|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 6, 2022 20:58:34 GMT 2
Хм.. аз понеже съм от Диканя и съвсем скоро бяхме на язовира и още строяха, ама знам ли.. Дано не е, че не ща да я гледам и там.
Едит: по-логично е да са Игрите, защото тя работи в Нова за капките. По конкурентна телевизия едва ли ще се появи..
|
|
|
Post by plam on Jul 6, 2022 21:07:07 GMT 2
Аз съм около 165 висока и 55 60 кила,пухкава съм малко 😄 и ми стават Мките дънки,но мн зависи и от кройката на моделите. Но Поповица определено си избира кофти дрехи
|
|
|
|
Post by sdt on Jul 6, 2022 21:25:37 GMT 2
Ганка калпазанка ни пита как разбираме, че сме влюбени в един човек. Честно казано ще ми стане направо мъчно, ако треньорчето не ѝ влезе в ритъма и вземе да изчезне някъде. Толкова активна отдавна не е била, явно ѝ действа като муза.
|
|
|
Post by fif on Jul 6, 2022 21:58:38 GMT 2
Я кажете, не са ли 1:1, сама си е качила снимките. 😀 ibb.co/61G06tribb.co/cJngXKkГуци и тренерче заедно, приема поздравления под снимката. 😀 Само като събере последователи да не зареже набързо. 😀 Помните ли как Пепе правеше тик ток видеа с Филяка, очаквам и Гана скоро с Данииии. 😀😀😀
|
|
|
Post by monday on Jul 6, 2022 22:06:25 GMT 2
Тонито просто не може да си избира дрехи, които да ѝ ходят, тези роклички с ластиците отстрани категорично не са за нея, придават още обем. По-широка е в ханша, още като беше слаба ѝ личеше, че тялото ѝ е тип круша. Каквото е и на Петканова, но тя го знае и умира от глад, че иначе всяко килце, което качи ще се лепне точно там.
Аз съм 67кг/172см и нося между 36 и 38 номер, зависи от коя марка пазарувам, та е възможно и тя да влиза в тази номерация. Чалъмът при мен е, че тия кила са мускули, постигнати с повече от 7 минути тренировка, а фигурата е пясъчен часовник.
|
|
|
Post by lama on Jul 6, 2022 22:19:16 GMT 2
Не знам как ще се опазят от спойлери Иван и Андрей с това ранно заснемане. Дали ще има някой инфлуенсър, жаден за оборски тор и повече последователи? Sent from my iPhone using Tapatalk Аз чета в темата за Фермата в другия форум, както и във фб. И на двете места бяха написали, че кастингът е бил кракът тази година и били започнали май, някои са стигнали до последния етап, така че знаят. Сега, надявам се да не лъжат, де, но имаше постове в конкретика. Както и Иван и Андрей пускат лайфове още от месец, че са във Фермата по цял ден. А обикновено на етап строене, не стоят там толкова време, тъй като имат и друга работа. Като спойлер от един анонимен (може и да не е истина), пишеше, че половината участници били от кастингите, другите сме ги знаели. Дали ще са стари участници, от други риалитита или известни, не уточни. Може и да ни подхлъзва.😁 Бяхме писали предположения, че може да започнат малко по-рано, за да свършат по-рано. Тъй като на 21 ноември започва Световното по футбол в Катар и май те ще водят студията, но и отделно много хора ще спрат да гледат Фермата, ако се засекат. За Игрите, видях, че един инфлуенсър ще участва Ники Чакалов. Той навсякъде се буташе, така че не се учудвам.
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 6, 2022 22:24:17 GMT 2
Ааа Лиляна поне показва разни места в сторита, с цел да се покаже каква випаджийка е, Докато Галка лежи на плажа омазана с грим и мазна косица.
|
|
|
Post by pchelica on Jul 6, 2022 23:10:35 GMT 2
Започнахте ли залагане кога Ганкиното треньорче ще ѝ бие шута? Аз залагам, че до 3 седмици (т.е началото на август) няма да са заедно.
|
|
|
Post by addie on Jul 6, 2022 23:19:11 GMT 2
Йееей, Гането ми отговори в инста. Написах ѝ да погледне профила ни в ИГ и я попитах няма ли малко срам, след всичките лъжи, които не спира да бълва. Отговори ми това: "Привет, благодаря ти за вниманието, но изобщо не ме вълнува какво съдържание се качва в този профил Имам доста по-смислена неща за правене✌🏻 Спокойна и вдъхновяваща вечер" Предполагам, че правенето на букет от чорапи, шуутинг дейс с на кака дрехите и съчиняването на нови лъжливи истории, изпълват дните на Гана със смисъл. Е поне съм 100% сигурна, че е видяла постовете в профила и не е останала очарована. Дано се усети малко. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Jul 6, 2022 23:30:32 GMT 2
Ахахаха, бях забравила това видео на Гуца за закупения апартамент. Всъщност тя нито един път не казва, че е закупен от нея. Типично в неин стил - да си плямпа, но така че да се измъкне като мокра връв. Толкова е смешна, че няма накъде. Според мен цялото ѝ семейство са такива, затова никой не обръща внимание на нейния wishful thinking. Нека си живеят в илюзии, няма лошо. Просто са за смях наистина.
|
|
|
Post by zahir on Jul 6, 2022 23:38:13 GMT 2
Aбсолютно. Гането целенасочено заблуждава. Баш като морка връв ще се измъкне, защото тя реално никъде не казва, че е закупен ОТ НЕЯ. Казва "закупен е".. Кукувица. Друг е въпросът, че тя нарочно лъже и заблуждава, така се изразява, че да остави едно впечатление, а реално нещата да съвсем други.
Клипчето с майка ѝ е потрес. И обяснява много неща.
|
|
|
Post by notacliche on Jul 7, 2022 7:40:00 GMT 2
Ахахаха, бях забравила това видео на Гуца за закупения апартамент. Всъщност тя нито един път не казва, че е закупен от нея. Типично в неин стил - да си плямпа, но така че да се измъкне като мокра връв. Толкова е смешна, че няма накъде. Според мен цялото ѝ семейство са такива, затова никой не обръща внимание на нейния wishful thinking. Нека си живеят в илюзии, няма лошо. Просто са за смях наистина. Напротив. Беше качвала даже снимки от банковите ѝ извлечения и уж кредита, който изплаща за апартамента. Това е абсолютно болен мозък и няма оправия ..🤮 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 7, 2022 8:08:41 GMT 2
Галя явно лежи и чете форума, пуснала стори с измислени занимания с детето. Чудя се кой ли сух шампоан ползва та от тая четина не се стича мазнина вече 5ти ден на плажа...
|
|
|
Post by veereto on Jul 7, 2022 8:33:24 GMT 2
Йееей, Гането ми отговори в инста. Написах ѝ да погледне профила ни в ИГ и я попитах няма ли малко срам, след всичките лъжи, които не спира да бълва. Отговори ми това: "Привет, благодаря ти за вниманието, но изобщо не ме вълнува какво съдържание се качва в този профил Имам доста по-смислена неща за правене✌🏻 Спокойна и вдъхновяваща вечер" Предполагам, че правенето на букет от чорапи, шуутинг дейс с на кака дрехите и съчиняването на нови лъжливи истории, изпълват дните на Гана със смисъл. Е поне съм 100% сигурна, че е видяла постовете в профила и не е останала очарована. Дано се усети малко. Sent from my iPhone using Tapatalk Не ѝ пука, ама друг път. Ако не се вълнуваше от чуждото мнение нямаше да блокира всеки, който има малко интеллект. Ако хорското мнение не ѝ беше важно нямаше и да си измисля живот, който да показва в ИГ, щеше да си живее без да се прави на преуспяла бизнес дама. А за тренера, ако е същия кукумицин като нея може и да си се задържат, но тогава вече тотално ще изпляска ваната, защотото съвсем ще си повярва.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 7, 2022 9:03:56 GMT 2
Значи, ако видя още една снимка от Хидропарк "Вятърните мелници" с розови китки по бански и на люлка ще се гръмна.... 😀
Ивана вече с дни наред пълно затишие. Имам чувството, че при влогърите вече има раздвижване само като са бременни. 😜 Всичко зарязват след това. Нямат иначе какво да покажат. А като са бременни са в апогея си-то са видеа за всеки триместър, то са козметики, то са клипове с бейби шауър, разкриване на пол, раждане, покупки, погачи, рожденни дни и фотосесии.
Тръпна в очакване каква олелия ще настане като роди Радостинчето. Там мами шейминга и раздаването на безсплатен акъл ще са като никъде другаде, някак си съм убедена в това.
Качила стори как слуша тоновете на бебето и се усмихва блажено, отдала се на self care. Българска дума за това няма ли ? Нямат ли лични моменти, които да искат за запазят само за себе си? Всичко ли трябва да се споделя? Какво ли питам? Те хората ражданията си качват в интернет.
Не го разбирам това. Ще я видим и как ще свали килата и как ще се превъзнася за гледане, възпитание, домакинстване и помощ, захранване. Там ще е олеле майко, пи ар пратки на килограм предвиждам също така.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 7, 2022 9:49:14 GMT 2
Понеже не я вълнува, нон стоп кисне по форумите и краде идеи. И се по***а от кеф като спряха 1-та тема, защото ѝ изобличават лъжите, шизофреничка ненормална. Къде си, е, с по-смислените неща🤣🤣🤣🤣 то си е смилсено да съчиняваш простотии за потенциални изнасилвания, да се гъзиш в нета по бельо и диня и да изтерясваш за някакви безсмислици. Тотал щета е тая. Единия месец в скута на онзи, "скалата", сега с тоя лилипут, знаеш ли каква те прави това, Гане? Не, че да се пускаш гола по парче диня не го е доказало, де 😂 Клипът явно показва каква ѝ е средата на тази, не е чудно, че е такава. Но честно казано самото ѝ присъствие онлайн е дразнещо, толкова ми е противна. Новият принц и той така. Лика прилика са си. И не вярвам, че някой вярва, чв този би я променил-за да се хванеш с тая трябва да си по-зле и от нея даже. Белким тяда научи какво е федърс, пък той дали му отива лилаво. Щети.
Факткуул е супер як сайт, да си яде Поповица ушите. Това, че тя няма акъл да си подбере дрехите, си е нейн проблем. Тоя модел, в който се е натикала, откъдето и да го купи, ще седи като наденица, защото това е евтин полиестер, къса бодикон рокля, а тя няма фигурата за такава. Впрочем много малко момичета имат. Интересно какво очакваш като си се изциганил на най-евтиното. Тоя трвнд мина отдавна. Хората спряха да купуват боклуци по 10 долара и гонят качествени дрехи. Е, ако не са циции.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 7, 2022 9:51:03 GMT 2
Последователите на Ганюш сигурно се равняват по брой на блокираните. Бях забравила как се превъзнася, че оправяли документи, ала бала покрай "закупения" апартамент, ако не я познавах, можеше да повярвам, че го е купила. ММ вчера е видял Алфа отново, значи съквартирантката/гадже си купува апартамент и куче, а нашата Гана ги представя за свои. Може да е разбрала какви ги върши и да я е изгонила от апартамента. Интересно ми е само, в чие жилище живее сега, след като и преди е живяла там. А този кукумицин с нея сигурно е заради последователи, не вярвам някой да изтърпи Гана повече от 3-4 срещи, а те всеки ден са около подлеза за шутинг дей. И как след като се изнесе спря със скъпите бРррандове?
Ако продължават инфлуенсърките да раждат скоро няма да помнят имената на децата си, както и рождените им дни, визирам Пепе, Милена, Фаб мама и т.н, които имат 3-ри(хай, Ганюш) и повече деца.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jul 7, 2022 9:56:02 GMT 2
Момичета, вчера моята приятелка, която беше написала негативно мнение (лично и обективно нейно мнение!!!) за Пепон в Озон, ми каза, че от Озон са й публикували коментара. Не знам дали дискусията, която подхванахме тук, е причина...но...факт. Първия коментар под книгата на Пепон е писан от мъж на име Петър. Та вижте какво е надращил Пешо, който или е някоя мека солета (страхотен израз ) или е някой познат на Пепон: Книгата е изключително многопластова. От нея могат да извлекат много както подрастващите тинейджъри, тези които търсят голямата любов, тези които са я намерили и тези които са я изгубили. Книгата е подходяща за всички възрастови групи, от 12 годишните до най-възрастните. За мен лично е може би една от най-истинските, чисти, емоционални и въздействащи книги !
|
|
|
Post by The Judge on Jul 7, 2022 10:02:23 GMT 2
Разбира се, за 12 годишните е особено полезно някаква с морал на улична котка да им дава съвети. Тя до 33 не може да си седне на г***, за какви пластове говори. Един завършен егоист, който няма скрупули да продаде всичко, което може - от наркоманизирания си мъж до децата само, за да живее живот на аванта. Нали, "добре, че ми ги пращат, че са 8 лева" 🤣честно, по - жалки мизерници от тия самопровъзгласили се тюбмели, надали се намират.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 7, 2022 10:05:00 GMT 2
И отдолу излиза реклама на биографията на Йонми Парк - За да живея на цена от 16,80лв, а историята й е в пъти по-смислена. Объркана работа
|
|
|
Post by scalestone on Jul 7, 2022 10:37:19 GMT 2
Някой тези дни питаше защо Валката носи топчита, щом не си харесва коремната област. Същата тази мусакаджийка с последното си изречение сама си беше отговорила, защото било тренди! Та драги ми мусакаджийки, Валката и гола сигурно би се показала, ако стане модерно! Според мен! Тя, че не е виновна, не е, но структурата на тялото й за мен не е женствена. Липсва талия, дупето й е плоско, едни крака и то са толкова равни, че грам мускул няма по тях. Ясно, че иска да е по модата, но като нещо не ти стои добре, не го носи. То и аз искам сиси, но като няма, гледам да си подбирам дрехите и от вкъщи не излизам без сутиен. Та бих я посъветвала да набляга на краката, за да отвлича внимание от това, което не харесва. А на петата снимка чак лека извивка на дупето извади. http://instagram.com/p/CfQqGZoDhIa
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 10:40:24 GMT 2
Сетих се да погледна Анастасия на Капитонова дружката, че скоро не бях и много ми харесаха снимките от фотосесията с мъжа ѝ, не се е снимала по шкембак както масово правят или дори да има такива не ги е качила, за което евала. Хубави дрехи си е подбрала и изглежда много добре. Особенно с розовото боди, бяло сако и розови обувки е много хубава.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 7, 2022 11:00:13 GMT 2
Йееей, Гането ми отговори в инста. Написах ѝ да погледне профила ни в ИГ и я попитах няма ли малко срам, след всичките лъжи, които не спира да бълва. Отговори ми това: "Привет, благодаря ти за вниманието, но изобщо не ме вълнува какво съдържание се качва в този профил Имам доста по-смислена неща за правене✌🏻 Спокойна и вдъхновяваща вечер" Предполагам, че правенето на букет от чорапи, шуутинг дейс с на кака дрехите и съчиняването на нови лъжливи истории, изпълват дните на Гана със смисъл. Е поне съм 100% сигурна, че е видяла постовете в профила и не е останала очарована. Дано се усети малко. Sent from my iPhone using Tapatalk Смея се с глас на отговора ѝ🤣🤣🤣. Ганкее,какви смислени неща имаш ти?Букет чорапи?Или с онова гейче да снимаш ?Или да си пишеш сама въпроси в инстаграм и да си отговаряш ?Или да си съчиняваш като 10 годишна историйки и после да ги разказваш ?Намери си спешно специалисти-психолог,зъболекар и каквото трябва + РАБОТА .Отиди д работиш някъде ,че наистина тогава ще имаш "нещо полезно и смислено". Куха лейка Едит:Попо тези рокли,които беше купила от Факткуул ѝ стояха доста гадно.Ама обвини сайта и кройките.Не ,кройките са добре,просто нвйното тяло е по-широко така да се каже,ако беше една идея по-слаба(не,че е дебела),щеше да ѝ седят по-добре.Винаги голямо мрънкане И толкова е тъпа и тя,че цял живот си мислела ,че сайта се казва Факкул или ннещо от тоя род🤦🤐Еми чети малко по-добре .Погледни,че има едно с( английско К).Ако на някоя по-стройна мацка ги облече тези рокли ,ще ѝ седят доста добре и секси. Трябва да вземе да осъзнае какви дрехи трябв да носи Попо ,да осъзнае,че някои не са за нвйната структура на тялото и изглежда нелепо. И дънките ,които показа от този сайт само на мен ли ми се стори,че пак така ги беше дигнала до горе,че чак интимната област пак ѝ се очертаваше както при клиновете.🤦🤐 Едит:И тази каТерама 🤐🤐🤐🤦Идваше ми да ѝ напиша в коментарите как се казва правилно.Селянка 🤦🤐
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 11:30:03 GMT 2
Попова ще ме убие с видеото за factcool: “КатЕрама”
и отново показа, че е лишена от всякакво въображение - в 2022 година, при наличието на толкова много стилове, кройки, цветове, имаш пълната свобода да експериментираш с милион опции за рокли…
Но тя си избра 3 едноцветни бодикон парцала 🤦🏻♀️ Да не говорим колко е претенциозна тази кройка и че просто не е за нея.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 11:31:55 GMT 2
Вчера гледах само Вени с видеото, в което разказва за раждането си. Хареса ми, че разказа всичко от до и беше обективна. Много момичета познавам, които също родиха в държавни болници и са останали доволни. Видеото ме върна към видеата на Анелия Терзиева и на Пепе, които раждаха в Токуда и бяха при една и съща АГ, но имаха коренно противоположни мнения за събитието.
За реалити форматите - следя и Фермата, и Игрите. Силно ще се разочаровам, ако в Игрите се появи Жени. Не, че и във Фермата няма да ми е също толкова неприятна... Явно ще чисти имидж. Не се подвеждайте, че като е гримьорка в Капките няма да цъфне в предаване на БТВ. В момента забелязвам, че Ирина Тенчева постоянно е на гости в БТВ и Нова, а Иван си е изцяло свързан с БТВ. Ирина е направила ютуб рублика, в която готви за нейни познати, в повечето случаи известни. До момента видях, че има видео с Кари и Ванко от Сървайвър. Малко прилича на идеята на Силвена Роу.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 7, 2022 11:34:49 GMT 2
За пореден път ще кажа колко харесвам семейството на Милена. Толкова са ми сладки. Ноеми е невероятен сладур, с едни огромни, пъстри очички, одрала е кожата на Мики. Някаква хармония ми лъха от тях, много са ми симпатични. Като ги гледам ми иде да родя и второ, че и трето🤣
|
|
|
Post by scalestone on Jul 7, 2022 11:38:53 GMT 2
Аделина беше коментирала, а аз забравих да пиша тогава, но хората от марката Колагена са същите, които произвеждат Galasecrets. Ако видите профила на Колагена бях забелязала, че имаха снимка с Гала.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 7, 2022 11:58:03 GMT 2
Не защитавам Попо, още не съм гледала видеото й, но и моите 2 поръчки от там бяха разочароващи откъм рокли на същата марка. Бяха 4, различни кройки и модели, но уви стават за плаж само.
|
|
|
Post by selestepan on Jul 7, 2022 12:04:25 GMT 2
Разбира се, за 12 годишните е особено полезно някаква с морал на улична котка да им дава съвети. Тя до 33 не може да си седне на г***, за какви пластове говори. Един завършен егоист, който няма скрупули да продаде всичко, което може - от наркоманизирания си мъж до децата само, за да живее живот на аванта. Нали, "добре, че ми ги пращат, че са 8 лева" 🤣честно, по - жалки мизерници от тия самопровъзгласили се тюбмели, надали се намират. Включвам се пак по единствената, която следя останала (Пепка) 🤣🤣🤣 Джъстисче, на морал на улична котка прихнах брутално! Парче мусака имаш от мен. Изслушах интервюто на двете дИвойки с Пепа, което бяхте споделили, и дори нямам някакви впечатления от него - то бива, бива бля-бля-бля, ама тва беше пълна боза дори на двойна скорост... И наистина не се спомена Дания, и наистина сякаш син няма, вечно са децата, тоест момичетата, и какво правят двете... мега грозно. Загледах й по-рано сторитата, пак нещо рекламираше от колата. Еми как да не съм съгласна с вас, то това е тотално непрофесионално. А най мразя като мяткат разни неща, все едно са ненужни боклуци ц,ц,ц. И въпрос - какво й е станало на Пепка на лицето?? Тва надали е само от инста филтъра, направо си е бетонирала, опънала и усукала всичко възможно, какви са тея устнички?? Ако излезе книжлето й на PDF, ще го прехвърля докато с*ра, с извинение, тъй като за друго четене просто не е достойна тая книга.... Тва е, злобен хейт днес #соринотсори Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|