226 posts
|
Post by 🍓 on Apr 6, 2022 17:37:39 GMT 2
Сега гледам сторитата на Магисан, Пепа се е лепнала за тях с Дими и от Чехляка пак няма следа. Айде снощи не е искал да купонясва например, ама днес пак ѝ е дал червен картон.
|
|
|
Post by notacliche on Apr 6, 2022 18:00:43 GMT 2
Гуци, къде си?? Пренесе ли шейната и Гучитата в торби на Лидл ме интересува? 🤣😭
|
|
|
Post by yoanat on Apr 6, 2022 18:13:18 GMT 2
Капитонова за пореден път шофира след като е пила "винцок", но нищо не може да ме изненада вече при нея, наглостта и неразумното й поведение нямат граници... Тъпото е че дори и някой нормален човек да й отговори на сторито и да се заяде с нея, че поведението й е безотговорно, тя грам няма да се замисли и ще го счита за хейт. Примерът, който дава на аудиторията си също явно няма значение за нея, важно е ритуалчетата да вървят...😅
|
|
|
Post by Deleted on Apr 6, 2022 18:31:01 GMT 2
На същото мнение съм за Дани и Алекс - видимо е, че много се обичат и е въпрос на време пак да се съберат. Не разбирам, защо не опитаха с терапия за двойки. Може и да са, поне аз не помня да са го казали. Все си мисля, че можеха да намерят баланса и да останат семейство. Въпреки всичко очаквам, че ще се съберат отново. Няма да са първите, нито последните, които след развод се събират отново.
|
|
|
Post by komkama on Apr 6, 2022 18:36:55 GMT 2
Стана ми тъжно и за Маги и за Антоанета. За Пепе, че борсучестият ѝ мъж нищо не иска да прави, а тя явно е съвсем друг темперамент и е позьорка, та такива неща са ѝ важни. А за Маги, че някаква пренавита жена им досажда и трябва да си говорят за времето, вместо да се наслади на пътуването с мъжа си. Хайде да бяха приятлки, бих разбрала, ама ако не беше подареният круиз, едва ли щяха да са в едно обкръжение.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 6, 2022 18:39:40 GMT 2
Гледам Черешката. Пепа е толкова зла, постоянно се заяжда с Тошко с присвити очи у стиснати устенца, които така или иначе са и толкова тънки. Изглежда като дете на фона на другите две жени на масата с това гърджаво тяло. Не искам да знам какво му е на Филип тези непрестанни злибни подмятания да са част от живота му. Сигурна съм, че с Филип 2 не се е държала по този начин. Него поне го гледаше с обожание. Относно стайлинга и, червена рокля с жълти сенки на клепачите…🤣. И да вметна, според мен, ако не беше родила Матиас, сега на круиза щеше да е с Ф2.
Джулияна толкова добре си показа злобата. И това постоянно натъртване от нея колко е добричка. Видяхме я тази вечер.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Apr 6, 2022 18:40:42 GMT 2
Помня, че някой го беше отбелязал по-назад, но аз така ѝ не разбрах мърлявата Савина защо промени името на бранда от Савини на Сави?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 6, 2022 18:45:19 GMT 2
Не знам, защо го е променила, в коментар твърди, че го прави, за да е по-кратко името. Но каква е логиката? Градила си бизнес с години, името му се е наложило и изведнъж...
|
|
|
Post by smurfina on Apr 6, 2022 19:41:00 GMT 2
От "много задачки" чак сега успях да изгледам Ергенките. Виктория - явно наистина се засегна, че е селянка. Адски противно същество, от самото начало се вижда с кой се "сдуши". Тя и Дениз са ми адски противни, нито са красиви, нито са "жени+". И двете друсат дупета върху дядовци и онази думичка им е изписана на лицата.
|
|
|
Post by dannyd on Apr 6, 2022 19:53:32 GMT 2
Привет!✨ Идвам да ви се похваля, не особено бързо и навременно се включвам, но все пак. Вчера видях пловдивската инфлуцка Стела в Плаза Мол. Доста изморен и измъчен вид има, короната е тежка явно. 😂😂😂 Не се сдържах да ви се похваля. Остава и Гането да видя и вече ще съм видяла целия инфлуенсърски елит на Пловдив.
Отивам да изчета предишните страници, че драмата Пепе&Фифи на круиз не заинтригува. Бъдете здрави и не забравяйте да харесате този пост и коментирате под него. 🍀😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by okay on Apr 6, 2022 20:06:19 GMT 2
Савина сменя касовия апарат, затова се ребрандира. Мухахахаха Маги и Дими изглежда наистина се забавляват, за разлика от натегнатия Пепон и пътуващия фотограф Фифи. Смятайте до къде стигнах - само и само да мога да напиша коментар, защото вече нищо не гледам от бг влогъри в тубата, гледам сторитата на Пепонджи. За Маги - не съм я следила никога, но тя поне знае как се поднася една реклама и винахи ми е изглеждала искрена. С Дими са много симпатична двойка. Него го помня още като беше с прическа тип "каска" и от там dimikask. Беше много свеж с влоговете си от Кабо Верде. Маги също имаше видеа от Филипините с някакви любопитни факти. Винаги - и по отделно, и заедно са ми изглеждали искрени и неподправени хора, и далеч по-задълбочени от масата тубаджии. То вече такива няма, де, защото никой не иска да си прави труда да снима и обработва видеа.
|
|
|
Post by vall on Apr 6, 2022 20:34:37 GMT 2
Темата с родителството е изключително деликатна, а гледните точки са много. За мен просто е изключително тъжно, че има двойки, които са добри, възпитани, интелигентни и със сигурност ще дадат на детето всичко от любов, през възпитание, грижа до добър живот, но имат репродуктивни проблеми и всеки ден е борба, за да имат възможността да бъдат родители. В същото време хора, които са на самотек правят деца от раз. Напълно съм съгласна със съфорумката, че животът не работи така, но въпреки това го намирам за несправедливо и тъжно. На мен също ми е тъжно, но нека всички се съгласим, че няма как човека Х с изключителен ум да създаде нещо, бизнес, който да помага на много други хора, ако ги няма хората Y, Z... които може да са по-простовати, но да са му работна ръка. Същото важи и в обратна посока, ако само глупави хора създаваха деца нищо добро нямаше да излезе. Няма как да сме съвсем сигурни какво ще излезне от самите деца заради много променливи. Аз не разбирам и хората, които гледат Сиса. По-скоро ще изпия една бира (хей, Тейче), отколкото да изгубя мозъчни клетки със Сиса. Аз друго не мога да разбера, какви аджеба са критериите за това дали човек е достоен да има деца или не? Тук не коментирам изродите, които малтретират деца и всякакви такива чудовища, коментирам Сиса… Защо тя да не е добра майка или да не е достойна да бъде майка, ами Галя Симеонова например достойна ли е? Те двете са с тотално различен начин на живот. Каква е разликата? Едната мисли за храна основно, а другата за какво мисли? За парцали! Чие дете е по възпитано? И чие дете ще стане добър човек? Не може така с лека ръка да се каже-тя не може да си гледа децата, не може да ги възпита, на какво ще ги научи? Ами Полина, тя добра майка ли е? И за нейните деца не е ясно, какви ще станат. С Монтесори и хиляди дървени играчки, това ли е гаранцията за добро възпитание? Не мисля, особено с тази нейна злоба и постоянното мрънкане и оплакване, колко и е трудно, при все че използва такъв ресурс. Размишлявам си просто , не ми обръщайте внимание… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 6, 2022 21:32:05 GMT 2
В началото на влога, когато Сиса обясняваше как котето е минало през лицето на бебето, си помислих , че ще е много хубаво, ако го подарят, защото те не са готови за домашен любимец.
|
|
|
Post by ddelyani on Apr 6, 2022 21:42:41 GMT 2
|
|
|
Post by verkapiperka on Apr 6, 2022 21:44:36 GMT 2
Гергана се появи с въпрос редно ли е обвързани мъже да харесват снимки на жени.
За децата и говоренето: не само Сиена и Ния мучат. Кармен на г-ца Пеева, която направи 5г декември, също се държи неадекватно за възрастта си, хем ходи на градина.
|
|
|
Post by imasurvivor on Apr 6, 2022 21:56:22 GMT 2
Абе много ми е смешно, Гана на каква се въобразява с тия мнения и съвети за мъжете, та тя какъв опит има изобщо, направо съм потресена.. Гане, по-добре да не се беше появявала
|
|
|
Post by Deleted on Apr 6, 2022 22:04:40 GMT 2
Все си мислех, че Ваня Червенкова е жената с най- нелепи сторите и селфита в Инстаграм, но Гал Иванова я слага в малкия си джоб. То са муцки, то е щракане с пръсти и повтаряне на "влог" до откат, то е чудо. Не знам защо ги прави тези дебилни физиономии, сякаш искаш да изглежда някаква мега яката мацка, на която ѝ идва отвътре, ама нейсе. И пак е броила сторита и лайкова.
Някой знае ли мъжът ѝ с какво се занимава, та тя да не работи и да има време за броене на лайкове?
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 6, 2022 22:16:05 GMT 2
Пак за Сиса се сетих, е как ще дава ягоди на шестмесечно?! И на НИя трябва да и прави забележки, когато детето говори за себе си в трето лице.
|
|
|
Post by okay on Apr 6, 2022 22:18:41 GMT 2
Гергуц и преди е поствала същите неща - специално това, че имала до себе си човек, който бил като от корица на списание. Знам със сигурност, защото са качвани скрийншоти във форума и е коментирано.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 6, 2022 22:51:34 GMT 2
Оф таз Пепа ! Чудя се вече наистина дали се прави на шашава и сексие при услови , че секс там няма или е откровено тъпа ? Толкова нелепи и смешни са сторитата ѝ от тоя круиз , че няма на къде . За малко се сдържах вчера да не ѝ напиша - Толкова си фалшиваааа ! Тя сега последно щастливо влюбена ли е с Чехльо или секси изкусителка намигаща на някого с леко притворена уста ?
И пак се изумявам как може точно тя да е избора им на реклама ? Та Пепе и туризъм е магаре и Космос . Май ако не ѝ подарят някоя почивка няма да иде никъде . Вде пак това е женат на която ѝ се свидят 8лв. За water wipes, но на аванта може .
|
|
|
Post by sdt on Apr 6, 2022 22:54:52 GMT 2
Ергенките са на чалга парти в някаква кръчма 😂 Видях сторитата на Виктория, то са танци, то е чудо...
|
|
|
Post by Deleted on Apr 6, 2022 23:15:55 GMT 2
Кръчмотека, така им казвам.. То са гюбеци,то чудо и един наплив от феньове, мани. Ама отива им, да блъскат по барабанчиту, да връткат и да правят муцки на телефона.Са-са, дай, дай..
Няма какво да изкоментирам, Пепон само да внимава какви чупки, стойки, врътки прави, че да не се озове извън борда.
|
|
|
Post by emmilie on Apr 6, 2022 23:35:12 GMT 2
Вие пушили ли сте ЗМИЯРСКИ наргилета😀 Не разбрах Виктория, защо толкова държи да се похвали, че са змии?😀 не виждам нищо за хвалене. Нито е модерно, нито е готино, нито говори добрe за тях🤷🏼♀️
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 6, 2022 23:38:53 GMT 2
Гергуца почна със спонсорирани постове да ми излиза. Много замряла работа с тоя профил 😖
ММ каза за Савина, че крие данъци, щом сменя името. Напомня ми за Мегз и нейните 50+++ фирми.
Пепе слаба работа, как точно нея избраха за круиз не знам, аз в момента съм на почивка и снимам много повече от нея, и не някакви си порутени сгради. Явно щом не е любимата ДАНИЯ не е важно. Ф3 нещо не се чувства на място, никакъв го няма и него ;( И аз съм телец, но като съм на почивка гледам колкото мога повече да разгледам и видя.
|
|
|
Post by katherine on Apr 6, 2022 23:40:25 GMT 2
Моят син е на 2г и 3м и не говори за себе си в 3л. Не знам наистина защо Сиса не поправя Ния.
Алекс не си е продала колата от Дани. Тази кола не е подходяща за ежедневна такава и още когато си бяха заедно тя си караше едно старичко Субаро, а червената от време на време. Не мисля, че ще я продаде. Колкото до Дани, не мисля че е съжалил за каквото и да е, по-скоро гледа да са си в добри отношения.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 7, 2022 0:30:35 GMT 2
Пепе слаба работа, как точно нея избраха за круиз не знам, аз в момента съм на почивка и снимам много повече от нея, и не някакви си порутени сгради. Явно щом не е любимата ДАНИЯ не е важно. Ф3 нещо не се чувства на място, никакъв го няма и него ;( И аз съм телец, но като съм на почивка гледам колкото мога повече да разгледам и видя. Надали има база за сравнение Ако искаш да разгледаш повече не отиваш на круиз, където прекарваш по 16 часа + в кораба, а после си около него, явно около пристанищата има доста порутени сгради. По-скоро ще гледаш да спиш, ядеш на места като местните, за да усетиш културата, да се потопиш в духа на града, а не поне 2/3 ти от деня ти да минават в каютата, от скука в рестораните на кораба и с безумни шоупрограми.
|
|
|
Post by pchelica on Apr 7, 2022 1:23:36 GMT 2
Бе, Гана на каква се прави? След 2-3 срещи с мъж, се дърпала да го целуне, щото още не го познавала достатъчно?
1) С рандъм непознати ли излизаш на срещи, та цялото ви опознаване е от тези “2-3 срещи” и не го познаваш достатъно и след тях ? 2) Кой ще те чака повече от 2-3 срещи да се решиш, бе, Мис Вселена? 2) С тази ти скорост на действие, Ганче, ще си стигнала менопаузата докато решите да преминете към “креватна гимнастика”. 😀
|
|
|
Post by The Judge on Apr 7, 2022 2:03:52 GMT 2
Е, ако абсолютния физически минимум за оцеляване (ядене и спане) с 3 фрази, и то диалектни, с критерий за кчествено родителство и възпитание, спорът е излишен. Най-обичам някой да започне с поетичните въпроси "ама откъде знаете, ама какви са критериите, ама любовта.." - да създадеш човек и да го направиш свестен човек, давайки му основа, далеч надхвърля "ко яди, ела цицай, дай да са мандръсаме". Ей от там знам. Направо не е за вярване, че някой го дискутира това. Да, баш за Монтесори говорим. Джийзъс... Колкото до Г. Симеонова и Цицата, с всичката си чалга и кич, сравнението е абсурдно. Не е най-интелигентната, но сравнено с чистата германка, е направо интелектуален звяр.
|
|
|
Post by fif on Apr 7, 2022 8:29:46 GMT 2
Какви са тези нелепи клишета от Гуци. 😀 Даже не ги прочетох всички, че се затормозих много.
Вчера реших да видя в ютуб какво има, ами честно казано едно голямо нищо, което да ти привлече вниманието и да се загледаш от нашите талантливи инфуенсъри.
|
|
|
Post by veereto on Apr 7, 2022 8:35:26 GMT 2
При Гергана всичките и размишления и виждания за живто са само клишета. Това е нормално, когато не излизаш от апартамента си и почти не общуваш с хора нямам как да си наясно с живота.
|
|