|
Post by Kalisa on Apr 4, 2022 19:19:19 GMT 2
И аз го видях Фичо. Направо става за главен герой във филм със сериен убиец.
|
|
|
Post by plam on Apr 4, 2022 19:34:56 GMT 2
Филяка на това стори прилича на един мой съученик,който постоянно се срамуваше от разговори с всеки и все така гледаше като пръднало зайче 🤣
|
|
|
Post by ggvt on Apr 4, 2022 19:40:13 GMT 2
Какво ли се случва с Гането?! Ни вест, ни кост- никакво стори няма от последните 24 часа. Гучи, моля те, включи се, че се притесних след твоите ремонти
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 4, 2022 19:43:59 GMT 2
Оф,Попо поредното видео за нея и Джош.🤦Защо не го разкаже всичко в едно дълго видео,а не с 10000 .😑🤐"Историята ни с Джош|Излъгах родителите си,заплаших съученичка+паник атаки из Лондон".
|
|
|
Post by angie1425 on Apr 4, 2022 19:52:27 GMT 2
Вика не можела да си вдигне дупитУ от лиглотУ.. Как ме дразни, че зорлен говори грешно и се прави на интересна.
|
|
|
|
Post by pchelica on Apr 4, 2022 20:09:46 GMT 2
Хахаха видяхте ли сторито на Пепе с лилавата вечерна рокля? От другата страна на масата сигурно е седял Филяка с бейзболната си шапка и горнището на анцуг 😀 И стилът им един…като връзката 😀
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 4, 2022 20:16:41 GMT 2
Пепелячовците няма ли да се снимат на върха палубата като Роуз и Джак, преди да е потънала софийско - бургаската гемия?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 20:29:53 GMT 2
Чалга стила на Галя Симеонова никога няма да я напусне. Тия обувки дето си е взела са топ чалга, златни елементи, змийска шарка, чехлички на висок ток.. Галче, колкото и да ти се иска да си стилна, чалгата крещи от теб и тия ярки червилца все в розов тон.. 🥴
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sofi on Apr 4, 2022 20:33:39 GMT 2
Костюмът на Елица е най-хубавата дреха, която съм виждала отдавна. Останаха ми очите. Стои и великолепно.
|
|
|
Post by peacock on Apr 4, 2022 20:40:46 GMT 2
Пепона ли е инфлуенсър N 1 на България ? Аз се сещам поне за двама-трима, които правят много интересни неща и не на последно място си изпипват видеата. Пепона даже на фокус не може да ги докара и освен да си показва децата, няма друг интересен контент. Няма и желание да се развива, хваща по един Чехлю да и върши черната работа. Пародия. Вярвай, че за тях това е топ-топ постижението , което са успели да направят, за да стигне рекламата им до повече хора. И ще ти кажат, че няма лоша реклама. Факт, че никоя почивка на ВалерИ например, не е предизвиквала такова обсъждане като харизания круиз на Пепе.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Apr 4, 2022 21:19:42 GMT 2
Определено Маги ще бъде много по-полезна. Дори се сещам първия клип, който и’ изгледах преди години, беше точно от круиз и ми беше интересно, тъй като не съм се качвала. Пепон и Фильо наистина не знам защо са ги викнали, едната се зъби като ядосана маймуна, другия зверския бурсук, какво ще разкажат, много ми е интересно, само чекнене.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 21:28:53 GMT 2
Какво се изненадвате от нещата, които споделя Пепа, че тая същата женица всяка година седи почти цяло лято по черноморието и носа ѝ не вижда по-далеч от басейна на хотела, ресторанта и плажа. Тая жена няма афинитет към пътувания, интересни кадри и обиколка на забележителности. На Пепе всичко ѝ се върти около кифладжийско-позьорски сторита, някоя чиния, снимка на морето и на анимацията вечерта, аз друго не видях от нея за толкова дни на тоя кораб. Предполагам ще каже, че пази кадри за влог ама файда от него с оня начумерения темерут едва ли има какво да се види освен обичайните стаята-ресторанта-реклама на някой продукт-малко кадри от градовете, главно как яде нещо-реклама на агенцията за круиза и много пъти ФИЛИПЕЕЕЕЕЕЕ... Ако позная ми дъжите по една тава мусака!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 4, 2022 22:39:38 GMT 2
Да си кажа - костюма на Ели е топ ъф дъ топ!👌Стои ѝ като излят по нея! Спокойно може да изхвърли половината си гардероб за сметка на това бижу. Маги Сан и Пепка на един и също кораб ли са? Sent from my iPhone using Tapatalk Мисля, че са на един и същ, да, просто Маги се качи от Барселона. Нейните сторита са много по-интересни от на Пепе. На Пепе от сторитата не се разбира, че са на круиз изобщо, нищо интересно не показва. Очаквам скоро все пак и Валери и Мрънтин да се качат от някоя спирка.
|
|
|
Post by sdt on Apr 5, 2022 0:33:00 GMT 2
И аз съм искрено възмутена от "съдържанието" на Пепе, то бива скука ама това направо е позор... Не съм очаквала друго, знаех си, че ще са вълнички и кроасанчета 😑 Изобщо може ли да отидеш на екскурзия и първата ти снимка за последователите ти да е пътна табела 🤦♀️ Мерси, супер полезно ми беше да я видя! Пътуването ми е най-голямата страст и като гледам на какви хубави места са с тоя галфон Филип и колко са неадекватни и двамата направо ми иде да си изтрия инстаграм, че да не се натъквам на тях повече. Лошото е, че както тая Пепа изскача отвсякъде сигурно ще ме намери отново с някоя безумна реклама на нещо, което никога не е използвала. А за самите круизи, има и много хубави маршрути, просто си трябва проучване.
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 5, 2022 5:43:54 GMT 2
Вероятно Пепе пази съдържанието за видео, поне и Елица така прави. Като са някъде по някоя снимка и после качва влог. Но и снимките са ѝ доста тъпи. А влога ще чакаме после 2 месеца. И нито едничка обща снимка с Филип.
|
|
|
Post by lol4e on Apr 5, 2022 7:25:29 GMT 2
Казах ли ви аз, че Ева ще иде да види София? Казах ви! 😃😃😃
|
|
|
Post by peacock on Apr 5, 2022 8:01:32 GMT 2
Другото пък ми е много " ограбващо" , като при Магисан. Дими я е снимал на няколко сторита - тя все нещо държи в ръката си- камера, телефон. Ще има видео, ясно е. Дано поне успеят да се насладят пълноценно на възможността , която им е дадена.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Apr 5, 2022 8:02:46 GMT 2
Реално няма лошо, даже е похвално, че е поискала да се видят. Била е част от живота на баща ѝ, идвала е у тях в България. Според мен добре е направила. Вече Филип дали си има харем...не знам, едва ли. Според мен си пада позьор малко и не е толкова вървежен.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 5, 2022 9:04:18 GMT 2
Аз за тоя круиз научих,че гладен няма да останеш. Маси с храна под път и над път.😁🤔😁 Мама Циц им е идеален таргет.😂
|
|
|
Post by ☀ on Apr 5, 2022 9:06:07 GMT 2
Филяка затова се е съгласил да играе шоуто на круиз. Пълен релакс, ядене .... на корем и там като се налага снимаш 3-4 пъти на ден жената, която те издържа...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Apr 5, 2022 9:24:51 GMT 2
Гергана колко дни пренася дрехите си в торбички на Била до новата си бърлога? Ни вест, ни кост, ни Кучи...пардон, Гучи.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 9:28:07 GMT 2
Според мен Пепе опитва да преструктурира имиджа си в социалните мрежи и иска да изглежда по-арт, сякаш има някаква дълбочина в главата й.
Затова от нейния круиз наблюдаваме табели, размазани крака, както и единствената сграда с кофти мазилка в цяла Барселона. Très chic.
Но за съжаление, тя е basic bitch на клетъчно ниво и неща като матча лате, кроасани и Furla винаги ще присъстват в постовете й.
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 5, 2022 9:31:06 GMT 2
Моля ви се, снимките на Пепе са толкова conceptual, вие не можете да ги разберете просто
Пепе и Филяка са следващите mint stories - pink stories
|
|
|
Post by ☀ on Apr 5, 2022 10:00:49 GMT 2
Иска да е Бибонс, ама повече бие на Съдби на кръстопът, снимано между Бургас и Красна Поляна. С МИНИМАЛНИ включвания на датската жилка.
|
|
|
Post by tiberia on Apr 5, 2022 10:04:11 GMT 2
Евелин с 43-минутен клип защо се е отказала да работи маникюристка.. seriously?! Щото я мързи, за'тва
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 5, 2022 10:16:15 GMT 2
Евелин с 43-минутен клип защо се е отказала да работи маникюристка.. seriously?! Щото я мързи, за'тва Дали има нещо, което да е започнала и да е довършила... Започна да учи-прекъсна, започнала курс за фризьор - прекъснала, след това гримьорка била.... Не било за нея работа в офис, от 9-17ч. То са нея е само да лежи и да купува черен мат.
|
|
|
Post by kukitkata on Apr 5, 2022 10:44:51 GMT 2
Дълги години бях клиника на салона за който Евелин разказва. Отказах се, защото много трудно си записвах час при въпросната колежка. Сядала съм доста пъти при Евелин, но то е било само защото не е имало часове за другата и не знам колко са и остаряли методите на работа, но е факт, че маникюрът от колежката и издържаше два пъти повече от този направен при Евелин въпреки двойното време. Чак пък трябвало да струва повече... хаха 😁 Вече ви писах, как ми проби нокът с пилене... И проблемът и въобще не е затова, че колежката и не дава клиенти да сядат при нея, а беше в това, че клиентите не оставаха доволни. Мен дори са ме молили да сядам при нея.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 5, 2022 10:47:09 GMT 2
Евелин с 43-минутен клип защо се е отказала да работи маникюристка.. seriously?! Щото я мързи, за'тва Дали има нещо, което да е започнала и да е довършила... Започна да учи-прекъсна, започнала курс за фризьор - прекъснала, след това гримьорка била.... Не било за нея работа в офис, от 9-17ч. То са нея е само да лежи и да купува черен мат.
Точно 🤦🤐😑🤣Готованка-мързеланка.Дори и да не е в офис,работата си е работа,а за това си трябва отговорност(каквато и да е работата изкл инфуенс,защото това не е работа.Трябва си е човек да е сериозен),а не като Евелин плиткоумното,мързеливо същество.Умът ми не го побира как има такива хора като нея и не им пука грам,че нищо няма да свършат в тоя живот(нищо полезно и за околните ,и за себе си)?🤦Срам и позор.Иначе тръгнала да прави видео (40 мин) да се обяснява.Мила,не ти трябва 40 мин видео с обяснение,трябват ти 5 секунди ,за да кажеш"Мързи ме".Трябва ти и малко мозък,че ти липсва.Това е истината.Млади момиче да я мързи толкова .Да се засрами малко.Като има деца един ден не я виждам как ще ги гледа.Иска-не иска,тогава ще трябва да се захване на работа,за да печели пари,иначе няма как само със заплатата на мъжа ѝ да станат нещата.Разходите ще са още по-огромни .Или ще чака на маминка да ѝ праща колети и тогава😑🤐🤦
|
|
|
Post by veereto on Apr 5, 2022 10:50:51 GMT 2
Дълги години бях клиника на салона за който Евелин разказва. Отказах се, защото много трудно си записвах час при въпросната колежка. Сядала съм доста пъти при Евелин, но то е било само защото не е имало часове за другата и не знам колко са и остаряли методите на работа, но е факт, че маникюрът от колежката и издържаше два пъти повече от този направен при Евелин въпреки двойното време. Чак пък трябвало да струва повече... хаха 😁 Вече ви писах, как ми проби нокът с пилене... И проблемът и въобще не е затова, че колежката и не дава клиенти да сядат при нея, а беше в това, че клиентите не оставаха доволни. Мен дори са ме молили да сядам при нея. Няма ли още някой, който е посщавал този салон и да вземете да ѝ го кажете. Много се дразня на хора, на които все някой друг им е виновен, а иначе те са прекрасни, чудесно, но никой не ги оценява. За съжаление има много 20 годишни, които мислят по същия начин. Мислят се за много повече, имат високо самочувствие, очакват, че някой им е длъжен с нещо, а те освен претенции нямат грам покритие.
|
|