|
Post by cloudedmind on Jul 3, 2022 12:45:51 GMT 2
Попадна ми вчера това момиче, Ютуб ѝ препоръчваше клипа за концерта на Хари Стайлс и разгледах останалите видеа - съдържанието е много интересно. Студентка е в Холандия (може и да е завършила вече, но аз гледам видеата на разбъркан принцип), показва си типичните adulthood struggles и е приятна като цяло. Малко съм по-голяма от нея и мии е странно да гледам такива видеа, ама като алтернативата са мамита (към които засега не принадлежа) и свръхконсуматорство на грим и дрехи, в това съдържание ще си зациклям. Обаче има много малко гледания... ЮТуб е доста прецакана платформа.
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 3, 2022 12:50:11 GMT 2
Арте към днешна дата е един от най-скъпите хотели там, особено след вдигането на цените. Собстввникът му мисля е същият, който държи и Роял спа(моят любим хотел, който позанемариха след като отвориха новия). Лошото е, че в последните година-две навсякъде в хотелите там има много цигани, не знам как е другаде, ние често ходим, защото сме наблизо. Ами, пълно е масово. Винаги има поне по едно-две семейства по хотелите, не знам дали ви прави впечатление.
Марково е селото с богаташите, сега се сетих. Боби определно много й помага на Ивана. И към нея е грижовен и към малкия. Ивана трябва да го позлати тоя мъж, след всичко, което са преминали заедно и затова, че толкова ги гледа. Трябваше да даде на детето си хубавото българскиюо царско име Борис. Така щеше тъкмо да е на баща си(Боби май е Борислав, не знам точно), а не да се срамува с това грозно и женствено име Флориан един ден. Тук ще бъда пряма и малко груба в изказа си и може да не сте съгласни с мен, но това ми е мнението. Случила е Ивана на мъж.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 3, 2022 12:52:45 GMT 2
Попадна ми вчера това момиче, Ютуб ѝ препоръчваше клипа за концерта на Хари Стайлс и разгледах останалите видеа - съдържанието е много интересно. Студентка е в Холандия (може и да е завършила вече, но аз гледам видеата на разбъркан принцип), показва си типичните adulthood struggles и е приятна като цяло. Малко съм по-голяма от нея и мии е странно да гледам такива видеа, ама като алтернативата са мамита (към които засега не принадлежа) и свръхконсуматорство на грим и дрехи, в това съдържание ще си зациклям. Обаче има много малко гледания... ЮТуб е доста прецакана платформа. Антония я следя от може би година и нещо.Проятно младо момиче и наистина има приятни и интересни видеа.Тя е от Бургас и скоро е напуснала Холандия.Ще кара стажа си май тук в България.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 3, 2022 12:52:52 GMT 2
Гледам коментарите на Гучи под постовете на нейния Гучан, ака. Даниел, ака. треньорчето и се заливам от смях. Неговите постове, пълни с пунктуационни, граматични и правописни грешки на посредствено ниско, лексиконно ниво, дори не искам да ги коментирам. А ползите и чупките съвсем.
PS: Учудвам се, че още няма снимка в любимата поза на неговата господарка - тип "сляпа жаба, закриваща лицето си от слънцето". Гучи, самосезирай се! 🐍🐍🐍
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 12:55:56 GMT 2
Гледам коментарите на Гучи под постовете на нейния Гучан, ака. Даниел, ака. треньорчето и се заливам от смях. Неговите постове, пълни с пунктуационни, граматични и правописни грешки на посредствено ниско, лексиконно ниво, дори не искам да ги коментирам. А ползите и чупките съвсем. PS: Учудвам се, че още няма снимка в любимата поза на неговата господарка - тип "сляпа жаба, закриваща лицето си от слънцето". Гучи, самосезирай се! 🐍🐍🐍 Бахаххахаха "Гучан" хахахах "сляпа жаба.. " Гица кикерица
|
|
|
Post by pchelica on Jul 3, 2022 13:00:00 GMT 2
Точно и аз се чудих тази мома с вторите употреби кога износва всичките дрехи, които си е накупила. Набива се на очи, че за доста от тях каза, че с нещо не ѝ харесват (било то цвят, кройка или размер)…Не знам, аз не си купувам чак толкова често дрехи (и чак в такива количества), но за мен цялото удоволствие от шопинга е да си намеря някоя дрешка, да я пробвам и да се влюбя в начина, по-който ми стои ☺️ И после ей така - с кеф да си я носиш докато се скъса! Нямам нищо против вторите употреби, но имам против това да си накупиш 17292 дрехи, щото са за без пари, и да се чудиш кво да ги правиш (защото открито признаваш, че в половината от тях нещо те дразни)
|
|
|
Post by veereto on Jul 3, 2022 13:03:15 GMT 2
Ася Зарева пак пазарувала.. 😃 Категорично смятам, че тя е най-големият консуматор от всички инфлуцки, даже ми граничи с някаква пристрастеност. 😃 Най-интересното е, че нито е някаква супер популярна от ранга на Богданска, нито демонстрира някакъв хайлайф.. Но пазарува като за световно! Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Повечето пазаруват на килограм и снимат такива видеа, заящото няма какво друго да покажат. Не могат да създадат интересно съдържание, защото не притежават умения, нямат хобита, записали са висше, защотото така трябва, а не за да научат нещо. Имат едно празно ежедневие, което се състои от разходки до еконт, спиди, мола и някой салон.
|
|
|
Post by tsvetentse on Jul 3, 2022 13:05:36 GMT 2
Ася Зарева пак пазарувала.. 😃 Категорично смятам, че тя е най-големият консуматор от всички инфлуцки, даже ми граничи с някаква пристрастеност. 😃 Най-интересното е, че нито е някаква супер популярна от ранга на Богданска, нито демонстрира някакъв хайлайф.. Но пазарува като за световно! Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk На същото мнение съм. Гледах едно нейно видео за подредба на гардероба и имаше мега много къси гащи. Накрая заключи нещо от сорта: сега след пренареждането на гардероба ми, си давам сметка, че нямам достатъчно къси панталони.. Дам, ще трябва да си купя нови. O. K.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 3, 2022 14:12:58 GMT 2
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 3, 2022 14:14:10 GMT 2
Не мога да разбера какво прави гана с чорапа и пръчката..........
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 3, 2022 14:22:50 GMT 2
Пепе пак е на плаж и няма помен от Матейко. Горкото дете. Сиенка изглежда откакто проговори не е млъквала. Много е сладка Пепка пък рекламира CLLC, ама не знае как се произнася името (Си Ел Ел Си). И много ползвала слънцезащитата им за лице... обаче не я е взела на плажа. Ясна е работата - пратили са ѝ само продуктите за тяло (защото са нови) и тя само за тях си плямпа, а тази за лице я я е виждала веднъж, я не. Бозе, бозеееее.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 14:36:48 GMT 2
Ало, сладкарница “Неделя” пратете една торта на форума бре ! Вярвам повече ще бъдат инфлуенснати хората , отколкото на родния елит. Честно казано тотално ме отблъснаха с тази мащабна реклама . Смятайте щом на Гергана не са пратили колко е зле положението вече , при все на куцо и сакато са пратили .
|
|
|
Post by pchelica on Jul 3, 2022 14:40:05 GMT 2
Оле, хора, идете да видите на Гана творенията 😂 Розичка от чорап и розичка от Сникърс, увити с тиксо около шише бира…плача!!! 😂😂😂 Ганюш, от коя кофа за боклук събра тия джунджурии, за да създадеш това “изкуство”? Ужас! Edit: има и розички от гащи. 😂 Гано, ма, как чорапи до гащи до Сникърс 😂
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 3, 2022 15:10:53 GMT 2
Бях в Роял Спа преди време и спато наистина е много хубаво и голямо, така че +1 и от мен. Ох, Гана е сложила и етикет от пуловер Гучи вместо картичка. Припадам. На мен някой, ако ми подари такъв подарък, ще го замеря с него. Дано човекът обаче се зарадва, май аз съм бъгната, че не обичам подобни diy неща.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 15:12:10 GMT 2
Сиенка е страшен сладур и много я харесвам, но не мисля, че е проговорила. Все така нищо не й се разбира. Амая е по-малка от нея, а говори доооста по-разбираемо. Това с кръщенетата и липсата на половината от уж семейството е много показателно за отношенията им.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 15:20:37 GMT 2
|
|
|
Post by tedi on Jul 3, 2022 15:26:31 GMT 2
Ася Зарева пак пазарувала.. 😃 Категорично смятам, че тя е най-големият консуматор от всички инфлуцки, даже ми граничи с някаква пристрастеност. 😃 Най-интересното е, че нито е някаква супер популярна от ранга на Богданска, нито демонстрира някакъв хайлайф.. Но пазарува като за световно! Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Може да ги връща после.Няма да си изненадам, защото ние реално не виждаме кое носи и кое не всеки ден и по този начин си снима видеата и създава съдържание за инста и youtube 🤷♀️
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 15:27:03 GMT 2
Ауууууу, размекнат шоколад върху бельо, чорапи и панделка Гучи! Каква кафява феерия ще е тоз букет! И няколко фъстъка за текстура. Тази мома няма никой горе, а с тези "домашни изненади" и отгоре няма да има.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 3, 2022 15:36:54 GMT 2
Идеята на Гането не е лоша (саморъчен "букет" с лакомства), но изпълнението е тотал щета. Кой би сложил чорапи и БЕЛЬО в такъв букет?!! Не мога да преценя дали е за "мъж" (в кавички, защото вероятно е за Даниелчо), или е за някоя приятелка (коя??).
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 3, 2022 16:06:14 GMT 2
. Такъв букет не бих приела и аз даже.Гнусно изглежда.Да се беше постарала малко повече.Да види в интернет има доста идеи за такъв тип букети,а не да се излага с гнусен букет с чорапи и то така напъхани просто🤮🤦 Едит:Ако подаря такъв букет на някого с чорапи и бельо по този начин напъхани 1.е излагащо,2-ро може да си помислят,че са позлвани и мръсни ,неизпрани и забодени 🤦Аз също бих си помислила.3-то Може и аз и на който подсрявам да помисли ,че да кажем този букет е направен преди доста време и дори бельото и чорапите хващат така прах и мръсотия.Дори и да минат една пералня,аз така подарени чорапи и бельо не бих носила 🤮🤦 Такъв тип неща се подаряват в кутиика добре сгънати или в чантичка ,но задължително опаковани
|
|
|
Post by m12d on Jul 3, 2022 16:09:23 GMT 2
Интересно тия чорапи и боксерки от "букета" за треньорчето ли ще останат
|
|
|
Post by yanp20 on Jul 3, 2022 16:17:37 GMT 2
О, Боже! Какво е това нещо? Чорапи, гащи, сникърс и Гучи етикет! То не е за смях работата. Явно иска да привлича внимание, ама днес нали мина историята с таксито, що се пъне пак. Нека има и за утре, че и без друго е скука 😅 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Jul 3, 2022 16:20:06 GMT 2
Била съм в няколко хотела. Извън темата е знам, но така и така се коментира да си дам отзивите, пък дано са ви от полза. Роял Спа е с най-хубаворо и голямо, разнообразно спа и доскоро беше и най-големият спа център там, не знам дали още не се води така. Беше и в ремонт миналата година. Хубав си е, просто ди личи, че вече се налива повече в новият хотел. Арте и Инфинити са уж най-новите и тузарските. Там не съм била. Хубав е много и Вела Хилс(той скрит в планината много приятен супер чисто, страхотно спа). Там ме бяха пращали от работа за уикенд, преди няколко дни бяхме пък в Акватоник-средна хубост позанемарен(мен тези неща ме дразнят). Навсякъде храната е била топ. От пиле мляко и много вкусно. Роял спа ди ми остава любим-ходила съм 5 пъти някъде там и пак ще ходя.
Пепондрела-Само аз явно не намирам чак за ненормално и знак за крах в отношенията им, че е само с МОМИЧЕТАТА полудатчанки на кръщене. Дразни ме разделението на децата. В много семейства с повече деца го има това разпределеняне на децата между родителите и не винаги ходят всички заедно. Вчера на кръщенето имахме такъв случай. Не е нещо нечувано. Но,определено не ми изглеждат като да са много влюбени. И да има нещо Пепа се пази. По-скоро според мен сега го раздава кротко в любовта. Филяка е удобният пристан, карат си някак живота, не си пречат, помага й много, гледа си детето, ходят си където си искат нещо като "отворен брак". Кой в София кой в Бургас, кой НА Рударци. Според мен тя няма да се забие в нова връзка. Ще си кютат така двамцата, щото вече излагацията ще дойде в повече и няма мърдане и Пепа го знае. Според мен би го зарязала само ако се появи някой АЛФА мъжкар, много богат, успешен и красив, който да е готов да я вземе с 3 деца от 3 различни мъже и да я издържа, а тя да си се занимава с хобитата,влогове,книжлета и рекламки. И при все, че ми се струва твърде невероятно това да се случи в близко бъдеще смятам,че това съжителство я устройва засега и така ще си карат в сегашната конфигурация още дълго време. Въпреки всичко аз й желая да е щастлива с този живот и с този мъж, защото не съм убедена, че е в мир със себе си (колкото и в книгата да се опитва да го докаже, че е), а това е кофти положение да си тъжен, нещастен, а и заради децата главно нека са си заедно. Той обаче ми стои много неадекватно до нея. И това ми възприятие няма да се промени. Не си отиват просто. Като милфка и тийн са ми. 😂
|
|
|
Post by 🙃 on Jul 3, 2022 16:29:54 GMT 2
Букет в стил Гучи с чорапи Nike?!гениално Гуци. 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2022 16:38:11 GMT 2
Гледах новото видео на Алекс. Хареса ми идеята й да наеме апартамента под наем, за да може Габчо да е с приятелчетата си. Не знам обаче как ще е ситуацията с Дани там. Все си мисля, че между тях ще има нещо в бъдеще. Алекс каза, че има страшен косопад. Теа й казала за маската от репей. Ефект от нея аз не видях, съмнявам се, че и Алекс ще види. Веждите на Алекс са супер в голяма част от видеото, но след това ги е ламинирала и са ужас. Не знам, защо се подлагат на това, като стои адски зле. В момента обаче виждам Дани по-удовлетворен и щастлив от развода за разлика от Алекс.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 3, 2022 17:06:41 GMT 2
Ади, логично ми той да е по-удовлетворен и освободен при положение, че той е инициаторът. Аз гледах новите видеа и на двамата. Е, Алекс 100 пъти каза, че разчитала на себе си и сама, със собствени усилия наела апартамента. О, чудо голямо!! След развода я харесвам по-малко.. а и вие вече написахте, че с нея Габо все заработва, докато с Дани не е така. И цялото това обличане с маркови дрехи и лога, което при Дани го няма! Неговото видео ми хареса. Свежарка е много и определено изглежда по-щастлив от нея, а и като цяло.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 3, 2022 17:12:22 GMT 2
Букетът на Гучи за Гучан заслужава да бъде овековечен в страницата ни в Инстаграм. Все пак такова нещо се ражда веднъж на... Абе изобщо не се е раждало🐍
|
|
|
Post by deny on Jul 3, 2022 17:12:24 GMT 2
Гергано, много се излагаш с тоя боклучав сбирщайн "букет". Какви са тия вехтории?! На мен ако някой ми подари подобно нещо, много ще му се разсърдя. Като знаеш, че някой харесва Гучи, ми подари му Гучи. Нали си много лъкшари. Какви са тези етикети и хартии само, а вътре Найк... По-добре без подарък, отколкото това недоразумение. Ужас!
П.С. Някой знае ли на колко години е Андреа Али?
|
|
|
Post by komkama on Jul 3, 2022 17:30:41 GMT 2
Получателят много харесва бррранда Гучи и затова му подарих гащи?! и чорапи?! навити на топка, които дори не са Гучи, съмнявам се и Найк да са. Смисъл, как ще подариш гащи и чорапи на приятел, това е скандално, оформлението е още по-скандално, събрала си всички боклуци, които пази от покупки и направила едно голямо нищо. Гано, като казах да си намериш занимание, нямах предвид това…Каквото пипнеш, го превръщаш в карикатура, уникален талант, наистина!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by isabellavk on Jul 3, 2022 17:38:01 GMT 2
Радостина е качила сторита с дрехи за бебето, които Георги е купил за неговия рожден ден на 7-ми септември, бил преценил какъв ще му е размера тогава… WTF!? А пък г-жа Констадинова мисли, че ще и трябват 3 куфара за болницата като ражда Какво не е наред с тия хора.. Едит: Гучи разказва за косопада: ibb.co/KhzPnDkНе мога просто😂😂😂
|
|