|
Post by veereto on Jul 7, 2022 12:12:37 GMT 2
Онази, която не си знае самолично пак се е изказвала за случилото се на "Черни връх". Тази няма ли са спре да се изказва по всякакви теми.
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 7, 2022 12:38:16 GMT 2
На Пепе в книгата явно пише как се раждат 3 деца от различни мъже .. много яко и полезно за тийновете, особено ако пише как да намерим бащи с еднакви имена. Бест селър ще е.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 7, 2022 12:40:36 GMT 2
На Валери всичко й стои. На мен ми харесва на тази снимка. Харесва ми и как се облича, с малки изключения. Тя носи пъстрота, безгрижен vibe, лежерна е, вълнуват си я снимки, гримчета тоалетчета, без претенции, но е класи над останалите скучнячки. Аз пък искам да имам като нейното тяло и да си обличам каквото си искам без притеснение, че имам лек корем (Валерито няма, какво се прави не знам), че имам пищни бедра и някой излишен кг. Чак толкова да се вглеждам, че да й намирам кусори дето ги няма- слаби и дълги крака, няма корем, няма никъде излишни кг, хубава коса, симпатично лице. Съвсем ок си е. Нямала дупе и извивки, е аз като имам, пък не ги ща😀 Та така де, всеки с вкуса си.
Браво на мацката, която постна Ганината сестра и всичките й тоалети и същевременно Гуца, която ги е облякла. Няма лошо да се разменят неща между сестри. Това винаги го има. Но, не знам Гергана как се чувства в сянката на сестра си, която очевидно води животът, към, който Гергана се стреми(без значение дали е е нейно постижение или на мъжа й, щото и тя ми се вижда просто патрче). Но е успяла ако не друго да хване заможен мъж, което си е постижение за много дами😀 Очевидно има този лайф стайл, а Гана покрай нея намазва с тоалети, и лъже и маже, снима се в колите на зет си,ходи по почивки с тях. Луксозно нищо не виждам и в двете. Луксозна е Виктория Бекъм. Тия са парвенющина по български.
|
|
|
Post by 🙃 on Jul 7, 2022 12:43:41 GMT 2
Ох Пуснах си Силвия и направо съжалих... 😁😂😁 Бях и забравила мученето и мрънкането. 3 видеа ще качва ама те са еднакви какво качва. Цял ден на дивана, печката, пак на дивана.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 7, 2022 12:47:34 GMT 2
Аз разбрах, че Попо си е мислила, че името на сайта е нещо като fuck-tool Ганчи, теб не те интересува какво пишат в страницата, ти още от форума знаеш и затова така..
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 12:49:12 GMT 2
Тейче само чанти рекламира, то не беше онзи ден на морето Зарена и на следващият ден пусна на някаква друга марка. 🤷🏻♀️ Последно кои носи това лято на плажа повече, че ми е много важно да знам?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 13:08:03 GMT 2
Тейче само чанти рекламира, то не беше онзи ден на морето Зарена и на следващият ден пусна на някаква друга марка. 🤷🏻♀️ Последно кои носи това лято на плажа повече, че ми е много важно да знам? Sent from my iPhone using Tapatalk Не знам как не се задушават от вещи тези инфлуци, аз се задръствам емоционално само като им видя 1/30 от притежанията. Тя и Алекс имат милион ненужни парцала, шапчици, чантички, дрънкулки. Най-напрягащи са ми видеата на Теа “Моите покупки за лятото” с поне 25 линка за потничета и рокли от Зара. Тази вещомания е като болест
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 13:33:29 GMT 2
Ама сериозно ли Галка цяла почивка няма да си измие косата, в потрес съм.Ние плебса май сме с по-различни хигиенни навици. Страх я е, че ще и опада косата ли, какво? Или, че ще се доближи до простолюдието?Илл, бе.
Не съм супер фен на морето, на жегите вече не трая много,но на последната ни почивка,в горЪта, щом пристигнахме си взех едно кафе, седнах с лице към пейзажа пред хотела и все едно някой ми дръпна щепсела,просто изключих, седях и гледах. После още няколко дни така, нито исках да пипна телефон, нито да ми звънят, че и все едно обет за мълчание бях дала.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 7, 2022 13:51:54 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 7, 2022 13:58:17 GMT 2
100 helit, глупости, аз само се шегувам. И аз се щрракам много ясно, и влизам в "режим кифла" отвреме навреме. Човешко си е. Галя не видях да й е особено мръсна косата, но сторита не съм гледала, само прехвърлих снимките й. Да имам нейните възможности ще обикалям света. Тя се вълнува от парцали и кремове. Кой каквото му е кеф в крайна сметка. Аз не съм по морето. Обичам де, но да седя и да се пържа с грим, вместо да се наслаждавам на водата и да се плацикам с малката-ми не. Чета си по терасите посреднощ в планината, на морето също и ми е много добре.
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 7, 2022 14:01:12 GMT 2
Видяхме техния мега гига лукс с мебели Виденов🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 7, 2022 14:15:21 GMT 2
На това кокче личи яката мърсотия на косата й, ако съдя по него минимум 5 дни не си е измила косата, все едно е напръскана с 1 флакон сух шампоан и заедно с мърсотията и мазнината го е засукала като л@йно. С всички тия мазаници по лицето й няма как и косата да не се замърси Но Цвети ще я възстанови ще видим и стори как я мие ако я разплете. Иначе гледам на леля Галка последователите са 2 пъти по-малко, отколкото на Лилянчето
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 14:33:18 GMT 2
Пепе вече не носи пръстена с диамант, който си мислихме, че е годежен. От няколко месеца виждам, че го е заменила. Точно когато Филяка и Матиас почнаха да изчезват. Явно наистина си е бил годежен.
Чудех се кога Петканова ще се обзаведе с Chloe tote bag. Вече е в клуба на Ая, Радостинта, Хей Даниела, Денина Мартин, Банда Бамда и другите. Цели 5 сторита й посвети.
Столчето за кола на Петкан наистина ли е по-евтино от бърбъри гащите на Габчо, които са 340лв?! Егати пародията са тези двамата...
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 7, 2022 14:42:51 GMT 2
Аз ходя с пръстени на плаж. 😃 То всъщност са един пръстен и халка, принципно не нося супер обемни и натруфени бижута и не ги свалям за плаж. Когато ги сваля, ми е некомфортно, усещам, че нещо ми липсва и постоянно си пипам пръстите, където стоят. 😄
Погледнах фотосесията на Анастасия - много грозни сними, сори. Омотана с бял чаршаф, накичена с пайети и венец на главата 🙄, с плюшена възкъса рокличка, от която ѝ се подава задника като чалга дива от 97-ма 😬, бански и плажна шапка със сако и токчета 🤨 и всичкия буламач представен с корема напред… не, не, не 😐 Нищо красиво и романтично не видях, въобще няма никаква вайб на радостна бременност и очакване на бебе, турлюгювеч. Освен това фонът и сенките отзад още повече депресират положението. Не видях да е отбелязан фотограф, но не бих се снимала при него. А може и сами в тях да се снимали. 😁
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 7, 2022 14:43:55 GMT 2
Много ме натоварва Петканова мен и нищо чудно скоро да я отследвам, колкото и да изпускам сеира. Преди я харесвах, обаче усещам една агресивна пренавитост в нея, а не предишната лекота. За мен тя живее Инстаграм живот. Ако нещо не е в Инстаграм, значи не е релевантно. Иска да ходи само на местата, които вижда в Инста, не се информира от никакви други източници, буквално целият живот ѝ е това. От години го наблюдавам и с всеки следващ ден ми се затвърждава.
Сега ѝ е излязло в Explore, че Никол Шерцингер е в Миконос и тя веднага да каже, че са на едно и също място, много я харесвала. Ама не знае явно как ѝ се пише името, та заради това е тагнала фен акаунт. Scherzinger е, Саше, от немски идва и дори да не си го учила, нямаш оправдание - много чужди имена, които четем "Ш" се пишат с SCH, както е на немски.
|
|
|
Post by beautyem on Jul 7, 2022 14:52:43 GMT 2
Здравейте! А забелязвате ли, че рязко всички спряха да са фенове на Shein? 🤣 Особено обсъжданата Галя, която всеки месец имаше клип за този сайт...
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 7, 2022 15:08:03 GMT 2
Галчето вече се изживява като випаджийка и цялата истерия с shein беше с цел реклама и трупане на последователи, същото важи и за евтиджос гримчета,кремчета и мазилца, а истината е съвсем друга, а тя, е че женичката си я влече лукса, но не знае как да го използва. Гледам и тази мома stellaiv и тя ми прилича на Валката,мама праща парички мъжлето бачка нещо тя прави поръчки на парцали.
|
|
|
Post by 🌸 on Jul 7, 2022 15:19:57 GMT 2
Както каза една съфорумка по-нагоре, ако имах финансите на Галя, бих обиколила света, вместо да се затрупвам с чантички от един цвят, обувки от един цвят и всякакви бижута, които ще разходя единствено до мола или до Цвети. Най-малкото, че нито е обременена с чистене, готвене или градинарство, нито със съществена работа. Да, иска да заработи някой отделен лев я с циганските тениски с ланци, я с тенекиените гривнички от Миа (май така беше), докато си носи гривните и пръстените от Златарнацелие. 😂😂 Обаче май вече спряха да я викат за партньорства. Преди през месец имаше нова покупка от Златарнацелие, но скоро не съм забелязала да се е "похвалила". За разлика от Галя, много ме кефи Мая Паунова. Не е инфлуенсър, но тази жена е просто УАУ. Пътуват навсякъде с двете си деца, снимките, които качва са уникални и плюс това има добро чувство за хумор. Абе харесвам я! Не знам тук някой дали следва Жени Петкова, която няколко пъти съм коментирала. Още докато я следвах, считайте допреди няколко месеца, явно пращаше сигнали до годеника си за чанта Биркин (май й нашето Гане правеше намеци на сестра си за тази чанта😂), но поне годеникът на Жени се е взел в ръце, разбрал е намека и вчера ми излезна в тик ток така желаната чанта. Честита да ѝ е! Гане, кажи на сестра ти да се самосезира, че рожденния ти ден мина, моля те.
|
|
|
Post by brief on Jul 7, 2022 15:23:34 GMT 2
Галя освен че е неспособна да си мие косата сама, изглежда е неспособна и да членува. Язък за претенциите и кремовете на госпожата, когато в края на деня сама се излага така. prikachi.net/image/Li5EKH
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 15:29:19 GMT 2
Много ме натоварва Петканова мен и нищо чудно скоро да я отследвам, колкото и да изпускам сеира. Преди я харесвах, обаче усещам една агресивна пренавитост в нея, а не предишната лекота. За мен тя живее Инстаграм живот. Ако нещо не е в Инстаграм, значи не е релевантно. Иска да ходи само на местата, които вижда в Инста, не се информира от никакви други източници, буквално целият живот ѝ е това. От години го наблюдавам и с всеки следващ ден ми се затвърждава. Сега ѝ е излязло в Explore, че Никол Шерцингер е в Миконос и тя веднага да каже, че са на едно и също място, много я харесвала. Ама не знае явно как ѝ се пише името, та заради това е тагнала фен акаунт. S cherzinger е, Саше, от немски идва и дори да не си го учила, нямаш оправдание - много чужди имена, които четем "Ш" се пишат с SCH, както е на немски. Мисля, че винаги е била такава, просто Даниел я е балансирал. Даже ме е яд, че я защитавах покрай ютюб видеата им с Даниел, че не била материалистка, а нормално момиче. След развода ми става ясно, че е издигнала в култ материалното. Най-мъчно ми стана за Габриелчо как го беше снимала до 6те му чифта маркови обувки за лятото. Наистина са хубави и скъпи обувките, но това стори показва не стандарт, а пълна духовна нищета, сори Алексче. Може би понеже винаги съм свързвала Петканова с нормално, жизнерадостно и лежерно момиче, ненапрапващо с марки, сега показността й с мега скъпи марки ме дразни супер много. Днешната фотосесия с чантата Chloe, вчера пък сторита с маратонките Balenciaga. Днес на сторитата от рекламата на къща с очила Balenciaga. Чак е смешно вече това натрапване
|
|
|
Post by fif on Jul 7, 2022 15:29:52 GMT 2
Масово нашите инфлуенсъри се излагат и не могат да използват пълен и кратък член, не е само Галя.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 7, 2022 15:41:07 GMT 2
Гането много тиха днеска, нито едно стори. Почвам да се треса от липса на дневната доза криндж.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 15:46:48 GMT 2
Гането много тиха днеска, нито едно стори. Почвам да се треса от липса на дневната доза криндж. сигурно е на дневна смяна в хотел Марково хахах аз също мисля, че работи там
|
|
|
Post by yanp20 on Jul 7, 2022 15:47:39 GMT 2
Много номадски начин на живот показва Пепе. Тя изобщо все едно не се прибира в тях. Качва си сторита от колата на някоя друга реклама и толкова. Супер непрофесионално, точно отбий номер. Не, че режисираните реклами й се получават, но пък от колата за 2 минути, айде нема нужда. Обикаля с предпочитаните деца и се хили като напушен бухал 😀 Явно лежи на стари лаври с раждане онлайн, но ще я задминат напористите уонабита. Някои вече раждат вкъщи пред публика собствените им деца. Дано не вземе пример за 4тото🤔😅
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 15:48:03 GMT 2
Тя чака да захапем поредната провокация,че е гадже-гадже с меката солета. Ай, вярваме ти, Гане,бъде спокойна, върши си по-съществените неща.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 7, 2022 15:55:24 GMT 2
Александра нали искаше да живее в апартамент в центъра, сега защо е наела апартамент далеч от София? Орева света, че живее на село, пък сега сама се набута пак там. Мнението ми за нея вече е негативно. Как ги хвалихме, че Габриел не заработва, а сега какво стана, всяка седмица реклама. И какво му благодари на Даниел, че е отговорен и загрижен, та кой родител няма да заведе детето си на лекар, когато му има нещо? Големи четки му прави на Даниел. Него също не го понасям, когато на детето му е зле, той не спира да прави сторита. Най-много ми е жал за Габчо и това какви родители има.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 7, 2022 15:56:28 GMT 2
Заета е с мандръсане. Стилно и марково 🤣 дано тоя път не го удуши с възглавницата.
Александра никога не съм я виждла като нещо по-различно от луксозна... Особено откакто мъжа ѝ и завря телефона между краката и ѝ снима люлеещият се зад***, после го качи в нета. И това е майка. Сори, боклук си за мен. Битовият им скандал, качен в ютюб релно точно за пари беше. По темата с марките е също толкова проста, колкото и ганината фамилия. Просто не е отблъскваща визуално.
Призовавам дамата, която ни се чудеше как може да ги наричаме нечистоплътни. Да не си миеш главата на море 5 дена... 🤢🤢🤢
|
|
|
Post by veereto on Jul 7, 2022 16:04:43 GMT 2
Гането много тиха днеска, нито едно стори. Почвам да се треса от липса на дневната доза криндж. Като има пост за нея и после се покрива за малко. Вероятно получава още въпроси и от други хора и блокира наред, а това си отнема време.
|
|
|
Post by fif on Jul 7, 2022 16:08:58 GMT 2
Това с неизмитата коса 5 дена съм го пропуснала, коментирала ли е Галя нещо в стори? Ако не си мие косата наистина ще е отвратително, дори и да не се топиш в морето и да лежиш само под чадъра пак е ужасно.
Може да използва услугите на фризьор в хотела…
Аз също мисля, че Гана работи в хотел Марково, а този не е никакъв треньор, а общ работник на хотел - спасител, треньор и там за каквото се сетиш, за каквото има нужда. А също много странно секнаха тенис тренировките на Гана, тя го гаджоса този и това беше. Не за първи път Гана се втурва в нещо супер ентусиазирана и за няма и седмица всичко приключва - онлайн курсове, тенис, фитнес, пътуване в чужбина…
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 7, 2022 16:21:42 GMT 2
Софка и Сиенка и на плажа заработват, няма почивка.🤐 Преструктуриране кога ще бъде обявено според вас ? Гледах Елена днес. Еми в пъти предпочитам техните влогове. Нищо обременяващо. Направи ми впечатление че Дани доста се е променил, наедрял и никак не си приличат вече с Дени. Сиса ще си пусна да и видя глупостите. Че нещо ми е нервно, да ми стане двойно повече. Дани има доста български черти на лицето ,отколкото Дени.Тя даже в един влог беше казала ,че единият приличал повече на българският си дядо ,а др на корейският.Но са супер сшадки деца и влоговете на Елена са много лежерни и приятни.Самата тя е доста приятна жена.Не натоварва определено. Едит: The Judge -5 дни даже е доста време за немиене на коса,особено след плаж.След плаж косата трябва да се мие всеки път.Особено,ако е намокрена със солената вода,но и да не е намокряна,пак по нея може да има и пясък от хавлията.И с тази жега лятото + пот .Става мазало и ужасно.И после представете си с тази същата коса на вечеря в някой ресторант -така мазна,така на кок🤐🤦🤢 Аз се чудя как може една жена да не може да си измие косата сама и да разчита единствено на миене в салон?Не го побира в ума ми това.Това да е зависима от някой .И при ходене някъде дори за ден,трябва фризьорката ,която мие косата и нея ли да помъкне?Че тя Кралица Елизабет ще си мие сама косата сигурно,а нали е висша особа и ще има доста голям персонал (лична прислуга) А,и какво толкова сложно има в измиването н косата?Да ѝ каже какъв шампоан използва в салона,да го закупи и да го ползва Толкова е малоумна тази Галя и смешна,че думи нямам.
|
|