|
Post by plam on Feb 24, 2022 9:34:21 GMT 2
Еххх, седя и си мисля защо нашето Гане не се записа в тоя Ерген!? Само като си представя какъв криндж щеше да е и ме избива на смях. То щяха да са изцъклени погледи, писъци и викове като е около него, буквално си я представям😂😂 Щеше перфектно да си пасне с онази дето беше облечена като Мортиша 🤣
|
|
|
Post by ☀ on Feb 24, 2022 10:08:52 GMT 2
Някой скоро пак писа, че 50лв за свещ на Пепка няма да даде. Е как 50, 48лв е сега + кибрит + безплатна доставка /явно не виждаме Фифи, защото разнася свещи от врата на врата / ... не е за изпускане, може да ми благодарите с мусака и МОЕТ Не знам Генерала как държи щеки, не е ли изморен от наливане на толкова вървежни свещи...
|
|
|
Post by ani on Feb 24, 2022 10:19:40 GMT 2
Интересно ми е Радост какво ще каже за действията на Русия от тази сутрин. Нали има мнение по всеки въпрос, дали ще си замълчи , както удобно замълча за убитото куче наскоро.
|
|
|
Post by ☀ on Feb 24, 2022 10:23:16 GMT 2
Интересно ми е Радост какво ще каже за действията на Русия от тази сутрин. Нали има мнение по всеки въпрос, дали ще си замълчи , както удобно замълча за убитото куче наскоро. Аз коментар нямам.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 10:35:37 GMT 2
Точно дойдох тук за да напиша, че ми е чудно родните инфлуенсъри как ще се държат днес предвид ситуацията. Дали ще продължат да живеят в розовите си балони, мажейки се с помади, чекнейки се пред прословутата сграда с плюшените мечоци?
|
|
|
Post by veereto on Feb 24, 2022 10:37:42 GMT 2
Интересно ми е Радост какво ще каже за действията на Русия от тази сутрин. Нали има мнение по всеки въпрос, дали ще си замълчи , както удобно замълча за убитото куче наскоро. Аз коментар нямам. С този пост се затвърждава колко ѝ е капацитета на госпожата.
|
|
|
Post by amelie on Feb 24, 2022 10:38:47 GMT 2
Aз не мога да се сетя за инфлуенц, който да има достатъчно капацитет, за да може да коментира такава тема адекватно. Та, май предпочитам да си мълчат по темата.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 10:40:30 GMT 2
Съгласна, че мълчанието е по- добрият вариант. Генерално, не само по темата. Днес може да си спестят pr пратки и реклами на плесент
|
|
|
Post by smurfina on Feb 24, 2022 10:44:35 GMT 2
Радост Ще си спестя епитетите единствено заради предположението, че е бременна, бременна жена не бих обидила
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Feb 24, 2022 10:44:39 GMT 2
Аз пък не мисля, че им е работа да коментират такива неща, а не е и редно. Има си специалисти по темата и не само. Нека си имат мнение, но си го пазят за себе си.
|
|
|
Post by abc on Feb 24, 2022 10:46:08 GMT 2
Джойката е с акъл колкото гумена джапанка, да мълчи там. Стефи от eatlovemakeup и Денина Мартин са отблязали последните събития, но ненатрапчиво.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 24, 2022 10:47:30 GMT 2
И аз смятам, че тия "капацитети" нямат работа да се изказват по политически въпроси. Само Полина като украинка според мен е в реда на нещата да каже нещо, но другите да траят, защото съм 100% убедена, че не разбират нищо от политика и МО. Едит: за мен това стори от Ивана е повече подигравка отколкото "ангажираност" по темата:
|
|
|
Post by pchelica on Feb 24, 2022 10:58:06 GMT 2
Пепе си е ъпдейтнала Линкдин-а. До скоро си стоеше с нещата от 2017та…Сега даже и пост качила: “След много години работа като Бранд Амбасадор, съосновах Блес-нещото-си…” И цели 6 лайка на поста ѝ. 😂
|
|
|
Post by ☀ on Feb 24, 2022 11:01:01 GMT 2
Направо няма да им гледам сторитата, че или ще са неадекватни или тъпи като на Валери.. За едно съм съгласна с Теди, информираност, защото нещата не се случват от днес.. /?d=n
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 11:12:12 GMT 2
Ето как е коментирала и Анриана относно ставащото: prikachi.net/image/QjI4xАз оък така се стреснах от всичко ставащо.Молех се честно казано да не се стигне до война от Русия към Украйна.Горките хора,които трябва да избягат ,уплашени с дрехите само на гърба си.Моля се да са добре .Моля се да сме всички добре и да се спре това.Да няма повече такива атаки по света,дори и в страни като Афганистан Ивана и тя дразни ме изказването.По-добре да беше замълчала.Пък за Джой съм без коментар.Живее в свой свят милата.В света какво става,а пък на нея и е в главата кожата каква била на Путин🤐🤐😑😑Джойке ,скрий се,мила.Нелепи изказвсния си ги запази за себе си по-добре
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 11:19:37 GMT 2
Но аз не разбирам първо защо очакваме те да коментират ставащото и второ защо те биха се наели да го правят като една книга по геополитика не са прочели. Всеки, който е разлистил поне няколко страници по темата ще види колко е сложен казусът и че след като Америка почнаха умишлено да ровят в кошера на централна и източна Европа това беше въпрос на време - чиста география. Постове от рода на сърцето ми кърви, буца в гърлото и така на мен ми идват жалки. Те сигурно дори не могат да посочат Украйна на картата, да не говорим за Крим, който беше проблемната зона 2014. Най-жалкото е,че постовете,които пишат са като рециклирани от тези за Сирия примерно - общи приказки. По-добре да си снимат козметиката там и да се правят,че не е станало.
Едит: понеже знам,че ни четат две бързи изречения - ако Америка засили влиянието си в Украйна, пътят до Москва е равно поле буквално. Именно затова американците имат такъв силен интерес към демокрацията и свободата на Украйна - не го правят от добро сърце или защото искат свобода за всички. За тях Украйна е means to an end. Естествено, че Путин няма да го позволи. Затова драпаше и за крим, за да не могат да влязат оттам по вода. Всичко е на първо място география. Надявам се това да обогати по някакъв начин нашите ограничени инфлуенсърки. Да не се излагат в инста.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Feb 24, 2022 11:23:59 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 24, 2022 11:24:38 GMT 2
Цяла сутрин слушам новините, което е нетипично за мен. Бях сигурна, че Путин ще си прави каквото си иска, изрод мръсен. И бях сигурна, че до дни ще нападне и ще влезе там. Мен много ме е страх от война. Как може да се случва това в 21 век? За съжаление не съм съвсем на ти със събитията там и не разбирам цялата същност на конфликта. За пари, власт и ресурси е цялата работа сигурно. Територии им не стигнаха на тия?! Да си ги носят в Ада дано!
Трябва да си крайно безразсъден, ненормален и тотално неадекватен, че да направиш подобно нещо. Кой си ти, че да отнемаш човешките права на избор, живот и свобода? Честно казано съм бясна. Интересно ми е какво ще кажат инфлуцките, но като гледам не ги интересува особено това. Ивана е изкометирала сладникаво събитията, типично в нейн стил.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 11:25:26 GMT 2
Моите очаквания са да запазят мълчание днес по всички теми, не само по тази. Еднакво ще ме дразнят ако си клепат кремове по муцуните, както и ако тръгнат да постват клишета по темата. Едното е игнорантност и простотия, а другото - игнорантност и драматизация
|
|
528 posts
Member is Online
|
Post by Ахинора on Feb 24, 2022 11:28:03 GMT 2
Тъкмо се чудех Полина има ли коментар по темата, от нея би дошъл на място, все пак си е чиста украинка и е емигрирала в България. Много тъжна и притеснителна ситуация Анастасия също е коментирала, макар и ненатрапчиво. Капитонката, ако не греша, беше казвала, че има украинска кръв.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 24, 2022 11:31:57 GMT 2
И аз се чудех дали Полина ще коментира нещо по въпроса с Украйна.
|
|
|
Post by offthegrid on Feb 24, 2022 11:32:35 GMT 2
По-шокирана съм, че докато хората се чудят как да се изнесат и ги обстрелват, Радост се мае какъв крем ползва Путин
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 11:33:05 GMT 2
Цяла сутрин слушам новините, което е нетипично за мен. Бях сигурна, че Путин ще си прави каквото си иска, изрод мръсен. И бях сигурна, че до дни ще нападне и ще влезе там. Мен много ме е страх от война. Как може да се случва това в 21 век? За съжаление не съм съвсем на ти със събитията там и не разбирам цялата същност на конфликта. За пари, влат и ресурси е цялата работа сигурно.Територии им не стигнаха на тия?! Да си ги носят в Ада дано! Трябва да си крайно безразсъден, ненормален и тотално неадекватен, че да направиш подобно нещо. Кой си ти, че да отнемаш човешките права на избор, живот и свобода? Честно казано съм бясна. Интересно ми е какво ще кажат инфлуцките, но като гледам не ги интересува особено това. Ивана е изкометирала сладникаво събитията, типично в нейн стил. Абе не е само Путин проблема, той си пази границите. Американците нямат място там да се бъркат. В предния си пост написах нещата от чисто геополитическа точка най-общо. След станалото в крим ми стана интересно,прочетох това онова и някак видях гледната точка и на Путин. Съгласете се,че ако Путин иде и си наслага войските в Канада и Американците ще се изнервят. За мен те са вечните провокатори и откъдето минат да "се борят за народна свобода срещу диктатура" остава само разруха след тях - бърза справка Либия. докато Кадафи беше на власт нямаше никакви бежанци през Африка, защото той пазаше границите. В един момент хоп той е диктатор. Махнаха го и сега какво Либия е разорано лозе, а в Европа е пълно бежанци от района. Докато американците ни приканват да ги приемаме в Европа тези жертви на режима, те колко точно приеха? Повече няма да пиша по темата,за да не измествам фокуса. Ивана как не я приложила тази снимка към сълзливия си пост. Да покаже още по-голяма съпричастност.
|
|
528 posts
Member is Online
|
Post by Ахинора on Feb 24, 2022 11:35:27 GMT 2
Радост нали пребиваваше в Русия, не е ли малко по-запозната с политическата обстановка?! А, да, забравих, че за нея Ирак и Израел е едно и също, нали беше казвала, че е живяла в Ирак, но после се усети, че било всъщност Израел, дотам ѝ стига общата култура. Важното е, че потрошила чуждите парички в ЦУМ, друго не я интересува, стига ѝ да се драка с Диор за Нивея и да се чуди Путин какъв крем ползва. Глупава жена.
|
|
|
Post by komkama on Feb 24, 2022 11:45:10 GMT 2
Доста съм притеснена от днешните новини и на мен като вас ми беше интересно какво мислят украинците и се сетих само за една украинка - Полина, после се сетих и за руснаците и се насочих към Капитонова. Едната - реклама на обиколници, другата - малоумен рийл, с който ни пожелава мир?! Инфлуенсърите ни са дъно интелектуално, това всички го знаем, но ми беше интересно мнението им когато са пряко засегнати от нещо. Още по-голямо дъно…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 24, 2022 11:57:10 GMT 2
Жалко, че Радост е махнала историята с кожата на Путин. Не я е срам. Аз щях да й пиша, с риск да ме блокира. Нямаше да се сдържа, тъпанарка. Тая не знае ли, че има фотошоп и филтри, самата тя ги позлва. На снимки от нета ли разчита да са достоверни? Неадекварница такава. Щях да я питам сериозно ли я вълнува това на фона на събитията? Мълчат, защото са тъпи и няма какво да кажат. Даже май е по-добре така.
|
|
|
Post by patrashkova on Feb 24, 2022 11:57:42 GMT 2
Абе какво му става на Любо Жечев - съвсем изтрещя. От него очаквах някакъв по-двустранен аналиЗ. Та ние купихме морално остарелите самолети на американците за милиони, той ще говори,че 10%обслужват Русия. Не ми харесва как е намесил Цанов и Киро Брейка. Имам чувството,че едва ли не завижда на Цанов за нещо. А с киро брейка отношенията им се изтъркаха вече. Преди харесвах Любо,но вече го виждам само като един меркантил, изключително заядлив и доста повярвал си. Лично аз му бих хикса след отношението към Луна и как дори след като Киро Брейка му дойде на крака за детектора при човек,който Любо сам беше избрал пак започна да се опитва да се изкара прав. Държа да подчертая,че не харесвам нито Киро,нито Цанов. Но вече и Любо не харесвам, а след тоя пост направо щв го отследвам. Добре му го е написал човека отдолу, ама Любо е толкова самовлюбен,че никога няма да види чужда гледна точка. prikachi.net/image/QjXd3
|
|
|
Post by Minnie on Feb 24, 2022 11:59:17 GMT 2
Ужасно ме е страх. Инфлуцките да си спестят простотиите, поне днес. Поста на Радост не искам да го коментирам, че ще ме баннат. Да се смирят малко, не му е сега времето да се правят на интересни.
|
|
|
Post by carolinebingley on Feb 24, 2022 12:03:42 GMT 2
Жалко, че Радост е махнала историята с кожата на Путин. Не я е срам. Аз щях да й пиша, с риск да ме блокира. Нямаше да се сдържа, тъпанарка. Тая не знае ли, че има фотошоп и филтри, самата тя ги позлва. На снимки от нета ли разчита да са достоверни? Неадекварница такава. Щях да я питам сериозно ли я вълнува това на фона на събитията? Мълчат, защото са тъпи и няма какво да кажат. Даже май е по-добре така.
Американците винаги имат нещо общо и винаги са намесени по някакъв начин. Аз ги ненавиждам от все сърце. Но в случая Путин носи вината,главната вина говорим. Полина сигурно няма да каже нищо за да не се изложи. Както стана преди. Не знам кой е по-добрият вариант:да се правят, че нищо няма и не ги вълнува, карат си рекламите или да се изказват в духа на Радостина😃
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2022 12:04:31 GMT 2
Не съм компетентна по темата война, но инфлуенсърките е по-добре да запазят мълчание. В хралупите им няма никой, за да коментират подобна политическа тема. Ивана, Пепе, Капитонова, Полина, НЖ-ката, Радост, Валери, Попо.. нямат достатъчно мозъчни клетки за рекламен пост, какво остава за война.. щом не е спонсорирано, няма да говорят за него. Моля се само за мир, нищо повече…
|
|