|
Post by carolinebingley on Jul 5, 2022 8:56:44 GMT 2
Пепе пак е само с момичетата на РД.... Нерде Филяк, нерде Матиас.
|
|
|
Post by okay on Jul 5, 2022 9:03:39 GMT 2
Така, извинявам се за новия пост, ама да се изкажа за друга фльорца. Разбирам зче Мила Михова се опитва да то играе наближаващата 40-те,пухкава, духовита лелка без гадже, разчитаща на тарото да ѝ покаже правилния път, но е проста като джапанка. Вчера разказва духовито история за някаква рускиня в нейния хотел. Днес вече снимала жената без нейно знание и я поства с хилещ емотикон в ИГ. Афски невъзпитано от жена с претенции за прима.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 9:25:45 GMT 2
С кофти чувство го пиша това,дано, ама дано не се окажа права-Преди време плъзна слух, че уж са отложили гостуването на Виктотия при Цитиридис заради смърт в семейството ѝ, тогава не помня тя да е излизала с опровержение, нито да е давала сигнали, че скърби.Включваше се от Къщата на инфлуенсърите, после беше на почивка с Люда и Хайрула, вечерки туй-онуй.. Та, мисълта ми е,че се надявам, че не играе постановки пред камера сега и не е чак такъв психопат да злоупотрбява с такава тема от страх да не ѝ свалят отново профила, за който е броила пари(и ѝ носи пари основно) . Това ще е върхът на патологията ако манипулира.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 5, 2022 9:31:39 GMT 2
То вече е манипулация и използване на ситуацията в нейна полза. Когато имаш да казваш нещо го правиш, с 2-3 думи и ' не искам да коментирам темата', а не да поддържаш интерес и да очакваш хората да те съжаляват. Изключително низък ход от нейна страна, но пък и очакванията към подобен човек вече се снижиха тотално. Ние казвахме, че Гергана копира Капитонова, а то как се обърнаха нещата.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 9:35:41 GMT 2
И аз си помислих, че някой може да е починал, но ако беше така нямаше ли да лети до Русия, за да бъде на погребението? После си помислих, че с чичи вече може би всичко е приключило и затова е такава драма ама пък Капитонова за един мъж не мисля, че би ревала пред камерата било то и за да чисти имидж. Пак ми се вижда малко нарочно направено, ще ви кажа, че имам проблеми ама не точно какво се случва, че да ви поддържам интереса и да ми следите профила.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by 🙃 on Jul 5, 2022 9:36:20 GMT 2
Тя и да иска няма как да лети до Русия... 🧐
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 9:39:50 GMT 2
И ти си права, обаче акъла не ми го побира точно с тази тема да злоупотребяваш.Всъщност, Гана заради многобройните ѝ подобни изпълнения ми отиде в графа подчовек и т. н.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 9:47:31 GMT 2
Мисля че има полети през Турция до Русия. То като е за нещо подобно все ще се намери начин, ако държиш да си там. Но нека видим какво ще излезе накрая като си признае.
Едит: Баланчо си проси матрак за спалнята, еййй че лесно така пъскаш един въпросник и чакаш някой да се свърже с теб и да ти го предложи без пари или ти отиваш и просиш. Вече има реклама на детска кухня..
|
|
|
Post by milamila on Jul 5, 2022 10:16:37 GMT 2
Hey.Daniella е "гроздето е кисело" Толкова ми е фейк тази жена, че просто ме побиват тръпки от нея
|
|
|
Post by freya on Jul 5, 2022 10:18:50 GMT 2
Предлагам ако има следващи форумни номинации, да има категория “любим епитет на форума”. Това при всички положения ще бъде “нечистоплътен/на”! Всеки за щяло и нещяло бива обявен за такъв. 😆 Да не се приема като критика към нечие мнение, ако е така, моля, изтрийте ме. Впрочем да се мие коса не повече от два пъти в седмицата е съвсем нормално. Не знам дали е нечистоплътно, но миенето всеки ден или през ден определено издава много ниска култура по отношение на това какво е полезно за скалпа и противоречи на максимата, че колкото по-често се мие една коса, толкова повече и по-бързо се омазнява тя. Много се извинявам за горното отклонение, пак казвам, ако трябва, изтрийте го. За модерен мами искам да кажа, че това, че има помощ не означава, че не може да се отъждестви с други майки, че не може да изпитва емпатия към тях и е лицемерно да ги подкрепя виртуално с “не си сама”. Не вярвам да има помощ 24/7, а и не рядко споделя, че сама е оправила децата и е излязла с тях и т.н. Аз с едно на брой бебе, не си представям как успява. Между другото заради подобен тип шеймване по отношение на помощ в домакинството, аз самата се възспирам да си взема помощ за хигиенизирането на дома. Щото какво ли ще кажат хората… и макар че мога да си го позволя, си тъна в мизерията, щото понякога става такава, а ми е по-важно да обръщам внимание на детето и да го извеждам навън, отколкото да търкам мивката по три пъти на ден (по Севи). Родителите ми живеят в Англия и също пращат колети, както на Евелин майка ѝ (никога не съм я гледала, но съм чела тук за нея). Ми какво да ги правиш, пращат хората, така се чувстват полезни, и на мен ми пращат някакви тотално тривиални неща, които, разбира се, ги има и тук. Работя, не съм “на хранилка” при никого, но не бих им отнела това удоволствие да се чувстват полезни за детето си от разстояние. Нищо нередно не виждам. Разгледах тази с раждането у дома. Макар че съм човек на 21-ви век и никога не бих избрала това за себе си, не мога да отрека че има плюсове по отношение на първия контакт майка и бебе, който е егати табуто все още в 90% от БГ родилните отделения. Никъде в поста не става ясно да е раждала пред детето и мъжа си, а само че детето е отрязало пъпната връв. Не че подкрепям това, определено е крийпи, но другото са свободни съчинения. Ако е споделила, че е раждала пред детето в някакво видео, извинявам се, не съм гледала. Излезе, че ги защитавам, но не ми беше това целта, просто изказвам друга гледна точка ✌🏻
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 10:20:56 GMT 2
Фирмата си е на Майкъл, а не на родителите му. Те изобщо не се занимават с това. Майка му май е фармацевт. За баща му не знам. Но Елица е казвала, че фирмата си е на Майкъл. Сега братя и съдружници там не знам. Фирмата е на 11+ години, големият му брат Мартин е и СЕО на компанията. Майкъл се води co-owner и коосновател. Поне е така в Линкедин и публичната информация в регистрите. Майкъл не взима еднолично решения за финансите на компанията. Затова и няма нищо странно в това, че фирмата, където брата на Майкъл е СЕО има пари за нов магазин, а самият Майкъл няма пари за сватба
|
|
|
Post by Kalisa on Jul 5, 2022 10:21:22 GMT 2
Виктория получава още няколко репорта на профила от мен! Аман, хлебарка гнусна, няма отърване от тая!
|
|
|
Post by fif on Jul 5, 2022 10:27:28 GMT 2
Тази детска кухня преди няколко дена обясняваха, че не е спонсорирана, а с днешната реклама в няколо сторита какво друго да си помисли човек, ако не беше дали щяха така упорито да я рекламират. И ние от къде да сме сигурни, че не са изхвърлили храната, а детето е изяло всичко. И пак се вижда как всичко е натрупано и заринати в тях.
Моят мъж не ми помага в домакинството и основно аз гледaм детето, ама такъв бардак не цари в нас, най-малкото за доброто на детето да не е толкова разхърлено. Масата им е насипана със сто неща, игричките по пода не ги броя. Сега ще видим в новия апартамент със сушилня, съдомиялна и т.н какво ще е положението.
Аз също не приемам за окей да излезеш и да кажеш нещо с половин уста, в случая Капитонова, същото е като да си снимаш детето и да му слагаш иконки на лицето. Или казваш/снимаш детето или нищо.
Гуци, губиш ни се, само едно бозаво стори с крака видяхме. Иначе нейният нов възлюбен е качил на стори онзи нелеп букет. Явно е за него и си го харесва. 😀 Скоро може да го видим да позира с чорапите. 😀
Едит: Като казахте презаснемане/отлагане на участие на Капитонова при Цитиридис се сетих, че не малко известни певци например не си отлагат изявите заради нещо подобно. Приемерно наскоро на Крисия баща й почина, на Невена Цонева също, и двете бяха в музикален формат. Ама може и до лично желание да е, не знам.
|
|
|
Post by Niki on Jul 5, 2022 10:39:40 GMT 2
Имам чувството, че Балан и Надежда искат да приличат на Теа и Наум😃 Даже Надежда си е написала в био-то същото като Теа, fresh new mama 😂 Може и да е случайно, но обработката на реклами, сторита няма много голяма база за сравнение - Наум наистина се старае, макар че имат и тъпи реклами. В едно клипче на Наум забелязах, че ползват четки за зъби на Филипс(стояха на мивката), а в същото време рекламират Орал Б 😂😂 Малко като самсунга и айфона на Теа 🙄 Просенето на матрак от Балан е прекалено видно в сторито 😬😬😬
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 5, 2022 10:43:41 GMT 2
За мен пък е напълно окей да не споделяш, ако ти тежи нещо. Явно става дума за смърт на близък човек на Капитонова, ако сподели директно ще получи стотици съболезнования, които много тежат, когато раната е прясна. Личи си, че нещо не е наред, хората са я питали - казва, че има нещо, за което не е готова да говори и това е. Ако искаше да си проси съчувствие, щеше да каже директно. Според мен е просто съвпадение, че преди месец имаше такива слухове, а сега наистина се е случило. Когато Цитиридис я оправда със семейни причини, поведението ѝ беше съвсем различно. Семейните причини са най-лесното оправдание, защото не повдига много въпроси. На финала на Сървайвър един участник също отсъстваше поради семейни причини, а случайно ли е, че същият този участник беше фаворит, но отпадна поради на ранен етап поради абсолютен малшанс и беше доста недобре настроен към продукцията? И случайно ли според информаторите ми (не пледирам за 100% достоверност) този човек не беше отсъствал от работното си място по това време?
Не знам дали сте гледали Бачорски в последните дни, но имаше стори и пост (който вече го няма) със скрийншот на коментар от една жена, която кълне дъщеричката му по абсурдно грозен начин... ами как да си споделя човек най-личните неща публично.
|
|
|
Post by fif on Jul 5, 2022 10:45:29 GMT 2
ibb.co/rkmbNPQВижте Капитонова как се е пуснала, не е казано, че ако си претърпял подобно нещо трябва да се скриеш в миша дупка, ама за мен е малко в повече. Иначе Забравих да кажа за Баланови, че е нормално да искат матрак на аванта, все пак хубавите матраци са 4 цифрени суми. Сега гледайте като направят апартамент ще започнат да търсят спонсорства за сватбата. 😀
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 5, 2022 10:52:10 GMT 2
Не следвам Хей Даниела. Хвърляла съм едно око. Много пориятен профил на пръв поглед. Като цяло мнението ми за нея е добро. Но сега като ви чета... Еми много грозно от нейна страна. Значи тя може да пише кулинарни книги, а други не могат,за нея и Пепа само добро и хубаво, за другите-градивна критика, ама реално си е чист хейт. Това с навирането на тичането й, шеймването на тема кг и спорт и кой какво прави и не прави и дали може или не, и дали се оправдва или не определено не ми харесва. Аз май я отследвах преди време, не си спомням защо, пак заради някаква такава история. Относно мами шейминга. Имам много помощ за всичко и съм с едно дете. ММ изключително много ми помага, майка ми баба ми също. "Приятелки" чат-пат се опитват да ми подхвърлят, че мога веднага да родя второ, защото съм имала много помощ. Опитвали са се индиректно да ми вменяват вина с подмятания-и аз искам маникюр,кога ли ще имам време да си изправя и аз косата, ама твоят мъж много ти помага. Чувала съм неведнъж реплики как можело еди коя си така да се нагласи, като е майка, кога има време? Ама ти си гримирана, ама ти си много нагласена-това от негримирана, омотала един кок на главата, раздърпана и ненагласена супер майка, която се бие в гърдите, че е такава. Мълча, защото ако си отворя устата ще стане лошо и не ми се занимава с такива персони. Гледат ме като гръмнати, че си позволявам да ходя на море без малката, на спа и извън страната също без нея. До такава степен, че чак неудобно да ми стане и да се почувствам кофти заради това.
И така. Понякога ми става кофти наистина, защото човек се чувства, че не дава всичко от себе си и е по-малко майка, защото му се помага дори да става дума за собствения ми мъж, майка ми и защото излизаме сами понякога. Еми-не мерси! Това, че някой си е решил да пренебрегва себе си, нуждите си, да не си оставя детето на никого и никога, да го води навсякъде и са му такива разбиранията поради срам чужди очаквания или други причини, не значи, че моите виждания също са такива.
Относно Капитонка-вие го казахте, ако не искат да споделят не споделят. Всичко друго си е манипулация и с цел гледаемост. Това е нещото, което най-много ме дразни при всички - ще ви кажа, ама няма да ви кажа, а само ще загатна за да се правя на интересна. Всички го правят.
Милена, взе, че се показа малко. И тя си почивала от социалните мрежи.
Много писах.... ама да си кажа всичко.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 10:54:22 GMT 2
Споделете,когато каже каква е причината за тези сторита,аз нямам достъп до профилите й,защото съм докладвала и блокирала всички.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 5, 2022 10:59:46 GMT 2
И аз се изненадах от коментарите на ХейДаниела, не че не е права, но книгата на нейната приятелка Пепе има не по-голяма стойност от тази на Конрад. Въобще всички инфлуенсъри бълват ненужни книги, включително и Даниела, но критиката е твърде селективна при нея. Ако трябва да сме честни и тя е поредният кулинарен блогър с книга с рецепти, както всички други нейни “колеги“. Аз я харесвам, даже и книгата ѝ харесвам, но нямаше нужда от този двоен аршин. Също съм съгласна, че тези домашни раждания и то пред деца, трябва да се забранят със закон... не сме стигнали в България още до там да се направи безопастно като в болница, може би в бъдеще ще е по-различно. Пък и ми е интересно дали пак щяха да избират такова раждане, ако нямаше социални мрежи, където да го показват... в днешно време хората правят всичко за внимание и лайкове. Ряждане пред дете-какво е това безобразие?🤐🤷🤦То сега младите (нераждали)сме някои травмирани от самото раждане,а какво остава след като малко дете присъства на такова безумие и като порасне (момиченцата още повече) и още по-голяма травма ще им е.Не само в България трябва да е забранено тази идиотщина,ами поцелият свят.Това,че американци (по реалитита съм гледала ) раждат у фома пред цялата рода ,вкл пред малките си деца,не означава ,че трябва да се практикува попринцип. Независимо дали е в домашна среда или в болница ,децата нямат работа при майка им,докато ражда freya- "определено издава много ниска култура по отношение на това какво е полезно за скалпа и противоречи на максимата, че колкото по-често се мие една коса, толкова повече и по-бързо се омазнява тя." Значи аз съм с много ниска култура щом. мия през два дни,защото просто генът ми е такъв и кквото и да правя оправия с мазната ми коса няма.А,и тази фраза не важи за някои коси"колкото повече се мие, се омазнява по-бързо" Моята е със собсвено мнение .Много бързо ми се омазнява( просто и косъмът ми е мега тънък и това също влияе) .Мия я днес и утре като стана е вече мазна.Пробвала съм какво ли не,ама няма резултат и от малко дете съм така.Родата ми също някои са с такива коси.Дигнала съм ръце от косата си и предпочитам да я мия на два дни ,ама да не се излагам и да излизам с мазна и нечистоплътна коса.
|
|
|
Post by komkama on Jul 5, 2022 11:03:39 GMT 2
Капитонова и Гана са ми горе-долу на едно ниво психопатки. Виктория можеше ли да не плаче във влог? Можеше. Обаче къде, къде по-добре прието ще е едно фалшиво извинение, придружено с лична трагедия. За мен тя е силно матриален, безчувствен човек и дори и наистина да ѝ се е случило нещо, бързо е наместено в стратегията ѝ пак да бъде известна, видя че с тръшкане и злоба не става, сега ще играе по струната на съчувстието. Гана дори не знам дали да я коментирам. Държанието ѝ преди и след смъртта на баща ѝ беше покъртително. Всеки сам изживява мъката и траурът е нещо лично, но кръщене толкова скоро след смърт на близък ми е странно. Снимки по бельо, сядане в скутове. Просто още венъж се убедих, че тази е пълно ку-ку.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 5, 2022 11:08:01 GMT 2
За мен лично уникалната видео обработка и висшите умения на Наум в техническата част останаха като пълен мит след последното им видео с готвенето. Там беше оставил един кадър да се повтаря два пъти от недоглеждане. Да не говоря,че самото видео беше пълен криндж,полезност нулева. Само за рекламата на барчетата се бяха постарали да си издекламират репликите. Иначе кое как се пече,приготвя и тн.беше оставено на аудиторията да се досеща 🤐🙆 Теа беше като пребита след това ,много била изморена ,едва говориха накрая на видеото.🙈 Ама то така ще е ,като влизаш в кухнята само като трябва да рекламираш нещо...било то и с двама помощници зад гърба си😁🙆
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 11:13:39 GMT 2
Пепе за пореден път ме изненада. Върна се в София с момичетата и ги заведе на рожден ден на дете на нейна приятелка. Имаше момченца, имаше и момиченца. като единствена причина да не доведе Матейко виждам това, че той е в Бургас с баща си. Иначе просто няма никаква логика.
Елица каза в сторита, че ще вземат заем за къща, който ще изплащат 20-30 години. За мен това си е загробване, но това си е мое мнение. Иначе щом правят оферти за къщи, може скоро да си купят наистина. Спиралата на YSL изобщо не мисля, че й направи миглите хубави. Колкото до сторито за случая в мола, сериозно ли някой е очаквал нещо супер мъдро от Елица?! Напълно съм съгласна с мнението на съфорумката, че в България жените вече ги намират нарязани в куфари, но това според Елица не е отвратително. И понеже се случва тук в България явно не намира за необходимо да го коментира. Ако иска да показва такива ужаси, не се е насочила към правилното място. В България такива случаи с лопата да ги ринеш.
За drmodernmommy мога да кажа, че много млади майки я следят и харесват. Прехвърляла съм й профила и наистина дава добри рецепти и съвети. Но с това "не си сама" малко взе да втръсва, особено откакто чета тук, че тя си има домашна помощница. Имам приятелка, която има момиченце на 2 годинки и чака второ дете. Тя много я харесва и все поства това #несисама. Реално не е сама модерн мамито, защото си има доста помощ. Друго, което не намирам за редно е това, че близнаците й постоянно ги качва на снимки, как се целуват по устата.
|
|
|
|
Post by teguhka on Jul 5, 2022 11:50:55 GMT 2
Теодора ( littledictator) нали харесваше жени уж, а сега е с мъж
|
|
|
Post by 🙃 on Jul 5, 2022 11:56:04 GMT 2
Какъвто и да е Бачорски да напишеш това за 3г дете е такава гнус, че нямам думи дори да опиша. ibb.co/MCwWHkt
|
|
|
Post by ☀ on Jul 5, 2022 11:57:20 GMT 2
Обаче на целия лукс, който се ЛЕЙ покрай Гането какъв мазен чалга саундтрак върви не е истина. Просто си го представете. Не обиждам хората, които слушат тази музика, но съгласете се, че не се връзва с уроците по етикет, тенис и т.н.
|
|
|
Post by fif on Jul 5, 2022 12:26:56 GMT 2
Сега реших да отворя тик тока на Гуци, масово децата я питат какво стана със Стан и Стефи, а вече минаха сигурно 2-3 години. На концерта на кола кола тази голяма звезда с 159к последователи нещо не я отразяват, само едно заблудени детенце. ibb.co/pRknhWjТози поглед и тези мършави плитки. Ако си скъси косата ще изглежда по-добре, предвид, че липсва гъстотата. ibb.co/zZkWQhGОпределено й трябва ортодонт, за това и цялата уста й е крива: ibb.co/gFPBSrb
|
|
|
Post by Deleted on Jul 5, 2022 12:28:14 GMT 2
Пуснах си новото видео на леля Галя с разопаковане на пратка от Fashion days. Написала е, че видеото е в партньорство. Отваря първата тениска и започва да говори за тениската, с която е в момента по повод кампанията им за хейта. Махва лежерно с ръка и дрънка, че не трябвало да ни пука за хейта. Мда, ти точно и на сторита се подиграваш на хейтърите. Но иначе не й пукало... Всичко беше скъпо, а представено като бюджетно/на ниска цена/изгодно/много намалено и всичко е страхотно, невероятно, не-ве-ро-ят-но, добро попадение, прекрасно, бо-жест-ве-но... Само часовникът е 4800лева. 'бати феноменалния бюджетен часовник. На всеки пакет беше изненадана, какво има вътре. Толкова неща явно поръчва, че вече е забравила, какво си е взела. Маниерите от телевизионните игри си ги е запазила, но и аз адмирирам, че винаги се старае да е в добър вид за пред камера. Не сяда на пода в неугледен вид като други нейни колежки.
|
|
|
Post by pchelica on Jul 5, 2022 12:30:24 GMT 2
Каква е драмата с Елица-снахица? Иска фенси сватба, а датчанина предпочита да вкарва парите в бизнеса си ли? Ако е това, не знам какъв ѝ е проблемът - най-нормалното нещо е да се инвестира в бъдещето (бизнеса), а не да се финансира някакво парти, било то и сватба…Соринотсори, ама ако искат да се оженят - това става в общината и без нуждата от грандиозни събития…ей на, вижте Мики и Милена…
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jul 5, 2022 12:33:32 GMT 2
Аз като фен на Алисия, мога да кажа, че точно нейните песни са далеч от “мазна чалга”. Дори начина ѝ на пеене се различава от този на колежките ѝ. В последния сезон на Капките го доказа. Нищо, че журито не я оцени подобаващо.
Иначе, при Гергана всичко е толкова фалшиво, затова се получава това разминаване. DIY букет с чорапи и гащи, с картичка от етикет “Гучи” и подобни изпълнения. То поне еклектика да беше, ама не би.
Въпреки всичко, смятам, че не пречи човек да слуша Алисия и да е добре възпитан.
Както и да обичаш дюнери и да издадеш кулинарна книга с рецепти.
Лошо е, когато изгубиш връзка с реалността.
|
|