|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 23, 2022 20:25:50 GMT 2
Пепе пак на ски, борд на Рила, Боровец. Мартиас го няма. Кой го гледа постоянно това дете? Сигурно е на Бургас при баба Мари… Трудничко е с 2 деца, особено момче на 1 година и половина. Момчетата не са като момичетата кротки, по-дивачки са. Аз с моето между 1-2 години не ходех никъде на заведение. Почивкиге бяха заедно с мъжа ми или майка ми и те не бяха почивки, а гонене 😁😂😂 Глупости говориш. Те децата сами си ги гледат. Ще види Марито, тя не е като другата снаха и не си оставя децата. 😜
|
|
|
Post by jeri on Feb 23, 2022 20:29:18 GMT 2
Ехеее, наистина ли?? Пък в същото време се пишат какви ли не клевети и обиди с епитети за жените от Ергенът. Не че доста от тях не заслужават, но въпросът е че се позволява! Да, голяма цензура. Явно не е съвсем 'няма лоша реклама' , както Капитонова твърди. Или просто да има някаква интрига за книгата, да се създава мистериозно ст и интерес като се трият мнения, а реално да си е с Филип. Добре, че тук не е така. Полина качила някакви домашни снимки, само една от Мърфи, обаче ги тагнала все едно е там, само и само да върви рекламата. А на сторито с коментар, че Амалия ще ходи в Мърфи ми е нелепо. Съвсем изтрещя тя ми се струва и някак усащам, че Амалия и' е по-мила, може би защото е по-кротка още.
|
|
|
Post by mariaflower on Feb 23, 2022 20:41:07 GMT 2
Тя и Сиена не е с тях реално.
Ако си имал само момичета досега си представям колко трудно им се вижда с момчемце, съвсем различно си е.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 20:47:45 GMT 2
Не казвам, че е лесно. Да отгледаш дори само едно дете пак е трудна задача. Но е още по-трудно, ако нямаш грам мозък и мисъл в главата си, както наша Пепка.
|
|
|
Post by mira on Feb 23, 2022 20:49:17 GMT 2
Хелоу! Реших да прегледам новата на Ф2 и от профил в профил стигнах до това 😃 Превъртете на 0:40:
Ф2 вече и звезда по видео клипове ли е?
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 23, 2022 21:03:45 GMT 2
Представям си каква цензура са му ударили сем Пепелджийски,че да не се похвали. Той дето и в тоалетната да отиде се снима на стори 🤡
|
|
|
Post by imasurvivor on Feb 23, 2022 21:08:27 GMT 2
Хелоу! Реших да прегледам новата на Ф2 и от профил в профил стигнах до това 😃 Превъртете на 0:40: Ф2 вече и звезда по видео клипове ли е? Sent from my SM-G973F using Tapatalk Хора, недейте така, утре ще гледаме Пепе да се учи на танци на пилон
|
|
|
Post by The Judge on Feb 23, 2022 21:44:25 GMT 2
Това ако му е изгората... Твжко би го понесла Антоанета. Затова са отворените устички и скунрийския поглед, обаче това бие на секс от вс милиметър, а тя е .... Невзрачна на фона на тази.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 21:49:56 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 21:55:34 GMT 2
Потресена съм от конспирацията, че Ергенът е спечелен от Капитонката и всъщност от там са й парите за новата кола. Не че имаше реално кой знае каква конкуренция, но точно пък тя да спечели шоЛото?!?
|
|
|
Post by The Judge on Feb 23, 2022 22:06:30 GMT 2
Ама тази онази от последните му снимки ли е наистина? Доста по-различно изглежда. 🤣
|
|
|
Post by diamond on Feb 23, 2022 22:10:44 GMT 2
Не знам дали тази жена е новата на Фичо 2, но... Ще кажа само, че някои жени излъчват секс, а други жени са Пепа и Ганка.
|
|
|
Post by ddv on Feb 23, 2022 22:19:25 GMT 2
Александра Петканова-Богданска е качила сторита с някакъв дневник на щастието. Преди ни го била показвала, но го считала за загуба на време, разбираааааай, тоест е ПР ПРАТКА. prikachi.net/image/QczrxОпулих се на психосоматологията. Муци, психосоматика е, бря. Или иска знания по някаква друга наука?
|
|
|
Post by wonderwoman on Feb 23, 2022 22:25:54 GMT 2
Пепе гледа по-лесно 3 деца, отколкото 2. 😄 Аз също си мисля, че има гръм в рая. Филяка мистериозно изчезна от сторита, постове, фотосесиите на Ганка.🤨
|
|
|
Post by dareangel on Feb 23, 2022 22:42:26 GMT 2
Аз идвам от сторитата на Бачорски…този човек от ден на ден все по-противен става.
1. Наистина не мога да възприема как возиш детето си и в същото време си с телефона да снимаш сторита?!? И не че имам нещо против бг брандовете в случая Чиполино, марката на столчето за кола, което той използва. Уж си човек с много възможности-острови, скъпи коли и какво ли не, но избираш продукт, който е от сравнително ниския клас без краш тестове и т.н.( позволявам си този коментар, защото съм на тази вълна и столчето беше едно от най-големите ни “проучвания”, защото е пряко свързано с безопасността на детето) 2. Някой беше коментирал как снима заспиващото си болно дете. Сега има ново 20 снимайки го отново разстроено и как Наска му дава Нурофен. Ами ужасна картинка…направо не ми го побира акълът. Да, не е краят на света, всички деца боледуват, обаче това поведение е меко казано гнусно!!! 3. Пълен психопат е за мен, който не трябва да се размножава!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 22:44:59 GMT 2
Последното стори на Радостина за нас ли се отнася? Врачанска ко**о, само ще ти кажа, че щом вземаш акъл от Карди Би си пропаднала на дъното, живучкай си там измисленият хепи лЯйф с Гошо, радвай се на парите му докато ги има, живей си в кичозния апартамент с златни елементи(личи си от къде идваш) и не се занимавай с нас.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 22:47:02 GMT 2
Другото е че и златен стол да вземе, с най-великите резултати от краш тестове, ако не го използва правилно, няма да види никаква безопасност на пътя. Столът се наглася според ръста на бебето, а не да стърчи две педи над главата му.. Не разбирам как човек с две деца има един стол, който децата си менкат
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 23:08:21 GMT 2
Тук преди време беше показан профил в инстаграм на момиче,което представлява тоалети и различни съчетания на дрехи.Почти всички видеа, които видях аз тя е по бельо и си мисля,че Гергана и нея имитира с тези оформящи рокли,гащиризони,гащи. Не си спомням името,но съм сигурна,че се сещате ,за кого говоря.Много красиво,високо,слабо момиче май с руса коса. Да не е Nikki Sky? Ганка я следва и й лайква постовете. Но Ники е топ жена и майка, тяло и класа, моден усет и истински luxury lifestyle.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 23:10:06 GMT 2
Сестрата на Мартин thassos_poppygirl се чуди кое е по-криндж - участничките в Ергенът или веждите на водещия 😂😂😂Много се смях. Права си е жената, Наум има абсурдни вежди.
|
|
|
Post by nomade on Feb 23, 2022 23:21:03 GMT 2
Сестрата на Мартин thassos_poppygirl се чуди кое е по-криндж - участничките в Ергенът или веждите на водещия 😂😂😂Много се смях. Права си е жената, Наум има абсурдни вежди. Ми като я срам да се почуди на Валерката на тъпите въпроси, ще се почуди на нещо друго. 🤣
|
|
|
Post by morkovelka99 on Feb 23, 2022 23:26:50 GMT 2
Тук преди време беше показан профил в инстаграм на момиче,което представлява тоалети и различни съчетания на дрехи.Почти всички видеа, които видях аз тя е по бельо и си мисля,че Гергана и нея имитира с тези оформящи рокли,гащиризони,гащи. Не си спомням името,но съм сигурна,че се сещате ,за кого говоря.Много красиво,високо,слабо момиче май с руса коса. Да не е Nikki Sky? Ганка я следва и й лайква постовете. Но Ники е топ жена и майка, тяло и класа, моден усет и истински luxury lifestyle. Не, друго ммомиче е .Не се сещам за името, но помня, че си слага шалове на главата, когато си облича пуловери.Имаше хубаво тяло и беше или руса или на кичури.
|
|
|
Post by Cherry on Feb 23, 2022 23:30:39 GMT 2
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Feb 23, 2022 23:38:49 GMT 2
Антланета се чудела кое ѝ било повече на сърце - Банско или Боровец? ДАНИЯ, бе, Тонке! 😂😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2022 23:43:47 GMT 2
Поздрав към нашите инфлуцки с безкрайните всевъзможно тъпи реклами ,Reels-чета , всевъзможно тъпи видеа и прочие.Попаднах на това в Instagram и не се сдържах. Знаете темата "истинска работа" колко ме удря в сърцето на фона на много мързелани,чакащи наготово ,търкащи дивана и мрънкащи колко са изморени от заснемане и обработка на видео/снимки + да измислят две думи на кръст с беден речник за описание prikachi.net/image/QcamT
|
|
|
Post by yoo on Feb 24, 2022 0:33:09 GMT 2
Не знам дали тази жена е новата на Фичо 2, но... Ще кажа само, че някои жени излъчват секс, а други жени са Пепа и Ганка. Не е тази, просто новата на Фичо или е снимала клипа, или участва по някакъв начин в проекта, но със сигурност не е тази, която пее, мисля, че дори беше тагната някъде.
|
|
|
Post by komkama on Feb 24, 2022 0:39:29 GMT 2
Атланета и Чехляка са заедно на Боровец, има го на едното стори, познах го по камуфлажното костюмче с пухче и по волята на жена си, кара сноуборд. Тя уж много мечтаеше да кара сноуборд с партньора си, по нейни думи, но хич не го показва по сторита, само ако случайно някой го хване. Новата на Фичо не е е жената от клипа, една бозава датчанка е, но е симпатична и алтернативна го раздава по снимки. Написала си ciao на маникюра, какво им става на тези жени с тези маникюри, малко като Деа с нейното RK на всеки маникюр, луда работа.
П. С. Обвинявам вас, че знам толкова много за тези особи 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by questar on Feb 24, 2022 0:59:59 GMT 2
Нищо чудно на Капиталова мистериозният чичо да е платил победата. Продуцентът Тушев не би отказал сумичка. Така хем печели от продукция и реклами, хем страничен доход от платената победа. Звучи си като добра сделка отвсякъде. Всички знаем Капиталова колко е амбициозна да спечели предаване. Номерът нямаше как да мине в МШ, но в предаване, в което продуцент с смешника Тушев е съвсем нормално да има сделка.
|
|
|
Post by wintersmile on Feb 24, 2022 2:41:36 GMT 2
Тук преди време беше показан профил в инстаграм на момиче,което представлява тоалети и различни съчетания на дрехи.Почти всички видеа, които видях аз тя е по бельо и си мисля,че Гергана и нея имитира с тези оформящи рокли,гащиризони,гащи. Не си спомням името,но съм сигурна,че се сещате ,за кого говоря.Много красиво,високо,слабо момиче май с руса коса. Да не е Nikki Sky? Ганка я следва и й лайква постовете. Но Ники е топ жена и майка, тяло и класа, моден усет и истински luxury lifestyle. Много зле ѝ се получава копирането на Гергана. www.instagram.com/tessmontgomery/?hl=en
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 7:37:27 GMT 2
Вика 🦊 е най-долното същество в родния инлфуенс. Вика, селянко, да ти платя билета до Чебоксари? Еднопосочен.
|
|
|
Post by yoo on Feb 24, 2022 8:42:06 GMT 2
Еххх, седя и си мисля защо нашето Гане не се записа в тоя Ерген!? Само като си представя какъв криндж щеше да е и ме избива на смях. То щяха да са изцъклени погледи, писъци и викове като е около него, буквално си я представям😂😂
|
|