|
Post by edelweiss on Apr 25, 2022 22:18:05 GMT 2
Влязох да видя последния рийл на Пепе заради вашите коментари и се задавих от смях. Тази не е ли гледала поне веднъж в живота си някое модно ревю, каква е тази походка тип краката ми пречат?
Днес докато пътувах към София слушах и новия влог на Ивана. И ако до сега съм се въздържала да коментирам името, което е избрала да даде на детето си, то няма как да не ви споделя това. Слушам аз (с едното ухо, че все пак карам), и се стига до частта, в която казва, че Боби го няма и ще трябва да вземе Лори на снимки. И много се притеснявала как щели да реагират от хм, но те и казали, че са го предвидили. И се чудя какъв и е проблема да остави кучето у тях и защо за бога от хм са го предвидили, да не са наели професионална кучегледачка? И по едно време чувам детски звуци и.... ми стана едно такова тъжно, представих си как се разхожда с Флори и Лори и като каже което и да е от имената и двамата се обръщат...
Ако на Гана момъка търси популярност няма нищо чудно, че се е хванал с нея. Аз честно казано не виждам друга причина, поради която някой ще си я причини. Смисъл вие виждали ли сте колко е неадекватна, инфантилна, повърхностна материалистка? Психическите и отклонения, шизофренията и живеенето в измислен свят дори няма да ги коментирам. Ще я видим тя каква ще стане.
|
|
|
Post by okay on Apr 25, 2022 22:23:19 GMT 2
И аз от немай къде изгледах последния влог на Ивана. Тя взима сина си Флори на фотосесията, а не кучето Лори.
|
|
|
|
Post by peacock on Apr 26, 2022 0:23:41 GMT 2
Аз не разбирам Ивана защо не си направи едни перманентни вежди, а ходи с 5 косъма и всеки път ги рисува. Лицето ѝ ще придобие съвсем друг вид.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Apr 26, 2022 7:19:14 GMT 2
Глупитонова се обяснява на стори как я сравнявали с момичето-космонавт. Хич не чете тук,не. Така гадно маже, върти, суче, само да не падне чо гръб тая нахалница. Търсенето определяло предлагането, разбирате ли.. И какво предлага точно тя?! Освен определен тип услуги? Много си е повярвала, яко е яхнала вЪлната и е готова да драпа със зъби и нокти за така бленуваната популярност. Сега, това че не е особено интелигентна, красива е само с фотошопа, където направо си рисува нова самоличност, че е злобна и всички видяхме що за стока е.. Това са дреболии. Важното е, че компенсира с хъс, с упоритост и с максимата "С нахалство към успех".
|
|
|
Post by ☀ on Apr 26, 2022 7:28:25 GMT 2
Вика пропуска малката, мъъъничката подробност, че всички обичат подаръци, но не им се налага да отварят крака пред чичковци, за да ги получат
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 8:10:43 GMT 2
Вика е толкова токсична личност , че бих бягала със 100км в час от нея . Преди много време някоя съфорумките беше писала как е станала свидетел как вика е обсъждала някакво момиче . Още тогава ми направи мнооого грозно впечетление . Не се вижда тя на какво прилича , тръгнала другите да обсъжда .
|
|
|
Post by sweet96 on Apr 26, 2022 9:00:28 GMT 2
Идвам от поста на Александъра, изключително притеснително изглежда обсебването от килограмите. Имала да сваля 3 кг и за това следващите 2 седмици ще яде по 1 път на ден и ще тренира всеки ден 5 дни в седмицата кардио.
Та тя изглежда болезнено слаба за 180 см сигурно е 55—60 кг.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 26, 2022 9:14:14 GMT 2
Идвам от поста на Александъра, изключително притеснително изглежда обсебването от килограмите. Имала да сваля 3 кг и за това следващите 2 седмици ще яде по 1 път на ден и ще тренира всеки ден 5 дни в седмицата кардио. Та тя изглежда болезнено слаба за 180 см сигурно е 55—60 кг. Не съм обсебена от Александра, но четейки същия пост аз разбирам друго. Ще прави кардио на гладно -> не означава, че пропуска хранене Ще обядва. Пропуска вечеря ИЛИ яде салата (която може да има и риба/пиле), което влиза в графа фаст, ако спазва до следваща сутрин. 5 пъти тренировка в седмицата е ОК, ако не пренатоварва тялото и дава почивка. Печели с визия, трябва да се поддържа, но в случая рекламира и ПРОТЕИН, който се предполага, че ще приема.
|
|
|
Post by klaudia on Apr 26, 2022 9:24:53 GMT 2
Във видеото Ивана сипваше комбуча на Боби и думите ѝ бяха " ооо на тебе ти сипах повече" сакън Ванчето се прецака. Вече съжалявам и Боби, който е под чехъла на Ивана, дори гък не казва. Каквото Ванчето каже, това се яде. Днес е качила рилс от снимките на ХМ, ами толкова нелепо изглеждат тези уж зрели жени на по 30-35г, скачащи и кълчещи се. Голямо нещо е направила, че е завела Флориан на пясъчника, жалко, че е само за фотосесията.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 9:33:40 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 26, 2022 9:37:01 GMT 2
Само да кажа, че Ивана е на пясъчника с приятелката си Ваня, която съвсем наскоро роди. Тя си играе с Флори. Не са с фотографка там. Може би й е оставила детето,ако е отишла на снимките.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Apr 26, 2022 9:40:31 GMT 2
Само да кажа, че Ивана е на пясъчника с приятелката си Ваня, която съвдем наскоро роди. Тя си играе с Флори. Тъкмо това щях да пиша и аз - според мен не е завела детето на фотосесия, тъй като е с приятелката си, която е показвала във влогове.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 9:45:44 GMT 2
Алекс за мен си е обсебена, каквото и да говорим. Ако не беше, нямаше да се скъсва от трениране и интервенции. Има едно нейно интервю при Венета Райкова, което беше първото й интервю след панаира с Дани. Там разказва, на какво се е подлагала, заради фигурата си. Наистина подлага тялото си на какво ли не, за да изглежда по определен начин, който реално не се харесва на много от хората, ако съдя по коментарите. Много е свежа, готина, харизматична и мила, обаче прекали с интервенцията на носа и в момента е доста слаба. Пробвала съм да правя тренировката с нея, която е показала в профила на Ванко за дупе. Ами доста по-лека е от тези на Pamela RF. Пре Алекс голяма част от визията е пропускане на яденета. Ивана сама избира, дали детето да живее като затворник. НО не разбирам, защо тя и Пепа, която си е зарязала децата от месеци, излизат в интернет и дават акъл за гледане на деца...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Apr 26, 2022 9:46:43 GMT 2
Във влога на Ивана има кадри на Усмивчо на фотосесията на ХМ, пясъчникът беше стори от вчера ако не се лъжа, явно са използвали почивния ден за разходка.
Страшно е нелепа Ивана потресена съм от нея. Подскоци на леглото все едно е на 5, а не на 35.
Направи ми впечатление и как за всичко, за което говори и "ни" обяснява, се допитва до Боби, това как беше, онова как беше. Толкова ли е разсеяна и не помни, не я ли интересува достатъчно...
И сега било някакъв неин личен ретрограден Меркурий, защото все ѝ се обърквали нещата. Хммм, да, сигурно е това, а не, че още преди да забременее си беше скарана с организацията като цяло или ходенето навреме някъде. Жалка работа.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 10:25:48 GMT 2
Излезе ми като предложение видеото на Тъпотейче, в което се гримира и разказва за себе си. Гледах видеото, макар да не съм пускала видео от канала им повече от година. Разказа, че гаджетата им не са учили здраво и са ги приели право в СУ, а тя и сестра й учели много, а не им стигнали оценките за право и записали история. Тук ми се струва, че просто двете със сестра й нямат капацитета за асимилиране на информацията, дори да учат с часове, което обяснява и правописа й на най-обикновени думи от ежедневието... Направи ми обаче много добро впечатление, че е завършила 2 магистратури и е взела изпити, които е влачила по време и малко след бременността. Не ми стана ясно изречението от нея "Ние работим с МАЛКИ БИЗНЕСИ" при положение, че рекламните постове в профила й само от последните 10 снимки са в партньорство с My protein, Samsung, Sky optics, MDL Group (които предлагат артикули на марки като Twinset и Furla), Аманоттаякозметика (не са малък бизнес вече в никакъв случай), Пирин голф.... Така и обаче не отговори на въпроса, който каза в качалото, че ще каже, дали Теа е истинското й име.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 10:36:21 GMT 2
Видяла е тя какво е работа, да ходиш да снимаш сторита и да снимаш децата не е работа!!! Тая единствено ме успокоява, че спряха да я търсят и вече не е толкова актуална и няма с какво толкова да се похвали вече, надявам се скоро тотално да залезе. Книгата ѝ е надеждата на нея, но и там ще е като свещите, всяко чудо за 2 дена и после пак ще залезе. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by emmilie on Apr 26, 2022 10:40:11 GMT 2
И аз чаках да чуя цялото ѝ име. Скоро бяха качили стори, от някакъв техен чат с Наум. В неговия телефон беше записана, като Теосвета.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 10:48:08 GMT 2
Все още чакам видео за бонбонената терапия от Зорница, за да се реша, дали да си я взема или не. Тя към момента е единствената със съдържание, което е полезно. Качва наистина рядко, но е доста по-добър вариант от това да качва всяка седмица пълни простотии... Купих си една малка свещ на Yankee Candle, за да видя, дали си заслужават и да си купя по-голям размер. Честно казано не съм очарована и препоръчвам с 2 ръце ароматните свещи на Пепко. Цената им е под 10 лв, а имат много часове на горене и наситен аромат. За Плесен дори няма да споменавам
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 26, 2022 10:57:56 GMT 2
Все още чакам видео за бонбонената терапия от Зорница, за да се реша, дали да си я взема или не. Тя към момента е единствената със съдържание, което е полезно. Качва наистина рядко, но е доста по-добър вариант от това да качва всяка седмица пълни простотии... Купих си една малка свещ на Yankee Candle, за да видя, дали си заслужават и да си купя по-голям размер. Честно казано не съм очарована и препоръчвам с 2 ръце ароматните свещи на Пепко. Цената им е под 10 лв, а имат много часове на горене и наситен аромат. За Плесен дори няма да споменавам Има такова видео още отореди повече от година. Много полезно и подробно. Аз още тогава я взех. Бях очарована, но само от две ползвания в началото, нататък вече ефекта не е същия. А без ампулите само сладкото изобщо не става. Тя сега май ще прави ново видео пак по същата тема, един вид ъпгрейд. Даде и заявка, че започва отново с редовните видеа.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 26, 2022 11:17:05 GMT 2
Пускам ви това ... "чудо". Бях в гимназията, и някой ми показа тази.. песен? И така разбрах за Велина. Още от тогава не разбирах какво й харесват хората, а сега още по-малко. Селска пръчка. Едит:** Благодаря ви сърдечно за пожеланията! Да ви се връщат петорно!
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Apr 26, 2022 11:17:58 GMT 2
Идвам от сторитата на Анастасия, приятелката на Виктория. Първоначално ми изглеждаше една идея по-нормална от Виктория, но явно това е само в началото, докато наберат популярност. След това постепенно започват да си показват същността, както стана и с Капиталова. Та Анастасия мрънка, че някои от последователите ѝ не пишели дори благодаря, след като тя е отделила от скъпоценното си време да им отговори на въпрос, да изпрати линк, цена и т.н. Съгласна съм, че най-малкото не е възпитано да не кажеш едно благодаря, но тона ѝ е толкова високомерен и нагъл, че чак ме отвращава. Едва ли не страшно заетата уонаби инфлуенсърка намерила 2 минути да отговори на съобщение, като уж има за цел да е точно полезна за аудиторията си, а ти, дребната мишка, която я пита нямаш време да ѝ напишеш благодаря. И на всичкото отгоре се позволява и да заплашва, че просто щяла да спре да отговаря. Както казах, съгласна съм, че не е учтиво да не благодариш, но нали уж има мераци да е полезна, не е ли това идеята да си инфлуенсър. А тя нашата даже щяла да спре да отговаря. Можеше с нормален тон да направи този коментар и да бъде приет по съвсем друг начин.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 26, 2022 11:55:10 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 26, 2022 12:00:58 GMT 2
Ивана и дружки толкова изкуствено позират и се кипрят, че чак смешно да ти стане. Веднага ти става ясно колко заучено и нагласено е. Личи си когато за реклами не се използват истински модели или актриси. Някак едно фалшиво и изнасилено изглежда всичко. А не непринудено и истински професиинално. Като кокошки тръгнали на пазар. И всяка се хили изкуствено гледа да изпъкне над другата. Като Mean girls 20 години по-стари 😂
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 12:06:20 GMT 2
Тя каза, че ще качи видео, в което да обясни, как правилно да се използва терапията. Явно има някакви специфики, защото тя казва, че е очарована от терапията, а и аз съм чувала мнения, че след 2-3 път използване ефектът е нула. Все още чакам видео за бонбонената терапия от Зорница, за да се реша, дали да си я взема или не. Тя към момента е единствената със съдържание, което е полезно. Качва наистина рядко, но е доста по-добър вариант от това да качва всяка седмица пълни простотии... Купих си една малка свещ на Yankee Candle, за да видя, дали си заслужават и да си купя по-голям размер. Честно казано не съм очарована и препоръчвам с 2 ръце ароматните свещи на Пепко. Цената им е под 10 лв, а имат много часове на горене и наситен аромат. За Плесен дори няма да споменавам Има такова видео още отореди повече от година. Много полезно и подробно. Аз още тогава я взех. Бях очарована, но само от две ползвания в началото, нататък вече ефекта не е същия. А без ампулите само сладкото изобщо не става. Тя сега май ще прави ново видео пак по същата тема, един вид ъпгрейд. Даде и заявка, че започва отново с редовните видеа.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 12:18:02 GMT 2
Идвам от последните снимки на Гергана.. При цялата професионална техника, фотоапарати, прожектори, сенници и не знам какво още. Защо по ягодите винаги спи на снимките или е с полузатворени очи. Аз тези снимки ги трия, а тя на всяка спи. Оставете зъбите, усмивката и проскубаната коса.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 26, 2022 12:19:14 GMT 2
Ади, изгледай й статото видео за терапията. Там е обяснено. Мисля че имаше и блог пост. Ползва се много лесно, то е обяснено е и в сайта. Специфичното е, че това е терапия, ползва се когато имаш нужда, възстановява връзките в косата. Тя каза, чеше качва ново видео, в което пак ще обясни, защото явно все още получава доста въпроси. Не виждам смисъл от такова видео, но нека направи.
На Зорница косата е нетретирана нито с преси, нито с бои, с фин косъм е, не й др прави нищо, вижда само грижа и подхранване. На нея може да й е уау. На коса, системно боядисвана, особено ако е изсветлявана и третирана редовно, с дебел косъм, като моята не й достига такава лека терапия. До коса си е. Но тераията не е уау. А е на цената на някои профи продукти, с по-добър ефект, а дори не се водят професионални Brave bew hair. Най-хубавото в нея е четката. Не съм имала по-хубава четка. Даже къдриците на малката разресвам лесно с нея, измести ми Tangle Teezer - a.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 12:44:21 GMT 2
Теа се казва Теа, в търговския регистър поне си я пише така. На мен изобщо не ми направи добро впечатление това с хилядата дипломи, защото прозира комплексарщината да изкараме 2, 3, 5 виШута, а после да сме с нула дни стаж по всичките специалности. Не я знам каква икономика е учила, че сега твърди, че й помага в пускането на фактури 😂 като цяло за тази дейност мисля че и 10-ти клас ти е предостатъчен. Другото във видеото беше как след няколко месеца на нова работа, следва “открихМЕ, че не е нашето” (явно тя и сестра й нямат право на отделен живот и всичко е общо). А кое е вашето, че не разбрахме? Доста несериозни момичета, които може би още не са разбрали, че не са за ментален труд. Пожелавам й от сърце да й се получават инфлуц работите, и все така да подкрепя малкия бизнес като Кауфланд и Самсунг, защото в това поне се справя. Стига да не й омръзне
|
|
|
Post by okay on Apr 26, 2022 13:04:28 GMT 2
Само на мен ли ми се струва, че Гергуц е писала "завещанието" си сега? Ако го е писала преди 17 години, това значи, че е била на 11. Би трябвало почеркът ѝ тогава да е бил по-детски, а не като сегашния. Анастасия е адски противна, почти колкото Питонова. Как не ѝ писна да публикува непрекъснато, че мъжът ѝ ѝ слугува. Да, бременна е, чудесно. Нормално е да ѝ помага, но на никого не му пука кой им чисти терасата.
|
|
|
Post by lama on Apr 26, 2022 13:07:48 GMT 2
И според мен Ивана трябва повече да го изкарва Флори сред хора и най-вече сред деца. Дано сега като порасне малко да започне да го изкарва на площадката, детето има нужда от слънце, въздух и игри. Тези неща са по-важни от книжките и картите.
За фотосесията аз съм с малко по-различно мнение от някои от вас. За мен H&M като една от големите световни компании с голям бюджет, избирайки майки с бебета, очакват, че може да се случи и детето да е на фотосесията и това е напълно нормално. Както в големи фирми по западен модел почнаха да правят детски статии за служителите си. Те са наясно, че Флори е на една година и че толкова малко дете повечето майки не оставят на детегледачки у нас. Щом са я избрали нея, са били наясно, че той може да е с нея, така че зачисляват една асистентка да се грижи за него, докато са самите снимки, между тях ще си го гледа Ивана. Аз съм била на позиция, на която бях "за всичко" и включително се е налагало да гледам детето на шефа за половин час 2-3 пъти, докато е в среща. Получих бонус, но не това е важното, а че аз нямах против, защото такава ми беше позицията, на този, който хвърчи за всичко. В случая те явно търсят профил на майка с малко дете и са преценили, че ползата от нея ще им е по-голяма от риска детето да се разреве. Не виждам причина тя да им отказва ангажимента, те знаят какво може да се случи и ги устройва въпреки това, щом са й предложили да участва.
Флори изглеждаше щастлив на фотосесията, явно детето има желание да вижда повече хора и това ограничаване от Ивана е в негов ущърб.
|
|