|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 13:19:32 GMT 2
Моята коса също е небоядисвана, не използвам изобщо преса и маша. Не знам обаче, дали при мен би имало wow ефект. Доколкото четох коментари момичета с чупливи коси като Зорница са доволни. Но момичета с прави коси като мен по-скоро са разочаровани от терапията. Не съм използвала нищо от brave new hair до момента. Продуктите на Палина ми бяха интересни, но понеже тя е пълен минус, няма да си ги закупя. Ади, изгледай й статото видео за терапията. Там е обяснено. Мисля че имаше и блог пост. Ползва се много лесно, то е обяснено е и в сайта. Специфичното е, че това е терапия, ползва се когато имаш нужда, възстановява връзките в косата. Тя каза, чеше качва ново видео, в което пак ще обясни, защото явно все още получава доста въпроси. Не виждам смисъл от такова видео, но нека направи. На Зорница косата е нетретирана нито с преси, нито с бои, с фин косъм е, не й др прави нищо, вижда само грижа и подхранване. На нея може да й е уау. На коса, системно боядисвана, особено ако е изсветлявана и третирана редовно, с дебел косъм, като моята не й достига такава лека терапия. До коса си е. Но тераията не е уау. А е на цената на някои профи продукти, с по-добър ефект, а дори не се водят професионални Brave bew hair. Най-хубавото в нея е четката. Не съм имала по-хубава четка. Даже къдриците на малката разресвам лесно с нея, измести ми Tangle Teezer - a.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 13:21:27 GMT 2
Ивана не ме изненадва., И преди да роди почти не излизаше от дома си, ако помните Боби все разхождаше горкото куче. Сега детето и кучето излизат само, когато Боби има възможност да ги изведе явно. Боби е под чехъл също както Филяка.
|
|
|
Post by cupcake on Apr 26, 2022 13:23:13 GMT 2
Приемам залози дали пътуването на Гери до Виена ще се осъществи или ще е като Париж 😂
|
|
|
Post by jeri on Apr 26, 2022 13:25:21 GMT 2
Аз Александра я разбирам, като човек който няма добър ген и от най-малкото качва. Също активно тренира. Това си е зарибяващо и няма празник, няма делник била съм по същия начин. Не, че споря с някой, но човек който с малко трениране и хранителен режим изглежда добре, няма как да разбере какво им е на другите,което са си предразположени. Теа и аз изгледах видеото и си мислих как пък все на хубави позиции и нещо не им харесва. Забелязах иче каза, че им било станало интересно да учат история и отказали да се прехвърлят. А буквално на следващото изречение, каза че не ми било интересно?!? Май просто нещо не им се е получило да се прехвърлят. Всеки път е била уредена, така че ако рекламите секнат, не я мисля. Въпреки всичко ми беше приятно да я слушам. Харесвам видеа, където някой се гримира и говори,джкато видео с Наум вече не мога да изтърпя.
|
|
|
Post by m12d on Apr 26, 2022 13:32:14 GMT 2
Приемам залози дали пътуването на Гери до Виена ще се осъществи или ще е като Париж 😂 Пак нищо няма да се случи според мен. 😁 Да вземе са покаже, че ги е платила, то така само избрани полети и баба може. 😁
|
|
|
Post by klaudia on Apr 26, 2022 13:33:03 GMT 2
Използвала съм термозащитата и маската на Полина. Ароматът им е страхотен 10/10. Маската прави косата много подхранена и мека, термозащитата придава страхотен блясък, ароматът поне при мен се задържа до следващото миене. Косата ми е права с балеаж.
Според мен Гуци няма да отиде НА Виена, точно както не отиде и НА Париж.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 26, 2022 13:59:24 GMT 2
Гуца ако не иде на пътешествие във Виена аз ще я пратя отново на едно лирическо такова. Гана във Виена. Сезон 2.Прави му сметката Гуци. По-добре ти да идеш, отколкото аз да те пратя, че едва ли ще ти хареса престоя, който съм ти замислила.
|
|
|
|
Post by mimsi on Apr 26, 2022 14:31:17 GMT 2
Да и на мен ми изглежда доста повехнала и на всяко видео се снима на силна дневна светлина, изобщо не можеш да различиш чертите на лицето й.
|
|
|
Post by noclue on Apr 26, 2022 14:31:33 GMT 2
Кои са другите дами в рийлса на Ивана? Валери сякаш беше там, или се бъркам? Иначе, по традиция Ивана е облечена с най-гризните дрехи. Особено полата, тип нощница…трагедия. Sent from my iPhone using Tapatalk Валери е, да. Другите са Денина и momaroundtheworld (или нещо подобно беше). Пък да ви се похваля, че имах звезден момент вчера - видях Попо на най-любимия й ресторант, още се съвземам 😀
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 26, 2022 14:36:39 GMT 2
Кои са другите дами в рийлса на Ивана? Валери сякаш беше там, или се бъркам? Иначе, по традиция Ивана е облечена с най-гризните дрехи. Особено полата, тип нощница…трагедия. Sent from my iPhone using Tapatalk Валерито, Денина Мартин (не я знаех, оттук разбрах за нея)и фаб мама. Дъщерите на Фаб мама и те бяха там, или поне едната, тя си играеше с Флори. На мен дрехите на нито една не ми допаднаха особено, но Иванините бяха потрес. Грозна, оръфана пола, нагоре също не беше ок, нищо съибразено с фигурата й. Дръгите пак що годе добре бяха. Те са и с по-женствени фигури. Ади, моята коса е чуплива. И пак не съм доволна. Много е относително, нищо не ти пречи да пробваш.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Apr 26, 2022 14:37:07 GMT 2
Моята коса също е небоядисвана, не използвам изобщо преса и маша. Не знам обаче, дали при мен би имало wow ефект. Доколкото четох коментари момичета с чупливи коси като Зорница са доволни. Но момичета с прави коси като мен по-скоро са разочаровани от терапията. Не съм използвала нищо от brave new hair до момента. Продуктите на Палина ми бяха интересни, но понеже тя е пълен минус, няма да си ги закупя. Ади, изгледай й статото видео за терапията. Там е обяснено. Мисля че имаше и блог пост. Ползва се много лесно, то е обяснено е и в сайта. Специфичното е, че това е терапия, ползва се когато имаш нужда, възстановява връзките в косата. Тя каза, чеше качва ново видео, в което пак ще обясни, защото явно все още получава доста въпроси. Не виждам смисъл от такова видео, но нека направи. На Зорница косата е нетретирана нито с преси, нито с бои, с фин косъм е, не й др прави нищо, вижда само грижа и подхранване. На нея може да й е уау. На коса, системно боядисвана, особено ако е изсветлявана и третирана редовно, с дебел косъм, като моята не й достига такава лека терапия. До коса си е. Но тераията не е уау. А е на цената на някои профи продукти, с по-добър ефект, а дори не се водят професионални Brave bew hair. Най-хубавото в нея е четката. Не съм имала по-хубава четка. Даже къдриците на малката разресвам лесно с нея, измести ми Tangle Teezer - a. За бонбонената терапия и Мариета е споменавала, като и тя е с къдрава коса. Не съм съвсем сигурна, но ми се върти в главата, че също беше казвала, че ще прави видео как се ползва.
|
|
|
Post by dynanamite on Apr 26, 2022 14:54:14 GMT 2
Според мен е качила някое и друго килце и е от това.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 26, 2022 15:04:56 GMT 2
Лелята не започна ли да пие някакви хербалайф добавки за женски хормони? Да не би от тях да е така подута и променена? Само предполагам де.
|
|
|
Post by cloudedmind on Apr 26, 2022 15:38:27 GMT 2
Лелята не започна ли да пие някакви хербалайф добавки за женски хормони? Да не би от тях да е така подута и променена? Само предполагам де. Мисля, че добавките ги пие от много време. Иначе промяната за мен се дължи на напълняване, но тя си знае то от какво е. Не е коментирала темата, но предполагам, че ако не е просто отпускане с храната, ще си каже.
|
|
|
Post by lyra on Apr 26, 2022 15:43:37 GMT 2
Оф, тя па Ивана намери къде да изведе Флори..на пясъчника..супер гнусни са ми и ги заобикалям. Пепа пак само с датските принцеси, дали помни, че има още едно дете?
|
|
|
Post by The Judge on Apr 26, 2022 15:55:27 GMT 2
Колко жалко че "женското" мероприятие е рекламно. И нескопосано.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 17:41:22 GMT 2
София е облечена потресаващо зле на последното стори на Антоанета. 🤦🏻♀️ Как може да причиниш такъв аутфит на първородната датчанка, която прилича на малко слугинче през 50те години. 🤣 А самата Антоанета изглежда мега зле като няма обработка на сторитата, толкова изпита, толкова слаба, толкова зле облечена, нищо общо от жената преди 4-5 години.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 18:01:42 GMT 2
Ели е в София. Очакваме сторита.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 18:09:00 GMT 2
Сиса има нов влог, води Ния на УНС, защото малко хъркала през нощта, че тя Сиса сигурно преди година още беше казала във влог, че Ния хърка и чак сега отиват на лекар!? Нищо не каза какво са ѝ казали на лекаря, изобщо не го изкоментира, явно нищо не е разбрала. След лекаря отиват в парка и след това Ния цялата ѝ уста беше черна, това дете яде пръст и пясък ли в тоя парк, не мога да повярвам как иначе може да е толкова мръсна и то по лицето. Иначе е облечена страшно, лилава блуза, черен клин, жълта панделка на главата и сиво-зелено яке.. Сиса е купила НАМАЛЕНИ книжки за лепеНИ и Ния повтори за лепеНИ няколко пъти и продължава да си говори в 3то лице, за нея няма АЗ. Направо съм потресена как снима Ния седнала на дивана по пликчета и се занимава с книжката, това не е нормално за мен, всякакви изроди има в интернет, трябва ли да я снимаш по гащи. На всичкото отгоре има на краката супер големи нокти... Май е махнала на Ния памперса, стори ми се, че няма или поне през деня не носи, вечер сигурно още спи с памперс. Друго дето ме потресе е Сиса как се изуми, че Гого си бил намерил някъде биба и я моца, смятайте колко е чиста.. На Гого пак му хвърлила на стола 2 парчета карфиол и моркови и го кара да дъвче.
|
|
|
Post by The Judge on Apr 26, 2022 18:11:50 GMT 2
Сиса има нов влог, води Ния на УНС, защото малко хъркала през нощта, че тя Сиса сигурно преди година още беше казала във влог, че Ния хърка и чак сега отиват на лекар!? Нищо не каза какво са ѝ казали на лекаря, изобщо не го изкоментира, явно нищо не е разбрала. След лекаря отиват в парка и след това Ния цялата ѝ уста беше черна, това дете яде пръст и пясък ли в тоя парк, не мога да повярвам как иначе може да е толкова мръсна и то по лицето. Иначе е облечена страшно, лилава блуза, черен клин, жълта панделка на главата и сиво-зелено яке.. Сиса е купила НАМАЛЕНИ книжки за лепеНИ и Ния повтори за лепеНИ няколко пъти и продължава да си говори в 3то лице, за нея няма АЗ. Направо съм потресена как снима Ния седнала на дивана по пликчета и се занимава с книжката, това не е нормално за мен, всякакви изроди има в интернет, трябва ли да я снимаш по гащи. На всичкото отгоре има на краката супер големи нокти... Май е махнала на Ния памперса, стори ми се, че няма или поне през деня не носи, вечер сигурно още спи с памперс. Друго дето ме потресе е Сиса как се изуми, че Гого си бил намерил някъде биба и я моца, смятайте колко е чиста.. На Гого пак му хвърлила на стола 2 парчета карфиол и моркови и го кара да дъвче. Споко, споко, важно е, че има покрив и топли дрешки, пъзели и играчки 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2022 18:20:27 GMT 2
Елица 100% е дошла тук по работа. Очаквам сторита от снимки на заснемане на видеа за Аманоттаякозметика.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 26, 2022 19:00:40 GMT 2
Сиса има нов влог, води Ния на УНС, защото малко хъркала през нощта, че тя Сиса сигурно преди година още беше казала във влог, че Ния хърка и чак сега отиват на лекар!? Нищо не каза какво са ѝ казали на лекаря, изобщо не го изкоментира, явно нищо не е разбрала. След лекаря отиват в парка и след това Ния цялата ѝ уста беше черна, това дете яде пръст и пясък ли в тоя парк, не мога да повярвам как иначе може да е толкова мръсна и то по лицето. Иначе е облечена страшно, лилава блуза, черен клин, жълта панделка на главата и сиво-зелено яке.. Сиса е купила НАМАЛЕНИ книжки за лепеНИ и Ния повтори за лепеНИ няколко пъти и продължава да си говори в 3то лице, за нея няма АЗ. Направо съм потресена как снима Ния седнала на дивана по пликчета и се занимава с книжката, това не е нормално за мен, всякакви изроди има в интернет, трябва ли да я снимаш по гащи. На всичкото отгоре има на краката супер големи нокти... Май е махнала на Ния памперса, стори ми се, че няма или поне през деня не носи, вечер сигурно още спи с памперс. Друго дето ме потресе е Сиса как се изуми, че Гого си бил намерил някъде биба и я моца, смятайте колко е чиста.. На Гого пак му хвърлила на стола 2 парчета карфиол и моркови и го кара да дъвче. Ужас.Ужс.Пълна свинщина и с бибата ,и с метнатите зеленчуци за Гого.Как може толкова да я мързи да сложи на детето чинийка,а то колкото иска вече с ръчички да яде?Ама пак ще се оправдае,че така е по ЗВБ.Патка. Ния била непослушна и не си прибирала играчките.Еми как ще слуша и ще ги прибира,като то не е научено от майка си на това.Тя майка ѝ я мързи да гледа,както се казва,а какво остава и дете да възпитава и да гледа правилно Най-безумното е снимането по гащи 🤦. А,за лепеНИ и "какво тоз" (показваше на Ния какво е на картинката ), Ния като повтори,няма как тя да се научи да говори правилно и да използва "аз" като майката не говори правилно и не обръща внимание ,за да оправи навреме проблема Една жена под едно видео ѝ беше написала,че Ния говори в трето лице и е проблем това.Трябва да се обърне внимние.Сиса ѝ отговори нещо от рода на"Ама тя Ния не говори винаги така,само от време на време и на немски не говори в трето лице".Сиса от къде знае дали на немски Ния не говори там в трето лице, като тя самата немски не знае изобщо?Е,знае две думи на кръст и това е. Нищо не ме учудва вече за Сиса -тотално дъно е за мен. Скоро не бях споделяла сънищата си и онази веер сънувах Радостина,че съм шофирала и тя с мен в колата.Искаше да я закарам някъде.После попаднахме в дома ѝ.Започна да ме черпи със сладки ,да ми разказва как 5 години правили опит за дете и все не ставало.Сега била много щастлива и ми даде кучето си уж да го гушна,да съм го опознаела,защото щяла да ме наеме за детегледачка.Беше дошъл и съпругът ѝ и се хилеше насреща .Дума не каза.И по едно време стана дума за форума ,че чела за нея такива неща,че щяла да съди до един за клевети и как сме разделяли семейства,проваляли сме бизнеси,имидж с фалшиви коментари.Лепяли сме етикети на образовани и много работливи жени и т.н.И по едно време, както си четеше в таблета и обсъждаше форума ,а аз си мълчах пред нея и се правех на вода ненапита, уж не съм във форума,за да изкопча нещо и да ви го кажа,тя смръщи физиономия и разбра,че и аз съм участничка и ме изгони с думите:"С коремчо-коремчов сме много сърдити ,че ни измами.Махай се и дим да те няма."
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 26, 2022 19:52:05 GMT 2
😀😀😀 Як сън Лейди. За Пепините деца-аз нито веднъж не съм ги видяла много нагласени и хубаво облечени момичета, ама типично като момиченца, накипрени, с хубави риклички. Все са с едни раздърпани дрехи,с един, два размера по-големи. Няма прически, няма диадеми, няма такива неща. Матиас е го облича по-добре. Ели доста често взе да идва (често за нея де, щото преди нали все пишехме как нр идвала). Аз не знам защо се занимават с нея и я ангажират за реклами като тя не е тук. Има толкова жени занимаващи се с грим, пък и други влогърки на местна почва. Добре, че е идването й тук, че да изкара и тя една истинска купонджийска вечер по женски. Да се позабавлява и разнообрази. Смятам обаче и аз, че е по работа. Тя иначе не би дошла просто ей така без да има повод. И разбира се великия й годеник-бизбесмен никога не е с нея.
|
|
|
Post by yoanat on Apr 26, 2022 20:08:58 GMT 2
Гергучи качила сторита на които се възмущава от тема в бгмама наречена "Как да си намерим гадже програмист". Интересно какво е търсила в Гугъл, че да й излезе такава тема 😂 Нещо не ми се връзва версията й, че някой е споменал за подобна тема и тя сега се сетила да я "чекне". Не знам дали искам да знам какво е намислило лудото Гане...
|
|
|
Post by theaxe on Apr 26, 2022 20:13:57 GMT 2
Лейди, ти ме разби с твоя сън 😂 С глас се смях. Гуца чела в БГмама тема Как да си хванем програмист и се възмущава как можело да има такива меркантилни жени, само заплатата да гледат. Ей, Гуце, май и ти там си чела, гаджето ѝ нали е програмист. Едит: със съфорумката сме писали по едно и също време
|
|
|
Post by lama on Apr 26, 2022 20:49:09 GMT 2
|
|
|
Post by ☀ on Apr 27, 2022 8:06:59 GMT 2
Аз не знам какво слушах от видеото за операцията на Евелин. В главата ми е само как не е яла, била гладна, след упойка не трябвало да яде, ама на съквартирантките им сервирали това, онова, а тя не е яла. Тя не е можела да яде, но момичетата й казвали какво са яли предните дни, какво са яли днес и тя е яла само бисквити и супа, но там са сервирали и хубави храни. После вкъщи какво е яла, с какво е започнала да се храни, какво ще яде, какъв режим ще спазва, какво е яла на закуска и вечеря, после какво е хапвала и колко й се искало да хапне това, ама не трябвало и затова яла друго. И колко пъти е ходила до тоалетна /важна подробност след операция/.
За какво беше видеото?
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 27, 2022 8:50:42 GMT 2
Аз ги бъркам двете мами. Едната е mom around the world(с две много красиви дъщери,много свежа, хубаво се облича, тя е на фотосесията с Ивана). А другата е Цвета, с мъж футболист и 4 деца(три момичета, най-голямото е момче). Те и визуално малко си приличат, и аз много ги бъркам.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 27, 2022 9:06:33 GMT 2
Аз не знам какво слушах от видеото за операцията на Евелин. В главата ми е само как не е яла, била гладна, след упойка не трябвало да яде, ама на съквартирантките им сервирали това, онова, а тя не е яла. Тя не е можела да яде, но момичетата й казвали какво са яли предните дни, какво са яли днес и тя е яла само бисквити и супа, но там са сервирали и хубави храни. После вкъщи какво е яла, с какво е започнала да се храни, какво ще яде, какъв режим ще спазва, какво е яла на закуска и вечеря, после какво е хапвала и колко й се искало да хапне това, ама не трябвало и затова яла друго. И колко пъти е ходила до тоалетна /важна подробност след операция/. За какво беше видеото? Като се разменят по една -две думи, това важи за едно 99% от българските инфлуенсъри. Отдавна съм забелязала,че всичко при тях е храна,хапване,снимане на храна,пазаруване на храна,диети,режими на ядене и пак ядене ,ядене.🙆
|
|