358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 6, 2022 17:35:37 GMT 2
На Габчо панталоните бърбъри са му по-скъпи от столчето... което дори се и люлее,ама си го ползват, че сигурно пари са давали за него. Да оставим настрана, че на снимката той дори не е в него. Колички за гъзария по 2000 лева ( не само при тях, по принцип), а столчета за безопасност по 300 лева.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 17:36:52 GMT 2
Алекс и Дани са вече живо посмешище. Толкова да ми е противно споделянето на всеки детайл в нета, че няма накъде повече при тях. Все по-безинтересни стават, нищо не остана непоказано от техния живот. Да им имам контента, да им имам всичкото 🤢🤢
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 17:39:14 GMT 2
Колко пъти сме се възмущавали, колко пъти съфорумки са ги качвали в страницата, пийват(уж само топнали джуките де)- карат, снимат-карат, без колан,децата на столче-карат,а от другата страна на камерата тъпото не си взима бележка, поне малко да се замисли. Капацитета стига само до-те ми завиждат и ме хейтят.
|
|
|
Post by nomade on Jul 6, 2022 17:41:04 GMT 2
Сиса е типичния образ на Бай Ганьо в женски вариант. Плюскане, мизерщина, необразованост, селски маниер, отвратителен говор (прави ми впечатление в малкото пъти, в които съм я пускала, че Ния говори на “туй”, “как’ото”, “онуй” и т.н.), пълен търтей и лентяй. Мъжът и явно е същия тъпанар като нея и не взима никакво отношение. И това се изтипосва в интернет, че и даже има някакви фенки, които се превъзнасят по пещерняческия и начин на живот.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 6, 2022 17:46:12 GMT 2
Николета Господинова например продължава да снима и кара. Детето й се вози на задната седалка...тя чете тук,даже пишеше по едно време, качвана е в страницата в Инстаграм и продължава едно и също. Не знам какъв човек трябва да си,че да ти се направи забележка и да продължиш по този начин. Като има собствени бизнеси и възможности например безсмъртна ли е?! Или пък застрахована там горе...
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 6, 2022 18:00:37 GMT 2
Николета Господинова например продължава да снима и кара. Детето й се вози на задната седалка...тя чете тук,даже пишеше по едно време, качвана е в страницата в Инстаграм и продължава едно и също. Не знам какъв човек трябва да си,че да ти се направи забележка и да продължиш по този начин. Като има собствени бизнеси и възможности например безсмъртна ли е?! Или пък застрахована там горе... Тя Николета и тя е куха лейка,ама от най-кухите .Толкова ѝ е празна главата ,че е тотал щета.Отдавна е отишла на дъното
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 6, 2022 18:35:16 GMT 2
Николета освен, че редовно снима и шофира, вози и детето си като чувал с картофи. Ама там е толкова изпростяла работата, че нищо не ме изненадва.
|
|
|
Post by noclue on Jul 6, 2022 18:51:06 GMT 2
Ей много сме загрижени. Габчо герой, Габчо това, Габчо онова, тъжен фейс, ма на следващото стори сме сме се опнали вече по бански. Не казвам, че животът трябва да спира нацяло в такива случаи, инциденти всякакви стават, важното е, че детето е добре и са взети мерки, ама може ли да се прояви такт, съвсем малко поне...
|
|
|
Post by ani on Jul 6, 2022 19:02:53 GMT 2
Причиних си това видео на Гергана с майка й. Толкова лоша актьорска игра. Дано не говори така и в реалния живот, но това би оправдало липсата на заинтересованост към нейното психично състояние.
С тренерчето са се сгаджосали и живеела най- добрият си живот. Наистина е ненормалница. Всеки ден излиза някаква нова лъжа.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 6, 2022 19:13:04 GMT 2
Тази амалгама от безумици: Таг от гръцкия хотел, но снимките очевидно са от софийския зоопарк. Един път с маратонки, един път с кака патъците и на босо. Като восъчни фигури са застанали, толкова са сковани. Аз не мисля, че това е потвърждение, че са заедно, те са такива откачалки и двамата...
|
|
|
Post by lama on Jul 6, 2022 19:18:44 GMT 2
Според мен си отиват двамата. Не мисля, че тя може да е с напълно нормален мъж. Този Даниел поне ми изглежда добряк. Може пък да ѝ е стимул да тръгне нагоре след време. Дано не я използва само заради абонатите ѝ.
|
|
|
Post by peacock on Jul 6, 2022 19:22:05 GMT 2
Амели на Милена стана на годинка, да е жива и здрава! Кога порастна това дете и как мина времето, имам чувството, че Милена роди преди 3-4 месеца. 😁 Рожден ден има Ноеми, а не Амели Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 19:23:15 GMT 2
Попова качи видео "Заслужават ли си дрехите от Factcool". Така, видеото не е лошо, наистина има несъответствия в дрехите от сайта и на живо. Обаче, хора, как успява да се вмъкне в 38 размер дънки. Със сигурност е около 65кг, не знам как й става този размер. Честно дънките ми харесват, но аз съм с нейното телосложение и ако поръчам този размер ще трябва да ги върна. Не ми изглежда реално и ще подведе някой с тези размери.
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 6, 2022 19:35:50 GMT 2
Лелята не прави нищо без причина, всяко нещо, което тя казва и прави е целенасочено. Няма там нищо ей така напразно. А видеото с Ганка и майка й е 1:1 отношенията им.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 6, 2022 19:39:26 GMT 2
Амели на Милена стана на годинка, да е жива и здрава! Кога порастна това дете и как мина времето, имам чувството, че Милена роди преди 3-4 месеца. 😁 Рожден ден има Ноеми, а не Амели Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Да, обърках им имената.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 19:53:25 GMT 2
Попова е много зле горкатааа, пуснах последното ѝ видео за сайта factcool, тотална излагация е това видео още от началото. Мислела си, че се казва factTool и дрънка някакви глупости, после почна да чете менюто на сайта, все едно всеки не може сам да го прави. Поръчала си дрехи на марка, която не знае как се произнася ама тя не знаела на повечето марки как се произнасят, ми да ние те знаем, че си доста ограничена и изобщо не искаш нищо да научиш. Та въпросната марка е Трендол, а тя и тика Тредньол или нещо подобно. Започва да се оплаква как искала фактура от сайта ама никой не ѝ изпратил, което е пълна лъжа, защото аз съм пазарувала от този сайт и фактури винаги се изпращат, но тя сигурно е искала на фирма, а до колкото знам този сайт няма такава опция. И преминава да показва дрехите, които си е поръчала първо една рокля сива, супер къса, изобщо не е за нейното тяло и разбира се в М размер, прилепнала отвсякъде. След това дънки и започва да мрънка, не били същият цвят, не били ѝ седяли по същият начин както на снимката, а тя си поръчала 38 номер дънки без грам еластан, Тонкеее разбери, че не си за тия номера бе жено, преживей гооооо! След това си поръчала един гащеризон, който много ѝ харесал, но катЕрамата (повтори го 3 пъти с натъртено Е) на колана не бил такъв какъвто си представяла. Не знам какво се е размрънкала, при условие че тоя сайт е за някакви бюджетни дрехи и има попадения, просто трябва да се гледа какво се поръчва, а тя си поръчала някакви ужасни къси роклички за по 20 лв. и мрънка. prikachi.net/image/LiBPX6prikachi.net/image/LiBWFW
|
|
|
Post by emmilie on Jul 6, 2022 20:02:33 GMT 2
Криси, Trendyol се чете Трендьол
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 20:09:18 GMT 2
Попова си е пищна мадама, да не кажа друго, ама аз съм си фен на кльощави и стройни хора(каквато не съм ест 😂).
Познавам едни тъпанари, които наскоро разбрах, че са се оженили. А младоженецът е същински гей. Всичко за парлама пред мама и хората, които не го познават.. та за ганиния женчо също ми изглеждат ясни нещата. Котараче си е треньорчето, просто си е намерил дружка в лицето на "силната" психически Гана.
|
|
|
Post by emmilie on Jul 6, 2022 20:21:24 GMT 2
Не я разбирам Галя. Цял ден на този плаж. Инстаграм, сторита на килограм, снимки, фръц-фръц. Aбе, стани от този жезлонг, остави телефона, иди се разходи по ивицата, поогледай се, забавлявайте се във водата, отдай се на момента…. Пфууу, чак ме хваща яд..
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 6, 2022 20:24:21 GMT 2
Ако Попова е около 60-65 кг, нормално да влиза в 38 размер на дънки /рокли/панталони. Когато тежах толкова, и аз влизах в този размер на повечето магазини/в дрехите на Зара не можех, обаче/. Мен друго пак ми бръкна не знам къде - две критерии, катЕрама, ей, Богу...
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 6, 2022 20:34:05 GMT 2
Като я гледам Попова е към 68кг. Дрехите, които е избрала са абсолютно неподходящи за нея. А Галя е мързел, не съм я видяла ангажирано да играе с детето,да се занимава с него, ако го прави е за пред камерата. Гледам Ивана пак е забърсала някакво колело за детето или е без пари или си го проси
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 6, 2022 20:35:52 GMT 2
Ами браво на Лелята, една такава екскурзия е поне 10 хилки. Евала за това, че дотолкова се е развила и изкарва такива пари за да може да си позволи да подарява екскурзии на свои колежки, приятелки от екипа. Това за моите представи е впечатляващо. И го мисля наистина. Браво на Йокото! Само дето в този бизнес са ми повече от ясни нещата. Това е награда за човек от екипа й най-вероятно. Чак толкова бяла и добра Йоана да е,в този бизнес всичко се прави с цел. И не е безкористно. Казвам ви го с чиста съвест, защото ги знам нещата от кухнята. Иначе щях да оценя подобаващо жеста й. Но си имам едно наум. Няма как да го повярвам, че ей така е решила да го направи. Не знам дотолкова ли хората загубихме доверие, че всичко подлагаме на съмнение, но не вярвам в чистите й намерения-сори. А и ми идва показно всичко това. Човек когато прави такива жестове не парадира с тях. Не съм впечатлена. Трудно бих могла да бъда убедена в обратното.
Гергана чак ми се струва невероятно да си е измислила това за апартамента. Хора, ненормално е. Звучи толкова убедително в това видео, което е качено в профила.
Ивана не качва нищо друго освен пратки и книжки на Флори които сигурно и те са им изпратени.
Сладкиша пък само с тия крадени цитати и вдъхновени мисли.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 20:36:06 GMT 2
Говорим за столче за дете, безумно е да си с доход над средния и да допуснеш детето то да се вози в това нещо.
Ако съм на мястото на Александра бих се бръкнала за още едно качествено столче, все пак детето е мое. Под “бръкнала” визирам да си извадя телефона и да пиша на някоя фирма за партньорство, да не си помислите че говоря за пари. Инфлуците не правят такива неща.
А сторитата й за Даниел и Габриел бяха точно за да каже нещо по темата - да видим че й е неприятно и че е съпричастна макар и от дистанция.
Не я виня, кой знае колко грозни нападки ще отнесе само защото не е била тук по време на инцидента.
|
|
|
Post by pdimitrova on Jul 6, 2022 20:39:39 GMT 2
На някоя от вас дали и е хрумнало да се запише да получи предварителната информация за курса за Instagram на Питоня? 😂 Любопитно ми е по колко ли пари ще иска да свие руската гад от заблудените последователи? 😂
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 6, 2022 20:41:38 GMT 2
За 65 те кг и дънките на Попова се зачетох. Ами и аз съм толкова и 38 даже ми е голям понякога. Стават ми и 28 и 29 номер дънки, много зависи от самата номерация, има си разлики. Странно, но факт. На мен 39 ти и 40 номер са ми големи.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 20:43:12 GMT 2
Леля Галя наистина е пълен потрес. Не мога да си представя да съм приятелка или партньорът с толкова елементарен и ограничен човек. Не знам дали мъжът и приятелите й са на същия хал, ама положението е много зле. Каква разходка по плажа, какви забележителности?! Тази жена има стабилни финанси и харчи пари само за чанти, обувки, дрехи и мазила. Един курс не е записала, едно нещо не е подобрила в познанията си, а определено има какво да се желае там. Вие всичко сте казали. Това с грима е тотална помия, което важи и за косата. Не смее да влезе във водата, че ако й се намокри косата отиде. Не си я мие сама, даже не знам, защо си направи труда да покаже, че взима шампоан и балсам на Доори в малка опаковка. Но реално няма ли я Цвети, косата не се мие. Не проумявам, как може да си сложи грим от до и да отиде така на плажа. После мрънка, че има пигментни петна и дава акъл за грижа за кожата... Тук темата с миенето на косата е много дискутирана. С дълга коса съм от дете и полагам ежедневни грижи за нея. Факт честото миене не е добра опция. Мия си косата на 2 дни през по-голямата част от годината. Но сега ходя почти всеки ден на плаж и я мия всеки път след плаж. Стоя по 2-3 часа след плажа с маска на косата от масла, използвам спрей за защита от слънцето и не използвам сешоар. Предпочитам косата ми да е суха от много миене, отколкото в тази жега да я мия 1 път в седмицата.
|
|
|
Post by lama on Jul 6, 2022 20:43:59 GMT 2
В стори Ваня Джаферович казва, че не може да каже къде е Жени, а тя не пуска сторита от известно време, така че най-вероятно е в някое риалити - Фермата или Игрите.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 6, 2022 20:52:44 GMT 2
Специално базата на “Фермата” още я строят и не се снима още, та едва ли е там.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 20:54:57 GMT 2
Аз шеф, дето да се хвали в соц мрежи какви бонуси и подаръци прави на хората, с които работи, не съм видяла. Но вярвам, че е безкористно и не иска да създаде насила добро впечатление за себе си, просто е изключено
|
|
|
Post by lama on Jul 6, 2022 20:56:37 GMT 2
Фермата се снима още от май месец. Тази година започнаха рано-рано и много хора казаха, че са ги виждали отдалеч, защото било близо до язовир Долна Диканя и се виждала арената.
Аз затова си мисля, че е по-скоро в Игрите, защото изчезна по-скоро. А и за там е по-подходяща, плува отлично и има сила.
Може и да не е в риалити, а в нещо друго, но път така без телефон, е странно.
|
|