|
Post by Kalisa on Apr 5, 2022 15:57:16 GMT 2
Честно казано не знам да има някой излязъл от риалити, който да е обичан супер много от мнозинството. Масово са хейтени после. Та човек трябва да си прецени дали си струва да влиза.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 5, 2022 15:59:46 GMT 2
Мислех, че нищо не може да ме учуди от Сиса, но! Пуснах я и в началото обяснява как Ния гонила котето, което за да избяга, минало през спалнята и през на бебето лицето?! Одрало му е окото, Сиса се била много притеснила, но докатора ѝ казал, че няма нищо. Тази мърла себе си не може да гледа, а деца ражда, та и котки ще гледа..... горкото бебе!
|
|
|
Post by 🌸 on Apr 5, 2022 16:02:14 GMT 2
Явно и Кибрит са я отрязали след ракритията на форума, щом нейната кутия няма да се предлага повече и изведнъж се изчерпа. Даже мисля, че вече никой подобен бранд на Кибрит или козметичен бранд няма да ѝ се довери.😂 ibb.co/2PLcyZh
|
|
|
Post by emmilie on Apr 5, 2022 16:52:42 GMT 2
Мислех, че нищо не може да ме учуди от Сиса, но! Пуснах я и в началото обяснява как Ния гонила котето, което за да избяга, минало през спалнята и през на бебето лицето?! Одрало му е окото, Сиса се била много притеснила, но докатора ѝ казал, че няма нищо. Тази мърла себе си не може да гледа, а деца ражда, та и котки ще гледа..... горкото бебе! В края на видеото съобщи, че са върнали котето при семейството, където е и майка му. Каза, че не е могло да свикне с тях, постоянно се е криело, одрало е Гошко малък и Ния го е тормозила, защото не разбирала, че това е животинче, а не играчка.
|
|
|
Post by pdimitrova on Apr 5, 2022 16:57:57 GMT 2
От известно време ми прави впечатление как Капитоновата се изтъква със своята "асистентка", "PR агент" или както там я нарича, като че ли е управляващ директор на някаква компания и видиш ли е затрупана със задачи, че не успява сама. То нали да си инфлуенсър е изключително тежка и натоварваща професия 😂 Ами смешно е... Далеч по-успешни инфлуенсъри от нея нямат "асистенти" (поне до колкото ми е известно), ама видиш ли тя e нещо повече от другите и има. Добре, че изпъква с глупост, че други качества май няма.
|
|
|
Post by kiki95 on Apr 5, 2022 17:05:25 GMT 2
Гледам Пепе в Черешката на тортата.. ами какво да ви кажа.. много по земна и адекватна ми изглежда..
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Apr 5, 2022 17:44:48 GMT 2
Гледам Пепе в Черешката на тортата.. ами какво да ви кажа.. много по земна и адекватна ми изглежда.. 😳😳😳 Тя баш там се представи най-кофти…
|
|
|
Post by kalimera on Apr 5, 2022 17:49:38 GMT 2
Аз за тоя круиз научих,че гладен няма да останеш. Маси с храна под път и над път.😁🤔😁 Мама Циц им е идеален таргет.😂 Как се сети.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 18:01:40 GMT 2
Капитонова е нагла к****тина, която си мисли, че като има кой да ѝ плаща сметки и е купил апартамент кутийка и вече е голямата работа. Нека я хейтят, заслужава си го, нямам търпение да ѝ спаднат абонатите след края на Ергенът, защото тоя пекинез не заслужава никой да ѝ гледа малоумният животец. Тя освен да изкарва пари чрез друго не може в тоя живот. Вчера хейтеше собствената си родина като я попитаха защо е в БГ. Много ясно, че в Раша никой няма да я забележи, тя е грозна там колкото и грубо да звучи, реалността е такава, има изписани като кукли рускини, а тя не е от тях. Как можело хората да си мислят, че от инфлуенсърство не се изкарват пари, може и да се изкарват от Петканова, но не и от тая злобарка дето рекламира само нисък клас козметика, МР и ебалт ю. Да държи чичито здраво, че без него е за никъде като няма кой да ѝ плаща масажите, козметиците и почивките. П.С. Днес съм злобна, гадна, хейтеща мусаджийка и не ми пука! Пускам Сиса, че да нахейтя и нея и да лягам да спя спокойно.
|
|
|
Post by okay on Apr 5, 2022 18:01:52 GMT 2
Мислех, че нищо не може да ме учуди от Сиса, но! Пуснах я и в началото обяснява как Ния гонила котето, което за да избяга, минало през спалнята и през на бебето лицето?! Одрало му е окото, Сиса се била много притеснила, но докатора ѝ казал, че няма нищо. Тази мърла себе си не може да гледа, а деца ражда, та и котки ще гледа..... горкото бебе! В края на видеото съобщи, че са върнали котето при семейството, където е и майка му. Каза, че не е могло да свикне с тях, постоянно се е криело, одрало е Гошко малък и Ния го е тормозила, защото не разбирала, че това е животинче, а не играчка. Дано наистина са върнали котето, а да не са го изхвърлили, както биха направили, ако живееха в България. Котките са изключително деликатни животни, изключително чисти и прекрасни. Как да свикне да живее в мизерия с такова невъзпитано дете като Ния? Обикновено се привързват към един човек от домакинството най-много, как да хареса ужасния Сисон? Не знам как не се научиха повечето селтаци, че взимането на фомашен любимец не е само кеф, ами и даже е повече отговорност. Същото направи и селянката Галя с едно коте, което досадният ѝ син кой знае как е тормозил. И не, не се изяинявам за думите "селтак", "досаден" и "невъзпитана", защото няма как по друг начин да определя тези хора заедно с неприятните им деца. Сиса съм я гледала няколко пъти миналата година и повече не бих си я причинила. То бива простотия и примитивност, но тяхното минава всякакви граници. Как е възможно животът ти да се върти само около яденето и размножаването? Питам! Дори не мога да си представя какво минава през главата на подобни индивиди, когато решат да се разплождат. Какво можеш да им дадеш на тия деца, бре Сисо? Пържени кИфтета и дрехи втора употреба ли? Това ли е есенцията на живота? Какво образование, какво възпитание имат тази жена и мъжът ѝ Гошко? Поредните гастарбейтери, които живеят на помощи в уредена държава. Погнусена съм и с всеки коментар за тях тук си затвърждавам мнението.
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 5, 2022 18:18:37 GMT 2
Ужас,това което прочетох за Маугли още повече ми затвърди мнението какво невъзпитано и диво дете си "отглежда" Сиса...пуснах видеото и още в първите минути се оплаква,че са й звъннали от градината да си я взима,че ревяла.После уж го изкарва,че не била добре...кой знае как са се видяли в чудо горките хора. Надявам се да й стегнат контрола по някакъв начин на Сиска,не вярвам,че в Германия ще се търпи такова поведение без да има реакция от учители и възпитатели...Отивам да догледам сеира...поне горкото коте се е спасило!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 18:24:33 GMT 2
Сиса е пълна малоумница, как може да оставиш мауглито Ния да гони котката като знаеш, че бебето е без надзор на леглото и после да викаш как си плакала с детето. Ми възпитавай го малко това дете да не се държи като хванато от гората и да тормози освен братчето си и всяко друго същество. Щяла да захранва Гошко по метода захранване водено по бебето, бил хапвал круша, ябълка, ягода, защото имал интерес към храната..ама как няма да има нали е от вашето чревоугодно семейство, тя Сиса си мислеше, че и на 2 месеца зъби му избиват, но до сега не съм чула да има зъби. Сиса на диета ама прави торта за РД на някакво приятелче на Ния и след като се върнаха каза "изядохме тортата", точно пък Сиса да пропусне сладко, това няма как да стане. Ния постоянно повтаря мЕришееее, тоС и наистина е дразнещо как си говори в 3то лице, Сиса един път не ѝ направо забележка да казва АЗ. Върнали котката, защото Ния е меко казано маугли и е тормозила яко животното, така е като не го възпитаваш това дете, тя така се държи с Гого ама на Сиса не ѝ прави впечатление и си мисли, че си играе с него, а тя го блъска, дърпа, обръща и отстрани се вижда какъв тормоз е. То и малко акъл трябва, че с диването Ния и малко бебе и като цяло само мързели в тях не са за котка и като цяло за домашен любимец освен рибите.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 18:35:48 GMT 2
Имам ЖЕСТОКА непоносимост към хора, които се отнасят отвратително с животни!!! Силно се надявам, че наистина котето не е в дома на тези откачалки вече и все пак има дом! Не вярвам да думите на Сиса, че е при семейството, от което са го взели, но дано наистина е там. Първата ми котка родителите ми ми взеха, когато бях на 3. Но родителите ми отделяха изключително много време, за да имам нормална комуникация с животното, да се грижа за него, да не го тормозя и от тогава не сме оставали без животно вкъщи. Галя показваше едно малко коте във видеа, но след това котето изчезна и тя каза, че се е случило нещо ужасно с него, но не каза какво. В други видеа преди това се виждаше, как разглезеното й дете го мачка все едно е поредния боклук, който са му купили от Джъмбо. 2 от котките и зайчето ни намерихме на улицата. За котките не мога да твърдя на 100%, но за зайчето сами се сещате, че декоративно зайче ей така по улиците няма да ходи. Беше изхвърлено, а в последствие видях, че има цяла организация в България, която се занимава със зайчета. Хората ежедневно изхвърлят на улицата котки, кучета, зайчета и какво ли не...
|
|
|
Post by mousehunter33 on Apr 5, 2022 18:53:51 GMT 2
Сисоо, ненормалнице, соринотсори, когато взимаш домашен любимец - мислиш!!! Подготвяш децата, че това е живо същество, а не поредната плюшена играчка. Възпитаваш децата си да се отнасят към животното, както трябва, а не го връщаш, защото не може да се адаптира. Бясна съм, хора, бясна. Самата аз имам котка и дете и темата ми е много болезнена.
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 5, 2022 18:54:50 GMT 2
Уффф догледах й влога... Направи ми впечатление,че Ния още сума ти дни не беше на градина.А през цялото време Сиса две думи не размени с нея. Само една-две заповеди и до там /да даде на Гошко играчка и да не пипа котето докато яде/. Тя тотално е прекъснала всякаква комуникация с Ния. Само я пита какво е яла на градината и дали нещо си е вкусно.🤢🤢 Много тъжно,то детето не е виновно,ама е изтеглило късата клечка с тия родители. Дано поне попадне на добри учители... ПС. че тя Ния не подготви по никакъв начин за появата на бебето,пък камо ли за котка. Нали важното е да се купят консерви с храна за котката🙆🙆🙆😳
|
|
|
Post by The Judge on Apr 5, 2022 19:17:03 GMT 2
От тая проста селяндурка-толкова. Тя деца като ражда не мисли, та за котката.. Заради такива по цяла Европа мислят българите за тъпи мърлячи.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 19:45:36 GMT 2
Тия хора са наистина с развитие като от племенното време. Дай им секс, ядене и глей как се живее без грижи. Не попиха ли нещо от "великия" запад Цицата и сие? Ептен братята роми са, ептен Раша 17-18 век. Какво е това чудо невиждано, чак може да си ги пусна да кринджна и да ме довършат тотално за днес.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 20:11:30 GMT 2
Горкото мацоранче, побъркали са го Да, Давиз, върнали са го. А пък аз пак догодина може да си ги пусна, ако пак откача нещо 😂 това не са хора, това са нисши същества без мисловна дейност, тръгнали влогове в ютуб да снимат, щото точно пък те нямат какво друго да правят! Вземи гледай някой филм, прочети една книга, излез на разходка, просто направи нещо елементарно отвъд битовизма, в който си затънала, Цицооооооо.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 20:49:42 GMT 2
Сисооо,Сисоо, тия деца само на свинщина ги учиш.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ И няма да е зле да му махнеш тая мартеница дето му протязва ръката. aslpic.com/U8DRSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Apr 5, 2022 20:55:31 GMT 2
Според вас дали Пепе нямаше да се лендзи с Ф2 на круиза, ако не беше избързвала да ражда дете на Фифи след няколко месеца срещи ?
|
|
|
Post by ggl on Apr 5, 2022 21:05:27 GMT 2
Сиса не мога да я гледам с този мустак На Ния нищо не й се разбира…🙄
Еличка пак меси нещо🙄
|
|
|
Post by plam on Apr 5, 2022 21:06:18 GMT 2
Значи има двойки които от години се мъчат да си имат детенце и изведнъж тая мърла Сиса ще ми гледа деца...съжалявам,но за мен такива жени не трябва да бъдат родители 🤬
|
|
|
Post by Pushy66 on Apr 5, 2022 21:07:31 GMT 2
Сиса ме отвращава, ама наистина чисто физически не понасям толкова примитивни и прости хора. Народила ги и ги намятала по диваните тия деца, а тя разплута около тях, охкаща и нечистоплътно изглеждаща... Идилия. Не я гледам, защото нямам нерви, но следя преразказите ви с интерес 😀. Мога да си причиня Пепе и Попо, но тази жена, заедно с домочадието й - не! Има късмет котката, че няма да живее в този дом на плюскането и лежането.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 21:18:00 GMT 2
Жалко е, че такива хора се размножават най-много и им се дават и животни да мъчат в дивотията си.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Apr 5, 2022 21:49:32 GMT 2
Ох, думи нямам за Сисито. 🫣 Идвам да си изкажа възмущението от сторитата на Радостина, в които с гордост показва мръсните и гнусни филтри от пречиствателя. Тамън я похвалих и ей, на - изложи се с гръм и трясък. Аз съм в потрес! Хора, това не е нормално. Пълна глупост е да не ги е сменяла 3 години. Това е антиреклама за Филипс, не знам как са го допуснали въобще. Освен това - Нано филтъра(кръглия син, най-отдолу на снимката), се мие и накисва в разтвор с лимонена киселина, аз го правя всеки месец. Нейния направо беше пожълтял. Пояснявам, че през него минава само вода. Тази, която овлажнява въздуха. В най-лошия случай побелява, ако водата, която сипвате е твърда. Освен това пред хепа филтъра и този с активен въглен, седи “пред филтър”, който пази от навлизането на фин прах. Прилича на тези в климатиците. Явно не го е ползвала за да ги докара до това гнусно състояние… Да речем, че аз много се вживявам и не разбирам от маркетингови похвати. Целта явно е да се покаже колко много работи уреда и е ефективен. За мен лично, много нелепо изпълнение. Вярвайте ми, тези филтри са спрели да пречистват много отдавна…около първата година след поставянето им. alfa.kachi-snimka.info/images-2021/cqs1649187999m.jpegSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 22:15:31 GMT 2
Сисооо,Сисоо, тия деца само на свинщина ги учиш.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ И няма да е зле да му махнеш тая мартеница дето му протязва ръката. aslpic.com/U8DRSent from my iPhone using Tapatalk Значиии..като човек, който е захранвал по ЗВБ, wtf..? това бебе може ли да стои изобщо в седнало положение или нагъва, полегнало..Това е такава предпоставка за задавяне, че ако оцелее, наистина ще е чиста случайност. Това, че го е захранвала с ягоди, дори не искам да питам дали сурови, които са топ алерген също май е дребна подробност.. Да, на фона на такива жени, някои 30+ години се чудим дали може да осигурим дом, покрив и всичко необходимо за нов член на семейството, а други си се плодят като хлебарки..Парадоксално е. Едит: аз също не разбирам как може да си докараш водния филтър до това състояние, вкъщи така ни изглеждат филтрите за аспиратора.. Като човек, който няма все още деца, но е била покрай доста такива на приятелки, определено Гого не е адаптиран към това да сяда. Тя постоянно го държи легнал по гръб или го подпира легнал на шкембето си. Друго, което ми направи впечатление, че това дете е вече на 6 месеца и два сега започна да се обръща от корем по гръб, а тия неща според мен трябва да се случват доста по-рано. Отделно, че трябваше да започне да го подпира с възглавници отначалом за да свикне в полуседнало положение, преди да го цопне в гадният дървен стол за хранене на Ния. Този стол определено е за по-голямо дете, а не 6 месечно бебе, което общо взето за първи път седи в напълно седнало положение. Поправете ме, ако греша, но определено не смятам, че е нормално да се гледа така дете и още повече да даваш за първи път някаква различна храна от кърма и то само да си тъпче в устата, пълна свинщина и безотговорност.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 22:19:39 GMT 2
Капитонова доста хейт отнася. Във фейсбук в страницата на Ергена е пълно с негативни коментари за нея и няма как да ги изтрие от там. Много я е яд, личи си. Мислела е, че ще натрупа предимно позитиви ама не.
|
|
|
Post by mariak on Apr 5, 2022 22:38:32 GMT 2
Мнението ми спрямо Сиса се покрива изцяло с вашето и съм крайно потресена от това, че такива хора имат и “възпитават” деца, оообаче има едно нещо само кеото ме притеснява много! Крисинка да ме вземе да се отврати толкова много от тази ужасаната, че да спре да я гледа и да трябва да ѝ въртим трафик ние 😂😂
Казваме, че Пепка си гледа децата из междудругото ама Сиса не остава много по-назад, Ния и Гоги се гледат между сериалите от дивана и яденето.. 🙄🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2022 22:46:14 GMT 2
На ръба съм, даже честно казано я превъртам доста, защото ми е писнало да гледам манджите, Ния как крещи нон стоп и постоянното повтаряне на тоС, мЕрише, какой туй, Бозе, Бозеее, чудо и туй дИте и т.н. Мислех си, че след като Ния тръгне на градина няма да бъде такова маугли, но за жалост мисля, че на градината тя е същата лигла каквато и вкъщи. И като добавим, че тя грам не разбира какво ѝ се говорим там, главно ходи, за да може Сиса да се оттърве от едното дете и да спести да мисли какво да ѝ прави за закуска и обяд. Все пак не случайно пита само Ния какво е яла на градината, един път не я пита научи ли някоя песничка или някоя думичка на немски, а само "ко ядИ, мамуу". Според мен Сиса като каза, че са ѝ се обадили от градната, Ния е почнала да реве, защото нещо не се е случило както тя иска и се е тръшкала, както го прави вкъщи.
|
|
|
Post by l4444 on Apr 5, 2022 23:42:18 GMT 2
Пуснах си да гледам последното видео на Антоанет Попова. Винаги са ме плашели хора, които вече в зряла възраст продължават да осмислят живота си през случки от тийнейджърските си години. Като слушам такива, все ми остава тъжното усещане, че просто нищо интересно или смислено не им се е случило оттам нататък И Попова така - 2022 г. сме, тя е на 27-8 и разказва истории от 2010, когато е била на 16, хора, и то в детайл, все едно миналата седмица са се случили. 😩 Може би иска да е полезна с тези видеа за тийнейджърството си и връзката с гаджето ѝ, може би и се намира аудитория (напр. сред подрастващите), на която наистина да е полезна и интересна, но мен лично ме потискат подобни истории. Изниква ми асоциация с тези хора (сигурно всеки има такива познати), които на 30 г. все още се хвалят с оценките си от матурите, щото това продължава да им е топа на интелектуалните постижения. Живейте го тоя живот, бе, хора, и след 18 могат да ти се случват яки неща!
|
|