|
Post by mariaflower on Apr 3, 2022 17:37:00 GMT 2
За Пепе и Филяка мисля, че истината е някъде посредата. Подклаждат ли умишлено спекулациите по евентуална раздяла - със сигурност. Но имат ли очевидно някакви проблеми във връзката си - определено да. Ако всичко беше любов и хармония и бизнесът беше успешен щяха да продължат да ни заливат с влюбени фотосесии. Но бизнесът нещо не върви (à la Philip zdravei - danish artist based in Sofia), а това начинание май беше голямата надежда да им оправи връзката - Филип да се занимава повече зад кадър с “бизнес” частта, Пепе да е лицето.
|
|
|
Post by jeri on Apr 3, 2022 17:53:02 GMT 2
Изгледах Ивана - нищо кой знае какво. Бях ги видяла в центъра наскоро, те с Боби вървяха напред, а майка й отзад с количката. Не мисля, че е обсебена толкова от детето си, както изглежда. Мисля и че Боби и помага повече по време на работния ден, просто не може да го каже публично, което е разбираемо. Не вярвам да стоят затворени по стаите. Все пак тя още ми е симпатична, каза че би се върнала на работа в офис някой ден. Ей, ще ме накарате за първи път да изглеждам видео на Баланови, тъй като темата за ремонт и обзавеждане ми е на дневен ред. За Пепе сте казали-хем ПР, хем си имат проблеми, създават интерес с това, понеже Плесен не потръгна.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 3, 2022 17:57:27 GMT 2
Съжалявам, че ще го кажа, но и аз не гледам Ивана, въпреки че съм свежа мама на двама.
Преди време й писах- и двете имахме проблеми, за да имаме деца и ми отговори много мило (оценявам това, някои дори не благоволяват да ти отговорят).
Уви, в момента намирам много повече полезност от канали от типа на 1наум, отколкото при Ивана (която яхна също мами вълната).
И въпреки всичко, тя е добро момиче, дано да намери себе си скоро и да качва отново качествено съдържание.
|
|
|
Post by kiki95 on Apr 3, 2022 18:02:15 GMT 2
Гледам видеото на Балан.. и взех, че се замислих Надка това иска, Надка онова иска.. а в крайна сметка аз откакто я знам и е с Балан това момиче нещо работило ли е.. едва ли инфлуенсърските й реклами подпомагат много бюджета им
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 3, 2022 18:10:13 GMT 2
Някой да удари едно рамо и да сподели от къде е Полината блуза, че дамата много заета с децата си и не ми отговаря 😄 Ивана би се върнала в офис, защото вижда, че залязва и до няколко години няма да има никакви реклами.. не ми е интересна вече, но въпреки това ги усещам като добряци.. Вика беше отвратителна в последния епизод на Ергена. Питаха Виктор дали е бил с чужденки и той каза 3 рускини и 1 украинка 😂 Викторе, девойките питаха за връзка, не за еднократен секс 😄
|
|
|
Post by pdimitrova on Apr 3, 2022 18:11:00 GMT 2
Елица споделяла ли е на коя марка е костюмът или от къде е закупен? Изпуснала съм предишните сторита, а наистина костюмът е прекрасен.
|
|
|
Post by smurfina on Apr 3, 2022 18:11:48 GMT 2
Гледам видеото на Балан.. и взех, че се замислих Надка това иска, Надка онова иска.. а в крайна сметка аз откакто я знам и е с Балан това момиче нещо работило ли е.. едва ли инфлуенсърските й реклами подпомагат много бюджета им Едва ли, просто момчето е много влюбено. И аз ги изгледах с превъртане и зор, толкова пък да не можеш да вържеш 2 думи и да се държиш нормално. И говорят едновременно. Рядко прости хорица Аз се чудя как са ги спонсорирали за цял апартамент, а Миро от "Готвене за начинаещи" за едни уреди никой не искаше.
|
|
|
Post by pdimitrova on Apr 3, 2022 18:14:08 GMT 2
vivian, почти сигурна съм, че блузата е от aboutyou. Надя (rockstarslovenadi) беше пускала стори със същата, ако искаш драсни на нея, струва ми се отзивчива.
|
|
|
Post by chereshka on Apr 3, 2022 18:18:21 GMT 2
Елица споделяла ли е на коя марка е костюмът или от къде е закупен? Изпуснала съм предишните сторита, а наистина костюмът е прекрасен. Мисля, че е шит за нея от марката на Майкъл - Mond.
|
|
|
Post by deny on Apr 3, 2022 18:18:51 GMT 2
Ани от Приказна кухня никога не ми е харесвала, без особена причина. Напоследък си давам сметка , че има за какво . Говори пълни глупости- “пърхави козунаци”. И заблуждава неопитните, че най-подходящо е брашното за козунаци на София мел, което изобщо не е така. И за други рецепти съм забелязала, че говори глупости. Sent from my iPhone using Tapatalk Това за рецептите е 100% така. Лошото е, че говори ПЪЛНИ простотии свързани със здравословното хранене и сваляне на килограми, което може да е пагубно за някой. Особено ако килограмите са свързани с други здравословни проблеми-инсулинова резистентност, хормони и т.н. Не знам как не ги е срам, всякакви бездарници се излюпиха. 1 месец е на диета и стана спец диетолог...
|
|
|
Post by kiki95 on Apr 3, 2022 18:19:49 GMT 2
Елица споделяла ли е на коя марка е костюмът или от къде е закупен? Изпуснала съм предишните сторита, а наистина костюмът е прекрасен. Аз мислех, че е от Монд?
|
|
|
Post by 🌸 on Apr 3, 2022 18:39:42 GMT 2
Изгледах няколко епизода на studio ShkafA и според мен имат интересни интериорни концепции. Някои неща не бяха мой стил, но е разбираемо. Ако някой друг е на вълна интериорни решения, ремонти и тн., мисля че е интересно.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 19:30:10 GMT 2
Балан и Надежда са качили първото видео от ремонта на техния дом. Към края на видеото дизайнерите казват, че са имали изискване от Баланови мебелите да са от Виденов, кажи го - спонсорирани. Честно казано тези дизайнери ми изглеждат като туко-що прохождащи, най-вероятно изгодата е взимам - За тях безплатна реклама, за Баланови безплатен проект. Надка е рядко прост индивид (соринотсори), тя елементарни неща не знае горката, имала изскаване фурната и микровълновата да са една над друга,защото тей видяла от Пинтерест, а дори не знае, че се казват, че са вградени. Това момиче има ли някакво образование изобщо, тя вечно гледа като невменяема и речника ѝ е супееер беден. И не разбирам тая мода всички апартаменти да са в бял цвят навсякъде, с малко дете, само на бяло ще остане и като добавим какъв търтей е Надка и как не си мърда пръста да чисти, просто не виждам как ще се оправят с бяла баня с черни смесители!, коридор и кухня.
Двамата дизайнери са някакви младежи дето не ми се виждат много навътре в нещата. Тия мебели на Виденов не знам колко ще издържат като качеството им не е много високо, може на вид да го издокарват, но като качество не са особенно хубави, но важното е да е спонсорирано и няма да даваме парички.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 3, 2022 19:31:57 GMT 2
Елица споделяла ли е на коя марка е костюмът или от къде е закупен? Изпуснала съм предишните сторита, а наистина костюмът е прекрасен. Аз мислех, че е от Монд? Естествено, че е от Монд, от Capri wool. Как изобщо може да си помислите,че би облякла и рекламирала нещо различно от костюм Бърчово производство 😂
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 3, 2022 19:41:20 GMT 2
Това за рецептите е 100% така. Лошото е, че говори ПЪЛНИ простотии свързани със здравословното хранене и сваляне на килограми, което може да е пагубно за някой. Особено ако килограмите са свързани с други здравословни проблеми-инсулинова резистентност, хормони и т.н. Не знам как не ги е срам, всякакви бездарници се излюпиха. 1 месец е на диета и стана спец диетолог... Аз чистосърдечно си признавам че единствено със София мел баница ми се получават конец до конец козунаците и то на големи плътни конци. Колкото и пъти да съм правила със всякакви други брашна, Еми няма ги тези конци а технологията е една и съща. Само веднъж ми бяха донесли брашно от Италия и конците бяха същите но вече не рискувам с друго брашно.А съм правила с всякакви.Дори домашно мляно на каменна мелница. Еми не и не, няма ги конците. Може да не е най-качественото и да е избелвано но няма да го сменя. Иначе на Ани не съм и правила рецептите точно защото ми е непоносимо надута и високомерна. Давиз, това имам предвид, че Ани препоръчва високо белтъчно брашно, каквото е СМ за баница, а казва, че такова е за козунаци, това не е така. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dareangel on Apr 3, 2022 19:55:46 GMT 2
Някой знае ли дали Мари на Гала още го играе инфлуенсър? Гледам я сега в Hells Kitchen…трагична е… не знам докога ще се опитват да я бутат и на гръб да я носи Гала пак за нищо не става…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lol4e on Apr 3, 2022 20:59:30 GMT 2
Мари няма нужда от много бутане. Ако западнат рекламите, мама ще я покани на кафе и пак ще се нормализират нещата с хонорара на независимия инфлуенсър. После пак ще поплаче на TedX манастирски ливади и така.
|
|
|
Post by Ilieva on Apr 3, 2022 21:15:38 GMT 2
Къде по-точно видяхте Стан и Никола като успешни мъже? Само за млади минават. Двамата си делят 1 мозъчна клетка. Имам познат, който работи като инструктор при тях. Момчето е изключително възпитано и компетентно, затова не съм чула да каже нищо лошо за тях. Не съм чула обаче и нищо добро да каже за тях. Според мен Стан особено е страшен инфантил, не знам, дали още има приятелка. На нейно място отдавна да съм го зарязала, толкова комплексиран мъж, който има изключително бегла представа за взаимоотношенията мъж-жена, не мисля, че уважаващо момиче би изтърпяло до себе си. Злепоставя нон стоп приятелката си с изказвания. Гледала съм само 2 видеа от подкаста им и то не цели. Поне няколко пъти изложи жестоко приятелката си. Затова казах "уж" И да не е толкова къс този коментар ще кажа, че според мен Пепето и Фифи играят театър с охладнелите им отношения, за да се шуми около тях. Да ви призная и аз бих си играла, ако всичките ми бизнес начинания (не включващи раждане и малки деца) рухват едно след друго, като домино. Ако на 20 и нещо е било яко да си инфлуенсър, млада, супер мама, с дадтски принц и две принцеси полудотчанки. То на 30 е кошмар да си с развод, 3 деца от 2-ма Филиповци и непостоянен доход всеки месец. Мисля си, че всичките нейни приятелки, които са имали търпението да се борят за стабилност до 30 и е превъзхождала преди, сега им диша прахта и осъзнава, че има да наваксва. Като нормална майка ще кажа, че трябва да си много отчаян и в безизходица, за да използваш така агресивно децата си в реклами и "контент". Според мен не е лесно на Пепе, но няма избор вече. Иначе за да не бъда обявена за зла жена, ще кажа, че и аз съм разведена с едно дете, имам се за сравнително успешна жена със стабилен и регулярен доход. Но моето "преструкториране" се случи много спокойно и без много фанфари и драми. За мен това е личен избор, който включва само 2-ма души.
|
|
|
Post by sweet96 on Apr 3, 2022 21:43:35 GMT 2
Joy ще е топ 1 най-дразнеща мама инфлуенсър, щом роди. От сега се държи като ненормална, представям си после.
|
|
|
Post by Yo666 on Apr 3, 2022 21:44:30 GMT 2
Гледах видеото на Балан само до половината. В един момент си помислих, че нещо не е наред с екрана ми и показва само черно бяло. Никакъв цвят в този апартамент. Имаме детско легло от Виденов и не е лошо. Днес в стори го питаха как са избрали името Матей, абсолютно малоумен отговор в негов стил.
|
|
|
Post by Kristalna on Apr 3, 2022 21:56:46 GMT 2
Мими Сладкишкова пак слагала запетайки на поразия: "Как съживявам цветята си, от зимен сън"
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 22:09:06 GMT 2
Съгласна съм, че Пепе не си е направила добре сметката докато е била на 20-и-, и затова сега се е изцъклила какви ще ги върши.
Но не бързам да я съжалявам, защото тя има: -контакти -популярност -собствено жилище (нито ще плаща кредит, нито наем) -близки, които много й помагат с всяко едно нещо -деца, които или скоро ще пораснат (С1 и С2), или които не гледа (С2 и М) -двама Филиповци за екстра съпорт.
Вие, драги госпожици и госпожи, имате ли всичко това? Аз - не.
Тази жена е на има-няма 30. Ако се стегне в кръста и започне да ползва всички налични детегледачки, за да инвестира в главата си (вместо в оборот на дискотеки и кафета), може да отвее доста хора.
Но тя е затънала в това розово инстаграмърско блато, което нарича балон 🤷🏻♀️ Животът, семейството, успехът, кариерата и парите не са в инстаграм, дарлинг, събуди се.
|
|
|
Post by pchelica on Apr 3, 2022 22:26:20 GMT 2
Айде и МагиСан на круиз 😀 Ще оцелее ли 5 дни без Дивнито и Прасчо? 😀
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 3, 2022 22:46:22 GMT 2
Някой знае ли дали Мари на Гала още го играе инфлуенсър? Гледам я сега в Hells Kitchen…трагична е… не знам докога ще се опитват да я бутат и на гръб да я носи Гала пак за нищо не става… Sent from my iPhone using Tapatalk И аз гледам сега ХК и щях да се гръмна с всичките й изисквания, да не говорим, че мисълта й тече толкова мудно,че като я питаха какво месо яде и се запъна... Иначе, според нея, тя е душевен инфлуенсър. Поздрав с едно стори за дишата от днес. Ех, Гала, къде сбърка по пътя. ibb.co/wJQrJGQДа,беше доста голяма претенция.А,поне да беше сложила сутиен на тази снимка.
|
|
|
Post by mariak on Apr 3, 2022 22:52:41 GMT 2
Идвам от последните сторита на Сиска с вечерята ѝ, след известно време вече стигам до заключението че тази жена тоооолкова я мързи, че само и само да не готви тя прави всичко във fryre-а, а не защото е толкова полезно. Отделно с порциите които си слага ще отслабне ама друг път, трябва поне на половина на това да си похапва…
П.С. Не съм писала скоро време, но вече пишете това което мисля, та само си ви цъкам лайкчета.
П.С 2 Не мога да не коментирам на Ели последния костюм, на мен ми останаха очите в него, жалко че нямам нейното тяло, щях да си поръчам и аз един такъв от Монд!
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Apr 3, 2022 23:10:45 GMT 2
Вярвам, че искрено им харесва храната, приготвена на фрайъра. Особено месото, няма равно. Човек свиква с хубавото и с удобствата. Знам, че не е спонсорирана от Филипс, но дори на тези, на които плащат, им вярвам.😀
По същия начин, поста на Радостина за пречиствателя не ме подразни, даже го прочетох с интерес да видя как описва уреда. Казва самата истина. Иначе снимките бяха нелепи, но то няма как всичко да е изпипано.
П.С. Този коментар НЕ е в партньорство с Филипс. 😃Просто съм доволен клиент. Особено ако вие или детенцето ви имате алергия, много помага за по-добро дишане и сън.
Sent from my iPad using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2022 23:24:01 GMT 2
Идвам от последните сторита на Сиска с вечерята ѝ, след известно време вече стигам до заключението че тази жена тоооолкова я мързи, че само и само да не готви тя прави всичко във fryre-а, а не защото е толкова полезно. Отделно с порциите които си слага ще отслабне ама друг път, трябва поне на половина на това да си похапва… П.С. Не съм писала скоро време, но вече пишете това което мисля, та само си ви цъкам лайкчета. П.С 2 Не мога да не коментирам на Ели последния костюм, на мен ми останаха очите в него, жалко че нямам нейното тяло, щях да си поръчам и аз един такъв от Монд! То да беше само фрайъра, тя постоянно муа еритритол, защото си мисли, че като е заместител на захарта и е супер полезен. Тя всеки ден пия кафе с мляко и подсладител, то не бяха бисквитки за кафето, днес “нисковъглехидратен” десерт и го залива с прясно мляко. 😆 Сиса без да муа захар не може явно, нека си мисли, че ще отслабне с това ядене от фрайъра и “хелти” сладко. 🤷🏻♀️ Но все пак съм сигурна, че след месец ще каже свалих 5 кг. 🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lina on Apr 4, 2022 0:16:46 GMT 2
Баланите имат ли някакво образование, професия, умения, трудов стаж? Той някога изглеждаше нормално момче, сега от самочувствие чак се лигави. Тя изглежда много простовата, абсолютно не в час със случващото се, все едно е на 15, но с дете, мъж и чисто нов дом.
Честно казано апартаментът им грам не ми хареса като дизайн, но е добре разпределен, дрешникът също е супер. Но просто съм изумена как в днешно време хора с образование и професия са с ипотеки и кредити просто заради високите непосилни цени на всичко, а някакви лапетии имат изискване за фотьойлче пред огледалото в дрешник за селфита. Един интериорен дизайн е най-малко около 60-70 лв на кв., техният апартамент е към 100 кв. Мебелите и ремонтът също може да са им на аванта. Адмирации за Виденов и сие, които спонсорират нещо такова... 🙃 Защо не го правят за предаването на Караджов например, така ще участват и семейства с по-ниски доходи, ще е в пъти по-полезно и интересно.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Kristalna on Apr 4, 2022 7:01:25 GMT 2
На Баланови дизайнът им струва "показване във видео". Някой спомена, че за тях са работили млади и неопитни дизайнери.
В предаването на Караджов (това в YouTube) не бих обобщила, че участват хора с ниски доходи. Дори напротив - в един от епизодите момчето държеше да няма компромис с техниката и си я купи отделно от първоначално заложения бюджет дори.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 7:35:24 GMT 2
На Баланови дизайнът им струва "показване във видео". Някой спомена, че за тях са работили млади и неопитни дизайнери. В предаването на Караджов (това в YouTube) не бих обобщила, че участват хора с ниски доходи. Дори напротив - в един от епизодите момчето държеше да няма компромис с техниката и си я купи отделно от първоначално заложения бюджет дори. Безумно е да им се направи всичко това за един клип, направо умът ми не го побира. Стана ми смешно тези двама лигльовци да живеят в бяло-сив свят, с “орнаменти”, или там как ги нарекоха, по стените. Никакъв личен почерк, стил, предпочитания, изобщо никакво personality в цялото жилище. Все едно е интериор на хотел, а не на млади и свежи хора
|
|