|
Post by mimsi on Jul 31, 2022 21:48:37 GMT 2
Гледах Стела Иванова.
Лежерна ми е, не ме натоварва, става за фон, но виждам, че филъра й в устните е ужасен и си има ефект на мустак, а нали уж го беше разградила, за да сложи нов в правилното количество, за да няма този ефект? 😅
Не разбирам това масово разграждане на филъри и тъпкане на нови със същия ефект, аз ли нещо не съм в ред или това си е един безкрайно безсмислен цикъл на даване на едни луди пари и понасяне на дискомфорт, за да имаш две наденици на лицето?
Деси Стоянова е същата, уж разграждаше, уж малки количества оставяше, а прилича на много бито в лицето извънземно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 21:50:47 GMT 2
Но тя си чеше шамандурата с Карамански и й дреме на ханша. Но да не забравяме лицемерното 24 часа по-рано "имаме планове със Сиенка". Показа ни тя на нас, зл8барките, кой е майката на майките... 😁 Сигурна съм, че Сиенка много е настоявала точно на този план. От месеци мрънка да я заведат във Видин, северозападния Дисниленд.
|
|
|
Post by komkama on Jul 31, 2022 21:52:02 GMT 2
Не е задължително да изглежда тъжна и страдаща. Тя даже се чувства свободна най-вероятно. Хората изживяват нещата различно, някои се затварят вкъщи с дни и месеци, други се зариват с работа, трети пият алкохол и обикалят партита постоянно и тн. Тя е казвала, че ѝ е трудно да остане сама със себе си и постоянно търси компания, това ми говори за сериозни дефицити. Не я съжалявам, даже напротив. Смятам я за доста слаб човек, не е взела мерки навреме да преработи случките в живота си и сега виждаме резултата. Според мен, станеш ли родител, трябва много сериозно да се стегнеш и да си ок с главата. На всеки е позволен момент на слабост, но с 3 малки деца, този момент продължава твърде дълго.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by chikitta on Jul 31, 2022 21:52:11 GMT 2
Във влога на Ивана няма нищо полезно. Като гледам Боби ще ражда второто дете, бая се е надул. Ивана напоследък е придобила едно дразнещо самочувствие, тип къде съм аз, къде сте вие. Дразня се, защото този "стандарт" го е придобила без грам рабора, само с гъзурчене онлайн. Писах и по-преди как започна с евтини продукти. Да не говорим как няма нищо общо между гримираната и не гримираната и версия. И, разбира се, как нямаше да превръща канала в мама и бебе тематика, а то това стана. Ок, за майките може да е интересно, но аз не съм майка и не ме вълнува това. Кое създава у теб такова впечатление за високо самочувствие и, че се е възгордяла.? Интересно ми е да споделиш. Стандартът й може да е заради Боби. Освен това тя преди се стараеше много с видеата и просто натрупа популярност, харесвана е от повечето хора. Беше приятна. Сега много се изложи и затъпя напоследък. Но не мисля, че е не е работила за всичко това. Ивана се стараеше. Сега претупва. Разбра, че парите и пратките си вървят без много, много да си дава зор. Точно това не ми допада. Ивана и Боби искат второ дете. При това го заявиха с пълна убеденост малко след като Флори се роди. Джаже Ивана каза, че би минала пак през същото нещо, но просто още не е готова и й трябва време. При тях е възможно най-кофти случая "неизяснен стерилитет". Защото те нямат доказани проблеми, нямат диагноза поставена, просто не става по естесвен път. А тлва е кофти, защото в този случай даже не знаеш къде е проблема и защо не се получава. Според мен те искат още едно дете и биха опитали. А кой знае, този път може и да им се получи естестввено, понякога така стана. Боби е напълнял много. Каквото и да решат пожелавам да им се случи😊 Независимо от къде е стандарта, ако не е работила здраво да го постигне, какво я различава тогава от една Светлана Гущерова, например? В самия и начин на говорене и маниери виждам промяна, ако щете и в енергията, която излъчва. Пуснете си от първите и видеа и ще видите разликата.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 21:53:37 GMT 2
На мен ми изглежда точно неадекватна, лутаща се и депресирана. Вижда в какъв батак живее, но не си сяда на дупето, а продължава да сътворява простотия след простотия, опитвайки се да е щастлива, като оставя след себе си наранени редица хора. С Карамански изобщо не я виждам повече от 2-3 години, ако изобщо издържат до есента... Направи ми впечатление, че поканиха доста от инфлуенсърите на спонсорирани почивки, а Пепе не отиде на нито една такава. Не вярвам да не са й предложили, миналата година беше на 2-3 такива. Може би тя им отказва...
|
|
|
Post by 🌸 on Jul 31, 2022 22:06:24 GMT 2
Гергана си купува Картиета по 20к, но не може да се бръкне за нова гривна Пандора. Защо по ягодите подарява носена Пандора? (Феновете на Пандора, но и не само, знаят че всеки талисман символизира нещо и за всеки е различно). Даже си спомням как имаше пост или видео какво символизира нейната гривна и т.н. Явно е вдигнала нивото и вече Пандора не е за нея 😂😂😂 С топла бира се опитва да цака последователите си. prikachi.net/image/LgjJmRprikachi.net/image/LgjDpEprikachi.net/image/LgjYZ4
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 31, 2022 22:12:43 GMT 2
спонсориран хотел означава кадри оттам - снимки, сторита, влог. Трябва или да обявят официално, или да продължават да се преструват.
|
|
|
Post by komkama on Jul 31, 2022 22:19:42 GMT 2
Гергана си купува Картиета по 20к, но не може да се бръкне за нова гривна Пандора. Защо по ягодите подарява носена Пандора? (Феновете на Пандора, но и не само, знаят че всеки талисман символизира нещо и за всеки е различно). Даже си спомням как имаше пост или видео какво символизира нейната гривна и т.н. Явно е вдигнала нивото и вече Пандора не е за нея 😂😂😂 С топла бира се опитва да цака последователите си. prikachi.net/image/LgjJmRprikachi.net/image/LgjDpEprikachi.net/image/LgjYZ4Спокойно, гривната ще я спечели някой нищо неподозиращ бот. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kalimera on Jul 31, 2022 22:20:55 GMT 2
Момичета, имах късмета и аз да видя днес на живо не една , а цели 2 инфлуенсърки. Бяхме на почивка във Велинград и се надявах да видя Гането, но уви.... Както си обядвахме в ресторантчето Том и Нези и в един момент влиза Полина и фамилия. Полинка беше с дънкови панталонки и черно супер изрязано потниче. Прави впечатление от км с разголената и изкарана на показ гръд. Акцентът на облеклото ѝ беше върху огромните сиси. Патрик има скромен вид и ми се стори доста по- слаб отколкото съм го виждала във видеата. Прави впечатление на много грижовен татко.Занимаваше се и хранеше дъщеричката си. След малко какво да видят очите ми 😲 пристига Андри със семейството си. Поздравиха се и се настаниха на съседна маса. Мина известно време и вместо да се наслади на обяда си започна да снима Полина. И тяхната не е лесна, ей!
|
|
|
Post by sdt on Jul 31, 2022 22:24:58 GMT 2
Не знам дали сте коментирали, че не съм изчела назад всичко, но Банда Банда имаше няколко много забавни сторита на гърба на Капитонова. Беше си снимала Ролекса, после обясняваше за братовчед си май, че бил страшен любител и щяла да го пази от рускинята и някакви такива 😀 Има попадения Бандата, определено.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 22:34:59 GMT 2
Кажете ми, че на последното стори на Пепа на съседният шезлонг не е Сиена да спи завита с кърпа на слънцето, че ще я репортна тая ведна, че и заслужава да ѝ се вземат всички деца на тая алкохоличка. На Дунава температурата удря 40 градуса и тая ако си е оставила там детето да спи простоооо… нямам думи…
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 22:50:41 GMT 2
Кажете ми, че на последното стори на Пепа на съседният шезлонг не е Сиена да спи завита с кърпа на слънцето, че ще я репортна тая ведна, че и заслужава да ѝ се вземат всички деца на тая алкохоличка. На Дунава температурата удря 40 градуса и тая ако си е оставила там детето да спи простоооо… нямам думи… Sent from my iPhone using Tapatalk Ти по-скоро зуумни кой прави снимката. Много са отзивчиви явно "пиколата" в този хотел. Кекекк и аз това видях , ама ме мързи да я качам снимка на очилата . alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1659300870j.jpegПепето била Съпругата на съпругите , кво знаете вие ? 🤦🏼♀️ alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=klz1659300922o.jpeg
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 22:55:03 GMT 2
Ти по-скоро зуумни кой прави снимката. Много са отзивчиви явно "пиколата" в този хотел. Кекекк и аз това видях , ама ме мързи да я качам снимка на очилата . Видях го и него, но повече ме потресе завитото в хавлията. Представям си какво е да си с тая, снимай ме тук, снимай ме там, от този ъгъл моля, клекни, по-хубав ъгъл хвани.. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 31, 2022 22:55:38 GMT 2
prikachi.net/image/Lgju5qprikachi.net/image/LgjCdmГолямо хвалене на книгата на Пепе и промотиране.Аман от тая простотия нейна🤢Чак ми се повръща от тая гадост,помия.Чудя се един ден децата ѝ като я прочетат каква ще им е реакцията?Даже и в съшото време си казвам"не искам и да знам какво ще им е"
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jul 31, 2022 22:58:22 GMT 2
Горкото Сиенче!!! 💔
Нали беше лесно да се гледат деца и трябвало да се ражда рано? Това ли е родителството за Пепа - да изоставя децата си и да ги травмира с нестабилността си.
Ако имаше номинации за най-лоша майка на годината, 100% щяха да гласуват за Пепа.
Сиена си я отгледаха чуждите хора - помните ли как беше все в нечии ръце по плажа. Матейчо с баща си само... Хич не й дреме за децата й на тая психопатка. Няма грам майчински инстинкт. За нея е важно те да си вършат работата - да са нейните аксесоари, когато реши да сложи етикета Майка.
Браво на Фифи, че се е усетил и се е разкарал. Затова и тя в момента го играе голямата палавница. 1:1 със ситуацията с Фичо. Толкова е скучна и предвидима, че няма и накъде повече.
|
|
TNV
Junior Member
|
Post by TNV on Jul 31, 2022 23:05:55 GMT 2
Аз не мога да се съглася, че защото Пепа е в криза трябва да оправдаваме фаворитизирането на София или неглижирането на Сиена или Матиас. А га яде кифтетата не рева, а? Като обясняваше как се гледат деца между другото също? Докато си монетизираше ражданията в интернет и валяха семейни фотосесии и видео дневници от Токуда всичко беше точно, но сега нека дадем пространство на нейно Височество, че тя от 8 месеца търси себе си. Не, няма оправдание - тя просто в безмерен егоист. Ако бъхтеше или буташе на някъде можеше и да има оправдание - щеше да е в името на тия деца. Но тя не само, че ги ползва като разменна монета, ами и напоследък нагло показва пълен игнор за паихологическите им нужди. После ще ми се обяснява, че не ги снимала, защото не било ок за тях?!? Да, дааа…и един мармот увива шоколада в станиол. Пак казвам - ако беше нормална аудиторията отдавна щеше да е кенсъл, но бг инстаграм масовката явно няма филтър и Ганита и Пепита си живеят живота - к’во пък, млади са - винаги може да си родят друго…
|
|
|
Post by noclue on Jul 31, 2022 23:15:25 GMT 2
Милата Сиенка, наистина....сигурно си е свикнала всеки път да е така в присъствието на сестра си. Но на мен по-лошо впечатление ми направи поведението на София на сцената. От зор да се покаже и тя пред публиката задърпа майка си за краката, едвам не я събори дори. Е това държане на 6 годишно дете ли е, на което като му обясниш как трябва да се държи, ще го разбере и възприеме. Ама кой да й обясни...
|
|
|
Post by vivi on Jul 31, 2022 23:17:01 GMT 2
По принцип винаги съм пренебрегвала коментарите, че Пепе фаворизира децата си, защото за мен е безумно като концепция, но случайно ми излезе това видео - пуснете на 3:19... Горката Сиена. Двама бащи я изоставиха, майка ѝ не ѝ обръща внимание... да са живи и здрави бабата и дядото. Аз искам да обърна внимание и на друго в клипа. Едно от момчетата, с което е този влогър, е Деян www.instagram.com/deanfraiser_/?hl=bg който ми прави впечатление как постоянно докато шофира снима с телефон, както и често се хвали че карал с крака и не му трябвали ръце. В клипа едно че личи че изобщо не се интересува от книгата/Пепе, но към 1:20 казва как е изпил 1 чаша вино, на 6:40 вече се прибират с колата и не само че Деян кара, но и взима камерата от ръцете на Димитър и го уверява как той така си прави и да не се притеснявал... потрес
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 23:29:45 GMT 2
аз в посоченото клипче виждам как Сиена се е гушнала в майка си и изведнъж идва София, която се вкопчва в Пепе и почва да я бута назад и да я вдига полата. За мен София е жадна да бъде център на вниманието. Затова и няма снисъл да пращат Сиена и София при баща си. Имаше едно стори на филип и дъщерите, в което Софийчето гледаше много злобно сестра й в моментите, в които Филип й се радва
|
|
|
Post by goldie on Aug 1, 2022 7:06:49 GMT 2
Аз съм потресена от въпросния клип. Първо, че според мен, е редно в такава ситуация да се обясни на София как трябва да се държи.. то се вижда, че тя не просто иска да прегръща майка си, а го прави защото Сиена е там, не може вниманието явно да е само за нея. Второ защо не реагира на Сиена и все едно я няма, а в момента, в който идва София, тя веднага се обръща към нея, още преди да започне да я бута назад… горкото детенце.. А това, че времето “за двете” им е споделено с мъж просто не мога и да коментирам.. Наистина не разбирам как може хората да я оправдават за всичко. И ми е интересно какъв пример по-точно дава? Как да си сменяме мъжете публично като носни кърпички и да си неглижираме децата?? Айде Сафия и Сиена поне се водят, че са при нея. Ама коя майка, за бога, спи спокойно, като знае, че детето й е далече от нея и то като гледам перманентно си е в Бургас, а тя си прави кефа, сякаш това дете не съществува?? Пълен потрес
|
|
|
Post by The Judge on Aug 1, 2022 7:18:31 GMT 2
Може да "разбираш" и подкрепяш Пепондрвлата само, ако си същия тъп трол като нея. А такива боклуци има в изобилие. Няма да говоря колко "майки" си зарязват децата заради своите си нужди и грам не ги интересува. Изобщо не се учудвам на всички тъпанари, коментиращи отдолу, са толкова обсебени от тая мърла. Учудващо, повечето ни випове са така. И понеже виповете ни винаги са най-големите утайки, привличат малоумниците и става "много сме, силни сме"
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Aug 1, 2022 7:20:19 GMT 2
Пепе, защо, освен егоистка, си и глупава. Ако не беше (глупава), щеше да си промотираш фемили гоулс-а дори и преструктурирана 87 пъти. Има хиляди жени, които си гледат сами децата, като нищо можеше да се наложи като една адекватна самотна майка, а тя ходи и се чекне нагоре-надолу по села и паланки. Момичета, вие сте казали всичко, което и аз мисля, така че няма нужда да се повтарям. Единствено, понеже предполагам, че Пепка чете тук, бих и казала да потърси сериозна психологическа/ психиатрична помощ, защото е майка на 3 деца, две от които нямат и адекватен баща тук. з
|
|
|
Post by ☀ on Aug 1, 2022 7:31:35 GMT 2
Ако беше преди не бих я коментирала по този начин, но понеже сега виждаме истинското лице на пепето и в главата ми попада в друга категория вече. Та, исках да кажа, че имам един такъв 'пример' пред очите си, който овърша де що намери, роди 2 деца от 2ма различни, НО изобщо не ги е оставяла някой да й ги гледа. Постоянно са заедно, независимо кой пореден мъж е на хоризонта. При нея поне се е активизирало майчинското чувство, а в коментирания индивид...според зависи.
|
|
|
Post by Kalisa on Aug 1, 2022 7:59:14 GMT 2
|
|