|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 15:09:46 GMT 2
За ските Сиена не иска, сигурна съм, че не иска да ходи и в Дания. Сиена има нужда от спокойствие, режим и сигурност, но не ѝ се дават. Добре, че поне за тези неща не я карат насила. Най-вероятно в Рударци се чувства най-добре, особено пък като е без София. Тогава майка й просто може да я вземе сама на екскурзия, на нещо, което ще й хареса. Или да направят нещо, което Сиена харесва. Това дете надали изобщо прекарва 1:1 време с Пепе. Разбрахме, че София вече е скиорка, но тя ходи на балет, английски, язди понита още от възрастта на Сиена. Сиена е почти на 4, отдавна няма само нужда от режим. Най-малкото има нужда да общува деца на нейната възраст, а не да я събират всеки път с принцеса София и нейните приятелки, където Сиена отново е нежелана.
|
|
|
Post by The Judge on Apr 2, 2022 15:13:44 GMT 2
Хоуммакс и лукс? Оок
Тоя клин...ноно
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 15:15:00 GMT 2
Попова не е с наднормено тегло, просто не се облича адекватно за фигурата си. Дори аз, която нямам 50 кг мога да се докарам във вид на пълно момиче само, защото съм подбрала кофти дрехи. Ако Попо получава коментари, че е дебела то най-вероятно са от злобни хора или от хора, които са гледали видеото, от което тук има прикачени снимки. На тях изглежда много, много зле. Трябва само да отдели време и да си подбира дрехите по кройка и размер, и ще е супер. Като се опитва да се набута в малки размери на дрехи, които я описват и някой й каже, че е дебела, после се депресира и задължително коментира това във видео...
|
|
|
Post by /*/ on Apr 2, 2022 15:25:11 GMT 2
На Попова не мога да не и призная едно. Грижата и обичта и към животните. И друг път съм писала, но за това специално няма да се уморя да я хваля. И трите и животинки не са породисти, но са толкова сладки и чаровни душици и си личи колко си ги обича. Аз последното и видео го зяпах заради Ноа и компания, харесва ми и това, че явно се занимават с тях и Ноа е научен да изпълнява команди, другото го пропускам. За мен, първо тя никога не е била дебела, а леко закръглена, но не по грозния начин. Вижда се, че е отслабнала, но не толкова колкото се изкарва на снимки
|
|
|
Post by ddelyani on Apr 2, 2022 15:33:04 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 15:46:32 GMT 2
Филип 2 да няма цял харем жени, с които е в отворена връзка?
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 2, 2022 15:46:32 GMT 2
Честитил й е рождения ден просто. На датски Tillykke това означава. Едит: нали сега така е модерно, въпреки че за мен е безлично.
|
|
|
Post by ddelyani on Apr 2, 2022 15:49:18 GMT 2
Честитил й е рождения ден просто. На датски Tillykke това означава. Ясноо, значи и с тази бивша е запазил добрите отношения 😁😏
|
|
|
Post by lol4e on Apr 2, 2022 16:04:35 GMT 2
Има си хас да не ѝ честити. Всичките пъти, в които са идвали до България, на клипове и сторита се вижда, че тя се занимава с децата. А със София в Дания сега… 😃
|
|
|
Post by mrsg1986 on Apr 2, 2022 16:10:43 GMT 2
Стресът за Сиена да отиде сама със сестра си и баща си в Дания би бил огромен. Аз самата водих лятото племенника ми, който е на възрастта на Сиена при баба му в България. Аз съм неразривна част от ежедневието му и той прекарва по два дни седмично при мен. За съжаление не говори почти български, но разбира по малко. Вижда баба си по два пъти дневно на камера и тя се грижи за него около година, когато беше на на една година. Въпреки това плачеше всяка вечер за майка си, баща си и дома си. Най-разумно щеше да бъде дядо им да замине с тях.
Мисля, че и София няма да се чувства много добре само с баща си там. Та тя е на 5 години само и ще попадне в среда, в която няма спомени да е била, с човек, който е виждала последната година 3-4 пъти на живо за по 2 дни и с когото не може да комуникира пълноценно.
|
|
|
Post by 🌸 on Apr 2, 2022 17:10:00 GMT 2
Може би това, което ще кажа няма да е нещо ново за някои от вас, но ми попадна профилът на Ергенът и реших да разгледам хайлайта му, в който са го питали различни въпроси. Питали са го какъв тип жени харесва и той е отговорил като е сложил снимка на Хриси Парова. Тя е изтрила тези снимки от фотосесията от профила си, но успях да намеря една, само че в друга поза. Не знам, много странно ми се видя - уж са разделени, той влиза в реалити да намери любовта. 🤷🏼♀️ ibb.co/m5XYhN5ibb.co/qBtfpJP
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 17:28:53 GMT 2
Тонка пак недоволства, че хората не ѝ харесват рекламите и как можело да отделят от времето си, за да ѝ пишат кофти коментари. Ама Тонкеее, никой не е длъжен да те харесва нон стоп и като триеш коментари и блокираш хора като типичната инфлуенс комплексарка не те прави велика, приеми най-накрая, че не може всяка втора нелепа реклама дето правиш и хората да ах-ват колко е готина и колко си се постарала да се направиш слабичка и да пляснеш филтър.
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Apr 2, 2022 17:59:20 GMT 2
Чак сега видях, че Пепе е изтеглила победител от играта с mdl. Някой помни ли какво беше условието? Профилът на победителя е заключен и не се вижда дали е последвал профила на Пепе и mdl, ако е имало изискване да ги следва, както обикновено има. *Не съм участвала, но някой беше споменал, че Пепе вече сама си организира спонсорираното съдържание без агенция и е голям гаф, ако още от началото почва да маже така.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Apr 2, 2022 18:22:54 GMT 2
Фифи и леля му Йети са толкова влюбени и щастливи, че нямат време дори за една обща снимка на това семейно романтично пътуване. 😄
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 18:35:47 GMT 2
Гледах Попова с неща, които не харесва в апартамента. Стори ми се странно, че великата Емма ѝ е казала, че на балкона би било по-добре плочките да са наредени една до друга (фугите да съвпадат в редица), не знам дали стана ясно какво имам предвид, ноо този тип плочки винаги имат лека извивка и се редят така, както са им ги наредели с разминаване, защото иначе ще се получат ръбове. Ама Емма нали знае най-добре. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 19:09:13 GMT 2
Явно само на мен костюмът на Елица не ми харесва. Според мен убива всички красиви женски извивки. А този нюанс ми е туу мъч.
Пепе и Чехляка не са направили нито една обща снимка откакто тръгнаха... Все пак е круиз за двама, а и нали са топ двойка, която много се обича. Дори да не го снима, поне да го тагне. Много са ми съмнителни.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 19:31:11 GMT 2
Радостин Кузманов изглежда нелепо с тези тесни дънки като клинче, които носи винаги. Егати мъжката мода, дънките по-тесни от на някоя мацка.
|
|
|
Post by lama on Apr 2, 2022 19:36:43 GMT 2
То не е само, че нямат общи снимки, а и нищо смислено не показват. Все едно в някое кафе са седнали, никаква разлика. Толкова скучни кадри от круиз аз не съм виждала. Ясно е защо не са поканени малките влогъри, от тях да получат един клиент, няма да се избие цената. Валери и Мартин обаче щяха да направят много кадри и то красиви с добро качество. Да, тя се снима все на инстаграмърски места, но точно за реклама е супер, щеше да им представи и кораба много добре. А и нея все пак я следват и хора с интерес към пътуването -> повече продажби.
Никаква логика няма точно Пепе да изберат. Най-най-важното е да поканят хора, които искат да са там.
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 2, 2022 19:38:25 GMT 2
Явно само на мен костюмът на Елица не ми харесва. Според мен убива всички красиви женски извивки. А този нюанс ми е туу мъч. Пепе и Чехляка не са направили нито една обща снимка откакто тръгнаха... Все пак е круиз за двама, а и нали са топ двойка, която много се обича. Дори да не го снима, поне да го тагне. Много са ми съмнителни. И на мен са ми адски странни, даже на едната снимка е с гръб към камерата + няма таг. Все едно не искат в профилите им да има каквато и да било следа от другия.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 20:10:27 GMT 2
Странно ми е, че сестрата на Телешопова се е записала за участие в новия giveaway на Тъпотейче. Дано не стане като случката с Константина Живова и сестра й... prikachi.net/image/H19OB
|
|
|
Post by deny on Apr 2, 2022 20:44:42 GMT 2
Е, как да нямат общи снимки от круиза? Кари Брадшоу снима селфи с палаво езиче, а отзад, за фон, обслужващия персонал носи хавлиите... Вероятно Мак Фифи вече не иска да се снима и да е в онлян пространството, та затова така. Йетие пък много обича всичко да й е на показ и оттам тези противоречия...
Костюмът на Елица много й отива. Харесва ми, но за нея. Аз не бих облякла това нещо, просто защото имам различен, по-женствен стил. И цветът не е моя.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 21:07:03 GMT 2
Кво става, хора, викам си чай да влезна малко в тубата, в инстграма нещо да похейття, ама няма. Спряла работа са.
Костюмът на Елица ми харесва, аз се кефя на свежи цветове, макар и да не нося 🙈 Пепето се чудя на тоя круиз само двамката с филията за какво ли въобще си говорят, Пепето сиг едва го понася чехлата. Да не говорим за цуни-гуни. Някоя пикантерия очаквам вече, че много скука инфлуенса нещо.
|
|
|
Post by gabby09 on Apr 2, 2022 21:11:02 GMT 2
От известно време си мисля едно нещо. Вече не мога да понасям лигавите видеа на Валери и цветните недоразумения, които тя нарича тоалети. Но пък й гледам сторитата и забелязвам, че от скоро във видеата си прави гевауеи, за които условие е да се напише коментар. И в моята глава, за разлика от нейната, се заформи една мисъл. Е ли възможно нашето Валче да се е изхитрило толкова, че тези гивауеи с коментари да целят да прикрият негативните коментари под видеата й и да останат само позитивни? Пишете в коментарите 😂😂
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 2, 2022 21:13:43 GMT 2
Кво става, хора, викам си чай да влезна малко в тубата, в инстграма нещо да похейття, ама няма. Спряла работа са. Костюмът на Елица ми харесва, аз се кефя на свежи цветове, макар и да не нося 🙈 Пепето се чудя на тоя круиз само двамката с филията за какво ли въобще си говорят, Пепето сиг едва го понася чехлата. Да не говорим за цуни-гуни. Някоя пикантерия очаквам вече, че много скука инфлуенса нещо. Ааа, не е спряла. Аз пък тия дни преоткрих Бохотата и по-специално рубриката "Да хванеш гората". Те самите не са ми интересни. Епизодът с момчето-ерген, което е живяло в Италия и на което с намигване търсеха жена, ми напълни душата. Голям сладуран.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Apr 2, 2022 21:14:49 GMT 2
Тонка преди я харесвах, откриях я около клиповете й за Мегз и подобни сайтове. Но ми стана досадна напоследък, ънфололнах я, писна ми да гледам или озъбени снимки, или поредните филии хляб. С нея имаме горе-долу подобно тяло, но не бих се обличала така. С времето се понаучих кои дрехи ми отиват и кои не, кои ме карат да изглеждам по-слаба, кои по-дебела, но просто мисля, че тя иска да е в "тренда", но не й се получава. Поне тоя клин да не си го дърпа до гушата... Такова мрънкало е станала, "контентът" й с нищо не е полезен, омръзна ми от едни и същи реклами на едни и същи боклуци. Аз на тия "инфлЮенсъри" вече за нищо не мога да им вярвам, просто защото да рекламираш 3-4 крема месечно, и как едва ли не те са най-прекрасните, уникални, неповторими на света.... Хайде не на мен (Не Тонкя конкретно, въпреки че и тя ги прави тези номера). Пепа ми е дъното вече. Деление на децата, хвърли ги насам-натам и хайде да развява руси коси. За много влюбената да не качва стори с бавчката си бие на trouble in paradise. Поне някое от децата да опознае малко от датската си половина (finally, но няма да е зле да заведе и двете в Дания, както сте споменали по-нагоре). Гана най-вероятно са я изгонили от "собствения" й дом и сега си е намерила квартира, и гледа да поосвежи, страхотен лЮкс. 'Що не вземе да си ходи НА Дупница, какво прави тука НА Пловдив. (Може би от изнасянето са "свалените й кг от нерви, мяу") Костюмът на Елица е много красив, обожавам този цвят!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 21:17:00 GMT 2
Момичета, а каква е драмата с майчинството и МагиСан? Бях чела с стари теми, че не ѝ се отразява добре, майка орлица е и никъде не излизат. Може ли някой да разясни на 2-3? Благодаря!
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 2, 2022 21:20:34 GMT 2
На мама секси Сиси нещо й секнаха сторитата с диетата😂😁🍜🍲 До първата торта с половин кило захар и е до там. 🙍
|
|
|
Post by emma on Apr 2, 2022 21:25:17 GMT 2
Ето така се прави реклама на круиз:
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 21:27:52 GMT 2
Хаах, добре, Йо, нави ме. Исках да похейтя, ама ще го видя тоя сладуран 😂
Гането и аз мисля, че са я изгонили от закупеното жилище, за което даже показваше уж справки от мобилното приложение на банка, че плаща вноски, моля ти се. Ква си смешка, Ганоле Ганке. Тръгнала да бригадирства с коженото яке на Том Форд. Аха, и аз имам такова, ама за 60-70 кинта и не е на Том Форд 😛
|
|
|
Post by nomade on Apr 2, 2022 21:32:08 GMT 2
Представям си гледката на Пепе и Чехляка: Пепа забила в телефона, ФилипЕ гледа невменяемо, от време на време завърта очи, чува се натрапчивото “ФилипЕ”, наша Пепа пляска коктейл след коктейл, Фифитко се чуди къде да се завре. Идилия.
|
|