|
Post by Ladybug_ on Jul 6, 2022 14:12:22 GMT 2
Галя не я знам какво се оплаква от кожата си и пигментните петна, при условие че вече трети ден седи на плажа гримирана и нагласена като за фотосесия. Акъла не ми го побира как може да ходиш с намазано лице и червино на плаж и цял ден да седиш на жегата и да не влизаш във водата, защото разбираш ли ще си намокриш косата и после трябва да си измиеш косата САМА… 🤦🏻♀️ И сче Ламера е много важен и да помъкнеш 5 несесера с козметика, то малко акъл трябва и да имаш кога и какво да използваш, а тая щом ми ходи с грима на плажа е пълно дъно и хабер си няма и няма левел да дава съвети на хората за козметика! Sent from my iPhone using Tapatalk Наскоро една мацка видях снимка от плажа с червило и се хванах за главата.На плаж ли отиват или на романтична среща/разходка ,или фотосесия(както спомена и ти)? И с фон дьо тен и спирала съм виждала н плажа момичета.Отврат е.И не знам как влизат даже във водата .Идва ми такива кокошки да ги хвана за косите и да им натопя гримираните лица във солената вода и после хубаво в пясъка да им ги натикам.После едва ли втори път ще отидат на плаж така гримирани
|
|
|
Post by lina on Jul 6, 2022 14:14:18 GMT 2
Попадна ми днес коментар в тик тока на Йокко, в който я питат какво е станало с Шуги след шоколада и тя отговаря, че сега разбира за случая, не била гледала влога на Алекс 😃 търсих го сега коментара, но не го намирам.
А за Габриелчо ми стана жал, не съм живяла с разведени родители, ама седмица при единия седмица при другия ми изглежда дори изморително. Майка ти в Миконос, ти с баща ти в Пирогов, снимат те наляво надясно...
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 6, 2022 14:14:41 GMT 2
Галка и нейното елементарно отношение към козметиката са прословути. Тя само може да трупа кремчета и серумчета, които й изпращат на аванта, а употребата им й бяга здраво по тъча. Последния й хит беше един балм за почистване на лице, който тя остроумно нарече балсам за измиване на лице... Но няма значение все пак женичката маже кремчета за хилядарки, които нямат никаква полза, защото не ги съчетава правилно. Чудя се как издържа на тая жега без да си измие косата, то е потене то е чудо .......брррррррр
|
|
|
Post by lama on Jul 6, 2022 14:17:04 GMT 2
Хмм това вече не е ок, би трябвало веднага да уведоми Йокко, а и във видеото се изказа, че щях ще ѝ каже и да очакват каране с Шуги.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 6, 2022 14:19:59 GMT 2
Някой има ли книгата на Пепе като PDF?
|
|
|
Post by lina on Jul 6, 2022 14:22:04 GMT 2
Хмм това вече не е ок, би трябвало веднага да уведоми Йокко, а и във видеото се изказа, че щях ще ѝ каже и да очакват каране с Шуги. Под последната снимка в Инстаграма на Йокко е коментарът, сега се сетих. 😃 Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 6, 2022 14:26:55 GMT 2
Енджойката тотално изплиска легена https://www.instagram.com/reel/Cfq0yJ2jHoX Видях в иг профила на форума Гана ,така лъже че чак си вярва, това гледане в страни е ясно за какво го прави,чак мижи с очички...ох ганоооо бягай на терапия,че положението ти е плачевно. Допълвам за Галка, сега й видях сторито. Е не може да си толкова некомпетентен, да използва слънцезащита ,която й е от миналата година..егати и "грижата" за кожата. Иначе за реклама на мазила 6 има. А с тия бански, с които се е нагласила да ви кажа хич няма да влезне в морето, те ще се разпаднат още от първата вълна.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 6, 2022 14:27:52 GMT 2
Какъв е шансът марката колаген, който Попова не спира да показва от месеци уж случайно във всяко видЮ да са спонсорирали Пепе, а нея не? А да, сещаме се. Лисица такава.
|
|
|
Post by okay on Jul 6, 2022 14:33:40 GMT 2
Не следя Александра и май никога не съм 1 гледала, но ясно си спомням, че преди да ги блокирам с Даниел (вече година и нещо мина откак съм в неведение за техните особи) в ИГ, имаха кане корсо. Така че не е като да не е гледала куче Александра, освен ако не е било само за снимките, което не би ме учудило, имайки предвид какъв повърхностен и кух човек е.
|
|
|
Post by ddelyani on Jul 6, 2022 14:40:55 GMT 2
Леле, тази Сиса.. Във вчерашния влог показва как направила сладоледи на децата.. Не съм майка, но не мисля, че е редно да дава на Гоги сладолед.. и то милото не го искаше, а тя му го тика да си го яде.. В крайна сметка се отказа, но след това снимала Ния как му дава от нейния сладолед, въпреки, че Ния е болна и кашля.. Абе, страшна работа😑
|
|
|
Post by Lana. on Jul 6, 2022 14:45:38 GMT 2
Рядко се включвам вече, но днес не се сдържам Капитонкова с филтърче - ibb.co/ccJmbJvИ без - ibb.co/tMxWTtjИ съм супер възмутена от Даниел Петканов - ibb.co/7vf4PVmУж грижовен и любящ баща, уж се има за много Ентелегентен, кара кола за не знам си колко пари,накрая бам - столче Кикабу (https://www.hippoland.net/kikkaboo-stol-za-kola-0-36-kg-multistage-isofix-beige-31002070037) - 300 лв, което се ползва до 12 години на детето (или там определени сантиметри), китайско е, не е безопасно, не е преминало никакви тестове. При положение, че това детенце го размята непрекъснато с колата си, толкова ли е сложно да се поинтересува как да го защити. Поне в колата на Алекс столчето е качествено и наистина едно от най-добрите, но от Даниел за пореден път съм потресена как може да е толкова безхаберен. А за случката със счупената ключица Алекс му благодари и тн, но реално от неговите сторита се разбира, че той не го е завел веднага на лекар, а чак на другият ден, което е нелепо просто.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 6, 2022 14:51:52 GMT 2
Останах потресена от Сиса какви буламачи дава на децата. Ния била на антибиотик, но въпреки това им направи сладолед от банан, пъпеш и крема сирене. Къде пък това сирене го сложи и как главата ѝ ги измисля тези чудесии се чудя. Ния буташе сладолед в устата на Гоги, а Сиса изяде неговия и през цялото време се чуваше как мляска, ужас, ужас. Само за ядене мисли тая жена, аааа и за мандръсане. С Ния почти не общуват, чува се само Гоги, та Гоги сладък Гошко и т.н. Ния май не получава никакво внимание от Сиса.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 6, 2022 14:57:25 GMT 2
За Алекс ще гледам видеото, за да се изкажа явно. Мерси, момичета. Аз също съм имала инцидент, в първата седмица, абсолютно непластично 3м.булдогче се беше покачило на 1,80м. секция за едни бисквити. Но докато се покачвал, какъвто е зле, ги съборил на земята, а той останал безпомощен горе. След още някакви инциденти, в момента го държим в клетка за негова безопасност, докато ни няма, защото иначе трябва да отиде на двор без нищо покрай него. Та Шугър знам,че също е в клетка при Лелята и предполагам,че е по същата причина. Дано Алекс й е казала за инцидента, че ще е тъпо да е научила от нета. От друга, дано го дават друг път с клетката, защото днес 2 бонбона, утре - операция. С клетката беше кученцето, Александра веднага щом го завари, че е ял от бонбоните (разбра заради петна по дивана) го вкара в клетката.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 6, 2022 15:00:37 GMT 2
Добре сте я изтипосали Гергана на профила, само така. Жал ми на мен за нея и го казвам съвсем искрено. Ако всичко, което казвате(аз не я следя, информирам се оттук) е истина искрено я съжалявам. Макар, че не мога да си обясня как може да лъбже така и що за човек трябва да си за да го правиш и най-вече за какво? Какво ти носи това?
Нджей съвсем се чуди как да се излага. Имам чувството, че като усетят, че нкой не ги харесва или видят малко, че не всеки им се възхищава и почват да правят щуротии и да се правят на интересни още повече. Не казвам, че конкретния случай е такъв, но такива са ми наблюденията.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 6, 2022 15:04:51 GMT 2
Останах потресена от Сиса какви буламачи дава на децата. Ния била на антибиотик, но въпреки това им направи сладолед от банан, пъпеш и крема сирене. Къде пък това сирене го сложи и как главата ѝ ги измисля тези чудесии се чудя. Ния буташе сладолед в устата на Гоги, а Сиса изяде неговия и през цялото време се чуваше как мляска, ужас, ужас. Само за ядене мисли тая жена, аааа и за мандръсане. С Ния почти не общуват, чува се само Гоги, та Гоги сладък Гошко и т.н. Ния май не получава никакво внимание от Сиса. Ужас.Не се учудвам за поредната ѝ малоумн хрумка на тая жена.Тя е ненормална.За мен тя е толкова безхаберна откъм децата ѝ.Да вземе да прочете малко ,ама няма как да стане като е толкова ограничена и тъпа.Ако беше с мозък,щеше да чете повече и да се интересува от към грижи,храна за деца .Най-вече здравето на децата.Щеше да научи и езика ,да си напъне мозъчните липсващи клетки,че като отиде на някакъв специалист да може да разбере какво ѝ се казва.Не,че и да разбираше щеше да чуе и да следва съветите на специалистите,ама малко от малко.То се вижда,ще зъболекари са ѝ казали д не дава на Ния сладко ,да се грижи за зъбите ѝ,защото има сериозен проблем и пак си пее старата песен на нов глас.Тези деца ще ги съсипе.Милите. Нулева хигиена,нулеви здравословни грижи. Такива хора нямат място да са в интернет пространството,ама продължават да бъдат и да се излагат и още повече да ги нахъсват хора,които явно са на същото им ниво,я боготворят сякаш е божество .
|
|
|
Post by lexie on Jul 6, 2022 15:07:37 GMT 2
Останах потресена от Сиса какви буламачи дава на децата. Ния била на антибиотик, но въпреки това им направи сладолед от банан, пъпеш и крема сирене. Къде пък това сирене го сложи и как главата ѝ ги измисля тези чудесии се чудя. Ния буташе сладолед в устата на Гоги, а Сиса изяде неговия и през цялото време се чуваше как мляска, ужас, ужас. Само за ядене мисли тая жена, аааа и за мандръсане. С Ния почти не общуват, чува се само Гоги, та Гоги сладък Гошко и т.н. Ния май не получава никакво внимание от Сиса. Ужас.Не се учудвам за поредната ѝ малоумн хрумка на тая жена.Тя е ненормална.За мен тя е толкова безхаберна откъм децата ѝ.Да вземе да прочете малко ,ама няма как да стане като е толкова ограничена и тъпа.Ако беше с мозък,щеше да чете повече и да се интересува от към грижи,храна за деца .Най-вече здравето на децата.Щеше да научи и езика ,да си напъне мозъчните липсващи клетки,че като отиде на някакъв специалист да може да разбере какво ѝ се казва.Не,че и да разбираше щеше да чуе и да следва съветите на специалистите,ама малко от малко.То се вижда,ще зъболекари са ѝ казали д не дава на Ния сладко ,да се грижи за зъбите ѝ,защото има сериозен проблем и пак си пее старата песен на нов глас.Тези деца ще ги съсипе.Милите. А как показа граховото кюфте изтървано на земята, вдигна го и най -безсрамно го духна и го сложи отново на Гоги да го яде ... Нямам думи...мизерна история.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 6, 2022 15:08:35 GMT 2
Лана, а по-добре без никакво столче или? Не всеки гледа краш тестове и подобни, а в крайна сметка затова на пазарът има избор. Не го защитавам. Сторитата на Алекс са ми безсмислени… естествено, че ще го заведе на лекар и ще се погрижи за него…
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 6, 2022 15:13:52 GMT 2
Гледам още едно видео качила преди час госпожа Мандръс Сега отивам да видя това с кюфтето,че ми стана интетесно след вашите разкази и ще прегледам и новото.Не ми се шеще да ѝ правя гледания,ама любопитството надделява Гледам обложката на новото видео пак пица,ама май домашна е правила. Сто процента без да съм отворила видеото ще е дала и на Гоги пица 🤐🤦 Едит: Счупен им е телевизорана Сиса.Тя даде на Гоги ориз с къри сос да яде. Щели с Гошко да ходят при нотариуса. Имала последствия от вируса имного неща,които попринцип миришели приятно, на не ѝ миришели лошо.Имала проблем с обонянието. Показваше във видеото "сиропа " как се прави ,за който и тук някои момичета споменаха ,че в инстаграм го била показала . Сложи в пицата кашкавал,наденички(от телешко и агнешко),краставица(кисела) ,гъби.
|
|
|
Post by Lana. on Jul 6, 2022 15:14:01 GMT 2
Лана, а по-добре без никакво столче или? Не всеки гледа краш тестове и подобни, а в крайна сметка затова на пазарът има избор. Не го защитавам. Сторитата на Алекс са ми безсмислени… естествено, че ще го заведе на лекар и ще се погрижи за него… Тук не говорим за кой да е, а за някой с претенции да бъде такъв и онакъв. Какво значи "не всеки гледа краш тестове"? Във всеки по-нов автомобил (последните 10тина години поне) имаш поне 3 еърбега за себе си, някои имат и въздушни завеси, за да си в абсолютна безопасност. И най-скъпото си - детето, ще го оставиш в китайското столче, за да си правиш експерименти ще оцелее ли при удар или не. Несериозно е просто. Още повече тези хора се вживяват като инфлуенсъри и модели за подражание. Това ли трябва да е модела? 300 лева за 12 години? Та то единият данък на колата годишно струва повече, да не говорим за гражданска, каско, винетки и пр. разходи. Просто някак не мога да се сдържа как може обувките ти да струват повече от живота на детето ти. Онези, дето рекламират платено столчета ала Чиполино пък да не ги почвам изобщо...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 15:44:13 GMT 2
Ей изпуснала съм Сисона вчера, че е качила видео и сега го превъртях набързо. Не за първи път дава на Ния сладолед докато е болна, а на малко бебе да дава сладолед е меко казано откачено и безотговорно. Според Сиса е добре да му дава, защото било хубаво за венците, нищо, че Ния му дава от нейния докатп тя кашля. 🤦🏻♀️ А за кюфтето от земята преди оправданието ѝ беше, че в тях било чисто и не я бъркало, ако падне нещо, но като яз наем Сиса колко чисти.. мани бегай.
Но сега вече ще си махне мустака най-накрая, Гого ѝ е подарил за РД Филипс Лумеа, на който вика лазерен епилатор. 😂 Още помня за коледа като сестра ѝ получи подарък от мъжа си фотоепилатор, Сиса колко много ѝ завидя и сигурно е надула глвата на Гого, че и тя иска такъв. 😂
По-късно ще пусна и от днес видеото да се отвратя съвсем от тая жена.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Jul 6, 2022 16:03:36 GMT 2
Галя е станала типичната кифла. Изключително статична и нагласена. Изобщо не си я представям да играе с детето в пясъка или във водата. Тя само трупа бански и кремчета да си качва рекламките. Така се гласи за плаж, все едно ще снима поп фолк клип. Носи по емнайсет кремчета да ги снима покрай шапки и чанти. Това й е почивката. Същата като Лиляна. Само, където първата преди я харесвах и ми беше приятна. А на Лиляна дори походката ме дразни. 😀 Покрай пандемията и локдауните беше по-добре положението. Сега са като отвързани всички уонабита. Грабят с пълни шепи и рекламират какви ли не глупости. А Галя уж го правеше за удоволствие…😒
Онази, която иска да й правят рд на детето ми е топ нахална. Следващите са Балановци.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 6, 2022 16:04:25 GMT 2
Амели на Милена стана на годинка, да е жива и здрава! Кога порастна това дете и как мина времето, имам чувството, че Милена роди преди 3-4 месеца. 😁
|
|
|
Post by teguhka on Jul 6, 2022 16:09:06 GMT 2
Бива ли сектантите Ива и Радостин, уж набожни, а последното им видео е отвратителен Кликбейт: "Направихме го в колата"
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 6, 2022 16:26:23 GMT 2
Горкият Габриелчо.Но наистина е геройче.Дано наистина се оправи с тази ортеза🥺 А,баща му не ми е ясно защо снима,докато на детето му не му е добре.Офф тези хора.Вбесявам се от тая наша сган,така наречените"инфлуенсъри" .Всяко едно нещо и снимат-дали е ревящо бебе,дали е болен някого,дали някой е наранен или нещо се е случило-те снимат.Абе помогни бе мма му стара,остави телефона и бъди до детето си,а не да снимаш 🤦 Като онази Анна Гуркова(сестрата на онези двамата кухи лейки Радостин и жена му), детето реве ,а тя снима.🤐🤦Че и сложила в инстаграм на стори.Думи нямам .Не са нормални,честно. Толкова са обсебени от социалните мрежи,че ако не направят някое стори или публикация ,светът може да свърши.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 16:35:36 GMT 2
Лелята си кара джипчето и снима лайф. Върти волана, чете си въпросите и хич не я е еня.. Имаше въпроси, на които тя отговори с лъжа: “Аз чета въпросите само докато съм спряла.”
Аха, ние сме слепи и не видяхме как се звери да чете докато кара.
Малоумница!!
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jul 6, 2022 16:37:11 GMT 2
Не знам колко е отговорна Алекс Богд./Петк., но съм супер бясна на лелята. Пуснала лайф, в който отговаря на въпроси докато шофира. Разбирай: чете в екрана на телефона, взира се по около минута докато фиксира и си кара джипа, хилейки се като пача. И това ден след като две млади жени загинаха при пътен инцидент. Много ми кипна!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 16:56:11 GMT 2
Уж грижовен и любящ баща, уж се има за много Ентелегентен, кара кола за не знам си колко пари,накрая бам - столче Кикабу (https://www.hippoland.net/kikkaboo-stol-za-kola-0-36-kg-multistage-isofix-beige-31002070037) - 300 лв, което се ползва до 12 години на детето (или там определени сантиметри), китайско е, не е безопасно, не е преминало никакви тестове. При положение, че това детенце го размята непрекъснато с колата си, толкова ли е сложно да се поинтересува как да го защити. Поне в колата на Алекс столчето е качествено и наистина едно от най-добрите, но от Даниел за пореден път съм потресена как може да е толкова безхаберен. А за случката със счупената ключица Алекс му благодари и тн, но реално от неговите сторита се разбира, че той не го е завел веднага на лекар, а чак на другият ден, което е нелепо просто. На Петканова столчето в колата е най-доброто, не защото се е проучвала, а защоото е ПР пратка. В хайлайтс има как получава през годините няколко столчета от Рошко. Явно брандовете не са се сетили да пратят едно на Петкан след развода. ПР пратките за детето явно са останали в майката. Драматичните сторита на Алекс от луксозния хотел и на фона на партитата в Миконос са напълно излишни. Чаак пък да му благодари публично е супер странно. Предполагам е гузна, защото това се случва докато е на романтична почивка с новия си приятел. Но това са нормални неща за разведени родители, стават инциденти, нормално е бившите партньори да разчитат на един на друг, особено в техния случай със споделено попечителсвто
|
|
|
Post by 🌸 on Jul 6, 2022 17:04:10 GMT 2
Лана, а по-добре без никакво столче или? Не всеки гледа краш тестове и подобни, а в крайна сметка затова на пазарът има избор. Не го защитавам. Сторитата на Алекс са ми безсмислени… естествено, че ще го заведе на лекар и ще се погрижи за него… Тук не говорим за кой да е, а за някой с претенции да бъде такъв и онакъв. Какво значи "не всеки гледа краш тестове"? Във всеки по-нов автомобил (последните 10тина години поне) имаш поне 3 еърбега за себе си, някои имат и въздушни завеси, за да си в абсолютна безопасност. И най-скъпото си - детето, ще го оставиш в китайското столче, за да си правиш експерименти ще оцелее ли при удар или не. Несериозно е просто. Още повече тези хора се вживяват като инфлуенсъри и модели за подражание. Това ли трябва да е модела? 300 лева за 12 години? Та то единият данък на колата годишно струва повече, да не говорим за гражданска, каско, винетки и пр. разходи. Просто някак не мога да се сдържа как може обувките ти да струват повече от живота на детето ти. Онези, дето рекламират платено столчета ала Чиполино пък да не ги почвам изобщо... Според мен това е старото столче на Габчо, което е останало в Дани. Още докато беше мъничък, Александра и Даниел бяха качили видео, в което избират ново столче на Габриел (това, което ползва Александра), защото това било нестабилно и се люлеело. Не знам дали ще успея да намеря въпросното видео, но според мен за всичко си има обяснение. Та и според мен Дани няма чак толкова партньорства освен АЮ, Самсунг и МП и тук там някое друго.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 6, 2022 17:13:36 GMT 2
Образователни сторита...че някой просто е отишъл след инцидент до болница...публични изявления...тия хора не са в ред. Думи нямам за дуо разведанови.
ПС. Няма ли някъде където може да се пращат снимки на КАТ на всички, които карат и снимат? Не може в 21век да няма такава опция вече... Прекаляват всички тия нагляри, като не им пука за собствените животи или този на децата им,поне ние да покажем,че ни пука за живота на всички останали участници в движението!
|
|
|
Post by monday on Jul 6, 2022 17:27:03 GMT 2
|
|