|
Post by lol4e on Apr 3, 2022 13:21:09 GMT 2
На цели 3 сторита, Пепа е забравила да тагне я круизите, я чантите. Иначе Ф3 го е взела да асистира със снимките, ма съдейки по най-изтъркания и банален фейритейл кадър, в който принцесата със зеления клин се разхожда във Франция, не се справя много добре. Или айфона е стар, или му играе окото и не може да кадрира. 😃
|
|
|
Post by klaudia on Apr 3, 2022 13:44:37 GMT 2
Много се смях с пастата подарък за Галл. Даже не е 7 лв, защото Евелинката донесе кашони паста от Англия, а там е 1 паунд. Поне да ѝ беше събрала още някакви препарати в кошничка/панерка, много голяма скръндза се оказа. Мен щеше да ме е срам да получа скъпа козметика, а аз да дам една паста Ивана с вечните оправдания. Все тя е най-зле, тя е недоспала, сама гледа детето. Защо чака последния момент да обработи или снима видео? Ако беше за реклама сигурно преди дни щеше да е направила всичко, за да си вземе паричките.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 13:50:20 GMT 2
Момичета, чели ли сте отговорите на анкетите в канала на Стан и Никола в YouTube? Днес случайно ми излезе една анкета и се зачетох, тъжно ми стана как Стан, основно той, пуска целенасочено анкети против жените и коментарите са потресаващи. Едно време ги следвах, уж млади и интелигентни момчета, а освен да обясняват как жената над 30 не става, как трябва да е домакиня, да е слаба и с перфектна визия, да си седи вкъщи у да гледа деца и домакинство, ама в същото време да е независима и да не е пиявица, друго не правят.
|
|
|
Post by lol4e on Apr 3, 2022 13:53:23 GMT 2
Момичета, чели ли сте отговорите на анкетите в канала на Стан и Никола в YouTube? Днес случайно ми излезе една анкета и се зачетох, тъжно ми стана как Стан, основно той, пуска целенасочено анкети против жените и коментарите са потресаващи. Едно време ги следвах, уж млади и интелигентни момчета, а освен да обясняват как жената над 30 не става, как трябва да е домакиня, да е слаба и с перфектна визия, да си седи вкъщи у да гледа деца и домакинство, ама в същото време да е независима и да не е пиявица, друго не правят. Може ли линк към анкетата?
|
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 3, 2022 14:01:21 GMT 2
ЗдравейтИ пак! Питонова съм аз, от ЧИбоксари Получавам пак огромни хонорари Като паяче плета опасни мрежи не мога да допусна Ергенинът да мЪ зарежИ Как ще предпочита някакви си Кикимора?! Като мене няма да намери втора! Не може Сашка с биОполярното разстройство да всява в мен такова неспокойство Решила съм от нея да се отърва с ритуал и на Бодрум да съм вечен господар! За ритуала абонирайте се в Телеграм там вещерските номера ще ви издам Само изпратете ми парички злите си магии ще споделя на всички Люспа от щука, жабешки крак в котлето ще пуснем, да премахнем нашия враг Слагаме всичко на умерен котлон за вкус добавете и око от питон! Тринайсет черни свещи сега запалете и на Луцифер се горещо молете „Портмонето ми нека се пълни с пари и бърза смърт врагa ми да сполети“ Бълбук, бълбук, бълбук на санаториума в Бодрум ще стоя напук! Бълбук, бълбук, бълбук ако таз отварa не сработи удрям моя враг със чук! Хахаха браво, много е забавно. Някой с повечко излишни профили да й го прати 🤣🤣 Че веднага след това следва блок, а знае ли човек, може и да то направи безумно известен с share. 😜
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 3, 2022 14:02:01 GMT 2
Момичета, чели ли сте отговорите на анкетите в канала на Стан и Никола в YouTube? Днес случайно ми излезе една анкета и се зачетох, тъжно ми стана как Стан, основно той, пуска целенасочено анкети против жените и коментарите са потресаващи. Едно време ги следвах, уж млади и интелигентни момчета, а освен да обясняват как жената над 30 не става, как трябва да е домакиня, да е слаба и с перфектна визия, да си седи вкъщи у да гледа деца и домакинство, ама в същото време да е независима и да не е пиявица, друго не правят. Тоя Стан отдавна е дъното. Още помня как в някакъв подкаст беше казал, че приятелката му трябвало задължително да е слаба. Контрираха го с въпрос какво би направил ако надебелее от болест и този едноклетъчен най-нагло се изцепи: "Много ясно, че ще я изоставя". Май не се е виждал на какъв талибан прилича в главата. Някой трябва да му подари едно огледало, че явно няма.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 14:07:56 GMT 2
Потресаващ е. Става ми жал за майка му и приятелката му, ако наистина ги мисли тези неща, а не ги говори само, за да си вдигат рейтинга и гледаемостта. youtube.com/channel/UCaJ_QCJYfPEjHbsc7T9CBNAТова е линк към Youtube, ако не се отваря- напиши Стан и Никола в търсачката, после отиди на общност и там една след една простотиите на Стан.
|
|
|
Post by lol4e on Apr 3, 2022 14:15:03 GMT 2
Чудно ми е защо Жечката не ги е подхванал.
|
|
|
Post by sunny94 on Apr 3, 2022 14:15:16 GMT 2
Момичета, чели ли сте отговорите на анкетите в канала на Стан и Никола в YouTube? Днес случайно ми излезе една анкета и се зачетох, тъжно ми стана как Стан, основно той, пуска целенасочено анкети против жените и коментарите са потресаващи. Едно време ги следвах, уж млади и интелигентни момчета, а освен да обясняват как жената над 30 не става, как трябва да е домакиня, да е слаба и с перфектна визия, да си седи вкъщи у да гледа деца и домакинство, ама в същото време да е независима и да не е пиявица, друго не правят. Фреди, къде я видя тази интелигентност в Стан? Веднъж гледах някакъв подкаст, в който с гордост заяви, че не чете художествена литература. Като го гледам, май не чете каквато и да е литература. Вижданията му за женския пол са напълно изкривени - жената трябвало да стане по-рано от него, да му направи закуска, да му гледа децата, тя не може да има истинска кариера, нито пък да се снима по бански в Инстаграм, сакън да не я загледа някой. Сигурно би се котирал в някоя мюсюлманска държава, на Запад не. Най-отвратително впечатление ми направи, когато го засякох в една фейсбук група, да защитава убиеца на Евгения Владимирова. То на мъжете им "прищраквало" като жената изневерявала и такива работи за него са си съвсем в реда на нещата. Като влязох в спор с него, започна да обижда и заплашва с физическа саморазправа. Пълно дъно.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 3, 2022 14:15:49 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 14:15:58 GMT 2
Напълно е възможно да не знае за тяхното съществуване. Не знам дали от Форбс наистина са ги включили в класацията 30 под 30 или са си платили? Чудно ми е защо Жечката не ги е подхванал.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Apr 3, 2022 14:16:56 GMT 2
Мернах розовата Йоанна в Ринг мола, бая стабилно дупе си е отгледала. Няма лошо принципно, но не изглежда като на снимките си.
Радо Гочев и Никола на Мона също видях, малкия е много чаровно дете.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 3, 2022 14:36:54 GMT 2
Всичките са се ояли от мързел и лежане на дивана. И по-зле ще става, те ако си мислят, че магически ще отслабнат, много са се заблудили. Няколко годинки ще поинфлуенсват и после ще ги изместят по-млади, по-слаби и по-напористи момичета. 😉
|
|
|
Post by addie on Apr 3, 2022 15:08:20 GMT 2
О не, сърдитата леля Гал ме е блокнала 😭 Отговорих и на едно стори с "НЕ" и набързо ме е сложила в блок листата ѝ, която със сигурност не е малка... Много тънкообидни станаха.След като се сприятели с кухата Евелин, сега очаквам да заформи и едно приятелство с Гана.Според мен много ще си допаднат и двете обичат да блокират за щяло и нещяло и са еднакви кукута.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Apr 3, 2022 15:36:08 GMT 2
Много обичам животните, а за собственото си куче мило и драго давам, ама точно никога няма да му позволя така да ми се качва на главата… Голяма превъзнасяне, голямо нещо.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 15:39:52 GMT 2
Леля Гал не знае ли, че дори и да те е блокирала, пак може да ѝ гледаш сторитата? 😀
А за Стан- в началото като ги открих говореха по някакви нормални теми и бях решила, че са нормални хора с нормално мислене, а не женомразци. Дори Стан беше пуснал анкета дали не трябва след раждането да се прави тест за бащинство, защото мъжът няма как да е сигурен, че той е бащата. С каква живееш и ще ти ражда деца, щом ѝ нямаш доверие за такова нещо като раждането на дете?
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Apr 3, 2022 15:53:30 GMT 2
Направо докато е бременна дa направи тест, все едно много ще го гледа това дете после. Как може уж млади мъже да разсъждават така ,не ми е ясно.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 15:54:46 GMT 2
Джой няма да я издържа докато роди, големи глезотии, големи простотии всеки ден на сторита. Тя като роди, кого ще гледа първо кучето или детето? Тя ако от сега не го адаптира това животно, че ще има по-важно същество от него, после не знам какво ще се случва. Или ще се пробва да бъде майка и на двете заедно, както виждах мама Циц, ако не беше отбила Ния, на едната гърда кучето, на другата бебето.. ама че лиготии на тая Радостина.
|
|
|
Post by smurfina on Apr 3, 2022 15:57:37 GMT 2
Кво става, хора, викам си чай да влезна малко в тубата, в инстграма нещо да похейття, ама няма. Спряла работа са. Костюмът на Елица ми харесва, аз се кефя на свежи цветове, макар и да не нося 🙈 Пепето се чудя на тоя круиз само двамката с филията за какво ли въобще си говорят, Пепето сиг едва го понася чехлата. Да не говорим за цуни-гуни. Някоя пикантерия очаквам вече, че много скука инфлуенса нещо. Ааа, не е спряла. Аз пък тия дни преоткрих Бохотата и по-специално рубриката "Да хванеш гората". Те самите не са ми интересни. Епизодът с момчето-ерген, което е живяло в Италия и на което с намигване търсеха жена, ми напълни душата. Голям сладуран. И аз това гледах, много приятен човек и приятен епизод. Гледах мацката с травел влоговете, която някой сподели малко по-рано (Ann Blake) - Харесва ми за сега, има нещо, което леко ме дразни в нея, но не мога да преценя точно какво (може би, че ми идва прекалено усмихната?!). Иначе очаквам още видеа от нея, дано продължи да качва Аз не успях да видя на Елица аутфита. Видях, че форумът е вече отворен, сега съвсем ще сме им трън в очите
|
|
|
Post by Ilieva on Apr 3, 2022 16:00:52 GMT 2
Леля Гал не знае ли, че дори и да те е блокирала, пак може да ѝ гледаш сторитата? 😀 А за Стан- в началото като ги открих говореха по някакви нормални теми и бях решила, че са нормални хора с нормално мислене, а не женомразци. Дори Стан беше пуснал анкета дали не трябва след раждането да се прави тест за бащинство, защото мъжът няма как да е сигурен, че той е бащата. С каква живееш и ще ти ражда деца, щом ѝ нямаш доверие за такова нещо като раждането на дете? Нее...това съм го пропуснала с тестовете за бащинство. Аз съм им гледала първите видеа, но след като залитнаха към т.нар. червено хапче ги отсвирих. Уж млади мъже, уж успешни, обаче излезе, че са просто несигурни и уплашени от истинския живот и остаряването. В думите им се усеща някаква паника, обърканост и незрялост. Жалко, че в такъв момент точно са попаднали на тази теория, защото я тълкуват така, че просто да укроти техните демони. А още по-жалко е, че се самоубеждават в това, правейки безкрайни подкастове в ютюб. Бях забравила за тях....но явно нещата не са се променили особено.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 3, 2022 16:14:24 GMT 2
Мернах розовата Йоанна в Ринг мола, бая стабилно дупе си е отгледала. Няма лошо принципно, но не изглежда като снимките си. Радо Гочев и Никола на Мона също видях, малкия е много чаровно дете. Аааааа ето че не съм се излъгала. Тук преди време сложих снимка докато танцува и написах че доста стабилни баджаци и дупе е оформила. Някой писа че не е вярно, но явно е.😀 Пепоооо стига чете на круиз си.... Така като ни го показваш в гръб придружителя няма да ни накара да повярваме че не му се е наложило да те трае. Сега като се замисля може и от агенцията да са изискали снимка. 🤣 То,още от тогава си личеше,че е напълняла доста н онзи тань със Стъни,къдети тя лежеше и дупето и баджаците ѝ се виждаха.То,едно,че е дърво в танците,ами и като е качила още повече странно изглежда докато танцува
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 16:14:56 GMT 2
Къде по-точно видяхте Стан и Никола като успешни мъже? Само за млади минават. Двамата си делят 1 мозъчна клетка. Имам познат, който работи като инструктор при тях. Момчето е изключително възпитано и компетентно, затова не съм чула да каже нищо лошо за тях. Не съм чула обаче и нищо добро да каже за тях. Според мен Стан особено е страшен инфантил, не знам, дали още има приятелка. На нейно място отдавна да съм го зарязала, толкова комплексиран мъж, който има изключително бегла представа за взаимоотношенията мъж-жена, не мисля, че уважаващо момиче би изтърпяло до себе си. Злепоставя нон стоп приятелката си с изказвания. Гледала съм само 2 видеа от подкаста им и то не цели. Поне няколко пъти изложи жестоко приятелката си.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 3, 2022 16:28:08 GMT 2
За мен цирка на Пепона е абсолютно стратегически, нарочно не показва Чехъла, за да ѝ пишат хората и да ѝ гледат сеира нон стоп. Просто поддържа интереса, защото нито е бременна, нито дечицата ѝ вече са толкова сладички, няма фемили голс, просто няма с какво друго да се забележи. Sent from my iPhone using Tapatalk Точно така мисля и аз за Пепа. Всичките й бизнеси се провалиха един по един. Книгата не е готова. Тя не умее кой знае какво, но като рекламни лица с децата се справят и точно това прави, защото другото не й върви. Но виж рекламките й се получават. Това е истината. Тя няма с какво друго да впечатли. Чудя й се как така точно нея избират, колко ли пари са им платили да рекламират тази агенция. На такива бездарници им плащат, ходят си на екскурзии и отгоре на всико им се плаща за това, хем пък имат емоции и хубави преживявания. Наистина ли толкова много са на печалба агенциите от тях и толкова ли нямат друга опция за свястна реклама, че ангажират инфуенсъри за това? Разбирам, че сега са други времена, криза е, корона, войни, за туризма са трудни години, но все пак. Те даже не са подходящи за тази цел Пепе и Филяка. Да бяха платила на Валери и Мартин. Сладкиша поредното скучно и еднакво видео, същата тема миналата година по същото време за РД на маминка. То всеки влог й е едно и също-рисуване, китки и манджи. Ивана пък дойде пролетта, започнаха пролетните аутфитчета и съответно вълната от реклами и безумни рийлсове с абаутЮ, снимани набързо и помеждудругото. Поредицата на Бохотата се казва "Другите българи". Да хванеш гората е предаване на Нова тв. Аз изгледах почти всички епизоди,, които Мони и Цецо снимат и ми е много инстересно. Мони даже ми предлага преди известно време да снимат и нашето семейство. Не знам дали ще се навия да ме има в каналът им, не е за мен тази работа, въпреки, че идеята ми харесва, направили сме този избор, каузата е добра, има какво да кажем по темата, но не си падам по пулбличността, най-общо казано.
|
|
|
Post by sunny94 on Apr 3, 2022 16:34:37 GMT 2
|
|
|
Post by mimsi on Apr 3, 2022 17:03:24 GMT 2
Евелин, наистина ли е подарила само една паста на Гал? 🙄 То бива елементарщина, ама чак пък толкова.
Ох, момичета, много ми липсва старият ютуб, където хората снимаха за кеф, бяха неподправени и весели. Имаше интересно и полезно съдържание и наистина си почивах и релаксирах.
Сега всичко е позьорщина, пратки, измислени животи, боклуци, едно и също от всеки..
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 3, 2022 17:08:02 GMT 2
Ани от Приказна кухня никога не ми е харесвала, без особена причина. Напоследък си давам сметка , че има за какво . Говори пълни глупости- “пърхави козунаци”. И заблуждава неопитните, че най-подходящо е брашното за козунаци на София мел, което изобщо не е така. И за други рецепти съм забелязала, че говори глупости.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 17:11:27 GMT 2
Ааа, не е спряла. Аз пък тия дни преоткрих Бохотата и по-специално рубриката "Да хванеш гората". Те самите не са ми интересни. Епизодът с момчето-ерген, което е живяло в Италия и на което с намигване търсеха жена, ми напълни душата. Голям сладуран. И аз това гледах, много приятен човек и приятен епизод. Гледах мацката с травел влоговете, която някой сподели малко по-рано (Ann Blake) - Харесва ми за сега, има нещо, което леко ме дразни в нея, но не мога да преценя точно какво (може би, че ми идва прекалено усмихната?!). Иначе очаквам още видеа от нея, дано продължи да качва Аз не успях да видя на Елица аутфита. Видях, че форумът е вече отворен, сега съвсем ще сме им трън в очите Ann blake много я харесвам и аз, също винаги отговаря и то полезно. Има за разлика от повечето някаква персона и интереси
|
|
|
Post by fif on Apr 3, 2022 17:30:16 GMT 2
Балан и Надежда са качили първото видео от ремонта на техния дом. Към края на видеото дизайнерите казват, че са имали изискване от Баланови мебелите да са от Виденов, кажи го - спонсорирани. Честно казано тези дизайнери ми изглеждат като туко-що прохождащи, най-вероятно изгодата е взимам - За тях безплатна реклама, за Баланови безплатен проект.
|
|
|
Post by milamila on Apr 3, 2022 17:31:08 GMT 2
АЕЖ (Асоциация на европейските журналисти) подпука Цанов и неговите конспирации:
|
|