805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 2, 2022 21:32:30 GMT 2
Физиономия незаменима 🤣🤣 Тая втората глава на Жеков ли е или така ми се струва? Едит: Разгледах, Фифитко е. Толкова е розово в балона, че не искат да се снимат заедно.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 2, 2022 21:32:35 GMT 2
Виктория щяла да включи кадри от Будапеща в новия си влог. Какви кадри, бе миличка, на хотела ли? Освен до баните май никъде другаде не се разходихте с твоя "възлюбен". А в Будапеща има толкова много за гледане пък било то и в дъждовно време. Голяма хайлайф инфлуенсърка, отишла за 4 дни и не излязла от хотела. ха ха ха Сега отварям да видя youtube канала й и останах много приятно изненадана, че толкова много хора са изразили искреното си мнение за нея под последното видео на г-ца БезПолезен блогър. Ама то къде да го изразят, като в инстаграм гони Гането по блокирани потребители. Злобарка и с тоя бретон си толкова смешна. На абезиана похожа.
|
|
|
Post by ani on Apr 2, 2022 21:32:50 GMT 2
Някой следи ли Skincare Anastassia? Почна да ме дразни с тези нейни "брутални рутини" всеки ден. И 100 сторита на едни и същи кремове и мазила. Преди беше полезна, но вече се изчерпа и няма какво да показва.
Гергана пак загатва за някаква промяна, но сигурно отново няма да разкаже и ще се покрие за известно време. Това й е редовният номер на нея.
Сестрата на Теа и преди е участвала в нейни игри.
|
|
|
Post by deny on Apr 2, 2022 21:44:52 GMT 2
Гана показва "промените" само когато й изнася. Най-често промени няма, а си ги измисля. Като не й изнася се покрива и после се прави, че е била болна.
Не мога да повярвам, че ще отидеш в Будапеща и ще висиш в хотела. Това е град бижу. Ако ще и камъни да валят, не бих прекарала повече от няколко часа в хотела... в Будапеща, ако ще и да е най-големия лукс на планетата. Ама на Капиталова й е толкова мозъка, в нейната глава са само мъни, мъни, мъни и търкаляне в леглото. Всъщност, ако чичи е женен, имат да наваксват....
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 21:48:48 GMT 2
Доколкото знам за подобни игри, които има и в Кауфланд, не може да си свързан с човек, който работи във фирмата или самият ти да работиш. Затова мисля, че участието на сестри, братя и подобни е неуместно. А направо скандално и нелепо това, че те печелят. Чехли също има стори от круиза, но Пепон липсва на него. Не знам, дали някой е обърнал внимание на коментара под снимката на Пепе от Наталия Кобилкина. В главата ми излизат само скандални мисли... prikachi.net/image/H1nTT
|
|
|
Post by Happiness_is_love on Apr 2, 2022 21:54:00 GMT 2
Видяхте ли, че онази мома с раздвоението на личността сега ще пуска лосион/крем за тяло? Подготвяли в гаража и крем за лице, а също и слънцезащита. Много ми е интересно кой ги приготвя. Тя ли ги бърка? Не вярвам да е взела химици, за да й разработват продуктите.
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 2, 2022 21:54:24 GMT 2
Пепе сигурно е карала курс при Кобилкина за успешна жена 😄
Някой да знае от къде е блузата на Полина в последните и сторита?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 22:00:04 GMT 2
Не знам да блузата на Палина, обаче момичето е със съседката Тали, а Палина и Патрик са на кино. Не живея в блок, но кажете, на вас съседките ви също ли ви вършат цялата работа за деня? Готвене, чистене, гледане на децата... Пишете в коментарите.
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 2, 2022 22:02:45 GMT 2
Не знам да блузата на Палина, обаче момичето е със съседката Тали, а Палина и Патрик са на кино. Не живея в блок, но кажете, на вас съседките ви също ли ви вършат цялата работа за деня? Готвене, чистене, гледане на децата... Пишете в коментарите. Направо ме убива Полина с мрънкането колко трудно е с две деца! Та половината блок за нея работи! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tedi on Apr 2, 2022 22:06:55 GMT 2
От известно време си мисля едно нещо. Вече не мога да понасям лигавите видеа на Валери и цветните недоразумения, които тя нарича тоалети. Но пък й гледам сторитата и забелязвам, че от скоро във видеата си прави гевауеи, за които условие е да се напише коментар. И в моята глава, за разлика от нейната, се заформи една мисъл. Е ли възможно нашето Валче да се е изхитрило толкова, че тези гивауеи с коментари да целят да прикрият негативните коментари под видеата й и да останат само позитивни? Пишете в коментарите 😂😂 И на мен ви е твърде цветна и въпреки, че уж показва по-елегантни комбинации не ми изглежда женствена и класна.Простее ми и ми е детска някак.🤷♀️
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2022 22:30:46 GMT 2
Няма по-нагла от Полина, оплаква се, че работела. Та нейната работа е да носи безплатни придобивки на семейството: гледайки нон-стоп пр пратките надали купува дрехи и обувки за нея и мъжа й, двете деца; даже сигурно продава. Постоянно безплатни играчки, бебешкия фитнес също е безплатен; даже частната детска градина, която им беше 50мин в посока също бе безплатна. Оттам все безплатни заведения, от време на време почивки. Дори за себе си тонове козметика; безплатни коси, нокти, миглички. Дори й изправиха безплатно кривите зъби и й слагат безплатно филър в устните.
За мен тя е най-голямата натегачка. Когато й трябваше безплатен РД за Макси изведнъж стана супер близка със собственичката на Амели, после няколко месеца по-късно няма и помен от приятелството им. Същото беше и преди със собственичката на Дуписима.
|
|
|
Post by nomade on Apr 2, 2022 22:46:34 GMT 2
Чакам колаборация на Пепе и Кобилкина.
|
|
|
Post by komkama on Apr 3, 2022 2:57:59 GMT 2
Видяхте ли, че онази мома с раздвоението на личността сега ще пуска лосион/крем за тяло? Подготвяли в гаража и крем за лице, а също и слънцезащита. Много ми е интересно кой ги приготвя. Тя ли ги бърка? Не вярвам да е взела химици, за да й разработват продуктите. По повод раздвоената - някой пази ли изтритите публикации в инстаграм. Иска ми се да видят бял свят отново 😈 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by veereto on Apr 3, 2022 9:59:14 GMT 2
Тонка пак недоволства, че хората не ѝ харесват рекламите и как можело да отделят от времето си, за да ѝ пишат кофти коментари. Ама Тонкеее, никой не е длъжен да те харесва нон стоп и като триеш коментари и блокираш хора като типичната инфлуенс комплексарка не те прави велика, приеми най-накрая, че не може всяка втора нелепа реклама дето правиш и хората да ах-ват колко е готина и колко си се постарала да се направиш слабичка и да пляснеш филтър. Kато човек ѝ гледа видеата и накрая разбере, че си е изгубил времето и нито му е било интересно или полезно, ей заради това може да си напише какъвто иска коментар.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 3, 2022 10:02:26 GMT 2
Гледах последните сторита на Гнома и Теа ми направи изключително грозно впечатление за енти път. Само и само да се покаже,не оставя дори собствения си мъж да се доизкаже.... Ето това е БУКВАЛЕН пример "как НЕ се прави".
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Apr 3, 2022 10:21:47 GMT 2
Иванка и нейното видео в 10:00 часа все още ги няма.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 10:59:07 GMT 2
Елица от толкова много поръчани костюми, ще носи цикламеният и днес. Амии малко не ми е окей, да се хвалим колко много дрехи имаме и накрая два дена с едно и също. Толкова не можа да облече нещо друго днес ли, то не че някой я забелязва на това изложение, но все пак.. И друго не мога да разбера защо постоянно Майкъл се опитва да се прави на модел като видимо е дърво и не е за тази работа. Според мен г-н Бирк е с доста голямо самочувствие и самооценка за себе си и имам съмнения, че може и да подтиска Елица доста в това отношение.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Apr 3, 2022 10:59:12 GMT 2
Иванка и нейното видео в 10:00 часа все още ги няма. Има стори, че са имали "тежка нощ" и сега ще го довърши.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 11:01:58 GMT 2
Иванка и нейното видео в 10:00 часа все още ги няма. Има стори, че са имали "тежка нощ" и сега ще го довърши. Не исках да коментирам Ивана, но взе много да се набива на очи това извинение с болно дете. Ако беше за реклама в 9:30 още щеше да е качено, независимо тежката нощ или не…
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 3, 2022 11:04:34 GMT 2
Има стори, че са имали "тежка нощ" и сега ще го довърши. Не исках да коментирам Ивана, но взе много да се набива на очи това извинение с болно дете. Ако беше за реклама в 9:30 още щеше да е качено, независимо тежката нощ или не… Напълно съм съгласна с nidda. Toва е и основната причина масово инфлуенсърите да олекват. И стига сме се заблуждавали, това се превърна в поредната професия от която трупаш мангизи като прекарваш и лъжеш хората по различни начини.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 11:10:12 GMT 2
Ивана изобщо не мога да я разбера. Има нещо, което се нарича "майчинство", за което се плаща. Явно на нея не й се полага, но е изключително нелепо да качва съдържание (3 еднакви снимки в инстаграм или видео), когато има реклама и съответно хонорар, а иначе да претупва и пропуска. Защо изобщо е обявила, кога ще качва, след като животът й вече не е това, което беше. Ясно е, че й е трудно с дете, но ми се струва изключително объркана в момента. Не вярвам, че някой ще забележи, дали има видео всяка неделя или не. Може съвсем спокойно да каже, че тъй като гледат сами детето, не може да качва по график и ще има видео, когато е успяла да заснеме и обработи. Като дава заявки за ден и час, има хора, които чакат, а видео така и няма. Не съм я гледала от месеци, защото не съм на бейби вълна. Въпреки постоянните реклами на Усмивчо, все пак Ивана ми е от симпатичните инфлуцки.
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 3, 2022 11:17:31 GMT 2
Тази сутрин гледах Фейт и Сладкиша. Фейт напоследък ми е много скучна. Сладкиша ме потриса с нейното говорене : “напредви”, “правиМЕ” и Т. Н.
Ивана и безкрайните и оправдания. Всички, които имат деца са имали безсънни нощи, но на Иванка драмите са най-големи! Олеква…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Bonbonka17 on Apr 3, 2022 11:28:16 GMT 2
Направо ми пълнят душата като им гледам снимките на Габчо и Алекс🥺 според мен ще дойде момент когато Дани ще съжалява и ще иска да оправи семейството си, но Алекс ще го е преживяла вече.
|
|
|
Post by scalestone on Apr 3, 2022 11:28:53 GMT 2
На мен костюмът на Ели чного ми харесва и на нея й отива, даже й писах и ми благодари.
Пепона и Фифитка са скандалниии! Гледах й сторитата все едно е сама, няма и помен от него. Егати мазохистите, зарази едни хартийки, да трябва да се "търпят". Аз не бих си го причинила!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 11:55:51 GMT 2
За мен цирка на Пепона е абсолютно стратегически, нарочно не показва Чехъла, за да ѝ пишат хората и да ѝ гледат сеира нон стоп. Просто поддържа интереса, защото нито е бременна, нито дечицата ѝ вече са толкова сладички, няма фемили голс, просто няма с какво друго да се забележи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by emmmyyy on Apr 3, 2022 12:23:20 GMT 2
На мен ми прави впечатление, че Попото и тя се държи като скоро замогнала се жена. Това с по-високия клас козметика и дрехи... Просто сега и се пращат такива неща и Може да си ги позволи... Толкова се кълнеше в есенс и катрис и другите дрогерийни. Та тя преди казваше, че едва ли не нямало смисъл в по-високия клас козметика. И още чакам, сигурно минаха 5години, откакто им изпращаха фотоепилатори и една не е казала какъв е бил ефекта, примерно говоря А специално за Попото пак (подчертавам, че принципно ми е симпатична) не знам тези клинове как може така да я очертават и да го качва! Бляк!
|
|
|
Post by pchelica on Apr 3, 2022 12:23:53 GMT 2
Нз дали това, че Пепонка не показва Фифи, е цирк…ако искаше да си вдига рейтинга с (фейк) раздели, нямаше ли да наблегне на раздялата с Филип 2, вместо с месеци да лъже, че са още заедно? Според мен на Фифи му е минало влюбването, свалил е розовите очила и е осъзнал, че е набутан в семейство, където да не си датчанин те прави автоматично едно ниво под датчанките и където всяка твоя дума трябва да следва сценария на властната и като цяло объркана в живота Пепи…
|
|
|
Post by fif on Apr 3, 2022 13:02:18 GMT 2
Видяхте ли, г-жа лютеница frichic сега пък разпродава обзавеждането на бебешката стая - щендер за дрехи и бебешката кошара, че то бебето й е на 4-5 месеца?!?
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Apr 3, 2022 13:09:09 GMT 2
И какво стана? Леля Гал подари на Евелин козметика за сигурно 200 лв, а Евелин й подари The Pink Stuff паста за 7 лв? (или и тя е на аванта от мама?) Не казвам, че е длъжна да прави подарък на същата стойност, ама айде малко по-сериозно
|
|
|
Post by sunny94 on Apr 3, 2022 13:14:06 GMT 2
ЗдравейтИ пак! Питонова съм аз, от ЧИбоксари Получавам пак огромни хонорари
Като паяче плета опасни мрежи не мога да допусна Ергенинът да мЪ зарежИ Как ще предпочита някакви си Кикимора?! Като мене няма да намери втора!
Не може Сашка с биОполярното разстройство да всява в мен такова неспокойство Решила съм от нея да се отърва с ритуал и на Бодрум да съм вечен господар!
За ритуала абонирайте се в Телеграм там вещерските номера ще ви издам Само изпратете ми парички злите си магии ще споделя на всички
Люспа от щука, жабешки крак в котлето ще пуснем, да премахнем нашия враг Слагаме всичко на умерен котлон за вкус добавете и око от питон!
Тринайсет черни свещи сега запалете и на Луцифер се горещо молете „Портмонето ми нека се пълни с пари и бърза смърт врагa ми да сполети“
Бълбук, бълбук, бълбук на санаториума в Бодрум ще стоя напук! Бълбук, бълбук, бълбук ако таз отварa не сработи удрям моя враг със чук!
|
|