|
Post by Deleted on Apr 21, 2022 15:05:31 GMT 2
Снимката на Ивана е абсурдна и изобщо не виждам логика в нея.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Apr 21, 2022 15:40:12 GMT 2
Най-адекватна от всички бъдещи мами-инфлуски, според мен е Ипси. Чели ли сте нейните постове по темата в блога ѝ? Ей на това казвам аз “полезно съдържание”. И много емоционално, аз си поплаках на първата част. От сърце и душа е писано. Изстрадано, но много истинско, без излишна поза. Радостина…въздържам се да я коментирам, предвид състоянието ѝ, но тя изплиска легена последните месеци. Някакво вманиачаване има. Обаче не го прави за пари, Гогиту достатъчно изкарва. Просто иска да се хвали на целия свят. 5 години мълчание и сега не можеш да ѝ затвориш “инстаграма”…Последно беше споделила някакъв чат с Георги за едни палачинки…Хем го качила публично, хем закрила една част от разговора, сакън да не се разбере пола на бебето… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by deny on Apr 21, 2022 15:42:25 GMT 2
Пепа е много хубава когато е бременна. Сега е адски съсухрена. Не става за модел на бански. Питали я на кой оператор била?! Я, стига...Щом и Виваком опряха до инфлуците, ужас... Капиталова пак си почива. Този път в Дубай. По принцип няма нищо лошо, че пътува, само наистина не ми е ясно от какво точно се е изморила. Може би чичи е на годинки, не знам... Палина я удари яко действителността и стана ясно, че мантрите за нон стоп секси домакиня, си остават само на теория. Практиката друго показва-раздърпани дрехи и чорлав "кок". Уелкъм ту дъ риъл уърлд.
|
|
|
Post by mira on Apr 21, 2022 15:51:12 GMT 2
+1 за Ипси, много ми е приятна за четене.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
|
Post by klaudia on Apr 21, 2022 15:53:25 GMT 2
Зачетох се в коментарите на Сиса. Питат я колко е отслабнала до момента, защото много личало. Познайте Сисонката била отслабнала 20! кг. Сега има да сваля още 10, тъй като качила 30. Не говореше ли, че са 25? Не, че съм за тези 5 кг, просто нашите инфлуцки мислят, че не помним какво говорят.
Иванааа, излез от тоЗ хол, иди в парка се снимай. Писна ми тази стена с тухли. Ленора го снима в парка, а дрехите в хола.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 21, 2022 16:02:39 GMT 2
Радостина дори няма 2 инвитро процедури, жал ми е как преувеличава дори ЗА ТОВА! На Гана мъжът ѝ мистериозно изчезна след снимката....
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 21, 2022 16:05:52 GMT 2
Сиса 20те кила може да ги е оставила в родилното, но не мисля, че е отслабнала и грам с нейните измислени режими. Те по цял ден ядат или готвят. Това е. На последните и видеа се вижда, че освен храна тяхното семейство друго не го вълнува 😄 Дето се вика веднъж не отидена мол ако щеш, да снима от там, да седне на кафе с приятелки.. дори като беше само с едно дете не правеше нищо извън апартамента си.. мега странен начин на живот. Какъв ли шок ще бъде като и се наложи да работи след 2-3 години и трябва да излезе извън пещерата🤦🏻♀️
|
|
|
Post by klaudia on Apr 21, 2022 16:18:17 GMT 2
След 2-3г. Сиса ще роди още едно, защото не я виждам да започне работа някъде.
Гана пътува някъде с мистериозен мъж с Мерцедес.
|
|
|
Post by emma on Apr 21, 2022 16:21:41 GMT 2
Ивана съвсем е изгубила връзката с реалността. Пепе къде е тръгнала да рекламира бански с това тяло. Грозна гледка е.
Иска ми се поне една да похваля, ама няма...
|
|
|
Post by bella on Apr 21, 2022 16:28:09 GMT 2
Ипси наистина е страхотна и полезна със съдържанието, което споделя. Ето тук си личи как страданието просто може да те направи по-силен, по-смирен и сега да се наслаждаваш на всеки момент щастие. Смело мога да го кажа още преди да е родила, защото не мисля, че някога ще стигне до WaterWipes и Сгушени. Беше направил и списък с магазини за бебешки стоки в Турция, който споделяше с всеки, който иска. Много полезно.
А Полина… не знам какво да кажа - очаквам второ бебче и ще са с разлика година и половина (спокойно, от един и същи мъж са и сме заедно повече от 10 години, no Pepe vibes here 😁) - направо ме хваща страх какво ме очаква като ѝ чета постовете, честно ви казвам. 😁 никой не казва, че е лесно да имаш две деца с малка разлика, но в край на сметка какво си очаквал? Отдаваш се на семейството си за няколко месеца/години и после ще бъде по-лесно и пак ще имаш по-богат социален живот. Останала съм с впечатлението, че при тях нещата са планирани, за това не мога да разбера това мрънкане.
|
|
|
Post by komkama on Apr 21, 2022 16:28:57 GMT 2
Така. Реших да дам шанс на претоплените манджи на Тонка. Имам две неща да кажа: Джош е токсичен пикльо(или поне е бил, все пак говорим за събития отпреди 10 години) Оставям настрана смешните им изневери и тийн проблемите им. Но да не ѝ вдигне няколко дни телефона и да не ѝ каже какво се случва, докато тя стои в Лондон и го чака е ужасно. Тонка е разглезена лигла. Разбирам че не е била с всичкия си и техните не са я взимали насериозно, ама малко от малко се мисли. Аз също учих в Лондон и също изпаднах в депресия и се прибрах, обаче обсъдих това с родителите си, все пак труд е хвърлен и пари са давани и то много пари(тя с такова пренебрежение спомена студентския заем, който е една доста солидна сума), поне обяснение им дължиш. А не да се кльопна от самолета, отписала се от университет, защото съм депресирана. Просто супер много ѝ личи че е била привилигирована като малка и не ѝ се е налагало да помисли за някои неща, защото тате е бил зад гърба ѝ. И друго ми направи впечатление. Помни до най-малките подробности какво казала и къде била с Джош, но дори не помни в кой град е учила приятелката ѝ и къде я е приютила. Просто егоцентризъм отвсякъде.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 21, 2022 16:36:51 GMT 2
Е, какъв мерцедес от Гусиното гадже, нали беше БМВ? От всички видеа, които съм гледала за корейските мъже, на Дани Данини, Ели и Нели, те са разказвали как обичат да изчезват и да не споменяват нищо, нищо чудно и Джош да е имал такъв период.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2022 16:56:25 GMT 2
Радостина с нейните глупости край няма, те се познават от 5 години и ще ми разправя, че 5 години правила опити. Едно да те лекуват за тромбофилия, едно е да правиш опити за забременяване, явно тя не прави разлика никаква. Сиса е отслабнала с 20 кг. ама на акъл само, онзи ден във влога с ресторанта беше облякла някаква рокля или блуза и щеше да спраска ръкава, такива огромни ръце има, че изобщо не е отслабнала. То и как да отслабне тя 2 седмици е на диета уж и после 2 месеца плюска, така не се отслабва, а и като добавим, че тя няма никакво движение, за спорт е излишно да говорим, никога няма да отслабне с 20 кг., освен ако не си направи липосукция.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 21, 2022 17:30:45 GMT 2
Попаднах на пост във Фейсбук на ФК Левски Карлово: "#СинВеликден2022 Седмица преди Великден, нашата инициатива , която превърнахме в традиция с годините, стана факт ! Зарадвахме десетки хора, възрастни и такива в неравностойно положение ! 102 торбички с продукти от първа необходимост бяха разнесени, а в замяна получихме усмивките на хората и сълзите им от радост (това е напълно достатъчно за нас...) ! Благодарим на всички, които се включиха и тази година !" - обикновен пример. Знам, че и други футболни фенове организират подобни инициативи. Замислих се - някога попадали ли сте на подобно нещо, организирано от някой инфлуенсър? Защото аз-не. Но! съм чувала много пъти "използвайте моят код за остъпка" а.к.а за да имам другия месец пак безплатни парцали. Абонирайте се за канала-да получавам повече безплатни продукти и да ме търсят за реклама, да взема 2 бона за 1 снимка. И да ходя по почивки. Когато нещо не им харесва - как смеете да ме коментирате? И още много неща мога да кажа по повод тези мърЛи, които получават пари, ходят на почивки, мажат се с всевъзможни глупости, благодарение на всички нас. Радостина прави всякакви неща за кучетата/нищо лошо/, но нека не ми говори простотии как предпочита благотворителността да си я запази за себе си. Никога няма и да видя подобно нещо от тях, защото са нагли/Пепа/, прости/Попова/, глупави/ Ася Зарева, Капитонката, Карина Илиева, Валерѝ, Евелин и тук има още много/, но всички ги обединява едно-алчността за безплатното и лесния живот. Жалко, че с всичките си последователи, освен да им се подиграват, нищо полезно, смислено и стойностно не правят. Теа и Наум с разпродажбата се сещам, само.
И така, весели празници, дами.
ПП; Сиса, е поне 100кг, ако е била 120, може и да е свалила 20кг.
|
|
|
Post by alexa07 on Apr 21, 2022 17:45:34 GMT 2
Попаднах на пост във Фейсбук на ФК Левски Карлово: "#СинВеликден2022 Седмица преди Великден, нашата инициатива , която превърнахме в традиция с годините, стана факт ! Зарадвахме десетки хора, възрастни и такива в неравностойно положение ! 102 торбички с продукти от първа необходимост бяха разнесени, а в замяна получихме усмивките на хората и сълзите им от радост (това е напълно достатъчно за нас...) ! Благодарим на всички, които се включиха и тази година !" - обикновен пример. Знам, че и други футболни фенове организират подобни инициативи. Замислих се - някога попадали ли сте на подобно нещо, организирано от някой инфлуенсър? Защото аз-не. Но! съм чувала много пъти "използвайте моят код за остъпка" а.к.а за да имам другия месец пак безплатни парцали. Абонирайте се за канала-да получавам повече безплатни продукти и да ме търсят за реклама, да взема 2 бона за 1 снимка. И да ходя по почивки. Когато нещо не им харесва - как смеете да ме коментирате? И още много неща мога да кажа по повод тези мърЛи, които получават пари, ходят на почивки, мажат се с всевъзможни глупости, благодарение на всички нас. Радостина прави всякакви неща за кучетата/нищо лошо/, но нека не ми говори простотии как предпочита благотворителността да си я запази за себе си. Никога няма и да видя подобно нещо от тях, защото са нагли/Пепа/, прости/Попова/, глупави/ Ася Зарева, Капитонката, Карина Илиева, Валерѝ, Евелин и тук има още много/, но всички ги обединява едно-алчността за безплатното и лесния живот. Жалко, че с всичките си последователи, освен да им се подиграват, нищо полезно, смислено и стойностно не правят. Теа и Наум с разпродажбата се сещам, само.
И така, весели празници, дами.
ПП; Сиса, е поне 100кг, ако е била 120, може и да е свалила 20кг.
Веднага се сещам само за една, която не е типичния инфлуенсър - Ками от mom_camera_by_kami_veselinova. Аз нея си я следя отдавна, споделя книжки и творчески занимания за деца. За съжаление има само 5К последователи в ИГ, още един пример, че хората предпочитат търтеите, мързеланите и циркаджиите да следят, отколкото полезния и качествен контент! Та тя всеки месец участва в различни благотворителни каузи, подкрепя с материали различни детски институции (последно се сещам за центъра за глухонеми деца "Яника"), сега е подхванала кауза за реставрация на икони в един храм в Правец. Доста пъти и аз съм се включвала в нейните инициативи, така че бих казала, че ме е инфлуенснала за нещо добро.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2022 18:38:33 GMT 2
Уважавам и поздравявам Радост за всички дарения за животни, обаче не смятам, че защото е бременна трябва тук да си траем и да не пишем, че се държи абсурдно. За мен тя беше супер преди да се загрози с корекции и да се вземе твърде насериозно. А цялото внимание, което привличаше "случайно", преди да обяви бременността си, също не ми е по вкуса. Не ми се мисли, след като роди... Най-вероятно ще й тегля и на нея блока, за да не ми изскачат простотиите й.
|
|
|
Post by theaxe on Apr 21, 2022 18:43:51 GMT 2
Айде пак търсим внимание с цел да привлечем трафик и да ни питат “Леле, всичко наред ли е?”…. ibb.co/b3kPm00
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 21, 2022 18:45:24 GMT 2
хахаха аз не разбрах чия е тая ръчичка. На близначката ли?
|
|
|
Post by ☀ on Apr 21, 2022 18:51:41 GMT 2
Тази през седмица превърта играта. Гана е по-нормална от нея.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 21, 2022 18:54:12 GMT 2
Тази е наистина много зле. Твърде дълго живее двойнствен живот и започвам да си мисля, че тя го приема за супер нормално. Не е ок това.не е и нормално.
|
|
|
Post by sweet96 on Apr 21, 2022 19:14:18 GMT 2
Ох, тази Анастасия приятелката на Виктория е толкова неприятна, с тия мигли изглежда направо кривогледа. В лицето е същата като Гергана. Как изобщо има толкова много абонати, с нищо не е интересна. Не знам инстаграм защо предлага само такива, а нормалните нямат никакъв трафик.
|
|
|
Post by healthy1 on Apr 21, 2022 19:37:23 GMT 2
Гана според мен се вози в на зетя мерцедеса,защото следващото стори е от Дупница.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 21, 2022 20:33:28 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Apr 21, 2022 20:38:10 GMT 2
Няма да се изненадам, ако се случи, Виктория не може да губи и не се ѝ съмнявам, че ще реагира като истинска простакеса.
|
|
|
Post by kalimera on Apr 21, 2022 20:52:08 GMT 2
Плам,честит рожден ден! С пожелания за много здраве, късмет и любов!
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 21, 2022 21:06:24 GMT 2
На последните сторита на мама Циц ,Гоги се дере да мрънка на фон и се присетих,че и във видеата е така. Нон стоп е това...не знам, нормално ли е да е така неспокойно едно бебе?!
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Apr 21, 2022 21:15:31 GMT 2
Това с лисването може и да се случи, но на по-ранен етап и има логика Алекс да си тръгне по собствено желание, защото на финал са двете мърли Виктория и Дениз
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 21, 2022 21:15:55 GMT 2
Няма да се изненадам,ако тоя зъл пекинез така злобно е постъпил.На всяка цена да спечели и по такъв нелеп начин.🤦😑🤐
|
|
|
Post by nomade on Apr 21, 2022 21:29:30 GMT 2
Радостина ще обявява пола на бебето… в “Преди обед”. Страшна сензация, трябваше да я пуснат в праймтайма! 😂
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 21, 2022 21:31:56 GMT 2
Не гледам Ергенът, но гледах снимки на някои участнички и една от тях (Дениз) адски много ми прилича на Jade от американския Bachelor - Jade Roper
Също, не знам дали следите Mammi space в IG. Те също са пуснали свещ, но маркетинга им е на светлинни години от Пениния. Правят редовно постове, красиви снимки и рийлсове със свещта, инфлуенсъри я рекламират, правят тематични постове. Blesscent е тотално забит в десета глуха, въпреки че Пепе буквално ви вади хляба с инфлуенсър маркетинг и би трябвало да е абсолютен про.
|
|