|
Post by carolinebingley on Jul 3, 2022 17:42:28 GMT 2
Елица изпиуснали къщата която са гледали, защото са дали по-малката оферта от другите хора, които са я искали. Да ви информирам ако се чудите какви ги върши Еличка Снахичка.
|
|
|
Post by isabellavk on Jul 3, 2022 17:43:53 GMT 2
Гергано, много се излагаш с тоя боклучав сбирщайн "букет". Какви са тия вехтории?! На мен ако някой ми подари подобно нещо, много ще му се разсърдя. Като знаеш, че някой харесва Гучи, ми подари му Гучи. Нали си много лъкшари. Какви са тези етикети и хартии само, а вътре Найк... По-добре без подарък, отколкото това недоразумение. Ужас! П.С. Някой знае ли на колко години е Андреа Али? Андреа Али е на 36г. Относно Гана и жалкото подобие на букет - по-добре да беше взела една каса с бирата, която обича рожденика и да сложи една панделка, би било по-сполучливо😂
|
|
|
Post by kalimera on Jul 3, 2022 17:45:15 GMT 2
В отговор на писанията ви, Пепе одма качи снимка на 3-те дечица. Тази ще се окаже, че от форума не излиза.
|
|
|
Post by fif on Jul 3, 2022 17:46:47 GMT 2
ibb.co/Gt08rGTibb.co/FYh0HwvА това видяхте ли? 😎😎😎 Видяхме и й гащите, с които е, когато си ляга с треньора. 🤪🤪🤪 Абе, голям гнус. А като допълним и този букет в бутилка бира корона. Да го беше сложила в бутилката й от Моет. 🥹🥹 Букетър не стига, че е отврстителен, а и как ще подари на мъж букет. Оф, оф. А само на мен ли са ми крайно неподходящи снимките акцнетиращи върху бельото и гъза й, както й върху мъжката фигура, а темата да е косопад.
|
|
|
Post by alexa07 on Jul 3, 2022 17:48:11 GMT 2
О, Боже! Какво е това нещо? Чорапи, гащи, сникърс и Гучи етикет! То не е за смях работата. Явно иска да привлича внимание, ама днес нали мина историята с таксито, що се пъне пак. Нека има и за утре, че и без друго е скука 😅 Sent from my iPhone using Tapatalk Ох, не мога...още се хиля като луда 🤣🤣🤣 Моля ви, момичета, увековечете този Ганкин шедьовър в профила на групата! Please...
|
|
|
Post by fif on Jul 3, 2022 17:48:45 GMT 2
За всички, които се чудите, Радостина трябва да роди до средата на август, сега е в 34 седмица, а аз си мислих, че е вече баш, баш на финала.
|
|
|
Post by kpop19 on Jul 3, 2022 17:49:00 GMT 2
Gucci се асоциира с Адидас ( имат колаборация за Есен / Зима 2022 ) Nike е за феновете на Dior / Louis Vuitton Подходящ подарък - парфюм Gucci - книга за Gucci - fake тениска - I ♥️ Gucci 🤣🤣🤣🤣🤣 + Instagram / Мария Драганова показва нови придобивки
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 3, 2022 17:49:23 GMT 2
ibb.co/Gt08rGTibb.co/FYh0HwvА това видяхте ли? 😎😎😎 Видяхме и й гащите, с които е, когато си ляга с треньора. 🤪🤪🤪 Абе, голям гнус. А като допълним и този букет в бутилка бира корона. Да го беше сложила в бутилката й от Моет. 🥹🥹 Букетър не стига, че е отврстителен, а и как ще подари на мъж букет. Оф, оф. А само на мен ли са ми крайно неподходящи снимките акцнетиращи върху бельото и гъза й, както й върху мъжката фигура, а темата да е косопад. Да ѝ дадем точки за това, че и мъжът е плешив 😂😂😂 Тематично е. Снимките обаче са по-скоро като за еротичен филм с герио от "Погрешен завой".
|
|
|
Post by komkama on Jul 3, 2022 17:50:48 GMT 2
ibb.co/Gt08rGTibb.co/FYh0HwvА това видяхте ли? 😎😎😎 Видяхме и й гащите, с които е, когато си ляга с треньора. 🤪🤪🤪 Абе, голям гнус. А като допълним и този букет в бутилка бира корона. Да го беше сложила в бутилката й от Моет. 🥹🥹 Букетър не стига, че е отврстителен, а и как ще подари на мъж букет. Оф, оф. А само на мен ли са ми крайно неподходящи снимките акцнетиращи върху бельото и гъза й, както й върху мъжката фигура, а темата да е косопад. Ганчето има такава коса само в мечтите си. Всички виждаме по мишите опашки колко ѝ е косата. Явно наистина е намерила опцията за добавяне на коса във фейсап. А Гучан да си изреже ноктите, бляк. Намерили са се двамата гнусари. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 3, 2022 17:59:39 GMT 2
Косата на Гергана на снимките е много хубава, ама що ми се струва, че съвсем скоро пак се виждаше плешивото петно на снимка. Да не е с екстеншън или обработка?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 3, 2022 18:13:46 GMT 2
Идвам и аз да се изкажа да косата на Гането. 100000% това не е нейната коса. Дали е екстеншъни, Фотошоп, или и двете, не знам, но просто не е нейната. Разликата между двете снимки е има-няма един месец - от 29.05 до днес: Абсолютно 0% шанс това да не е Фотошопнато.
|
|
|
Post by m12d on Jul 3, 2022 18:20:22 GMT 2
|
|
|
Post by deny on Jul 3, 2022 18:31:38 GMT 2
Ох, не спирам да се смея с тая лудата Снимките са като прелюдия на п..но филм, само че от нискобюджетните. Гано, явно е, че не си се справила с косопада. И това е фейк както всичко останало. Патологична лъжкиня
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jul 3, 2022 18:33:47 GMT 2
Тези дни попаднах на Jules An в ютюб. Някой от вас следи ли я?
Изгледах 2-3 клипа, изглежда приятна и земна нищоправеща домакиня, съпруга на заможен мъж (случайно по фамилията в ИГ и името на мъжа ѝ, разбрах, че съм права в предположенията си). Има нещо от излъчването на Галя Симеонова, но е мнооого далеч от нейната претенциозност. Общо взето ми допадна, искрена изглежда и има някои много полезни препоръки.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 3, 2022 18:35:03 GMT 2
prikachi.net/image/LiXK1wДа бе 12 см 🤣🤣Вярва ли си?С Фотошоп да,някоя дама,ако няма проблем с косата също да,но в нейният случай виждаме какво е положението от сторитата ѝ всеки ден или през ден и положението е плачевно. Кого залъгва всъщност?Фотошоп е нейното или екстеншъни .Даже клоня към второто повече Моята коса,където е здрава (Слава Богу),и която раств бързо ,за толкова време (Ганкино време) не расте чак толкова, а какво остава за Гане косата.Моята хем расте бързо ,хем ѝ трябват поне 6-7 месеца да порасне около 10 см Едит 2:И в нейният случай не е дъшжината проблема,а плешивите участъци и това,че стои косата плешива,а не гъста,обемна и жизнена. Така че Гуси и да ти е пораснала косата ,това няма значение,важното е да нямаш плешиви фупки,каквито имаш.И да беше показала отпред как е положението,защото там изобщо не е розово Едит3: prikachi.net/image/LiX45h Интересно ми е защо показва различни участъци на преди и след? Да покаже първата снимка след ,а не да показва уж какъв е резултата отпред като не се вижда преди ..Гергано такива снимки преди и след се правят на един и същи участък,на едно и също място,на едно и също нещо.Или по-скоро нямаш никакви резултати и затова
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 18:46:23 GMT 2
Тоя колко трябва да е смотан, че да се занимава с ганините тъпотии. Даже инстаграмът му все едно тя го е правила. Майко, брат, намери си най-накрая дружката, ама се опасявам, Гане, че би подскочил на другия бряг твоето зайче. Голям криндж честно. Кажи ся, има ли цуни-гуни или го карате бавно 😂😂
|
|
|
Post by didib on Jul 3, 2022 18:47:52 GMT 2
prikachi.net/image/LiXxdXТова е снимка от басейна , качена преди 5 дни. Ясно се вижда плешивото петно Как може да се излага тая Гана всеки божи ден , без пропуск
|
|
|
Post by diamond on Jul 3, 2022 18:48:00 GMT 2
Снимката с тренера не е никак подходяща за заглавна такава на поста ѝ относно косопада. За мене е отблъскващо, че той е без горнище /лично изкривяване/. Втората снимка с дантеления халат ми харесва. Такъв тип снимки отиват повече на жени с голямо дупе, но все пак я намирам за готина снимката и при Гана, особено с косата, която си е направила (защото не вярвам това да е истинската ѝ коса). Фактът, че е заснемала местата, на които косата ѝ видимо липсва, ми говори, че е забелязала този проблем и е възможно да е взела мерки срещу него. Но чак такъв резултат да има, айде не на мене. Колкото до букета - като идея го разбирам, като изпълнение и вид подаръци е тотал щета. Аз не си пазя стари хартии, картички, етикети от дрехи у дома, но явно г-ца Лъкшъри лайфсайл ги пази. А след като рожденикът си пада по Гучи, защо чорапките са Найк? Защо само етикетът, взет от блуза, е Гучи? Ми купи му нещо на Гучи! Гане, Гане...
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 3, 2022 18:49:34 GMT 2
Не знам за букета, но това с косата определено е за страницата.
|
|
|
Post by yanp20 on Jul 3, 2022 18:53:07 GMT 2
Това момиче е патологичен случай! Не е нормално просто. Първо историята с таксито, после стори с черна дантела, после букет с чорапи. Сега секси снимка “Как се справих с косопада”.. Моля??
Представям си колко е неадекватна при вида на гол мъж, било то и на другия бряг 😀
И още нещо, Гергучи, ако четеш. Вземи поне още 1-2 комплекта Диор, Гучи, че даже и Найк, толкова реплики от Турция има. Всички знаем, че всеки ден ти е шуутинг дей, нека има за тагове. 😅
Едит: Ии още две неща. Тя до скоро нямаше ли си гаРдже? От Пирин Голф качваше снимки с мистериозен мъж. 🤔
Преди беше залитнала и по готвенето, ама явно в новата стара кухня не е за снимане 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jul 3, 2022 18:55:18 GMT 2
Ся туЙ дантелИнуту за онлифенса ли го е взела...ай тигрицоу
|
|
|
Post by sistef on Jul 3, 2022 19:04:11 GMT 2
ЦВИЛЯ 😂 туй гане ще ме приключи 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 19:21:38 GMT 2
Качете я в страницата с издънките днес. Плийз да се увековечи този момент с букета и екстеншън косата.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 3, 2022 19:25:15 GMT 2
Мама Циц да вземе да се завърне,че Гане ми е мега криндж, и другите пък дъното. Гледах Кристина Ян за Позитано,Капри пътуването. Много хубав влог,приятен. Полезна информация даде във влог.Хареса ми.Доста приятно. И тъй като днес съм на пътуване(мислено естествено и за съжаление🥺😭) ,"отскочих" до Маракеш видеото на Лора.Ех,тази жена .Ех!Ама така сладко разказва и показва,че аз само се пренасям мислено там и започвам да си мечтая.Много. приятни травел видеа прави. И тя доста изчерпателна и полезна информация дава.Дори разказва и допълнителна информация за определените места,които посещава(като някоя легенда,история,цени и т.н) .Ами така се прави.Евала
|
|
|
Post by scalestone on Jul 3, 2022 19:28:08 GMT 2
Днес гледах 3-4 стари влога на Петканови. Честно си казвам и сигурно ще ме помислите за луда, но ми е криво за тях все едно са ми приятели. Толкова да си подхождат, малкият е прекрасен. Изобщо не мога да си представя да са с други хора, ако щете дори чисто визуално. Гледах й влога, хареса ми. Той определено сякаш живна. Но поведението и на двамата нещо не ми кефи. За справка, че се беше коментирало. Габчо и във влога Семейни игри мисля, че също е с маркови обувки. На Бърбери мисля, че са. Интересно ми е сега с този апартамент под наем... малко странно ще е поне според мен. Детето при Дани, Алекс на близо сама. Наистина страшно много ги харесвам като семейство, въпреки индивидуалните минуси и на двамата, но той кой ги няма.
А сега се сетих да допълня. Според вас дали в момента Дани се чувства супер, а в бъдеще и той би съжалил за развода? Все пак каза, че никой не го пришпорва, един вид като свободия да е в момента, а на по-късен етап да размисли.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 19:44:52 GMT 2
Напълно споделям мнението ти за Алекс и Дани. Знам, че са много недолюбвани заради панаирите, които създаваха преди, но аз винаги съм ги харесвала като двойка. Смятам, че много си отиват, но явно не са способни да преодолеят тези няколко различия като мнението за външния вид, работата, материалното и прочее. Странно е и в моите очи това, че тя е наела апартамент там. Разбира се, идеята ми изглежда супер, защото го прави заради детето и приятелите му, което не всеки родител би направил. Просто не знам, дали самата тя ще се чувства добре в тази ситуация с Дани на няколко метра от този апартамент. Видимо има напрежение между тях, личи от влоговете, сторитата и постовете им. Ситуацията малко напомня случилото се след историята с пръста. Тя се прави на силна и самостоятелна (въпреки, че тогава се снимаше постоянно с италианеца от различни локации по света). Опитва се да си докаже, че може и без него, но е наранена, защото той е поискал развод и са се разделили след неговото желание. В същото време иска мъжа до нея да е в определени рамки, в които Дани не се вписва в момента. Каза, че от стрес косата й пада и т.н. Не изглежда много готино положението при нея. Дани пък се прави на секси мачо, който тренира и мацките го заглеждат. Предния път постоянно качваше снимки, на които да стане ясно, че с дамата от снимката (по често имаше само части от тялото й снимани) са/ще правят секс. Не ми допада поведението и на двамата. А това, че "той се е постарал да няма връщане назад" изобщо не го вярвам. Панаира с пръста беше къде къде, а после се събраха, ожениха и създадоха дете. Така че няма да се изненадам след време пак да се съберат и да имат второ детенце. Днес гледах 3-4 стари влога на Петканови. Честно си казвам и сигурно ще ми помислите за луда, но ми е криво за тях все едно са ми приятели. Толкова да си подхождат, малкият е прекрасен. Изобщо не мога да си представя да са с други хора, ако щете дори чисто визуално. Гледах й влога, хареса ми. Той определено сякаш живна. Но поведението и на двамата нещо не ми кефи. За справка, че се беше коментирало. Габчо и във влога Семейни игри мисля, че също е с маркови обувки. На Бърбери мисля, че са. Интересно ми е сега с този апартамент под наем... малко странно ще е поне според мен. Детето при Дани, Алекс на близо сама. Наистина страшно много ги харесвам като семейство, въпреки индивидуалните минуси и на двамата, но той кой ги няма. А сега се сетих да допълня. Според вас дали в момента Дани се чувства супер, а в бъдеще и той би съжалил за развода? Все пак каза, че никой не го пришпорва, един вид като свободия да е в момента, а на по-късен етап да размисли.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 3, 2022 19:49:38 GMT 2
Мама Циц да вземе да се завърне,че Гане ми е мега криндж, и другите пък дъното. Гледах Кристина Ян за Позитано пътуването. Много хубав влог,приятен. Полезна информация даде във влог.Хареса ми.Доста приятно. И тъй като днес съм на пътуване(мислено естествено и за съжаление🥺😭) ,"отскочих" до Маракеш видеото на Лора.Ех,тази жена .Ех!Ама така сладко разказва и показва,че аз само се пренасям мислено там и започвам да си мечтая.Много. приятни травел видеа прави. И тя доста изчерпателна и полезна информация дава.Дори разказва и допълнителна информация за определените места,които посещава(като някоя легенда,история,цени и т.н) .Ами така се прави.Евала Лорчето и на мен ми е фаворит. Ще погледна и Кристина. Дамин и семейство също Майката с близнаците също ми е приятна. Двете други не ги гледам. А на някой може да му се стори въпроса ми, но не претендирам да съм инфлуц и не ме е срам да питам. Някой гледал ли е тази Нами. Видеата са преведени автомтично от тубата ли ? Защото не мисля че има нещо общо с България, пък ми излизат със субтитри на български и надписите също са на български. На мен също Дамин,Джей и Таня ,както и Елена от Корея (Korean mama) с близнаците. Н мен също ми излизат такъв тип видеа,даже с българско заглавие на видеата на тази японка/китайка и подобни като нея,но са ми твърде скучни този тип видеа и не ги гледам.
|
|
|
Post by dilinika on Jul 3, 2022 20:02:41 GMT 2
Яко криндж с букета и косата… вече даже не ми е смешно, смятайте..
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 3, 2022 20:08:49 GMT 2
Гането ни черпи с мусака. Гане, поласкана съм, thEnk Yu! Сега ако и се вслушаш в някои от съветите, като например да слезеш на земята и да си оправиш зъбите, цена няма да имаш.
|
|
|
Post by pchelica on Jul 3, 2022 20:13:07 GMT 2
Гане, тоя израз “черпя ви виртуално с една мусака” откъде го научи, бре? От един форум май, а? Гледай като сервираш да не сложиш по погрешка някой чорап вместо салфетки на масата.
|
|