|
Post by klaudia on Apr 25, 2022 12:19:49 GMT 2
Ивана каза, че няма търпение отново да стане руса. Според мен изобщо няма да ѝ отива, но щом тя се харесва. Бургер с подобие на пилешко и телешко. Тази нейна мания да бъде интересна. Водила Флориан с нея на снимки на ХМ, защото Боби не бил в града, наложило се да взима такси, за да стигнат до там. Ако той не ѝ ходи зад задника, тя няма да отиде никъде сама, камоли пък да заведе Усмивчо някъде.
Деница богаташката са си взели нова Тойота. Във всеки влог казва, че е от бедно семейство. Смятам, че вече всички го научиха и няма нужда във всеки влог да споменава, знаем, че са големи богаташи и така нататъка (хай Деница).
Никол вчера взела книжка и вече с джип Мерцедес. Вече ще ме е страх да се движа по улиците на Пловдив с шофьорки като Деница и Никол. Деница я е страх да се качва на паркинга в мол Плаза, а какво да говорим за шофирането из Пловдив.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Apr 25, 2022 15:30:48 GMT 2
Момичета, видяхме сме покрай празниците с едни приятели, с които не се бяхме чували доста време, а мъжът е "приятел" на Капитонова и каза, че отдавна е зарязала чичи, сега била с някакъв по-млад, който ѝ бил купил апартамент в Италия.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 25, 2022 15:49:04 GMT 2
Хахахаххаха 😆
Готини слухчета си пускат. Че нали щеше да ни продъни ушите ако тпва е истина.
|
|
|
Post by muffin on Apr 25, 2022 15:50:16 GMT 2
Аз да питам къде ги четене тези неща за мъжа на Капитонова? Пак някой форум или? Аз съм много любопитна и така като някой каже, че някъде са разбрали пикантна история и ме гложди любопитството още повече.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 25, 2022 15:56:55 GMT 2
Бегемаматематазаергенътстраница80-83.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 16:17:38 GMT 2
Оправда се с кризата в Украйна, не било редно да качва забавни неща и как си угажда, докато хора страдат. Ще кажеш, че за първи път се води война и за първи път хора страдат. Но в засякох, че участва в едно от предизвикателствата на Марина Декова. Тя от кумува срама не качва. Било ѝ гадно заради нейна приятелка украинка. Явно ѝ е гузно това момиче да я гледа, но не спомена да е направила нещо по въпроса да ѝ помогне. Споделяла е, че приятелят й е тамошен или руснак, не съм сигурна. Не е първата война в наши дни, но и аз не бих споделяла снимки докато мъжът ми се чуди кои от семейството му са живи и макар да го намирам за прекалено драматизирано, в такъв случай със сигурност би било проява на лош вкус за близките ви. Как никой не рева за последните действия в друга страна далеч на изток не знам… но това е друга тема. Ако Гана има наистина гадже, това е много тъжно за мен, съжалявам. Познавам доста красиви и умни, добри момичета, а тази е грозна, глупава и мърлява, лъже като циганка постоянно и никога няма да забравя случката с котетатата- и човещина няма в нея. Момчето наистина изглежда нормално и е тъжно ако е толкова отчаяно. Все пак е добре, че не е другото хубаво момче, защото него го познавам и направо ми прилоша при мисълта- красиво и умно, супер възпитано и елегантно във всяко отношение момче, малко ми е нежен за моя вкус като поведение към жените, но при всички случаи някоя готина като него мадама ще му подхожда идеално, не това.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Apr 25, 2022 16:18:42 GMT 2
Учиха заедно в Американския и от тогава поддържат още някакъв контакт, казвам само той какво сподели, няма как да знам дали е истина.
|
|
|
Post by kiki95 on Apr 25, 2022 16:24:39 GMT 2
Според мен не е с онзи чичи от преди. Сегашният на няколко сторита, на които се прокрадва ми се вижда, че е с гола глава
|
|
|
Post by ☀ on Apr 25, 2022 17:00:42 GMT 2
В отражението на огледалото на голф количката в Доминикана се видя,че е същия от снимките.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 17:25:50 GMT 2
Ооо Капитонова, ако имаше апартамент в Италия до сега да се е похвалила, чичи си е същият оня с броеницата и голата глава.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 17:37:11 GMT 2
Пепа е качила сторита, как "спортува" на двора в къщата НА Рударци. Само на мен ли ми изглежда епично, като спортува и ми прилича на агонизираща богомолка?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 17:45:41 GMT 2
Пепе винаги е мега криндж като "спортува", прави 5 повторения и до там, малко ми е като мама Сиси с диетата.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 25, 2022 18:09:25 GMT 2
Това, което прави Пепе е раздвижване, не тренировка. Има нужда да качи малко мускули, което няма да стане на килимчето на тревата (неравната основа е болезнена), но тя май заряза тренировките като спря спонсорството.
|
|
|
Post by mariak on Apr 25, 2022 18:20:17 GMT 2
Това, което прави Пепе е раздвижване, не тренировка. Има нужда да качи малко мускули, което няма да стане на килимчето на тревата (неравната основа е болезнена), но тя май заряза тренировките като спря спонсорството. Че тя Пепе всичко спира като спре спонсорството, само децата не, че ако и тях спре всички спонсорства ще идат! 🤦🏼♀️
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 25, 2022 19:11:46 GMT 2
Цената на мехлемчетата на Бохотата варирала според възрастта 😀😀😀😂такива нещо досега не бях чувала.
Значи мехлем за дете 10 лв, за 20 год, 20 лв, за 50 г, 30 лв примерно.
И Мони видиш ли се чудела дали да не създаде и мехлем против температура? Тези хора сигурно лекарства не използват, само народни илачи. Много ми стана смешно. И как ги продават. Срокове на годност имат ли, как да произведени, това са масла все пак, консерванти няма, как се запазват? Как се осмелява да ги продава,тя даже съветва кое за какво е. Колко пък ще ти поногне такова нещо? Не знам, много смело.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Apr 25, 2022 19:11:56 GMT 2
Че те децата отдавна са в девета глуха. 🙄
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 19:16:32 GMT 2
Пепа е качила сторита, как "спортува" на двора в къщата НА Рударци. Само на мен ли ми изглежда епично, като спортува и ми прилича на агонизираща богомолка? Тази жена защо се качва така в интернет един бог знае , мене чак срам ме хвана да я гледам , а нямам никакви претенции за спортна натура. Както една съфорумка каза - Пепе вече не е онова което беше . Наистина не вярвам ,че някой я гледа за полезност . И като заговорихме за полезност и се сещам за една полезна влогърка ... www.capital.bg/light/neshta/2022/04/21/4337528_jestoviiat_ezik_ili_kak_da_obshtuvash_bez_granici/Ето това мили ми инфлуенсърки е полезност !
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 20:00:51 GMT 2
В началото на новият рийлс Пепе "дефилира" като танк. Многооо се опитва горката да копира Александра ама с височина 1,60 и 45 кила кокали, не се получавааа..
А скучната ѝ приятелка Елица дори не се сети да честити Великден на 99% от последователите си, но за датския не забрави да пусне 50 сторита от мама Бирк. Изобщо не уважава българските традиции и празници, един път не съм ги видяла да празнуват нещо по български, подлизурка такава. Иначе за спонсорирани сторита не забравя да се включи.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 20:04:06 GMT 2
Велина Узунова беше приятелка с Моника Валериева, но нещо разтуриха цирка. В едно Q&A бяха питали Моника какво е станало между двете и тя написа нещо от рода на: ок сме, няма драма. Тя много искаше в Русия и се радвам, че ѝ се случиха нещата. И после проверих- не се следваха вече.
От проверен източник знам, че Моника ходеше в Катар да заработва, а да не, защото си има един конкретен любовник оттам. И според мен е взимала Велина със себе си и да се разминали, когато Велина си е хванала постоянен спонсор, за разлика от Моника. А на живо няма нищо общо със снимките. Гледам, че сега се движи с Даша, една от най- известните руски бръмчалки в Близкия изток.
|
|
|
Post by nomade on Apr 25, 2022 20:05:07 GMT 2
С последния си рийлс, Пепа напрао’ уби рибата! Умиращ, ритащ кон се опитва да върви, нещо такова. 😂
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Apr 25, 2022 20:26:50 GMT 2
Ахахахах 🤣🫣😂🤣😃😂
Толкова ли няма някоя прителка да ѝ подшушне, че няма нищо секси в нея, да спре да се излага. Така ходехме като си играехме на манекенки в 5-ти клас 😂😆
|
|
|
Post by alexa07 on Apr 25, 2022 20:27:56 GMT 2
Цената на мехлемчетата на Бохотата варирала според възрастта 😀😀😀😂такива нещо досега не бях чувала. Значи мехлем за дете 10 лв, за 20 год, 20 лв, за 50 г, 30 лв примерно. И Мони видиш ли се чудела дали да не създаде и мехлем против температура? Тези хора сигурно лекарства не използват, само народни илачи. Много ми стана смешно. И как ги продават. Срокове на годност имат ли, как да произведени, това са масла все пак, консерванти няма, как се запазват? Как се осмелява да ги продава,тя даже съветва кое за какво е. Колко пък ще ти поногне такова нещо? Не знам, много смело. За цената веднага мога да ти кажа - за децата са по-евтини, защото разреждането е по-голямо, т.е. капките етерични масла са по-малко. При възрастни капките са 2-3 пъти повече, което и вдига цената. А колкото до температурата - аз я свалям с мента и евкалипт. Въпреки че маслата работят при доста проблеми, не бих си позволила да приготвям и продавам на килограм.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 25, 2022 20:57:52 GMT 2
Брех колко стегнато,бързо и усмихнато-ведро можела да говори Елица на стори, щом е в партньорство с Аманоттаякозметика.ком
Има ли парички, има и Еличка...
|
|
|
Post by plam on Apr 25, 2022 21:00:39 GMT 2
С тая походка на Пепе имам чувството,че ще налита на бой 🤣🤣 адски е смешна. А от на Джугани сторитата вече ми се повръща. Голямо мляскане с новия,голямо кълчотене и пъчене на тес цици...
|
|
|
Post by theaxe on Apr 25, 2022 21:15:04 GMT 2
Чалгавайбс пак говори за хормони и добавки в сторита. Направо полудявам!!! Тая за какъв капацитет се има Писала на едно стори, че трябва да се консултираме с лекар, ама тя се излекувала сама с много четене, че и се кара даже. Беше сложила подвеждаща информация на стори преди около месец пак по повод на хормоните, писах ѝ супер учтиво. Познайте дали ми отговори. Тъпа надута патка.
|
|
|
Post by emma on Apr 25, 2022 21:28:36 GMT 2
Хаха, Пепе ми е много смешна, като малко момиченце, което се кълчоти искайки да прилича на каките модели. За Елица за пореден път се убеждавам, че е една безгласна буква във връзката им с Майкъл, празнуват се само празниците на Майкъл, събират се само с приятели на Майкъл, уют се създава само когато Майкъл е там. Целия ѝ свят на Еличка се върти около Майкъл. Страшна скука напоследък, няма какво да изкоментира човек.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2022 21:38:03 GMT 2
Велина Узунова беше приятелка с Моника Валериева, но нещо разтуриха цирка. В едно Q&A бяха питали Моника какво е станало между двете и тя написа нещо от рода на: ок сме, няма драма. Тя много искаше в Русия и се радвам, че ѝ се случиха нещата. И после проверих- не се следваха вече. От проверен източник знам, че Моника ходеше в Катар да заработва, а да не, защото си има един конкретен любовник оттам. И според мен е взимала Велина със себе си и да се разминали, когато Велина си е хванала постоянен спонсор, за разлика от Моника. А на живо няма нищо общо със снимките. Гледам, че сега се движи с Даша, една от най- известните руски бръмчалки в Близкия изток. Моника е близка с мои бивши съученички, които някога ми бяха приятелки (в училище), но почнаха да заработват още на 17-18 (от богати семейства и двете….) и те къде ли не и получиха някакво неземно самочувствие незнайно за какво. Моника я бях срещнала заедно с едната такава в кристал в София преди 3-4 години с много грозни и сбръчкани чички, които за мен са си дядки… и съдейки по стандарта им сами- не са много елитни. Отворих акаунта на Велина Узунова са пръв път от години и се разочаровах. Тя за мен беше много красиво момиче и говореше интелигентно и приятно преди време- имаше лека студенина и се отличаваше, бях я срещнала в далечината в Сандански и . Еми много красива беше- природата е била щедра и накрая някой дерматолог обезобразява. Бях виждала и сторита от Большой- тя беше много хубава на тях. Сега изглежда отврарително и говори като селяндурка.. до нивото на Моника е и тя вече..
|
|
|
Post by umma on Apr 25, 2022 21:45:00 GMT 2
Това, което прави Пепе е раздвижване, не тренировка. Има нужда да качи малко мускули, което няма да стане на килимчето на тревата (неравната основа е болезнена), но тя май заряза тренировките като спря спонсорството. При това техниката й не е правилна.
|
|
|
Post by addie on Apr 25, 2022 21:45:34 GMT 2
Велина Узунова не беше ли една от участничките в Мис България 2013 риалитито с Пеньо? Или се бъркам? 😅 Беше симпатично момиче, доколкото си я спомням. Ако става въпрос за нея, де.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pdimitrova on Apr 25, 2022 21:56:37 GMT 2
Велина винаги ми е била много неприятна, не я намирам за красива дори преди корекциите и. А с твърдението, че говорила интелигентно грам не мога да се съглася. Спомням си колко неприятна беше и в Мис България. Сега си припомних и изгледах и нейната визитка за предаването - обичала лукса и парите. Питонова, ти ли си? 😂
|
|