|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 10:53:27 GMT 2
Повечето жени, които съм чувала да казват “не искам да работя в офис”, май си представят офис на Еконт 😅
Дали знаят как изглеждат другите видове офиси?
|
|
|
Post by veereto on Apr 5, 2022 11:00:35 GMT 2
Повечето жени, които съм чувала да казват “не искам да работя в офис”, май си представят офис на Еконт 😅 Дали знаят как изглеждат другите видове офиси? хах Явно да. Нормално е да не знаят как изглеждат, защото в другите офиси няма да ги поканят и на интервю.
|
|
|
Post by lily on Apr 5, 2022 11:07:59 GMT 2
Евелин с 43-минутен клип защо се е отказала да работи маникюристка.. seriously?! Щото я мързи, за'тва Изгледах го, не е в нейна полза, че е толкова дълъг, към края започва да си противоречи с началото. В началото казва, че не иска да работи в офис, харесват й салоните за красота, защото има много клиенти и колеги, с които не ти е скучно, все нещо се случва. В края казва, че предпочитала да работи в малко салонче сама, за да няма интриги и да не е шумно. Общо взето разбрах, че не иска да бъде сравнявана с други маникюристки затова предпочита да работи сама. И че въпреки, че е работила три години един маникюр й отнема 2 часа. Кой човек има 2 часа да отдели се семпъл едноцветен лак. Не мога да го приема, аз сама се правя с гел вкъщи и ми отнема 2 часа, а тук говорим за ПРОФЕСИОНАЛНА работа и много практика. Как няма да можеш да си свалиш времето за работа до 1 час стандартно.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 5, 2022 11:23:55 GMT 2
С една дума всеки, който е твърде добър, за да работи и не иска да чуе критика трябва да стане инфлуенсър. И един поздрав за форума с истински усмивки :
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 11:30:56 GMT 2
Отношението на семейството на Пепе към бавачката Макфифи е такова, каквото е и отношението на Пепе към него. Няма как да се очаква, след като тя не го уважава и приема за важна фигура в живота й, семейството й да го прави. Във всяка връзка и семейство е така. Ако жената/мъжа не уважава човека до себе си, то и семейството му ще го възприема по същия начин. Поради тази причина коментарът на баба й изобщо не ме изненадва. Друг е въпроса, че не е особено уместно, но... Тя редовно коментира снимките на Пепе.
|
|
|
Post by peacock on Apr 5, 2022 11:35:51 GMT 2
В цялата тая работа, най- мъчно ми е за Матиас. Толкова е сладък. Толкова е " жилав" в добрия смисъл на думата. Много живо дете е . Жалко, че не е с майка си и не получава нужната обич , която едно дете има нужда в тази възраст. София в последния влог дори него се опитва да засенчи.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 11:40:00 GMT 2
Пинкито 😂 prikachi.net/image/HUw03Не ме разбирайте погрешно, не се подигравам на тялото ѝ, и аз съм далеч от перфектна, обаче нали уж нивото им е професионално? Малко поне не може ли да прилича на танцьорка, минимум подходящо облекло, което не я прави карикатура в ситуацията. Да не говорим за танцовите ѝ възможности, де, ама поне фасада да има 🤔
|
|
|
Post by stelsko on Apr 5, 2022 11:42:56 GMT 2
ibb.co/Fmvt1QQГрацията в розово голяма базука е направила Едит: писали сме едновременно
|
|
|
Post by ☀ on Apr 5, 2022 11:46:28 GMT 2
Много лъжлива излезна тази ергенка. Сама сподели, че си е слагала ботокс, а сега вероятно е разграден..
|
|
|
Post by niisy on Apr 5, 2022 11:47:17 GMT 2
Пинкито 😂 prikachi.net/image/HUw03Не ме разбирайте погрешно, не се подигравам на тялото ѝ, и аз съм далеч от перфектна, обаче нали уж нивото им е професионално? Малко поне не може ли да прилича на танцьорка, минимум подходящо облекло, което не я прави карикатура в ситуацията. Да не говорим за танцовите ѝ възможности, де, ама поне фасада да има 🤔 И отстрани всички как снимат все едно е чудо невиждано тоз танц
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 5, 2022 11:48:41 GMT 2
А леле какви са тези паласки. Не значи, че трябва да е кльоща, ама и чак с такива блузки да се облича при това положение, не ми е артистично
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 11:49:54 GMT 2
Коментарът е от вчера и малко ще върна темата назад, но просто исках да кажа мнението си. Тук има голямо значение за кой инфлуенсър говорим. Например Галя Симеонова със сигурност получава пр пратки все на неща, които определено ползва и й харесват. Например от Аманоттаякозметика и Кокос й изпращат продукти за коса, грим и грижа за кожата, които редовно ползва, някои от тях показва от години. Получава пратки от Chanel, Narciso Rodriguez, Dior, българската марка за чанти, която й изпратиха 5 цвята от един и същ модел, също от българската марка, с която сега ще прави колаборация. Не знам, дали си подбира пр пратките, но това са все неща, които тя многократно показва и очевидно използва. Не съм я видяла да получи пр пратка от Garnier например. Тя си е вещоманка, но реално си спестява една солидна сума само от тези подаръци, за които се изисква просто да покаже на стори и да каже, че са топ и много благодари. Бяха й изпратили 2-та нови (дамски и мъжки парфюми) на Narciso Rodriguez, които в момента са намалени в Дъглъс и цената им общо минава 250лв. Дори един прост BB крем на Missha, които тя си купува е 40лв., а да не говорим за Chanel-а, който тя каза, че е над 100. Всичко това ако й се изпрати сумарно си е доста голяма сума, а са все неща, които използва. ПР пратките са си реално част от заплащането на инфлуенсърите - дали вместо или като допълнение към хонорар. На вас би ли ви харесало част от заплатата ви всеки месец да е под формата на продукти, които не се знае дали ви трябват или харесват? Аз лично предпочитам да си изкарвам парите и с тях да си купувам каквото реша, когато реша. Пример с на Пепе пратките детски дрешки - много ме съмнява ако реално имаше избор да взима тези кичозни дрехи с огромни надписи, които изобщо не се вписват в уж любимия ѝ скандинавски стил.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 12:36:24 GMT 2
Честно казано предпочитам сторитата на Пепе от круиза отколкото от Маги Сан, която е направила 20 безсмислени сторита,тя също има табели и кофти сгради. Прекалено много се натяга, нон-стоп с камера и телефон. Пепе поне се наслаждава, дори и да е самаа.
Днес се изумих, когато колеги споделиха, че са се вдъхновили от Пепе и са си буукнали круизи със същата компания. Поне те са избрали по-екзотични дестинации от Марсилия и Барселона.
|
|
|
Post by imasurvivor on Apr 5, 2022 12:54:21 GMT 2
По абсолютно никакъв начин Пепе не ме инфлуенсва да си похарча парите за нейния круиз, въпреки че имам адска любов към водата и бих живяла и месеци на круизи, обикаляйки, за мен е нещо, по което мноого силно си бленувам ♥ За цирка им с Фифитко нямам какво да кажа, казали сте го вече, особено онова стори с "истинската" му усмивка направо ме разби, може ли пък чак толкова фалшиви да са.. Не знам Горките деца, ще гледаме сеира им, както при мизерията при Сиса За Надежда на Балан пак да се включа, четох вчера, че сте питали - учила е в езиковата в Разград, след това записа във Варна и замина на бригада, запознали са се докато е била там и така, после се е преместила в София в университет, който завърши скоро, не знам какво точно е учила, но е истина, че в гимназията беше по-земна и адекватна, явно с времето се е разглезила до неузнаваемост, миналата година пък баща и' бягаше от патрулки, защото не им спрял на стоп палка и си беше голям екшън, някакви стрелби, глупости Нито беше пил, нито дрогиран, но какво го накара така да постъпи - не знам, след тази случка около седмица Надка не беше активна в социалните мрежи, но ето, че се забрави и рекламите пак потръгнаха. При тях ми е толкова лигаво и безвкусно, не мога да не скрия, че може би наистина обичат и обгрижват детето си, но отстрани изглеждат доста нелепо
|
|
|
Post by ☀ on Apr 5, 2022 13:07:49 GMT 2
DMS FIFI
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 13:14:29 GMT 2
Аз пък не разбирам какво толкова трябва да се наслаждават на круиза, това не е награда от томбола, на тях им се плаща да са там, затова трябва да снимат сторита, да правят ревюта и т.н. Да си се наслаждават като си платят сами. Как ще ми продадат на мен например този круиз ако само си се наслаждават и нищо полезно и любопитно не показват? Не ми е зор да гледам селфита на Пепе и Филяка, искам истории от кораба - каюта, ресторанти, храна, забавления, услуги, басейни, дестинации по пътя и т.н. Като са на работа ще работят, това е работно пътуване, не меден месец.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 13:18:17 GMT 2
Дупето не ми направи чак такова впечатление, може би защото този тип долнища създават илюзия за повече отколкото има, обаче тези паласкиии... Блокирах я в инстаграм, заради групостите, които ръсеше преди много време, но на снимките в профила й, какво е положението? Реже ли се яко? Още ли снимките й са с качеството на Нокиите, които бяха модерни през 2010-та? Пинкито 😂 prikachi.net/image/HUw03Не ме разбирайте погрешно, не се подигравам на тялото ѝ, и аз съм далеч от перфектна, обаче нали уж нивото им е професионално? Малко поне не може ли да прилича на танцьорка, минимум подходящо облекло, което не я прави карикатура в ситуацията. Да не говорим за танцовите ѝ възможности, де, ама поне фасада да има 🤔
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 13:25:43 GMT 2
За МЪри и на мен ми беше странно. Обявиха, че ТЯ е решила да си празнува там рождения ден, а не, че е поканена от продукцията, както обаче си мисля, че се е случило. В близко бъдеще очаквам, че Мърито ще я гледаме все повече и повече, защото ако не я бута майка й, не виждам, как ще се оправи сама с каквото и да е. Не се е насочила към някаква професия, няма реална работа, не продължи образованието си. Разчита на инфлуенсърството, което видимо започва да залязва. Тя дори няма канал, разчита само на ИГ.
|
|
|
Post by The Judge on Apr 5, 2022 13:34:42 GMT 2
Когато и да отворя стори с танци на розовата Йоана, всв едно и също гледам-едни и същи движения и мъжо ѝ като притеснен бобър брои къде трябва да му се падат краката. Изглежда все едно това танцуване му коства адски усилия, а тя го натяга още повече. Снимането и аз не го проумявам. Иначе изглежда реална и нищо общо със снимките. Кел файда от тях в такъв случай.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 13:39:45 GMT 2
Аз пък не разбирам какво толкова трябва да се наслаждават на круиза, това не е награда от томбола, на тях им се плаща да са там, затова трябва да снимат сторита, да правят ревюта и т.н. Да си се наслаждават като си платят сами. Как ще ми продадат на мен например този круиз ако само си се наслаждават и нищо полезно и любопитно не показват? Не ми е зор да гледам селфита на Пепе и Филяка, искам истории от кораба - каюта, ресторанти, храна, забавления, услуги, басейни, дестинации по пътя и т.н. Като са на работа ще работят, това е работно пътуване, не меден месец. е, Пепе си качва ресторанти, храната, всяка вечер забавленията, дестинациите. Сигурно ще монтира влог след това с истории. то пък какво да се каже за круиза - стая 2х2, поне са с тераска, за да не е пълна клаустрофобия, стотици (хиляди в техния кораб) каюти, пристигаш през деня в някой голям европейски град, обядваш, гледаш да разгледаш набързо някъде наоколо, че да не изпуснеш потеглянето на ферибота, което според сайта е следобед. Да бяха избрали някой травъл влогър тип Валери, че да направи сравнение струва ли си круиз из тези европейски градове. А те избрали най-малко пътуващия инфлуенсър Маги и Пепе, която го играе бохем - от ресторант, на бар и така.
|
|
|
Post by mira on Apr 5, 2022 13:45:37 GMT 2
Направо съм изумена как може да имаш толкова възможности за създаване/споделяне на съдържание, каквито ти дава пътуването, а ти да изкарваш всичко супер скучно и без грам полезност.
Да, с Пепе Crusit.bg ще достигнат до хиляди, но за наистина вълнуващо и автентично отразяване, изборът им е грешен.
Магисан е по-добре, но пък нея не я следя, нито я свързвам с такъв тип инфо.
Само си представям как щяха да ни омагьосат сторита от Darostinta, Mint Stories, EdgyCuts, дори от Елица Бехар.. или някой инфлуенсър от този калибър.
Чудя се кой маркетинг мозък им е правил предложенията на Crusit.bg
Иначе ми допада идеята различни инфлуенсъри да се качват от различни спирки.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Apr 5, 2022 13:55:12 GMT 2
Към Вика май доста се е увеличил хейта, защото преди не се оплакваше толкова много ако някой я засегне. Сега забелязвам, че поне 1 път на ден има мрънкане за някой коментар или съобщение.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 14:08:40 GMT 2
И аз е чудя защо точно Маги и Пепе са пратили на круиз? Сигурно таргетират майките с малки деца, знам ли. Ама дори и това да е била целта, пак не виждам колко народ ще се запише на круиз.
Да бяха поканили Лора, Радостина Ганева или дори Валери и щяха да получат и качествено съдържание, и евентуални записвания. Аз съм ходила на места, препоръчани от Радостина и със сигурно може и да круиз да ме инфлуенсне, въпреки страха ми от кораби, фериботи и подобни
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 14:23:28 GMT 2
Към Вика май доста се е увеличил хейта, защото преди не се оплакваше толкова много ако някой я засегне. Сега забелязвам, че поне 1 път на ден има мрънкане за някой коментар или съобщение. Излезе ми видео реклама с нея за ебалтю във фейсбук и имаше над 700 коментара хейт. Топ реакциите бяха смеещо се човече и гневно човече. Начинът, по който говори във влогове и в инстаграм ми е адски противен от както я “опознах” в Ергенът. Не знам как си има приятелки и хора, които общуват с нея ежедневно. Много ми изглежда арогантна и тросната.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 5, 2022 14:47:57 GMT 2
И аз е чудя защо точно Маги и Пепе са пратили на круиз? Сигурно таргетират майките с малки деца, знам ли. Ама дори и това да е била целта, пак не виждам колко народ ще се запише на круиз. Да бяха поканили Лора, Радостина Ганева или дори Валери и щяха да получат и качествено съдържание, и евентуални записвания. Аз съм ходила на места, препоръчани от Радостина и със сигурно може и да круиз да ме инфлуенсне, въпреки страха ми от кораби, фериботи и подобни Лора определено щеше да покаже много и да вмъкне нещо полезно,но ми се струва,че тя по-скоро сама организира пътуванията си,но пък би било интересно доста,ако бяха я поканили и беше приела съответно.Сто процента щеле и да покаже от всяко кътче хубава храна.Тя е балсам за очите и ушите.Чак да ти се прииска да хванеш багажа и веднага да тръгнеш.
|
|
|
Post by klaudia on Apr 5, 2022 15:21:44 GMT 2
Внимание! Ивана е извела Усмивчо и кучето навън. Изглежда, че е сама, колко голямо геройство от нейна страна.
Леле, не можах да позная Пинкито, тя на снимки е поне 10-15 кила по-малко.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 15:32:17 GMT 2
Това е рискът на реалититата. Може да излезеш много харесван, но може и да си изключително недолюбван. Към Вика май доста се е увеличил хейта, защото преди не се оплакваше толкова много ако някой я засегне. Сега забелязвам, че поне 1 път на ден има мрънкане за някой коментар или съобщение. Излезе ми видео реклама с нея за ебалтю във фейсбук и имаше над 700 коментара хейт. Топ реакциите бяха смеещо се човече и гневно човече. Начинът, по който говори във влогове и в инстаграм ми е адски противен от както я “опознах” в Ергенът. Не знам как си има приятелки и хора, които общуват с нея ежедневно. Много ми изглежда арогантна и тросната.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 15:42:12 GMT 2
Не знам как Бобъра ще си върне хорските симпатии, освен ако не си същество като нея, та да ѝ правиш евала. Знаехме си я ние от форума, "хейтвахме" си я, обаче тя реши да се излага в национален ефир,да покаже що за стока е.
|
|
|
Post by nomade on Apr 5, 2022 15:42:22 GMT 2
Фалшивият смях на Пепа е отвратителен на едно от последните сторита.
|
|
|
Post by Superficial on Apr 5, 2022 15:57:12 GMT 2
На мен ми се струва, че от агенцията са прокарали last minute оферта на някои инфлуенсъри и Пепе и Маги са били тези, които са се навили. Радостина или който и да е сериозен работещ човек, грам не си представям да се хване и да тръгне в последния момент. А и Радостина ми се струва, че много добре си премисля пътуванията и не се хваща на каквото дойде. Валери по си я представям, но може да е отказала. Също съм почти 100% сигурна, че нищо не им плащат, а просто получават безплатен круиз.
|
|