|
Post by ОригиналенНикнейм on Apr 7, 2022 12:32:17 GMT 2
Пратките за бременната Радостина не се забавиха много-много 😃 Очаквам по-големите неща за бебето като количка например също да са ПР пратки. А пък точно на Мустела продуктите да ми хвали…. Аз цялата се обринах от този крем. Като крастава жаба бях бляк!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 12:36:00 GMT 2
Еее, ако Гусито се е преместила ми пропадат плановете да ѝ мятам яйца по терасата. Нищо, тя пак като умница голяма ще си снима местонахождението. Не вярвам нашата съфорумка изобщо да е взела под внимание бръщолевенията на Гуса, която е мирисала корицата на списанието само.
|
|
|
Post by niisy on Apr 7, 2022 12:44:50 GMT 2
|
|
|
Post by addie on Apr 7, 2022 12:53:06 GMT 2
На Джойче "бременните пратки" ѝ били много любими. Ми как няма да са ти любими Радостино, като са на аванта? 🤭 Убедена съм, че и нейното бебе ще бъде обзаведено от-до поне до първи клас и пратките няма да се сведат само до кремчета на Мустела.
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 7, 2022 13:03:46 GMT 2
Гане, а какво стана със “закупеният” апартамент? Уж кредити плащаше, мобилното банкиране си показваше, за да докаже истината и накрая след 1 година и се наложило да се премести и да си слага сама мокета и да свързва пералнята, защото явно няма 2 лева в джоба, за да си наеме майстори.. тотална откачалка!
Иначе и в коментари под новите и маратонки и пишат, че едната обувка е жълта 😂 срам и позор за дупнишката модна икона..
Пепе е толкова слаба, че изглежда болна.. да се взима в ръце..
|
|
|
Post by kalimera on Apr 7, 2022 13:09:40 GMT 2
Тя и Пепона се мисли за тинейджърка и доста често качва клющавите крака по масите. ( х. Морени)
|
|
|
Post by ☀ on Apr 7, 2022 13:17:27 GMT 2
Искам да отбележа колко весела и щастлива изглежда София около баща си. Просто си е истинско дете, сияе и се радва на компанията. Когато Пепе я снима ми се струва пренавито и изкуствено работещо малко човече. Сега си е дете. Дано и Сиена има възможност да има близост с баща си, иначе не е честно.
|
|
|
Post by Foxy Two on Apr 7, 2022 13:18:44 GMT 2
Покрай цялата история с Деа/Рая и Бамбина & сестра й бях много изостанала с четенето на форума и не успях да се включа с коментар. Ще бъда кратка. Бамбина не я познавам, но сестра й я познавам лично и смея да твърдя, че те са израстнали в изключително нездравословна среда. Всяко изменение в психиката им от нормалното, по една или друга причина го оневинявам. Няма смисъл да се занимавате с тях... Значи казваш, че са психически нестабилни и по тая причина трябва да им се прощават простотиите, които правят? То на тоя принцип и оная биполярната може да мине между капките, нищо че си лъже последователите. Тя просто не е добре и нека си прави каквото иска. Не казвам, че трябва да им се прощава нещо по простата причина, че аз не отразявам действията им, заради мнението, което съм си изградила. Това не означава, че безцеремонно могат да си правят каквото си поискат, просто смятам, че им отделяте прекалено много време и внимание. Даже от вас си припомних за тях и забелязах, че личните профили на София наистина ги няма вече. Не я откривам нито във Фейсбук, нито в ИГ. Покрай цялата история с Деа/Рая и Бамбина & сестра й бях много изостанала с четенето на форума и не успях да се включа с коментар. Ще бъда кратка. Бамбина не я познавам, но сестра й я познавам лично и смея да твърдя, че те са израстнали в изключително нездравословна среда. Всяко изменение в психиката им от нормалното, по една или друга причина го оневинявам. Няма смисъл да се занимавате с тях... E,spill the beans. Аз съм с останала с впечатление, че са много здраво семейство, майка й е нейният role model и тн. Имам бегли спомени, че е казвала нещо и за баща си.
А за видеото с буса - информативно, ама реално кой нормален човек ще си купи бус, ще си наеме паркомясто (в Лозенец, ако не бъркам) и тн. Барт беше доста разочарован, че е избирала такова нещо без нея обаче.
Мхм, точно майката е разковничето.
|
|
|
Post by l4444 on Apr 7, 2022 13:22:35 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=viu1649329606n.jpgalfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=klz1649329660b.pngЕто ги на Гана обувчиците. Потърсих, защото ми стана интересно, дали това не е желан ефект и дали не се продават така тия обувки - всяка в различен цвят. Дори и когато става въпрос за Гана, имах по-високи очаквания и не предполагах, че може ПРОФЕСИЯТА ти да е да качваш тъпи reels-ве в Instagram и въпреки това толкова да не си доглеждаш нещата, че да не обърнеш внимание как с тези дефектни боклуци, вместо лукс, демонстрираш пълна евтиния. Направи ми впечатление, че ако търся във Farfetch или други подобни сайтове, има над 200 модела sneakers Miu Miu, но такива точно не намерих. Като напишеш обаче в google Miu Miu white sneakers, излизат множество сайтове като този, който прикачвам, пълни с точно този модел обувки - очевидно, реплики за по 50-60 долара. Явно има две цветови опции и по грешка са ѝ мушнали в кутията по една от всеки цвят - ама като за Miu Miu от 62 долара - толкова. Та, уви, надценила съм я Гергана
|
|
|
Post by fifi on Apr 7, 2022 13:24:41 GMT 2
Значи казваш, че са психически нестабилни и по тая причина трябва да им се прощават простотиите, които правят? То на тоя принцип и оная биполярната може да мине между капките, нищо че си лъже последователите. Тя просто не е добре и нека си прави каквото иска. Не казвам, че трябва да им се прощава нещо по простата причина, че аз не отразявам действията им, заради мнението, което съм си изградила. Това не означава, че безцеремонно могат да си правят каквото си поискат, просто смятам, че им отделяте прекалено много време и внимание. Даже от вас си припомних за тях и забелязах, че личните профили на София наистина ги няма вече. Не я откривам нито във Фейсбук, нито в ИГ. E,spill the beans. Аз съм с останала с впечатление, че са много здраво семейство, майка й е нейният role model и тн. Имам бегли спомени, че е казвала нещо и за баща си.
А за видеото с буса - информативно, ама реално кой нормален човек ще си купи бус, ще си наеме паркомясто (в Лозенец, ако не бъркам) и тн. Барт беше доста разочарован, че е избирала такова нещо без нея обаче.
Мхм, точно майката е разковничето. два клика - www.instagram.com/sophie.k.7/
|
|
|
Post by Foxy Two on Apr 7, 2022 13:29:24 GMT 2
Не казвам, че трябва да им се прощава нещо по простата причина, че аз не отразявам действията им, заради мнението, което съм си изградила. Това не означава, че безцеремонно могат да си правят каквото си поискат, просто смятам, че им отделяте прекалено много време и внимание. Даже от вас си припомних за тях и забелязах, че личните профили на София наистина ги няма вече. Не я откривам нито във Фейсбук, нито в ИГ. Мхм, точно майката е разковничето. два клика - www.instagram.com/sophie.k.7/Имах предвид, че не ги откривам в моите контакти - "приятели"/"последвани".
|
|
|
Post by veereto on Apr 7, 2022 13:34:13 GMT 2
Гане, а какво стана със “закупеният” апартамент? Уж кредити плащаше, мобилното банкиране си показваше, за да докаже истината и накрая след 1 година и се наложило да се премести и да си слага сама мокета и да свързва пералнята, защото явно няма 2 лева в джоба, за да си наеме майстори.. тотална откачалка! Иначе и в коментари под новите и маратонки и пишат, че едната обувка е жълта 😂 срам и позор за дупнишката модна икона.. Пепе е толкова слаба, че изглежда болна.. да се взима в ръце.. Естествено, че ако Гергана имаше средствата, за които заблуждава аудиторията си щеше да си викне не един, а двама майстори и не за 5 дена, а за 2 да прави "ремонт". Тя може затова да спря с видеата в ютуб и остана само в инстаграм, защото е по-лесно да лъже и да представя измисления си живот. Аз обаче чакам да видя какво ще стане с фасетите, но предполгам, че такива няма да има.
|
|
|
|
Post by klaudia on Apr 7, 2022 13:44:46 GMT 2
Джойката сега очаква от 9+ да ѝ пратят една количка Стоке, сгъваема вана, кошара, стол за хранене и т.н. След това от Сгушени количка Метро, защото стокето е ужасна за нашите тротоари. От там нататък слинг, ерго раница, дрехи и др. Точно навреме съобщи новината, че да не трябва да се охарчват с Гошо, а да получат всичко на аванта. Толкова са предсказуеми всички, че няма накъде повече.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Apr 7, 2022 13:51:03 GMT 2
Аз залагам на Чиполино. Даже очаквам да я сложат до Фики и Дичо в рекламата, докато те пеят..хохоох Sent from my iPhone using Tapatalk Ааа моля, моля. Къде я пращаш при евтините марки и магазини! Не, не.
|
|
|
Post by dareangel on Apr 7, 2022 14:15:42 GMT 2
Пратките за бременната Радостина не се забавиха много-много 😃 Очаквам по-големите неща за бебето като количка например също да са ПР пратки. А пък точно на Мустела продуктите да ми хвали…. Аз цялата се обринах от този крем. Като крастава жаба бях бляк! И отделно на това, всеки втори пост е свързан с лигавщини…ритници в ребрата в 22-24 седмица…айде стига…бременна съм в 9 месец и много добре знам кога наистина започват ритниците колкото и да е активен бебока та той е има няма 200-300 грама…в тези седмици Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by klaudia on Apr 7, 2022 14:22:07 GMT 2
Забелязах, че не сте коментирали, но Евелин се водила на работа във фирмата на майка ѝ. Така, че мързеланката и твърде жена си трупа стаж от дивана. Затова не ѝ се занимава да работи, мама праща парички, Гошо и той и дава, защо да работи, като може да лежи и мързелува. След време и майчинство ще взима.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 14:22:46 GMT 2
Лелята малко се надценява с някои неща като че ли.
Сайтът на магазина й 100% сама си го е правила, и изглежда адски зле, а да направиш грозен и калпав сайт с wix си е талант. Супер непрофесионален, нефункционален, 2 изречения са на Бг, после останалото е на английски, различни шрифтове навсякъде. Поне беше платила 1000 лева за нормални снимки на дрехите, вместо да дава тази сума за спонтанен полет до не помня къде.
Чак ми е трудно да повярвам, че жена на 36, която сама се е справяла в чужда държава и то с две деца, може да е толкова лекомислена и така да претрупва нещата до безобразие.
Мисълта ми е, че ако един сайт не може да направи да изглежда като хората, какво ли ще причини на този бус (дето на английски го нарича бъс вместо ван 😂)?
И дали Барт ще се изкефи да трябва да си прекара лятната почивка на някакъв самоделен wannabe-camper, вместо с нещо пригодено за целта? Интересно ми е какво ще постигне, но пак казвам че съдейки от онзи срамен сайт, очакванията ми са нищожни.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 7, 2022 14:48:34 GMT 2
Гането си купила някакви пластмасови маратонки, явно преоценени, защото едната е жълта,а другата бяла.Както й да ги върти, все ми жълтенее. В Меркарито имаше такива модели, даже една приятелка си ги купуваше, защото обичаше да носи различен цвят обувки. alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=opt1649324219p.jpgПредната част на едната маратонка се различава видимо като модел от другата даже 🤣🤣
|
|
|
Post by muffin on Apr 7, 2022 15:12:59 GMT 2
А да не говорим и че хартията в кутията на обувките е супер намачкана, ужас. Не мога да повярвам, че Гергана мисли хората за толкова тъпи. Горката, жал ми е за нея, в главата ѝ единствено е как да се покаже с ментета, опа, с маркови неща.
|
|
|
Post by pchelica on Apr 7, 2022 15:18:38 GMT 2
Чакайте…значи милионерката Гуци си е поръчала втора употреба обувки, които нови струват 60 евро?
|
|
|
Post by bella on Apr 7, 2022 15:18:47 GMT 2
В последния влог на Наумче и Тейче пак съжалих горката Теа. Наум с гордост заявяваше колко много мрънка и как не е спрял по време на цялата им разходка. То това ни беше ясно и без да го споделяш… знаем, че си party pooper. Толкова ли не се усещат, че чак се хвалят с това? Горката Теа с такъв киселяк по цял ден.
А в предния им влог имаше много кадри как заснемат видеата за Моята козметика. Много момичета тук споделяха колко е съсухрена вече Пепе и колко зле изглежда и в този влог за първи път буквално го видях, защото вече не ѝ гледам изкуствените видеа. На снимки пак го докарва, но в това видео нямаше как да се скрие - преди я намирах за свежа, а сега е обратното на свежа. Не знам какво се случи, все едно нарочно иска да изглежда зле.
|
|
|
Post by fif on Apr 7, 2022 15:37:04 GMT 2
Гуциии се завърнааа!!! Честно да ви кажа не забелязах цвета на обувките, ама наистина едната е по-жълта, но пък ми напраив впечатление смачканата хартия. Гане, много ниско бюджетен ремонт, засрами се, виж каква фуга има между шкафа и гърба на плота: И това, че сама си прави ремонт изобщо не е за похвала, направо е тъжно… Сестра й да й даде някой лев за майстор, ама всъщност сестра й няма пари, а мъжът й. Ех… Иначе нищо не показва от този ремонт, защото кой знае каква е дупка, не знам как ще се оправдава за “купения” апартамент.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 15:42:41 GMT 2
Къде се загуби снимката на Мъри със зърната? Пак ли е започнала да качва и трие снимки на стриите, дупето и зърната й?
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Apr 7, 2022 15:44:12 GMT 2
За всички бременни и планиращи бременност инфлузки - топ съвет от мен и то безплатен! Не е мазане, до кожа и вътрешна хидратация е. Пийте колаген и сте чук😉 Пак казвам, ТОП съвет за без пари от +20 кила и нито една стрия. Ама като го няма като ПР пратка не вАжи!
|
|
|
Post by mrsg1986 on Apr 7, 2022 15:49:44 GMT 2
Откакто Пепе е на круиз стана окончателно ясно колко са експлоатирани децата ѝ. От 3-4 дни не е показала нито една снимка на отрочетата, дори и на “датската принцеса”. 100% родителите ѝ и Ф2 се скъсват да ѝ пращат снимки, но кому са нужни те щом няма да изкара пари от тях?!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 16:05:02 GMT 2
Зорница има пост за серума на La Roche в инстаграм, но аз поне не виждам никаква разлика от снимките преди, по време на и след. Описала е серума като такъв, който спомага срещу пигментните петна и черните точки. Не виждам обаче голяма разлика, а го възхвалява. http://instagram.com/p/Cb-UDM4MFR_
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 16:58:46 GMT 2
|
|
|
Post by Qyiana on Apr 7, 2022 17:43:54 GMT 2
Лелята малко се надценява с някои неща като че ли. Сайтът на магазина й 100% сама си го е правила, и изглежда адски зле, а да направиш грозен и калпав сайт с wix си е талант. Супер непрофесионален, нефункционален, 2 изречения са на Бг, после останалото е на английски, различни шрифтове навсякъде. Поне беше платила 1000 лева за нормални снимки на дрехите, вместо да дава тази сума за спонтанен полет до не помня къде. Чак ми е трудно да повярвам, че жена на 36, която сама се е справяла в чужда държава и то с две деца, може да е толкова лекомислена и така да претрупва нещата до безобразие. Мисълта ми е, че ако един сайт не може да направи да изглежда като хората, какво ли ще причини на този бус (дето на английски го нарича бъс вместо ван 😂)? И дали Барт ще се изкефи да трябва да си прекара лятната почивка на някакъв самоделен wannabe-camper, вместо с нещо пригодено за целта? Интересно ми е какво ще постигне, но пак казвам че съдейки от онзи срамен сайт, очакванията ми са нищожни. Съгласна съм, Лелята наистина направи претупан сайт. Ама това е от неистовото й желание да се изкара супер готината жена, която гони цел след цел и всичко постига. На нея не й е важно нещо да е изпипано, да си личи, че е вложена мисъл, умения...За мен тя просто иска да покаже как отмята още едно нещо от check-list-a. Пълен въздух под налягане. Хората обикновено стартират бизнес и влагат цялата си душа, време и търпение, дори да потръгне и да стане успешен бизнес, продължават да го развиват и да намерят начин да бъде по-успешен. Ама нейсе. Лелята няма време за това явно. Заета е да бъде себе си в социалните мрежи. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
Hrisi
Full Member
Когато има желание - има и начин
|
Post by Hrisi on Apr 7, 2022 18:28:06 GMT 2
Йуу-хуу, изгледах епизода на Пепа от Черешката. Голямо тръшкане, че трябва да свари един боб. Много си личеше как Гани не може да я понася. МагитоСан да не е бременна, на някои сторита се виждаше коремче, на други - не? Интерсено ми е Нали си нямам друга работа, ха-ха.
|
|