|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 20:16:07 GMT 2
Dea.vibes намерила халат като на Гането и Гането шернала сторито. Лудите се привличат взаимно.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 3, 2022 20:31:13 GMT 2
Гането спокойно може да издаде книга с писанията за нея тук и в Инстаграм. Ще е по-дебела от Балонът на Пепе, а и по-забавна.
Примерен текст за пост в профила :
Първата половина на 2022 отмина, но бисерите на Гергана Димитрова са в разцвета си. След "Сиропиталището", "Cancer", "Апартаментът на са квартирантката, който уж е неин", "Чорапгейт", неосъществените пътувания, измислените брекети, и още, и още.... Дойде ред на "Косопадгейт". Гурото на дигиталното съдържание, Еверестът на инфлуенсърското общество ни показва как за отрицателно време косата ѝ е пораснала за отрицателно време. Едно кратко сравнение с постове от последните дни показва, че това въобще не е така-представените от нея снимки, очевидно са направени на кръщенето на племенницата ѝ, на което е с удължители. Горе посочената изброява продукти, които уж са и помогнали да пребори косопада. Очевидно драпането за рекламно спонсорството е над всичко. Освен нескопосъната лъжа, самата концепция на поста ѝ несъвместима със съдържанието. Вместо професионалистката да наблегне на косата, то тя насочва вниманието към задните си части, настанени удобно в хола и покрити с халата на сестра ѝ. На друга снимка от същия пост виждаме, че госпожа Димитрова и вкарал и треньора си по тенис, aka. Гучан, в цирка, който гордо позира гол до кръста.
|
|
|
Post by gabolina91 on Jul 3, 2022 20:31:31 GMT 2
Ох, Гергано, Гергано.... Може ли такива снимки да слагаш, а темата да е косопад? Изглежда като постер към филма 50 нюанса сиво... Никаква връзка просто... Тъкмо влизах да напиша, че на двете снимки косата й ми се струва с различна дължина и гъстота и че има нещо гнило, но вече сте я разкрили. Не знам как може за всяко нещо да лъжеш...чак ми е гнусно честно. Може ли така да се подиграваш на хората, които те гледат? Мисли си, че няма да я хванат, но отново е разкрита...
|
|
|
Post by /*/ on Jul 3, 2022 20:37:41 GMT 2
Уфффф Гане, кви са тез самодейски букети, направени все едно от млад консумол в час по трудово бре душа!? Постарай се малко повече, вкарай мисъл и оригиналност. И кой мъж кажете ми ще хареса такъв букет от гащи. Ванче-диванче вече ми е супер тегава за гледане. Боби и Флори са готини, но Ванчето вече просто няма какво да и гледаш. Капитонката качила някакъв влог от преди два дена. Гледа ли го вече някои? Аз го попрехвърлих и уцелих момента в който лее сълзи, даже ми стана жал. Мисля да си го пусна, да видим какво ще каже. Валерито и аз си я гледам. Не ме натоварва, показва приятни кадри, тя и Мартин ми харесват като двойка.
п.с. ние отсядаме в хотел Инфинити във Велинград и сме супер доволни. Много им е добро спа-то, харесва ни и обслужването и как готвят. Стаите са големи и винаги уцелваме такава с хубава гледка. И колеги ходиха, даже и шефката и семейно и досега оплакване няма. Разбира се, всичко е въпрос на вкус и късмет, но ние сме доволни.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 3, 2022 20:42:26 GMT 2
Ама питайте я де, Ганка. Някоя от вас да я пита на стори дали е с удължения. Чак отвотих профила да видя тая коса. И секси снимка с онзи мъж. 😀 Ами тя така си го е написала, че това е нейната коса и качила преди-след. Нещо ме съмнява мен това да е нейната коса. Тъй, че питайте да видим какво ще отговори. Пепе качи снимка с Матиас. На ви сега, и трите деца са с нея на Бургас.
Сладкиша написала заглавие "Еми иска бебе". Чуди се и тя как да предизвиква интерес към себе си и какви още кликбейт заглавия да измисля, само и само да е по-интересно, а то не е.
И много ме дразни с това живот на село. Това, че имат вашите вила на село до София не те прави живееща на село. На село живея аз, ти Мичке си баш софиЯнка. Като почне с тия напъни за еко селски живот. Градини и домашна храна и сега пък сушене на билки.
|
|
|
Post by fif on Jul 3, 2022 20:50:51 GMT 2
Аз на Ганка й писах съвсем любезно за Алфа, къде е, що е и ся трябва да се мъча да й гледна сторитата през някви забита сайтове, щото вече нямам тази чест.
Обаче тя репостра снимки на новия възлюбен (който май гаджоса за 1-2 седмици, тя вече и на корта не ходи), а сестра й също е репостнала тяхната 50 нюанса сиво снимка. 🥹 Оначе той е същият плазмодий като нея. 🥹
Много правилно сте се светнали, че този фигурира на пост за косопада, а няма ни еидн косъм на главата. А Гана с тея плитки дето си ги прави не знам кой може да заблуди, че това косище е нейно по снимките.
На Пепка изявата й в мол Плаза не е минала, нали? Дали ще св съберат много хора и дали Фифитко ще е там? Ако някоя от вас отиде да сподели, аз мисля, че ще пропусна. Ако беше Гана щях да отида. 🤓😝
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 3, 2022 20:51:16 GMT 2
Оф, как не ми се плаща фейсапп про-то, за да вършея и аз с къдрици по лицето на Гана. Но иначе гледам, че има опции wavy и wavy 2 Моята теория е малко по- различна. Мисля,че са й сложили някакви екстеншъни за кръщенето на племенницата, защото къдриците са много подобни, а халатът го е взела от кака (надявам се поне гащите да са си нейни, че иначе ще е егати гнусната история). Нащракала е няколко кадъра за архива и после ги е използвала, за да доприсади косата за снимката с тренерчето. На морето се вижда как къдриците са се поразвалили вече, но 100% кадрите са оттогава. Пердето от фотосесията с кръщенето е същото като от дома на сестрьонка, светлината - тоже. За съжаление, фори професионслна фотосесия, кичури и светлина не могат да скрият плешивото. Гане, Гане.. ibb.co/fNbCNVZibb.co/dGDdVSXibb.co/drw2DzhВие представяте ли си да отидете на кръщене, но да ви хрумне да си направите сексьие фотосесия по гол гъз в хола на сестра ви? Тъкмо пак да вляза във фаза да я съжалявам, но след това... крийпи левъл 999. Дължината на косата няма нищо общо с тази от снимката с дантеления халат, тая как сама си вярва на тъпотиите не ми е ясно ?
|
|
|
Post by iris on Jul 3, 2022 20:51:54 GMT 2
Елица се почувства длъжна да извести бг публика, че изгубили офертата. Обявената цена на имота обикновено е ориентировъчна за това, което иска собственика. Не е вярно, че имаш право само на една оферта- нито е вярно, че стреляш напосоки , защото агенцията на продавача информира, че вече има оферта направена и каква е тя,решението дали ще надават вече е тяхно. Няма фиксирана цена на имота- обикновено се започва с офертите на 10 % под исканата цена и се надава докато продавача реши, че е ок с предлаганото. Право на продавача е да реши за колко ще продаде. Понякога дори печели не най-високата оферта. Та хуморески от типа дадохме оферта на сляпо - наистина те защо си мислят, че никoй дори не знае къде се намира Дания на картата. И приказките - ами то е несигурно - от това ни зависи живота напред - започва да бие отбой.
Еличке - то е несигурно, но и Вие имате определен бюджет - та не може и да се вдига цената до безкрай. Нито банката ще скокне да Ви отпусне неограничено количество пари. Тъй нареченото LTV. Банката не ги раздава е тъй.
The loan-to-value ratio is a financial term used by lenders to express the ratio of a loan to the value of an asset purchased. In Real estate, the term is commonly used by banks and building societies to represent the ratio of the first mortgage line as a percentage of the total appraised value of real property.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 3, 2022 20:56:34 GMT 2
Шефове имала нашта, малоумница пълна. Продължавам да съм в потрес, защото съм 99% сигурна, че си вярва и си живее в балон. Много по-голям и по-страшен от балона на Пепе.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 21:00:08 GMT 2
Шефове 😂😂 шев да не е?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 3, 2022 21:07:03 GMT 2
Е шевове трябва да са, ама тая абсурдна история не сме я чували още... Ох, жива да не бях, тази и за лудницата не е, и оттам ще я изгонят...
|
|
|
Post by ladyinred on Jul 3, 2022 21:07:34 GMT 2
Еее това Гане яко cringe. 😄😄 Всеки път, когато искам да се посмея на нещо, ѝ отварям профила, за да се позабавлявам на психарските ѝ изпълнения (разбира се, през онзи сайт, защото съм сред блокираните змии). Мерси, Гане, че успяваш да надминеш всички мои очаквания и никога не разочароваш със сценарий на измисления филм ъъмм живот искам да кажа, в който живееш. И аз те черпя с една виртуална мусака, тъкмо вчера направих. ❤️
|
|
|
Post by dareangel on Jul 3, 2022 21:17:25 GMT 2
Да изразя възмущение от Сами Хосни, страшно лекенце. Преди няколко седмици се оплакваше на сторита как са го спрели толаджиите и вместо само винетка се е наложило да си плати и всички глоби…за 300-400 лева. И не беше посланието плащайте си глобите или шофирайте в нормите, ами да внимавате да не ви спрат…за да се налага да ги плащате. Сега сторита на неговата възлюбена Мила Веждата от колата и неговата реплика” Айде пускай Waze, че ще ги режеме”. Разбирайте дай да даваме мръсна газ ( а колата им е една въшка, която не е предвидена за високи скорости) и приложенеито да следи за полицаи. Крайно неприятни са ми и двамата, поредните алтернативни т***ци!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 3, 2022 21:34:21 GMT 2
Капитонката качила някакъв влог от преди два дена. Гледа ли го вече някои? Аз го попрехвърлих и уцелих момента в който лее сълзи, даже ми стана жал. Гледах го, но нищо интересно. Капитонова не казва за какво плаче, но беше писала, че един ден ще разкаже и е нещо непоправимо. Не искам да спекулирам защо е, наистина изглежда искрена и се надявам всичко да е наред. Слушах Комеди клуб подкаст - последният епизод и в едната част се обръщаха към всички, които са ги хейтели защо поканили Капитонова и не я хейтели в лицето. Те си обясниха, че са я поканили, за да докажат, че в Ергена няма смисъл (аз го разбирам като "че е изопачено"), а и тя се държала добре и нямало как да ѝ се заяждат. Изброиха нещата, които са ѝ подхвърлили, просто са поднесени по-мило. Някои от хората наистина очакват публичен линч заради поведението ѝ в монтирано риалити... В тоя ред на мисли се сещам, че уж Къщата на инфлуенсърите щеше да се излъчва след средата на юни... то още е след средата на Юни, ама още дори не са загатнали конкретна дата. Дано не се бавят много, макар че ми е ясно, че е супер много работа. Слушам сега Любо Жечев, наистина много ми харесва посоката, в която е тръгнал и това, че анализира актуалните теми. Ето например случващото се в БНТ ми е интересно, но нямам нерви да изгледам всички материали, а той хубаво ги е поднесъл. Пак засяга Цанов, но е доста по-културно (не само за Биткойните, но и в частта за БНТ. Ако на някой не му се слуша, но му е интересно: Емил Кошлуков е дал бележка, че е бил изпълнителен директор на ТВ Алфа, защото се изисква задължително такъв стаж преди да кандидатстваш за шеф на БНТ. Никой обаче не помни той да е заемал такава позиция, хора от телевизията казват, че никога не са го виждали там, а Сашо Диков има информация, че е търсил такава бележка и от друга телевизия. Цанов обаче лъже и маже супер неубедително, че Кошлуков действително е бил изпълнителен директор на ТВ Алфа, има откъси от първите му клипове, в които се обяснява за това).
|
|
|
Post by pchelica on Jul 3, 2022 21:38:15 GMT 2
Гане, вярваме ти за шевовете. Личи ти, че си си падала на главата като малка…
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 3, 2022 21:57:28 GMT 2
Гане, тоя израз “черпя ви виртуално с една мусака” откъде го научи, бре? От един форум май, а? Гледай като сервираш да не сложиш по погрешка някой чорап вместо салфетки на масата. Гане ,ние също те черпим с една мусака,мила кръвозъб-лъжкиньо😉🤫Чети,чети и си взимай поука от по-умните хора,на коиито трябва да благодариш ,че чепкат дадена тема за теб,за да ти дойде акъла в главата.А,чакай малко..Ама ти ,акъл нямаш .Забравих 🤫😉 Хайде снимай се с онзи твоя женчо(меката солета) и не се занимавай с нас,darling.❤️
|
|
|
Post by fif on Jul 3, 2022 22:22:48 GMT 2
Отвикнала съм да гледам клипове в ютуб, но сега прецъках на Балонови този за кухнята.
1. Видеото е 10 минути, нищо особено от към монтаж и информация. Накратко - отбиване на номера.
2. Спонсорирано, фирмата се е свързала с Баламовци. Само не разбирам с какво тез търтеи получат даром. Е, вярно са ги минали с по-бюджетни неща като механизми, вид плот и т.н. Ама пак това са пари, които или няма да извадят от джоба си, или няма да са в пълен обем за тази кухня.
3. Балан се радва на някви неща, все едно само в тяхната кухня е така, лед осветление, вградени сто уреда, защото жилището е малко…
4. Тази чисто Бяла кухня Надка не знам как ще я чисти и поддържа, на Балан дупе да му е яко.
|
|
|
Post by offthegrid on Jul 3, 2022 22:31:15 GMT 2
Гуца официално я обявявам за животозастрашаваща, вие знаете ли как хубаво се задушава човек със запушен нос, който е отворил сторитата и за креативни подаръци, и се смее истерично. ПС: Гуце и без това четеш тук, чудесна бизнес идея е това, продължавай с мъжките букети, много биха поръчали такива.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Jul 3, 2022 22:36:10 GMT 2
Тея боксерки на Гучи сигурно са от ОЛХ 😂😂😂. Самият сайт вече е доста препълнен с реплики, даже може и чарапите да са от там. 😀😀😀
|
|
|
Post by emmilie on Jul 3, 2022 22:54:06 GMT 2
Ох, хора, за лека нощ оставям тук картичката на Хмилита.. аз други думи, описващи по-точно Гането, освен "честна" и "искрена" не се сещам. А вие? ibb.co/D5dXRrPДо мозъка на всяка своя клетка ли? Всички клетки ли си имат мозък? 😀
|
|
|
Post by monday on Jul 3, 2022 23:56:42 GMT 2
Ох, хора, за лека нощ оставям тук картичката на Хмилита.. аз други думи, описващи по-точно Гането, освен "честна" и "искрена" не се сещам. А вие? ibb.co/D5dXRrPДо мозъка на всяка своя клетка ли? Всички клетки ли си имат мозък? 😀 Само от врата надолу, а нагоре всяка клетка има бръмбари. Тая верно е луда, ние се смеем, но тя жестоко не е наред. Мъжленцето е същият потрес като нея, какви са тези ноктаци?! Нищо не ме отвращава повече в един мъж от неизрязани нокти, бляк. Гледах преди малко някакво видео на тийн майката, Моника, с нови дрехи. Изненадах се колко хубаво тяло има, не заради раждането, а защото съм я виждала само седнала пред камерата и лицето ѝ изглежда пухкаво. Не я следя, може и да е споделяла дали тренира, може и ген да е, но изглежда супер, браво за което.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2022 2:29:03 GMT 2
Имаш, Гано, проблеми и то големи. С най-мили чувства ти казвам-по-проста и комплексирана пръчка от теб надали има. В гръб и в лице, пред и зад сексуално неорентирания ти "приятел", който сигурно още се чуди дали му отива лилаво, все си отблъскваща. Толкова сте противни двамата с тия селяндурщини с марките, че хората вече отвсякъде за мезе ви взеха. Тая, моралната, дет' до преди месец клеча в скута на един, сега е по гащи с другия-къде си е, дамата?! Къде ти е етикетът?! А, да, верно, бе, откъсна го от стария пуловер и го залепи за мега луксозния "букет" с гащи и стара бутилка с тиксо. Ако някой ми подари такава цигания, със стар плик и етикет за боклука, ще му навра етикета на Гучиту и ще го накарам да го изяде. Ма важно е да е Гучи, нищо, че адекватен хетеро никога няма да реагира нормално на чорапи розички, втф. Дано поне ги е изпрал. Да не коментирам, че някой със стандарт като "нейния" никога няма да седне да прави тия простотии, а ще купи истинския букет. И не, не е начин да накараш някой да се чувства специален като му скалъпиш нещо подобно с неща за боклука, докато уж демонстрираш аутфити със сака по 10 хилки. Как ли би реагирал някой в реалния живот-да знаеш, че фр ти е с Шанели по 5 бона и Картиета по 10 и ти е турила етикет от цената за картичка 🤣 Адски гротескни карикатури, не е за вярване. Снощи щяха да я изнасилват, днеска се е пуснала полугола в нета 🤣 ВзЕми тоА демидж! Чак е арогантно. А тая коса от 500 км се вижда, че не е нейна. То нищо "нейно" не е нейно. На такива не трябва да им се дава никакво поле за показване.
PS. Прибрах се от невероятно якия концерт-нямаше нито един инфлуенсър, нито една силиконова с джуки. Безкрайно се радвам, но ми е смешно, как тия дрипли освен по молове, другаде не стъпват, а се случват толкова яки неща. Но пък миризливите дивани, чалга заведенията и тоалетните ще опустеят. 🤣
|
|
|
Post by zahir on Jul 4, 2022 7:22:41 GMT 2
На A to Jazz фестивала тези дни в София видях доста инфлуенсър wannabe - та. Първата вечер тази Ая с мъжа си. Тя забита в телефона, на 35 градуса облечена в костюм, нещо като лен, но със сако, панталон и блуза отдолу. Въобще не ми харесва, тя и като онлайн образ е много неприятна. Но там особено имаше толкова цветни, креативни и готини хора, че тя съвсем бледнееше, недоумявам какъв инфлуенсър би могла да е.
После на Полина мъжа търчеше след "момичето". Приятен, доста нисък.
И накрая видях Теа с Амая. Богата съм на инфлуенсърки впечатления.
Липсваше само Гана с двете плитки 😁 с на кака си някоя дреха и да подскача там с очилата, които са колкото цялата ѝ глава
|
|
|
Post by fif on Jul 4, 2022 8:04:43 GMT 2
Сега ме върнахте към Милита, прецъках й сторитата, за ремонта на апартамента, еееейй голям драматизъм, те са безброй, не бих се занимавала да ги качвам, ама за едно взимане на спалня 100 сторита драма, все едно някой го интересува, за една сива боя - още 100 сторита. Тази жена имам чувството, че и тя изповядва няква секта, всичко е на много дълбоко мисловно ниво и все дълбае, дълбае за някви глупости. 😀
|
|
|
Post by sdt on Jul 4, 2022 8:13:52 GMT 2
Само си представете с какъв драматизъм и патос ще бъдем заляти, ако Ганкин Дон Жуан си бие камшика нанякъде и я зареже 🙊 Е тогава вече ще бъде поезия, хиляди сторита за подкрепа... Абе, сещате се, обичайните неща в нейния стил 😀
|
|
|
Post by The Judge on Jul 4, 2022 8:33:31 GMT 2
Хахаха, zahir, съдейки по кръщенето и нивото на ентъртеймънт на фамилията, Гана едва ли джаз знае какво е. И сега очаквам история "как исках да стана тромпвтистка, но си заклещих главата в саксофона".
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 4, 2022 8:36:35 GMT 2
Само си представете с какъв драматизъм и патос ще бъдем заляти, ако Ганкин Дон Жуан си бие камшика нанякъде и я зареже 🙊 Е тогава вече ще бъде поезия, хиляди сторита за подкрепа... Абе, сещате се, обичайните неща в нейния стил 😀 Има време, нека първо Гучан намаже още малко от (wannabe)инфлу-живота, да хване още някой излъган неиндийски фололър (пък после ще си купи), и тогава да й съобщи новината, че всъщност е гей. Малии, ще се съсипе Гането. Двама мъже в порядъка на няколко месеца. Ще ни засипе с поезия за раздялите и любовта, с привкус на Алисия и Цветелина Янева.
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 4, 2022 8:46:22 GMT 2
Цяла нощ будувам с болно бебе, и Бога ми, докато си цъках към 3:00 чакайки го да се унесе и видях букета от гащи/чорапи и Сникърси с Гучи етикет почти се разсмях с глас. But…why?! 😆
|
|
|
Post by ☀ on Jul 4, 2022 9:36:49 GMT 2
Аз чак сега успях да изгледам клипа на Мария Андреева от Сицилия и отново много ми хареса. Има нещо много успокояващо в това момиче, не само гласа й. Излезе ми, че Любо е качил клип за крипто измамамник и после не го видях? Да не би да е споделил нещо някъде и аз да съм пропуснала?
|
|
|
Post by niisy on Jul 4, 2022 9:51:07 GMT 2
Аз чак сега успях да изгледам клипа на Мария Андреева от Сицилия и отново много ми хареса. Има нещо много успокояващо в това момиче, не само гласа й. Излезе ми, че Любо е качил клип за крипто измамамник и после не го видях? Да не би да е споделил нещо някъде и аз да съм пропуснала? Клипът е качен не в официалния му канал, а в Любо Жечев Крипто
|
|