|
Post by stelsko on Apr 23, 2022 14:14:13 GMT 2
Ейй страшни сте. Влезнах нещо да пиша,ама като се зачетох за Ганин мУж и го забравих аз също не смятам,че е влизане в личното пространство. Да не му е качвала снимката,но ви поздравявам и признавам - най-вече Пепеляши, за находчивостта. В началото си мислех, да бе как ще го намерят по един часовник и няк'во стори от колата, а вече и аз съм убедена,че сте го нацелили човека. Но все още имам съмнения дали са заедно. Не ми се връзва Милита в схемата
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 23, 2022 14:37:41 GMT 2
Ганка е на шутинг дей в София и иупива реквизит- цветя 😄 Нейният чорап гледам, че се изявява като фотограф, нищо чудно той да я цъка на шутинг дейс, а и той самия да в бил реквизит за снимки😂
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 23, 2022 14:39:46 GMT 2
Мъжът на Гергана е прекалено симпатичен ЗА НЕЯ. Затуй не ми се вярва да е той, ама пък сигурно сте прави. И май изчезна нещо? Онази снимка, дето Г е в скута му вече я няма в профила му, by the way.
|
|
|
Post by Superficial on Apr 23, 2022 15:49:00 GMT 2
Това е човекът от снимката на Гергана 100%, обаче само аз ли продължавам да се съмнявам, че наистина са заедно?
|
|
|
Post by haladriel on Apr 23, 2022 15:54:14 GMT 2
Теа в новото видео “Аз рекламирам само малки брандове и им помагам да се развиват”. Кауфланд, май протеин, абаут ю, Самсунг… много малки, дори сега прохождащи брандове 😂
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 23, 2022 16:06:26 GMT 2
На Ивана хола вече ми стана противен.😳🤣
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2022 16:13:48 GMT 2
Пепеляшке, страшна си! За пореден път дамите тук са като истински детективи. Момчето изглежда симпатичен на фона на Гана, но всички познаваме двойки, в които единият партньор е доста по-готин от другия. Няма нищо необичайно. Но в този случай, Гането както лъже, дори не знам, дали е възможно да има връзка... Така да се каже приказката за лъжливото Гане вече сме я гледали многократно. Дори да казва истината, човек трудно вече ще й повярва.
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 23, 2022 16:52:02 GMT 2
Според мен Гергана няма приятел. Всички знаем, че психично не е добре и лъже за елементарни неща.
|
|
|
Post by sistef on Apr 23, 2022 17:13:46 GMT 2
еНДЖейката правят кръщене днес на децата, може ин в мен да е проблемът, но това е последният тип събиране, на който си представям, че някой ще маа кючек на масата 😂
|
|
|
Post by plam on Apr 23, 2022 17:23:22 GMT 2
еНДЖейката правят кръщене днес на децата, може ин в мен да е проблемът, но това е последният тип събиране, на който си представям, че някой ще маа кючек на масата 😂 Селска пръчка,селско кръщене какво очакваш 🤣
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 23, 2022 18:21:49 GMT 2
еНДЖейката правят кръщене днес на децата, може ин в мен да е проблемът, но това е последният тип събиране, на който си представям, че някой ще маа кючек на масата 😂 И аз така си мислех докато не присъствах на такова. Тип сватба. С всичките му украси и чудесии, кутии за пари, водещ, хубаво заведение, менюто топ, торти всичко, за чудо и приказ. И накрая като се почнаха маанетата и взеха детето с бялата рокличка да я разнасят из дансинга полу-заспала под ритъма ама на най-циганските възможни песни и цялата рода изпадна в шок. Та,и кръщенетата не са това, което бяха, мили дами🙂 За мен кръщене е семеен празник, в най-тесен кръг, духовно тайнство, едно от християнските тайнства. С най-близките, в местната църква, а не втора сватба в ресторант и ритмите на Фики. Нямаше танци по масите чак, но то само това оставаше. ММ после цяла седмица ме спукваше от бъзици и само ми я въртеше у нас въпросната песен и сами си се смеехме. Още не ми излиза от главата(гледам, че я пее същата песен и циганина от кръщенето на NJ, та явно е на мода по кръщенета😃) Една много нашумяла, бясна, дива чалга, от тия дето след 2 часа ги пускаха в Ориент 33😃 нещо страшно Тъй, че в тоя живот модите вече не ме очудват. Якото е, че ние някакси ги миксираме нещата - хем да са по западен тертип (всичките арки, балони, цветя украси, бутикови торти, фотографи, фотосесии, теми в декора, бейби шауър, агенции и какво ли не още модерно и инстаграмско). И накрая за черешка- "мангаба тут" 😃така по нашенски. Това го можем само ние. Неслучайно Чърчил е казал - "Европа свършва там където почват да ядът шкембе чорба". (малко груби думи, крайни, но все пак в десетката ).
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 23, 2022 19:02:44 GMT 2
еНДЖейката правят кръщене днес на децата, може ин в мен да е проблемът, но това е последният тип събиране, на който си представям, че някой ще маа кючек на масата 😂 И аз така си мислех докато не присъствах на такова. Тип сватба. С всичките му украси и чудесни, кутии за пари, водещ, хубаво заведение, менюто топ, торти всичко, за чудо и приказ. И накрая като се почнаха маанетата и взеха детето с бялата рокличка да я разнасят из дансинга полу-заспала под ритъма ама на най-циганските възможни песни и цялата рода изпадна в шок. Та,и кръщенетата не са това, което бяха, мили дами🙂 За мен кръщене е семеенн празник, в най-тесен кръг, духовно тайнство по-скоро, то даже не е и точно празник, ами си е едно от християнските тайнства. С най-близките, в местната църква, а не втора сватба в ресторант и ритмите на Фики. Нямаше танци по масите чак, но то само това оставаше. ММ после цяла седмица ме спукваше от бъзици и само ми я въртеше у нас въпросната песен и сами си се смеехме (ех никога няма да я забравим, заби ми се в главата). Още не ми излиза от главата(гледам, че я пее същата песен и циганина от кръщенето на NJ, та явно е на мода по кръщенета😃 Една много нашумяла, бясна, дива чалга от тия дето след 2 часа ги пускаха в Ориент 33😃 нещо страшно и поне 5 пъти я пуснаха тая песен там. Тъй, че в тоя живот модите вече не ме очудват. Якото е, че ние някакси ги миксираме нещата - хем да са по западен тертип (всичките арки, балони, цветя украси, бутикови торти, фотографи, фотосесии, теми в декора, бейби шауър, агенции и какво ли не още модерно и инстаграмско). И накрая - "мангаба тут" 😃така по нашенски го омешваме. Това го можем само ние. Неслучайно Чърчил е казал - "Европа свършва там където почват да ядът шкембе чорба". (малко груби думи крайни, но все пак). Слава Богу аз нв съм била на кръщанета като на пръчката Нджей,че ужас.Лошо ми става.На което и кръщане да съм била ,винаги е имало малко хора(най-близките ) ,после в ресторант да се почерпим ,да си поговорим ,да отбележим тихо и мирно събитието.Без танци ,само една тиха проятна музика.Даже повече е било тип пенсионерска сбирка-едно заспало,тихо и мирно.Без палга,без танци,без кючеци.Ако има деца по-големи си играят ,танцуват тихичко и за два часа всичко приключва.И така и трябва.Няма нужда от тип втора сватба. Едит:Нждейката гледам по голи рамене в църквата.Не трябва ли да се загърне с нещо.За мен поне не е прилично така да се влиза.Или аз поне така съм възпитана и така не влизам в църква/храм alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1650733673s.jpeg
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 23, 2022 19:21:32 GMT 2
Нашето такова беше, 2 часа, най - близките, семпла украса, в ресторант,музика за фон и почерпка. Николета е облечена като за дискотека край морето или чалга парти, не като за кръщене. Супер кифленско. Разбира се, че трябва да е с покрити рамене. Като гледам имаше и дама по анцунг сред танцуващите, дано поне е бил на Адидас, че иначе лошо😃 И едни джуки, един грим,като и другите не да по-различни около нея, мигли, коси, дрехи, грим и всичко.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2022 19:47:18 GMT 2
еНДЖейката правят кръщене днес на децата, може ин в мен да е проблемът, но това е последният тип събиране, на който си представям, че някой ще маа кючек на масата 😂 Селска пръчка,селско кръщене какво очакваш 🤣 Абсолютно селски изпълнения, на кръщене мазен циганин да ти пее от най-мазната чалга. Нямам против да се слуша и това, всеки е бил на сватби, където има и такава музика, но за кръщене ми е адски противно такова нещо.
Като цяло празненството им е потрес, уж големите претенции, големите бизнесмени и накрая някакво пошло събиране за кръщенето на децата, майка им като толкова държи да мята гюбеци да ходи по чалготеките да се излага. Даже ми се стори, че гостите ядат в пластмасови чинийки..
За да не правя втори пост, още нещо за една селска пръчка:
Днешните ѝ сторита от мола на Ролекс и Шанел може само да си мечтае, че някой ще ѝ ги купи, нека ходи и да си ги снима само. Чичи най-много да се охарчи за чантичка ама Вика след това няма да види почивка скоро на скъпарски дестинации.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 23, 2022 20:19:33 GMT 2
Мама Циц не й стигнаха онези козунаци,че днес нова доза прави.🤐😂 Диета на фул Макс,мдаа.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2022 20:25:45 GMT 2
Мама Циц не й стигнаха онези козунаци,че днес нова доза прави.🤐😂 Диета на фул Макс,мдаа. Хората развалят диета за ден,два, а тя 10 дена преди Великден я развали,че да плюска.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 23, 2022 20:32:22 GMT 2
Мама Циц не й стигнаха онези козунаци,че днес нова доза прави.🤐😂 Диета на фул Макс,мдаа. Хората развалят диета за ден,два, а тя 10 дена преди Великден я развали,че да плюска. Даа,после диета на пет течни сметани и мляко с ориз😂 да живей! Някой следи ли какви ги пише в онази група 😁
|
|
|
Post by Deleted on Apr 23, 2022 20:40:50 GMT 2
Отворих профила на NJ заради коментарите тук. Не знам, какво да кажа... Чудя се, кое ме потресе повече... Това, че майката на децата играе кючек на масата или бащата им, който гол до кръста се "бори" с някакъв друг... Не бяха за пропускане певеца и барабаните.
|
|
|
Post by diamond on Apr 23, 2022 20:44:51 GMT 2
Отворих профила на NJ заради коментарите тук. Не знам, какво да кажа... Чудя се, кое ме потресе повече... Това, че майката на децата играе кючек на масата или бащата им, който гол до кръста се "бори" с някакъв друг... Не бяха за пропускане певеца и барабаните. И аз така. Потресаваща простащина. Наистина и кръщенетата не са това, което бяха. Както и рождените дни на малки деца. И в двата случая ми се струва, че се прави по-скоро за родителите и роднитите, да отидат на купон, от колкото от уважение към съответния празник. Жалка картинка.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 23, 2022 20:57:09 GMT 2
ОМГ...вече знам как изглежда една циганска сватба.🙆🤢 Чудя се дали като пораснат децата ще им пуснат видео от този "християнски" празник. Ужас,та дори и публично е това...в какви времена живеем.🤔
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 23, 2022 21:14:30 GMT 2
Отворих профила на NJ заради коментарите тук. Не знам, какво да кажа... Чудя се, кое ме потресе повече... Това, че майката на децата играе кючек на масата или бащата им, който гол до кръста се "бори" с някакъв друг... Не бяха за пропускане певеца и барабаните. Определено е потресаващо.Най-вече майката върху масата качена,а децата ѝ уж ги възпитава.Селска тъпа пръчка ,плиткоумна без акъл. Никакво уважение за този празник ,това тайнство,ритуал(както аз го наричам).На кръщане трябва човек да е по-смирен ,а не гюбеци да върти.Потресена съм. А,за това,което казах за голите рамене,после гледам иначе се преоблякла с обикновена тениска.Защо не е обратното?Няма лошо да се поизступа за талъв празник,да се нагласи,ама така ли са я учили,в храм по голи рамене?Неуважение ,дори и да не си толкова вярващ.Грях е човек да влезе така.Аз миналото лято гледах как по бански влизат в една църква в едно морско градче .Срам.Нито се покриха с нещо,нито нищо.Изрязани бански половинки-долнището почти прашка,горнището много изрязано на бюста.Срам и позор.🤦
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 23, 2022 21:21:37 GMT 2
Hello, hello... Да се включа и аз с малко по-различно мнение относно предполагаемото "гадже" на Гергуца. Покрай сагата с Чорапа - беше тагвала братовчед си с обяснения колко близки са и мисля, че беше точно това момче. Вече, ако догадките ми са истина - голям криндж ще е цялото нещо, но все пак става въпрос за Гергучи. ))
|
|
|
Post by komkama on Apr 23, 2022 21:24:31 GMT 2
Да седи в скута на братовчед си, ще обясни защо Гергана е чудото, което е 😂😂 Sweet home Alabama 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by deny on Apr 23, 2022 21:31:56 GMT 2
Великденския аутфит на Пепа цепи мрака... Чорап със сандал. По голи кълки на 10 градуса. На тази й е толкова скучно, че изби тъпомера отвсякъде NJ и сие са като от маалата. Там така се празнуват кръщенета, рождени дни, сватби. Едно към едно
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Apr 23, 2022 21:32:36 GMT 2
От Ен Жей нищо друго не очаквам, освен турбо селяндурщина… Хубаво, забавлявай се както искаш, ама защо трябва да става публично достояние?!
|
|
|
Post by Ахинора on Apr 23, 2022 21:51:19 GMT 2
NJ е като от зората на фолка откъм тоалет, а поведението не е за коментар - просто турбо кич и селяндурщина. Можеше да сложи една семпла рокля със сако поне за ритуала.
|
|
|
Post by The Judge on Apr 23, 2022 21:57:52 GMT 2
Тая енджейка или каквато е там, е такава проста злетачка, че прекрасно би било да се скрие някъде и да не се показва никога повече. Подобните на нея-също. То бива селяния и цигания, ама да си бутал 30 години на тоя свят и грам да не си изпълзял от тинята в катуна, е наистина жалко и безсмислено съществуване. Ясно, че в кухите им кратуни няма грам идея кръщенето каква функция изпълнява като ритуал, и ги вълнува пукницата и да се покажат, но да вееш месища пи масите като мангасарите по повод такъв сакрален повод си е отвратително, откъдето и да го погледнеш. Толкова мазно, че лой капе направо. Визията дори няма да я коментирам. Адската гнусотия,пък ако ще да ги перат парите през пръстите, като гледам за какво ги позлват...мерси 🤮 И на фона на тая олигофрения, претенции 🤣 направо не е за вярване. Тотален блок отвсякъде за тая всичката инфлуенсърска сган и светът става прекрасно място. И Гана съм махнала, и всичките треторазрядни самозвани патки една по една-в небитието.
3 кучета в апартамент с 2 стаи е... безумие, даже и да работи робота постоянно. Дори и да са подходящи за аквариум. Колко е тъжно обаче, че Йоана е имала/има 3 купени кучета, а някъде другаде 1 се моли за дом,дори временен.
|
|
|
Post by Ilieva on Apr 23, 2022 22:02:48 GMT 2
Великденския аутфит на Пепа цепи мрака... Чорап със сандал. По голи кълки на 10 градуса. На тази й е толкова скучно, че изби тъпомера отвсякъде Хайде това се преживявя. Датската мода ние "простите" българки не я разбираме :Д Но снимката на чорапите и коктейла в ръката е наистина объркващ. Разбирам, че иска да покаже, че има един тон чорапи и дехидратиран портокал в коктейла си. Но wtf, това с какво е полезно на аудиторията, за която се кълне, че работи... Не я съдя, но нека си признае, че направи куп необмислени решения, за които обясняваше в клиповете си и дори агитираше останалите да я последват. Живота на Пепе вече не е инстаграмабъл и рЕзко спря с влогове, фемили фърст и прочие. Аз лично загубих търпение и интерес около книгата. Ако трябва да съм искрена дори бебе#4 от Ф4, връщане към Ф2 или каквато и да е глупост не би ме върнало към нея. А като майка на почти 9-годишно ще кажа, че няма да става по-лесно. С 3 през 2 години, дори не искам да си помислям. Да са живи и здрави, тя ще се оправи някак. Но да се заземи, да си намери хубава работа, стабилна, стига е хвърчала из облаците с поредния безумен бизнес. Другият вариант е да си намери заможен господин, който да е готов да я приеме с 3-те деца.
|
|
|
Post by Ilieva on Apr 23, 2022 22:03:11 GMT 2
Великденския аутфит на Пепа цепи мрака... Чорап със сандал. По голи кълки на 10 градуса. На тази й е толкова скучно, че изби тъпомера отвсякъде Хайде това се преживявя. Датската мода ние "простите" българки не я разбираме :Д Но снимката на чорапите и коктейла в ръката е наистина объркващ. Разбирам, че иска да покаже, че има един тон чорапи и дехидратиран портокал в коктейла си. Но wtf, това с какво е полезно на аудиторията, за която се кълне, че работи... Не я съдя, но нека си признае, че направи куп необмислени решения, за които обясняваше в клиповете си и дори агитираше останалите да я последват. Живота на Пепе вече не е инстаграмабъл и рЕзко спря с влогове, фемили фърст и прочие. Аз лично загубих търпение и интерес около книгата. Ако трябва да съм искрена дори бебе#4 от Ф4, връщане към Ф2 или каквато и да е глупост не би ме върнало към нея. А като майка на почти 9-годишно ще кажа, че няма да става по-лесно. С 3 през 2 години, дори не искам да си помислям. Да са живи и здрави, тя ще се оправи някак. Но да се заземи, да си намери хубава работа, стабилна, стига е хвърчала из облаците с поредния безумен бизнес. Другият и вариант е да си намери заможен господин, който да е готов да я приеме с 3-те деца.
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 23, 2022 22:10:02 GMT 2
Великденския аутфит на Пепа цепи мрака... Чорап със сандал. По голи кълки на 10 градуса. На тази й е толкова скучно, че изби тъпомера отвсякъде NJ и сие са като от маалата. Там така се празнуват кръщенета, рождени дни, сватби. Едно към едно Това е throwback, явно от вечерта, когато са били с Полина на онзи rooftop bar, когато и Ф2 беше пак. Поне Полина беше облечена така тогава.
|
|