|
Post by carolinebingley on Apr 27, 2022 18:14:29 GMT 2
Сетих се за тази Роси. Беше една вечно пияна, много колиритна, фъфлеше, това в Биг Брадър. Вярно преди 100 години беше 😃 Елица и Пепа почнаха със сторитата. Скука... И тая Елица какво лято я гони? Описала си е така снимката. Summer neutral. Сега е пролет доколкото знам. Какво е това бързане за лято, какъв е този зор? Само се правят на интересни. И с едни грозни дрехи.
Евелин с това черно ме убива. Как живее сред толкова черно? Няма грам уют. Едни грозни украси. Като къщата на Семейство Адамс.
|
|
|
Post by mimsi on Apr 27, 2022 19:16:57 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 27, 2022 19:45:47 GMT 2
Тази Мариета в отбора по худ.гимнастика ли е била? Не гледам и не ги знам. Но не прилича на себе си. Хубаво дете, с талант. Жалко. Много жалко. Разгледах, че ми стана интересно. То е неузнаваемо това момиче. Щом и за гимнастичките ни това са представите за красота, не знам вече какво да кажа. Прилича на някаква гротеска. Пълен ужас. На какви се правят тези момичета? Защо го правят така и никога няма да разбера. Да са по калъп. А и това грозно, изкуствено русо, и разбира се джуки. Потресаваща мода.
|
|
|
Post by dilinika on Apr 27, 2022 20:44:13 GMT 2
Може да е била в някой от разширените състави, но никога не е била в основния състав индивидуално или ансамбъл със сигурност. Боже.. това момиче е няколко години по-малко от мен, а на какво прилича.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2022 21:13:07 GMT 2
Копие на мартина Юрукова. Отвратително. Цветът на косата иначе на мен ми харесва- просто не на нея. От обикновени момичета искат да станат красавици, но минават границата и стават гротескни.. по- добре обикновено момиче със стил и чар пред това. Но те си решават- наскоро четох, че все повече препоеъчват ринопластики и блефаропластики за щяло и нешяло без реална необходимост, а на млад човек след 30 години примерно или дори 15 не се знае как ще се развият. Играят на руска рулетка за лайкчета в инстаграм. И аз имам малки неща по себе си, както и харесвам намеси с вкус и леко подобряващи визията, без да я променят коренно. Онзи ефект на “много си се разхубавила”, а не “не те познах”, “какво си направила” и т.н
Ели е в made in home 101%
|
|
|
Post by maria33 on Apr 27, 2022 21:14:53 GMT 2
Може да е била в някой от разширените състави, но никога не е била в основния състав индивидуално или ансамбъл със сигурност. Боже.. това момиче е няколко години по-малко от мен, а на какво прилича. През 2019г е била част от разширения състав- индивидуално. За по-малко от две години е станала потресаващо изкустввна.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2022 21:59:31 GMT 2
|
|
|
Post by peacock on Apr 27, 2022 22:20:39 GMT 2
Мона ме убива с представата си за разстоянията.. селото на родителите ѝ било близо до Русе. По- скоро си е до Силистра. 50 км са си все пак Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Apr 27, 2022 22:44:01 GMT 2
Мона ме убива с представата си за разстоянията.. селото на родителите ѝ било близо до Русе. По- скоро си е до Силистра. 50 км са си все пак Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Според гугъл мапс това село на 80 км от Силистра, така че, въпреки че е в силистренска област, реално е по-близо до Русе.
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 27, 2022 23:39:23 GMT 2
Мариета беше уникална гимнастичка. Страхотни крака, много грациозна, и беше единствената, на която отиваше майо. Какво стана не помня, но спря... Потресаващо е в какво се е превърнала. 😥
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 27, 2022 23:39:23 GMT 2
На Сиса яйцата много хубави станаха. Не бях виждала тази техника, а и явно и бяха бели яйцата, та страхотни цветове и се получиха. И естествено пак се месиха козунаци 😄 А немския Великден бил отдавна 😁 чак пък отдавна- 1 седмица по-рано и пак пък немски- по-скоро католически, ама аЙ няма да задълбаваме сега 😄
Пепе фон Датска не разбрах кой Великден празнува, показа ли как боядисва яйца, прави ли нещо с децата или ги изведе на работа с мама, за да ги поснима само..
Сега като се замисля за Великден никой нищо не показа, с изключение на Сиса, ама там храната е издигната в култ просто 😄
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 27, 2022 23:44:21 GMT 2
Извинете за двойния пост, но Енджейката пуснала реклама на нейната агенция. А в профила на агенцията снимки от Pinterest??
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Apr 28, 2022 7:16:02 GMT 2
Извинете за двойния пост, но Енджейката пуснала реклама на нейната агенция. А в профила на агенцията снимки от Pinterest?? Мм даа.. масова и стандартна практика. Като нямаш правени декори, сваляш от Пинтерест и качваш…. много зле! Аз например си наех място за един ден и си наснимах няколко декора като за първи такива. И на приятели пледлагах и правех, че да натрупам нещо, което да показвам. Ето ти още един безплатен съвет
|
|
|
Post by mariak on Apr 28, 2022 7:26:12 GMT 2
Извинете за двойния пост, но Енджейката пуснала реклама на нейната агенция. А в профила на агенцията снимки от Pinterest?? Мм даа.. масова и стандартна практика. Като нямаш правени декори, сваляш от Пинтерест и качваш…. много зле! Аз например си наех място за един ден и си наснимах няколко декора като за първи такива. И на приятели пледлагах и правех, че да натрупам нещо, което да показвам. Ето ти още един безплатен съвет До болка познато! Вкъщи им е писнало да им правя какви ли не торти, а на сестра ми за рожденните ѝ дни да ѝ правя всяка година декорация и кенди барове 😂🤦🏼♀️
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 28, 2022 8:19:35 GMT 2
Тази Божана не беше ли в един от брадърите? Постоянно мрънкаше и ревеше, а в Инстаграм го раздава много chill. Явно си пафка постоянно и тогава липсата е оказала влияние.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 28, 2022 8:30:59 GMT 2
Божана спечели сезон на Мастършеф, не помня коя година. Много е добра в готвенето, факт, но този характер...
|
|
|
Post by magica on Apr 28, 2022 8:41:11 GMT 2
Божана спечели Мастършеф, после беше и във Вип Брадър където пак пиеше и се лензеше. Да, несъмнено има талант, ама така се лигави, направо е неприятна за гледане
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 28, 2022 9:21:15 GMT 2
Бившата на Бачорски има Ютуб канал - Емилия Лозанова. Изглежда свястно момиче, говори добре и спокойно, чак съм изненадана, мислех че ще е лигня като новата.. Има 3-4 видеа, ако на някого му е интересно, може да хвърли едно око.
Ганка пак си показва плочките в Инстаграм 😄 тя кожа и кости, ама си снима корема, сякаш е всеки ден във фитнеса 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by plam on Apr 28, 2022 10:09:54 GMT 2
Бившата на Бачорски има Ютуб канал - Емилия Лозанова. Изглежда свястно момиче, говори добре и спокойно, чак съм изненадана, мислех че ще е лигня като новата.. Има 3-4 видеа, ако на някого му е интересно, може да хвърли едно око. Ганка пак си показва плочките в Инстаграм 😄 тя кожа и кости, ама си снима корема, сякаш е всеки ден във фитнеса 🤦🏻♀️ На слаб човек плочките и на дебела жена гърдите не се броят. Сори нот сори Гане 🤣
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 28, 2022 10:37:18 GMT 2
Стела Иванова качила видео, в което уж подрежда гардероба си, но всъщност тя вече го е подредила преди 2 седмици?! Нищо не показа, от сгъването на 3 парцала, се измори... Доста е хитра, забелязах, че всяка зима започва работа в соларното студио, лятото, когато започват да имат МНОГО РАБОТА/според нея/, тя напуска и отива на борсата- 1000%, за да може да е свободна през отпускарския сезон. В един от нейните "интересни" влогове, е на кафе с нейна приятелка, момичето каза нещо и Стелчето, с най-пренебрежителния тон се обърна към нея и каза "може ли да не ме прекъсваш?". Ако беше моя приятелка и се обърне към мен така, щеше да получи безплатен хиаурон. Много нагло парче.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 10:55:54 GMT 2
Мона ме убива с представата си за разстоянията.. селото на родителите ѝ било близо до Русе. По- скоро си е до Силистра. 50 км са си все пак Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Според гугъл мапс това село на 80 км от Силистра, така че, въпреки че е в силистренска област, реално е по-близо до Русе. Като човек от Русе мога да кажа, че Сяново не е много далече от града и наистина е по-близо до Русе. На около 30-35 минути с кола е, води се област Силистра, но е между Русе и Тутракан. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 28, 2022 11:04:21 GMT 2
Ани от Приказната кухня качила една кутия с турски локум на стори и написала "мАраба приятели"😀😀😀 Анче, Анче, мераба е думата мила. Поне ги проверявайте тия неща, че да не се излагате като ползвате чужди думи.
|
|
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 11:25:52 GMT 2
Мисля, че бяхме обсъждали тук преди, че нещо изобщо не е наред с нея и наистина така се оказва. Дано е добре вече vm.tiktok.com/ZMLsHjyGd/
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Apr 28, 2022 11:29:15 GMT 2
За да сме максимално точни, никоя не е права, защото е Мерхаба хаха Мараба си е побългарената версия
|
|
|
Post by Deleted on Apr 28, 2022 11:34:34 GMT 2
Някой пази ли скрийншот на полетите за ВиенаТА на Гуци?
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 28, 2022 11:39:42 GMT 2
И аз Мерхаба го знам, но не знам кое всъщност е правилното.
Какво се случва с Бисера? Не можах да разбера от Тик Тока..
Не съм сигурна дали човек може да се записва на Борсата всяка година. До колкото знам можеш да взимаш определен брой месеци борса, след това 3 години нямаш право на такава. Та не и знам схемата на Стела..
Не помня датите за полетите на Ганка, но онзи ден имаше намаление в Уиз за полети от и до Виена, а и като цяло тази дестинация не е изобщо скъпа, от порядъка на 20-30€ в посока, понякога и на половина..
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 28, 2022 11:54:12 GMT 2
Пуснах за гон видеата на Йоко от купуването на буса ( спрях го заради малоумното хилене на всяко изречение ), пуснах последния влог и го спрях заради същото. Какво и става на тази жена, супер много я харесвах ама това е неадекватно. Обожавам да се смея и имам чувство за самоирония, но всяко нещо е с граници.
|
|
|
Post by okay on Apr 28, 2022 11:54:23 GMT 2
Окей, доколкото разбирам от видеото тази Бисера е била жертва на насилие от мъж. Много кофти, съжалявам. Важното е, че сега е в безопасност. Не я следя, гледала съм само едно видео за перуката ѝ от България. Очевидно е, че не работи и живее the jetset life, който е издигнат в култ. Веднага в главата ми изниква въпросът дали тези синини не са били цената, която е плащала, за да живее така? Едит: забравих да напиша за Хейли Бийбър. Получила инсулт и се самодиагностицирала, че причината е в противозачатъчните, които пиела. Не била казала на лекаря си, че имала мигрена. Как сама е стигнала до тези изводи е мистерия. Не е ли малко опасно да споделя такава недоказана информация с милионите си последователи?
|
|