|
Post by dynanamite on Apr 21, 2022 10:23:20 GMT 2
Според мен Сиса просто я мързи да готви за Гоги и му дава от тяхната храна, а пък пюретата и т.н. са ѝ скъпи и не ѝ се дават пари. До есента ще е изял първата си порция шкембе, после и китайско, пица,а до Коледа ще навива самиН спагети. 😩
|
|
|
Post by Amber on Apr 21, 2022 10:31:06 GMT 2
Стискам палци на Евелин да успее да забременее и да се свърши с ендометриозата. Аз преминах през същото и за нещастие година по-късно отново съм с ендометриоза и момичета това е истински Ад. Може и това да играе роля Евелин да не работи. Без лоши чувства относно здравословното ѝ състояние. Успях и пожелавам. Ама ти да не си ѝ сестрата близначка или защитничка,столкърка или пък направо тя тука 😂. Че поприцип сме се събрали да съскаме не да си стискаме палчета. И да знаеш със сигурност е заради това, че не работи, а не защото е ниско образована, тежко мързелива готована. Не съм нищо от изброените, дори не съм и фенка.. просто по неволя споделям заболяването и ако не работиш от вкъщи просто не знам кой работодател би те изтърпял всеки месец по 4-5 дни да си в болничен.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2022 10:31:42 GMT 2
Пепе е потресаващо зле с тоя бански, не е секси, не е красиво, супер е кльощава, безформена и под какъвто и ъгъл да се снима няма секси извивки. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Superficial on Apr 21, 2022 10:34:57 GMT 2
Гергана си е върнала снимката с “гаджето” 😂🫣 Защо е сложила хаштаг #inlovingmemory? Човекът да не се е споминал? Паднах 😂 Гери, вземи го научи този английски, ако толкова държиш да го използваш! Пепе с мега криндж рекламни снимки за Парамодона. Или грам няма правилна преценка за себе си и даденостите си или парите, които дават наистина си струват. И все пак, можеше някак по-арт и замазано да я направи тази реклама, не така in your face.
|
|
|
Post by theaxe on Apr 21, 2022 10:54:51 GMT 2
Защо е сложила хаштаг #inlovingmemory? Човекът да не се е споминал? Паднах 😂 Гери, вземи го научи този английски, ако толкова държиш да го използваш! Пепе с мега криндж рекламни снимки за Парамодона. Или грам няма правилна преценка за себе си и даденостите си или парите, които дават наистина си струват. И все пак, можеше някак по-арт и замазано да я направи тази реклама, не така in your face. На Ивана рекламата ѝ на Парамидона е още по-тъпа. Снимка от хола и стикер на зърното.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 21, 2022 10:57:24 GMT 2
Според мен Сиса просто я мързи да готви за Гоги и му дава от тяхната храна, а пък пюретата и т.н. са ѝ скъпи и не ѝ се дават пари. До есента ще е изял първата си порция шкембе, после и китайско, пица,а до Коледа ще навива самиН спагети. 😩 Охоо,ама ти много дълго време го даде.Още до есента вече ще е минал през спагети,шкембе чорба,картофи в еърфрайер, зелЦе (както тя казва) и накрая ще завърши със сладолед и торта. Точно и аз съм на мнение,че не ѝ се занимава и затова дава детето само да яде ,а тя само дава храна,която голям човек е редни да яде,а не бебе на 7-8 месеца.А съвсем спокойно у дома може д си направи подходяща храна за бебе.Има толкова свободно време при положение ,че само търка самиНКа дивана.Мързи я и д храни детето.Ражда дете и нека се оправя смо,а не трябва да е така ,поне докато е малко и докато се научи само да се храни и фокато не му се въведе менюто на вузрастен постепенно. Мързелива е това е просто.Мързи я за здравето на детето си (зъбите на Ния) и з каквото и да е.
|
|
|
Post by nomade on Apr 21, 2022 11:08:42 GMT 2
Спойлер! ВЛОГ #250 // Гоги хапва дроб-сарма
|
|
|
Post by jeri on Apr 21, 2022 11:09:28 GMT 2
На мен ми харесва тялото на Пепе. Полина вчера с много странен РД на Амалия, но пък беше в парти център Амели. Изглеждаше много изтормозена.
|
|
561 posts
Member is Online
|
Post by Harmless Breeze on Apr 21, 2022 11:14:23 GMT 2
Гергана си е върнала снимката с “гаджето” 😂🫣 Защо е сложила хаштаг #inlovingmemory? Човекът да не се е споминал? Смея се на това от 5минути. Чудя се дали да й драсна един коментар да я попитам 😂😂😂 Офф, сори нот сори, ама този английски как не го научи.. Или поне една бърза проверка в Гугъл… Абе нямам думи, ей ся като прочете тук какво сме писали и бързо ще го махне.
|
|
|
Post by plam on Apr 21, 2022 11:36:02 GMT 2
Черпя ви по парченце тортичка,мусакаджийки. Днес одъртявам 🤣 Да сте ми здрави и засмени!! 🥳🥰💕🎂
|
|
|
Post by okay on Apr 21, 2022 11:39:45 GMT 2
Иванината снимка май не е реклама, никъде не е отбелязано. Само се чудя какво ли си е мислела, когато е сложила стикер на зърното. Пошла работа. На Пепон снимките са много хубави и тя според мен има много хубаво тяло.
|
|
|
Post by notacliche on Apr 21, 2022 11:43:07 GMT 2
Пепа на тези снимки с банския е като недоразвита с извинение.. Еми, нищо секси няма в нея..нищо! Неудобно ми става да я гледам направо, все едно някое дете🫣
Ивана пък защо е по бански и с дънки и яке в хола? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by theaxe on Apr 21, 2022 11:44:42 GMT 2
Иванината снимка май не е реклама, никъде не е отбелязано. Само се чудя какво ли си е мислела, когато е сложила стикер на зърното. Пошла работа. На Пепон снимките са много хубави и тя според мен има много хубаво тяло. Не е отбелязала, че е “Ad”, както по принцип прави тя, но парамидона и Алекс Богданска са тагнати на снимката, та предполагам, че е колаборация или нещо подобно. А и нейните снимки и на Пепа са по едно и също време. Слочаенос? 😁
|
|
|
Post by jane16 on Apr 21, 2022 11:51:23 GMT 2
При Елица едно нещо ми е малкго странно - винаги като показва някакви неща отвкъщи, се вижда ръкавът ѝ почти до средата на дланта. Като човек, който ходи винаги със запретнати ръкави у дома, просто това ми е направило впечатление в нейните сторита. Винаги се вижда и пръстенът, де. Това е ясно.
|
|
|
Post by kiki95 on Apr 21, 2022 11:55:41 GMT 2
Защо е сложила хаштаг #inlovingmemory? Човекът да не се е споминал? Смея се на това от 5минути. Чудя се дали да й драсна един коментар да я попитам 😂😂😂 Офф, сори нот сори, ама този английски как не го научи.. Или поне една бърза проверка в Гугъл… Абе нямам думи, ей ся като прочете тук какво сме писали и бързо ще го махне. Бих й писала, но вече ме е блокирала от няколкото ми профила 😃 дори не бях разбрала 🤷🏻♀️
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 21, 2022 11:58:05 GMT 2
На мен ми харесва тялото на Пепе. Полина вчера с много странен РД на Амалия, но пък беше в парти център Амели. Изглеждаше много изтормозена. [br Да, и аз това си помислих. С мазна коса, неоправена, с измачкан анцунг и една приятелка, в детски кът. Това не е Полина. Какво й стана? Няма и снимка на малката. Няма отделен пост. За РД на Макси не беше така. Или наистина й е много тежко и е изтормозена или е някакво парадиране в нейн стил, за да търси съпричасност от хората и мами съпорт, както тя казва. Аз вече на нищо не вярвам, колкото и кофти и гадно да звучи. Сигурно ще изскочат и лъскавите снимки след някой ден, няма как. Странна работа. Щерката на Полина се казва Амалия. (АмалЯ както тя казва, едно надуто, провлачено и префърцунено😃) Амели е на Милена. Евелин ще я изгледам по-късно да видя какво ще каже.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2022 11:58:09 GMT 2
Плам, честита да си! Бъди много здрава, обичана и щастлива! Пепе наистина има кофти тяло. Но никой не е виновен за даденостите си. Виновна е, че не се опитва да покаже положителните черти на тялото си, а дори напротив, прави всичко възможно да подчертае най-лошите си...
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 21, 2022 12:06:08 GMT 2
Чак кофти тяло няма Пепа. Просто е хърбава, много слаба и плоска като дъска. Иначе аз бих убила за тялото на Ивана примерно или Йокото(че даже и Пепиното дори за да ми стои всичко и да съм слаба), ама ей на-всичко си имам, и ханш и талия и 4,5 кг е излишък,та по-скоро съмс тялото на Розовката Йоана. Не, че тя е пълна, нищо подобно, ама нали все искаме това, което нямаме. А Пепе и Ивана са си с такива структури, че даже и раждали щото са качили много, нито им личи. Сега,не знам колко се пипат снимките, ама са доста добре.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 21, 2022 12:11:13 GMT 2
Черпя ви по парченце тортичка,мусакаджийки. Днес одъртявам 🤣 Да сте ми здрави и засмени!! 🥳🥰💕🎂 Честита да си!Много ,много здраве ти пожелавам,защото няма нищо по-ценно от здравето !❤️🎂
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2022 12:45:47 GMT 2
Черпя ви по парченце тортичка,мусакаджийки. Днес одъртявам 🤣 Да сте ми здрави и засмени!! 🥳🥰💕🎂 Честита да си, Плами! Пожелавам ти много здраве, щастие, сбъднати мечти и многоооо любов! Весел празник!
|
|
|
|
Post by vilhelmina on Apr 21, 2022 13:38:45 GMT 2
5 минути се чудих на снимката на Ивана, какво е това на зърното ѝ. Какъв е замисъла 🥱
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Apr 21, 2022 13:43:53 GMT 2
5 минути се чудих на снимката на Ивана, какво е това на зърното ѝ. Какъв е замисъла 🥱 На мен първата ми асоциация беше с украинското знаме… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Apr 21, 2022 13:50:00 GMT 2
5 минути се чудих на снимката на Ивана, какво е това на зърното ѝ. Какъв е замисъла 🥱 На мен първата ми асоциация беше с украинското знаме… Sent from my iPhone using Tapatalk Оле оле, дано не е това, че ще е по-лошо от Мегън Маркъл, която рисува украинското знаме и пише отгоре Peace, но цветовете са разменени и жълтото е отгоре... {Spoiler}
|
|
|
Post by jeri on Apr 21, 2022 13:56:07 GMT 2
На мен ми харесва тялото на Пепе. Полина вчера с много странен РД на Амалия, но пък беше в парти център Амели. Изглеждаше много изтормозена. [br Да, и аз това си помислих. С мазна коса, неоправена, с измачкан анцунг и една приятелка, в детски кът. Това не е Полина. Какво й стана? Няма и снимка на малката. Няма отделен пост. За РД на Макси не беше така. Или наистина й е много тежко и е изтормозена или е някакво парадиране в нейн стил, за да търси съпричасност от хората и мами съпорт, както тя казва. Аз вече на нищо не вярвам, колкото и кофти и гадно да звучи. Сигурно ще изскочат и лъскавите снимки след някой ден, няма как. Странна работа. Щерката на Полина се казва Амалия. (АмалЯ както тя казва, едно надуто, провлачено и префърцунено😃) Амели е на Милена. Евелин ще я изгледам по-късно да видя какво ще каже. Амели се казва парти центърът, отбелязвам го, защото скоро се коментираше приятелството й със собственичката. Нямам предвид детето, не си ме разбрала. И аз не им вярвам на нищо, като не е спонсорирано, няма бляскав РД. Пуснала е пост, пак с оплакване. Сякаш търси съпорт. Аз изгледах Евелин, не й симпатизирам, но дано всичко е наред! Честит рожден ден, Плами! Здраве, късмет!
|
|
|
Post by alliessa on Apr 21, 2022 14:21:57 GMT 2
Защо е сложила хаштаг #inlovingmemory? Човекът да не се е споминал? Паднах 😂 Гери, вземи го научи този английски, ако толкова държиш да го използваш! Пепе с мега криндж рекламни снимки за Парамодона. Или грам няма правилна преценка за себе си и даденостите си или парите, които дават наистина си струват. И все пак, можеше някак по-арт и замазано да я направи тази реклама, не така in your face. Като стана въпрос за английския - има няколко видеа в тикток, които говори на английски💅🏻💅🏻🤣🤣
|
|
|
Post by theaxe on Apr 21, 2022 14:22:04 GMT 2
Според мен Палина е отишла в парти центъра само за подготовка за празника и затова е писала мини РД. 100% ще има голям празник.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 21, 2022 14:24:51 GMT 2
Утре Радостина ще е в "Преди обед" щяла да говори за неуспешните ѝ две инвитро процедури.Записвайте си в напомняне да не забравите🤣😏Очаквам да я поканят и в "На кафе" и къде ли още не звездЪта
|
|
|
Post by mariak on Apr 21, 2022 14:42:56 GMT 2
Утре Радостина ще е в "Преди опит" щяла да говори за неуспешните ѝ две инвитро процедури.Записвайте си в напомняне да не забравите🤣😏Очаквам да я поканят и в "На кафе" и къде ли е не звездЪта Досадина ще обиколи де що телевизии я поканят, че да може да валят пратчици от Сгушени, Колев и Колев и подобни. Тея хора грам срама нямат, мъчил си се толкова години и после си продаваш задника като Ивана.. емии братче, не е окей колкото и пари да ти е струвало всяко едно лечение би трябвало да можеш да си гледаш детето без пратчици на всяка цена.
|
|
|
Post by emmilie on Apr 21, 2022 14:54:39 GMT 2
Питали Пепе на кой оператор е 😂 е, стига де, кой кого пита такива тъпи въпроси. Кажи, че просто са се свързали с теб за реклама🤷🏼♀️
|
|