|
Post by cloudedmind on Jul 4, 2022 10:01:39 GMT 2
Аз чак сега успях да изгледам клипа на Мария Андреева от Сицилия и отново много ми хареса. Има нещо много успокояващо в това момиче, не само гласа й. Излезе ми, че Любо е качил клип за крипто измамамник и после не го видях? Да не би да е споделил нещо някъде и аз да съм пропуснала? Докладвани са видеата и са свалени (подкаст и това в крипто канала), но сигурно ще ги върнат до няколко дни.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 4, 2022 10:04:30 GMT 2
Изгледах Сладкишите. Интересно какви толкова много неща са им се случили? Пак градина, пак готвене и Еми иска бебе куче(разбира се в заглавието е написано само бебе, а че става дума за куче удобно е пропуснато, а във видеото 10 минути отделени на това). Питам пак-кои са нещата които са им се случили, че не разбрах. Мими твърди, че около тях имало много нови и интересни неща. И това го казва всеки път, а никога такива няма и всеки път видеата им са едни и същи. Защо въобще го казва това? Кое намира за толкова вълнуващо и интересно в живота им? Къщата не са почнали, а намекна затова, не е бременна с второ, не ме разбирайте погрешно сега, но сe правят намеци затова за да е по-гледано включително и заглавията на видеата). Също не виждам да има нещо ново около тях като цяло-курс или обучение, вълнуващо пътуване извън страната, коренна промяна във визията й ако щеш, абе нещо ново наистина да става около тях, каквото и да е. Еми... Сори ама не са ми по вкуса такива напразни дрънканици. Виждам старание някакво при нея, гласът променя малко като снима и обяснява, снима малко по-различно, вижда се, че взаимства оттук-оттам гледа нещо и се опитва да прави видеата по-различни. Аз ги харесвам като семейство и много пъти съм го казвала. Но такива изхвърляния, че уж много неща има да споделя и да снима, включително загатваше, че се случва нещо около нея, но ще сподели повече в друго видео. Била в бoлница с приятелката й и майка й-това се олаза в крайна сметка, че са си изследвали ЩЗ. И накрая нищо.Пробутват се стари видеа от май месец. Мислех, че поне Аспровалта ще покаже в това видео, но естествено ще е в следващото, да има пълнеж и бълване на видеа ей така, пък те едни и същи. Дразнят ме тези неща. Иска й се да е много вървежна, но не е. Няма нужда от такива напъни и да се прави постоянно, че толкова вълнуващи неща им се случват.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 4, 2022 10:51:08 GMT 2
Аз чак сега успях да изгледам клипа на Мария Андреева от Сицилия и отново много ми хареса. Има нещо много успокояващо в това момиче, не само гласа й. Излезе ми, че Любо е качил клип за крипто измамамник и после не го видях? Да не би да е споделил нещо някъде и аз да съм пропуснала? Докладвани са видеата и са свалени (подкаст и това в крипто канала), но сигурно ще ги върнат до няколко дни. Аз този клип визирах, наистина е бил в другия му канал ( не го знаех).
|
|
|
Post by fif on Jul 4, 2022 10:53:06 GMT 2
Обаче са много дразнещи като чакат да стане 9:00 часа, за да качат стори, пример за това са mariya.pg, Гана също. Сакън, ако качат извън определени часове.
Четейки постовете и коментарите на тренера имам чувството, че Гана му ги пише, точно неин стил са, ама грам не отиват на мъж. 😀 Той имаше една снимка с торбичка Бершка, това е под нивото на Гана, как може да излиза с такъв мъж, които не облича гучита, диори, с тръгнал с Бершка. Ама и тя е свалила нивото, като му подарява чорапи Найк, а не едни хубави Гучи чорапи.
Гуци дали ще се подразни, ако започнем да му пращаме сърца под снимките? 😆
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2022 11:10:27 GMT 2
Хахахахха Гано, Гано, добре, че е форума да научиш 3 нови израза. Черпела мусака 🤣🤣🤣
И стихотворенията ѝ са с правописни грешки.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 4, 2022 11:25:31 GMT 2
Обаче са много дразнещи като чакат да стане 9:00 часа, за да качат стори, пример за това са mariya.pg, Гана също. Сакън, ако качат извън определени часове. Четейки постовете и коментарите на тренера имам чувството, че Гана му ги пише, точно неин стил са, ама грам не отиват на мъж. 😀 Той имаше една снимка с торбичка Бершка, това е под нивото на Гана, как може да излиза с такъв мъж, които не облича гучита, диори, с тръгнал с Бершка. Ама и тя е свалила нивото, като му подарява чорапи Найк, а не едни хубави Гучи чорапи. Гуци дали ще се подразни, ако започнем да му пращаме сърца под снимките? 😆 И аз съм забелязала за определен час на качване на сторита,публикации,видеа.И като вземат да питат"В колко часа ви е удобно да гледате видеото?""в колко искате да кача публикацията" Ми идва да им кажа-Ей,патки заспали,никой не го интересува часа на качване на каквото и да е,който иска ще отиде да види даденото видео,публикация,стори.Видеото и публикацията нма да избягат.Ейй,ама прости хора. Наистина явно,ако качат в друг час ,света едва ли не ще свърши.
|
|
|
Post by ladyinred on Jul 4, 2022 11:40:38 GMT 2
Това с качването в определени часове го правят с цел алгоритъмът на ИГ да работи в тяхна полза. Има определени часове и дни според чичо Гугъл (от любопитство съм чела, сферата ми на работа и интереси е далеч от маркетинга и рекламата). Една позната е много wanna be инфлуенсър и може би вече се води микро инфлуенсър и съм забелязала, че всяка сутрин до 9 качва поне едно стори или пост с цел повече лайкове 😃 Е, не ѝ се получава винаги де. Аз със заключен профил, 7 пъти по-малко последователи и качване на нещо, когато ми скимне, почти винаги имам повече харесвания. Ама така е.. често от много напъване, нищо не става. 🤭🤭
|
|
|
Post by fif on Jul 4, 2022 11:43:27 GMT 2
Примерно Бачорски качва сторита, когато му падне, може на много хора да не е приятен, ама е за предпочитане пред наще звезди. Ама той човекът с друго си изкарва прехраната, не с пр пратки. Видяхте ли Галя с колко козметика отива на 5 дневна почивка, аз често казано като цяло нямам толкова мазила. Тя за да ги използва всичките ще трябва през 5 минути да мацоти нещо я по лицето, я по тялото. ibb.co/sw5LVVM
|
|
|
Post by ☀ on Jul 4, 2022 11:59:27 GMT 2
На Галя все едно живота й зависи от козметика и ако спре да ги ползва ВСИЧКИТЕ ще й се разпадне лицето Поне да имаше полза от това мацотене. А в тази лятна жега това претоварване с продукти не мога да си го представя... Гане, и виртуалната ти мусака не става, да знаИш.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2022 12:24:59 GMT 2
Гергана сега и гледах поста за косата и ми е много интересно как ѝ се е сменил цвета на косата с два тона по-тъмна като тя не я боядисва? Май няма много логика или освен, че я е сгъстила с програмка, я е направила и по-лъскава и по-тъмна. Тая нейната вмирисана мусака да си я яде сама, не ми изглежда грам вкусна, а и от тая гнусната не бих хапнала нищо. 🤢
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ddelyani on Jul 4, 2022 12:30:49 GMT 2
Капитонова от върнатия ѝ профил качила видео, в което се извинява на всички, които са били засегнати от нейното поведение. Каза, че си е взела поука и повече нямало да си позволи такова държание.. пак спомена, че има нещо което я измъчва и по натам, ако съберяла сили щяла да сподели каква е причината, и че ситуацията няма как да бъде оправена.. Общо взето "клекна" и според мен сега, ще го играе по-земна, по-умерена, понеже се "наслади" на хорската любов и видя колко минуси донесе това на жената плюс 😄, 🦊🦊🦊.
|
|
|
|
Post by dareangel on Jul 4, 2022 12:38:44 GMT 2
Аз идвам от на Диванче влога. Мисля че сами са си платили почивката, даже чакай спомена точната цена. Поне в това отношение Ванче държи положение, но само там. Много издиша от към съдържание, което е 90% спонсорирано и дори то е ужасно посредствено. Да се върна малко към темата за килограмите и бременността на Радка. Според мен тя се самоуспкоява с тези сторита, очаквайки да получи стотици съобщение с успокоителни слова. Също от сега да си проси процедури за отслабване и тем подобни активности след като роди.
|
|
|
Post by nomade on Jul 4, 2022 13:11:13 GMT 2
Виктория завалийката е като настъпано померанче. Бих искала да и съчувствам, но не мога. Дано всичко с нея и семейството и да е наред. Но тия сълзливи извинения сме ги чували. Аз няма да забравя селянията, която показваше преди по-малко от месец. Няма да забравя злобния поглед, психо-атаките, ритуалите, които пробутваше на заблудените женички, групите в Телеграм, в които отново съскаше и подканваше. Сега е така мила и любяща, защото я е страх от повторно сваляне, иска да натрупа точки и положително, ще ги. Но съм сигурна, че много хора, както впрочем и аз, няма да забравим. ВИкучка, видя ли, че лоша реклама има. Има. 😉
|
|
|
Post by klaudia on Jul 4, 2022 13:23:59 GMT 2
Гледах видеото на Диванче. Как не се чува, че повтаря едно нещо по 100 пъти. На Флориан му харесал басейна, много се забавлявал. Флори много се забавлявал на басейна и много ми харесало. Хвърлял неща в тоалетната и същото повторено пак след няколко кадъра. Общо взето видеото е скучно. През цялото време Боби тича след него, води го при патките, на басейна и т.н, а Диванче се припича на шезлонга или повтаря едно и също до припадък. Гледали сами детето, но Боби толкова много ѝ помага, че няма право да мрънка и да се оплаква. Някои дори минимална помощ не получават, а тя хубаво си почина НА Марково, докато Боби гледа детето.
Капитонова не мисля, че е толкова гадна, колкото я представиха в предаването. Явно Александра има взимане даване с правилните хора, че я изкараха ангелче.
Изумена останах от Пинко и Гранде какви дунди са на снимките, които не качват в профилите си. Също не намирам родителите им за забавни, като се правят на маймуни пред камера. Дори за мен е грозно, детинско и не е дамско.
|
|
|
Post by lama on Jul 4, 2022 13:26:39 GMT 2
На мен влога на Ивана ми хареса, точно такава ми е приятна, с кеф я излушах, докато сготвих. В случая сами са си платили, нямам против и да ходят по покана, все ми е едно, стига да има баланс. Моят проблем с Ивана е точно, защото я харесвам, подкрепяла съм я, купувайки и продуктите й и съответно искам да гледам такива лежерни, приятни влогове, да дава и тя нещо на публиката, а не само да получава. Да се старае да връща на публиката автентично съдържание, не да е постоянен рекламен блок. Мисля, че може да качва един път седмично, ако иска и ние да й гледаме рекламите или трябва да ги намали тях сериозно.
|
|
|
Post by veereto on Jul 4, 2022 13:30:21 GMT 2
Букета на Гергана е потресссс. Идеята е хубава, но не и за мъж освен, ако не е изцяло от бири. При нея, както винаги изпълнението е напълно посредствено, като второкласник в час по ръчен труд, който иска да зарадва баща си и си е похарчил всичките джобни. Гането явно много го е закъсала щом ще подарява чорапи. А с тази коса на снимките не знак кой си мисли, че може да излъже. Дори и да порасне на дължина няма как да се сгъсти така, а от всичките ѝ снимки се вижда, че косата ѝ е рядка. Какво си въобразява, че ще се случи като блокира всеки, който и задава точните въпроси? Живота, който показва в ИГ няма да стане реален, а малкото, които я следват в един момент ще схванат, че е пълна кукувица.
|
|
|
Post by healthy1 on Jul 4, 2022 13:30:44 GMT 2
Мацки, другата седмица ще сме за 4 дни в Пловдив и единия ден ще отидем през деня до хотела в Марково. Ще се оглеждам за Ганин муж, че ми е доста интересно какъв е там. Стискайте палци и Гана да е там хахах 😁
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2022 13:32:04 GMT 2
Оххх Сиса ще си съсипе децата, Ния е с кашлица от няколко дена и я лекува със сироп от лук и мед. 🤦🏻♀️ В събота нямало момент, в който да не кашля, но днес била вече по-добре, абе жено това дете сигурно има бронхит, занеси го на лекар да му изпишат антибиотик, то бива, бива да си малоумна ама детска кашлица да ми лекуваш с такъв сироп… 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by teguhka on Jul 4, 2022 13:34:35 GMT 2
Днес седя и се чудя.. Валери като се комплексира от коремната област, защот изобщо се пъчи да слага всички тези кроп-топове или да се снима по бански с ръка, покриваща корема й.. хем се притеснява, хем да е тренди
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 4, 2022 13:38:02 GMT 2
Aз съм в ступор от букета и от косата на Гергана. Обаче в нашето семейство не си пазим етикетите и кутийте на дрехите, и после да ги преизползваме. Щото нали толкова сме ларж, че не можем да купим картичка.(сигурна съм че има картички свързани с марки). Ама сигурно щото не са гучи дрехите ми и нищо не разбирам. Отивам да плача в ъгъла докато обядвам мусака Аз пазя етикети на дрехи,но такива,които са по-интересни и имам странна мания да ги ползвам някои за книгоразделители🤣.Но никога не бих ги ползвала в Ганин стил към подарък на някого.По-скоро бих направила с програма(после да принтирам) или ще измайсторя на ръка оригинален етикет с квилинг или някаква техника ,така че да е нещо ново,оригинално и в темата на подаръка. Едит:Естествено моите етикети ,които пазя не са на Диор,Шанел, Гучи,Долче и Габана, Москино и прочие,ама нищо.😉🤣
|
|
|
Post by nessap99 on Jul 4, 2022 14:15:32 GMT 2
Аз сега се замислих… тая Гана… с тая “оригиналност” дето има да прави такова грозотии. Как поддържа профила за храната. Уж тя я готви, не знам си какво, ама нещо не ми се връзва. Страницата за готвенето изглежда доста добре, нещата са добре подредени в чинията, имаше снимка на направена торта и тя беше добре скалъпена. Не ми става ясно как така правиш някакви хубави чинии, което по принцип е трудно, а едновременно с това сътворяваш такива грозни “букети”?!? Освен ако и за тая страница не е намерила как да лъже, не мога вече да ѝ следя всяка лъжа 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 4, 2022 15:17:06 GMT 2
ХейДаниела се възмущава, че някой си бил издал кулинарна книга, в същото време хвалеше Пепе за нейната. Щом А.Пепе с нула обща култура, ограничен речник, никакъв талант за писане и огромен запас клишета може да издаде книга, значи ВСЕКИ може да издаде книга. “Летвата” е толкова ниско, че е underground вече, както се казва.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jul 4, 2022 15:30:46 GMT 2
ХейДаниела се възмущава, че някой си бил издал кулинарна книга, в същото време хвалеше Пепе за нейната. Щом А.Пепе с нула обща култура, ограничен речник, никакъв талант за писане и огромен запас клишета може да издаде книга, значи ВСЕКИ може да издаде книга. “Летвата” е толкова ниско, че е underground вече, както се казва. Лицемерие и угодничество до дупка е Данчето.
Колкото до косата и букета на Ганчини - поредното фалшименто в живота й. Болно, нещастно и тъжно човече е тя. Сега я коментираме и ни дава „храна за размисъл", но да ви кажа след още 10 години дори на мен няма да ми е забавно да я гледам. Дано до тогава да е потърсила необходимата психиатрична помощ. На Капитонова на сълзливите глупости вярвам точно толкова колкото и на Ганините лъжи.
|
|
|
Post by pchelica on Jul 4, 2022 15:46:15 GMT 2
На Гергана гофретите са същите като нея - смачкани и неапетитни…
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2022 16:04:30 GMT 2
Хей Даниела отдавна я отследвах. Тя е от онези "възвишените", които никога не таят никакви лоши чувства към никого, не са способни да си помислят нищо лошо или да критикуват някого, затова са толкова перфектни- за мен такива хора са или адски изкуствени, или недотам нормални, но при всички положения не биха могли да са пример за мен.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 4, 2022 16:35:44 GMT 2
Галя направо цепи с визия на плажа, ужасен цвят бански с гадна блестяща буква К, ланеца на врата с името, да не би някой да го забрави, гримирана, изправена коса, типична селска пръчка отишла на плажа да се покаже, че има пари и маркови придобивки.
|
|
|
Post by l4444 on Jul 4, 2022 16:43:04 GMT 2
Тая па кисела леля ще ми обяснява кое е ЯКО и кое - не е... "Като ядеш дюнери и пици, НЕ Е ОК да пишеш кулинарни книги?" Защо? Кой казва, ти ли? НЕ МОЖЕЛ да готви, някой друг ги бил сготвил? Представи си, че не всички хора седят по цял ден вкъщи да готвят, и има такива, които могат да готвят, но нямат време и затова ядат дюнери и пици. Ето и още нещо eye-opening за Даниела - представи си , че понякога дори е възможно хората да си имат хобита, които не снимат в инстаграм - например биха могли да ТИЧАТ или да готвят, без всеки ден да качват сторита, как 30 мин. са ТИЧАЛИ или готвили и без назидателни обобщения, как всички други сме лоши хора и не се грижим за себе си, защото не тичаме/ не готвим?? Горното звучи много "pro" Емил Конрад, а него не съм го гледала нито минута, не го следя и не ме интересува, не знам дали може да готви, нито ще си купя книгата му. Просто като видя някви префърцунени ощипани невзрачни киселячки да ми генерализират така само защото не могат да видят по-далече от носа си и позьорския си живот (който, впрочем, колко трябва да си забил, за да обобщиш в bio "covered in flour and babies"?), полудявам - на общо основание. А в конкретния случай още повече се дразня, защото няма нищо оригинално в нейния content, всичко - рецепти, заснемане, дори облеклото ѝ, е копирано.
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 4, 2022 17:10:20 GMT 2
А Даниела не е ли реално хоби сладкар? Откъде това самочувствие да държиш сметка на други хора, след като ти самият си аматьор. Абсолютно същата история като Буквагейт
|
|
|
Post by fif on Jul 4, 2022 17:16:15 GMT 2
На мен пък идеята за кулинарна книга с лелини рецепти на Емил ми допада, неангажираща и най-вероятно всичко е с продукти, които се намират лесно. Ааааа, това с раждането е отвратно, никога не бих го причинила на себе си, бебето и по-голямото ми дете/ца. Изключително опасно и рисково, тея хора шегуват ли се. Някакви импровизирани басейни, следя ли й кръвното и пулса, да ама не винаги това е достатъчно, ами детето ако не може да се адаптира добре, кво правим, изкарваме го на чист въздух. Първобитни хора. И защо трябва да причиняват подобно нещо на децата си, не си ли дават сметка, че може да им остави травма. Ама като гледам и бащата къв е… Ясна е работата…
|
|