|
Post by plam on Apr 19, 2022 21:14:36 GMT 2
Валериту се хвали на стори,че за пръв път ѝ се получила баницата.... Нямам думи
|
|
|
|
Post by ggl on Apr 19, 2022 21:32:44 GMT 2
Изглежда все едно е плакала и подута…
|
|
|
|
Post by addie on Apr 19, 2022 21:41:01 GMT 2
Момичета, пиша да ви споделя за една инициатива против насилието и жестокостта над животни. Случайно попаднах на пост качен от @bilyanish и се разплаках, стана ми мъчно. Отставям линк към поста, не знам как да го сложа в spoiler, но който иска може да не го отваря. www.instagram.com/reel/CcijxUGP_Bj/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Има петиция на сайта bezbolka.bg/ , при 1 милион подписали, ЕС са длъжни да разгледат тази инициатива за край на жестокостта към животните. Знам, че вие всички сте прекрасни и жалостиви и ви призовавам да отделите 1 минутка да подпишете. Съжалявам, не че съм на 100% по темата, но сърцето ми се къса. И да не е офф: Сиса просто не знам дали има на къде повече да ме втрещи. Имам син почти колкото Гоги и за мен е немислимо да се предлага риба на дете, което се захранва от 5 дни, тя се дава чак след месото, около 10тия месец. Но какво ми разбира главата, Сиса знае най-добре 🤦🏼♀️. В очакване съм да видя кога ще му даде шкембе по ЗВБ... Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2022 21:42:54 GMT 2
Пепе вярва ли си сама на простотиите дето бълва, това с вечерята сама е пълна простотия и позьорщина. Аман вече от ПР номера заради пръдналата ѝ книга, айде да я издава и да я видим после какво ще измисли, че да не я забравят хората.
Баланови са трагедия, майката на Балан им е на гости и двамата си опънали масичка в хола с манджи и гледат ТВ, докато тъпичката Надежда вечеря сама на кухненската маса, защото нямало място, а и не било удобно. По тая логика защо той не вечеря на кухненската маса или защо просто не вечерят всички там или да я изместят в хола. Май варианти много има, желание няма.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 19, 2022 21:57:45 GMT 2
Сиса отиват първо НА Кил на РД и после на ресторант. Ния откакто гледам Сиса, Ния ходи само с една и съща зимна шапка, как не ѝ стана малка и представям си кога се пере.. никога. От следващите кадри разбирам, че самият РД е на ресторант, а не че те са решили сами да ходя. Естествено как мога да си помисля, че тия семейство Мауглеви ще тръгнат на ресторант да дават пари като в тях ги чака цяла маза със суджуци. Племенника на Сиса пипа постоянно Гого по лицето, а Сиса го мляска и тя по лицето нон стоп, горкичкото. Ния ужасно много тормози котката, тя направо се изтрелва от нея и се крие. Забелязах, че сестрата на Сиса имат същият диван като на Сиса. Сиса 2 седмици е на диета после 2 месеца не е, щяла да паузира диетата, защото щяла да прави козунаци и да си хапнела по празниците и веднага почна да опъва пържени кюфтета и картофи. Иначе все мрънка как имала да сваля много килограми. Сиса не си била измила спирала 2 дена, защото трябвала да я махне с двуфазен продукт, но сестра ѝ нямала и тя си "измила" очите само с вода и спиралата останала. Аууу извинете принцес Сиси, ако си махнете един път спирата с нещо друго, аз дори със сапун съм си махала грима само и само да не спя с него. А Сиса цял ден след като се прибра в тях продължаваше да е със спирала, голям мързел и мизерия. Ужас.Ами да вземе и мокри кърпички.Също става за махане на грим.Ама им и лесно да сложи в раницата или дамската си чанта необходимите продукти нейните като ще ходи някъде на гости с преспиване.Представям си щом такива продукти не си взима за гримът да си почисти,дали поне четка за зъби си носят поне?Хайде пастата за зъби ще вземе от сестра си и ще ползват.Как може толкова мърлява жена да е ? Ужас.😱🤢Със спиралата на очите два дни То и една вечер да преспиш с нея е блякс,а какво остава два дни. Малкият с риба и зеленчуци да яде?!Сериозно.Това дете май изобщи не го захранвс,ами направо като за големи.Дано стомахчето му да е наред после.Аз знам,че рибата (каквато и да е) се дава след годинка и първо трябва да се допита педиатър.Не може джаста-праста така да се дава каквото и скимне и както ѝ скимне.Авокадото също😑🤐Не е наред тази жена.Не ѝ се занимава явно ,защото е тъпа и не знае,не ѝ се занимава и да се поинтересува как е правилно,за да не стане нещо на детето.Не ме ѝ учудва това.То си личи каква мърла е към себе си и как не ѝ пука за нищо,а какво остава за децата,собствените ѝ деца😶🙊🙈
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2022 21:59:06 GMT 2
Половинчата е работата на Палома, според мен не се е справила със задачата.
На 22 тя е в Дубай, но не си избухва с приятелки, а стои като аксесоар на някакъв шишко и бременее я на фризьор, я в Чиприани.
Сватбата им е окаяна работа, като ще е малка поне да е мила, и спонтанна, а тя изглежда безлична и недодялана.
Булката с полу-съблечена рокля, защото коремът й не се побира, снима си картието, букетите, качва стори на себе си как яде питка, а младоженецът…. Той е там някъде.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2022 22:01:42 GMT 2
Ох с глас ме разсмяхте,защото ме върнахте в детството 🤣🤣 братовчедка ми е рускиня и също като Вика има едно империалистко самочувствие (казвам го с много любов аз мнг си я обичам) и като бяхме някъде на 8-9-10г спореше с баща ми за произношението на думата girl. Баща ми е преподавал английски на млади години се опитваше да й обясни как се произнася тази дума - гърл. Но тя беше убедена, че е гьорл 🤣🤣🤣 и каза "нашата учителка ни казва гьорл вие тука имате различни учители и ви учат другояче" 🤣🤣🤣 още си спомням къде го водиха този спор на кухненската маса, докато хапвахме кърначета,картофено пюро и пиех любимото си степче Танг портокал - любим детски спомен просто🤭🤭 баща ми и до днес като стане дума за нея я разправя тази история 🤣 Наистина така ги учат, всички са по този начин. Попитай я за “хепи бьоздей” 😂 (така произнасят happy birthday)
|
|
|
Post by kalea on Apr 19, 2022 22:42:39 GMT 2
Добър опит да изкара руското э като еквивалентно на фонетичния знак на "ъ". Много зле
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 20, 2022 0:32:31 GMT 2
Ужасно се погнусих от Сиса. И в крайна сметка не разбирам, ок случило се е седи си със спиралата, за чий ни го споделя?! Какво очаква да и кажем? Браво? Или може би да и напомним, че 100% има бебешки кърпички в чантата с тях да се беше "умила в 3 през нощта". И тази жена възпитава момиче....
|
|
|
Post by patrashkova on Apr 20, 2022 0:56:12 GMT 2
Ох с глас ме разсмяхте,защото ме върнахте в детството 🤣🤣 братовчедка ми е рускиня и също като Вика има едно империалистко самочувствие (казвам го с много любов аз мнг си я обичам) и като бяхме някъде на 8-9-10г спореше с баща ми за произношението на думата girl. Баща ми е преподавал английски на млади години се опитваше да й обясни как се произнася тази дума - гърл. Но тя беше убедена, че е гьорл 🤣🤣🤣 и каза "нашата учителка ни казва гьорл вие тука имате различни учители и ви учат другояче" 🤣🤣🤣 още си спомням къде го водиха този спор на кухненската маса, докато хапвахме кърначета,картофено пюро и пиех любимото си степче Танг портокал - любим детски спомен просто🤭🤭 баща ми и до днес като стане дума за нея я разправя тази история 🤣 Наистина така ги учат, всички са по този начин. Попитай я за “хепи бьоздей” 😂 (така произнасят happy birthday) Братовчедка ми точно така го казва наистина - хепи бьоздейн🤣🤣
|
|
|
Post by The Judge on Apr 20, 2022 1:57:50 GMT 2
"Възпитава" и простото Сийче в едно изречение не могат да стоят.
|
|
|
Post by stelsko on Apr 20, 2022 6:41:30 GMT 2
Незнам защо се учудвате на Сиса и липсата й на санитарен минимум на лична хигиена, като я виждаме как Гогито по цял ден си търка пъпчивите бузки там където тя по цял ден си търка г*за. Какво да очакваме от нея? Не съм гледала прословутото видео с ресторанта, но си причиних наскоро друго, в което Гогито така се беше изтъркаляло до ръба на спалнята, че сто процента е падало вече това дете. Та хигиената едно на ръка, ама поне безопоастността да следи.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Apr 20, 2022 8:25:32 GMT 2
ibb.co/C177g8fДермаакт ги кансълвам форевър заради нереалистично фотошопване на моделите им. Аз на такива хора, които замазват реалността, не бих се доверила да ми пипат лицето. Доста се загледах Валери ли е или не, но макар и с фотошоп, мисля, че с този по-естествен грим е доста хубава. Не ми харесва със силно подчертаните вежди и устни и като цяло силен грим.
|
|
|
Post by cloudedmind on Apr 20, 2022 8:27:24 GMT 2
За пореден път наааай-скучният инфлуенсър качва съдържание САМО ако има партньорство... Отдолу можеш да сложиш линк към профила на всяка една и все ще е вярно... Пепе, Попо, Ивана, Елица - или е скука, или е спонсорирано. Толкова ме е яд, че публиката не ни е критична и такива дето се появяват (особено в Ютуб) само при реклама не са тотално игнорирани.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 20, 2022 8:36:00 GMT 2
На рекламата са състарили Валери в лице. Същото беше и с Пепе, явно в това са добри - да състаряват.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 20, 2022 8:58:17 GMT 2
Лично аз не съм особено очарована, че от Дерма акт точно Валката са избрали. Сори нот сори, но тя има проблемна кожа. Но не това е проблемът. Проблемът е, че кожата й изглежда 10/10 на рекламата. В моите очи, това не е окей, просто защото не кореспондира с реалността. Ама то какво ли кореспондира с нея вече...
Някой по-горе беше казал, че Палома била сладко и хубаво момиче на времето ( или нещо подобно).... Палома преди всички тунинги....далеч не е сладко момиче, напротив. Факт - никой не избира как да се роди, но сами избираме дали тотално да се заличим/обезличим, което е направила тя. Тъжна история.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 20, 2022 9:02:17 GMT 2
Дали за Коледа ще е готов влога от круиза на Пепе се чудя аз? Супер несериозни дори и към "работните" си ангажименти. То верно,че е трудно да се монтира розов балон,там където Пепе е нафиркана,а Филяка е кисел,ама все пак😄
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2022 9:22:38 GMT 2
Много по-добра реклама можеше да се получи, ако бяха показали, как са се погрижили за кожата на Валката и са й помогнали да се пребори с проблемната си кожа. Снимки преди/след, а не този абсолютен фейк. Добре, че са я тагнали, защото изобщо не я познах. Лично аз не съм особено очарована, че от Дерма акт точно Валката са избрали. Сори нот сори, но тя има проблемна кожа. Но не това е проблемът. Проблемът е, че кожата й изглежда 10/10 на рекламата. В моите очи, това не е окей, просто защото не кореспондира с реалността. Ама то какво ли кореспондира с нея вече...
|
|
|
Post by theaxe on Apr 20, 2022 9:22:50 GMT 2
Ивана била в The Mall да плати сметките и случайно решила да мине през магазините. 😂 Айде беее, повярвахме ти, все едно няма по-близък офис на easy pay до вас. Повръща ми се от плоските им реклами.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 20, 2022 9:27:32 GMT 2
На тази дребна фигура не ходи този стил. Ако е на по-висока и стройна дама може и да пасне, но...какво разбирам аз от датски му моди..
|
|
|
Post by sweet96 on Apr 20, 2022 9:44:11 GMT 2
Ивана била в The Mall да плати сметките и случайно решила да мине през магазините. 😂 Айде беее, повярвахме ти, все едно няма по-близък офис на easy pay до вас. Повръща ми се от плоските им реклами. То на Ивана в последно време всички реклами са с подобен текст, "трябваше да взема храна на кучето", "да платя сметките", защо се чувства длъжна да се обяснява, че е излязла от тях.
|
|
|
Post by klaudia on Apr 20, 2022 9:49:34 GMT 2
Потресена съм от Сиса. Та тя всеки ден въвежда по няколко неща, ако Гого получи обрив от някоя храна, даже няма да знае от коя е. Какви сьомги и палачинки я гонят тая жена? Хубаво иска ЗВБ, но поне да му дава храна подходяща за възрастта му, а не спанак с ориз и сьомга. Горкия Гоги, Ния го мачка и тормози по цял ден, а сега даже и братовчед му, майка му няма елементарна хигиена и е винаги изпъпчен от тъпия диван. Дай ѝ на Сиса само да яде, да търка дивана и да се мъндръса, те децата се гледат сами. Не мога да я разбера, хората в коментарите ѝ пишат да слага пелена на дивана, а тя трие коментарите. С тази хигиена Гого постоянно ще има пъпки.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2022 10:08:30 GMT 2
На тази дребна фигура не ходи този стил. Ако е на по-висока и стройна дама може и да пасне, но...какво разбирам аз от датски му моди.. Ужасно е облечена и тия грозните обувки дето поред мен на никоя дреха няма да подхождат. 🤦🏻♀️ Тя уж се биеше в гърдите, че не работи само за Майкъл обаче сторита от “работа” има само от магазина като отиде 2 пъти в месеца. Разбирам, че е фриилансър и работи от вкъщи (евентуално), но като казваш, че само помагаш на Майкъл, а не работиш за него защо като отидеш в магазина постоянно натъртваш, че си на работа. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 20, 2022 10:09:05 GMT 2
Преди няколко дни рекох да видя профила на Елица. И познайте какво-нов лак, нокти, после трапези, хлябове, манджи. Та, не сте изпуснали нищо. Тя беше толкова успешен влогър на времето, една от първите във в бокс я гледах. Всички доста я харесваха. Можеше да се развие. Сега и колаборации няма. Видеа няма. Сватба няма. Годеж официален няма. Къща няма. Нищо няма, което да е интересно. Нищо не се случва там. Някоя тъпа рекламка от време навреме. Другите, колкото и скучни да са, поне се развиха, тя отиде в 9 та глуха. Само мънка с акцент и изглежда едва жива. Не е същата изобщо, много е променена. Масите, манджите, костюмите, китките, лаковете, Майкъл. Толкоз. Нищо ново под слънцето. Ивана и тя така. Нито по събития ходи вече, нито нищо. Гледаме едно и също нон стоп. Няма ли да се появи някоя свежарка и да ги отвее?
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Apr 20, 2022 10:12:23 GMT 2
Силвия трие всичко, което е различно от нейното мнение, защото и тя като Пепе си живее в някакъв балон. Тя си знае най-добре, за всяко нещо намира най-тъпото оправдание, а доста често даже и послъгва (когато беше казала, че Ния си спи в нейната стая, на нейното легло, но се оказа, че спи на спалнята при нея). Доста често и прикрива някои неща (как Ния постоянно яде сладко, обаче зъбите на детенцето са в много лошо състояние). Понякога сигурно й идва в повече да я критикуват хората, обаче е толкова глупава, че не може да възприеме нищо от тези критики. Един адекватен човек, който не мисли 24/7 за ядене, секс и седене на дивана би си взел по нещо от коментарите, които се пишат под видеото му.
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 20, 2022 10:28:44 GMT 2
Най - малкото да се усети какво споделя. Само където не си е снимала мръсните гащи. Направо ме потресе този битовизъм. А и тя толкова примитивно комуникира с тези деца как да се научат да говорят. На Гошко му се повтаря само : "Гошко сладък", "нали бе Гоги", "Ей златото на мама" и се хили. Тя и Ния само ръмжи и дори не може да се изкаже като хората.
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 20, 2022 10:38:31 GMT 2
И аз съм в потрес от мизерната Сиса! Това два дни да не си махнеш грима?! И Гого се хранел “ самин”! Думи нямам!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Apr 20, 2022 10:39:17 GMT 2
Във връзка с това да си взимат по нещо от критиката в коментарите, искам да похваля Попова. Докато работя слушах последният ѝ влог и някое от последните ѝ видеа в главния канал и забелязах, че има напредък в произношенито на думите. "отивам да купА" сега "отивам да купЯ" и подобни неща, които преди ме побъркваха, та явно си е взела бележка и дано продължава така
|
|