|
Post by plam on Jul 5, 2022 20:45:07 GMT 2
Открийте разликите😂 ibb.co/7NRHkgcibb.co/4T1Db7yНаистина не мога да проумея как Гучито може да се излага постоянно. Животът и е пълна лъжа… Едит: В новият и пост за Адидас е писала, че по никакъв начин не е обвързан с партньорство с марката, разбираемо, кой нормален ще иска колаборации с нея😂 И естествено изтърканата смешна поза с ръката….. Как се обеснява все едно не знаем,че тя няма никакви партньорства. Кой изобщо ще иска някакъв контакт с този кукумицин...
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 5, 2022 20:52:03 GMT 2
Гусито пак с огромната рокла и обувките на кака, които са й големи. Самосезирай сеееее... Що не ми отговаря на въпросите, нито за фасетите, нито за алйнерите, нито за Алфа. Саднах се.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 5, 2022 20:53:29 GMT 2
Сиса има влог😁 Най-после😂
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 5, 2022 21:21:45 GMT 2
Коя Сиса? От известно време гледам Галка и Лилито са залепнали като сиамски близнаци. И двете са чалга зависими, здраво ги тресе желанието да са лукс- инфлуенсърки. А Лилянка като се е напънала с тия смешни рекламки тип планета тв в зората на дивата чалга. Гледам и новата звезда juls an свежа е но според мен копира малко Галка и го докарва и на вид като нея преди да се напомпа като вуду кукла. * В дълга почивка съм и ще се завърна в змиярника
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 21:22:11 GMT 2
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 5, 2022 21:34:53 GMT 2
Хахахаха сега ще иска и завивка.
|
|
|
Post by fif on Jul 5, 2022 21:39:50 GMT 2
На онези с кучето нищо не им оправдава стола с лекетата и драсканциите по стената, за да е толкова нашарена стена от децата, те са го допускали. Ама всеки сам си преценя в каква среда да си отглежда децата и как да се грижи за дома и външния си вид…
Нали така, Гуци? 😀 И все пак е по-добре да вложиш 3к в зъбите си, а не в телефон. Мен лично ще ме е срам да се издокарам, да се мъкна с подобен телефон и в същото време зъбите ми да са неподдържани, гнусни, гадни…
Все още не сме видяли зъбите на тренера. 😉😝
В едно стори е писала, че не снимала приятели си, че тя няма, какво да им снима, ако имаше по принуда щеше да ги снима и документира, за да се покаже.
И не ви ли прави впечатлен как всички въпроси, на които отговаря са все на теми, на които тя често се опитва да философства, т.е задава си ги сама, те индийците български не знаят… Трябва инстаграм въпросите да не са анонимни, да я видим, няма да смогне да си прави нови профили. 😉😗
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 5, 2022 22:00:51 GMT 2
Коя Сиса? От известно време гледам Галка и Лилито са залепнали като сиамски близнаци. И двете са чалга зависими, здраво ги тресе желанието да са лукс- инфлуенсърки. А Лилянка като се е напънала с тия смешни рекламки тип планета тв в зората на дивата чалга. Гледам и новата звезда juls an свежа е но според мен копира малко Галка и го докарва и на вид като нея преди да се напомпа като вуду кукла. * В дълга почивка съм и ще се завърна в змиярника Това е въпросната мърлява, търкаща дивана и безотговорна от към грижа,здраве и храна на децата майка ,което си показваше сисонките преди във влоговете докато кърмеше.И,която толкова селско говори,че децата ѝ няма да говорят правилно,заради нея и нищо заради нея няма да научат.Тази,която се излага във фейсбук една група(момичетата тук във форума бяха споделили),как споделя интимни работи "как се мандръсвали с нейният" и други такива лични неща. С други думи една ,която живее в Германия с половинката си,ама я мързи да гледа. youtube.com/c/%D0%9D%D0%B8%D1%8F%D0%B8%D0%9C%D0%B0%D0%BC%D0%B0Едит:Офф,тая дето прогонва котенцата е бахти мрънкалото.Да беше отишла вместо да ги гони,ами да им даде водичка например ,да ги нахрани ,да ги погали.
|
|
|
Post by gabolina91 on Jul 5, 2022 22:01:13 GMT 2
Открийте разликите😂 ibb.co/7NRHkgcibb.co/4T1Db7yНаистина не мога да проумея как Гучито може да се излага постоянно. Животът и е пълна лъжа… Едит: В новият и пост за Адидас е писала, че по никакъв начин не е обвързан с партньорство с марката, разбираемо, кой нормален ще иска колаборации с нея😂 И естествено изтърканата смешна поза с ръката….. Тъкмо и аз идвах да напиша как на сторито й личи от километри, че косата й не е толкова дълга, колкото я представи. А на снимката по бельо й е чак до кръста, а пък за гъстотата нищо общо. Тази си е за профила отвсякъде. Лошото е, че каквото и да й пишем и питаме, тя ще блокира всеки... Но това момиче трябва са спре да лъже така... А тия въпроси и отговори, на които уж отговаря са толкова смотани. Имам чувството че са като Искрено и лично, а аз очаквам въпроси конкретни, свързани наистина с нея, а не какво ще направиш в еди каква си хипотетична ситуация... Нека да отговори на някои по-провокативни въпроси, но то това че блокира наред хората, които дръзнат да я питат, означава че са я нацелили право в десетката и целия й живот е един панаир. Аз ако имам такива проблеми със зъбите, наистина ще предпочета да започна да ги коригирам, отколкото да си купя последен модел телефон.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 22:16:42 GMT 2
Ох Гергано , Гергано оправяш ми деня … ти си моя десерт след добър обяд … Кого лъже тази жена не зная , като се вижда , че сама си пише въпросите ? Просто няма как толкова много хора пък точно на тази тема да ѝ пишат . Мисля , че нещо я мъчи и иска да се покаже много над нещата и колко е мила и хрисима . А за реването пред камера никога не съм гл разбирала . Кому е нужно да се заснема как реве к после да го пуска в публичното пространство ? Никой не желае да гледа ревящи хора , а същите ревящи хора го правят единствено к само за внимание и съчустие . ( Гергана , Капитонова , Бела Хадид и тн) Капитонова докато е почивала май доста какички из инста и тик ток е гледала , защото виждам как копира по-известните с този тип видеа с въртене то на очите ала “аз съм много над нещата , вие знаете ли коя съм аз “ . На тая па*цалана никога не бих ѝ повярвала , че се е смирила , просто явно е някаква нова тактика , тя е толкова злобно същество , на което му личи в погледа каква змия е .
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 5, 2022 22:17:20 GMT 2
Коя Сиса? От известно време гледам Галка и Лилито са залепнали като сиамски близнаци. И двете са чалга зависими, здраво ги тресе желанието да са лукс- инфлуенсърки. А Лилянка като се е напънала с тия смешни рекламки тип планета тв в зората на дивата чалга. Гледам и новата звезда juls an свежа е но според мен копира малко Галка и го докарва и на вид като нея преди да се напомпа като вуду кукла. * В дълга почивка съм и ще се завърна в змиярника Това е въпросната мърлява, търкаща дивана и безотговорна от към грижа,здраве и храна на децата майка ,което си показваше сисонките преди във влоговете докато кърмеше.И,която толкова селско говори,че децата ѝ няма да говорят правилно,заради нея и нищо заради нея няма да научат.Тази,която се излага във фейсбук една група(момичетата тук във форума бяха споделили),как споделя интимни работи "как се мандръсвали с нейният" и други такива лични неща. С други думи една ,която живее в Германия с половинката си,ама я мързи да гледа. youtube.com/c/%D0%9D%D0%B8%D1%8F%D0%B8%D0%9C%D0%B0%D0%BC%D0%B0Едит:Офф,тая дето прогонва котенцата е бахти мрънкалото.Да беше отишла вместо да ги гони,ами да им даде водичка например ,да ги нахрани ,да ги погали. Олеее тая като я гледам е с гранично. Горките деца....
|
|
|
Post by scalestone on Jul 5, 2022 22:40:57 GMT 2
100helit, благодаря! Да, май го мернах, но не обърнах особено внимание.
Габчо е със счупена дясна ключица. Дано бързо се оправи.
|
|
|
Post by sdt on Jul 5, 2022 22:41:34 GMT 2
Аз продължавам да отследвам, махнах и Хей Даниела и Златена. Не знам, аз ли нещо съм във фаза или наистина всички много са си повярвали и са станали странни и особени. Забелязвам, че докато си цъкам в инстаграм повече ми идва да се намръщя отколкото да се усмихна като ги гледам. Надка и Балан са направо дъно, как не ги е срам да просят спонсорства за щяло и не щяло... Един ден какво ще му каже на детето тоя баща, моето момче, едно време бях страшен тарикат и те отгледах на аванта 😑 Ама сигурно в техните очи изглежда голямо постижение, труд са вложили.
Май само Валката не ме напряга. Хубаво момиче, живее си живота и се забавлява. Държи си една линия, личи ѝ, че го прави с кеф и на никого не пречи. Кой знае и в нейната действителност какво е, но поне за момента ми е приятна и не ме натоварва с нищо. То сигурно и това ѝ е целта, да показва само захаросаното, дъги и еднорози (и пластмасови тортички).
Голям хейтър съм явно, трябва да си сготвя една мусака да чилна малко 😊
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 5, 2022 22:42:27 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 22:43:44 GMT 2
Като се замисля мен само Валката не ме дразни, дори напротив напоследък държи високо ниво ::flowers4U flowers4U::
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 22:52:29 GMT 2
scalestone, беше скрийншот как гледа новините на датски и там очевидно отразяваха трагедията в САЩ. Та имаше прочувстврн коментар колко ужасно било да отидеш да пазаруваш в мола примерно уикенда и някой да те застреля. Беше толкова сълзливо и излишно, че дори не се напънах да го запомня като хората. Явно е имало и други реакции, щом го е махнала. Не знам точно за какво стори на Елица става въпрос, но преди няколко дни е имало престрелка с жертви в един от моловете в Копенхаген, така че по-скоро предполагам, че за това е било сторито й, а не за Щатите. Не знам дали има значение за това, което обсъждате.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 5, 2022 23:03:34 GMT 2
Аз продължавам да отследвам, махнах и Хей Даниела и Златена. Не знам, аз ли нещо съм във фаза или наистина всички много са си повярвали и са станали странни и особени. Забелязвам, че докато си цъкам в инстаграм повече ми идва да се намръщя отколкото да се усмихна като ги гледам. Надка и Балан са направо дъно, как не ги е срам да просят спонсорства за щяло и не щяло... Един ден какво ще му каже на детето тоя баща, моето момче, едно време бях страшен тарикат и те отгледах на аванта 😑 Ама сигурно в техните очи изглежда голямо постижение, труд са вложили. Май само Валката не ме напряга. Хубаво момиче, живее си живота и се забавлява. Държи си една линия, личи ѝ, че го прави с кеф и на никого не пречи. Кой знае и в нейната действителност какво е, но поне за момента ми е приятна и не ме натоварва с нищо. То сигурно и това ѝ е целта, да показва само захаросаното, дъги и еднорози (и пластмасови тортички). Голям хейтър съм явно, трябва да си сготвя една мусака да чилна малко 😊 Аз отдавна отследвах доста -Златена,Диванка(Иванка), Валери, АнглийскаАнелия,Сладкиша, и кой ли още не. То няма нищо интересно.Толкова са си дигнали всички сган инфлуенсърска,безмозъчна самочувствието,че то даже е и без покритие.Взеха се за звезди,каквито не са.Само спонсорства,лигавене,диванче прас,почивчици безплатни, лъжи и какво ли още не,което за нормалният човек е инервящо.Ама ,за да следя изцеоките отварям ей така покрай казаното тук да видя от нкое видео какво става за коментираният,за да се включа и аз с мнение.А,и Попо не следя както преди .И нея отварям ей така някой път Напоследък следя едно симпатично момиче -Биляна.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 23:32:07 GMT 2
На мен би ми било доста интересно , ако Елица направи видеа за бъдещата им къща - обзавеждане ,цени и тн . Тя има дост добър и пипнат начин на заснемане , но за жалост включва камерата само за платени видеа , а и да има някакво видео то трябва да се чака 2 месеца за да бъде пуснато .
|
|
|
Post by okay on Jul 6, 2022 0:42:22 GMT 2
Изгледах видеото на Вени за раждането. На мен лично ми беше полезно това някой да поразбие митовете, които витаят за държавните болници. Смело решение, браво. Не съм раждала, но съм си мислела какво ли не, слушайки историите на различни жени. За "Надежда" съм си изградила мнение на база споделения опит в ЮТ и тук. Доколкото съм разбрала, те са специализирани при проблемни бременности. Съответно има го момента, в който си позволяват да използват огромния стрес и ужас, през който минават майките преди и по време на бременност, за да вземат някой друг лев отгоре за какви ли не изследвания, които хич не са евтини. Дано никога не ми се налага да се убеждавам от собствен опит дали съм права или не.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 7:04:05 GMT 2
Да си изкажа непопулярното мнение:
Мона не е длъжна да съжителства със семейство котки.
Те са нощни животни, не е приятно по цяла нощ да скачат и да се мятат насам-натам. Пренасят болести ако не са домашни, в случая и Радо е алергичен и няма за какво отгоре да трябва да ги търпи.
Ако говорим за хуманност, от животно до животно няма никаква разлика: с какво една змия например заслужава да бъде изселена, а една котка - не?
Аз не видях да ги е захвърлила на полето например, само видях че се оплаква.
Иначе не знам тази жена мустаче ли има или пигментация, но при всички положения има какво да се пипне над горната устна, че е много разсейващо
|
|
|
Post by l4444 on Jul 6, 2022 7:22:01 GMT 2
Постът на Гергана за Адидас е много нагледен пример за начина, по който действа - нещо, което уж е така, ама всъщност не е точно така и накрая - една лъжа,от която дори няма смисъл. В случая, два от коментарите под поста ѝ казваха, че в тази програма за тестване на Адидас трябва, след като тестваш нещата, да ги върнеш. Стана ми интересно и отворих в сайта им да видя, пише си го много ясно. Но Гана пише пост “как да ПОЛУЧАВАТЕ модели на адидас безплатно? От вас се иска само да се регистрирате и да напишете ревю.” Защо, за Бога, не бъдеш нормален човек, който не подвежда тези от последователите си, които биха се занимавали с това - основно деца, ами трябва да изопачаваш нещата и то дори без профит някакъв за тебе и без някаква обективна и обяснима причина освен, явно, патология?
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 6, 2022 8:12:39 GMT 2
|
|
|
Post by vivi on Jul 6, 2022 8:14:27 GMT 2
Сигурно си мисли, че е уцелила яката оферта, защото тя така прави - взима, снима и връща
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 8:20:06 GMT 2
Пепа колко ли 100 000 снимки от Милано е направила , че всеки ден ни зарива с поне 3 от там ? Не разбраха ли , че е адски смешно да постваш снимки и видеа от място което са посетили преди 2 седмици или месеци ?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 6, 2022 8:47:52 GMT 2
От последните сторита на Гана, съм на 100% убедена, че си пише сама въпросите. Най-вероятно повечето са били за Алфа, лъжите, зъбите и тн. (и сигурно главно от форума, няма нужда да ни благодариш, Гуце). Гане, прочети малко по-добре какво искат Адидас, недей да плющиш каквото ти падне. Балановци не мога да ги гледам, блокирала съм ги, ама то се оляха. Всичко, ама буквално всичко!!! на авантичка. После да ми разправят как си късат за*ниците от работа и колко много са уморени. Аман от тия лигльовци. Напоследък и аз съм на вълна да отпоследвам и блокирам разни инфлуцита, които не понасям. Теодора зъболекарката беше една от първите, удостоени с блок от мен. Само моето любимо Гане няма да блокна, да имам и малко криндж в живота.
|
|
|
Post by Essme on Jul 6, 2022 8:51:16 GMT 2
Елица изпиуснали къщата която са гледали, защото са дали по-малката оферта от другите хора, които са я искали. Да ви информирам ако се чудите какви ги върши Еличка Снахичка. Аа, аз бях тази с чуденето. Благодаря Наскоро попаднах на тази дама. youtube.com/channel/UCB4WmwNqX5jKAzjoXxhP40gНе съм срещала тук да е обсъждана. Пловдивчана. Учител по английски. Симпатяга ми е , но на моменти страшно ме дразни начина й на говорене. И все пак я предпочитам от онези, които станаха прекалено лустросани. Постоянно ми изникват нови видеа на Ани , която имаше готварски канал, който беше приятен. Откако се е преквалифицирала във влогър е твърде непоносима за мен. Прекалено ми е пренавита и емоционална, а от там следва само едно врещене и зъбене. Може и да й готино съдържанието, ама много хора няма да си го причинят.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 6, 2022 9:22:44 GMT 2
Гуца деликатно намекнала за връзката ѝ, която приключила преди месеци, със снимките от Пирин Гoлф. Доколкото си спомням, а и сега проверих, тя качи тези снимки в края на април. На тенис тръгна преди месец и по нейни думи тогава се запозна с Гуцан тренера. Как тогава той я е успокоявал, след като по нейни думи, преди няколко месеца е скъсала с предишния въображаем приятел Много се опиташ, Гане.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 6, 2022 9:33:03 GMT 2
Как деликатно е намекнала за връзката, че тя му се снима в скута и после разтуриха панаира. Не е класно, Гане, гледай да не станеш кат'носна кърпа. Тя тактиките си вече прилага и към последователи-ще напиша, ама така ще изкривя и спестя някои неща,че да е в моя полза, да се чете едно, а то да е съвсем друго.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 6, 2022 9:44:17 GMT 2
Гана се мисли за relationship adviser. Скоро може и съвети за съблазняване да дава.Щв гледаме още снимки по бельо от хола на сестра ѝ. А може този път зет ѝфа замести Гучан в ролята на модел. #Гучилкина
|
|
|
Post by veereto on Jul 6, 2022 9:53:42 GMT 2
Гергана за 2 месеца от скута на един по хотелите се местна на врата на втори, а сега на вечерки с трети. Геро, не е дамско да скачаш от мъж на мъж. А и тези въпроси, каквото и да я питат на нея все ѝ се е случвало, тя винаги е попадала в такава ситуация, ама тот това са много мъже и много истории, та направо за три живота.
Винаги се въздържам от по-груби думи, но след този телефон за 3к и трагичното състояние на устата ѝ, спокойно мога да кажа, че всички, които ѝ вярват и мислят, че тя е много успешна са доста тъпи и заблудени.
|
|