|
Post by Ladybug_ on Apr 27, 2022 9:08:52 GMT 2
Аз не знам какво слушах от видеото за операцията на Евелин. В главата ми е само как не е яла, била гладна, след упойка не трябвало да яде, ама на съквартирантките им сервирали това, онова, а тя не е яла. Тя не е можела да яде, но момичетата й казвали какво са яли предните дни, какво са яли днес и тя е яла само бисквити и супа, но там са сервирали и хубави храни. После вкъщи какво е яла, с какво е започнала да се храни, какво ще яде, какъв режим ще спазва, какво е яла на закуска и вечеря, после какво е хапвала и колко й се искало да хапне това, ама не трябвало и затова яла друго. И колко пъти е ходила до тоалетна /важна подробност след операция/. За какво беше видеото? Като се разменят по една -две думи, това важи за едно 99% от българските инфлуенсъри. Отдавна съм забелязала,че всичко при тях е храна,хапване,снимане на храна,пазаруване на храна,диети,режими на ядене и пак ядене ,ядене.🙆 За една част и мандръсване също ,както и пр пратки .И това всичко се върти до втръсване.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 27, 2022 9:16:26 GMT 2
Скоро пуснах мама Сиси на моя приятел. Беше потресен! Първоначално само четях тук на Криси разказите и хем ми беше смешно, хем не исках да повярвам. После обаче си я пуснах от любопитство и от тогава повече не посмях. Твърде натурално ми е всичко. Само ще чете вече. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2022 9:24:44 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2022 9:39:53 GMT 2
Аз не знам какво слушах от видеото за операцията на Евелин. В главата ми е само как не е яла, била гладна, след упойка не трябвало да яде, ама на съквартирантките им сервирали това, онова, а тя не е яла. Тя не е можела да яде, но момичетата й казвали какво са яли предните дни, какво са яли днес и тя е яла само бисквити и супа, но там са сервирали и хубави храни. После вкъщи какво е яла, с какво е започнала да се храни, какво ще яде, какъв режим ще спазва, какво е яла на закуска и вечеря, после какво е хапвала и колко й се искало да хапне това, ама не трябвало и затова яла друго. И колко пъти е ходила до тоалетна /важна подробност след операция/. За какво беше видеото? Мнозинството са такива ( пирамидата на потребностите на маслоу много добре описва нивото на тези хора) и затова и толкова си обичат Евелин. Аз като споделя на какви почивки ходя (далечни) или кача снимка и 99% ме питат за яденето какво е било и как колко съм яла и т.н. Останалият миниатюрен процент ме питат дали съм “изпраскала” някой местен. Та същото ниво и при Евелин, затова е и по- популярна от други обсъждани тук… нивото е много ниско.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 27, 2022 9:47:01 GMT 2
Ниско е нивото, съгласна съм, но защо правиш видео за операция като в 80% от времето говориш за храна? Да Идем, да сЪ мандръсаме и туй то. Божее боже, чудо чудо....
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 27, 2022 9:54:23 GMT 2
След всичко на което се нагледах откакто почна Ергенчето, (вече не си го причинявам) категорично мога да кажа, че за мен Вика е най-токсичното леке от инфлуенсърите в България. Тя е събрала всичко онова, което ме отвращава и отблъсква в един човек. И замисляйки се колко заблудени хора я следват (освен тези, които са там за сеир) ми става адски зле колко мухли и мухльовци има на тоя свят. Не знам що за дебил (без извинение) трябва да си, за да се възхищаваш за такава срамна и позорна мизерница. Същност знам - трябва да си безмозъчен меркантилен ментално ограничен прост на г*з паразит. И Вика, самоиронията е до един момент. След тоя тънък момент прозира безизходицата на хейта, който те е погълнал..и колкто и да се самоиронизираш, безсилието ти личи точно толкова, колкто и липсата ти на всякакъв капацитет.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2022 10:09:35 GMT 2
Аз лично изпитвам жал към Виктория. Има жени, които търсят това, за което тя постоянно говори, но не им се налага нито да го казват, нито нищо, а го получават. Тя няма визията нито интересната личност да привлича наистина богати и да получава ролекси. Само се излага, богатите си ги избират или много красиви като статуйки, или много “разпасани” като плеймейтките, или много умни както някои от най- богатите в света(визуално plain ) Тя не се вписва в нито едното освен plain категорията,но не и с интелекта, а вече за масата мъже Пт този калибър е късно да в разхайтена като плейемйтка, защото те ги харесват доста по- малки на години и визуално изглеждащи. Има милионери, обсебени от рускини, но там нивото визуално е толкова високо,че няма стигане . Колкото е състарена и противна сега, след 2-3 години максимум със всичкото това слънце ще е още по- състарена и ще си остане с мечтите са подаръци и богати мъже. Докато други като обсъжданите паломи, велини и всякакви там друго подобни боклучки, които обаче имат визията и явно някакви умения за разговор са си уредили както те искат финансовата изгода. Думата си давам, че вика след някоя година ще обърне подхода, за да прави пари в инстаграм като добро момиче и домакиня като майка си, защото друго няма да й остане
|
|
|
Post by klaudia on Apr 27, 2022 10:13:50 GMT 2
Галя е мноооого нелепа с рекламата за прахосмукачка. Та тя не спря да се хвали, че не чисти, че за това се грижат почистваща фирма. Още си спомням как търкаше тоалетната с препарата на Дък по време на пандемията.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2022 10:36:29 GMT 2
След всичко на което се нагледах откакто почна Ергенчето, (вече не си го причинявам) категорично мога да кажа, че за мен Вика е най-токсичното леке от инфлуенсърите в България. Тя е събрала всичко онова, което ме отвращава и отблъсква в един човек. И замисляйки се колко заблудени хора я следват (освен тези, които са там за сеир) ми става адски зле колко мухли и мухльовци има на тоя свят. Не знам що за дебил (без извинение) трябва да си, за да се възхищаваш за такава срамна и позорна мизерница. Същност знам - трябва да си безмозъчен меркантилен ментално ограничен прост на г*з паразит. И Вика, самоиронията е до един момент. След тоя тънък момент прозира безизходицата на хейта, който те е погълнал..и колкто и да се самоиронизираш, безсилието ти личи точно толкова, колкто и липсата ти на всякакъв капацитет. Вика колкото да си качва мемета и да се опитва да е над нещата, не е изобщо така. Тя умира от злоба, че ѝ пролича колко пр**та п***а е и как само материалното я интересува и за жалост не може да го получи и си го проси в национален ефир. Това ако не е дъното, не знам кое би било. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Apr 27, 2022 10:49:45 GMT 2
Аз лично изпитвам жал към Виктория. Има жени, които търсят това, за което тя постоянно говори, но не им се налага нито да го казват, нито нищо, а го получават. Тя няма визията нито интересната личност да привлича наистина богати и да получава ролекси. Само се излага, богатите си ги избират или много красиви като статуйки, или много “разпасани” като плеймейтките, или много умни както някои от най- богатите в света(визуално plain ) Тя не се вписва в нито едното освен plain категорията,но не и с интелекта, а вече за масата мъже Пт този калибър е късно да в разхайтена като плейемйтка, защото те ги харесват доста по- малки на години и визуално изглеждащи. Има милионери, обсебени от рускини, но там нивото визуално е толкова високо,че няма стигане . Колкото е състарена и противна сега, след 2-3 години максимум със всичкото това слънце ще е още по- състарена и ще си остане с мечтите са подаръци и богати мъже. Докато други като обсъжданите паломи, велини и всякакви там друго подобни боклучки, които обаче имат визията и явно някакви умения за разговор са си уредили както те искат финансовата изгода. Думата си давам, че вика след някоя година ще обърне подхода, за да прави пари в инстаграм като добро момиче и домакиня като майка си, защото друго няма да й остане Не я следя Виктория, нито някога съм гледала предаването. Само от коментарите ви си правя изводите и съм напълно съгласна. Жените, които знаят как да се държат и търсят наистина богат мъж (не заможен, не добре финансово, а наистина богат), са преследвани от такива господа без дори да си отварят устата и да казват какво искат. Просто защото за тях това е стандартът и не се задоволяват с нищо по-малко, независимо дали търсят само финансово изгодна връзка или и любов. Миналата седмица дадох именно Палома за пример, защото има физическите дани да бъде това, което е. Обезобразена или не от операции и филъри на 23 години, тя е тази омъжена в Дубай. Виктория може само да мечтае за всичко това, колкото и да ѝ се иска да е на нейно място. Другите парцалеси от предаването са по същия начин, убедена съм. Само като видях как изглеждат, ми стана ясно, че дори не са с висока тарифа. Това да отидеш на почивка в Доминикана, не е нещо кой знае какво, имайки предвид колко достъпно стана пътуването до екзотични дестинации за средната класа в България. Хората, за които почивките и лукса не са събитие, са тези, далеч не са нашите смешни инфлуцки и никога няма да бъдат. Тази Велина, която показа Криси, за първи път я виждам, но доста ми евтинее. Поне като са с мъже с възможности, да инвестират в начина, по който изглеждат, за да не крещи визията им "50 лв на час". Същото важи и за Гущеровица. Да, разкраси се много след операциите, но си остава на външен вид адски евтина.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2022 10:53:37 GMT 2
Вика хич не е над нещата, а по-скоро пали свещи и ритуали да докара стомашно неразположение на всеки, който я хейтва.
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 27, 2022 11:40:41 GMT 2
Евелин след като забременее и роди ще е същата като Сиса- търкане на дивана и манджи. С тая разлика, че Сиса сама готви манджите, а Евката ще чака на Гошко да се прибере и сготви 😄 Едната чака на финанси от мъжа си и от държавата, а другата от мъжа си и маминка.. аз не виждам разлика, освен визуално, и че едната е със самочувствие на Мис Плевен 😄
|
|
|
Post by ☀ on Apr 27, 2022 11:48:38 GMT 2
Едно е ясно обаче, че Виктория си е преценила възможностите. В началото каза, че е искала да замине за Америка, но родителите й не били съгласни и на 16 идва в България. Вижда и преценя за колко може да се продаде тук, пробва на бригата в Америка и ходи по агенции и в Тайланд и става ясно, че не върви на висока тарифа и колкото-толкова. Един чичи, ама да е щедър, грижовен, да капе, но да има. Според мен и затова иска да стане по-успешна, защото знае, че с тази външност и характер няма да се нареди сред красавиците, които имат наистина богати мъже. Затова и веднага се надуши с Дениз, защото и двете вървят еднакво евтино.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 27, 2022 13:14:51 GMT 2
Леле, тази Роси не беше ли една като гейша, която беше с дъртия Зографски. Как ме сети сега за нея. И там бяха едни драми, но нямам спомени какво стана накрая. Тя твърдеше, че си го обича. Той също.
|
|
|
Post by cloudedmind on Apr 27, 2022 13:30:24 GMT 2
Леле, таьи Роси не беше ли една като гейша, която беше с дъртия Зографски. Как ме сети сега за нея. И там бяха едни драми, но нямам спомени какво стана накрая. Тя твърдеше, че си го обича. Той също. Дааа, участваше в първия Вип Брадър преди сто години. Беше култова, доста залиташе по алкохола. Виктория май си обича гаджето, ако е било за спонсорство, все щеше да си намери и по-апетитна хапка.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 27, 2022 13:35:59 GMT 2
Няма ли някой в Ринг мола да ходи да "маркира" Ганка от името на форума, че е седнала на Старбъкса?
|
|
|
Post by lama on Apr 27, 2022 13:42:57 GMT 2
За видеото на Евелин и аз останах малко със смесени чувства, някои от нещата, които каза, бяха полезни, сигурно би било полезно до някаква степен на жени с ендометриоза. Тъй като и аз минах през подобни проблеми /не ендометриоза/, при нас храна нямаше, аз бях в държавна болница, ама то и въобще не ми се е ядяло. 5 минути говори за тези кроасани, все едно някой ще си избере болницата по кроасаните. Не обичам сравненияна на операции, един може много да го боли, при друг да е леко, но храната да ти е най-важното малко след операцията, за мен е странно.
Таа разбирам напълно страха от предстоящата операция, ще боли ли, кога ще заспи и тн, но това са по-маловажните неща, истинският страх е от това какво ще видят вътре при самата операция и ще е успешна ли. Това е най-важното. При Евелин разбираме, че тя се е осведомила от друга пациентка пред операционната, че могли да й срежат тръбите. Как може тогава тепърва да започне да го мисли и защо не са го обсъждали с доктора предварително какво точно му позволява и докъде може да стигне, а чак пред залата. Това с отрязването на двете тръби е сериозно и има жени, при които е било ненужно. Аз на нейно място щях да обсъдя много подробно въпроса с лекаря.
Пожелавам й успех. Смятам, че частта с храната след това беше донякъде полезна, тъй като тя вече е част от лечението, а не са лигави изпълнения за един кроасан. Захранването след лапаро е важно, въпреки че тя каза, че е захранила с филия с майонеза, което не е добра храна за здрав човек, пък какво остава за захранване. Стискам й палци все пак да успее да си промени начина на живот и да не се върне скоро ендометриозата.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 27, 2022 13:48:55 GMT 2
Тая Евелин каза ли изобщо при кой доктор се е оперирала и в коя болница, че нямах нерви да слушам 30 минути разсъждения на едноклетъчно?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 27, 2022 13:56:14 GMT 2
Д-р Васил Калев - „Д-р Щерев”, каза, че и около 2хил лева ѝ е струвало всичко.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 27, 2022 14:00:32 GMT 2
Еха много скъпо. Във Вита при доц. Карагьозов беше 1400 с изследванията преди две години.
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 27, 2022 14:07:23 GMT 2
Че какво я бърка Евката, да не би да си ги вади от собствения джоб 😄 а и щом имя пари за Дайсъни, би било срамота да няма за здравето си.. Което ми напомни за Ганка, кога ли ще си слага брекетите, или каквото беше там..
|
|
|
Post by theaxe on Apr 27, 2022 14:08:36 GMT 2
Операцията на Евелин е била при д-р Александър Калчев, и преди много пъти го е споменавала, даже щеше да записва видео с него. Той има собствен медицински център, но операциите си ги прави в Щерев. Д-р Васил Калев - „Д-р Щерев”, каза, че и около 2хил лева ѝ е струвало всичко.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2022 14:10:21 GMT 2
Светлана Гущерова родила трето, не казват какъв е пола на детето. Да им е живо и здраво! Тя малко ми идва в повече с това криене, че да поддържа някакъв интерес, все едно не ѝ бяха снимали голямата дъщеря в градината, такива неща са ми много крайни. В крайна сметка рано или късно сами децата ще се покажат по социалните мрежи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2022 14:56:03 GMT 2
Момичета, от кое заведения за сторитата на Пепе и Ели?
|
|
|
Post by magica on Apr 27, 2022 15:16:14 GMT 2
Момичета, от кое заведения за сторитата на Пепе и Ели? На Made in Home ми прилича, ама не съм 100% сигурна, другият вариант е Made in Blue, но там не са масите на тротоара ... На първото стори на Пепе от това заведение се вижда и пепелник с два фаса, интересно ми е дали някоя от тях пуши (не съдя, аз самата си припалвам понякога), просто не съм си мислела, че пушат
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 27, 2022 15:59:58 GMT 2
На Сиса козунаците повече ми приличат на домашни кифлички от вътре, отколкото на козунаци на конци.
|
|
|
Post by theaxe on Apr 27, 2022 16:40:41 GMT 2
Добре де, само според мен ли не е нормално да се качват подобни неща в инстаграм ? Божана е качила рецепта с канабис. Всички я знаем, че си употребява, не веднъж е намеквала, но чак пък толкова… ibb.co/JB5n7N7ibb.co/5rch1fLП.С. Изобщо не ми пука всеки да си употребява каквото си пожелае. П.С.2 В коментарите хората ѝ се възхищават колко е яка и готина 😐 П.С 3 Една жена пише “не разбирам какво слагаш в маслото” 😂
|
|
|
Post by okay on Apr 27, 2022 17:19:20 GMT 2
И аз бях шокирана от рецептата за спейс кейк или както там се нарича. Нищо чудно, че изглежда толкова щастлива Божана. Не ми допада употребата на наркотици и ще докладвам видеото и ще я отследвам.
|
|
|
Post by lyra on Apr 27, 2022 17:46:54 GMT 2
Тая от къде изскочи..? Баси дъното..не удобрявам ползването на каквито и да е вещества и докладвах и поста и акаунта ѝ. Гущерова всяка година ли ражда? Знае ли се името? Че не останаха комбинации от Анелия и Добромир.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 27, 2022 17:47:05 GMT 2
Божана е love-hate винаги. Хем е готина,хем лесно прекрачва граници и дразни. Отследвах.
|
|