|
Post by Kristalna on Apr 4, 2022 7:40:43 GMT 2
Безумно е, да. Безумно беше и презапасяването им с пр пратки за бебето, но готованковците после ги продадоха и изкараха още едни пари на бързо.
|
|
|
Post by healthy1 on Apr 4, 2022 8:03:39 GMT 2
И накрая се оплакват колко им е трудно да гледат дете/деца и те като Полина например. Всичко им се дава наготово, на Полина й помагат всеки ден,включително и за готвенето и пак недоволна и на обяд вече иска да избяга. Какво да кажем ние като трябва да работим по цял ден за да си купим нещо? Или да сготвим и изчистим след тежък работен ден. Повечето са забравили откъде са тръгнали...
|
|
|
Post by babyshark on Apr 4, 2022 8:35:52 GMT 2
Както са казали хората - "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава". Та, така и с нашите измислени инфлута. Чакам с нетърпение да им секнат кранчетата за всички видове облаги - от пълно запасяване за бебета, до почивки, фризьори и прочие. А това пък да продаваш вече подарени неща е върха на наглостта. Ми подари ги на някой, даже някой познат да е, поне капка полезност някаква да има, егати. Но факт е, че колкото повече им бутат в ръцете, толкова по-алчни стават.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 8:36:08 GMT 2
Продължавам да твърдя, че при Пепови е лошо замислена пр-стратегия. Чехляка с неговата ментална немощ, барабар с тази на Пепа. Както беше написала една съфорумка-вече няма с какво да са интересни. На Ф3 му лъсна и неможачеството, щом след Типично не успя да се котира по никакъв друг начин освен с ролята на мъжът до Пепа. Това със суровините на свещите и понижаването на цената-да, да, повярвах.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Apr 4, 2022 8:39:46 GMT 2
На снахица Елица костюма е следното съчетание : плата е на SCABAL, а изработката е от MOND. Майкалчо не прави платове. Не мога да си изкривя душата,че не ми харесва. Страхотно ѝ стои,бих носила такъв костиюм. На Scabal платовете са много висококачествени и скъпи. В Агресия един костюм с техни платове преди година и нещо струваше 5400лв. За мъжки става въпрос.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 8:51:20 GMT 2
Момичета, чели ли сте отговорите на анкетите в канала на Стан и Никола в YouTube? Днес случайно ми излезе една анкета и се зачетох, тъжно ми стана как Стан, основно той, пуска целенасочено анкети против жените и коментарите са потресаващи. Едно време ги следвах, уж млади и интелигентни момчета, а освен да обясняват как жената над 30 не става, как трябва да е домакиня, да е слаба и с перфектна визия, да си седи вкъщи у да гледа деца и домакинство, ама в същото време да е независима и да не е пиявица, друго не правят. Която и да е жена под/над 30 с тези характеристики,че и повече, точно пък с този Стан ще се хване хахах То не е само да блъскаш у фитнесо,да отваряш голяма уста и да лееш тъпизми, и претенции в подкасти, дай да видим ти какво предлагаш насреща, освен една съмнителна известност и нарцисизъм. Намирисва ми на бъдещ стар ерген в много грозни краски. Едит:Сега видях от анкетата - "послушание" хахах и да ходи 5 крачки зад мъжа.
|
|
|
Post by Rosemary on Apr 4, 2022 8:57:07 GMT 2
За мен цирка на Пепона е абсолютно стратегически, нарочно не показва Чехъла, за да ѝ пишат хората и да ѝ гледат сеира нон стоп. Просто поддържа интереса, защото нито е бременна, нито дечицата ѝ вече са толкова сладички, няма фемили голс, просто няма с какво друго да се забележи. Sent from my iPhone using Tapatalk А какъв е килипира на Чехлю да се излага пред зрителите на Пепона ? Всички му се подиграват. Или може би той не знае за стратегията на Господарката си. Статист, Риквизит, Слуга ?
|
|
|
Post by zahir on Apr 4, 2022 9:04:52 GMT 2
Малко офф топик, но от много време обмислям дали да си взема еър фраер. Но не мога да се реша. Не знам дали не е дебелеещ и какво мога да приготвям на него. Мъжа ми много пътува и като съм сама много мразя да готвя само за себе си. От една страна си мисля, че ще мога д си приготвям топла храна бързо и няма да ям каквото намеря, понякога и нищо (не че ми личи на килограмите). Но от друга, имам да свалям около 7-8 кила и не искам да ставам втора Сиса.. Ще съм благодарна ако някой, който го има ми драсне на лично дали си струва. Благодаря предварително
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 4, 2022 9:10:21 GMT 2
ПР пратките са си реално част от заплащането на инфлуенсърите - дали вместо или като допълнение към хонорар. На вас би ли ви харесало част от заплатата ви всеки месец да е под формата на продукти, които не се знае дали ви трябват или харесват? Аз лично предпочитам да си изкарвам парите и с тях да си купувам каквото реша, когато реша. Пример с на Пепе пратките детски дрешки - много ме съмнява ако реално имаше избор да взима тези кичозни дрехи с огромни надписи, които изобщо не се вписват в уж любимия ѝ скандинавски стил.
Вмятам, че понякога много се надценяват инфлуенсърите в темата, особено Пепе. Ако човек не я следи ще реши, че е Кейт Мидълтън с наследствени имоти. В моето обкръжение българи (учили в чужбина - като Пепе, и живеещи в Германия) всички млади семейства са със собствено жилище или къща. Всички имат хубава работа или собствен бизнес, същото важи и за познатите ми, които се върнаха в България, и пътуват постоянно къде ли не по света. В България процента на жилищна собственост е един от най-високите в Европа, много ме съмнява наследеното жилище на Пепе да е някакъв вид изключение.
И тъй като чета темата от самото начало и мисля, че съм добила някаква представа от хората, които пишат тук, мисля че същото важи и за голяма част от съфорумките.
|
|
|
Post by smurfina on Apr 4, 2022 9:13:27 GMT 2
Съгласна съм, че Пепе не си е направила добре сметката докато е била на 20-и-, и затова сега се е изцъклила какви ще ги върши. Но не бързам да я съжалявам, защото тя има: -контакти -популярност -собствено жилище (нито ще плаща кредит, нито наем) -близки, които много й помагат с всяко едно нещо -деца, които или скоро ще пораснат (С1 и С2), или които не гледа (С2 и М) -двама Филиповци за екстра съпорт. Вие, драги госпожици и госпожи, имате ли всичко това? Аз - не. Тази жена е на има-няма 30. Ако се стегне в кръста и започне да ползва всички налични детегледачки, за да инвестира в главата си (вместо в оборот на дискотеки и кафета), може да отвее доста хора. Но тя е затънала в това розово инстаграмърско блато, което нарича балон 🤷🏻♀️ Животът, семейството, успехът, кариерата и парите не са в инстаграм, дарлинг, събуди се. Само с "може да отвее доста хора" не съм съгласна. За мен Пепе няма грам мозък. Познавам глупави хора, които изкарват много пари, но те имат бизнес нюх, което при Пепе липсва. Като цяло, ако не са децата и семейството, тя не блести с нищо, и не намирам нито едно качесто, което да и' помогне да "отвее доста хора". Ако не се беше развил така животът и' и като инфлуц нямаше да просперира.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 9:49:34 GMT 2
Пепе има нужните Ресурси, за да отвее. Ясно е, че няма качества; ако ги имаше, тази дискусия нямаше да се състои 😁 За Стан и темите, които се обсъждат в подкаста честно казано ми стана леко депресантско, жалко е млади хора да живеят в Средновековието. Но всъщност според психолозите е много често срещано мъж, който не се чувства достатъчно мъжествен, да иска да намери партньорка, която да му създаде нужния контраст и да е изцяло изтъкана от “женски” качества - покорна, грижовна, смирена, задължително красива по най-женствения начин. Не се толерира дори малко “мъжко” в такива жени (амбиция, интереси извън дома). В България такива жени има бол, които вярват, че са родени с дълга да Служат някому така че момчето ще има да си избира от океан от жени, и цял живот ще си живеят в тази динамика и ще си отгледат сходно поколение. Амин
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 4, 2022 9:52:33 GMT 2
Пепе има нужните Ресурси, за да отвее. Ясно е, че няма качества; ако ги имаше, тази дискусия нямаше да се състои 😁
За Стан и темите, които се обсъждат в подкаста честно казано ми стана леко депресантско, жалко е млади хора да живеят в Средновековието. Но всъщност според психолозите е много често срещано мъж, който не се чувства достатъчно мъжествен, да иска да намери партньорка, която да му създаде нужния контраст и да е изцяло изтъкана от “женски” качества - покорна, грижовна, смирена, задължително красива по най-женствения начин. Не се толерира дори малко “мъжко” в такива жени (амбиция, интереси извън дома). В България такива жени има бол, които вярват, че са родени с дълга да Служат някому така че момчето ще има да си избира от океан от жени, и цял живот ще си живеят в тази динамика и ще си отгледат сходно поколение. Амин Не съм съгласна с болднатото - тя ако имаше нужните ресурси, нямаше да живеят като в "Дядовата ръкавичка" до депото. Или пък просто - управлява парите си със същата успешност, с която управлява розовия си живот.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 9:58:43 GMT 2
Bongo, мен ще ме е срам да лежа на кълката, че някой ще ми спасява г*за(ми е длъжен ), а аз ще си правя каквото искам като някакъв инфантил. Съгласна съм с Йо- финансовата култура, съмнителна. Пепа и Ф2 продали апартамента в Дания, купили си джип и плащали наем за фенси квартира, другото къде вкарано в ремонт, къде изядено, изпито.
Едит:Ние си купихме еър фрайер-7л.,5 и нещо е реално кошницата, за да може да печем цяло пиле,а и особено като имаме гости да не готвим на няколко тека. Почти не използваме мазнина- месо, зеленчуци, банички, всичко на него, рядко включваме печка или грила на Тефал.
|
|
|
Post by smurfina on Apr 4, 2022 9:58:48 GMT 2
На Баланови дизайнът им струва "показване във видео". Някой спомена, че за тях са работили млади и неопитни дизайнери. В предаването на Караджов (това в YouTube) не бих обобщила, че участват хора с ниски доходи. Дори напротив - в един от епизодите момчето държеше да няма компромис с техниката и си я купи отделно от първоначално заложения бюджет дори. Точно това момче беше програмист и може би единственото изключение.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 10:06:18 GMT 2
ПР пратките са си реално част от заплащането на инфлуенсърите - дали вместо или като допълнение към хонорар. На вас би ли ви харесало част от заплатата ви всеки месец да е под формата на продукти, които не се знае дали ви трябват или харесват? Аз лично предпочитам да си изкарвам парите и с тях да си купувам каквото реша, когато реша. Пример с на Пепе пратките детски дрешки - много ме съмнява ако реално имаше избор да взима тези кичозни дрехи с огромни надписи, които изобщо не се вписват в уж любимия ѝ скандинавски стил. Вмятам, че понякога много се надценяват инфлуенсърите в темата, особено Пепе. Ако човек не я следи ще реши, че е Кейт Мидълтън с наследствени имоти. В моето обкръжение българи (учили в чужбина - като Пепе, и живеещи в Германия) всички млади семейства са със собствено жилище или къща. Всички имат хубава работа или собствен бизнес, същото важи и за познатите ми, които се върнаха в България, и пътуват постоянно къде ли не по света. В България процента на жилищна собственост е един от най-високите в Европа, много ме съмнява наследеното жилище на Пепе да е някакъв вид изключение. И тъй като чета темата от самото начало и мисля, че съм добила някаква представа от хората, които пишат тук, мисля че същото важи и за голяма част от съфорумките. Аз съм с впечатлението, че ПР пратки си получават нон-стоп от ляво и от дясно, но те са отделно от реклами и кампании, за които си има хонорар. Който пък едва ли е под 1000 лева за пост, поне така си мисля. Зависи от инфлуц разбира се, но Пепе, Теа и тем подобни си представям, че имат повече от свестни доходи. А за жилището и собствеността е ясно че не е кой знае какво, просто е една трудност по-малко това да не изплащаш кредит следващите 20 години. Особено за сам родител. Но истинският лукс, който я прави Кейт Мидълтън от Красно село, е цялата свита от баби и гледачки. Те за нея са спокойствие, че има на кого да разчита 24/7 и няма терзания дали децата са гледани правилно и дали се чувстват добре без нея. Това е лЮкжури лЯйфстайл за мен
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 10:12:14 GMT 2
Всяко едно жилище, какъвто и обор да е, си е възможност.
Да го беше освежила и дала под наем. Вместо това е дала кой знае каква част от спестяванията си за бели стени, бели шкавофе, бели килими, бяла баня.
Еми ти и в ръцете да му даваш на такъв човек, той като е малоумен, и с Бъкингамския дворец не мож’ се оправи 😁
|
|
|
Post by smurfina on Apr 4, 2022 10:12:30 GMT 2
Извинявам се за двойния пост, но все още нямам представа защо мнение, написано преди 5 мин. не може да се редактира. Аз доста често дочитам и се връщам да допълня.
За жилищата - да, доста млади хора имат жилища, но на кредит. Наследено жилище в голям град, на тези години (25-35) е рядко срещано (за щастие). Не много хора могат да си позволят да си купят къща около София и да оставят жилище на щерката.
|
|
|
Post by fif on Apr 4, 2022 10:12:58 GMT 2
На Баланови всичко им е реклама, ето и столчето за кола, на няколко пъти ми изкочи спонсорирано стори. Да не забравяме на майка му зъбите, най-вероятно направени безвъзмездно (едно такова лечение отива на стойност над 10к лева, даже най-вероятно казвам доста ниска цена), когато се роди бебето макар и една от най-евтините колички им предоставиха, ама нали е подарък. На Караджов съм гледала всички епизоди и дизайнерите, които изпозлват са от платформата на Dibla, които със сигурност са на по-високо ниво, а тези на Баланови си личи, че дори речник на изразяване нямат, седнали са на раздумка и надежда за промотиране. В някакво стори съвсем наскоро Балан обясняваше, че се е отдал на грижите на Матей, ами майка му какво прави? Повечето родители нямат време да отглеждат 24/7 децата си. А и по отношение на жилището трябва Балан да има думата, все пак той готви и чисти основно. Абе, пълни търтеи, много жалко.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 10:16:24 GMT 2
Идвам и аз с коментар за МЪри на Гала. Ако Хелс китчън не е режисирано, то обявявам МЪрито за една от най-неадекватните инфлуцки. На въпроса от Ангелов към нея "Искаш ли да им кажеш нещо", мамината лигла каза "Искам да си измия зъбите". От възпитание поне да беше казала, че благодари за старанието на всички в приготвянето на храната. Снимките със зърната са... Изобщо не вярвам, че тя е решила да си празнува рождения ден точно там. Пак изглежда нагласена история, а тя самата доста пухкава. МЪри е на 25, а изобщо не прави впечатление, докато майка й, която е на 50+ веднага приковава вниманието и не защото е едно от най-разпознаваемите лица, просто има голяма харизма.
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Apr 4, 2022 10:52:30 GMT 2
Гледах последното видео на Ивана, но само на мен ли ми се струва че всеки момент ще се разплаче..? Странна ми е напоследък. Харесвам я, но ми идват в повече рекламите. Да е споделила нещо ей така без да е спонсорирано?!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 11:15:07 GMT 2
Пепе няма грам бизнес нюх, иначе щеше да е мнооого по-напред. Бизнес идеята с календарчето е на същото ниво като НИЩОто на Дани Петканов. Аз имам свещите й. Не са лоши,но опаковката е по-скъпа и от опаковката на айфон. Няма никаква бизнес логика да има толкова скъпа опаковка за ценовия клас, в който са свещите, дори по-скъпите Yankee Candle; Jo Malone, Byredo имат значително по-евтини опаковки.
Полина е много хитра, всичко получава безплатно, нейните реклами са буквално от нещата, от които има нужда. Патрик й върти цялата търговия и внос от КИтай, тя просто успя да се сприятели с достатъчно на брой инфлуенсърки, които да й пропмотират китайските дрънкулки. Тя е топ използвачка. Никога няма да забравя как беше уж адски близка със собственичката на детския кът около РД на Макси, после ни вест, ни кост. И Дуписима, близка със собственичката, видеа, тя и предлагаха козметиката за коса, после правиха прически с топ трендс нещата и замряха нещата.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 11:15:25 GMT 2
Не разбирам, защо толкова много се ругае по апартамента на Пепа. Бил до трамвайното депо, бил кутийка, бил в махлата. Съгласна съм, че за 5 човека определено не става. Дори и за 4-ма мисля, че е трудно да се живее, но апартамента изглежда доста прилично, има хубава гледка и е доста по-добре от масата жилища в София. Явно й е сантиментален, затова е решила да го стегне, а не да потърси по-голямо жилище. В нейния случай това не е най-удачното на този етап от живота й, защото прави дете след дете. Ако бяха само с 1 или максимум с 2, щеше да е по-адекватно. След като си купува кола според броя деца, редно е и с жилището да е същото. Но апартамента си е съвсем добре.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 11:21:49 GMT 2
имайки предвид, че децата и Пепе прекарват повече време в офиса, където Пепе има дрехи, обувки и тн; ядат навън, прибират се късно и спят поне няколко дни през седмицата в Рударци - апартаментът на Пепе си е супер.
ако обаче това им бе основното жилище, където се готви, прекарва часовете след работа и градина; уикендите, празниците -> щяха да се задушат там, толкова е малко. Хубав, голям, нов апартамент и на добра локация е за хората, които обичат домашния уют, да си имат свое си кътче. В случая Пепе и деца живеят като скитници, апартаментът се ползва само за сън и то не всеки ден от седмицата
|
|
|
Post by lol4e on Apr 4, 2022 11:26:20 GMT 2
Не съм видяла някъде да се ругае против жилището. Нелепото е, че е допуснала толкова много хора да знаят къде живее, а в качеството си на родител вероятно трябва да мислиш за сигурността и комфорта на децата ти. Вярно, че в България далеч не сме като в Щатите, но все пак - откачалки всякакви.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 4, 2022 11:28:37 GMT 2
E, да, с последното сте прави. Не се бях замислила, че и трите деца са рядко са заедно в Красна поляна, понеже все са "разхвърляни" по бабите. Евентуално ако имат професионален ангажимент - се появяват там.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 11:48:40 GMT 2
E, да, с последното сте прави. Не се бях замислила, че и трите деца са рядко са заедно в Красна поляна, понеже все са "разхвърляни" по бабите. Евентуално ако имат професионален ангажимент - се появяват там. И ето как менструалният календар влиза в употреба - с него асистентка Ненка, а.к.а. Фифи, планира кое дете къде е, за да не се струпват едновременно вкъщи.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 11:49:46 GMT 2
Не съм видяла някъде да се ругае против жилището. Нелепото е, че е допуснала толкова много хора да знаят къде живее, а в качеството си на родител вероятно трябва да мислиш за сигурността и комфорта на децата ти. Вярно, че в България далеч не сме като в Щатите, но все пак - откачалки всякакви. Както Дани и Алекс, които тагват детската градина на сина си.. Много им се чудя всеки път
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 4, 2022 11:54:00 GMT 2
Йетье, плакала ли си? Егати тъжният круиз. 🙄 На мястото на фирмата нямаше да ре-шервам тези жалки сторита.
|
|
|
Post by komkama on Apr 4, 2022 11:57:02 GMT 2
Мечта ми е до отида на круиз и като видях, че на Пепето са ѝ ПОДАРИЛИ такъв, викам си, супер, тя си снима всяка минута, ще видя нещо, а и сериалът е гарантиран. Е, много тъпи сторита! От кораба почти нищо не видяхме освен сторита от странен ъгъл на фона на дженерик музичка и малко от програмата. От градовете същата тъпотия. Отиваш в Барселона и снимаш някаква порутена сграда, ми в София всеки ден ги гледам, мерси. Никакви обяснения, никакви впечатления. Една работа имаш, Антоането! Чехляка е още по-зле. Хубаво, играеш го, че си по задъшжение там(жив да го ожалиш), ама круизът е подарен и на теб, с парите от хонорара, син ще храниш, ми качвай от време на време нещо. Аз като ходя на почивки, които са и спонсорирани ексклузивно от мен на всичкото отгоре, снимам повече и споделям повече впечатления. Пълни бездарници и за сеир не стават, даже.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Apr 4, 2022 12:00:35 GMT 2
Абе нямам против да ги пращат на круиз, ако искат и на Марс да ги изстрелят. Губи ми се друго на мен. Съдържанието, полезността. Аз като пътувам проучвам и чета повече от тези дами, които не правят нищо освен да качват по едно-две тъпи селфита и 2-3 малоумни сторита на ден. Ми пиши къде си, какво е мястото, как се чувстваш по време на пътуването, как е обслужването, условията, храната, времето, локациите, които посещавате..Дали си щракал всичко това на круиз или от задната стаичка на офиса си няма никакво значение. За справка една Симеона споделя супер много информация по време на пътуване и те потапя в атмосферата с кадри и съдържание. Магито ще се хили като ненормална и тя на сторита или ще се лигави. Какво като са видяли Х хиляди човека това като нищо не са разбрали Не знам плакала ли е Пепе, но усещам, че едва сега е разбрала в какво се е забъркала с мъж телец с 0 химия помежду им /да ме извинят половинките на телчета, ама те знаят за какво говоря/.
|
|