|
Post by suede on Apr 7, 2022 8:52:28 GMT 2
instagram.com/lili_of_the_worldСъвсем случайно попаднах на това момиче, което доскоро е било травъл блогър и виждам по фийда, че е била активна с пътешествията. След редица здравословни проблеми ѝ намират рак на стомаха. Споделя разни неща на тази тема и как се справя със ситуацията. Живее в Берлин и има детенце под 2г. На някой може да му е интересно, вижда ми се много позитивна мацка, а и се оказа приятелка на моя приятелка.
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 7, 2022 9:05:31 GMT 2
Сторитата на Ергенките от снощи са потресаващи. Като започнем от начина, по който изглеждат с лъскавите тоалетчета и смешен грим к завършим с поведението им. Всичко крещи - евтино. Видях няколко сторита на другите, Вика изглежда ужасно. Сплесканото пекинезко лице с червено червилце, черни веждаци и сбръчкан нос. Блякс.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 9:05:45 GMT 2
Големи смотли ми изглеждат тези от Ергена на сбирката си снощи.
Седят си на мазната чалга, лапнали по една цигара, и гледат в една точка. Супер компания, много забавно, мега яката нощ, woohooo! 😅
Дениз Хайрула ми е много смешна с тези плитки, все едно се е върнала от ваканция в Албена с техните
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 7, 2022 9:13:02 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 9:16:47 GMT 2
Пуснах си Евелин с видеото за маникюр, но блузата ѝ постоянно "трепти" заради отблясъците и е много напрягащо за очите, та я спрях.
Гергана явно е изритана от дивана и най-вероятно е на квартира в някакъв стар апартамент, който иска да стегне или пък се е върнала в Дупница.
|
|
|
Post by The Judge on Apr 7, 2022 9:22:34 GMT 2
Мхм, плота баш тя го е сложила 🤣
"Основен" рвмонт направила. Тоя мокет с кучето ... Успех!
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 7, 2022 9:22:36 GMT 2
Изгледах сторитата на Магисан.Ами нищо общо с Пепе - дава информация за круиза и е пуснала въпроси,за да види явно от какво се интересува аудиторията. Вечерта са били семейно с мъжа си и ми хареса много тоалета й.Пуска снимки на Дивна,т.е изразява липсата й. Като видях сторитата на Пепе...Ами там тийнейджърката пак вилнее сама по дискотеките,ни вопъл, ни стон за мъж или деца.Пълен провал и голям темерут.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 7, 2022 9:23:08 GMT 2
Нима намекваш, че може да е напуснала ' закупения апартамент ' с новото обзавеждане На мозе да баде! Гане, бърз 'ляйфхак' за теб : Ако спреш да лъжеш животът става по-лесен
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 9:58:06 GMT 2
Доживях, Гането ме е блокирала в инста 😂😂😂😂 време беше, Гане, явно съм много съмнителна с моя празен профил, който не лайква и не следва почти никого. Или ми знаеш никнейма, а? Споко, това няма да спре ХЕЙТА 😛
|
|
|
Post by l4444 on Apr 7, 2022 10:06:09 GMT 2
Дениз Хайрула ми е много смешна с тези плитки, все едно се е върнала от ваканция в Албена с техните Хахахахахха, изсмях се с глас!!! Толкова са смотани, кисели и self-absorbed. Наистина, страшен кеф - да идеш в Плаза да ти кадят 1000 човека с цигари, да ти дрънкат с барабани на главата, а ти да киснеш на вмирисаното сепаре, без дори да се забавляваш, и да пищиш stage-нато по сторитата на останалите патки.
|
|
|
Post by Lana. on Apr 7, 2022 10:10:37 GMT 2
Вчера попитах за Бамбина тук, никой нищо не каза, но тя се включи с обяснение защо отсъства Новият влог на Тейчеви беше по-приятен от предния, но накрая на гивауея се изложиха. Уж да бъде прозрачно, показаха бройката, показаха тегленето, но числата - замазани. Е защо, нали искахте да е прозрачно и да не сме мнителни Пуснах сега Йокко, добре, над нещата е, ок. Обаче тая жена допреди няколко месеца ми изглеждаше страхотно, а сега адскисе е запуснала Мазна коса, липсващ зъб (тук не е по нейна вина, но все пак), много са й се откроили назолабиалните бръчки. Абе да, започва все повече да прилича на леля.
|
|
|
Post by elanli on Apr 7, 2022 10:16:02 GMT 2
Гана и Пепе са топ оф дъ топ празна опаковка в инста. Толкова лъжлив онлайн живот водят, че реланият им такъв мухлясва все повече. Гана като гледам стените на новата й кухня, е баш в някакъв стар апартамент и празен. Взела е назаем пари от сестрай и със сигурност пробва да продаде "луксари покупки" за да преживява. И не знам как може даработи с някакъв стар анцунг вкъщи, а не нещо удобно ленено и копринено, което да й внесе дневната доза лукс в живота. А Пепе е в най-тъжната връзка на света. Фильо пък е най-скучният телец от всички скучни, които познавам. Сигурно е проспал 70% от круиза, а в другите 30% е нацупен и върви по на Пепе дупето, защото трябва да изработят почивката в някакви 40-50 сторита. Безполезни паразити, нито съдържание, нито покритие на фалшивото им представяне. Магисан са друго нещо, хресах ги повече, съпоставени с фалшивата двойка на кораба.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 7, 2022 10:17:53 GMT 2
|
|
|
Post by pchelica on Apr 7, 2022 10:20:52 GMT 2
Гуси, е, нали си много успешната бизнес лейди? Що вместо цяла седмица да си хабиш времето сама да си слагаш мокет и да си свързваш пералнята, не викна някого да свърши тия неща за теб за Х лв, докато ти, с твоята супер успешна кариера, през това време заработиш 2 по Х лв (щот нали си яко успешната, призната от Форбс, инфлуенсърка)? Или нямаме пари да платим на майстор и трябва сами да си свързваме пералнята? 🫢
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 7, 2022 10:30:41 GMT 2
Ивана имала интернесна новина. Рекох си да видя каква и тръгнах да чета поста. То какво се оказва? Пак оферти, пак реклами, пак кодове, изненади,промоции от H and M този път, все една и съща плоча се върти. Защо ли очаквам нещо нова и различно от тях вече и аз не знам. Поли Недкова в БТВ толкова неподготвена се изказа за Бриджъртан, толкова плоско и без никаква мисъл, абсолютно не е разбрала за какво иде реч, че се чудя изобщо гледала ли е целият сериал и чела ли е книгите. Не можа да представи изобщо сериала добре, не е особено запозната и с историята. Било достоверно представена епохата, но си имало и неточности. Много знае тя. Гледала е там нещо, колкото да има какво да каже в рубриката й, щото нали е модерно да се говори за Бриджъртън...
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 7, 2022 10:39:00 GMT 2
По повод на лютеницата искам и аз да изкажа искреното си възмущение. Подобни снимки са само и единствено за лична употреба и никой не може да ме убеди в противното. Аман от ла*няни изпълнения.
Гане, освен бедна духовно, явно си такава и материално. И не не е смешно, а е трагично до къде сама си се докарала. Не ми е нужен гадател, астролог или врачка, за да ти кажа, че ще си останеш сама като кукувица, освен ако не се промениш драстично.
Пепон е абсолютен дизастър! И колкото и чашки да обърне, на сутринта истината отново ще я зашлеви по ухилената мутра.
|
|
|
Post by scalestone on Apr 7, 2022 10:41:08 GMT 2
Лелята има видео, че си е купила бус! Довечера го пускам!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 10:57:46 GMT 2
На Йоко стайлингът й като цяло не го разбирам, не се облича особено flattering.
Кройките обикновено са неподходящи за нея, цялостния силует седи тъпо и е уж “много 2022”, но с неща от секъндхенда, вероятно шити през 2010, не й се получава.
Прическата от скрийншота е потрес.
Тя беше споделила и аутфита преди няколко дни и на мен ми се стори много недодялано. Окей, оувърсайз блуза с шорти/пола, супер, ама при нея висеше много нелепо.
Явно се облича както на нея й харесва, което е готино, просто визуално не става
|
|
|
Post by komkama on Apr 7, 2022 11:03:28 GMT 2
Сторитата на наглото рускинче са толкова жалки… Приличат на студентки първа година в Студентски град, отпреди 10 години, когато Плаза беше топ мястото там. Въртят маанетата, после някакви гнусни наргилета, бляк. Жена плюс, от това по-голям минус няма,блин. Мисля че тази вечер подобаващо трябва да завърши в леглото на чичи, някак си кючек плюс чичи и 50лв на шкафчето сутринта са чудесна комбинация и ти отиват ♥️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 11:05:17 GMT 2
Само аз ли не виждам смяна в оттенъка на косата на Галя? За мен е същия гаден рус цвят, който не ѝ ходи грам.
Пепе май е нон стоп пияна на тоя круиз. 😂
Капитонова и всички булки от снощи са трагедия, уж много искани, търсещи богати мъже, а мятат кючеци като луди, муат кюфтаци и опъват цигари… класааа,класааа! 🤣
|
|
|
Post by magica on Apr 7, 2022 11:12:43 GMT 2
Готина идея за буса на леля, ама направо се чудя как се издържа това хилене, заболя ме главата, не си тийнейджърка, стига се лигави толкова 🙄
|
|
|
Post by Foxy Two on Apr 7, 2022 11:19:57 GMT 2
Покрай цялата история с Деа/Рая и Бамбина & сестра й бях много изостанала с четенето на форума и не успях да се включа с коментар. Ще бъда кратка. Бамбина не я познавам, но сестра й я познавам лично и смея да твърдя, че те са израстнали в изключително нездравословна среда. Всяко изменение в психиката им от нормалното, по една или друга причина го оневинявам. Няма смисъл да се занимавате с тях...
|
|
|
Post by ani on Apr 7, 2022 11:32:15 GMT 2
Гането си купила някакви пластмасови маратонки, явно преоценени, защото едната е жълта,а другата бяла.Както й да ги върти, все ми жълтенее. В Меркарито имаше такива модели, даже една приятелка си ги купуваше, защото обичаше да носи различен цвят обувки. alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=opt1649324219p.jpg
|
|
|
Post by ladyinred on Apr 7, 2022 11:33:00 GMT 2
Пратките за бременната Радостина не се забавиха много-много 😃 Очаквам по-големите неща за бебето като количка например също да са ПР пратки.
|
|
|
Post by fifi on Apr 7, 2022 11:34:34 GMT 2
Покрай цялата история с Деа/Рая и Бамбина & сестра й бях много изостанала с четенето на форума и не успях да се включа с коментар. Ще бъда кратка. Бамбина не я познавам, но сестра й я познавам лично и смея да твърдя, че те са израстнали в изключително нездравословна среда. Всяко изменение в психиката им от нормалното, по една или друга причина го оневинявам. Няма смисъл да се занимавате с тях... Значи казваш, че са психически нестабилни и по тая причина трябва да им се прощават простотиите, които правят? То на тоя принцип и оная биполярната може да мине между капките, нищо че си лъже последователите. Тя просто не е добре и нека си прави каквото иска.
|
|
|
Post by Lana. on Apr 7, 2022 11:35:22 GMT 2
Покрай цялата история с Деа/Рая и Бамбина & сестра й бях много изостанала с четенето на форума и не успях да се включа с коментар. Ще бъда кратка. Бамбина не я познавам, но сестра й я познавам лично и смея да твърдя, че те са израстнали в изключително нездравословна среда. Всяко изменение в психиката им от нормалното, по една или друга причина го оневинявам. Няма смисъл да се занимавате с тях... E,spill the beans. Аз съм с останала с впечатление, че са много здраво семейство, майка й е нейният role model и тн. Имам бегли спомени, че е казвала нещо и за баща си.
А за видеото с буса - информативно, ама реално кой нормален човек ще си купи бус, ще си наеме паркомясто (в Лозенец, ако не бъркам) и тн. Барт беше доста разочарован, че е избирала такова нещо без нея обаче.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 7, 2022 12:14:21 GMT 2
Пепон съвсем се е побъркала. Отново е снимала някаква порутена сграда, но този път в Палермо. Сградата изглежда потресаващо зле и е направо пред разпад. От толкова много красиви места, тя това е решила да снима. Пълна греда. Тия от круиза са си изхвърлили парите на вятъра с тази повлекана.
Едит: ТъпоТейче и тя е дъно! Да си снима детето докато се тръшка и лежи на пода.... Само един малоумен позьор би направил подобна простотия. Отвратително и срамно поведение за една майка е това и съм категорична в думите си, кой каквото ще да ми говори.
|
|
|
Post by lily on Apr 7, 2022 12:23:11 GMT 2
Леля си купила бус, първите 6-7мин от новия й влог са супер тъпи, снима се докато говори по тела с различни продавачи. Отиде до Карлово? да си купува бус и се оказа, че е от фирмата на бащата на нейна последователка. Даде уж 20хил лева, а дори не знаеше, че буса има ел. стъкла, климатик и парктроник Един постоянен, дразнещ тъпунгерски смях се чува. Щяла да пуска поредица как сама го преустроива във ван за пътуване.
|
|
|
Post by kalimera on Apr 7, 2022 12:25:26 GMT 2
Пепе е много отслабнала и според мен въобще не ѝ отиват минижупи.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 12:31:31 GMT 2
Тая грозотия удари ново дъно. Гергана, престани да даваш съвети за неща, които не разбираш. Няма нужда да обиждаш за пореден път жените, защото ти се иска да приличаш на такава. На теб животът ти е сценка за индийците ти в инстаграм
|
|