|
Post by kiki95 on Apr 23, 2022 22:20:03 GMT 2
Отворих профила на NJ заради коментарите тук. Не знам, какво да кажа... Чудя се, кое ме потресе повече... Това, че майката на децата играе кючек на масата или бащата им, който гол до кръста се "бори" с някакъв друг... Не бяха за пропускане певеца и барабаните. Прилича ми на селски събора в село Жабокрът 😂😂😂
|
|
|
Post by morkovelka99 on Apr 23, 2022 23:45:46 GMT 2
Христос Воскресе,момичета! Бъдете здрави, благословени и обичани! Нджейката нали ме блокира и ходих тайно да и гледам купона,но от снимките ли само така изглежда или панталона и' от църквата прозира и и' се вижда бельото? Аз не бях толкова шокирана от тава как празнуват,всеки да си празнува както си иска,но мен ме втрещи изречението: Бг мама вече си прерязват вените след моите сторита .На личен празник това те вълнува ми е леко притеснително за психичното и здраве.Никак не говори добре около реални хора и семейно събитие теб пак да те вълнува анонимни хора какво пишат за теб и какво правят.Тотално губят връзка с живия живот с този истаграм.
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 24, 2022 0:11:04 GMT 2
Мен ме потресоха тия пластмасови тарелки като от селски събор. Иначе има да се бръкне за Меди. Рекламира си декорациите и накрая гюбека на пейката и тия тарелки. 😁😁 Но луксът я успокоява нали така беше 🤣
|
|
|
Post by The Judge on Apr 24, 2022 0:52:43 GMT 2
Ем, то простаците обикновено са горди с простотията си. Ма то в нейната глава това е "олеее, толко съм интересна, направо..." 🤣Тя маанетата върти, очакваме нещо друго ли? Направо си е за онова меме "класически българин". Най-смешното е, че госпожата на масата се е качила да се покаже, а даже и гюбеците не ги умее как си ТРЕБЕ 🤣
Иначе за "всеки както си иска да празнува", теоретично би било файн, макар че примерно това включва и фойерверките по НГ, а аз съм на мнение, че не трябва да ги има и ми пречат адски мн. Нооо, като си се изтъпанил в нета в този вид, си заслужаваш абсолютно всичкия хейт. Като цяло кючеците, мазните чалгарии, лупането пи барабани, салфетки, са си, били са и винаги ще бъдат белег на една друга прослойка на обществото и това е. Вече, ако капацитетът ти (на когото и да е) го счита за ок, е съвсем друг въпрос. Само да не се пенявим после за интелект, успех, пари и дипломи, че това е като да търкаш лекета с парцал на Вютон 😉
Пепето прилича на някакъв лондонски хипстър уонаби, снимал се с леля си с палтото. Едната гони 20 години, другата 45,а са на по 30...Заради такива българките хич не минават за стилни и оригинални в начина си на обличане.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Apr 24, 2022 7:09:49 GMT 2
Христос Воскресе! Много здраве, късмет и любов да има във всеки дом! Весел празник на всички!☀️🍀🐣
|
|
|
Post by 3apa on Apr 24, 2022 7:43:15 GMT 2
Тази NJ е дъно ... Значи решила да спести лев като направят двойно кръщене; 'кръщелната ракия' пак е една за двете деца; етикетите са ужасни, разлепени и принтирани на скапан, навярно офисен принтер ... Ползват тарелки вместо нормални чинии. Децата имат обща торта. Ама иначе извикали някакъв мургав чалга изпълнител, явно известен като чета коментарите тук, който да пее? Не виждам логика във всичко това, освен ако другото дете не е от ромски произход и родителите да са настояли за подобно 'парти' За Гергана няма да се изненадам ако си е хванала половинка. Не ми се струва странно и невъзможно. Все пак не всеки на тоя свят следи изкъсо действията й за да следи какви изцепки има. Е, друг е въпроса колко ще се задържат, но все пак. Дано открие любовта и да бъде щастлива. Току-виж й се наместят чакрите и стане по-нормална.
|
|
|
Post by fif on Apr 24, 2022 8:01:00 GMT 2
Гуци не е пропуснала да се снима в на кака колата и да нахлузи тези потресаващи очила. Ако това момче е само за снимките, а го представя за свое гадже ще е много жалко…
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Apr 24, 2022 8:24:08 GMT 2
Мен ме потресоха тия пластмасови тарелки като от селски събор. Иначе има да се бръкне за Меди. Рекламира си декорациите и накрая гюбека на пейката и тия тарелки. 😁😁 Но луксът я успокоява нали така беше 🤣 То това и Меди не е, а някакво друго цигане 😂
|
|
|
Post by malinkakalinka on Apr 24, 2022 8:42:48 GMT 2
Христос Воскресе,момичета! Нека има мир и любов във всеки дом Гергуца с новата снимка е скандална... Може ли да постнеш такава разчекната снимка Дано наистина е намерила човека за нея все пак! NJ-ката въобще не съм я гледала. От вас се информирам за нея. Отследвала съм я, много са ми селски цялото семейство.
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Apr 24, 2022 9:17:48 GMT 2
Хм…абе Ганка дали не ги прави всички тия изпълнения с маркови боклуци, само за да не изглежда по-неуспяла от сестра си? В смисъл не толкова, за да впечатли индийските ботове, колкото за да покаже на родата, че и тя е богата като кака си…
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2022 9:18:14 GMT 2
Христос Воскресе, момичета! Здраве, мир и любов на вас и семействата ви!
|
|
|
Post by mariak on Apr 24, 2022 9:45:27 GMT 2
Христос Воскресе, прекрасни момичета! Бъдете живи и здрави, вие и семействата ви! ❤️❤️
Тази с кръщенето не я следя, разбрах от нея за вас, но е супер глупавото, селско, че и дори циганско поведение! Не знам коя съфорумка каза, че прилича на събор, амии едно към едно! Особено накрая с онези момчета голи до кръста! Идилия за кръщене! 🤦🏼♀️
П.С. Грубо ще прозвучи, но идиотщината в мен надделява по някой път, та, днес е любимия ден на Мама Сиси, има чукане! 👌🏼😅
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 24, 2022 9:55:33 GMT 2
Христос Воскресе, момичета! Здраве и светли дни! Изгледах Ивана, честно казано това нейно веганство ми идва в повече! Защо имаш нужда да ядеш нещо, което имитира вкус на пилешко месо, ако си веган?! Не я разбирам!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2022 9:56:20 GMT 2
Христос Воскресе! Бъдете здрави, благословени, повече смирени и много щастливи! NJ и мен ме е блокирала ама не знам кога, аз това селско девойче не го следя изобщо, гледала съм няколко пъти сторитата ѝ като сте коментирали тук и вчера видях, че съм блокирана и пуснах цели две сълзи и отидох да я гледам от друг профил. Не го разбраха това, че като блокират някой, няма да спрат да им гледаме сеира и простащината. Пепе е... не знам, вече нямам думи за тая женица. Тръгнала в навечерието на Великден пак по баровете с приятелки, вместо да покаже традициите на децата си, да ги заведе на църква, а тя пак ги е хвърлила на бавачките баби, за "мъжа ѝ" изобщо не ми се коментира къде е. Иначе на снимката си издокарала 2 метра крака, иска ѝ се да има ама не е Александра. Видях и още някаква снимка с едно шишенце, че тя не прилича на себе си на тая снимка, да живее Фейсапа. На Гергана очилата крещят на пазарски, толкова евтино изглеждат горките, а снимката в "скъпата" кола е като на някоя фолк певица през 1997 г.
Малкият на Мона на последна снимка е много сладичък, много фотогенично дете и тези очиии..
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 24, 2022 10:16:52 GMT 2
Честит Великден,прекрасни!Бъдете здрави!Нека в дома ви цари здравето,късмета и все да сте засмени,щастливи!Да сте обградени от хората,които цените ,обичате и ви прсвят истински щастливи! ❤️Останете си толкова стойностни и здравомислещи хора. Нджейката е по-зле и от циганите. Дъното.Нека се чуди и да се изяде какво ще кажат хората.Еми да спре да се прави на "известна" ,да не снима тъпи видеа,да си заключи инстаграм профила и няма да мисли "Какво ще кажат в бг мама".Но,скъпа ми Нджей,ние не сме бг мама,малко си влей акъл,че простееш мила. Излагаш се.Първо запомни кое е бг мама и в кой форум се пише за циганските ти изцепки и тогсва коментирай.Аман от безмозъчни като нея Едит:Ивана качила видео ново.Ама се чудя дали да ѝ въртя трафик изобщо.
Едит:А,за това за имитация (заместител) на някакво месо за мен е изгъзица.Или ядеш месо или не ядеш.Какво е това заместител на месото- Веган ,имитираш бургер на телешко,имитиращ на свинско,имитираш на не знам си какво ... Или кайма веган,имитираща истинска кайма.Еми каймата си е кайма,месото си е месо.За мен поне тия заместители не са ок за хапване .Винаги съм си мислела,че ще са много по-нездравословни и по-големи боклуци от истинското.Мое мнение разбира се.Може да не е така,ама на мен на това ми приличат.
|
|
|
Post by plam on Apr 24, 2022 10:58:26 GMT 2
Мен ме потресоха тия пластмасови тарелки като от селски събор. Иначе има да се бръкне за Меди. Рекламира си декорациите и накрая гюбека на пейката и тия тарелки. 😁😁 Но луксът я успокоява нали така беше 🤣 То това и Меди не е, а някакво друго цигане 😂 Меди от алиекспрес.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2022 11:11:43 GMT 2
Пак ще го кажа - всеки е свободен да прави, каквото иска, но ЗАЩО това трябва да се качва в интернет?! Много българи празнуват като NJ и семейството й. Особено като стане дума за балове, които предстоят другия месец, положението става страшно. Но не всички качват сеира в интернет. Много родители имат деца, които се държат кофти едно с друго както София и Сиена, но не го показват в интернет. Чехляка и господарката му не са първата двойка, в която жената го хока и му дава зор, а на него му е до керемидите. Просто не всички го показват в интернет и то пред огромната аудитория, която има Пепа. Най-вероятно има много жени, които чистят обувките на мъжа си като Елица, изглеждат като слугинаж, обаче не го показват в интернет.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Apr 24, 2022 11:13:11 GMT 2
Енжейката е изтрила някои от сторитата, където е на масата. Що така, бе, Николета?! 🤔 Виж какъв хубав детски празник сте направили, нещо срамно ли има?
|
|
|
Post by nomade on Apr 24, 2022 11:16:48 GMT 2
Енжейката е изтрила някои от сторитата, където е на масата. Що така, бе, Николета?! 🤔 Виж какъв хубав детски празник сте направили, нещо срамно ли има? Енджейката колкото и маркови дрехи да носи, колкото и да опитва да бъде нещо повече от обикновена селянка, уви. Селянията има такива дълбоки корени, че цял живот не може да я изтръгнеш от себе си. Христос Воскресе, момичета! Нека вие и семействата ви сте много здрави и благословени!
|
|
|
Post by dynanamite on Apr 24, 2022 11:24:04 GMT 2
Христос Воскресе! Пожелавам на всички да бъдете много здрави! хахахаххахах тази снимка ми прилича на обложка на поп фолк касета от 2000г. edit: сега видях, че и Крисинка е казала същото. Великите умове мислят еднакво
|
|
903 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Apr 24, 2022 12:11:55 GMT 2
Какво стана с Владина (innah.k)? Има ли причина да не е поствала нищо от 2 месеца? Преди бълваше ли бълваше…
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2022 12:26:16 GMT 2
Оправда се с кризата в Украйна, не било редно да качва забавни неща и как си угажда, докато хора страдат. Ще кажеш, че за първи път се води война и за първи път хора страдат. Но в засякох, че участва в едно от предизвикателствата на Марина Декова. Какво стана с Владина (innah.k)? Има ли причина да не е поствала нищо от 2 месеца? Преди бълваше ли бълваше…
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 24, 2022 12:26:50 GMT 2
Христос Воскресе! Бъдете здрави и благословени!
Няма лошо да се слуша чалга, да се весели човек, и аз слушам понякога. Но тука претенциите са до небето. Ама да викнеш циганин и да друсаш гюбеци на кръщене е просташко. Наистина много българи празнуват така, лошо няма. Но това е според повода. За кръщене и детски РД не го приемам. То и с баловете същото. Тука една щерка на богаташ се беше разсърдила, че на бала й не дошъл Тони, а пратил Фики😃 Бащата (местния богаташ) уж беше пазарил Тони, а накрая дошъл Фики и госпожицата оревала всичко. Та истории всякакви. Който си има момиче да му мисли 😃(и не само) Иначе са тоалети от известни дизайнери, шанели, диори, скъпи коли, джуки и силикон за 18 РД, екстеншъни, и... накрая гюбеци по баловете. Та, така.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2022 13:09:19 GMT 2
Христос воскресе!
Гледах сторитата на Пепе от колата вчера - “О колко яка мами съм, супер парти, с децата си денсим на тупцис, тупцис, аз нося купона с мен, дори когато не съм на бар, пак си избухвам, юхуу”
🙄
Отворих профила на Мона - кефи ме като инфлуц-мама, детето й постоянно се движи и щъка, води го навсякъде.
Кадри от хола има само ако са болни или преди да си легнат.
Детето е вечно рошаво, прави щуротии или виси с главата надолу - харесва ми подходът й да го оставя да бъде Дете, а не да си избива джермофобските неврози върху него. Дано не е само инста поза, че вече май само за това мислят някои
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 24, 2022 14:23:32 GMT 2
Оправда се с кризата в Украйна, не било редно да качва забавни неща и как си угажда, докато хора страдат. Ще кажеш, че за първи път се води война и за първи път хора страдат. Но в засякох, че участва в едно от предизвикателствата на Марина Декова. Какво стана с Владина (innah.k)? Има ли причина да не е поствала нищо от 2 месеца? Преди бълваше ли бълваше… Тя от кумува срама не качва. Било ѝ гадно заради нейна приятелка украинка. Явно ѝ е гузно това момиче да я гледа, но не спомена да е направила нещо по въпроса да ѝ помогне.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 24, 2022 14:25:36 GMT 2
Христос Воскресе! Пожелавам ви на всички да сте живи и здрави! А съшо така, днес аз "помъдрявам" с 1 година Черпя ви с моет и мусака, макар и виртуално!
|
|
|
Post by lama on Apr 24, 2022 16:51:13 GMT 2
Тази NJ е дъно ... Значи решила да спести лев като направят двойно кръщене; 'кръщелната ракия' пак е една за двете деца; етикетите са ужасни, разлепени и принтирани на скапан, навярно офисен принтер ... Ползват тарелки вместо нормални чинии. Децата имат обща торта. Ама иначе извикали някакъв мургав чалга изпълнител, явно известен като чета коментарите тук, който да пее? Не виждам логика във всичко това, освен ако другото дете не е от ромски произход и родителите да са настояли за подобно 'парти' За Гергана няма да се изненадам ако си е хванала половинка. Не ми се струва странно и невъзможно. Все пак не всеки на тоя свят следи изкъсо действията й за да следи какви изцепки има. Е, друг е въпроса колко ще се задържат, но все пак. Дано открие любовта и да бъде щастлива. Току-виж й се наместят чакрите и стане по-нормална. Кое друго дете да е от ромски произход? Май не си разбрала и двете деца са си техни и затова празникът е общ. Особено предвид, че Алина е още бебе, никакъв смисъл няма от две торти, все пак не е рожден ден. Вече защо се качват по масите и аз не го разбирам. Досега не бях виждала такова празнуване на кръщене.
|
|
|
Post by 3apa on Apr 24, 2022 17:49:50 GMT 2
Е, не им знам броя на децата. Като цяло и въпросната не я знам, само тук съм чела за нея някакви неща. В този случай жалко - явно циганията им е в кръвта просто, а не е заради чужди желания това. Щом са сестри - добре, може да се мине с една торта ама останалите неща не променят мнението ми
|
|
|
Post by cloudedmind on Apr 24, 2022 18:36:25 GMT 2
На едно друго място са разконспирирали кой е муж на Капитонова - няма да му споделям имената, но е роден през 72 година. Виктория е 94 набор. Изглеждаше ми по-възрастен в интерес на истината.
|
|
|
Post by 3apa on Apr 24, 2022 18:42:06 GMT 2
На едно друго място са разконспирирали кой е муж на Капитонова - няма да му споделям имената, но е роден през 72 година. Виктория е 94 набор. Изглеждаше ми по-възрастен в интерес на истината. Добре де, сподели поне на ЛС, какво е това сега! Да ни държиш под напрежение 😁
|
|