|
Post by carolinebingley on Apr 29, 2022 10:20:45 GMT 2
Под ремонт имах предвид операцията на гърдите Не беше нужно да се правим на много натоварени и да леем сълзи по сторита, че няма да сме активни. Можеше просто да каже: "хей, последователи, ще си обърна внимание и ще ви разкажа опита си във видео." Кому бяха нужни тея треперения и превземки ... Патрик добър спонсор ще излезне, 10к не си ги е изкарала от джоба, убедена съм. Поне толкова са при Ильо Стоянов имплантите. Аз съм член на една група Безопасна красота във фейсбук, та там се начетох на доста случаи за BIL - breast implant illness, тотално ме отказаха от такава интервенция. И аз се позачудих дало това имаше предвод 😂значи, изяснихме го. Да бе, питали са я, ама качва чак сега, а си ги е направила още зимата. Сигурно са я питали де, най-вероятно е да е така. Но защо се правят на интересни, едно такова тайнствено. Видео ще качва тя. Само мрънкаше как няма време за видеа, нямало да качва, не се насилвала. Иначе устните й са от Каляшева. Много зле направени. Единствено при Зорница филърите да ок. Не знам Валери дали има. NJ май и тя има. Там е видимо. Най-зле е положението при Галя Симеонова, NJ ката и Евелин. Но Галя бие рекордите. Макар, че според мен си й отиват на визията такива устни. При Полина хем са зле направени, хем обем няма, а напротив като разтеглени и криви са й. Полина-драма куин😂
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 10:33:29 GMT 2
Под ремонт имах предвид операцията на гърдите Не беше нужно да се правим на много натоварени и да леем сълзи по сторита, че няма да сме активни. Можеше просто да каже: "хей, последователи, ще си обърна внимание и ще ви разкажа опита си във видео." Кому бяха нужни тея треперения и превземки ... Патрик добър спонсор ще излезне, 10к не си ги е изкарала от джоба, убедена съм. Поне толкова са при Ильо Стоянов имплантите. Аз съм член на една група Безопасна красота във фейсбук, та там се начетох на доста случаи за BIL - breast implant illness, тотално ме отказаха от такава интервенция. И мен ме отказа BIL, изобщо не ми стиска да си правя експерименти като гледам какви могат да бъдат последствията. До скоро Полина имаше мазнинки тук-там, мисля си че можеше да е добър кандидат за “вграждане” на собствени мазнини в гърдите. На снимката със зеления бански изглежда супер, явно е смъкнала излишното.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 29, 2022 10:37:00 GMT 2
Да беше понапълняла Полина, но не много. Добре изглежда сега. Но стилът й е ужасен. Каквото хване това облича. А има хубава фигура и нежно излъчване. Ей тунинговаха се яко всички. Чакаме и Пепа да сложи силикон.
|
|
|
Post by okay on Apr 29, 2022 10:40:37 GMT 2
Като заговорихте за устни - на Ася Зарева също не изглеждат никак добре. Корекцията, която си направи, не знам дали е имала желания резултат. Оплака се от Дерма акт и каза, че на каквото се е доверила заради реклама от инфлуенсъри, все е оставала разочарована. Просто беше потресаващо положението - устни на топчета, които заемат половината от лицето ѝ. Аз ако бях на нея, повече не бих си слагала нищо, но явно гледа и тя да е модерна и актуална. Как си ги причиняват тези неща, не мога да разбера. На Полина сисите изглеждат добре, честити да са ѝ. Това, че все още се говори за силикон с половин уста, ми е много странно. Навремето всички фолкаджийки се тунинговаха, беше интересно, защото беше нещо ново, но сега всяка втора има. Какво толкова се крие, пък видео щяла да прави и да се обяснява. То и не върви и да каже "здравейте хора, сложих си сиси", така че по-добре, че нищо не е коментирала до момента. Просто наистина е подозрително как го коментира с половин уста часове, след като тук го написахте.
|
|
|
Post by pchelica on Apr 29, 2022 10:50:43 GMT 2
Гуца тръгнала за етикет да говори…Кака, не знам дали е етично да се гримираш на масата в ресторант, но не ми се чини много етично да си такъв кривозъбел и да не ти пука да си оправиш кривото чене…соринотсори…
|
|
|
Post by nomade on Apr 29, 2022 10:59:23 GMT 2
Гуца с нейните постове за етикет и дамско поведение, се опитва да набара някоя ниша, която в българския роден инфлуенс все още не съществува. НО!, на нея всичките и сторита са копи-пейст от западните инфлуцки. Абсолютно ненужно! Гуце, fail, try again.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 29, 2022 11:02:05 GMT 2
A да забравих я и тази Ася. И при нея е гадно направено. Реших да си пусна видеото й от Истанбул. То не беше мрънкане. Първо каза, че пътуването било супер, после каза колко било неудобно и гадно. Не отидоха никъде с групата, освен на яхтата. Не показа нищо съществено освен инстаграм кафето, обиколиха набързо и се похвали, че я бъркали с туркиня, защото имала такива черти😂 Не всяка туркиня е тъмна, напротив явно тя не знае колко светли и мъже и жени турци има. Припомних си Истанбул и още повече ми се приходи пак. Нашата екскурзия беше същата. И ние на много места ходихме сами, но ходихме и на организираните. Умрях от смях като каза за площад Таксим(ей това по-нагоре),че било модерно и младежко😃и било лудница . Е, тя какво точно очаква, огромен град-мегаполис+туристи в най-подходящия сезон за ходене там(фестивал на Лалето). И най-главния площад.
Като ходят неподготвени и непроучили ще са разочаровани. Одрин е толкоз, макс час, тя си мислела, че цял ден ще си пазарува. Мрънка какво чела за Одрин и праховете и приема всичко че е така, без сама да се е убедила. Не била доволна от фирмата. Простеят си, нямат интереси извън молове и инстаграм места за снимане, съответно нищо интересно не могат и да кажат за града. Едни тъпи и заучени фрази.
И Топкапъ не показха, но пък сто пъти казаха, че всичко било топ като Топкапъ😃 Ние като ходихме всичко бяхме разучили. Бяхме подготвени. Много неща видяхме сами,но си има екскурзии и места, които групово си заслужават. Едно от тях беше двореца Долмабахче. С отворени уста и в захлас съм слушала беседата. И тия неща няма откъде другаде да ги науча. А в Топкапъ 3 часа прекарахме и пак са малко. Те почти нищо не видяха. Ядене, молове, толкоз.
|
|
|
Post by cupcake on Apr 29, 2022 11:06:02 GMT 2
Гуца тръгнала за етикет да говори…Кака, не знам дали е етично да се гримираш на масата в ресторант, но не ми се чини много етично да си такъв кривозъбел и да не ти пука да си оправиш кривото чене…соринотсори… Много ѝ се иска да в българската Ана Бей просто. 😂 Това със зъбите никога няма да го разбера… Толкова опции има в днешно време, които стават все по-достъпни, а при нея състоянието е толкова потресаващо. Ама ми писна вече да го дъвча, че не знам за кой път се възмущавам. 😂 Иначе Полина да си действа както е намерила за добре и не че е нужно да се обяснява на последвателите си, но някакси изглежда леко нелепо да говори за това колко ѝ в трудно/ трябва да преоткрива себе си/ тинтири-минтири, и накрая голямата трудност и преоткриване е… Силикон. Все едно това ще ти реши предизвикателствата с отглеждане на две малки деца и ще то възстанови самочувствието? Но си признавам, че съм доста biased по темата - съфорумките споменаха BIL и действително жените, засегнати от здравословни проблеми вследствие на силикона, са доста и някакси за едните цици човек да си рискува здравето… Ами няма как да го гледам сериозно. И не го казвам от позицията на жена с гърди, натурални изваяни от гръцки богове, просто здраве >>> суета. А ако единия силикон ще даде самочувствие на човек, то приоритетите не са на правилното място. Мое мнение - знам, че доста хора няма да бъдат съгласни. Но при всички положения това си ми е коментар във форум, всеки е свободен да прави каквото е намерил за уместно, просто нека не го изкарваме по-драматично, отколкото е. 😂
|
|
|
Post by mariaflower on Apr 29, 2022 11:13:48 GMT 2
Пепе както напоследък се опитва всячески да е сексе, 100% до края на годината и тя ще е с нови гърди и/или нов нос.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 11:16:29 GMT 2
Видях от сторитата на Пепе тениските на Галя, ужасни са! С този златен синджир все едно са от Илиянци, кич голям.
|
|
|
Post by okay on Apr 29, 2022 11:27:07 GMT 2
Аууу, добре, че е Гуца да ми каже как се държи чашата с вино и че не трябва да си ровя в телефона, докато съм на маса. Без нейните ценни съвети етикецията и елегантността в България са изгубени. Забравих да кажа, че Евелин се интересува от парфюми, научила е няколко термина за парфюмите, но не се свени и да обогати науката за ароматите с "дърво чедър" и "кумин". От дървото чедър се бере сиренето чедър на слайсове, а пък парфюмите с нотки на на "кумин" имат аромат на запалена камина с пушещ кОмин. Абе, какво да ви обяснявам, изискана работа. Евелинче мила, дървото чедър е кедрово дърво, а "куминът" е подправката кимион. Предполагам, че нейната главица би стигнала до заключението, че се пише "кимЬон", та това е моят бонус съвет за следващите ѝ ревюта, които дай боже да са само устни, а не писмени, че тогава ще завалят чедъри, ементали, гауди, кОркуми и Сафрони.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 29, 2022 11:32:43 GMT 2
Ето, че се разбра за какво е тук Еличка.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 11:46:28 GMT 2
Сигурно Полина е имала комплекси за да прибегне до това решение. Но и всичко идва от очакванията към самия теб. Ако тя е очаквала сутрин в огледалото да я посреща Scarlett Johansson, нищо чудно да се е сдухала от реалността.
Не ми се смейте, но Капитонката ме инфлуенсна да приема моя собствен бюст такъв каквто е, а той се смали от Чашка Б на А след кърменето. Просто тя е от малкото, които са с малки гърди и въпреки това дрехите пак й седят добре и фигурата й е хармонична. Благодаря, питонче, започнах да се харесвам и без push up 😘
|
|
|
Post by notacliche on Apr 29, 2022 12:16:59 GMT 2
Елица ако не я бях отследвала преди време, сега щях със сигурност. Не е спряла с рекламите от 2 дена, то не се търпи направо🤦🏼♀️ Тениските на Галя са отвратителни.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Apr 29, 2022 12:21:58 GMT 2
Продължавам да не мога да повярвам Десислава Стоянова на какво прилича. Никога не съм я харесвала, защото бръщолеви някакви си нейни глупости, с цел да изглежда умна, но преди поне не се беше обезобразила така. На рускиня ли иска да прилича, не знам, ама не изглежда добре. prikachi.net/image/aaZWp
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 29, 2022 12:34:52 GMT 2
Наум и Теа: Мисля да им пиша: “Някъде безплатно…” Sent from my iPhone using Tapatalk С този правопис трябва да се върнат в училиШТе! Толкова да са прости...че дори елементарни неща не знаят. НАКЪДЕ. ТъпоТейче и ТъпоГноумче.Семейство с обраование ,ама в главата бръмбъри .На хартия висшУ, а в главата нисшУ.Срамно е дори елементарни думи да не могат да напишат и на всичкото отгоре да се излагат 🤦🤦 Десислава Стоянова се. направила на гъз,без извинение.Преди беше много красива,ама сега се е окепазила до ента степен.Защо?Защо така се обезобразяват ? 🤐🤐🤦🤦 Едит:Нали има сега идея от Кирил Петков -министър-председателят ни да дарим една заплата за оръжия за Украйна?Аз предлагам една заплата (айде половин да е ) за събиране на средства да образоваме инфлуцките или по-скоро да им помогнем да закрият акаунтите си -в инстаграм и в ютюб и да спрат да се излагат,че са тотално безмозъчни 🤐🤦
|
|
|
Post by nomade on Apr 29, 2022 12:41:41 GMT 2
Продължавам да не мога да повярвам Десислава Стоянова на какво прилича. Никога не съм я харесвала, защото бръщолеви някакви си нейни глупости, с цел да изглежда умна, но преди поне не се беше обезобразила така. На рускиня ли иска да прилича, не знам, ама не изглежда добре. prikachi.net/image/aaZWpБез коментар! Половината и лице е заето от тия наденици, пардон, устни. И аз да си дам двете стотинки за Елица, ами, има нещо променено в нея. Не знам дали и тя не минава през някакви процедури - било то козметични или свързани с друго, но абсолютно не прилича на себе си отпреди година-две. Супер е лицемерна за мен. В Дания е кроткото булче, което мие чинии и бърше прах по цял ден, а като си дойде тук е като все едно държана на въже от години. С Пепа сигурно вечерта са били на бар, ама няма сторита, че да не вземат датската рода да я помислят за лекомислена.
|
|
|
|
Post by dilinika on Apr 29, 2022 12:50:55 GMT 2
Малко не ми се връзват вчерашните “ангажименти” на Ели?!?!
Отиваш на фризьор безплатно, окей разбирам. Но след това да се опънеш на басейн или в сауната с новата си прическа. Еми, не го разбирам, ама какво ли знам аз, която всеки път чинно си плащам всички услуги.
Относно неизпрания бански няма да коментирам, всеки си решава сам за собственото тяло.
|
|
|
Post by okay on Apr 29, 2022 12:51:14 GMT 2
|
|
|
Post by vivian27 on Apr 29, 2022 13:07:42 GMT 2
Гергана след урока по етикет, седнала да реве и естествено да го запише на стори. А няма ли етикет, според който не е нужно да записваш всяка част от своето съществуване? Ми пореви си бе жена, ама не го снимай.. всеки има слаби моменти, но няма нужда да пуфтиш и въртиш очи пред камерата! Ненормалница!
После минало и вече и пита за бокс за жени😂
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 29, 2022 13:17:40 GMT 2
Андрей Андреев и съпругата му са на круиз за 3 дни обаче.Нямам търпение да видя преживяването им през тяхната призма.Хванана ли са круиза от Гърция. alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bfi1651230918k.pngКато бяха Маги Сан и Пепе на тоя Криз имах усещането,че след време това семейство ще отиде на криуз,защото винаги това ,което представят като информация е кеф и мед за очите .Иска ми се и Лора ,ама тя си прави сама пътешествията и едва ли ще отиде на такъв круиз,но все пак аз стискам палци д станв някой ден,защото и с нея ще е също интересно.А,не с Пепинини,Маги Санини и прочие
|
|
|
Post by klaudia on Apr 29, 2022 13:22:18 GMT 2
Деси Стоянова в един от последните си влогове каза, че хората я мислят за украинка, чувствала се дискриминирана, защото я гледали странно. Не помисли ли, че може да я гледат странно заради надениците на лицето ѝ, а не защото я мислят за украинка
Елица дойде НА София за 5 дни и се скъса от реклами. Като развързана е покрай Пепе. Какво ли мисли мама Бирк за милата Еличка?
Ганооо, Гано, не си интересна с плачещите сторита. Избърши сополите и сълзите и иди малко на разходка или шутинг дей, стига търка дивана.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 13:32:47 GMT 2
Гергана тръгнала да ревтуни на стори ама филтър да си сложи не е забравила. 🤦🏻♀️ Толкова е смотана горката, че се чуди какво да пусне, за да ѝ пишат хората и да ѝ съчувстват. Да не я е зарязало измисленото “гадже” и затова да циври? Все пак нейните любовни драми, които ние сме изживяли на 13-14 години, а тя на 25+ ги смята за супер голямото нещо. До онзи ден обяснява гаджето как ѝ преобърнал света и как всичко с него е по-хубаво, днес сеир как ревем за внимание. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 13:38:18 GMT 2
Гуц гордо заяви, че ще преглътне всички негативни емоции и ще се стегне, защото така Трябвало.
А трябва, защото …. има час за фризьор 😂
Едната се стяга емоционално за фризьор, другата пък отчаяна съпруга взема време за себе си за да напомпа циците, трети отиват на романтичен уикенд в Италия и на петнайстата минута вече снимат влог…. @Инфлуци, загубихте ли връзка с планетата Земя??
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Apr 29, 2022 14:09:09 GMT 2
Тоя караконджул няма на къде да стане по-нелеп. Няма да го назовавм с истинското име, но То се знае кое е. Вече не лудницата ами и аз не знам кой трябва да се сезира за това чудо. Пълен кукундрел.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 29, 2022 14:26:23 GMT 2
|
|
|
Post by emmilie on Apr 29, 2022 14:32:47 GMT 2
До сега Пепе, Мона и Елица облякоха тениските на Галя. Аз лично не видях да стои добре на нито една от тях. Материята ми изглежда хубава, но модела е адски демоде, цветовете изобщо не са свежи, за синЖира казахме всичко… простооо цък..
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 29, 2022 14:39:12 GMT 2
Някой като мен ,който да мисли,че Ели /от Корея/ е бременна? Първо имаше пауза във видеата,уж заради ковид на Нели. Сега във влога говори как й се ядяло кисело /т.е променени вкусови рецептори/ и по едно време се вижда в едно огледало където неволно си подръпна връхната дреха,че да не се види корем. А сега видях и че има такъв коментар под видеото - с бебе емотикон.🐻🐣 Да видим дали ще се окажа права. 😊
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 14:50:41 GMT 2
Еее, ама две от папарашките снимки на Питонин муж са мои, тцтцт.
|
|