|
Post by lama on Apr 4, 2022 12:04:06 GMT 2
На мен също ми харесва жилището им като обзавеждане, не е толкова малко. Около мен всички млади хора живеят в по 70-90 квадрата, то и масово жилищата, които се предлагат са такива. За три деца е малко, да, но тя освен ако не отиде в Рударци или друга къща, си е трудно да купиш апартамент с четири спални, за да има всеки лично пространство. Трите деца няма да могат да делят тази малка стая, така че в един момент ще трябва да мислят за промяна.
За ремонта, за мен не е оправдано толкова скъп ремонт в стара панелка, на толкова висок етаж със спиращ асансьор. Труднопродаваемо е такова жилище, защото с този ремонт, тя ще му иска по-висока цена, а хора, които избират такава сграда не са склонни да я дадат.
|
|
|
Post by edelweiss on Apr 4, 2022 12:08:38 GMT 2
Проблема на това да вложиш маса пари в апартамент, намиращ се в края на красна поляна, не е само един. Оставете, че е малък, но сигурността да живееш там е нулева. Там се навъръртат групи от братята, мен би ме било страх да си пусна децата да ходят сами на училище, да играят около блока или дори до магазина. Да, децата и са още малки за това, но в крайна сметка не можеш да ги дундуркаш до 18год.
Кутията на свещите е по-скъпа от самите тях, защото Кралица Пепе искала да става за подарък. Което е краааайно тъпо. Кой дава пари за опаковка, равни на стойността на подаръка? Мисля,че ако тръгна да подарявам свещ на някого, то със сигурност няма да му пука в каква опаковка е, защото в крайна сметка няма да я държи вътре. А опита и да завърти бизнес с тия свещи е трагичен. Нулева реклама, нула пр пратки, 0 споделяне. Тя явно се е помислила за Кейт Мидълтън и очаква свещите и да се изкупят само, защото са нейни.
Видяхте ли последното видео на Валката? Ако оставя настрана ужасно грозните тоалети, тази жена, която е на 30, ПОВТАРЯМ НА 30, каза, че докато е гледала някакъв филм и видяла някакъв тоалет БУКВАЛНО е станала и е започнала да скача от радост, че е видяла такава идея. Вие представяте ли си?!? Наистина искам да знам какво точно и харесват хората на тая слабоумница.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 4, 2022 12:12:53 GMT 2
Харсеа ми новото видео на Ивана. Може би, защото харесвам такива видеа с въпроси и отговори. Не беше лошо. Не ми изглежда разстроена или,че ще заплаче. Беше искрена. Аз си я харесвам все още, защото са добряци и симпатчно семейство. Пепа не ми е интересна, като жокера е с това слабо, изпито лице, турила изкуствената усмивка и смотания цвят. Вместо яки кадри по местата където ходят, някакви умрели сторита и тъпи селфита. Полина чак съседката й гледа детето, много са ми странни подходите й. Стилът й е покъртителен. Някаква фенка й писала, че липства предишната ефирна, свежа Полина, но не било критика. И тя го постнала в едно стори и казва,че мисли по същия начин. За апартаментите-Има много млади хора в София с наследствени жилища. В повечето случаи все единият от двойката има наследствено жилище. Но и много такива с кредити. За мен семейство с повече от 2 деца е идеално да разполага с къща и двор, особено ако има и домашни любимци. Но всеки според възможностите си разбира се. В техният случай те и баби бол имат и къща и на морето при бабите, кеф ти Рударци, те са непрекъснато в движение. Да малък е апартамента, но в един момент мама и тати ще купят нов. А и масово хората взеха да се оглеждат за къщи около София. То апартаментите вече са безумни цени, дори и не само в София. Масово се предлагат макс 3 стаи, едни кутийки, а норамален апартамент с две спални струва безумни цени в София точно в момента. Тъй, че да-масово хората не могат да си позволят такива апартаменти и се живее в 60-70 кв, но то в днешно време много малко хора могат да извадят такива пари-като 20 хил в момента отиват само за сделката. Само преди да ти дадът ключа, после целия заем, лихви, за ремонт още половината, ненормално е.
На мен Пепа ми е безразлична, но се надявам заради децата да не се разделят и с този, че то там стана като в Холивуд.
|
|
|
Post by Rosemary on Apr 4, 2022 12:14:17 GMT 2
Йетье, плакала ли си? Егати тъжният круиз. 🙄 На мястото на фирмата нямаше да ре-шервам тези жалки сторита. Качете я в Инстаграм страницата. И тагнете фирмата. Да видят, че никой няма да отиде на техния круиз,а ще си потърси друг. Рекламата на Пепон е пълна трагедия. Голямата секси мама прилича на жаба.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 4, 2022 12:15:31 GMT 2
Свещите Плесен идват в такава кутия, за да пасват на розовия олтар, който изграждат поклонниците на Света Розов Живот
|
|
|
Post by okay on Apr 4, 2022 12:15:31 GMT 2
Не знам хората какво толкова се впечатляват от круизи. Това за 5-7 дни да се опиташ да разгледаш 5-7 града е лудост. Абсолютно нищо не виждаш, защото в град се стои по 4-5 часа и това е. Ти докато стигнеш до центъра на града и обратно, са минали 2 часа. Да не говорим какви пари искат от круизните компании за трансфер. Самите круизи не са и чак толкова скъпи, MSC предлагат възможно най-бюджетните пътувания, но за мен лично е абсолютно безсмислено. Това да се буташ с хиляди хора на гигантска плаваща ламарина, която определя къде и за колко времв отиваш, е рецепта за катастрофално преживяване според моите разбирания. Най-много да се изкефи някоя възрастна съпружеска двойка, която няма физическа възможност да обикаля с часове по забележителности. За млади хора това са пари хвърлени на вятъра. Не ме линчувайте! Знам, че има и хора, които се радват на подобни неща, но моите представи за почивка/ваканция далеч не са такива. Ако наистина им е платено за тези глупости, които публикуват, дано за последно се лъже някоя фирма да ги ангажира с подобни подаръци.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 12:46:24 GMT 2
Не бих отишла на круиз, но единствената причина за това е, че имам морска болест и ще се чувствам ужасно през цялото време и поне седмица след това. Но идеята ми се вижда готина и за човек, който няма проблеми с такъв вид пътуване, не виждам причина да не го пробва.
Относно жилището на Пепа и апартаментите в София, ако трябваше да избирам се нанасям директно в къщата на Джовани НА Рударци. С деца може би е трудно, но живот в къща в Рударци ме привлича 100 пъти повече от кутийките на Попо, Пепа, Телешопови и останалите.
|
|
|
Post by lama on Apr 4, 2022 12:53:56 GMT 2
Валери и мен ме втрещи с изказването си как е скачала на тоалет от филм. И аз го гледах сериала, но определено не съм скачала. За круиза, ако някой иска да ми подари круиз на Карибите, но да не е на Коста, тръгвам. Ние си бяхме платили даже такъв, но го отмениха сто пъти заради короната и трябваше да се откажем, отидохме на друго място. За съжаление никак не излиза бюджетно като сложиш всичките таксички, които не са включени в цената, трансфери, екскурзии и тн. В днешно време корабите са пълни и с млади хора, с малки деца, има много забавления, шоу програми, водни пързалки, зип лайнове и тн. Аз обичам наситена програма за няколко часа, пътувала съм със самолет и за по-малко от ден, ей така да посетя музей, да се разходя из града и наобратно. Аз обаче не разбирам Пепе, на първата им спирка слязоха и веднага снимки от кафене, дори не беше с гледка, на хубав площад или нещо от този род. За няколко часа си там, досега си ял и пил, защо ще си загубиш времето така. Друго не показа от тази спирка. Сигурно ни е чела коментарите или са й писали, защото от следващите имаше някаква промяна и показа повече.
|
|
|
Post by Rosemary on Apr 4, 2022 13:07:58 GMT 2
Бих отишла на круиз в хубава компания, интересно преживяване си е. Всичко, което рекламира Пепон е анти-реклама. Първо, защото никога не е поднесено оригинално и при нея няма истинска креативност. Рекламите са на килограм, претупани, еднакви, без грам живот, фалшиви като нея самата. Не знам как и плащат за тази халтура.
|
|
|
Post by babyshark on Apr 4, 2022 13:24:30 GMT 2
Според мен Полина е изпаднала в следродилна депресия. Често срещано, макар и хората да не разговарят за това. Харесвам я като цяло, дори и спонсорирана изказва лични впечатления дали е доволна/недоволна, но това мрънкане вече почва да става досадно. . Ами да, живота с 2 малки деца не е лек, но и не си единствената която минава през това. Никой не длъжен да й гледа децата или да й върши задълженията. Впрегнала е половината блок да й чисти, готви, бабите също помагат, мъжът й помага редовно и пак недоволства. Докато не промени нагласата си, че не всичко е така както сме го очаквали, няма как да станат нещата. Според мен трябва да потърси психолог и малко да си изчисти главата.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 13:48:50 GMT 2
Според мен Полина е изпаднала в следродилна депресия. Често срещано, макар и хората да не разговарят за това. Харесвам я като цяло, дори и спонсорирана изказва лични впечатления дали е доволна/недоволна, но това мрънкане вече почва да става досадно. . Ами да, живота с 2 малки деца не е лек, но и не си единствената която минава през това. Никой не длъжен да й гледа децата или да й върши задълженията. Впрегнала е половината блок да й чисти, готви, бабите също помагат, мъжа й помага редовно и пак недоволства. Докато не промени нагласата си, че не всичко е така както сме го очаквали, няма как да станат нещата. Според мен трябва да потърси психолог и малко да си изчисти главата. И аз мисля, че й трябва психолог ако иска скоро да излезе от тази дупка, не ми звучи добре. Но няма нищо лошо в това, че й е трудно или че се оплаква. Никой на никого не е длъжен, затова и тя до колкото знам плаща на съседката да гледа децата. Все още не съм срещала майка, която да има финансовата възможност да “закупи” помощ, но да предпочита да се прави на мъченица сама вкъщи с две деца.
|
|
207 posts
Member is Online
|
Post by eve44 on Apr 4, 2022 13:50:21 GMT 2
Не знам Пепе дали има спестявания, прилича ми на човек, който харчи с лека ръка. Пред очите ми е моментът с купуването на колата - тя подскача ентусиазирана, а Фифи се тюхка, че ще си дадат ВСИЧКИТЕ пари. Излиза, че посещението на фризьорския салон не е било заради пристигането на Ф2, а заради круиза. Не искам да си представям каква ще е косата ѝ в последния ден, по време на пътуването едва ли ще има кой да ѝ я измие или направи плитки.
|
|
|
Post by jeri on Apr 4, 2022 14:04:45 GMT 2
Да не се повтарям, но и аз точно това не разбирам при Полина-готова рекламирана храна, впрегнати съседи за помощ, голямото на градина и пак недоволна. Тя какво иска?! Всичко платено и спонсорирано и не стигали парите?! Може би наистина трябва да потърси помощ. Казвам го без лоши чувства. Коя е собственичката на Амели? Не се сещам от всичките приятелки, които са се появявали. По повод Пепе и старанието й се сещам за модмазейл Ели/или както там се пише, сещате се/ тя беше писала скоро,че действа демотивиращо като видиш рекламодател, който не държи на качествено изпълнена работа, а просто да има гледаемост. Също беше казала, че в инфлуенсърството е важно да си разпределяш доходите на годишна база, а не на месечна, предвид че са променливи. Нещо, което съм сигурна, че доста не правят. За апартаментите - дори хора на 30 с високи доходи и мениджърски позиции изплащат жилища, не става толкова лесно.
|
|
|
Post by 🙃 on Apr 4, 2022 14:41:34 GMT 2
Идвам от новото стори на Стефи, гаджето на Стан и така са застанали сякаш и тя бременна. Много бих се радвала ако е така. (:
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 4, 2022 14:53:57 GMT 2
Момичета, само да ви кажа, че тази седмица ще повтарят "Черешката" с участието на Пепон - в случай, че на някой му е интересно или го е пропуснал.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 14:54:08 GMT 2
Стефи има сторита след това, в които обяснява точно това, че не е бременна, а така се обръща към него.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 4, 2022 15:15:18 GMT 2
Аз се обърках, какво остава за децата
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 4, 2022 15:31:17 GMT 2
Ужас. Тук вече нямам думи. Дързост и красота пасти да яде. Горките деца. Родителите сигурно си викат - те са малки, няма да разберат.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 15:53:46 GMT 2
Казах ви аз, че Филип 2 има цял харем с жени, с които е в отворена връзка и всеки месец заздравява отношения с различна от тях...
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 4, 2022 15:54:05 GMT 2
Аз мисля, че е хубаво, че се виждат с Ева. Още едно познато лице в Дания. Чудно ми е с Ели дали ще се срещнат.
Снимките на Пепе от круиза досега са пълна скръб. 78годишната ми баба пътува често и се връща с по-хубави кадри от почивките си.
|
|
|
Post by peacock on Apr 4, 2022 16:56:31 GMT 2
Маги се спуква да прави реклама ама Дими не И макар за Пепе този круиз да е истинско мъчение , смятайте, че за фирмата ще бъде представено като огромен успех за това, че инфлуенсър номер едно в България им се е доверила и е пътувала с тях. Има да се бият в гърдите до откат как са яхнали вълната. Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Apr 4, 2022 16:58:13 GMT 2
Доживяхме да видим Ф3 да се усмихва на стори. Кого ли заблуждава? А иначе, мега скучните сторита, язък за дестинациите и неоползотворения потенциал, но явно това е нивото. Голяма скука тея дни, няма кого и какво да изкоментирам.
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 4, 2022 17:08:21 GMT 2
ОМГ, Барселона е един от любимите ми европейски градове, посещавала съм го доста пъти и всеки път се наслаждавам на красотата му, но Пепа с лупа ли търси мизерни сгради. Тя не прави реклама, а антиреклама. Ако не бях посещавала този град, след нейните сторита съвсем нямаше да искам да отида.
Относно круизите, преди месец се върнах от остров, на който всяка сутрин в 7 идваше различен круизен кораб а вечер отплаваше. За обиколко на острова бяха нужни не повече от 3-4 часа, така че за мен круиз е супер вариант да обиколиш повече места. Нека има от всичко. На един му допада в дадена ситуация едно, на друг друго. Няма смисъл да се заклеймяват круизите.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 17:09:33 GMT 2
Мен също ми е интересно кога Полина е била дружка със собственичката на Амели, защото съм й бивша колежка и приятелка ии не съм чувала за такова нещо? Това да направиш 2-3 снимки и фръци-фръци с някого не мисля, че е показател. Още повече, че забелязвам, че Полина уж доста често се снима с някого и пуска фитила какви бедтита са, а после не се виждат с години -примери: Ванчето, Пепе, Ая. Бяха близки още преди да се раздели с бащата на второто си дете. Полина със сигурност е била поне няколко пъти с Патрик в дома им на събирания. Включително и на празнуванията на рд на дъщеря й Ария. Щом каниш някого в дома си на лични семейни празници - считаш го за близък! prikachi.net/images/Screenshot-2022-04-04-at-10.58.23.pngprikachi.net/images/Screenshot-2022-04-04-at-10.58.35.pngЩом и ти си й приятелка, можеш да я питаш или просто видиш затворения й инстаграм
|
|
|
Post by theaxe on Apr 4, 2022 17:26:30 GMT 2
Майко мила, Денина… а тя е от най-стилните инфлуенсърки… ibb.co/wYPzQDJСамата тя казва, че не се възприема, но все пак нямаше нужда се показва само по жилетчица, а с риза или нещо друго отдолу поне…
|
|
|
Post by Niki on Apr 4, 2022 17:45:08 GMT 2
Току що изгледах клипа на Балан с интериорния дизайн (общо взето набързо-гледах само проекта на всяка стая) - аз по сив апартамент не съм виждала. Ясно, че трябва на тях да си им харесва, ама каква е тая сива детска стая? Поне в нея да бяха сложили някакъв цвят 😣
Първата снимка от сторита на Пепе на Барселона е просто покъртителна, сякаш дори не е гледала какво снима, а просто да има нещо да тагне къде е🥴
|
|
|
Post by babyshark on Apr 4, 2022 17:54:02 GMT 2
На Магисан сторитата са 100 пъти по-свежи от на пепелячовците. Личи си, че се вълнува и с кеф е отишла. Все пак сами си казаха, че две години не са мърдали никъде. Сигурна съм, че ще направи интересно и информативно съдържание. А Пепа слиза от кораба на който по цял ден ядат, за да седнат на ресторант... отново да ядат. Не го разбирам честно. То и снимките й едни 🙄Това даже бих го нарекла анти- реклама.
|
|
|
Post by Ахинора on Apr 4, 2022 18:10:10 GMT 2
Преди малко видях Полина, беше без децата, облечена странно (както винаги). Има хубава коса и видимо коригирани устни.
|
|
|
Post by Rosemary on Apr 4, 2022 18:14:11 GMT 2
Маги се спуква да прави реклама ама Дими не И макар за Пепе този круиз да е истинско мъчение , смятайте, че за фирмата ще бъде представено като огромен успех за това, че инфлуенсър номер едно в България им се е доверила и е пътувала с тях. Има да Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Пепона ли е инфлуенсър N 1 на България ? Аз се сещам поне за двама-трима, които правят много интересни неща и не на последно място си изпипват видеата. Пепона даже на фокус не може да ги докара и освен да си показва децата, няма друг интересен контент. Няма и желание да се развива, хваща по един Чехлю да и върши черната работа. Пародия.
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 4, 2022 18:52:56 GMT 2
Този е по-страшен и от Гана 🙈 Личи си, че се забавлява на почивката с Йетйе😁 Междувременно Ева се появни на сторитата на Фичо 😄
|
|