|
Post by goldie on Jul 31, 2022 7:02:36 GMT 2
Мале мале Гуца ме убива просто. То не са шутинг дейс, big news и т.н. Много ми е забавно с нея. Чудя се само, осъзнава ли всъщност каква е или лети в облаците и си мисли, че е някаква мега звезда. Продължавам да смятам, че с Гучан всичко е поза. Не ми изглеждат като истинска двойка..
Пепата с русата коса мен не ме кефи изобщо.. и тези шапки идиотки кога станаха така модерни, изобщо не ми харесват. Тя и Гането ги слага, с рокли при това😂
Честито на Анастасия. Мен като цяло тя ме дразни по-малко от Капитонката. Обаче не мога да разбера едно. Като си решил, че ще ставаш инфлуц в България, ами вземи поне пиши правилно на български език.. не е толкова трудно да провериш в гугъл. Тя едно правилно изречение няма. Нито в словореда, нито граматически, нито нищо..
Гледах и въпросното видео на Севи, която отварям за първи път. Вижда ми се доста криндж за жена на нейната възраст и то с деца. Какви са тия лиготии и крясъци не знам..
Другите имам да ги наваксвам.. нещо в последно време само Гуцито ми е забавно да гледам😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by 3apa on Jul 31, 2022 7:08:20 GMT 2
Нямате изчитане 😁 Над 60 страници имах да дочитам, прехвърлих само последните 2-3. Не видях линк или снимка на бившата на Гучан, може ли пак да ги качите или да кажете къде да гледам, че пусто любопитство 😁
Пепе удари дъното, копае под него и не виждам светлина в тунела за нея ... Ф2 се държи по-адекватно от нея, а иначе цала книга за наркоманията му написа 🙄
Хвърлих едно око на Къщата на инфлуенсърите. Не е лоша идеята, изпълнението малко куца ама за предаване в Ютуб бива. Ще го гледам до някакво време ама дали ще е до края не е ясно 😁
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 31, 2022 8:51:29 GMT 2
Брей Мимозата за първи път да ми хареса как се е облякла. Справка-последният пост. Даже изглежда и по-слаба с тази рокля. Значи можело😊 Постът пак е клише. Но снимките ми харесаха.
|
|
|
Post by livia on Jul 31, 2022 9:33:40 GMT 2
Гучан защо има два профила във фейсбук? С различни снимки, месторабота и т.н. Доста странно, при положение, че веднага излизат и двата и е ясно, че е един и същ човек.
Иначе за мен има силни гей вайбс, но е в килера. Жалко, Гергана вместо да намери някой, който поне ще се прежали с нея, си хваща най-добра приятелка за шуутинг проп. Аз си мисля, че са по взаимна изгода заедно, не виждам нищо естествено в техните отношения (които се развиха със скоростта на светлината). А да му плаща - абсурд, тя няма пари, никой не би отпуснал кредит на безработна.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 31, 2022 9:48:40 GMT 2
Ивана се върна от Турция сигурно преди месец. Заля ни със снимки и рийлсове оттам. И чак сега качи видео😊
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 31, 2022 10:01:37 GMT 2
Ивана се върна от Турция сигурно преди месец. Заля ни със снимки и рийлсове оттам. И чак сега качи видео😊 Един месец пак е добре. Последното видео от бременността го видяхме около годинката на Усмивчо.
|
|
|
Post by m12d on Jul 31, 2022 10:02:24 GMT 2
Гучан на всички снимки е толкова безизразен, че направооо...
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 31, 2022 10:08:02 GMT 2
Ивана се върна от Турция сигурно преди месец. Заля ни със снимки и рийлсове оттам. И чак сега качи видео😊 Един месец пак е добре. Последното видео от бременността го видяхме около годинката на Усмивчо. Ахам. Видеото беше приятно иначе.
|
|
|
Post by noclue on Jul 31, 2022 10:14:12 GMT 2
Едит: и Поля наистина мяза на баба Пена от кварталната месарница с тия цомби на тезгяха. Да, бтв, баш кварталната тьотка. Тя беше се обяснявала веднъж как сисите издължавали фигурата й и изглеждала по-лийн. Хмммм има доза истина, но не при нея. Нейните оптически я правят да изглежда по-отпусната и по-пълна, особено в коремната област. Направи ми впечатление от сторитата й от хотелската стая на този топ уникален хотел в огледалото с розовия бански и дънковите панталонки (бтв, банският й е парамидона, аз имам същият, но в цвят peach/mango или нещп такова. Хубав е, но цветът пуска. Срамих се наскоро в едно спа като целия ми халат беше оцветен в жълто). Разбира се, че и тя ще отиде на Voya beach или квото там беше, ще пропусне ли лисана. Ще се превъзнася колко забавления има там за деца и възрастни и колко е прекрасно, уникално и неповторимо, but make no mistake, тя пак няма да си е починала и то почивката с 2 деца не било почивка. Мрън-мрън
|
|
|
Post by dareangel on Jul 31, 2022 10:15:46 GMT 2
На мен това с процедурите на Боби ми дойде в повече…Усмивчо заработва сега и Боби започна. Опънал едни телеса…ама за 800+лв процедура явно и на това е готов.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ахинора on Jul 31, 2022 10:30:30 GMT 2
Като казахте, че Гучан е учил във ВТУ - столкнах го, във ФБ имаме една дузина общи приятели от Търново и в двата му профила, все нормални хора. За капак един мой познат се оказа кръстник на детето му
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 10:38:10 GMT 2
Шегата настрана , но Полина напълняла ли е или е от бюста , но горната част на тялото ѝ изглежда по-едра. Нормално след 2 деца да нямаш супер тяло, но с тези две бомби (които постоянно ни навира) оптически изглежда по-едра, иначе си е хубава жена .
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 10:51:41 GMT 2
Хахаха и аз имам познат дето явно е работил с Гучанчо, имат 150 снимки заедно от семинари за увеличаване на доходите (някаква пирамида за мързеливи хора), явно Гучанчо от край време си е по схемите. Той да не би да е от Търново? А бившата му жена е н светлинни години от Гуца просто, супер симпатично момиче, за разлика от живеещият в измислен свят крокозъбел. Тоя гивауей дето ги прави с официалната страница на Пандора, толкова фейк да е, че не знам кой нормален би се хванал, че е истински. Иначе снимката на поста крещи колко много Гуца иска да е сгодена, да има контент за инстаграм, да ама не Гуциии, солетко е мека китка, а и като гледам колко е намръщен с теб, не ми изглеждате грам на хепи капъл. Йетиту е топа на топа на майките, да занесе дъщеря си на плаж на Дунава, който е хипер мизерен ама нали да сме до новото гадже сме се изтипосали точно там, където иначе никога не би стъпала в разгара на лятото. Всъщност някой знае ли какво работи Карамански младши, има ли нещо общо с киното? Сега схванах Пепе защо питаше дали трябва да си сложи силикон, ами как иначе да задържи това 25 годишно момче, освен с нови сиси. Нито е първа красавица, нито блести с акъл, нито може да предложи кой знай какъв живот с 3 деца зад гърба си, поне да си сложи като Полина едни 350 кубика да се порадва момчето.
София наистина изглежда много щастлива като е в Дания с баща си, нищо общо с постоянно позиращото дете с фалшива усмивка около майка си. Похвално е, че явно разбира датски и говори с баща си, до колкото си спомням той от бебе ѝ говореше на датски и явно е имало ефект, но със Сиена не знам как ще стане тая работа.
|
|
|
Post by lama on Jul 31, 2022 10:52:01 GMT 2
София се вижда колко е различна, когато няма нужда да се бори за внимание. В Дания ѝ го дават и има съвсем различно излъчване.
На Ивана влогът ми хареса. Допада ми тази Ивана и затова ме е яд като ни затрупва само с реклами, а видеата ги забравя. На почивката изглеждаше много по-спокойна, щастлива, дори и след това, че Флори е бил на системи там. Мисля, че работата с психолог вече си личи и се връща към нормалното си Аз.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 10:59:54 GMT 2
Инфлуенсът ни е толкова неспособен да поднесе интригуваща и качествена реклама, че започвам да преосмислям мнението си за Теа и Наум. Въпреки няколкото изцепки, поне не мога да им отрека старанието. Телешопови, също и Капитонка винаги поднасят прилично изглеждащи реклами. В тях ми харесва, че има градация в качеството и в сложността на изпълнението, а и някакъв уж “професионализъм” (до колкото може да има такъв в едно инфлуенсърство). Макар че Капитоня би могла да смени малко фона, че стана като на Гучи работата
|
|
|
Post by theaxe on Jul 31, 2022 11:06:50 GMT 2
Днес съм в хубаво неделно настроение и идвам да раздавам само позитиви 😁 Хареса ми видеото на Наум и Теа от Гърция, хубави кадри както винаги, беше ми интересно да чуя сравнение между всичките години с дете на море, а и показаха реално как се “почива” с дете. Естествено не липсваха тъпи реклами от сорта на това да си вземем под наем тротинетка от Адит, ама айде 😁 На Ивана видеото от Турция, приятно и лежерно, но му липсваше малко обработка и беше прекалено дълго. За сметка на това, видеото на Валери за Топ 10 в Гърция наистина ме впечатли. Даде много информация за всички места, беше включила нейни кадри от местата и си личи колко много се е постарала.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 31, 2022 11:19:53 GMT 2
Пинко гледам има видео май от няколки дни.Сега ще пусна да го видя.В заглавието пишеше"участвам в реалити".Та,да видим какво ще каже за къщата на тъпаците.
|
|
|
Post by isabellavk on Jul 31, 2022 11:21:10 GMT 2
Гучан и бившата му жена са сключили брак през 2016г. ibb.co/LztVX1xДетенцето се е родило декември 2016г. Явно жената е била бременна на сватбата. Възможно е и заради това да са се оженили ibb.co/92YBSC0Май са имали дълга връзка, поне във фб първите им общи снимки са от 2013г., а последните са от 2018г.
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 31, 2022 11:32:12 GMT 2
За мен е мистерия как някой като Гучан се поглежда в огледалото и си казва “Ето това е човек, който трябва да има инстаграм профил за мъжка мода и лайфстайл”
|
|
|
Post by chikitta on Jul 31, 2022 11:32:41 GMT 2
Във влога на Ивана няма нищо полезно. Като гледам Боби ще ражда второто дете, бая се е надул. Ивана напоследък е придобила едно дразнещо самочувствие, тип къде съм аз, къде сте вие. Дразня се, защото този "стандарт" го е придобила без грам рабора, само с гъзурчене онлайн. Писах и по-преди как започна с евтини продукти. Да не говорим как няма нищо общо между гримираната и не гримираната и версия. И, разбира се, как нямаше да превръща канала в мама и бебе тематика, а то това стана. Ок, за майките може да е интересно, но аз не съм майка и не ме вълнува това.
|
|
|
Post by deny on Jul 31, 2022 11:35:46 GMT 2
Гучан е с Гуца, защото иска да си развива профила и да започва да трупа пачките с кинти. Така са го учили по тъпите обучения за бързо печелене на пари. И че за да постигнеш голямата мечта, трябва да правиш жертви. Явно неговата жертва, в името на успеха, е Гуца
|
|
|
Post by lama on Jul 31, 2022 11:48:44 GMT 2
Стандартът на Ивана се покачи предимно, защото Боби дръпна в работата си, все пак е програмист и е нормално като понатрупа опит, вече да взима по-добра заплата. Те си плащат почивките сами и в Марково, и сега в Турция са си на техни разходи. А и най-вече, защото поне временно спряха да плащат хиляди за репродуктивните проблеми, но тя е казвала, че искат второ дете и като влезе отново скоро в спиралата и започне огромните разходи по лекари, ще намали страничните такива. Нормално си е това. Иначе съм съгласна, че получава някакви безумно скъпи безсмислени пр пратки. Не виждам лошо да ги показва, който иска да си ги купува, за мен по-скоро става ясно, че е поредната безсмислена покупка и би ме отказало. За мен проблемът с нея е, че се остави по течението и година и половина не се спря с пр пратките и постовете по задължение, еднаквите снимки, вместо да се напъне малко и да дава органично съдържание на последователите си. Има късмет, че толкова хора още я следват. Трябва баланс между органично съдържание и пр.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 11:54:07 GMT 2
Не мисля, че Ивана и Боби ще се подлагат отново на същия ад, за да имат второ дете.
София е щастлива и истинска с баща си, но съм убедена, че когато се върне в България, ще набива канчето на Сиена, че е била в Дания с баща им. Сиенка поне да я пратят лятото на къщата, където живеят семейството на Чехли, Чехли и Матейко. Много по-адекватно детство ще има от това да обикаля държавата спрямо това, къде е позициониран Карамански...
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 31, 2022 12:02:06 GMT 2
Дано Филяка запази връзката си със Сиена, и тя поне малко време прекарва с него и Матиас. Не съм чула София никога да говори датски, ако ходи редовно и общува с роднините там ще стане, според мен в момента повече разбира отколкото говори.
|
|
|
Post by pchelica on Jul 31, 2022 12:09:17 GMT 2
София и да набива канчето на Сиена, Сиена едва ли ще се почувства зле, че кака ѝ е прекарала време с русият батко, който се появява пред вратата им от време на време и говори на неразбираем език…
Според мен Сиена е питана дали иска да иде със София и сама е избрала да остане. Пепе ги облича дори в еднакви дрешки, не виждам защо би имала файда умишлено да прати едната, а да остави другата.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 31, 2022 12:16:42 GMT 2
Той този е уонаби ппц явно. Млм, мерси. Тъпотията им ги обединява с оная простата селяндурка. Иначе бившата му е мн барната кифла. Несъпоставими са, но не бих избрала нито едната.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 31, 2022 12:30:11 GMT 2
Шегата настрана , но Полина напълняла ли е или е от бюста , но горната част на тялото ѝ изглежда по-едра. Нормално след 2 деца да нямаш супер тяло, но с тези две бомби (които постоянно ни навира) оптически изглежда по-едра, иначе си е хубава жена . Полина е хубава жена. Но този й вид е на някава леличка с големи гърди, не си подбира дрехите,гледа да носи само такива, които да й подчертават бюста. Не съобразява със събития и обстановка. Няма и следа от романтичният й кокетен стил. Откакто е родила един път не се облече като хората. Не знам кой я съветва, но стилът й в момента е много зле. Изключвам цветните, ефирни рокли като тази оранжевата, която облича последно. Нито един нейн тоалет не ми харесва. И като акцентира на циците и показва само тях и едни разтеглени джуки, с размъкнатите дрехи и то е стил, то е чудо. Малко напомня Тоца Крокодила. Тези цици правят видът й едър и груб. А тя не е с такова телосложение. Дори си изглежда много добре след две деца. Има само няколко кг отгоре. В което няма нищо лошо. Тя просто не си подбира добре дрехите. Ходи много неглиже. Това не ми допада. Хотелът изглежда съвсем нормален. Не й харесал обяда да Галчето. Егати и претенцията. Устните й доста зле изглеждат, напукани и някак разлагащи се, все едно се разпадат. Защо така?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 12:48:28 GMT 2
Полина се облича само с кройки, които са подходящи за жени с коренно различно телосложение от нейното.
В момента тя няма никаква талия и с тези кроп топове положението изглежда още по-зле, като някакво тулупче.
И крие хубавите слаби крака под някакви широки кройки, вместо да обърне нещата: широко и феерично отгоре, късо отдолу за да покаже краче.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2022 13:01:32 GMT 2
Май е време леля Галя трябва да спре да си боцка устните, защото наистина изглежда трагично.
Полина изглежда странно с този стайлинг. Имам приятелка, която има дъщеричка на 2 и е бременна с второ. Преди се обличаше стилно, работеше като промоутър на лекарства и винаги се докарваше топ. След като роди обаче ходи постоянно с подобни на Поля странни, широки дрехи, които изобщо не са добре съчетани. Може би просто търсят комфорта. Дрехите на Поля са скъпи, но просто са ужасни.
|
|
|
Post by lama on Jul 31, 2022 13:04:32 GMT 2
Не мисля, че Ивана и Боби ще се подлагат отново на същия ад, за да имат второ дете. Тя беше казвала в едно видео, че много искат второ и че това е една от причините да не може да "се събере", мисълта, че трябва да мине отново през това. Оттогава мина време и може и да са си сменили вече мнението, разбира се. Но и времето лекува относно тези неща, когато завършат положително. Така че според мен, ако наиситна го искат, ще се решат да пробват, пък вече дали ще стане, е отделен въпрос. Ако ще се пробват, ще е хубаво Боби да понамали "КФС-то", за да имат по-голям шанс. Тя беше казала, че нямат установени проблеми, така че може пък да имат късмет и да им се получи естествено. Видеото на Валери много ми хареса, постарала се е наистина. Страхотни кадри, една част са нейни, една част - не, но има добър баланс и е информативно.
|
|