|
Post by deny on Apr 29, 2022 14:53:48 GMT 2
Божееее, колко са изкуствени и измислени всички пишман създателки на съдържание. Изкуствени усмивки, празни погледи, превземки и лиготии. Визирам Галка, Пепа, Ели и там другите знайни и незнайни звезди...блякс Реването на Гана пред камера даже не ми се коментира. Там положението вече е за лечение.
|
|
|
Post by sweet96 on Apr 29, 2022 14:57:40 GMT 2
А Полина дали си е правила нещо на корема? Не ми изглежда спортен тип, пък доста добре изглежда, като за родила преди година.
Иначе за мен в инстаграм най-добро тяло има Славена Вътова, не изглежда като анорексичка като Александра, супер стегната и тези крака до ушите са... Уау.
|
|
|
Post by ani on Apr 29, 2022 15:15:02 GMT 2
Мен ме хвана срам да гледам Гергана как плаче. Даже не знам това плач ли беше или хлипане за пред камера. Страшно фалшиво е всичко при нея.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 15:20:06 GMT 2
Към снимката на Полина има хаштаг mommymakeover В САЩ и особено латинска Америка почти всяка жена след раждане си прави такава комбинирана хирургиччна намеса- обикновено е лифт на бюста и импланти , операция на корема за махане на кожа и сланинки, плюс за диастазата, при някои и дупе/бедра. Спред мен тя е направила само бюст и корем, защото си в абсолютно права Добре се е получило. Само да разгради устните, че хем са тънки, хем разляти и криви. Да разгради и отиде при професионалист, а не за спонсорство. Аз на нейно място бих спортувала и бих си оперирала големия нос, тя има хубаво тяло по принцип, но щом така го е усетила. Който има време и възможност и го иска, няма лошо.
За мен Александра е най- красивата в България от известните и тялото й е супер. Малко е заслабнала последно време, но някои хора така с глад преживяваме раздели (а тяхната според мен е доста тежка, за второ дете де е готвила..) надявам се да се оправи скоро
Ели е качила видео с грозните тениски с ланец. За спонсорство всичко биха облекли
|
|
|
Post by Ladybug_ on Apr 29, 2022 15:28:02 GMT 2
Някой като мен ,който да мисли,че Ели /от Корея/ е бременна? Първо имаше пауза във видеата,уж заради ковид на Нели. Сега във влога говори как й се ядяло кисело /т.е променени вкусови рецептори/ и по едно време се вижда в едно огледало където неволно си подръпна връхната дреха,че да не се види корем. А сега видях и че има такъв коментар под видеото - с бебе емотикон.🐻🐣 Да видим дали ще се окажа права. 😊 Аз още майка ѝ като беше в България и беше снимала детските дрешки ,когато тя е била бебе и Нели каза,че ще отдели ,за да ѝ ги занесе уж за спомен(нещо такова) .И тогав нещо ми прещракна,че може да члануват бебче скоро време.Лично аз ще се радвам много,ако е вярно ,че очаква дете.Каквито и да са,поне за земни и не са такива превземки като нашите инфуц тук.Да,имат си недостатъци и те,но беши кахъри са техните.
|
|
|
Post by jeri on Apr 29, 2022 15:33:01 GMT 2
На снимката с банския, ц***** изглеждат супер. Аз по принцип съм “за“ такива интервенции, щом те карат да се чувстваш по-добре. Може би ти дават някакъв вид рестарт, на чисто започваш с ново тяло. Това, от което съм възмутена при нея е лицемерието, фалша. Защо й беше да се прави на многострадална?! Сигурно, за да хване сигурно мами аудиторията, която наистина изнемогва. Все си мисля, че интервенцията е била наскоро, а не зимата. От февруари, март е с широки дрехи, съмнявам се да е издържала 4 месеца да ги крие. То и в днешно време, голяма работа един силикон, всяка втора има. Наистина е драма куйн, и с бременността, сега и това. Чудо голямо- все едно само на нея й се случва. И преди съм писала, засичала съм Патрик на живо няколко пъти, много възпитан и разбран мъж.
|
|
|
Post by pdimitrova on Apr 29, 2022 16:03:19 GMT 2
Момичета, попадали ли сте на видеа на Desislava Stoyanova? Напоследък доста често ми излизат нейни видеа, та от любопитство взех, че отворих последното. Първо, малко съм шокирана от джуките й, които няма да изгрубявам и да казвам на какво приличат 😂 ама и не мога да разбера какъв тип съдържание се опитва да покаже? 10мин мрънкане, че доставчикът от КFC бил скандалджия и и тровил живота 🤣
|
|
|
Post by MaryPoppins on Apr 29, 2022 16:12:30 GMT 2
Някой като мен ,който да мисли,че Ели /от Корея/ е бременна? Първо имаше пауза във видеата,уж заради ковид на Нели. Сега във влога говори как й се ядяло кисело /т.е променени вкусови рецептори/ и по едно време се вижда в едно огледало където неволно си подръпна връхната дреха,че да не се види корем. А сега видях и че има такъв коментар под видеото - с бебе емотикон.🐻🐣 Да видим дали ще се окажа права. 😊 Мда и аз така смятам и то доста коремче ми се видя, поне 4-5 месец.
|
|
|
Post by sweet96 on Apr 29, 2022 16:14:11 GMT 2
Мен ме хвана срам да гледам Гергана как плаче. Даже не знам това плач ли беше или хлипане за пред камера. Страшно фалшиво е всичко при нея. Най-гадното нещо днес в инстаграм. Защо е нужно да го качва? Не е красива докато плаче, като цяло не искам да гледам ревливи сторита и то дори без ясна причина. Писала 20 слайда и не става ясно защо реве.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 29, 2022 17:22:37 GMT 2
Попаднах и аз на Гуци на сторито. Няма такава простотия, вярно тип бг сериал. Ето затова мразя всякакви показвания на страданието в соц. мрежи от този тип, защото е фалшиво и изкуствено, много жалко. С това стори вече съм сигурна, че при Гергана всичко е фалшименто. И няма да има оправия. Кому е нужно да качва това, последвано от сърцераздирателни думи, обяснения, напълно излишни неща. Като и сълзите на Ивана в спалнята, последвани от инжекциите в корема. Ок съм да се говори за тези моменти, за трудностите, за загубите, животът не е само цветя и рози... Но не и по такъв жалък, кофти и показен начин. Защото е дъно. Защото е смешно, защото е много ниска топка. И не носи нищо. Евелинката ще й преподавам сега един урок по парфюми и нотки, да видим каква ще е реакцията. Не стига, че хал хабер си няма от това, ами и срича. Чете от кутията нотките на парфюма и даже не знае какво чете. Ами нали правиш ревю, подготви се малко поне. Не, че това е ревю на парфюм, то дори не може да се нарече така. Всичко е през просото и при нея. Интересувала се от парфюми тя😃
|
|
ava
Junior Member
|
Post by ava on Apr 29, 2022 18:54:17 GMT 2
Аз не мога да повярвам, че Гергана загуби двама от най-близките си един след друг и веднага, ама буквално ВЕДНАГА, след това започна да бълва cryptic постове за мистериозното си измислено гадже, shooting days и какви ли не глупости. Не разбирам как тия неща изобщо й идват на ум, ако на мен ми се случи подобна трагедия, умът ми ще е на съвсем различно място. При нея беше като “oh well, moving on с глупостите, които съм си замислила”. Не казвам да се затвори вкъщи и да реве, но и сегашното й поведение не е адекватно. Сякаш не си даде възможност да осмисли тая загуба. Това, че “слага нещата в кутийка” и ги заключва навътре в себе си, в един момент ще избухне много зловещо…
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 29, 2022 19:51:36 GMT 2
И аз я харесвах Поля. В началото я гледах, защото беше съвсем различна. Но за рускините и украинките е важен мъжа и да е с пари, да го въртят на пръста си. Те са особена порода. Поля си развалих мнението като почна да се обяснява за ресурсите, да говори високопарно. Първо беше на лечение за акнето и разправяше как не иска деца още, но след година изведнъж вече иска да роди(хайде това се променя да речем, може да се случи и се случва). Обаче след това как кри бременността си и лъжеше,че е настинала, че е зле, как имала здравословни проблеми, липса на витамини и какво ли не беше.
Как отишла при Патрик в чужбина, а едва се познавали. После като не знаеше националния ни празник, а е тука от над 10 години. И се обясняваше по сторита и злобееше. След това пък започнаха мами историите, нямат пари за жилище, не им се давали искали мобилност, затова купуват на зелено. После й завиждаха за ресурсите. Но има за силикон и филър в устните и за още какво ли не. Измислените бизнеси, оплакванията как не смогвала с две породени деца, пошлите й визии, мрънкането, ехидната усмивка. Брак йок, сватба йок, жилище йок. Но пари за обезобразяване и да си оправяме комплексите има. А нямаше нужда, тя е симпатична, и тялото й е хубаво и устните й бяха съвсем добре. Хвана и тя оправен, способен и добър мъж, с повечко пари, каквато е и целта на повечето девочки. Случи на мъж. Това за мене е истината.
|
|
|
Post by sweet96 on Apr 29, 2022 20:12:28 GMT 2
Аз не знам защо така се разочаровах от силикона на Полина. По принцип нямам проблем с подобни интервенции, но някак не го очаквах от нея.
А за Гергана, как разбрахте, че са се разделили с тоя it-то?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 20:30:36 GMT 2
Поля няма нищо общо от периода, в който се появи и сега. Беше мила, скромна, земна и симпатична. В момента е надута, злобна и се облича като клошарка. Всеки се шири според чергата си и решава сам, как да си харчи парите. Аз не бих инвестирала в гърди, вместо в собствено жилище. Но е до въпрос на приоритети. Не съм против интервенциите, въпросът е изпълнението им. Повечето са несполучливи. Ето при Поля и устните - да, имаше тънки устни и в началото, когато си постави хиалурон изглеждаха добре. Но в момента устните й са криви и положението е много по-зле от това, което беше преди да си постави... Любопитно ми е, кой гледа децата сега, когато тя е на почивка.
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 29, 2022 20:32:23 GMT 2
Аз също съм учудена от силикона на Полина, тя никога не ми е изглеждала чак с дефицит, както е при Пепе, примерно. Очевидно е в депресия и се чуди как да компенсира, но и това ще е с временен ефект. Устните не ми правят лошо впечатление, просто тя си криви устата като говори и май затова изглеждат така. Устни, мигли, гърди, бая напредва Полина. А Елица и Пепе, ако видите стари клипове на Елица все така си се държат като са заедно с Пепон.
|
|
|
Post by emmilie on Apr 29, 2022 20:48:33 GMT 2
Какъв е шанса Теа&Наум и Валери&Мартин да се настанят в един хотел, в Италия 😀
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 20:49:20 GMT 2
Полина е толкова пошла с тази снимка с банския . През цялото време ходи облечена като повлекана и сега избухна като някоя кифла с тия цици. Айде айде с тия селски номера- вчера загатна малко с клипа ,днес бански ,утре видео . Инсче е много хубава жена ,ала баш Кума Лиса. Стана ми противна от тогава,когато разпитваше за fancy място за пиене на чай в Лондон и веднага след това последва предложение от милия завалия . Представям си как го е настъпвала под масата да дава по-бързо пръстена бахаххах . Интересно ми е кога ще има сватба ,същото и при Елица . Убийте ме с камъни ,но се чудя на двойки които се сгодяват , голяма еуфория и обещания ,а в близките две години няма брак . За мен 2 години са напълно достатъчни да събереш пари ,организираш и тн . една сватба . Разбира се друг е въпросът с какви средства разполагаш ,но всеки с джоба си все пак и може да организира и по скромна сватба или поне подписване .
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 29, 2022 21:05:43 GMT 2
То пък кел файда от пръстена в Тифани. Като нищо не последва. Аз не мисля, че ще има сватби при тях двете скоро, ако изобщо има, защото и в това се съмнявам. Досега не е ли станало, пиши го бегало. Вярно с тия торбести дрехи, неугледен вид и изведнъж цици и селфи по бански😃 Идея нямах, че е такава типична кифла Полина. Аз нямам нищо против,щом им харесва и е с мярка. Нека си правят каквото искат. Просто всичките са ми по калъп, няма някоя да се отличава, всичко е филъри, силикони, носове, ботокси,мигли, айлайнери, скули. Всички са по модата. Тъпо и скучно.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 21:11:01 GMT 2
Питонова сподели, че всичките ѝ бивши я наричали к**ка и за нея било нормално да ѝ казват така, защото обичала да е нахална и да получава всичко на готово. А пък според мен всичките ѝ бивши я наричат к***ва, защото тя освен за леглото за друго не става. А иначе днес се жалва как можело да има хора, които искали да я "убият с камъни" и как тия хора не им достигало нещо в живота и можела да ги съди, а на нея какво не ѝ достига, че е такава злобарка и качва детски снимки или се присмива на хората дето я коментират как изглеждали? И пак говори за високи вибрации, нали уж не ѝ пукаше какво пишат и говорят за нея, а отново коментира "хейта".
|
|
|
Post by fairy777 on Apr 29, 2022 21:13:10 GMT 2
Всички са на вино в сторито на Елица,само наша Пепе е на твърдо😄 бая отскок й трябва за да поддържа нахилената физиономия😁
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 21:16:35 GMT 2
Питонова сподели, че всичките ѝ бивши я наричали к**ка и за нея било нормално да ѝ казват така, защото обичала да е нахална и да получава всичко на готово. А пък според мен всичките ѝ бивши я наричат к***ва, защото тя освен за леглото за друго не става. Криси ,докато те четях вече си го мислих хххха . Прочела си ми мислите . Капитанова толкова си е повярвала,че при нея е точна максимата" Плюеш го ,а то си мисли ,че вали . " Още с Мастер шеф си личеше ,колко ѝ харесва да а наричат хитруша . Разказах на мъжа ми за Ебаутю и падна от смях . Явно освен ,че е глупава е и глуха и не е чувала като тече рекламата по тв на това което рекламира как се произнася .
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 21:23:26 GMT 2
Пепеляшке, моята роза отива при теб! Всички в компанията на Пепе са нагласени, а тя с циганската тениска със синджир, а Елица с грозното си кожено яке, къде са ѝ костюмите дето толкова много хвали и носи главно в магазина, в който “не работи”, а тук не си е взела нищо хубаво за вечерно излизане?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 21:54:14 GMT 2
Ох момичета ,не мога да положа снимките ,но в стори на Елица от моята козметика снима Пепе ,която е доста сериозна и като видя камерата веднага се охили и кокетства. Май е вярно ,че в реалния живот Пепе е по-точно киселяк.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 29, 2022 22:32:22 GMT 2
|
|
|
Post by sdt on Apr 29, 2022 22:41:34 GMT 2
Полина ми е супер безразлична, обаче си признавам, че покрай детето ми съм се инфлуенсвала от нея за разни играчки или дейности, понякога наистина може да бъде полезна. Не знам за вас, обаче мен много ме дразни начинът, по който говори тя. Ето това е мяукане и Елица пасти да яде, тя по-скоро едва диша и говори с мъка, докато Полина е точно като котенце, едно пискливо и тъничко, уж сладко ама всъщност лигаво и престорено гласченце...
|
|
|
Post by scalestone on Apr 30, 2022 0:48:16 GMT 2
Капитонова каза ли ви го? Наглостта е второ щастие.... Верваме й! Нал' тъй, мусакаджийки!? Абе тия рускини и украинки и т.н. като тях в кой космос живучкат??
Гледах Бадурките. Лаура си е правила нещо на зъбите, но не чух добре, че гледах да е тихо да не събудя муж. Сложила си е малко филър в носа, май друго при нея нямаше. Клаудия се е разделила с приятеля си, ако не бъркам бяха 5 години заедно. И тя си е сложила мааалко в джуките. Решили да спрат с контрацептивите, пак, ако правилно чух, че не беше много силен звукът. В общи линии май това. После гледах новото им видео с дрехи.
Ели ми е много голямо разочарование. Никаква я няма в youtube. Само в инстаграм качва и то само за аманоттаякозметика.
Леля ще я гледам тея дни, но и тя нещо в лице не е май онази красавица, макар и коригирана.
|
|
|
Post by ☀ on Apr 30, 2022 6:49:06 GMT 2
Виктория снощи пак се е къпала в народната любов, чак си е заключила профила 😂 Още ли мисли,че тя е права, а зрителите с погрешна представа какво зло е...
|
|
|
Post by lyra on Apr 30, 2022 7:33:06 GMT 2
За Поля и Елица е по-важно да имат предложение с пръстенче, от колкото да се омъжат реално. Ако им беше важен самият брак, се подписват с кумове и са готови. Попова и Джош така направиха и ми харесаха как за тях беше важен самият брак, не толкова сватбата.
|
|
|
Post by carolinebingley on Apr 30, 2022 8:19:31 GMT 2
Вярно е, че Ели и Пепето са си такива били и преди като се съберат. Бетер тийнки, сигурно братовчедка (16 год) ще се държи по адекватно. А Еличка и в инстаграм не качва често изобщо. Много рядко качва постове там, понякога стари снимки даже качва. Палто и костюм на фона на дървета и паркове, някое лаленце, къща или пейзаж. Има само сторита с манджи и някой кратък клип за грим ако е спонсорирано и толкоз. Преди гледах всяко нейно видео и толкова я харесвах. Правеше страхотни хелоуински визии, гримове, обичаше се хубаво.
Лелята на мен ми е твърдо НЕ. Каквато и ще да е. И тя си беше ок, даже чаровна, ама и тя се пипна отвсякъде и наду бузите и дръпна очите, които и преди си бяха дръпнати и екзотични. Там ме дразни говора и маниерите.
Полина е единствената, която е полезна откъм бебе темата понякога. Цвета с 4 те деца също имаше хубави клипове и полезни по важни и базови теми, но не я знам качва ли още и тя.
Милена си е старата генерация. Тя беше бюти влогър, после като се появиха децата каналът й се насочи към мами темите и семейството. Но си остана земна и готина. А тя много се разви.
Пепа можеше да е топ мами инфлуенсърка, но зави в друга посока. Има 3 деца, 2 раждания пред камера и 0 полезност по мами темите.
Правих лимонови сладки от канала "Без престилка, но с точилка"(тук бяхте писали за нея или в другата тема). Топ рецепта! Сетих се за Стефани от книжния влог. И там е голяма скука. Ходи с някакви тигрови блузи и бебето така облича. Дани от Куадрифо и тя се покри откакто роди.
|
|
|
Post by sweet96 on Apr 30, 2022 8:21:54 GMT 2
За Поля и Елица е по-важно да имат предложение с пръстенче, от колкото да се омъжат реално. Ако им беше важен самият брак, се подписват с кумове и са готови. Попова и Джош така направиха и ми харесаха как за тях беше важен самият брак, не толкова сватбата. Е то при тях според мен е заради визата на Джош. Аз имам много сгодени и неомъжени приятелки, като цяло заради инстаграм май за повечето е важно да имат пръстен, но не и да се женят, защото за никой не е важна сватбата. Просто едното поколение не се жени, следващото просто иска пръстен.
|
|