|
Post by yanp20 on Jul 6, 2022 9:57:21 GMT 2
Не, не мога с тая Гана. Това е несериозно, неадекватно и абсурдно. Какви изчерпателни отговори дава на детската аудитория и индийчетата. Айде бе. Ние ядем доматите с колците 😀 Що си мисли, че някой й вярва?
Намери си приятели, Гане или хоби, РЕАЛНИ! Може и истинска работа, че свободното време не ти се отразява добре. А и ако си била в такава депресия след раздялата, не би трябвало да се гушкаш полугола по дантелки с нов мъж. Не е дамско. Ааа или ти го караш да ревнува. Не се досетих. #Соринотсори 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Jul 6, 2022 10:19:34 GMT 2
Гана да не се прави на много разбираща от живота, защото я видях на живо каква е смачкана и невзрачна, забила поглед в телефона, докато й товарят уредите за квартирата. Пак беше с онези плитки, дето не приличат на коса, а на въже. 😀 Как не я снимах тогава да ви я покажа, нищо общо с инстаграм. Още по-зле. 😀 ibb.co/nRq8LnK😀😀😀😀
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 6, 2022 10:33:22 GMT 2
Никога не съм разбирала Деница и гордостта й, че е мега добрата маникюристка. Хич я няма с оформянето на ноктите и изрязването на кожичките. Само й вижте ноктите… prikachi.net/image/Lip3cT
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 6, 2022 10:50:58 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 10:52:35 GMT 2
Никога не съм разбирала Деница и гордостта й, че е мега добрата маникюристка. Хич я няма с оформянето на ноктите и изрязването на кожичките. Само й вижте ноктите… prikachi.net/image/Lip3cTаууу че грозни ноктииии 🧐 какви са тия кривите и дебели нокти.. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by brief on Jul 6, 2022 10:58:55 GMT 2
Тази сутрин моя приятелка ми писа, че е участвала в “гивауея” на Гуца. Оплака се, че онази не е обявила победител в деня, който е упоменала, а също така е изтрила и самия пост. Ядоса се, но според мен всичко е било, за да събере последователи на умрелия от гъдел “треньор”. Гуцо, ако четеш тук, да знаеш, че си дънна риба и в края на деня, когато останеш насаме със себе си, само ти си знаеш колко си сама и жалка.
П.С. Преди малко установих, че световнонеизвестната “goldiffic” (толкова безлична, че даже не ѝ знам името) ме е блокирала 😂 Нито съм ѝ писала, нито съм ѝ харесвала публикация някога. Аман от злоби в това “инфлуенсърско” пространство.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 6, 2022 11:04:42 GMT 2
Кифлите ни дали ще отразят случилото се вчера в центъра на София (катастрофата с двама загинали пешеходци... млади момичета). Особено ме интересуват тия, които се снимат, докато шофират. Не, че са длъжни, но съм сигурна, че много от тях ще се направят на състрадателни. Лицемерно състрадателни, защото и те масово, макар и в лека форма, нарушават нонстоп правилата по пътищата.
|
|
|
Post by lina on Jul 6, 2022 11:10:58 GMT 2
Гуца иска да създава глобална организация за борба с т*афика на хора. Wtf.. И защо цензурира думата трафик..?!
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Niki on Jul 6, 2022 11:13:10 GMT 2
Преди малко установих, че световнонеизвестната “goldiffic” (толкова безлична, че даже не ѝ знам името) ме е блокирала 😂 Нито съм ѝ писала, нито съм ѝ харесвала публикация някога. Аман от злоби в това “инфлуенсърско” пространство. Сега видях, че и мен ме е блокирала, като най-много да съм ѝ гледала някое стори 1-2 пъти, като никога не съм я следвала. Смятай колко свободно време има щом блокира наред хора, които не я следват 😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 11:23:28 GMT 2
Гуца е болен спекулант, то не беше израснала в дом за деца, не беше рак, крадене на постове и преиначаване, то не е трафик на хора и все щяла да разкаже. Ми, разкажи да видим какво е родила глвицата ти този път. Подчовек.
По-добре да не отразяват и изразяват съчувствие, че така да са о*рани повечето, не една, две карат и снимат, да не споменавам Капитонова с 20-левките за катаджиите, Джаферович с изпълненията ѝ и т.н.Ако си съвестен шофьор,изряден пешеходец,велосипедист, да не ти се случва някаква такава ми*джа да блее в телефона.
П.п.Чувам от разни разнообразни към рзи, че ни готвят готвилото за септември-октомври.Яка криза, хаос, че и мерки... чакам да видя как нахилените инфлуенсъри ще пробутват поредните реклами, кодчета и розови бальони.
|
|
|
Post by zahir on Jul 6, 2022 11:56:43 GMT 2
Aз това подобие на книга няма да чета, но моля за скрийн шотове на някои страници за профила.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 6, 2022 12:08:14 GMT 2
Aз това подобие на книга няма да чета, но моля за скрийн шотове на някои страници за профила. Подкрепям, особено цитатът със зачеването на Сиена трябва да се публикува. Предлагам и снощното стори с косата на Гането да бъде публикувано и като пост. Не знам защо повечето неща са само на стори, не може да се коментират и изчезват после. В хайлайтс не знам колко хора гледат. Просто предложение, за да има повече visibility.
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 6, 2022 12:14:19 GMT 2
Пепе коментира ли всъщност някъде какво стана с офиса им и защо го напуснаха? Защо все ги снима тия реклами в колата след като и у тях може да снима, поне маааалко по-професионално би било.
Всъщност откакто не качва толкова много децата не качва и жилището им почти.
|
|
|
Post by veereto on Jul 6, 2022 12:15:00 GMT 2
Aз това подобие на книга няма да чета, но моля за скрийн шотове на някои страници за профила. Подкрепям, особено цитатът със зачеването на Сиена трябва да се публикува. Предлагам и снощното стори с косата на Гането да бъде публикувано и като пост. Не знам защо повечето неща са само на стори, не може да се коментират и изчезват после. В хайлайтс не знам колко хора гледат. Просто предложение, за да има повече visibility. И според мен има доста сторита, които могат да са на постове, така ще се видят и от повече хора.
|
|
|
Post by sdt on Jul 6, 2022 12:28:27 GMT 2
Гергана била достатъчно психически стабилна да издържи личните истории на засегнати от трафика на хора. Това същество няма мярка, няма цедка на езика, няма емпатия, няма мозък в малката си главица. Сигурно в нейния измислен свят и таксиметровият шофьор от онзи ден е смятал да я отвлече и продаде и Бог знае каква история има скалъпена вече и само чака да я пусне на някое безумно стори. Почвам леко да агресирам, то бива да си неадекватен, ама нейното минава всякакви граници.
Тя ментално е застинала в началните години на гимназията, та дори и по-назад и определено й липсва адекватна ценностна система. Какъв идиот трябва да си да си измисляш безумни истории, докато има хора, които действително се борят с брутално тежки съдби. Гано, дано не разбуташ кармата, че тия измишльотини да не вземат да ти се сбъдват една по една... 😑
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 6, 2022 12:29:09 GMT 2
Ъпдейт: Блокирала ме е 😂😂😂😂😂😂😂 Истината не ти понася, нали Герии
|
|
|
Post by noclue on Jul 6, 2022 12:41:57 GMT 2
Чудно просто, две млади жени губят живота си заради двуклетъчно като тоя извършителя, който шофира редовно в нетрезво състояние, кара с фалшива книжка и номера и е издирван от полицията, и бяга от местопроизшествието. И това на фона на плазмодии като бай ти киро брейка, дето 3 часа се плюнчи пред другия едноклетъчен, тото скандауния, как бил рекордьор по отнети книжки заради шофиране в нетрезво състояние. И онзи седи насреща му и кима с телешкия си поглед. Обществото няма нужда от такива индивиди, както и от поддръжниците им и от хората, които ги правят известни соринотсори Коментирано е многократно, но аз ако плащам пари на Пепе за реклама и насреща получавам 2 мижави сторита от колата й, не само няма да я потърся втори път, но ще направя така, че един спонсор да не й остане. Б@х го тоз професионализъм, б@х и усърдността им на всичките търтеи. Заслужават да са на дъното на обществото, барабар с брейкове, цановци, тотовци подлизурковци и тем подобни. Трийте ме, ако съм прекалила.
|
|
|
Post by gabolina91 on Jul 6, 2022 12:53:59 GMT 2
Ъпдейт: Блокирала ме е 😂😂😂😂😂😂😂 Истината не ти понася, нали Герии Много е смешна и жалка в опитите си да не отговаря на никакви по-провокативни въпроси. За какво тогава ги пуска тези въпросници? Явно да се изживява като някакво гуру във връзките си и да си измисля истории ... 😆
|
|
|
Post by pchelica on Jul 6, 2022 13:01:57 GMT 2
Да задаваш на Гана въпроси за връзки е все едно да искаш съвети за тичане от човек, роден без крака 🤷🏻♀️ Соринотсори…
|
|
|
Post by ☀ on Jul 6, 2022 13:15:28 GMT 2
Преди да се изкажа по-крайно, някой, гледал видеото на Алекс Богданска да каже дали е позволила/оставила на кученцето да се докопа до шоколада. Щото ско да, ще й тегля голямата $%^;.Все си мислех,че е леко безотговотна, но чак тъпа - не. Останах с впечатлението, че докато ги е нямало вкъщи Шуги е скочил на масата и е изял няколко бонбона от кутията и е омазал дивана. За човек без куче може би няма навик за тези неща, но вече би трябвало да се сеща.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 6, 2022 13:23:57 GMT 2
Никога не съм разбирала Деница и гордостта й, че е мега добрата маникюристка. Хич я няма с оформянето на ноктите и изрязването на кожичките. Само й вижте ноктите… prikachi.net/image/Lip3cTаууу че грозни ноктииии 🧐 какви са тия кривите и дебели нокти.. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk 🤮🤐Потресаващи са ѝ ноктите и така заоблени prikachi.net/image/LipAmT Веднага ми изникна в главата това сравнение.Макар и на орлите ноктите да са по-красиви 🤣 едит: Между другото като споменахте пак подобието на книга на леката Пепе(за мен е лека ,за дето толкова мъже е сменила-по това,което разказватв,че пише в "историята ѝ),попаднах на едно момиче,което има канал и което е чвло книгата.Та,поредната ,която се възхищава на Пепе едва ли не.И се питам:Какво толкова ѝ е за възхищение ?Едва ли не каза"Ама тя е доказателство,че жените сме силни и се справяме с всичко".Ок, да така е,ама точно Пепе в ролята на жертва всеки да я изкара...То и каква жертва като, както има нещо като поговорка"кой каквото сам си направи,другиго не може да му го направи". Въпросната е ето тази:В началото на виедеото говори за "книгата"
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 6, 2022 13:34:56 GMT 2
Преди да се изкажа по-крайно, някой, гледал видеото на Алекс Богданска да каже дали е позволила/оставила на кученцето да се докопа до шоколада. Щото ско да, ще й тегля голямата $%^;.Все си мислех,че е леко безотговотна, но чак тъпа - не. Бонбоните са били на масата и Шуги ги беше бутнал и изял. Можела е да го предотврати. Не съм гледала куче, но шоколадът не е ли силно токсичен за тях? И предвид, че е изяло няколко бонбона, не е ли добре да бъде закарано на ветеринар?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 13:36:17 GMT 2
Алекс е качила сторита, на които благодари на Дани, защото е всеотдаен баща и веднага е взел всички възможни мерки след инцидента с Габриел.
|
|
|
Post by peacock on Jul 6, 2022 13:38:57 GMT 2
Кифлите ни дали ще отразят случилото се вчера в центъра на София (катастрофата с двама загинали пешеходци... млади момичета). Особено ме интересуват тия, които се снимат, докато шофират. Не, че са длъжни, но съм сигурна, че много от тях ще се направят на състрадателни. Лицемерно състрадателни, защото и те масово, макар и в лека форма, нарушават нонстоп правилата по пътищата. Вчера гледам и на Нджойката мъжа и той кара и си говори за фитнеса. Телефона е без стойка, разбира се Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 6, 2022 13:44:10 GMT 2
Никога няма да се научат да си купят стойки за телефона + да слагат и колан докато шофират🤐 Иначе такива неща гордо снимат и публикуват в социалните мрежи,сякаш нищо лошо не правят.Дано повечето ей така докато шофират с телефончето, без коланчето да се натъкнат на полиция,ама хубаво да ги глобят,че да се научат .Че аман от прости хора на пътя
|
|
|
Post by ☀ on Jul 6, 2022 13:46:20 GMT 2
Преди да се изкажа по-крайно, някой, гледал видеото на Алекс Богданска да каже дали е позволила/оставила на кученцето да се докопа до шоколада. Щото ско да, ще й тегля голямата $%^;.Все си мислех,че е леко безотговотна, но чак тъпа - не. Бонбоните са били на масата и Шуги ги беше бутнал и изял. Можела е да го предотврати. Не съм гледала куче, но шоколадът не е ли силно токсичен за тях? И предвид, че е изяло няколко бонбона, не е ли добре да бъде закарано на ветеринар? Можела е да го предотврати, но не се е сетила, че кучето може да прояви интерес и да скочи, затова не я съдя. За човек без куче е абсурд да се замисли за такъв сценарий, особено ако не си от най-внимателните хора. Да, шоколада е токсичен, вероятно нищо няма да му стане, но не е препоръчително да се дава разбира се. Лекарства, храна се оставят на недостъпни места за животинки и малки деца, но...нищо фатално в този случай. Шуги пък от диетичната къща на леля как да не му замирише хубаво от бонбони
|
|
|
Post by The Judge on Jul 6, 2022 13:46:22 GMT 2
Мда, шоколадът може да ги убие.
Световни брандове, гръб, алооо, я се виж в едно огледало първо. Освен ако не е кампания за крайно ощетени хахавели, надали имаш шанс. Тази изобщо не е на тоя свят. Толкова психопатски ѝ функционира измислената реалност, че е притеснително. И всичко се изкривява само за трафик, защото гнусният ѝ профил и жалкият ѝ живот не могат да привлекат никого. Манипулира неща, от които въобще не разбира.
Мда, всички са безсмъртни, докато не са...
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 6, 2022 13:46:40 GMT 2
Тая пък ЕнДжойната е толкова смешна, дете на 3г може да направи по-смислено изречение от нея. Толкова бездарно чудо не съм срещала самата мис ВалериЕ е мега умна в сравнение с нея. Час студио отворила толкова е неорганизирана,чак ми е чудно кой й се доверява за снимки.
|
|
|
Post by lama on Jul 6, 2022 13:52:07 GMT 2
Аз не виждам проблем с Алекс и бонбоните, да, тя каза, че е станал инцидент, че не се е сетила и че не трябва да ядат шоколад. Беше наясно, както и че ще каже на Йокко. Вече преценката е на Йокко, аз също не бих водила на лекар за два бонбона, освен ако не са с много високо съдържание на какао. Във Ветеринарномедицинската група редовно питат за шоколад и им казват за малко количество да наблюдават, обикновено води до диария, ако видят нещо по-сериозно тогава на преглед.
Ясно е, че не трябва да се случва, но ето, че и с Габриел е станал инцидент. Човек внимава, но се случват понякога и такива неща. Алекс не е безотговорна, като не е нейното куче, не се е сетила, че може да се качи на кухненската маса, нищо, че е висока.
Побъркват ме обаче с това шофиране и снимане, ето това е безотговорно поведение, застрашаващо другите. Ако стане нещо, тук вече не говорим за инцидент, а съзнателен избор да не внимават в пътя.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 13:59:33 GMT 2
Галя не я знам какво се оплаква от кожата си и пигментните петна, при условие че вече трети ден седи на плажа гримирана и нагласена като за фотосесия. Акъла не ми го побира как може да ходиш с намазано лице и червино на плаж и цял ден да седиш на жегата и да не влизаш във водата, защото разбираш ли ще си намокриш косата и после трябва да си измиеш косата САМА… 🤦🏻♀️ Иначе Ламера е много важен и да помъкнеш 5 несесера с козметика, то малко акъл трябва и да имаш кога и какво да използваш, а тая щом ми ходи с грима на плажа е пълно дъно и хабер си няма и няма левел да дава съвети на хората за козметика!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|