|
Post by kiki95 on Apr 20, 2022 10:45:08 GMT 2
Гергана си е върнала снимката с “гаджето” 😂🫣
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 20, 2022 10:46:08 GMT 2
На Елица палтото е с поне два номера по-голямо, та чак ръцете и не се виждат.. Явно копира нечии стил. Андреа Али е 1.50 и се носи с такива дълги и големи дрехи понякога.. може к от нея да е.. нали и двете са мейк ъп бът хау, само дето едната наистина гримира, а другата пече сладки.
Гергана върнала пак снимката с чорапа. Явно е била скрита, защото ми излиза, че е постната преди 3 дни. На сторита пак се обяснява за тежкото и минало и как била на дъното, и на върха, ама видиш ли си останала същият стойностен човек бла бла..тия вече сме ги чували дословно, измисли нещо друго ГерчИ😆
|
|
|
Post by morkovelka99 on Apr 20, 2022 11:08:04 GMT 2
Гергана си е върнала снимката с “гаджето” 😂🫣 НякоЙ с повече профили да и пише коментар да я пита,защо я беше скрила 😁😂.Да видим какво ще отговори.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 20, 2022 11:14:13 GMT 2
Освен Сиса, която не си маха спиралата 2 дни и младата майка Моника се "похвали", в новият си влог, че ДОСТА ЧЕСТО СИ ЛЯГА С ГРИМА.
Използва фон дьо тен на Диор и слага доста обилно количество. Не искам и не желая да си представям каква е калъфката на възглавницата ѝ, хаха.
Стана ми доста гнусна след това изказване.
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 20, 2022 11:16:35 GMT 2
На Елица манджите са точно 3: Хляб с квас, паста или салата с печени сладки картофи. А, тук таме и пица. Тотална слука, има по 2-3 видеа на година изсмукани от пръстите. Няма даже коледни, новогодишни или великденски влогове, а като гледаме те са единственото интересно нещо, което може да предложи. На видеата от Париж и Азорските острови едва не заспах, толкова личеше, че снима насила. Тотално се обезличи това момиче и колкото и да се опитва да се натиска - датчанка няма да стане. Само става смешна. А имаше много хляб в нея.
|
|
|
Post by tedi on Apr 20, 2022 11:21:45 GMT 2
Мама Цици не е от Свищов а от някое село до Свищов.Има много странен диалект, който не се използва от свищовлии.Освен спиралата която не махна 2 дена май и дрехите не си смени 🙈 и тази тиква можеше на пара да я направи на детето ама кой да се сети.
|
|
|
Post by notacliche on Apr 20, 2022 11:22:41 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Apr 20, 2022 11:33:39 GMT 2
А мен с тази 'красотичка' ме изненада фб тази сутрин. Отдолу 300 коментара колко е зла, как са отследвали и покрай нея намразили ЕбаутЮ
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 20, 2022 11:38:01 GMT 2
Ивана пита искаме ли видео какви подаръци е получил Флори. Само това оставаше. На кой изобщо му пука какви са подаръците на 1 г дете? И още не е казала какво е хванал? Или съм изпуснала нещо? Тотално втръсна вече това. Много, много съм разочарована от Ивана. Знам, че такива са похватите,знам, че е за трафик, че това са трикове, че по този начин ангажират аудиторията. Но смятам, че далеч по-добре е просто да сподели каквото е решила да споделя. Ще направи много по-добро впечатление. Но нали трябва да й пишат 100 човека с предположения, да проси внимание, да й вдигат самочувствието. Къде остана старата Ивана? Тази, която пътуваше, със свежите влогове от Венеция, от Казанлък, която споделяше книги, интересни неща, визии. Разбирам, че сега е друго, майка е вече. Но наистина ли толкова не виждат, не се усещат, че са скучни? Ежедневието им не си заслужава изобщо да бъде гледано. Да, не може винаги да е разнообразно и интересно съдържанието, но поне да не е едно и също.
|
|
|
Post by lol4e on Apr 20, 2022 11:45:02 GMT 2
Окей, Пепе вече прилича на напомпана с филъри лелка, която гълта адерал, за да не изпусне нещо, докато изживява втори пубертет. На сторито с отворената уста съвсем сериозно ми изглежда надрусана. Някой да я прати на детокс, че бабите и дядовците ще абдикират, докато домочадието стигне пълнолетие. Ей, тоя селебрити инфлуенс ляйфстаял ги кара тия чисти като сълза майчици да копаят дъно под дъното.
Гергана е в абсолютен делириум. Последно на Тамара нич ли се прави, или на Тони Робинс с тая палитра от вдъхновяващи сторита? Не съм традиционалист и не вярвам в голяма част от насадените схващания по родна земя, но все си мисля, че за няколко дни е окей да сложиш пауза на малоумните си анкети и снимки с фейк парцали.
|
|
|
Post by alliessa on Apr 20, 2022 11:45:14 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Apr 20, 2022 11:45:30 GMT 2
Ивана е типично от обезличаващите се жени, когато станат майки. Разбираемо е колко важен момент от живота е това, но по мои впечатления едни хора запазват идентичност и не се сливат с новия член на семейството, а другите тотално загубват себе си в стремежа си да са перфектни във всичко. И едните и другите са добри майки, но включвайки детето във всеки работен пост като Ивана оставя лош привкус. На мен ми изглежда като колежката да мъкне бебе в офиса и ние задължително да трябва да припадаме на всяко 'гък' от него. Явно финансовата страна я блазни, а и безплатните пратки, но не съм я следвала, за да ме използва като зрител, чрез който детето да пълни безплатните пелени. Има много по-елегантни начини да се поднесе реклама, а и ако отсъства едва ли ще загуби любимите си дриймъри. Добре, че я блокирах и не ми излизат малоумщини вече.
|
|
|
Post by theaxe on Apr 20, 2022 12:21:44 GMT 2
Супер лайняният серум изглежда това в най-евтините шишенца от Алито. И тоя псевдо етикет на Paint ли го е правила? Сигурно като личната карта.
|
|
|
Post by komkama on Apr 20, 2022 12:30:40 GMT 2
Рая е супер нелепа. Оценява собствения си продукт, даже и кусури му намира, за повече достоверност. Пълно куку си, РК 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 20, 2022 12:38:30 GMT 2
Потресена съм от Сиса. Та тя всеки ден въвежда по няколко неща, ако Гого получи обрив от някоя храна, даже няма да знае от коя е. Какви сьомги и палачинки я гонят тая жена? Хубаво иска ЗВБ, но поне да му дава храна подходяща за възрастта му, а не спанак с ориз и сьомга. Горкия Гоги, Ния го мачка и тормози по цял ден, а сега даже и братовчед му, майка му няма елементарна хигиена и е винаги изпъпчен от тъпия диван. Дай ѝ на Сиса само да яде, да търка дивана и да се мъндръса, те децата се гледат сами. Не мога да я разбера, хората в коментарите ѝ пишат да слага пелена на дивана, а тя трие коментарите. С тази хигиена Гого постоянно ще има пъпки. Тя Сиса си мисли явно,че ЗВБ означава,каквото бебето каже ,че му се яде и това да му даде😑🤐🤣Щом му дава храна,която е за възрастен човек,а не за дрте на няколко месеца до годинка и слага една след друга храна през един два дни без да почака известно време.Това е върхът на сладоледа,което прави и колко е проста милата. То,хубаво ЗВБ и да се опитва само да се храни с ръчичките си детето,ама поне храната да беше прсвилната.И както една съфорумка каза хем цицорене ,хем явокадо ,риба и какво ли още не..Абе ,манджа с грозде ще става в стомахчето му .Не знам това дете как ще оцелее милото .Мен за Ния ми е много жал.Толкова хубаво и красиво дете.Как не се погрижи хубаво Сиса за зъбките ѝ?Как не се стресне малко за проблема ?Ама защо ще се притеснява?Притеснение ,глупости .Тя единстврното ѝ притеснение е яденето и да не би да "заслабне" ,както и да не би дивана да го вземе някой ,затова ще си сложи задните части на него и няма да стане,за да го пази. Аз също щях да ѝ пиша за пеленката и за доста неща,ама се отказах,защото няма смисъл.Тя,ако имаше акъл щеше да вземе под внимание какво ѝ пишат,ако малко се интересуваше от по-правилно гледане на деца-хигиена, храна и здраве.Прави се на всичко знаеща и велика,сякаш другите нищо не знаят Онзи ден гледах,че някаква жена беше написала коментар за пеленка да сложи и храната на Гошко в купичка,а не така на плота на стола за хранене и веднага друга жена я нападна.Не съм видяла дали коментарите още стоят или Сиса ги е махнала
|
|
|
Post by kalimera on Apr 20, 2022 12:48:20 GMT 2
Най - малкото да се усети какво споделя. Само където не си е снимала мръсните гащи. Направо ме потресе този битовизъм. А и тя толкова примитивно комуникира с тези деца как да се научат да говорят. На Гошко му се повтаря само : "Гошко сладък", "нали бе Гоги", "Ей златото на мама" и се хили. Тя и Ния само ръмжи и дори не може да се изкаже като хората. Хич не ги и гледам. Опитах няколко пъти, но са трудни за издържане.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2022 13:39:09 GMT 2
Надежда на Балан е много проста горката. Ядяла отначало само изчистена храна, за да има кърма, никакво пържено, газирано и сладко. И след няколко минути казва как е ядяла много бисквити и жито с пудра захар, явно това за нея не е сладко. 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Целият им фризер е пълен с кърма, тя това дете до първи клас ли ще го кърми.. 🙄
|
|
|
Post by dareangel on Apr 20, 2022 14:02:22 GMT 2
А чистачката мила пода на ръка…голям кеф…съдейки по сторитата нейното “ на бързо” е близо 4 часа😳🙊😬
|
|
|
Post by vall on Apr 20, 2022 14:02:56 GMT 2
|
|
|
Post by mar4eto12 on Apr 20, 2022 14:19:30 GMT 2
Надежда на Балан е много проста горката. Ядяла отначало само изчистена храна, за да има кърма, никакво пържено, газирано и сладко. И след няколко минути казва как е ядяла много бисквити и жито с пудра захар, явно това за нея не е сладко. 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Целият им фризер е пълен с кърма, тя това дете до първи клас ли ще го кърми.. 🙄 Sent from my iPhone using Tapatalk Криси, кърмата много бързо върви, моят фризер е не по-малко пълен, а детето ми е сигурно 2 седмици по-голямо от нейното. Не е странно и далеч няма да стигне до 1ви клас. Я стигне за месец и нещо, я не, зависи колко често се цеди човек.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 20, 2022 14:38:37 GMT 2
След някое от последните видеа на леля имаше коментари, че изглежда стара и с увиснали бузи, е сега вече няма бузи, има мнооого скули {Spoiler}
Йоко много я харесвах, но нещо последно време много ме дразни с постоянните си напъни как не гледала ТВ, как ставала рано, храни се здравословно/по теглото ѝ последно време-не личи/ и всички чайчета, лоялни програми, как ги води на почивки и бля, бля..Естествена уж, но всичко по лицето ѝ е пипнато.
Ивана винаги ли е била толкова плоска? Или откакто роди?
|
|
|
Post by alexa07 on Apr 20, 2022 15:02:41 GMT 2
На Сиса козунаците са готови...йей... Голямото плюскане може да започне...сега!
|
|
|
Post by ☀ on Apr 20, 2022 15:12:55 GMT 2
На Сиса козунаците са готови...йей... Голямото плюскане може да започне...сега! Подозирам, че вече са 'омахани', а диетата е 'на пауза' Леля да не би да си е слагала нещо, изглежда различна пак?
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 20, 2022 15:23:49 GMT 2
Преди 3/4 часа Гана е снимала стори, на което косата й изглежда доста добре. Почти сигурна съм, че е използвала Дайсъна, в което няма лошо. 2 часа по-късно, косата й е на г*з сравнение с предните сторита. И да, знам, че е до тип коса и т.н, ама ако това ти е резултата от Дайсъна, е не мерси. Скапана работа. Ако на тънката и права коса на Гана този боклук за 1000 лева не става, дори не ми се мисли за коса като моята....
|
|
|
Post by okay on Apr 20, 2022 15:42:28 GMT 2
Защо аз като ходя да плащам сметките в мола от Мохито, Гес и Хаус не ме дърпат в магазините, за да пробвам новите им колекции? Питам! За Дайсъна - поредния електроуред, който се маркетира до дупка, дори от хората, които наистина са го купили със собствени средства. Първите 10 минути естествено, че ще ти е обемна косата. И моята е пършива и не задържа сешоар,независимо колко време е "печена". Никога не бих дала толкова пари за подобна глупост.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2022 15:43:01 GMT 2
Времето е ужасно в Плд,ту пече, ту превали, ту студ, колата не те спасява,моята коса леш стана. Не знам колко е принципна Гуса, но има едно основна тема, за която не се лъже-здравословен статус. Да спекулираш, че си болна от рак, за мен е ясно какъв човек си ако ще да крещиш какво и що си. А наскоро за жилището що излъга? А за други неща? Или то да лъжеш не е проблем за един стойностен и бла, бла човек? Такива простотии(меко казано) не са от бързане и недообмисляне.
|
|
|
Post by haladriel on Apr 20, 2022 15:51:00 GMT 2
|
|
|
Post by kalimera on Apr 20, 2022 16:06:39 GMT 2
Галето(Симеонова) в стори с прахосмукачка. Все едно за първи път хваща прахосмукачка. Намерили баш кой да рекламира.
|
|
|
Post by emmilie on Apr 20, 2022 16:13:01 GMT 2
Тя онзи ден рекламира Remixshop- second hand дрехи, че една прахосмукачка ли ще ѝ ce опре😀
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2022 16:21:56 GMT 2
Галяяя дето има хора да ѝ чистят и поддържат градината ще реклмира прахосмукачка и ще позира с нея.. е не няма такава простотия. Намазана с 5 пласта грим, по сатенена пижама и чисти.. да беее.. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|