|
Post by muffin on Apr 22, 2022 19:04:43 GMT 2
Добре де Виктория как може да пусне стори, на което ясно се вижда, “мъжа ѝ” не е Виктор. И наистина ако се окаже, че тя печели какво ще разправят после на хората, защо не са заедно?
|
|
|
Post by Морско_момиче on Apr 22, 2022 20:03:02 GMT 2
Не съм коментирала май на Капитонова тъпите ритуали, ама сега не мога да се въздържа. Значи някаква ѝ писала как правила ритуала и получила бонус за доброто си представяне. И тази патка (excuse my French) не отчита собствената си заслуга, хем сама казва, че бонусът е за доброто ѝ представяне, а благодари на Виктория за шарлатанските ритуали. WTF?! Ами тия жени заслужават рускинята да ги скубе, то бива да си тъп, ама това е прекалено 🤦♀️
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2022 20:21:58 GMT 2
Не мисля, че има дори и 1 човек, който да е смятал, че победителката и Виктор ще са заедно след предаването. Щом Вика качва подобни сторита, нищо чудно Александра наистина да разказва на който й падне, какво се е случило. Да не забравяме и всички снимки на участничките, които се появиха в личните им профили с половинките им броени дни след старта на предаването...
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2022 21:21:18 GMT 2
|
|
|
Post by pchelica on Apr 22, 2022 21:40:28 GMT 2
И датите, на които е качвал снимките от хотела съвпадат, и дрехите, и дори Гергана имаше стори от тераса, досущ като тази, на която е младежът. 😮
|
|
|
Post by dynanamite on Apr 22, 2022 21:47:16 GMT 2
Бравооо, Пепеляшке, ще те черпим с мусака. Като му разгледах профила бих казала, че the math is mathing 😂
|
|
|
Post by addie on Apr 22, 2022 21:47:53 GMT 2
Ооо със сигурност това е момъка на Гергучи 😁 Има доста съвпадения - дрехите, часовника, снимките от хотела и колата. На вас нищо не може да ви се опре, признала съм ви! 🐍❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2022 21:56:35 GMT 2
Лъвец ли беше гаджето ? alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bfi1650657242p.jpegМерси за мусаката ,ама вчера правих и мой муж не ще да яде ,дъщеря ми също (освен да я захраня по метода на Сиса ) , та най много аз да ви черпя по случай великото гадже . Хайде най- накрая да разберем кой е чичака !
|
|
|
Post by lisca on Apr 22, 2022 22:08:04 GMT 2
Моята теория е, че човечецът се е забавлявал, а тя се е вкарала във филма, че са двама влюбени и са си взаимно най-голямата любов в живота. 🤷♀️
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 22, 2022 22:37:11 GMT 2
Ако скоро няма известие от Гана и мУж, значи е на повикване.. 😅
|
|
|
Post by tsvetentse on Apr 22, 2022 22:46:22 GMT 2
Ееее, Валери рекламира Супрадин. Сериозно ли !!!
|
|
|
Post by l4444 on Apr 22, 2022 23:00:06 GMT 2
И на мен ми се струва, че това е момчето. И мога да кажа само - супер, изглежда нормално момче - спортува, има интереси, работи. Браво на Гергана, дано са happy заедно!
|
|
|
Post by okay on Apr 22, 2022 23:11:46 GMT 2
Момичета, не ми се сърдете, но това ми се струва малко прекалено за Ганин мУж. В крайна сметка няма как да е сигурно, че е въпросното момче. Да, когато се публикува снимка онлайн, отговорността си е на автора и рискът, че всеки може да я ползва, както си иска без никакви санкции. Представете си, че не е това момчето на Гергана и всъщност приятелката му чете и пише тук, както всички ние анонимни мусакаджийки. Момичето знае, че момчето е било в Пирин Голф по работа примерно, или на мъжки уикенд и сега вижда, че тук се публикуват негови снимки и има чуденка дали е свързан с Гергана или не. Ами, няма да е приятна за никой ситуацията. Щом го крие, значи така е решила. Това вече ми се струва като доста грубо навлизане в личното пространство. Днес изгледах видеата на Попова за връзката им с Джош. Беше ми учудващо приятно да я слушам. Радвам се, че е успяла да си вземе бележка за държанието си в тийнейджърските години. Много се смях, когато разказа как не е разбрала, че Джош не я отрязал за трети път. За мен тя е била едно много объркано момиче. Тези паник атаки и депресия в такава ранна възраст аз мога да си ги обясня само с това, че техните са я пуснали в дълбокото изключително неподготвена. В крайна сметка това е момиче на 14-15 години, което ти изпращаш не по негово желание на другия край на Европа, за да учи на език, който не знае, и да се оправя, както намери за добре в една напълно нова среда. Не ме разбирайтв погрешно, не съдя родителите ѝ, така са преценили, така са постъпили, но цялата тази рязка смяна на обстановката ѝ се е отразила зле. Да, има незабравими спомени, но тя и до ден днешен е с разклатена психика. Начинът на живот, който води, това барикадиране вкъщи, общуване с тесен кръг от хора, я кара да се чувства в зоната си на комфорт. Честно казано, не очаквах, че тя сама е взела най-доброто решение за себе си, а именно да се върне в България и да започне терапия. Години наред родителите ѝ не са я приемали на сериозно, което е ужасно травмиращо за едно дете. Откъдето и да го погледнем, на 15 си дете. И колкото и пари да имаш, няма как те да заменят връзката с детето си, емоционалната грижа за него и т.н. Тези видеа ме накараха да я разбера по-добре, защото след видеото за Ема я мислех просто за едно презадоволено и разглезено момиче, но явно крушката си има опашка. Изгледах и видеото на Евелин за операцията, пожелавам ѝ всичко да мине, както трябва, и да си сбъднат мечтата за дете, макар че смятам, че тя има още много хляб да изяде, докато стане емоционално готова да бъде майка.
|
|
|
Post by fif on Apr 23, 2022 8:00:42 GMT 2
На мен пък не ми се струва навлизане в личното пространство, неговият профил е публичен, Аа Гуци се постара да го покаже и да предизвика интерес, не в едно и две сторита. Той си е изтипосал и номера на колата, после ние сме им виновни. Има няколко снимки, на които му се виждат обувките, ами същите като от на Гучи общия кадър са. За мен това е момчето. Между другото прави добро впечатление - работи, тренира
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2022 8:10:22 GMT 2
Явно залагат на "лоша реклама няма", като отвори профила ѝ( на бобъра) някой "хейтър" да я храни, ще види рекламата, ще се инфлуенсне и ще се втурне да си напазари от сайта. (Просто вметка:Едно време куртизанките са били образовани-география, история, литература и т. н., в днешно време само една златна ш*нда и толкоз.)
Ама опасни сте, ей. По една ръка с часовник и два крака го намерихте Борислав.Според мен Гуси махна всичко,защото я хвана страх, че някой ще го намери и ще му доложи за изцепките ѝ. Честна мусакаджийска, аз няма да тропам.Щом си те е взел, да си сърба.. А и не е гот да се намесваш в чуждите взаимоотношения.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2022 8:13:50 GMT 2
Ами аз не се чувствсм виновна , момчето има публичен профил . Снимал се е от Пирин голф и си е е тагнал , значи е готов да го видят от там . Сори мотори. Това е пример защо трябва и не трябва да си с отворен профил . Луди(в случая аз) дебнат отвсякъде, а и не мисля че чак толкова са се крили . Да са живи и здрави , надявам се че Гергана е намерила човека.
|
|
|
Post by vilhelmina on Apr 23, 2022 8:43:09 GMT 2
Ами, да нормален изглежда човека, дано наистина са заедно и са щастливи. Не харесвам изобщо Гергана, но и пожелавам ако е търсила любивта, да я е намерила.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 23, 2022 9:43:48 GMT 2
Той пък щото като се е гушкал с Гането и като е позирал 736262 пъти с нея в скута му все едно не е търсил популярност. Отворен му е профила, а който иска да се крие го прави. Ганка калпазанка само на маймуни прави хората.
|
|
|
Post by theaxe on Apr 23, 2022 10:46:21 GMT 2
Браво, Пепеляшке! И аз не мисля, че е навлизане в личното пространство, това са снимки в отворена социална мрежа. А видяхте ли му сторитата на тоз момък 😂 май и той е решил да става инфлуенсър 😁
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 23, 2022 10:52:05 GMT 2
Аз ви казах още преди няколко дни, че е той. Щото го беше тагвала в стори преди месец и нещо. Аз даже го последвах, но наскоро ме е изтрил. Сега явно си е отключил профила, но защо? Жив и здрав, дано оцелее в тия отношения.
|
|
|
Post by komkama on Apr 23, 2022 11:12:56 GMT 2
Не само Галя е припознала в пекинеза рекламно лице. Една страница за дрехи, която много харесвам и често пазарувам от тях, взеха да рекламират с тая пача. В началото обличаха Ивомила и две, три неизвестни бръмчалки, обаче сега гледам, че половината моми от ергена им правят реклама и усилено постват Вика, въпреки (или заради) лошите коментари под всяка нейна снимка. Аз съм много разчочарована, защото откакто взеха да рекламират с тези и цените им се вдигнаха. Значи аз си плащам като поп, за да може Виктория, която чичи я издържа да е облечена от глава до пети с техни дрехи безплатно. Ами мерси съм, приключих с тях. Не мисля, че толкова рязко сме им навлезли в личното пространство. Чак ако имал жена и тя видела. Ами, като ходиш на “командировки” не се тагвай, много е просто. Не можем да сме отговорни за чуждата глупост, тук само ѝ се смеем Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by klaudia on Apr 23, 2022 11:15:03 GMT 2
Не ви ли се струва странно, че Пинко качва снимки само на двете кучета? Последно време изобщо не показва Тифани, а почти всеки ден показва някое от другите две.
|
|
|
Post by okay on Apr 23, 2022 11:18:42 GMT 2
Явно и момчето търси известност, няма лошо. Вероятността да е той е много голяма очевидно, но може би не са готови да обявят, че са заедно публично. Ако бяха, окей, няма лошо да му се постнат снимките. Дори и да е публичен профилът, аз пак не го намирам за редно. Не ми се сърдете, моля. Не ви критикувам мненията. Исках за Мирела Лилова да напиша, че са много сладки с Петко и правят забавни видеа в новия ѝ канал. Гледах влога как са спали в колата. Ужасът ми, че пльоснаха завивики, възглавници и чаршафи в багажника, може би се дължи на това, че не съм къмпингар. Все пак почистиха преди това. Мирела ми е малко мърлява на пръв поглед, но явно такъв ѝ е стилът. За вярата в Бог - правилно предположих, че е в протестантска църква, но това е от 10 години насам. Важното е, че момичето е намерило начин да се справи с депресията, която я е хванала в Гърция.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2022 11:21:05 GMT 2
Лъвец ли беше гаджето ? alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bfi1650657242p.jpegМерси за мусаката ,ама вчера правих и мой муж не ще да яде ,дъщеря ми също (освен да я захраня по метода на Сиса ) , та най много аз да ви черпя по случай великото гадже . Хайде най- накрая да разберем кой е чичака ! Пепеляшке, твоите двамцата да ги накажеш в ъгъла, как може да не искат мусака? Ако остане давам адрес на Спиди да ми я пратиш, аз предпочитам мусака отколкото козунаци в момента.
Браво на теб, наистина прилича на същият човек от снимката на Гергуца. И аз не смятам, че е навлизане в личното пространство, ако човек не иска да му гледат снимките и има някакви притеснения може да си затвори профила или да не се тагва постоянно по хотели и каквито и да е локации, да не си качва снимки ежедневно и никой няма да вижда нищо, а тоя момък като гледам не е такъв. Така че може всеки да си зяпа каквото си иска в такива профили, все пак и затова социалните мрежи са си клюкарници.
|
|
|
Post by The Judge on Apr 23, 2022 11:48:46 GMT 2
Йоаната 3 плъх ли има? Тифани, Бела, Арчи... Тези двечките са тотално out of тоя свят...
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 23, 2022 11:56:22 GMT 2
Интересно ми е кой е чичака на Вика. Според мен не го показва, защото знае, че не е мъж, с който да се хвали. Ако беше някой млад и красив щеше да ни залива от снимки и да се перчи.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 23, 2022 11:56:57 GMT 2
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Apr 23, 2022 12:58:23 GMT 2
И аз забелязах, че Йоанна не показва третото кученце. Сега проверих и инстаграм акаунта на животните и профилната снимка е само с първите две, описанието също. Пропуснала е само да изтрие третото от името. Последно в пост я е качвала на 1ви март. Според мен са ѝ дошли множко 3 кучета (4, ако броим и това на сестра ѝ) и това че породата е по-голяма също е оказало влияние според мен. То затова се мисли преди да вземеш животно, но както и да е. Най-вероятно го е подарила на някого и ще излезе с версията, че не се е разбирало с другите две кучета (не изключвам и това да е причината).
Относно Виктория - започвам да си мисля, че нейния чичи не е женен, защото предвид огромната разпознаваемост, която тя придоби покрай Ергена, рискува да го наснимат някъде и набързо да бъде разкрит. Мисля, че щеше да я зареже, ако толкова много държеше да е анонимен. Също съм съгласна и с теориите тук, че явно не е толкова богат. Първо, за да я остави да си живее в хотелкста стаичка от 40 квадрата, да пътуват с нискотарифни авиокомпании за екскурзийки по 3 дена с ръчен багаж в хотели на бартер и т.н. Не подхожда на стабилно пачкиран чичак 😄 А и щом още няма Ролекс…
|
|
|
Post by patrashkova on Apr 23, 2022 13:21:38 GMT 2
Кученцето беше в последния й влог от рдто на Стъни - видя се в огледалото, държаха го на ръце там някакви от нейните ученици , както и Бела. Йоанна може да е всякаква, но все си мисля,че не би си оставила домашния любимец. Макар че 3 кучета в апартамент под наем за мен си е чиста лудост,ама всеки сам си преценЯ.
Относно мъжът на Вика моята братовчедка рускиня има един мнг добър лаф - Не е важно мъжът да е богат, а да е щедър 🤣 не знам дали мъжът на Вика е богат,но е щедър - плащаше й предната квартира,купи й куче,кола, лиу витон чанта, часовник марков, прада маратонки, създаде й контакт да си вземе студиото на добра цена,помогна й при ремонта и сега и нова кола.Ми не е малко реално погледнато за едно 25 годишно момиче,изпълзяло от 9та глуха. Какво още да направи чак такива будали да купиват апартаменти ей така от нищото няма. Направила си е сметката тя не я мислете.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2022 13:30:17 GMT 2
|
|