|
Post by 🙃 on Jul 4, 2022 17:17:41 GMT 2
Ох тази с раждането.. уот дъ фък бе?!?? Значи не стига тия изпращялки, които си ядяха плацентата в шейк ами и тая. Пък не могла да събуди другото дете да реже пъпната връв ?! Какви са тия безумни истории. Направо се потресох все едно сме 1800г и раждаме на къра като някакви животни. Отврат.
|
|
|
Post by lina on Jul 4, 2022 17:23:17 GMT 2
Да похваля Ася Зарева, че ще прави нещо смислено това лято - ще бъде част от стажантската програма на Лидл. Дано не е някоя инфлуенсърска простотия, а наистина усвои нещо и да се развие в сферата, която й харесва.
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by sofi on Jul 4, 2022 17:48:24 GMT 2
Това с раждането вкъщи пред деца трябва да е подсъдно със закон. Какви психически травми можеш да нанесеш на другите си деца? Ужас направо.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 4, 2022 18:01:21 GMT 2
Тая направо може да ме отврати да родя. Ужасно простотия. Защо такива хора имат достъп до телефон, социални мрежи?! Избират да родят както в миналия век, нека да изберат и това да не се показват от пещерата!!! Такива като Деси толкс и тая Даниела, моралната полиция на младите инфлуенсърки, драпащи просто да са вървежни като тях-не, мерси. Десито, кво стана, щяла да качва хахахаха преди 1 година.
Валерѝ вместо да иска да скрие проблемната си зона… тя, набляга на нея. И тея бански, с ниска талия, на корема ѝ… нищо друго не ѝ остава освен да го крие с ръка, като няма акъл.
|
|
|
Post by okay on Jul 4, 2022 18:15:12 GMT 2
Тази пък Даниела за втори път ѝ отварям профила. Предният път бръщолевеше как била тичала на стадиона, сега пак. Това ме навежда на мисълта, че не е спирала. Била спортувала за здраве? Или за да има какво да публикува? Готвене, та готвене - абе, вие друга работа нямате ли си у тоя живот? Не ѝ било в природата да критикува....пхахахаха. Критиката невинаги е лошо нещо, зависи как е поднесена. Нейното е грозно, защото е публично и се отнася за друг човек в публичното пространство. Не гледам Емил Конрад, никога не ми е бил любимец, но да го атакува толкова явно е доста ниска топка за жена, на която не ѝ е в природата. На нас пък ни е в природата и не съм видяла на някой да му се разминала критиката тук, независимо какъв народен любимец е бил.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2022 19:03:37 GMT 2
И какво излезе, Майкълчо пари за отваряне на нови магазини има, но за мечтаната сватба на Елица няма. Еми приоритети казали хората, после нека ми разправят, че той си я обича и ще има сватба ама апартамента/къщата е приоритет! А тая спирала дето я рекламира и 20 лв не бих и дала, никакъв ефект не виждам да създава, а цената ѝ сигурно 150+ лв.
|
|
|
Post by sdt on Jul 4, 2022 19:04:23 GMT 2
Боже... Втрещена съм от поста за раждането вкъщи пред децата... Може и да има някой, който го подкрепя сред вас, но за мен е мърляво и гадно, все едно си животно на полето, ужасно 😑 И като почнат, че еди коя си дула ги успокоявала, че всичко ще е наред... Сериозно ли? В съвременния свят да раждаш като пещерняк лично според мен е неприемливо. В тундрите или в слабо заселените острови на края на света, или в африканските племена например раждат по подобни начини, защото нямат други условия. Но да имаш достъп до адекватна лекарска помощ и животоспасяващи средства за себе си и детето и да избереш да се търкаляш в кръв и другите ти деца да гледат... Отврат. После защо светът става все по-извратен, карат ги от малки да режат пъпна връв... 😑
Някои хора наистина не бива да имат достъп до интернет.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2022 20:34:10 GMT 2
Тейче пак се показ каква е мизерница, щом на детето зайчето е мазно, старо и омачкано. Явно никога не е чувала, че тия играчки се перат.. 🤢
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 4, 2022 20:42:20 GMT 2
Според мен всеки разумен човек би вложил парите в бизнеса си, вместо в сватба, не виждам нищо странно в решението им.
И аз съм имала случката на Тейче - купих абсолютно същата играчка, защото старата беше захабена, не сме я губили. Колкото и да переш, с времето се захабяват, мачкат, цапат. Миии… детето не иска да я погледне, искаше си старата, която беше точно като парцал, кво да го правя?! 😃
|
|
|
Post by sdt on Jul 4, 2022 21:00:43 GMT 2
На Капитонова сякаш повече ѝ отива диамантчето на корда, самата тя е по-нежна като визия. Теа ми е по-груба някак и толкова мъничко бижу се губи пред това налято деколте 🙂
|
|
|
Post by yanp20 on Jul 4, 2022 21:09:37 GMT 2
Моля, да ме извините, ако не му е за тук мястото. 🤔😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by deny on Jul 4, 2022 21:20:08 GMT 2
Яяя, Капиталова как обърна палачинката, стана много мила и смирена. Държанието й в Ергена и по принцип, обаче, нямат нищо общо с необратимата ситуация, за която спомена. Много й се струпа наведнъж, без рекламки, без чичи, няма почивчици и вечерки... Също, нито дума за паричните ритуали. Направо е като някоя монахиня.
*Надявам се всичко да е наред с нея, семейството й и чичи здравословно.
|
|
|
Post by isabellavk on Jul 4, 2022 21:21:30 GMT 2
Seriously, Гане!? ibb.co/dtzYpcbКраката във ваната, няма що, луксът се усеща от километри. Нали ни учеше на етикет, как да бъдем класни и т.н. Много се излага това момиче. Поне тук във форума се забавляваме на нейния криндж😀 Чудя се как не се усеща и колко е жалка с тези тикток чалга клипчета, да не говорим, че повечето са ни в клин, ни в ръкав. Както тя беше казвала: “нагоре към дъното”
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2022 21:21:44 GMT 2
Аз имам зайче на 30 години и да, вече не е пухкаво, шито е доста пъти, но със сигурност няма да трябва да го мажа с кокосово масло, за да му направя дубликат.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2022 21:41:32 GMT 2
И какво излезе, Майкълчо пари за отваряне на нови магазини има, но за мечтаната сватба на Елица няма. Еми приоритети казали хората, после нека ми разправят, че той си я обича и ще има сватба ама апартамента/къщата е приоритет! А тая спирала дето я рекламира и 20 лв не бих и дала, никакъв ефект не виждам да създава, а цената ѝ сигурно 150+ лв. Има голяма разлика между лични и фирмени пари (фирмата е на родителите му). В бизнеса кеш ис кинг по време на криза - ако фирмата има пари сега е най-доброто време за инвестиции и разширяване. Виж за личните пари - не мисля, че Майкъл има достатъчно лични финанси, че да инвестира смело в купуване на скъп имот (в момента живеят в малко апартаментче в евтин квартал, а сега искат голяма къща с просторен двор и градина в хубав квартал)
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 4, 2022 21:47:48 GMT 2
Теа и аз я разбирам.. с племенницата по същия начин “омацвах” една играчка, защото беше напълно сигурна, че не е нейната и опищя целият блок, та…
|
|
|
Post by Victoria on Jul 4, 2022 22:37:46 GMT 2
Колкото и да не я харесвам адашката,мисля че е загубила някой близък. За съжаление обаче,след участието и в Ергенът аз някак не мога да и повярвам,че баш като си върна профила реши да разказва. Нали каза, че от няколко седмици го изживява. Е нали миналата седмица беше на Слънчака. Малко странно ми е всичко,но все пак дано не е наистина загуба.
|
|
|
Post by okay on Jul 4, 2022 23:53:52 GMT 2
Всички толкова се изтъркаха, че стигнах да гледам Diana off duty в ЮТ. Наистина не мога да повярвам как може да дава стотици левове за пълни парцаляжи от втората употреба, които в крайна сметка дори не износва, а да не си оправи зъбите. Плашана всеки две седмици за почистваща фирма вкъщи, има две прахосмукачки и още хиляди глезотии, а стоиш с криви зъби и тези безумни пъпки по челото. Пак казвам - не би ми направили толкова впечатление, ако се занимава с нещо друго, което не е свързано с външния вид, но тя се натиска да прави рийлсове за красота и грим. Дори вече не качва в ЮТ. Последното ѝ видео е отпреди 1-2 месеца, така че дори за новобранките вече не е оферта и са напипали мекото на хляба. Не съм ѝ гледала видеата за купуването на апартамент без самоучастие, защото за мен това означава, че си тотално неподготвен за такава голяма покупка. Не казвам, че всеки трябва цял живот да събира стотинки и пак на 50 да си вземе жилище, но не мога да разбера тази гордост да си купиш жилище без самоучастие. Има и видео за ремонта, и него не съм гледала. Предполагам и за това всичко е на кредит,но пари за вмирисани парцаляци и почистваща фирма има. Приоритети, брат. Моля, никоя дама от форума с апартамент без самоучастие да не се обижда. На всеки ситуацията е различна, животът става все по-скъп и по-скъп, така че не искам да съдя никого. Думата ми е за хора с приоритети, които са различни от моите, за сметка на непрекъснато показване на дрешляци и козметики само и само да правят съдържание. Навремето (мухаххаа) му се викаше "инвестиция в канала", когато ЮТ още беше по страрому.
|
|
|
Post by offthegrid on Jul 5, 2022 0:54:46 GMT 2
Maлее, на Пепа едно от сторитата от рождения ден е такъв криииииндж, направо ми стана некомфортно. За пропусналите, накратко: Чува се как приятелката ѝ казва "Снимай ме мене" докато се кълчи и ръкомаха, Пепе отговаря "Добре". Снима я няколко секунди, след което обръща камерата към и снима другите гости. Всеки стой и си прави нещо, те двете се кълчат като ученички. Та, не знам защо, но цялата тази ситуация като си я представих отстрани и много се смях. После се замислих колко ли е гадно да трябва ежедневно да го поддържаш тоя фемили голс, при положение, че той съществува само в телефона. И все пак, не знам дали Пепа не го осъзнава това, или пък го осъзнава и това ѝ е сейф плейса от суровата реалност. Според мен, ще е най-добре след лятото малко да го оставия тоя голс и тия снимки на папрати, кроасани и изкуствени усмивки. Да вземе да си даде почивка и да отдели малко време само на децата си. Иначе искрено се забавлявам и кринджвам на сторитата ѝ, поне с това ме e спечелила
|
|
|
Post by The Judge on Jul 5, 2022 3:05:28 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 5, 2022 5:47:30 GMT 2
Леле, божке.. отворих й каналът на тая звизда...то не мога да си избера клип за пускане, косата й стои адски мазно и на пирги, а тези руси кичури само подчертават клечките. И с цялата си смелост качва в такъв вид клипове? Че то дори Евелин изглежда интелигентна, приятна и реализирана на този фон. Сори, ама заради такива пипащи всичко индивиди, дори не мога да стъпвам във вторите употреби. И в нас не блести, но поне не снимам мизерията, за да се покажа на хиляда+ души. А тази Мариета, която споменахте коя е? За Елица, логично да отварят магазини сега Бърчови, браво за ентусиазма. А за къщата..ми, хората се простират според чергата си. Ако толкова време не могат да си позволят (а не да намерят) нещо, просто занижават изискванията. Отворих й сторитата със спиралата. YSL й изпращат пратка?...Струва ми се малко странно. Не ми се вижда толкова нашумяла там, но да не сме подозрителни.. От България е YSL спиралата, на български са писали на картичката. Явно са пратили на бюти влогъри, те май вече не останаха много такива, та и за Еличка е останала бройка.
|
|
|
Post by fif on Jul 5, 2022 5:52:47 GMT 2
Frichic е много странна, купува на детето си някви неща, дрехи, мебели, използва ги 2 месеца и ги продава, освен това на доста високи цени. Бебето й е на 6 месеца, сега гледам му сглобява детска кухня, не е ли много малко за нея? Поне да можеше да се изправя.
|
|
|
Post by klaudia on Jul 5, 2022 6:58:30 GMT 2
Frichic е много странна, купува на детето си някви неща, дрехи, мебели, използва ги 2 месеца и ги продава, освен това на доста високи цени. Бебето й е на 6 месеца, сега гледам му сглобява детска кухня, не е ли много малко за нея? Поне да можеше да се изправя. Тази е много странна. Купува неща за след години. Кай тъкмо беше роден, а тя му купила космонавт за следващата година. Играчките пак така, да има. Стая за игра му прави, а то детето сигурно може само да се обръща. Онзи ден Златена се оплакваше, че домът им бил само в бебешки неща. Аз предполагам, че детето не е плакало в магазина, за да му се купи бънджи, килим Еко нещо си, кошара за игра и т.н. По-скоро тя е плакала за тях, защото са инстраграмъбъл, да не би случайно да си помислим, че нямат пари, ако нямат тези неща. Сами се зариват в боклуци, после бебетата и децата са им виновни.
|
|
|
Post by stelsko on Jul 5, 2022 7:04:43 GMT 2
Наистина се радвам, че общото впечатление от тази Даяна се припокрива с моето, защото проблемът не е само в косматите ръце, а в цялостното усещане, което създава визията й. Нестава да искаш да изкарваш пари и пратчици снимайки се и да изглеждаш така.
Изгледах Галя на бързо с новите покупки. Отново марки, брандове и всичко е достъпно с цени от по 500 лв чантата, но пък всичко е разшкошно и много хубавко и едно и също при нея. Това за което мога да я похваля единствено е, че винаги е спретната, дори и да не е по-вкуса ми стила и, немога да си изкривя душата и да кажа, че не се старае да изглежда добре на камерата. Това най-малкото е уважение към тия балъци дето са седнали да ти гледат клипа. Погледни се в огледалото, среши се, оправи си грима...
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jul 5, 2022 7:12:45 GMT 2
И какво излезе, Майкълчо пари за отваряне на нови магазини има, но за мечтаната сватба на Елица няма. Еми приоритети казали хората, после нека ми разправят, че той си я обича и ще има сватба ама апартамента/къщата е приоритет! А тая спирала дето я рекламира и 20 лв не бих и дала, никакъв ефект не виждам да създава, а цената ѝ сигурно 150+ лв. Има голяма разлика между лични и фирмени пари (фирмата е на родителите му). В бизнеса кеш ис кинг по време на криза - ако фирмата има пари сега е най-доброто време за инвестиции и разширяване. Виж за личните пари - не мисля, че Майкъл има достатъчно лични финанси, че да инвестира смело в купуване на скъп имот (в момента живеят в малко апартаментче в евтин квартал, а сега искат голяма къща с просторен двор и градина в хубав квартал) Фирмата е създадена от Майкъл и брат му, родителите им се занимават с нещо съвсем различно. Поне така е казвала Ели във видеа.
|
|
|
Post by zahir on Jul 5, 2022 7:38:46 GMT 2
Чисто човешки съжалявам за Капитонова, предполагам, че е смърт е семейството, но не вярвям на нито една нейна дума.
Усети се, че много сгафи и това ѝ пречи на рекламките и веднаха обърна палачинката, хитра руска лисица. Всичко е театър при нея, убедена съм. А това със споделянето наполовина и рев пред камерата, нещо ужасно се случи ама не мога да ви кажа сега, си в точно кликбейт. Или искаш да споделяш или не искаш. Това, което прави тя е точно привличане на внимание. Дори в такъв момент, което още повече ме отвращава в нея. Точно като майките, които хем си снимат бебетата, хем пльоскат някакъв стикер на личицето им, защото видите ли, го пазяг от хорските очи...
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 5, 2022 7:42:42 GMT 2
Жена с такива ръце е отблъскващо поне за мен.🤮🤢 Гадна мусаканджийка съм,ама като видя млада жена хубаво уж облечена,наконтена,уж поддържана и като видя космати ръце и крака и ми става лошо.🤢
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 5, 2022 8:09:31 GMT 2
Фирмата си е на Майкъл, а не на родителите му. Те изобщо не се занимават с това. Майка му май е фармацевт. За баща му не знам. Но Елица е казвала, че фирмата си е на Майкъл. Сега братя и съдружници там не знам.
|
|
|
Post by okay on Jul 5, 2022 8:36:30 GMT 2
Не знам на кого е фирмата на Майкъл, но мисля, че взема(т) правилното решение да не вдигат сега сватба. Жилището е нешо много важно, търсенето изисква време и енергия, така че им пожелавам успех. И да, това, че имаш бизнес, не те прави богат с ликвиден финансов ресурс. Космите на ръцете мен не ме притесняват, просто е малко стряскащо на жена с маникюр и бюти канал. Зъбите ѝ също не са брутални криви, просто когато сложи червило изпъкват още повече и просто не стои добре. Това се нарича естетика.
|
|
|
Post by livia on Jul 5, 2022 8:54:12 GMT 2
И аз се изненадах от коментарите на ХейДаниела, не че не е права, но книгата на нейната приятелка Пепе има не по-голяма стойност от тази на Конрад. Въобще всички инфлуенсъри бълват ненужни книги, включително и Даниела, но критиката е твърде селективна при нея. Ако трябва да сме честни и тя е поредният кулинарен блогър с книга с рецепти, както всички други нейни “колеги“. Аз я харесвам, даже и книгата ѝ харесвам, но нямаше нужда от този двоен аршин.
Също съм съгласна, че тези домашни раждания и то пред деца, трябва да се забранят със закон... не сме стигнали в България още до там да се направи безопастно като в болница, може би в бъдеще ще е по-различно. Пък и ми е интересно дали пак щяха да избират такова раждане, ако нямаше социални мрежи, където да го показват... в днешно време хората правят всичко за внимание и лайкове.
|
|