|
Post by barbiedi on Jul 30, 2022 19:35:11 GMT 2
Че Гучан на колко години е?
|
|
|
Post by niisy on Jul 30, 2022 19:35:14 GMT 2
Гана май преди 2-3 месеца беше се обяснявала на стори, че е излязла с приятел, който имал дете и разговаряли много дълго (не помня в детайли точно какво беше писала, някой ако си спомня или има скрийншот да допълни), дали не е бил той :о ?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2022 19:39:20 GMT 2
Гана май преди 2-3 месеца беше се обяснявала на стори, че е излязла с приятел, който имал дете и разговаряли много дълго (не помня в детайли точно какво беше писала, някой ако си спомня или има скрийншот да допълни), дали не е бил той :о ? Мда, и аз мисля, че е той. Аз го предположих още, когато се появи гномчето. Столкнах му инстаграма тогава и се усъмних точно в това. Гането-мащеха 😂😂
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 30, 2022 19:39:44 GMT 2
Че Гучан на колко години е? Аз му давам 27-30.На толкова ми прилича да е
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 30, 2022 19:42:07 GMT 2
Нали уж ѝ беше треньор по тенис и тогава тя беше впечатлена, че и е донесъл вода. Сега пък се оказва, че го е познавала отпреди. А може би му гледа детето безплатно, а той в замяна ѝ се прави на гадже.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2022 19:43:18 GMT 2
Значи Полина толкова пъти се оплаква,че нямала време за нищо,изнемогвала с децата а са на почивка почти вс месец ..е сори ама това ако е тежък живот. Ние простосмъртните къдеето наистина бачкаме яко и излизаме един макс два пъти в годината отпуска да тръгнем да мрем. Моля ти се, “ама то не беше изобщо почивка, аз не си пОчИнАаАах!!!” 😫 Сега съм на море с детето (2 г) и си мисля що за идиот трябва да си, че да очакваш да си починеш когато пътуваш с две деца. Да, не е почивка, но е забавление и разнообразие. Ако се надяваш да се опнеш на шезлонга и да четеш романи, си проста джофра, Соренотсоре.
|
|
|
Post by mimsi on Jul 30, 2022 19:48:03 GMT 2
Гучан нали го видях в Капана, по-нисък е от мен, а аз съм 165 см.
Майката на детето му е голяма симпатяга, а той ми е бррр, нищо мъжко не виждам в това същество.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 30, 2022 19:51:50 GMT 2
Въх, мъжът на Гергана наистина е бил женен и има дете. Бившата му жена изглежда лъчезарна, но той с тоз млм маркетинг и борба за мечтите.. Закривай направо.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 30, 2022 19:54:16 GMT 2
Пуснах си Сиса,викаше,че с някакви капки щяло да капе на Ния за полипите ,за да не се налагало операция .3 седмици щяша да слага,по два пъти на ден,като през седмица ще правила почивка.И обясни ,че след 6 седмици,ако няма промяна оперативно . И Ния отзад си бърка в носа🤢,Сися я погледан ,засмя се и не ѝ каза"не така ,не се прави,не е прилично,не трябва да правиш така",обърна се и си продължи да си влогва.После сигурно с тия пръсти Ния ще яде диня или каквото и да е 🤢🤢Блякс
Едит-Кошчето от количката с Гоги направо на леглото пльоснато Ния пк яде сладолед. Показа,че са си купили и нов телевизор Сиса за телевизора"Ще чакам Гошко да дойде да го такова,че аз не мога "
Иначе оставила Гоги н спи на леглото,завила го ,ама не му сложила възглавници отстрани да го обезопаси,че тя като е в другата стая и нищо чудно да се събуди ,да се обърне настрани и да падне долу .Колкото и да е широко леглото все пак е малко дете и трябва да се внимава
|
|
|
Post by Vanillia on Jul 30, 2022 20:00:22 GMT 2
Момичета, признавам ви сега разконспирирахме и Гучан. То няма лошо, че е бил женен и с дете, ако трябва да бъдем честни. Остава въпроса какво дири с Гана 😁😁😁
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 30, 2022 20:07:48 GMT 2
Гучан се е дипломирал от университета 2016, не знам във ВТУ дали връчват дипломите веднага или на следващата година. Най-малко да е 92-93 набор в този случай. Аз ще припадна, ако историята помежду им е реална.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2022 20:12:45 GMT 2
Пишеше, че е 91 набор
|
|
|
Post by plam on Jul 30, 2022 20:15:43 GMT 2
Гучан се е дипломирал от университета 2016, не знам във ВТУ дали връчват дипломите веднага или на следващата година. Най-малко да е 92-93 набор в този случай. Аз ще припадна, ако историята помежду им е реална. Във ВТУ ги връчват след 4,5 месеца след държавния. Поне при мен беше така. Леле как не съм го засякла този секс символ 🤣
|
|
|
Post by Libelle on Jul 30, 2022 20:20:43 GMT 2
Полинчик пак е с тоалет на ДЕТСКИ цирк и яко песен/изпълнител. Ще я прочета с Ганин английски: Мамацица prikachi.net/image/LgRNDT
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2022 20:29:37 GMT 2
Поля ако не си покаже бомбите, все едно светът ще свърши...
|
|
|
Post by zahir on Jul 30, 2022 20:35:20 GMT 2
|
|
|
Post by diamond on Jul 30, 2022 20:51:01 GMT 2
Заглавната снимка от гивалея на Гергана ми идва много creepy - уж го прегърнала, уж да е секси, ама с това лудо нахилено лице и поглед, забит в земята... Едновременно тръпки ме побиват и ми се повръща.
Мама Сиса оправя косата на Ния, ама последната има много хубави къдрици, а на Пепе щерките са с коси прави като праз #соринотсори и пак Пепа не полага грижи за тях.
Полина хубаво си сложи цици, ама според мене са много големи и непропорционални. Ако бяха мааалко по-малки, щеше да е по-естетически издържано. Чакам Пепелджийзъс и тя да си сложи и да се оправдава излишно.
|
|
|
Post by Foxy on Jul 30, 2022 20:56:32 GMT 2
Заглавната снимка от гивалея на Гергана ми идва много creepy - уж го прегърнала, уж да е секси, ама с това лудо нахилено лице и поглед, забит в земята... Едновременно тръпки ме побиват и ми се повръща. Мама Сиса оправя косата на Ния, ама последната има много хубави къдрици, а на Пепе щерките са с коси прави като праз #соринотсори и пак Пепа не полага грижи за тях. Полина хубаво си сложи цици, ама според мене са много големи и непропорционални. Ако бяха мааалко по-малки, щеше да е по-естетически издържано. Чакам Пепелджийзъс и тя да си сложи и да се оправдава излишно. Това агнешко някак трябва да се задържи, ако не е това, нали, следващото. Ама Пепи трябва да впечатлява с нещо момченцата - я някое да дооткърми, я друго да успокои. Бившата Гучанова жена нищо общо с наша Гана, направо се чудя какво прави с нея.
|
|
|
Post by m12d on Jul 30, 2022 21:21:32 GMT 2
Ох, за секунда помислих, че Гучанови са се сгодили
|
|
|
Post by babyshark on Jul 30, 2022 21:38:14 GMT 2
Дайте някоя снимка от архива на мечан, на мен само две снимки ми излизат от някакъв тимбилдинг. Да не би да си е заключил профила вече. С какъв млм се занимава? Поне да привлече Гуси в неговия екип, барем изкара и тя някой лев 😀
|
|
|
Post by The Judge on Jul 30, 2022 21:39:06 GMT 2
То с тая цел е направено. Тая е такава кликбейт позьорка... По-задръстено и комплексирано същество не съм виждала.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Jul 30, 2022 21:39:28 GMT 2
Съгласна съм за окото на Анастасия, ама за зъбите съм на 100% сигурна, че носеше алайнери до скоро, така че не бих я обвинявала за тях. Взела е мерки, а в какво състояние са сега, не мога да кажа.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jul 30, 2022 21:46:02 GMT 2
Аз не мога да повярвам,че Гуцан има бивша и дете.... 😁 Скандално.
|
|
|
Post by m12d on Jul 30, 2022 21:48:14 GMT 2
На Анастасия мързеливото око мисля, че се появи покрай бременността. Мисля, че може да се получи по време на бременност и после отшумява. Така че в случая по-скоро май не се касае за неглижирано здраве и т.н. На старите й снимки не забелязвам да личи такова състояние. Drooping of the upper eyelid, called ptosis, has been reported with pregnancy. The droop usually happens in one eye, changes with time, and goes away several months after delivery. The cause of the droop is likely hormonal changes as well as fluid retention. Доста преди бременността е, още от както се появи в инстаграм е така
|
|
|
Post by Deleted on Jul 30, 2022 21:50:06 GMT 2
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 30, 2022 22:08:45 GMT 2
На Анастасия окото не е просто мързеливо, а и едното е по-голямо от другото според мен. Въпросът не е в нейните дефекти дори съм сигурна,че нямаше нито окото,нито зъбите й да са такава тема, ако тя не се изживяваше като някаква невероятна топ красавица, а вече и супер майка с божествен ген,който никой бг лекар не е виждал и добре,че е дошла от Русия, та да видят и те такова чудо.
Защо се говори,че мечето на Гергуч е гей?
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 30, 2022 22:12:32 GMT 2
Изобщо не пречи Гучан да е мека китка и да е бил женен, че и дете да има. Лично познавам двама такива и даже не са разведени, но са приятелки с жените си. Всеки дискретно си води неговия интимен живот и така. Гана надуши, че в момента двойките се лансират по-добре сред инфлуците и реши и тя да пробва да се завърне по този начин. Мисля че докато не роди минимум едно и не снима раждането поне в тик-ток, няма шанс.
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 30, 2022 22:16:48 GMT 2
Бившата жена на Гучан е много симпатична. Жалко, че са се разделили. Кофти ми става като знам, че едни дете живее без баща си. Ганка с нейните големи новини 🤦🏻♀️ помислих си, че е сгодена след двуседмична връзка😂
|
|
|
Post by scalestone on Jul 30, 2022 22:17:00 GMT 2
Ауууу аз от вчера съм по Самоков, Царска Бистрица, ДУПНИЦА, днес и езерата, рекох да видя какво си правят момичетата мусакаджийки и.... льошо, льошоо, Пепе! Е ся как да заспя? На първата снимка ......
|
|
|
Post by sunny on Jul 30, 2022 22:27:30 GMT 2
Сторито на Анна , на Радостин Кузманов сестра му , как се измолзва в колата е отвратително и никому ненужно. Всяка как забременее и роди , май исперква.
|
|