post by ani on Feb 23, 2022 15:37:26 GMT 2
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 23, 2022 15:39:45 GMT 2
Алекс може да има предвид, че и тя не си е мислела, че ще стигнат до там. А на това мнение от “приятелка” аз не вярвам - ако си истинска приятеллка няма да споделяш такива детайли, които дори главните участници са решили да не споделят. Приятелка ѝ е, наистина.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Feb 23, 2022 15:43:19 GMT 2
Аз като казвам, че Радостина е куха лейка, едно си баба знае-едно си баба ЛАЕ/в нейният случай/.
ЕДИТ: Теа не си ли взе в началото на годината Айфон 13? Но само 5 секунди са ѝ нужни да приеме партньорство от Самсунг. Продажен г*з.
|
|
|
Post by vivian27 on Feb 23, 2022 15:51:07 GMT 2
Ама точно вчера го написах това, че щастието обича тишината по повод нейната “тайна” 😄 Иначе нека си пази и тя тишината и да спре да пуска сторита свързани с бременност и зачеване.. че иначе каква тишина ще е иначе😉
|
|
|
Post by Foxy Two on Feb 23, 2022 15:57:59 GMT 2
Ох, момичета.. не съм писала от много време. Вчера и днес съм изчела над 60страници. Липсвахте ми! Включвам се да кажа да не го мислите Боби на Ивана. Засичала съм го няколко пъти в обедната почивка и си похапва всяккви невегански, небио и неорганични неща. Пък вкъщи - както дойде
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 23, 2022 16:12:07 GMT 2
Ох, момичета.. не съм писала от много време. Вчера и днес съм изчела над 60страници. Липсвахте ми! Включвам се да кажа да не го мислите Боби на Ивана. Засичала съм го няколко пъти в обедната почивка и си похапва всяккви невегански, небио и неорганични неща. Пък вкъщи - както дойде Хахаха, радвам се да го чуя.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 23, 2022 16:44:35 GMT 2
Аз много ги харесвам като двойка Алекс и Дани. Отиват си като застанат един до друг в моите очи.Представяте ли си онази статия за Даниел да излезе истина.Той ми беше по-симпатичен преди операцията, а тя и така ми харесва. Сега гледам Ергенът .Заливам се от смях с тези още не са започнали да се дръвчета една с друга,но са впечатляващи 😁🤭.Това предаване ще става за лекуване на депресия 😆
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Feb 23, 2022 16:46:05 GMT 2
Ох, момичета.. не съм писала от много време. Вчера и днес съм изчела над 60страници. Липсвахте ми! Включвам се да кажа да не го мислите Боби на Ивана. Засичала съм го няколко пъти в обедната почивка и си похапва всяккви невегански, небио и неорганични неща. Пък вкъщи - както дойде Тихо, тихо, Ивана да не чуе!😀😀😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 17:11:13 GMT 2
Радостина като си мисли, че последователите ѝ мислят злото, какво прави в социалнте мрежи? Щастието обичало тишина, пхаа точно пък от тебе, дето само загатваш такива неща. Ако искаше тишина щеше да се отдръпнеш от социалните мрежи в тоя период и щеше да си кротуваш, а не ден през ден да бълваш малоумни сторита и да се снимаш под ъгъл, с шал отпред, стари снимки или да се снимаш само до
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 23, 2022 17:32:12 GMT 2
Тя тук буквално си го признава.😇
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 17:39:15 GMT 2
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Feb 23, 2022 17:56:04 GMT 2
Мале, мале последното стори на Джугани как се мляска с новият е ужасно... И този ѝ вика "Обичам те, мами" бррр
|
|
|
Post by dreamer on Feb 23, 2022 17:59:02 GMT 2
Тъкмо идвам и аз от профила на Гането, но по друг повод. Ивана изглежда аааадски нелепо в рийлсовете си. Реших да видя, дали няма да се окаже, че е по-нелепа дори от Гането. Е, както можете да се сетите, по-зле от Гането няма как да бъде. Посмях се с Гането, докато си пия кафето. Изникна ми обаче един въпрос. Какви за Бога са тези килоти, които явно са бельо: http://instagr.am/p/CY_N-MGA46S Освен за килотите, бих я попитала и защо през цялото време стои все едно ѝ се пишка? Верно ли обу ботушите на босо? Пуснах си подкаст на Комеди Клуб, в който обсъждат Петканови. Мисля, че сте ги споменавали преди и не знам защо бях останала с някакво приемливо впечатление за тях. Е, изтърпях има-няма 20 минути и го спрях. Всички знаем за цирковете на Александра и Даниел, но коментарите на тези нещо ми дойдоха в повече - уж големия хумор, ама нещо изби на простотия.
|
|
|
Post by edelweiss on Feb 23, 2022 18:30:49 GMT 2
Вижте на какво попаднах. Явно Ани от приказна кухня обича да копира и да представя чужди рецепти като свои. Оригиналът е от 3 месеца: Нейното видео преди 3 седмици:
Даже заглавията са почти идентични. Що така, бе, Анче?!
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 23, 2022 18:44:39 GMT 2
Тая рецепта с тия пилешки гърди обиколи де що има Инстаграм.Нещо като рецептата за сиренето с чери домати на фурна, сос за спагети...
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 23, 2022 18:53:26 GMT 2
Тук преди време беше показан профил в инстаграм на момиче,което представлява тоалети и различни съчетания на дрехи.Почти всички видеа, които видях аз тя е по бельо и си мисля,че Гергана и нея имитира с тези оформящи рокли,гащиризони,гащи. Не си спомням името,но съм сигурна,че се сещате ,за кого говоря.Много красиво,високо,слабо момиче май с руса коса.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Feb 23, 2022 19:15:38 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Feb 23, 2022 19:24:03 GMT 2
Вероятно е загубила битка и това е било "предизвикателството", което да направи.
|
|
|
Post by ivkasmile on Feb 23, 2022 19:38:19 GMT 2
Пепе пак на ски, борд на Рила, Боровец. Мартиас го няма. Кой го гледа постоянно това дете?
|
|
|
Post by Vanillia on Feb 23, 2022 19:48:48 GMT 2
Пепе пак на ски, борд на Рила, Боровец. Мартиас го няма. Кой го гледа постоянно това дете? Сигурно е на Бургас при баба Мари… Трудничко е с 2 деца, особено момче на 1 година и половина. Момчетата не са като момичетата кротки, по-дивачки са. Аз с моето между 1-2 години не ходех никъде на заведение. Почивкиге бяха заедно с мъжа ми или майка ми и те не бяха почивки, а гонене 😁😂😂
|
|
|
Post by jeri on Feb 23, 2022 19:53:16 GMT 2
Случайно влязох във форума майка и е имало някаква дискусия за Пепе, но е била изтрита. Чак толкова да й пазят гърба. Питали са дали е разделена с Филип 3, но какво точно е обсъждано не знам. Ако наистина са разделени и го обявят ще съм в шок от тази жена и лекомислието и'.
|
|
|
Post by ivkasmile on Feb 23, 2022 19:55:44 GMT 2
Ехеее, наистина ли?? Пък в същото време се пишат какви ли не клевети и обиди с епитети за жените от Ергенът. Не че доста от тях не заслужават, но въпросът е че се позволява!
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 20:14:17 GMT 2
На Гал Иванова каква ѝ е драмата? Преди време я следвах, защото ми се струваше различна от останалите, ама цялото това мрънкане кой кога я следва, пък защо я отследват, а не просто да я заглушат, всякакви такива ми дойдоха в повече. Та, за какво толкова мрънка? Имало ли е скандали около нея? С какво е известна?
|
|