|
Post by ☀ on Jul 5, 2022 12:56:19 GMT 2
Ама аз не коментирах творчетството на Алисия, дали човек е невъзпитан, ако е чалгар, а като цяло контраста между заявка и изпълнение. Сравнението ми беше като при розовото недоразумение и френските шансони, а вечерта в колата ' я надуй кавала '. Истината е, че не слушам и стила, за да преценя дали текста е стойностен, затова попада в графа ' просто чалга ' за хора като мен Някак не ми се връзва клипчета стил Anna Bey и после чака-рака, както видяхме и на кръщенето скоро.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2022 12:58:03 GMT 2
Нечистоплътността е излъчване, за което са отговорни самите показващи се. Ако щеш не се къпи по 1 месец и завъди въшки, на никого няма да му дреме. Ама поне спести на аудиторията си, че като си потен на коч в 35 градуса не си миеш лицето, а клепаш пудра отгоре. Тия прахоляци и бактерии се набиват вътре и после OMG, проблемна кожа. Или че не си мил тая глава не знам колко дена и косата ти е мазна. Попова описателно обясняваше как "капело олио" в някакъв клип "не мия косата си 7 дена". Мерси. Оная мърла със сополите по дивана, която "снима за всяка корица", но спи без калъфка и чаршаф, също мерси да си показва муцуната в нета. Всевъзможни около които се търкалят дрехи по пода и снимат кухни със загорялото по тавите - няма нужда. Ако къщата и ти сте в тоя вид, хубаво, просто не го показвай да го наричаш" съдържание", защото е цирк. Давам пример с Евелин, която е голяма чистофайница, ама никак не е яко да ми обяснява за петната ѝ от месечните истории по матрака. Втф... В крайна сметка отказвам да вярвам, че хората си пускат някой, за да гледат какъв мърляч е. Обикновено е за вдъхновение и идеи. Колкото до помощта. Имам чувството, че като цяло не се хваща понякога какво всъщност хейтим тук. С пратките от Англия "проблемът" беше, че докато Евчето е "твърде жена" да работи, за да си купи неща от пъва необходимост, майка ѝ бъхти и ѝ ги праща оттам, а тя дори не е благодарна за това. За помощта с децата също. Не е в нея проблема, а че много хора ползват такава, но се бият в гърдите, че си гледат децата сами. Тъпо е. Сега... Тази родилката не я знам каква е, но за такива хора бих сложила глоба и вечен бан от соц мрежи. Телевизията е забранена за под 12, какво остава дете да присъства на писъци, кървища и разкъсвания по време на раждане. Навъзрастните не им понася понякога, обикновено има 2ри екип за бащата, това просто не трябва да се прави. Тая психика не е дорасла за тия неща и новите начини на живот, бондването с природата и простотиите са абсурдни. Няма нужда детето ти да реже пъпната връв на другото. Не му е там мястото. Няма дори да коментирам изтипосано голо дете, държащо новородено с цвнзура на гърдите. Тая ненормална ли е?! Какви са тия изродщини? Грам мярка нямат, мозък също. Сеш'се какви има в нета и кой го гледа това. За мен това са абсолютно токсични ненормалници. За да не е само "хейт" давам един поне за мен мн приятен профил. youtube.com/c/Honeyjubu
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 5, 2022 12:58:07 GMT 2
Гана има един талант- да превръща всичко, до което се докосне в адска тъпотия. Всичко е пошло и ужасно. То не са букети с боклуци, DIY брошки, "оправяне" на косопад и зъби. Как го прави това?? И другият талант- да отблъсква много жестоко хората. Почти всеки, който се сближи за някакво време с нея (ако не е същия ненормалник като нея- Данчо Гучанов, хмилица?милита??), бягат с 300 от нея. И аз съм забелязала, че в тикток постоянно я питат защо не снимат нищо със Стан и Стефи.(май горе-долу -преди 3/4 години приключиха взаимоотношения) Тя вече и в тиктока ме блокира, след като я питах защо постоянно се хили на всяка снимка/видео. Сега е пуснала въпроси на стори, и отговаря с тъпотии, и за "тежката раздяла" (видеото, в което плачеше, сигурно за онзи IT-то за 2 дена). Карикатура отвсякъде. А какъв инфлуц е тя, без никакви спонсорства и вече без лукшури лЯйфстайл. Вече и лукса си е махнала от профилчето. Освен да ни зарине с още люксозни идеи за подарък, с изостаналите етикети от дрехи и панделки. Попитах я във въпросника за Алфа, но надали ще ми отговори. Колкото пъти я питах за фасетките, все ме игнорираше. П.П. И аз те черпя с една мусакичка, Гуценце!
**Нечистоплътен аз лично го използвам за инфлуцки като Николка ДБ. Тя е олицетворението на нечистоплътен. Като й видиш мазната и гнусна коса, самото лице с гнусните мигльоци, друго не излъчва. Савина също показва мърлявщини, мама Циц, Надка Балановица.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 5, 2022 13:25:25 GMT 2
Какво стана с танците на Гучи?Помните ли,че искаше да танцува и си търсеше даже някакви дрехи за танци (танци у дома)😆Явно ги заряза и тях като всичко или пак е от лъжите ѝ.Нещо изведнъж се присетих за това.Помня ,че имаше нещо подобно,не помня точно какви танци бяха. Между другото като споменах израза"мека солета",съжалявам и се извинявам,че съм задавила някои от вас като сте го прочели.В ншият край за по-женски мъжленца такъв израз употребяваме или "мека китка "😁.А,определено на Гуси треньорчето с тези пози на снимките си е мека китка А,за Сладкиша,тя сега като Милена няма влогове и наша Пухенка Сладкишка няма от кого да копира съдържание. О,да вмъкна нещо,което сигурно сте видяли,но все пак да кажа.На снимката на Балановоци (снимката,която коментирахме,че Балановица Надка ужкъдрици,а нищо няма останало), имаше един коментар от някаква жена"А ,вие кога ще ви видим младоженци" и Балан отговприл"догодина🤫" prikachi.net/image/Lib2tbЗначи ,ако догодина прaвят сватба,очаквайте спонсорирана сватба от всякъде.Те за бебето (сина им) бяха натрупани,затрупани от подаръци пр,(спонсорирани пратчици),та ням да се учудя и да си измолят и една сватба спонсорирана безплатна. Толкова вече ми се повдига от такива ,чакащи наготово ,безплатно без да се потрудят,да поработят и да си платят сами всичко.Инфлуц малоумни безхаберие и чакане на готово🤢🤐🤮🤦
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jul 5, 2022 13:41:08 GMT 2
Ама аз не коментирах творчетството на Алисия, дали човек е невъзпитан, ако е чалгар, а като цяло контраста между заявка и изпълнение. Сравнението ми беше като при розовото недоразумение и френските шансони, а вечерта в колата ' я надуй кавала '. Истината е, че не слушам и стила, за да преценя дали текста е стойностен, затова попада в графа ' просто чалга ' за хора като мен Някак не ми се връзва клипчета стил Anna Bey и после чака-рака, както видяхме и на кръщенето скоро. Помислих, че визираш сторито от днес с песента на Алисия, моя грешка.🤗 Забелязала съм обаче, че Гергана явно харесва Алисия, защото и друг път е споделяла нейни песни. Кой да повярва, че ще имам общ интерес с Гането.😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ani on Jul 5, 2022 14:52:58 GMT 2
За най- гнусен и нечистоплътен (по мое мнение) обявявам Мони от бохотата. Досега не съм я видяла с измита коса. Лицето й е под всякаква критика. Има акне и белези, мазна кожа,за която не се полагат никакви грижи. Нали бърка някакви кремчета, защо не си забърка нещо и да се погрижи за себе си. Веднъж не съм я видяла измита и сресана за пред камера. Това че правят ремонт и са на село, имат и двор не й е оправдание да изглежда така. Ние също правим ремонт, имаме и голям двор, който също е засаден целият, но така и в двора си не бих се пуснала.
|
|
|
Post by teguhka on Jul 5, 2022 15:04:45 GMT 2
Мен обаче ме изкефи как някой, който не е отворил и 2 снимки, ни е изчел писаниците няколко страници, само за да се каже, че правим свободни съчинения. Бтваз също съм съгласна, че има мноого аспекти, които може да се подобрят при болничното раждане - изчакването за прерязването на пъпната връв, даването на бебето " кожа-в-кожа" първите секунди. За съжаление, тук нещата в повечето случаи са машина за пари, но това са промени, за които трябва да се борим в системата. Тук случаят дори не ми се струва, че е "правя го, защото такива са ми разбиранията", защото профилът можеше да е заключен и личен, а "правя го за иг сеира". Но ок, дамата иска да си покаже най-личните моменти..кога да очакваме клипче със зачеването, ак***то след разкъсвания и т.н. ? Едното дете спяло, докато раждало? Нека сега помага с промивките със смрадлика, стига се скатава, нека е максимално подготвено какво го чака в бъдеще. 😄 коя е дамата с раждането пред децата си?
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 5, 2022 15:21:09 GMT 2
Капитонова в четвъртък ще е при Любо Жечев, би трябвало още на същия ден да видим подкаста. Сто процента ще я пита за ритуалите, защото преди време спомена, че му пишели да я изобличи, но той смятал, че е несериозно да се занимава с такива неща.
|
|
|
Post by fif on Jul 5, 2022 15:23:26 GMT 2
|
|
|
Post by komkama on Jul 5, 2022 15:51:18 GMT 2
Уаау, голяма мизерия наистина, чак ми стана неприятно, нещо като, когато видях на мръсното николче, леглото и възглавници без чаршаф. Най-вероятно, ще се оправдаят с децата за кочината, но тези паднали вратички на шкафовете, боклука под дивана и мръсната дамаска на стола са поправими по принцип, хората явно са си мърлячи. Мони от Бохотата на мен също ми е доста мърлява. Гледам ги, защото са редовни и представят по-различно съдържание, въпреки че с напоследък с тази градина ми дотегнаха. Както беше споделила една съфорумка, аз също не мога да гледам нелицеприятни и нечистоплътни хора, а Мони освен, че не е надарена с красота, излъчва и нечистоплътност, най-вече с косата и кожата си. За кожата донякъде я оправдавам, понякога, каквото и да правиш акнето си стои, но тази коса…поне да я подстриже като не може да я поддържа, Цецо също ходи замазнен, въпреки че има два косъма на главата. Изобщо са доста запуснати за толкова млади хора. Никой не е длъжен да е като маниачката Севи, но поне малко от малко да поприкриват мизерията си. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 5, 2022 16:20:21 GMT 2
То майката е много нечистоплътна и тя.Лъха на немита,несресана,на живот без хигиенни навици(Ние ,нашите и кучето). А,за апартамента им преди да го боядисат беше ужас.Сега със сигурност ще е пак мърляво.Те и децата изглеждат бая мърлявки.🤢🤮Бляк
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 5, 2022 16:33:59 GMT 2
Сега погледнах сторитата на Бохотата. Косата на Мони страшно мазна пак, бляк. Има хубва коса,леко къдрава и дълга, но винаги е мазна. Не знам да го отдам на мързел, не се къпят често или просто е от жените на които косите са им такива и дори на деня след като са излъчвани пак са мазни. Тя и кожата й е мазна. Вероятно при нея просто е такова положението, затова не мога директно да кажа, не не се къпе, мърлява е, защото познавам такива жени и на тях самите им е мъка, но нищо не им помага, а си се къпят, но просто кожите и косите им са такива. От друга страна обаче не я разбирам как пък веднъж не се нагласи и да снима когато е с чиста коса, да сложи малко грим поне, да се облече нормално. Какво като са на село? И на мен ми дотегнаха с тази градина. Ей а на нашата, ако дъм искала за 30 години да съм я прекопала веднъж. Ама не съм😝🤣 Не ми се гледа това. Гледа ми се къщата, интерсно ми е как ще я направят. И дали после също ще е такава мърлявщина около тях и след ремонтите. Интересно ми е и също като имат деца как ще ги отглеждат на село, бих гледала такова съдържание. Не са оправдание ремонтите да изглежда така една млада жена,но явно нр й пука и се показва автентична. И Камелия от happygreenfamilly не се гримира, но винаги е спретната и изглежда добре. Лицето й на Мони е много зле, но тя е само по био нещата и съм убедена, че до известна степен отрича медицината. А с тия масла, кремове, мехлеми дето ги забърква ако не знае как се смесват и ползват един вид с друг още повече проблеми може да си докара, защото при акне много от маслата са противопокзани. Това с билките и маслата си е цяла наука, не е туко тъй бъркаш и мажеш. Гледала съм им стари видеа на английски и не изглеждаше такава мърлява, а напротив - с малко грим и оправена коса е направо симпатична. Значи можело!
|
|
|
Post by dareangel on Jul 5, 2022 16:40:58 GMT 2
Мисля че има полети през Турция до Русия. То като е за нещо подобно все ще се намери начин, ако държиш да си там. Но нека видим какво ще излезе накрая като си признае. Едит: Баланчо си проси матрак за спалнята, еййй че лесно така пъскаш един въпросник и чакаш някой да се свърже с теб и да ти го предложи без пари или ти отиваш и просиш. Вече има реклама на детска кухня.. Sent from my iPhone using Tapatalk Точно за това идвах да пиша….страааааашни мизерници, буквално целият ти живот да е на аванта! Ама не е луд, този който яде баницата…Не знам какви хора работят в тези маркетингови отдели, но са гола водичка. И не само детска кухня ами и за тях някакви си кето неща…и Надка с тях без тях пак яде боклуци… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Kalisa on Jul 5, 2022 16:59:08 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1657032721z.jpgПолучих блок за един невинен въпрос. Нали си задаваме въпроси, Гане? Много лично го приемаш нещо? Да не се припозна? 🙄 Може би трябваше да задам въпроса на сестра й или на гей приятеля. Сега сериозно, няма по-тъпо, ограничено, изкривено и посредствено същество от Гуци, дето като й прочетеш сторитата и ти иде да си прережеш вените от разсъжденията й. Жал ми е за теб, Ганке, но ще продължа да те следя, защото си страшно интересен субект, който се излага ежедневно и ежеминутно.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 5, 2022 17:12:31 GMT 2
Точно за това идвах да пиша….страааааашни мизерници, буквално целият ти живот да е на аванта! Ама не е луд, този който яде баницата…Не знам какви хора работят в тези маркетингови отдели, но са гола водичка. И не само детска кухня ами и за тях някакви си кето неща…и Надка с тях без тях пак яде боклуци… Sent from my iPhone using Tapatalk Аз също се възмущавах кой изобщо им взима предвид препоръките, за да се скъсват брандовете да рекламират с тях, докато не отворих и не видях, че повечето ми познати с деца следват Надка. Ами не са виновни те, нито пък брандовете - виновна е аудиторията, че е безкритична. Затова за мен форуми като този са важни, защото дори и на моменти да сме по-негативни, поне предоставяме различна гледна точка от тази на хората, които смятат, че "Щом го пише в интернет, значи е вярно".
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 5, 2022 17:55:47 GMT 2
Гергана е 13 going on 30
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 5, 2022 17:56:29 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1657032721z.jpgПолучих блок за един невинен въпрос. Нали си задаваме въпроси, Гане? Много лично го приемаш нещо? Да не се припозна? 🙄 Може би трябваше да задам въпроса на сестра й или на гей приятеля. Сега сериозно, няма по-тъпо, ограничено, изкривено и посредствено същество от Гуци, дето като й прочетеш сторитата и ти иде да си прережеш вените от разсъжденията й. Жал ми е за теб, Ганке, но ще продължа да те следя, защото си страшно интересен субект, който се излага ежедневно и ежеминутно. Чудно ми е как така с изкуственият ѝ кух мозък е разбрала,че итя се излага?Направо чудо,чудо(Хай Цицанке мама) ..То ,Ганка е хем търтей ,хем безмозъчна ходеща излагация.Няма такова чучело като нея Знае само да блокира.Гане блокирането е за малки деца и не е дамско,мила ми куха лейко😉🤦🤫😉 Едит:Гане и трябват спешно специалисти -и вътрешно(душевно) и външно .Колкото се може по-скоро !
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 17:58:54 GMT 2
Разочаровах се от Симеона, която в новия си пост рекламира боклуците на Палина от Алиекспрес. Пардон! От топтрендс.
|
|
|
Post by freya on Jul 5, 2022 18:41:31 GMT 2
Относно косата, разбира се, че от всяко правило си има изключения. Ladybug, извини ме ако съм те засегнала. Колкото до раждането аз си казах, че единствено прочетох поста и предварително се извиних, ако го има някъде по-подробно разказано. В никакъв случай не съм заклеймила този или онзи, даже моето също може да бъде интерпретирано, като свободно съчинение, защото не съм ѝ разкостила съдържанието на тази до девето коляно преди да се изкажа. А и не знаех, че това е задължително условие преди да коментирам. Давиз, детето да реже пъпната връв го окачествих, като “крийпи”, как успя да го прочетеш, като “нормално”? Това не е ли свободно съчинение пак? Форумът си го чета редовно, т.е. следя го с интерес, което не може да се каже за 90% от обсъжданите тук. Тук таме да отворя някое стори или пост от любопитство. Значи ли това, че нямам право на мнение? За да не е тотално офтопик модернмами я следя. Бебешката тема ми е актуална, а тя дава полезна информация. Та тя винаги е признавала, че има много помощ, затова се изненадах, че беше атакувана за #несисама. Мисълта ми e, това че получава помощ значи ли, че не е способна на емпатия към други майки? Това че има помощ, значи ли че тя е 24/7 и не се случва да се оправя сама с три деца с малка разлика? Защо да е лицемерно? Не разбирам, но все пак всеки с мнението си. Ипси ме радва, желая ѝ леко раждане! Красимира от фермата има интересни включвания, следя я за сега. Кристина Ян също ми е земна и приятна.
|
|
|
Post by lisca on Jul 5, 2022 18:48:56 GMT 2
Само на мен ли ми е нелогично?… Виктория не иска да отговаря какво се е случило, защото ѝ било трудно да го каже и като трябва да мисли за това.. Та по-лесно ли е, когато през 5 минути те питат какво е станало, на всеки въпрос да се сещаш за дадената случка, вместо да отговориш веднъж и да не се налага повече последователи да те подсещат и да не се напрягаш всеки път?! Значи, спиш си до колкото си искаш, ядеш си когато си поискаш, седиш си вкъщи, качваш някви тъпи сторита, имаш време да се оправяш по 5 часа, процедурки, лежане по пейки.. И ми се правиш на много интересна и колко ти е трудна работата?! Абе мизерницо, ходи работи в някой магазин да видиш какво значи трудна работа и спри да се правиш на много измъчена, че вече си жалка. Плащай си сама боклуците и тогава ми се жалвай колко не е лесна ваща. Как не ви е срам бе, жалки подобия на хора!
|
|
|
Post by okay on Jul 5, 2022 18:50:44 GMT 2
Пропусках коментарите за това прословуто домашно раждане, но като го синтезихте и постнахте профила на жената, се заинтересовах. Бях изненадана, че е българка. Без коментар съм, честно. За мен това е някакво клинипно състояние,като всяка една обсесия. Българката с трите (май?) деца с надрасканите стени е сестрата на момичето от АйдеБГ, май Христина се казваше. Мъжът ѝ ми е много познат, дали не беше част от една група за импровизационен театър или го знам от това, че ходи "на Народен", не знам. Никога не съм ги гледала, но на пръв поглед са симпатяги. За нечистоплътността - всеки има кофти моменти, не е необходимо да се споделят с аудиторията. Не ставате по-рилейтъбъл, ако не си миете лицата, спите без калъфки и у вас е дармадан, скъпи инфлуцки. Казва ви го човек, който обожава да чисти, релаксира по този начин, но все смятам, че не е достатъчно често.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 5, 2022 18:56:58 GMT 2
Гледам влога на Лелята - ами класи си е над останалите по всяко отношение. Няма да го преразказвам изцяло, но подари на Лора (една от инструкторките в Slay Body) екскурзия до САЩ с напълно поети разходи, това ѝ било една от най-големите мечти. Разревах се направо. Браво!
|
|
|
Post by inфluencniме on Jul 5, 2022 19:11:40 GMT 2
Гочевата прогони майка котка с малки котенца,които живеят под тъпата й каравана...не могла да спи леле милата съжалих я, не искала да вменява страх на детето си иначе го учи много добре да гони животните. Тая от тези, които изхвърлят новородени животинки по полето.
|
|
|
Post by lama on Jul 5, 2022 19:15:48 GMT 2
От Ние,нашите и кучето и двамата са актьори. Боряна е сестра на Християна.
Изгледах Леля за пръв път от известно време, защото хиленето ме побърква. Наживо може би не е дразнещо, но на запис звучи ужасно. Този влог обаче ми хареса, разнообразен, показа много неща. С Барт са хубава двойка. Много трогваща изненада за Лора, но няма как да стане това другия месец. Часовете за визи са заети за поне 3 месеца напред. Дано могат да го отложат ходенето, за когато вземат визи момичетата. Впрочем за САЩ искат и задължително ваксини все още, а доколкото помня Йокко нямаше.
|
|
|
Post by scalestone on Jul 5, 2022 19:15:59 GMT 2
Каква стари от Ели е разбунило духовете мусаказжийски? Аз нещо не го виодам, то ясно, че явно е изтрито, но споделете, моля!
Майкъл е 85 набор, а брат му Мартин е набор на Ели, 88. Доколкото знам аз фирмата е и на двамата.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 5, 2022 19:32:12 GMT 2
feya: Глупости.Спокойно не съм се засегнала.Не се притеснявай.Реших просто да вкл и моето мнение по въпроса.❤️ okay -Да ,те са от ние,нашите и кучето.Сестра е на Християна от Айде бг .И двамата са актьори в театъра доколкото разбрах.Тя се казваше Боряна май,а той Милко(така му викат,ама за цялото име дали е така ,не знам)
|
|
|
Post by sdt on Jul 5, 2022 19:45:22 GMT 2
Някой по-назад беше написал, че е отследвал Ивана, та последвах примера. Мила ми е и симпатична като цяло, съчувствам ѝ за трудностите, през които мина, обаче наистина много ми дотегнаха всичките ѝ реклами, цялото това трупане на пратки, едно и също ежедневие постоянно, изобщо нула полезно съдържание. И особено много се напрягам от това, че децата им растат подсигурени с доживотен запас от спонсорирани памперси, лъжички, дрешки, играчки и тем подобни. Особено от нея не го очаквах, желано дете, измъчена бременност и какво накрая? Детето работи от болницата още. Ако си спомняте беше тагнала Сгушени май, на първата им снимка от болницата... 🤦♀️ Просто няма какво да ѝ харесвам вече, не ми се гледа какви нови книжки има Флори, така или иначе всички показват едно и също.
А Гергана си признавам с ръка на сърце, че не бих я отследвала, дори превантивно от време на време съм ѝ харесвала снимки, та да не вземе да ме блокира и да ме лиши от дозата ми криндж за деня 😀
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2022 20:03:25 GMT 2
Е, сори, но такива "интериори" ме отвръщават на 200000%. Циганите сигурно живеят така.
|
|
|
Post by monday on Jul 5, 2022 20:14:07 GMT 2
Гочевата прогони майка котка с малки котенца,които живеят под тъпата й каравана...не могла да спи леле милата съжалих я, не искала да вменява страх на детето си иначе го учи много добре да гони животните. Тая от тези, които изхвърлят новородени животинки по полето. Това сериозно ли? Е**си долната м**ша. Толкова голяма слободия ли я гази, че чак котките ѝ пречат? На такива изроди им пожелавам толкова грижи да им се натрупат, че да не се сещат за животинките, въобще да не ги отразяват. Ама като я знаем, че май човек е затрила и пак не внимава като шофира .... какво ли може да се очаква, очевидно е дебил. Edit: изгледах влога, така описва нещата, че човек ще си каже, че тия котки я преследват с брадви и моторни триони, големи превземки. Капитонова според мен манипулира, правилно сте я сравнили с Гуца. За съжаление и навън има много такива хора, изопачаващи реалните събития както на тях им е удобно. Дори да каже някаква уж адекватна причина защо и какво е било, аз няма да ѝ повярвам, защото поведението ѝ не е адекватно.
|
|
|
Post by isabellavk on Jul 5, 2022 20:22:33 GMT 2
Открийте разликите😂 ibb.co/7NRHkgcibb.co/4T1Db7yНаистина не мога да проумея как Гучито може да се излага постоянно. Животът и е пълна лъжа… Едит: В новият и пост за Адидас е писала, че по никакъв начин не е обвързан с партньорство с марката, разбираемо, кой нормален ще иска колаборации с нея😂 И естествено изтърканата смешна поза с ръката…..
|
|