|
Post by imasurvivor on Apr 24, 2022 19:01:17 GMT 2
На едно друго място са разконспирирали кой е муж на Капитонова - няма да му споделям имената, но е роден през 72 година. Виктория е 94 набор. Изглеждаше ми по-възрастен в интерес на истината. Много ми е любопитно, та той е на годините на майка ми...
|
|
|
Post by ☀ on Apr 24, 2022 19:02:07 GMT 2
Писали са, че се казва Диан Ганчев, 72 набор. Няма снимка. Той на 50, тя на 27...хич не е чичи за нея... Пишат,че свалял млади момичета наред, но пред нея се държал сериозно. Няма профил във фейсбук. Бил нагъл и арогантен като нея. Това пише на другото място.
Светъл празник!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 24, 2022 19:33:42 GMT 2
Чичо Дидо + Леля Вики = ВНЛ
На Вика сигурно ѝ се е изправила косата докато чете.😂 Сигурно са били разделени, защото зарибява момичета “с фрешчета”. 😅 И почивката в Доменикана е била “извинение”.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2022 19:46:33 GMT 2
А дали няма да се намери някоя снимка на чичо Дидо?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 24, 2022 19:50:31 GMT 2
Пише и това:
“ Честно казано няма значение възрастта за една връзка. Всеки мъж може да е плейбой без значение неговата възраст. Но грозното в случая за мен е, че той е вече семеен човек. От друга страна има жени, които обожават да са в ролята на любовници - не се занимават с готвене, пране и мъжът не я възприема като домакиня, а като жена за удоволствие - пътувания, ресторанти, подаръци...🙄 Друг е въпросът, че в даден момент жените биха решили че искат семейство. Но ако Питонова е такава, каквато я смятам - няма да има проблем, че няма семейство. Но може и да поиска да има, подобно на мераците на Гани (джулиани).”
Чичо Дидо май си има и леля, и кака….😂😂😂😂
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 24, 2022 19:54:39 GMT 2
Това не е ли благоевградчанина, който го бяха писали в една статия,че са ходели като е учила в Американския? То това е малко като с разказите за финала на Ергенът, всеки си разказва какво бил чул и добавя по нещо от себе си. Аз се надявах на снимка от самолета онзи път ама йок.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 24, 2022 19:59:06 GMT 2
Този от Благоевград беше Мартин Грънчаров. 😅
|
|
|
Post by abinem on Apr 24, 2022 20:05:42 GMT 2
Христос воскресе 🌷💐 и Честит рожден ден на рожденичката 🎂
На Иванин усмивчо ми изглежда много мрачно и есенно. В ресторанта и типичната тъпа окраса. Не могат ли да измислят нещо различно вече или някаква друга окраса. Едно и също всяко дете, всяка майка. 😵
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2022 20:06:46 GMT 2
Harmless Breeze, честита да си! Много здраве, щастие, любов, успехи и най-важното много вкусна мусака с лек загар като на Питонова тена посред зима! Чичито ще е баш същият от онова парти с малки коври и дърви чичаци, съвпада си със сторито оня ден от таксито и като години. Истинска ковра е тая, смятайте колко ниско е паднала да търпи такъв чичак дето сваля всяка втора, а и не само сваля 100% има и такива дето мъ вържат и за Повръща ми се от тая, истински парцал ама със самочувствие до небето и на кое отгоре бе, Пикииии, че чичи скача от ковра на ковра и теб те има между другото като закъса и никоя не му върже.
|
|
|
Post by cloudedmind on Apr 24, 2022 20:12:16 GMT 2
Извинявам се, че съм го написала все едно е някой известен , обикновен чичко с бизнес е. И Гугъл търсене не помогна - има един човек с това име, който е бил подсъдим в някаква цигарена афера, както и някакакъв (може и същият) с доста фирми зад гърба си. Но то с това име може да е Диан, Диян, Деян и т.н., така че няма как да знаем дали е същият.
|
|
|
Post by scalestone on Apr 24, 2022 20:48:49 GMT 2
Христос воскресе, момичета! Здраве, щастие, късмет и любов за вас и семействата ви!
На рожденичката всичко най-хубаво!
И аз ходих да диря за чичо Дидо, ама Капитонката Викторчо как я пързаля. Много ме радва този човек! Как я пита за парите... и тя как си вярва, че ние й вярваме и той още повече....
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 24, 2022 21:03:22 GMT 2
Николчето взела книжка,вече кара по улиците. Внимавайте пловдивчани 😁 В края на влога си личи,че още не е открила,че съществуват калъфки за възглавници 😳🤢 Как съществуват такива хора не знам...
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2022 21:33:07 GMT 2
Честит празник, момичета ! Ами то си е е... си Великия ден - за 24 часа се разконспирираха и Гергана и Виктория . Честита рожденичка ! Да си жива и здрава ,обичана и щастлива ! Още дълги години да списваш с нас във любимия форум ! 🎂🎈🧸 В последно време Вика може да е възкисела ,защото е разбрала че чичака задява и други фльорци . Това вече е резил - да ти изневеряват и като любовницата на чичака. Ех как ѝ се иска на Вика да е като оборотните рускинки по Дюбай и Бали , ама нъц - обикновена държанка по “Джанам “. Добре , Вика усеща ли се колко за прости мисли последователите си ? По- точно - нейните последователки не се ли усещат тя каква е шарлатанка ? alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=viu1650832057o.jpegalfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=viu1650832235u.jpeg
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2022 23:12:40 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 0:08:15 GMT 2
Велина Узунова я помня от един формат, в който избираха Мис България. Победителката беше Нанси Карабойчева. Тази Велина беше там заедно с близначките Ланчеви, Нанси, Адриана, която тук коментирате и други момичета. Тогава изобщо не изглеждаше така. Едва я познах. Но те масово минаха през интервенции и са неузнаваеми. Всички са copy/paste. Алекс Петканова и тя върви по този път...
|
|
|
Post by vilhelmina on Apr 25, 2022 6:52:50 GMT 2
Това момче, дето мислим, че е мъж на Гергана е качил Алфа на стори 😃
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Apr 25, 2022 7:06:13 GMT 2
Йоанна явно е чела отново, защото името на Тифани вече е изтрито от кучешкия инстаграм акаунт 😂😂 Иначе прегледах влога от рождения ден на Стъни. Кучето е там, защото е сниман през януари (вижда се и коледната украса). Но евала ѝ правя за идеята, личи си, че много се беше постарала да организира по този начин празника му. Даниел ми става все по-отвратителен. Интервюто на Алекс му обърка плановете. Досега беше добрият съпруг, който даде втори шанс след изневяра и бива зарязан от лошата Александра, алчна материалистка. А всъщност друго се оказа. Комплексиран манипулатор.. [Edit] Коригирам се, може и да не е чела. Явно не само ние сме забелязали и са я питали в коментарите. prikachi.net/image/a6XIE
|
|
|
Post by Cherry on Apr 25, 2022 8:21:19 GMT 2
Велина от години е с някакъв руски богаташ, дори си живее в Русия, но на мен ми е по-интересен брат й, който живее не по- малко луксозно от нея в Лондон.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 8:45:08 GMT 2
Велина от години е с някакъв руски богаташ, дори си живее в Русия, но на мен ми е по-интересен брат й, който живее не по- малко луксозно от нея в Лондон. Видях го и него, видимо е на другият бряг и някой чичи го издържа и него, защото иначе не мисля, че има как да си позволи такъв живот. Нещо доста вярно… /?d=n Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by emmilie on Apr 25, 2022 9:00:51 GMT 2
Гледах ги сестра и брат Узунови. Толкова са им обработени снимките…. Отчайващо..
|
|
330 posts
Member is Online
|
Post by lyra on Apr 25, 2022 9:02:24 GMT 2
Виктория с чичо ѝ имат разлика, колкото аз с баща ми..Бляя. А де е това друго място, ако не е тайна? Гледах кръщенето на NJ-ката..ми селяния до над шия..Ама то като я видиш си личи, че е турбо проста. Ивана не съм я гледала от Нова година, ама то няма какво да се види при нея. Хол, хол, някой веган бъркоч, Усмивчо, кучана, евентуално котката да е показала.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 25, 2022 9:17:09 GMT 2
Не беше лошо видеото на Ивана. Но в заглавието беше написала за РД, а нямаше нищо ьа него. После обясни, че няма да е в този влог. Вярно хола го научихме наизуст. Иначе пак беше едно и също, нищо кой знае какво. Малко раьчупи с фотосесията за H and M. Каква е тая мода да се скача по леглата на фотосесии? Пролет е, нещо по-така не може ли да се измисли. Иначе ми харесаха де, не бяха лоши. Поне Ивана излезе от тях и взе и малкия. Сама се оправя, няма баби и съседки при тях.
Пепе гледам пак по баровете. Филяка никакъв го няма. Тя съвсем заряза фемили гилса и този имидж. Няма вече семейни идилични снимки на бял фон. Раздава го готината майка, която обикаля баровете. А повече ще печели от първия образ, който беше създала. Вместо една хубава великденска фотосесия на цялата модерна фамилия как боядисват яйца, то кроп топчета, отворени устни и барове...
|
|
|
Post by yara on Apr 25, 2022 9:36:43 GMT 2
Тука що гледах новия влог на Лелята.Децата й са добре възпитани,но не я разбирам как може да отдели 1 час за тая простотия Бъбъл тий, а да не свари и боядиса на децата 15 яйца 🤦 То чак после каза и на детето ,че са му грозни яйцата ...нямам думи
|
|
|
Post by mimsi on Apr 25, 2022 10:12:24 GMT 2
Масово не са ничии любовници, а прихождат до Дубай за определен тип услуги, които не е задължително да включват секс. Арабите са наистина доста щедри, дори просто да стоиш и красиш масата им на вечеря, което пак не е по-малко унизително, но все пак..
|
|
|
Post by didib on Apr 25, 2022 10:27:00 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Apr 25, 2022 10:45:41 GMT 2
Точно и аз щях да качвам сторитата, те не се крият, после ние сме им виновни, че сме ги намерили. Ама Ганка според мен е още извън Пловдив и младежът гледа кучето, ако се загледате ще видите и новия мокет на Ганка, явно се е изнесла.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 11:32:09 GMT 2
Харесвам Алекс и Дани, но ще съм обективна. Дани колкото и да се прави на свежар и забавен, си личи, че си носи една злоба в себе си и в определени моменти се усеща. Например видеото със скобата на колата й. Очаквам още подобни тънки намеци в идните месеци от негова страна. Алекс беше момиче със страшна харизма, обаче пусти комплекси. Много скоро ще й остане само усмивката и височината, и ще стане като всички кифли copy/paste, от които е мисията невъзможна да разбереш, коя точно е жената на снимката. Алекс какво ли не направи, за да прекрои Дани по свой вкус, но явно не се получиха нещата. Четох интервюто й за Грация. Ако не съм запозната с Алекс, визията й и всички панаири от поне 6-7 години, може би щях да приема интервюто за интересно и достоверно. Със сигурност не смятам, че ще започне да се обича и приема такава каквато е. Нагледен пример за това е сторито й от вчера: prikachi.net/image/aCwUHГузна, че е яла?! И то до такава степен, че на празник да отидеш във фитнеса. За мен това си е абсолютна лудост. Особено за жена, която в момента изглежда на ръба на анорексията...
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 11:34:27 GMT 2
Ама защо се е изнесла като разправяше, че апртамента е нейн? Явно са отишли с гаджето да живеят на квартирка или тя се е приместила в неговата ама нали ѝ трябва малко по-фенси интериор и е решила да прави ремонти сама.
Александра яко клони към анорексията и хранително разтройство. Тя трябва да качи поне 5 кг, за да изглежда отново здравословно слаба, а не да бяга в фитнеса след всяко малко прегрешение.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Apr 25, 2022 11:42:53 GMT 2
Не беше лошо видеото на Иеана. Но в заглавието беше написала за РД, а нямаше нищо ьа него. После обясни, че няма да е в този влог. Вярно хола го научихме наизуст. Иначе пак беше едно и също, нищо кой знае какво. Малко раьчупи с фотосесията за H and M. Каква е тая мода да се скача по леглата на фотосесии? Пролет е, нещо по-така не може ли да се измисли. Иначе ми харесаха де, не бяха лоши. Поне Ивана излезе от тях и взе и малкия. Сама се оправя, няма баби и съседки при тях. Пепе гледам пак по баровете. Филяка никакъв го няма. Тя съвсем заряза фемили гилса и този имидж. Няма вече семейни идилични снимки на бял фон. Раздава го готината майка, която обикаля баровете. А повече ще печели от първия образ, който беше създала. Вместо една хубава великденска фотосесия на цялата модерна фамилия как боядисват яйца, то кроп топчета, отворени устни и барове... Според мен се има предвид РД, който са отпразнували у тях на самия ден. Имаше балони, мъфин със свещичка и подаръци за детето.
|
|
|
Post by cloudedmind on Apr 25, 2022 12:10:08 GMT 2
Следващият гост на Тото е Цитиридис и е качил първото клипче.
Бъркам ли или Тото се съгласяваше с това, което говори Цитиридис за Слави? А в същото време се държеше супер подлизурковски с всички от 7/8, които са му гостували?
|
|