|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 2, 2022 12:59:53 GMT 2
За да има бебе номер 4, трябва първо да намери и Филип Четвърти. 😄 Сегашния отдавна е отписан от фемилиголса.
|
|
|
Post by okay on Jul 2, 2022 13:03:12 GMT 2
Книгата ѝ била като детр ли? Жено, книгата ти има общо с правенето на деца само по отношение на самия процес. Ужасен ужасон! Деница не я гледам, но по вашите коментари за това как се държи и какви ги плещи по видеата си мисля, че страда от дълбооок комплекс за малоценност. Твърдите, че на снимките на партито на Алеса изглеждала така дякаш не искала да бъде там. Нищо чудно, тя просто е толкова несигурна в себе си. Смята, че е по-мслко от другите. Добре, че е набрала малко самочувствие и последователи заради бизнеса си, иначе щеше да е още по-смачкана. Не казвам това с лошо, напротив, даже разбирам какво се случва в главата ѝ. Хем ми е жал, че не си е преодоляла травмите, хем се радвам, че има мегдан да се оправи, защото е набрала популярност покрай канала. По-вероятно е да се превърне в пълна надувка, вместо да работи над себе си, но пък не се знае. Успех ѝ пожелавам.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 2, 2022 13:11:34 GMT 2
Къде ги гледате Алесините снимки? Има ги в иг профила на Алеса - alessa.fashion
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 2, 2022 13:25:07 GMT 2
Гането пак си измисля фантасмагории. Очаквам клип " опитаха се да ме изнасилят". Гане, Гане, излез вече от филма. Копаеш под дъното.
|
|
|
Post by imasurvivor on Jul 2, 2022 13:28:52 GMT 2
Ще я видим Радостина, скоро ще станат 3 месеца откакто съм родила, въпреки че бях качила 10кг, излязох от болницата -5кг и все още тези 5кг не мога да ги досмъкна, а не кърмя.. Тя както имаше и проблеми, не знам, ще следим нейното бързо отслабване, но ми се струва, че реалността ще я удари яко Болна тема ми е, но ми е чак смешно как се надява, че толкова кг ще ги смъкне така бързо, и аз мислех, че като се върна от болницата ще съм същите кг, просто защото наддавах само на корем, не се промених, но уви - имам си още корем, който не мога да прибера, стрии, килограми.. А са минали 3 месеца, като чуя някой да ми казва, че отнема пак 9 месеца и направо.. На какво се надява, не знам, но ако чете тук - Радост, ще те разочаровам, но тези кг няма да ги свалиш така бързо. Знам ли, ако не кърми може да се подложи на терапии, лазери и т.н., ще следим.
|
|
|
Post by kiki95 on Jul 2, 2022 13:36:11 GMT 2
Предлагам да подадем на Гането документи за сценарист в Боливуд, ще я приемат на Драго сърце 😃😃😃😃
|
|
|
Post by zahir on Jul 2, 2022 13:37:52 GMT 2
Гая Гана.. 🤐
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 13:55:46 GMT 2
Гергана пак сънувала някакви неща и ги представя като реалност...
|
|
|
Post by fif on Jul 2, 2022 14:10:19 GMT 2
ibb.co/wKQg93kibb.co/P53rf9mibb.co/SQQbwyTibb.co/tLDVKCmibb.co/7Cm79dVibb.co/QdkHvTmibb.co/3FdVTbZГуци иска да напише сценарий за филм на ужасите ли?!? Има доста двусмислици. Първо да си каже, че момчето е треньорът, макар че той сутринта май беше поствал закуски от нейната холна маса. Била бутнала телефона на мъжа, да и той ще я остави така безнаказана. Била реагира адекватно, че кое му е адекватното. Била скочила от таксито и избягала (логично е да заключат вратите, ако ще я отвличат, за да не бяга). Било имало хора навън, 2:30 макар и лятно време, освен на центъра не вярвям да има хора по улиците, а и да не се надява, че ще я спасят. Било имало две таксита, тя се качила на грешното, дори не попитала. Че коя си ти звезда, та някой да си прави труда да те следи къде си и с кой си, та да ти прави отвличане с такси. И не мисля, че такситата имат практика да звънят и да си издирват клиентите. Абе, като е избягала им е направила услуга, те в тъмното не са я видяли. 😀 Иначе още един повод, вместо шанели да изкара книжка и да инвестира в собствен автомобил. Другият й вариант е колело, по-бюджетно.
|
|
|
Post by sdt on Jul 2, 2022 14:10:34 GMT 2
То хубаво, споделя, все пак я гледат и някакви подрастващи, обаче... Прави впечатление как между цялата тая история пак се намеква, че носела риза на приятел, че я карал да спи в тях... Демек вижте, общувам с мъже, нали, такова...абе не знам, няма такъв абсурд като това момиче. Ако й се е случило, да, гадно е. Ако го измисля само за да видим, че е била в приятел до 2:30 вечерта е повече от нелепо.
Edit: fif, в Пловдив ми се е случвало да ме търсят, ако се бавя за поръчано такси. Може би политика на някои компании.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 14:13:12 GMT 2
Ми то неадекватните хора какво друго могат да привлекат 😂 тва на нормален човек е малко вероятно да се случи. Гане, Ганеее..
|
|
|
Post by fif on Jul 2, 2022 14:17:19 GMT 2
Sdt, възможно е, от години не съм използвала таксита, особено сега със спарковете. И мен ме е бъзе да не ми се случи нещо подобни и за това ги избягвам, но нейната история е много накъдрена, познавайки я. 😀
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 2, 2022 14:26:06 GMT 2
Няма ли кой да му подаде ръка на това момиче?! Наистина ли ли никой от обкръжението ѝ не забелязва, че има проблем и не се държи адекватно?? 🙁 Абсурдно е да разказва такива измишльотини и никой от близките ѝ да не обърне внимание, че нещо не е наред. Тя просто живее в измислен свят.
|
|
|
Post by komkama on Jul 2, 2022 14:26:43 GMT 2
Яко фантасмагорично звучи цялата история и на мен не ми се е случвало никога (и в Пловдив) да ме търсят ако закъснея, може да е нещо ново. Звучеше правдоподобно донякъде до момента, в който се оказа, че се е качила в друго такси. Може серийни изнасилвачи да следят честотите на такситата, много id extra е гледала. Също описанието на облеклото ѝ ми беше изишно. Аз противно на някои мнения тук, не мисля, че и да си в най-провокативното облекло, си го просиш. И гол да си, никой няма право да ти посяга, това че мъжете не могат да си удържат животинския нагон, не трябва да е наш проблем, а техен, уви, реалността е малко по-различна, но все пак. На Гана все такива сценарии от филм ѝ св случват, слочаенос?! Гано намери си занимание, че тотално си изкукала вече.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Jul 2, 2022 14:31:31 GMT 2
Гането пак си измисля фантасмагории. Очаквам клип " опитаха се да ме изнасилят". Гане, Гане, излез вече от филма. Копаеш под дъното. Разбира се. Не е като преди 3 дена да не коментирахме тия теми тука. Като цяло аз лично поставям под съмнение хигиената на 90 проц от родния инфлуенс-физически, душевно и ментално. То като си заврвш телефона между краката и си снимаш зад*** как се люлее като госпожа бивша Петканова, за каква хигиена да говорим изобщо, ама да. Аз поне ако бих била с мазна коса и немита 10 дена, няма да се хваля с това, ама откъде толкоЗ акъл.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 2, 2022 14:32:06 GMT 2
Мда, и аз видях, че се е възстановила от шока и е по дантели вече. Кукувица! Сега обаче притеснени съобщения на някакви фенчета валят и Ганка се чувства значима. След малко ще има стори как са ѝ споделяли свои истории и колко е благодарна за инста семейството си. Кукувица втори път!
|
|
|
Post by fif on Jul 2, 2022 14:34:49 GMT 2
Аз на човек, който използва гащи на Диор и бюстие за бански, официален тоалет и бельо не вярвам. 😀
Много е плашещо, че иска да привлича аудитория с подобни измислени истории, следят я деца, ще вземат да й се вържат и да ги подгони и тях бъзето.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 2, 2022 14:38:38 GMT 2
Ганини фантасмагории. На мен ми е интересно защо се е върнала в старата квартира. Вече съм почти 100% процента сигурна, че е там, защото зачестиха снимките от любимия подлез, а и тренерчето има снимка, на която отзад се вижда въпросният блок. Той е един-единствен толкова висок в този квартал, така че съгражданките ще се сетят.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 2, 2022 14:40:20 GMT 2
Докато четях ганкината история и си мислех - защо не е звъннала на таксиметровата компания да се оплаче? Тя се е сетила и затова измисли историята с второто такси. Трябваше да кажеш, че от стоянка си го хванала, Гане, така става много по-достоверно. На мен ми се е случвало нещо подобно с такси, изкарах късмет и не искам да омаловажавам тези ситуации. Но от лъжливото овчарче не мога да се впечатля.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 14:43:51 GMT 2
Охх Попова е такава трагедияяяяяяяяяя! Отива във Варна и бърза да влезе да се изкъпе, защото течало пот от нея, НО как се къпе, само тялото, за да не си развали грима и само добавила още малко пудра, защото кожата ѝ била много мазна! Аз ли съм сбъркана или като съм потна ми е много важно да си махна и грима, защото откачам да съм потна и намазана с грим ама Тонка как ще си развали скъпия грим.. На всичкото отгоре първо се разхожда с обувки в хотелската стая, а след душа се разхожда боса.. Не знам защо като отиде на хотел и винаги снима седнала на земята, супер гнусно и после да легнеш на леглото и постоянно се хвали, че не си била измила косата, сложила сух шампоан, не ги разбирам такива хора, които като отидат някъде и не си мият косата. Уууу ужас ! Поне от байгановщина да си измие и лицето и косата , в хотела водата е безплатна , а всички знаем колко обичат авантата. Брррр тръпки ме побиха от Попова , за мен тя е една от най-големите мързелани и мърли-лицето и косата ѝ го доказват.
|
|
|
Post by m12d on Jul 2, 2022 14:52:57 GMT 2
Съмнява ме това на снимката да е Гуци, прекалено дълга и гъста ми се вижда тая коса
|
|
|
Post by pchelica on Jul 2, 2022 15:01:36 GMT 2
Иначе още един повод, вместо шанели да изкара книжка и да инвестира в собствен автомобил. Другият й вариант е колело, по-бюджетно. Аааа, мани ти тая работа…Малко луди зад волана има по улиците на Пловдив, та само тая кукувица остава да вземе книжка…сакън!
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 15:05:53 GMT 2
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 2, 2022 15:13:01 GMT 2
То Гергана нали беше обвързана … какви приятели и таксита посред нощите?!
За мен няма и капка истина в тази история, всичко е измислица.
|
|
|
Post by Essme on Jul 2, 2022 15:17:42 GMT 2
Тази как е брутална. Ама буквално Не знам как е възможно да се дава такова пространство на подобни същества. Някой знае ли какво се случва с makeupbuthow (забравих името на мацката).
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 15:29:19 GMT 2
Пепе и момичетата са на кръщене на детето на приятелката на Пепе - Елена. Матейко и Чехли отново не са там. В моите очи поне това е много странно. Нали са семейство, малко ми е особено да канят само едната част на семейството, какъвто беше и случаят с кръщенето на детето на Артьом.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 2, 2022 15:29:32 GMT 2
Охх Попова е такава трагедияяяяяяяяяя! Отива във Варна и бърза да влезе да се изкъпе, защото течало пот от нея, НО как се къпе, само тялото, за да не си развали грима и само добавила още малко пудра, защото кожата ѝ била много мазна! Аз ли съм сбъркана или като съм потна ми е много важно да си махна и грима, защото откачам да съм потна и намазана с грим ама Тонка как ще си развали скъпия грим.. На всичкото отгоре първо се разхожда с обувки в хотелската стая, а след душа се разхожда боса.. Не знам защо като отиде на хотел и винаги снима седнала на земята, супер гнусно и после да легнеш на леглото и постоянно се хвали, че не си била измила косата, сложила сух шампоан, не ги разбирам такива хора, които като отидат някъде и не си мият косата. Ужас 🤮🤢Добре де,какво ѝ пречи да си измие и лицето и после ,ако иска пак ще се гримира? Нали и лицето се поти?!Ще го остави мръсно ли?И отгоре на мръсно потно лице,мазно още пудря🤦Толкова мизерни действия и малоумни И аз не ги разбирам за косата и немиенето.Моята както се омазнява много бързо ,гледам да я мия често иначе самата аз не се чувствам комфортно,дори и леко да е сплескана.А,сух шампоан не помага.Поне при мен още повече омазнява косата и става нечистоплътна и гадна. За Надка на Балан тя на тази сватба нито имаше къдрици,нито косата ѝ прилипаше на нвщо.Пак сплескана и мазна ми седеше и нейната🤮🤦На Сватба отиваш по ягодите ,ми направи си прическа както трябва,сложи обем,измии я тази четина (грива,коса и прочие)
|
|
|
Post by sdt on Jul 2, 2022 15:30:53 GMT 2
Патологичен случай е тая Гана. Ама смятайте колко е затъпяло всичко, че ѝ отделяме по 2,3 страници вече за пореден път. Не си обяснявам защо роднините ѝ не ѝ помагат по някакъв начин. Или и те са същите филмари, или дотолкова им е писнало, че са я оставили да се развива 🤦♀️
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 2, 2022 15:48:04 GMT 2
Дори и тази история на Гана да е истина (което ме съмнява, има неща в тази “история”, които не се вързват), тя толкова много лъже за щяло и нещяло, че и да искам не мога да й повярвам. От толкова много лъжи, вече и истини да казва, никой няма да й вярва. И ако беше толкова “стресирана” и “уплашена”, нямаше веднага да почва с шутингите по черна дантелка. Изкукуригала ненормалница, някой да й забрани достъпа до интернет.
***Относно такситата в Пловдив, наскоро ми се наложи да използвам услугите за определена компания, и когато таксито е на адрес получих прозвъняване, и роботизиран глас ми каза, че колата е на адрес.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 2, 2022 15:54:26 GMT 2
Пепе и момичетата са на кръщене на детето на приятелката на Пепе - Елена. Матейко и Чехли отново не са там. В моите очи поне това е много странно. Нали са семейство, малко ми е особено да канят само едната част на семейството, какъвто беше и случаят с кръщенето на детето на Артьом. Е как защо са само "момичетата" на кръщенето - Матиас е бил закаран за няколко часа до караваните и баща му си го е прибрал в Бургас. Пепе обаче би обяснила, че е мъничък и трудно ще се оправи с три деца, затова е предпочела да вземе само Сиена и София. Аз такова делене на деца през живота си не съм виждала. Познавам семейства с по 3 деца с малка разлика (и близначета) и никога, ама никога не съм чула да са взели само едното на почивка или пък като трябва да се пътува без децата, едното да иде при едната баба, другото при другата, а третото с мама.
|
|