|
Post by okay on Apr 20, 2022 17:00:34 GMT 2
Момичета, спомняте ли си Мирела Лилова? Загледах ѝ видеата преди около 5 години. Последното нещо, което гледах, беше за новата им кухня и после забравих за нея. От сторито на Гергуц се подсетих за нея. Видях, че вече има нов канал, в който е активна с влогове на английски. Последното ѝ видео в стария е "Как повярвах в Бог". Не съм го гледала, но предположението ми е, че е станала част от някаква църквс, да не кажа секта. Дано днес имам време, за да ѝ хвърля едно око, защото ми е интересно накъде я е отвял вятъра, след като се преместиха в Пловдив. Помня в като много свежо и забавно момиче, дано наистина не си е промила мозъка с някакви религиозни неща, защото обикновено не е за хубаво при младите. Моля, никой да не се обижда, ако е част от църква, секта, общност или дружество на религиозна основа.
|
|
|
Post by sistef on Apr 20, 2022 17:07:04 GMT 2
Пуснах мама Циц, гледам как дала варено яйце на туй бебе и като се сетя аз как захранвах моето отделно с жълтък и белтък по схема…огИн е 😂😂😂 да му дава гъби в мед и да почва с тях на масата да си яде хахаха
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 20, 2022 17:37:21 GMT 2
Преди 3/4 часа Гана е снимала стори, на което косата й изглежда доста добре. Почти сигурна съм, че е използвала Дайсъна, в което няма лошо. 2 часа по-късно, косата й е на г*з сравнение с предните сторита. И да, знам, че е до тип коса и т.н, ама ако това ти е резултата от Дайсъна, е не мерси. Скапана работа. Ако на тънката и права коса на Гана този боклук за 1000 лева не става, дори не ми се мисли за коса като моята.... Тя не ползва истински Дайсън. Главата си слагам, че е някаква измислица пак. Имам Дайсън и косата не мърда като се направи, а аз съм с много непокорни коса, не с такава пършива като на Ганка.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2022 18:00:33 GMT 2
Сиса само я превъртях, че нямам намерение да гледам как меси козунаци, чух само как не ги обичала много сладки ама вътре ги нагъчкала с шоколад, локум, сладко, бадеми.. “кот има”. 😄 Щеше да ги прибира в кесии, че да седят меки ама те веднага започнаха да ги плюскат и как били на конци, колко добре били. Иначе определено изглеждат добре, но аз не съм чак такъв фен на козунака и не ме изкушават толкова, вижте ако беше пита.. 🤤 За да ни затвори устатите, че Ния не говори немски я накра да пее някаква песен, която не знам дали е точно на немски ама мънка там нещо. Показа как пръска с вениш омазаните дрешки на Гого с ягоди.. иначе за първо път видях на това дете да му харесва храна и това беше печена тиква.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kiki95 on Apr 20, 2022 18:10:07 GMT 2
Аз лично също се съмнявам Гергана да ползва истински Дайсън..
|
|
|
Post by Pushy66 on Apr 20, 2022 18:13:31 GMT 2
Сиса е потрес, снощи в момент на умопомрачение превъртях няколко от последните й видеа. Много неприятна (за мен) и нечистоплътна жена, диалектът също ме отблъсква сериозно. Срещала съм мнения, че поне е естествена и незлоблива, но за второто малко се съмнявам, гледайки как отговаря на коментари под видеата си. Изглежда заядлива и с високо самочувствие на фона на мизерията, в която живее. Мята храна пред бебето, сякаш е куче на двора. От захранване не разбирам, но не виждам кому би било приятно да гледа някакво омазано с храна бебе. Сигурно има такива жени, но не съм сред тях и ми е странно споделянето на такива натурални кадри. Ния на пясъчника пипа мръсната пързалка, след това Сиса й дава палачинка, без мокра кърпичка, без нищо. Пак въпрос какво била яла в градината, понеже животът се свежда до плюскането само. Бебето се търкаля по дивана, Сиса си търка гурделите, пъшка и вее мустак пред камерата... Абе идилия голяма. И тази жена има десетки фенки, чудя се с кой акъл й се възхищават.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2022 18:18:57 GMT 2
Снощи си цъкам инстаграма и попаднах на жената на Андрей от Иван и Андрей и гледам и че тя рекламира разни неща . Често си мисля защо сравнително богати и задоволени жени рекламират пълни глупости ? И не хубави марки -скъпи и доказани, а напълно неизвестни . Ок ,тук ще кажете -за собствено удоволствие и еманципираност и сигурност и тн . , но все пак не го приемам някак . Между другото от както вече всяка куца и саката кифла стана пишман инфлуенсърка и рекламира всичко , са ми станали адски противни . Просто няма как да закупя нещо от тях посмъртно . От кораба майка ще потърся мнения за някой продукт , но от тези несебеуважаващи женички никога .
|
|
|
Post by plam on Apr 20, 2022 18:29:43 GMT 2
Йокото и тя по същия начин явнобсе е бола щото няма ниищо общо с преди.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 20, 2022 18:32:01 GMT 2
Пепеляшке, и на мен така. Разцъках им профилите на повечето. Всичко е АбаутЮ. Галя, Йоанка, Иванка, Полина. Има сигурно и още.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 20, 2022 18:38:34 GMT 2
Пепеляшке, и на мен така. Разцъках им профилите на повечето. Всичко е АбаутЮ. Галя, Йоанка, Иванка, Полина. Има сигурно и още. Това с правенето на бузите като бобър и боцкането без да имаш видима нужда не го разбирам. По-красиви са отпреди това. Една няма след корекции да е станала по-хубава. А тая Палома я отворих от любопитство. Ужас, потресена съм от нея. Сисинито дете има ли 6 месеца? Кога се роди, кога го захрани с всичко, барабар с най-големите алергени. Моята като се сетя как я захранвах, на 7 м дадох 1/4 жълтък, това мед, това ягоди, не е виждала до годинката. Тука ягоди и риба на едно. Мале аз по седмица съм въвеждала всяка отделна храна, супер внимателно и плавно. Ако иска и от козунака да му даде😃колко му е. Ивана пак прикрива зле рекламите си. Отишла да плаща сметки. Миналия път какво беше - за памперси до мола😃
|
|
|
Post by jeri on Apr 20, 2022 18:39:04 GMT 2
Палома не се ли ожени защото е бременна и защото живее в Дубай и законът я принуждава? Сега е мащеха на 3 деца, дали ще бъде по-обрана откъм поведение се чудя. Понеже вчера й гледах профила, днес пак ми излезе. Бързо установих кой е мъжа й на 99%. Струва ми се свестен, поне като човек. Изглежда ми наистина да се е събрал с нея, защото е бременна и няма накъде. Дано й дойде акъла, ама едва ли.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 20, 2022 18:40:54 GMT 2
Анна Гуркова(Кузманова) качила видео за изписването на детето си,ама на обложката на видеото написала грешно името му-Самил.Аз защо си мисля,че детето се казва СамУил?Може и да греша.Естествено по невнимание е допуснала грешка разбира се.Не е фатално.Но наистина евала,че като капи снимка на детето не му сложи на лицето стикер(емоджи) както повечето правят.Или го показваш, или изобщо не качваш снимки в социалните мрежи.Нелепо е снимка на бебе и на лицето ми някакво емоджи Едит: carolinebingley: Гошко на Сиса май е на 7-8 месеца.Септември май се роди,ако не греша,но все пак правилно,че лека-полека се дават храните ,плавно,а не веднага и алергени и твърда храна и,и,и.И накрая в стомахчето му ужас.Горкото дете.
|
|
|
Post by emmilie on Apr 20, 2022 19:35:45 GMT 2
Серизно да попитам- честно, някоя от вас мие ли си пода на ръка, като Севги?
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 20, 2022 19:36:25 GMT 2
Тука има, тука няма е положението..
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 20, 2022 19:41:40 GMT 2
По принцип аз също се съмнявам,че Ганюш има истински Дайсън,ама то при нея всичко е менте така или иначе.
Тъпотейче имала видео,в което разказвала всичко за нея - от семейство до гаджета. Абе,Тейче, какви гаджета,какви 5 лева? 😁 Онези,които е имала на 16,17 преди Наумчо Гнома ли? Много интересно, поучително и ПОЛЕЗНО ще бъде да слушаме за тийнейджърските ѝ гаджета,понеже тя други няма. А още по-полезно ще бъде да слушам останалите глупости,които така или иначе никой реално не го вълнуват. Но те са ПОЛЕЗНИ! Начело с руската държанка. 🤣
|
|
|
Post by jeri on Apr 20, 2022 19:55:34 GMT 2
Наистина едни и същи претоплени манджи въртят. Аз се чудя как ги помнят тези неща.🙄 Аз забравям случки преди 10години, а Тейче и Попова и подробности се сещат, все едно вчера е било. Толкова ли нищо интересно не им се е случило след това?! Тотално безинтересни жени. Тя без Наум не знае коя е, ама ще ни разказва. Пепе, за разлика от тях, не може да запiомни с кой Филип е. 😁
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 20, 2022 20:51:25 GMT 2
Аз ще ида на една БАНЯ с изкуствен тен… с леля Пепа.
Ванеса Кьосина и тя едни простотии на килограм, станала и тя селска пръчка, като Лелята и Nj. Единственото време, което има да отговаря на имейли, е докато шофира?!? Колко тъп си, за да го качиш това на стори? 🤣
Пожелавам на Евелин и Георги скорошно постигане на целта им!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 20, 2022 20:59:55 GMT 2
Елица май сама каза, че преди години си е слагала ботокс. Но на мен ми се струва, че и сега се е пипала. Все по-рядко се виждат добри интервенции. Лелята е пример за добра, макар да се е видоизменила, изглежда доста по-добре от преди. Чак ме е яд като гледам Елица сега, защото тя беше една от първите и съдържанието й наистина си струваше. В момента няма видеа, ако не са спонсорирани, а самата тя изглежда съсипана от живота на няма и 40 години... Когато снимаше видеа още във vbox7 беше загубила майка си сравнително скоро, живееше в чужда страна без приятели там и беше по-логично да е тъжна и меланхолична. В момента има сериозен мъж до себе си, който й е предложил брак, има собствен бизнес и семейството му я е приело като част от тях. Купува си всяка скъпа дреха или аксесоар, която иска, дори и тези отвратителни патешки боти. Вече има приятели там, има семейство, не е сама, а изглежда просто съсипана, без грам живец...
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Apr 20, 2022 21:09:56 GMT 2
Йокото с нейната турбо селяндурщина и снимане, докато шофира.. Тя не просто снима докато е спряла да речем. Тя шофира… Пожелавам ѝ да си намери майстора някой ден, но дано това не е за сметка на някой невинен….. Селска пръчка проста
И аз желая успих на Евелин, ама с тоя нейн мързел всеизвестен просто не я виждам как би се оправила…
|
|
|
Post by bella on Apr 20, 2022 21:36:55 GMT 2
Тейчето в цялата част на видеото говореше в множествено число за нея и сестра ѝ. Разбирам, че са близначки и са много близки, животът им е бил еднакъв до някакъв момент, но все пак видеото е “Моята история”, а не “нашата”. Не знам, просто при нея ми се вижда, че винаги трябва да се асоциира с някой - дали Наум, дали сестра ѝ, и ѝ е трудно да се заяви сама. За това ми направи впечатление. Иначе сама си призна, че няма дар слово, което е така, но все пак ми е 100 пъти по-симпатична от мърморанчо Наум и предпочитам да качват такива видеа, от колкото колко му е топло на свети Наум, ама колко студено му е сега…
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 20, 2022 22:47:51 GMT 2
Теа е качила няколко сторита с Амая. Толкова е сладка и приказлива. Говори много правилно, определено личи как се занимават с нея и се стараят при отглеждането и. 🥰
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 20, 2022 22:54:01 GMT 2
Не смятам, че Елица си е правила нещо, тя така си изглежда без грим, просто. Гримът много я променя. Тя е прекалено страхлива и нерешителна и като гледам точно в някакви разкрасителни процедурни по себе си не инвестира. Зациклили са в отношенията си с Бирч, за съжаление, сватбата трябваше да се състои отдавна, къщата може и още 10 години да я търсят, а Ели търка ли търка шкафове и мие зеленчуци.
|
|
|
Post by rachel on Apr 20, 2022 22:55:40 GMT 2
Иванка нямаше видео, няма време да сподели много снимки от 3в1 празника на Флориан, но сторитата валят като рекламен блок днес - ебалтю и мобилфокс. Бляк. Гледайте какъв китайски боклук продава Полина за 16лв. ibb.co/1rpNr8xЗа справка - същия боклук в Али експрес е 0.02лв. 2 СТОТИНКИ, хора! Това са почти 80 000% процента надценка. ibb.co/dBKWm0FДве стотинки е само за новорегистрирали се потребители. Иначе е към 5 лв. Което естествено изобщо не оправдава нейната цена.
|
|
|
Post by Amber on Apr 21, 2022 0:03:31 GMT 2
Стискам палци на Евелин да успее да забременее и да се свърши с ендометриозата. Аз преминах през същото и за нещастие година по-късно отново съм с ендометриоза и момичета това е истински Ад. Може и това да играе роля Евелин да не работи.
|
|
|
Post by Pushy66 on Apr 21, 2022 0:48:19 GMT 2
Идвам да похваля Попова за видеото за нея и Джош. Тази част не беше посветена на тийн истории и ми беше приятно да я чуя. Радвам се, че са запазили обичта си и са се събрали, при това в България. Хубаво е млади хора да намират смисъл в живота тук.
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Apr 21, 2022 6:26:24 GMT 2
Гергана си е върнала снимката с “гаджето” 😂🫣 Защо е сложила хаштаг #inlovingmemory? Човекът да не се е споминал?
|
|
|
Post by abinem on Apr 21, 2022 6:40:38 GMT 2
Стискам палци на Евелин да успее да забременее и да се свърши с ендометриозата. Аз преминах през същото и за нещастие година по-късно отново съм с ендометриоза и момичета това е истински Ад. Може и това да играе роля Евелин да не работи. Без лоши чувства относно здравословното ѝ състояние. Успях и пожелавам. Ама ти да не си ѝ сестрата близначка или защитничка,столкърка или пък направо тя тука 😂. Че поприцип сме се събрали да съскаме не да си стискаме палчета. И да знаеш със сигурност е заради това, че не работи, а не защото е ниско образована, тежко мързелива готована.
|
|
|
Post by lyra on Apr 21, 2022 7:45:36 GMT 2
Аз мия пода на ръка от време на време, ама имам ужасни плочки дето всичко им личи и изглеждат замазани. Амая наистина говори много добре. Само да ѝ пооправят косата, иначе е супер сладка.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 21, 2022 8:58:31 GMT 2
Коментарът не е адресиран към никой конкретен потребител. Това не е детски форум. Всички сме големи жени, които влизаме в положение на други големи жени. Тук не се подиграваме, омаловажаваме и подценяваме истински проблеми, здравословни или от друго естество. Както всички хора по света и ние си имаме трудностите, справяме се с проблеми, работни задачи и лични терзания. Имаме критично мислене и правим разлика между real life problems и I wanna be famous тип съдържание.
|
|
|
Post by klaudia on Apr 21, 2022 10:00:51 GMT 2
Сиса го мачка тоя козунак цял клип и чак примляскваше. Наистина Ния е с тази шапка от както Сиса снима видеа, как още ѝ става се чудя. Само за ядене и мандръсане мисли Сиската. Гогито дали е харесал козунака, как мислите? Кога ли ще хапва шкембе? Пишете в коментарите.
|
|